35. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolKülföldi helyszínek

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
South West
INAKTÍV


Annelie tulajdona | Délnyugat
offline
RPG hsz: 212
Összes hsz: 590
Írta: 2019. július 23. 20:16 | Link

A N N E L I E, meg a két törpe Szicíliában

Ismerte a járást erre. Tudta, mit hol kell keresnie és bár jobban szerette az északabbi országokat, ebben a szicíliai városkában is megfordult már nem egyszer. Most azonban a családjával érkezett. Önmagaként. A múltat lezárva, így messziről elkerülve azokat a helyeket, ahol rendszeresebben megfordult. Bár szinte biztosra vette, hogy nem ismernék fel, ha arra járna. Régen volt már az. Sokat változott azóta.
- Tessék - nyújtotta át a fagylaltkelyhet Annelie-nek, miközben leült ő is az asztalukhoz. - Azt mondják, ez a legjobb.
A végéhez közeledtek a nyaraláshoz. Aznap is hosszú napjuk volt. Laney a kocsiban aludt. Úgy csuklott össze, ahogyan beletették. Sam azt az egy gombóc fagyit majszolta, miközben ragacsos kezével rászorított a kiskanálra.
- Holnap lemehetnénk a partra. Lenne elég időnk is csomagolni, szóval a délelőttet ott tölthetjük.
Az utóbbi időben valahogy kiegyensúlyozottabbnak  érezte magát. Higgadtabb volt és körültekintőbb. Ők pedig megérdemelték az elmúlt év után rzt a kis pihenést. Sok mindenen keresztülmentek.
Utoljára módosította:Quinn Ashwood, 2019. július 28. 20:17
Hozzászólásai ebben a témában

Mrs. West | Bogolyfalva kedvenc halálfalója
Annelie West
INAKTÍV


bestiák anyja
offline
RPG hsz: 486
Összes hsz: 10631
Írta: 2019. július 28. 21:12 | Link

Westek

Kellett néhány hónap ahhoz, hogy ők ketten megbékéljenek. Nem ment könnyen, de újra érezhető a kémia kettejük között és nem csak a kapcsolat, amit leginkább a két gyerek és az ujjukon levő tetoválás mutat. Ahogy kezdődött, egyre erősödtek köztük az érzelmek, szükségük van néha arra az egymásnak esésre ahhoz, hogy rájöjjenek, valójában nem tudnának egymás nélkül már létezni.
Megtanulta, hogy nem szabad komolyabb dolgokat eltitkolni, mert nem csak magát sodorhatja bajba. Családjuk van, a két kisgyerek pedig megérdemli, hogy kiegyensúlyozott szülők neveljék őket.
- Köszönöm - mosolyog férjére és a kanál után nyúl. Fáradtak mindannyian, de Sammy továbbra is lelkesen tömi magába az édességet és persze kér anyukája fagyijából is. Egy eperdarabot tejszínhabbal tol a szájába a kanál segítségével, aztán nyom egy cuppanós puszit a kis pofijára. Nem lehetne arra válaszolni, melyik férfiba szerelmes jobban. Kisfiába, vagy az apukájába.
Kisebb falatot vesz a szájába és elnéz az utcán sétálgatók irányába. Tekintete megakad egy férfin, aki háttal áll, idegesen rázza lábát. Fekete pólójában és vászonnadrágjában valami egészen régi, de a nő emlékezetébe ivódó jelenetet idéz fel. Többször végigméri, figyeli haját, mozdulatait, testfelépítését. Már szinte kutatja a tűz jegyét, várja, hogy megforduljon és Ő legyen.
Észre sem veszi, hogy mozdulatlanul, a kanalat a kezében tartva réved el. Arcára mosoly kúszik. Tíz év is eltelt azóta, hogy Ombozi egy épp ugyanilyen összeállításban várta őt a pub előtt az első randijukra. A napokban küldött neki üzentet, mellékelt egy képet is a lemenő Napról és az azt bámuló Samről.
"Parazsat fúj a nyári naplemente az ég közepébe."
Állt a levélben csupán ennyi, egy mondat, egy idézet, egy aprócska, jelentéktelen semmiség. Épp csak annyi, mint az az alig egy perc, amit A egy más bolygón tölt, melyből kirángatja a felismerés. Megfordul, egy másik arcot lát.
- Ne haragudj, mondtál valamit? - próbálja felidézni, mit mondott South, de abban sem biztos, hogy egyáltalán megszólalt.
Hozzászólásai ebben a témában

South West
INAKTÍV


Annelie tulajdona | Délnyugat
offline
RPG hsz: 212
Összes hsz: 590
Írta: 2019. július 30. 17:45 | Link

A N N E L I E, meg a két törpe Szicíliában

Most valahogy minden nyugodtnak tűnt. Rendezettnek és kiegyensúlyozottnak. Holott pedig korántsem volt minden olyan tökéletes, mint ahogyan azt South érezte. Egyszerűen a titkok csak hozzá tartoztak az életéhez. Pláne ezek a titkok a családja előtt is titkok maradnak.
Csak felvetette az ötletet, miközben a saját kelyhét maga elé húzta. Szerette az olasz ételeket, de a napokban talán kicsit túlzásba vitték Annie-vel.
Nem kerülte el a figyelmét a másik elkalandozó tekintete és gondolatai. A férfi felé pillantott. Talán ismerős volt neki a szicíliai. De arra a mosoly, ami megjelent az arcán egyáltalán nem számított. Ez a mosoly az arcán nem neki szólt, hanem valaki másnak. Egy emléknek. Vagy éppen annak a férfinak, aki háttal állt nekik és cigarettára gyújtott.
Bekapott egy kanálnyi fagylaltot, és csak megismételte a mondatot, mintha mi sem történt volna.
- Holnap még lemehetünk a strandra indulás előtt. Vagy maradnál inkább? - tette hozzá egészen magától értetődően, miközben segített Samnek kiszedni a kehelyből a maradék olvadt fagylalt levet.
Hozzászólásai ebben a témában

Mrs. West | Bogolyfalva kedvenc halálfalója
Annelie West
INAKTÍV


bestiák anyja
offline
RPG hsz: 486
Összes hsz: 10631
Írta: 2019. augusztus 10. 11:18 | Link

Westek

Képes lesz egyszer elfelejteni őt? South a mindene, vagy csak azért érzi, hogy szerelmes, mert nem tehet mást? Van két gyerekük, gyűrű az ujjukon. Történet a hátuk mögött, méghozzá elég kusza. Fogja-e érezni még azt, amit az akkori Máté iránt érzett? Így kellett alakulni, vagy a lehető legrosszabb helyen vannak?
Ahogy visszatér a jelenbe és a férfira néz, mintha egy ideget látna. Érzi, hogy valami nincs rendjén, megint titkolóznak egymás előtt és nem mondják ki, amire gondolnak. Pedig a múlt titkai nem egyeznek a jelennel, amiben együtt, közösen élnek.
- Szereted az életünket? - teszi fel a kérdést ismét ignorálva a feltett kérdést. egyáltalán nem érdekli a part és ez a túlzottan normális élet. Túlságosan nyugodtak és azt érzi, hogy fojtogatják. - Nem hiányzik a múltad? - kíváncsian kérdez, kanalával csak piszkálja a fagyit. Sam nem ért semmit a felnőttek beszélgetéséből, egyébként is bőszen törölgeti magáról a fagyi maradékát.
- Szeretném meglátogatni a hebridaiakat és turnézni a cirkusszal - végól egyen mondja ki, ami egy ideje foglalkoztatja. Noelről és a sárkányokról ugyan nem beszélt, de South tudja, hogy újabban a cirkuszban töltik az idejüket a gyerekkel, míg ő dolgozik. Ha nem lett volna Sam, valószínűleg sosem szakadt volna ki a nagy családból. Az az igazi számára és nem ez, a külföld út, ahol egyébként is gyanús, hogy a férje milyen könnyen megtalál mindent...
Hozzászólásai ebben a témában


Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolKülföldi helyszínek