31. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek:

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolKülföldi helyszínek

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Antoinette Myra Blackburn
INAKTÍV


Magyar Mennydörgő
offline
RPG hsz: 447
Összes hsz: 5648
Írta: 2017. október 9. 11:23 | Link

Yarista
Anglia

[zárt]

Puha plüsspléd takarja kettejüket, lábuknál valahol a takaró összegyűrve hever. Az ablakon át bevilágító napfény zavarja Myra szemét, szemöldökét ráncolva kezd ébredezni. Az esti emlékeit szedi össze most és kezdi érzékelni a külvilágot. Ez egy hotelszoba. Tegnap megint buliztak a kviddicsesekkel.
Megdörzsöli szemeit miközben sóhajtva a hátára fordul. Csak lassan, a fénytől kezével óvva nyitja ki szemeit, majd fejét az ágy másik oldala felé fordítja. Yarista, a sztárhajtó fekszik mellette. Nem ez az első alkalom, de az első olyan, hogy délelőttre közös programot szerveztek.
A lány kifordul az ágyból, talpra állva kimozgatja csontjait és magához veszi a ruháit. A szobából nyíló fürdőszoba felé veszi az irányt, de előtte felkapja a férfi farmerját és rádobja a fejére.
- Ébresztő, edzés van - szólal meg hozzá, hogy a lehető legkellemesebb ébredésben részesüljön.
Utoljára módosította:Antoinette Myra Blackburn, 2017. október 9. 11:26
Hozzászólásai ebben a témában

Yarista Palarn
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 580
Összes hsz: 5878
Írta: 2017. október 9. 11:52 | Link

Myra

Alig tért vissza Magyarországról, máris visszazökkent a dolgos hétköznapokba. Ennek az lett a végeredménye, hogy az egyik lazítós estén, újra találkozott egy lánnyal, aki szintén a Bagolykőbe tanult, és kviddicsezett is, tehát jó alapokról kezdte. Mivel Yarista továbbra is követi a híreket, elég sok mindent tud más játékosokról is. Persze az, hogy egy ifista majdnem meghal, még önmagában nem nagy hír, de az, hogy ennek ellenére szeretne visszatérni és pont az ő segítségét kéri, már valami. Ráadásul Myra nem az első buli után kérte meg, persze, ez akár lehetett volna a terve része is. Ezt pontosan nem tudja, de nem is bánja, mert a lány indulhatna modellként is, megállná a helyét szinte bárhol. Egy rajta landoló nadrág ébreszti fel, mégsem lát semmit, Myra pontos dobás eltakarja tőle a külvilágot. Eléggé lefárasztotta Yaristát a tegnap éjszaka, mindent egybevéve több edzése is volt. Gyorsan félrehúzza a nadrágját a fejéről és a távozó irányába néz. Amikor meglátja Myrát, a szavai elakadnak és csak néz utána, aztán persze összeszedi magát.
- Korán van még nem? Hagyhatnál aludni, én úgyis sokkal gyorsabban kész vagyok - panaszkodik egy keveset. Kijelentése akár kétértelmű is lehetne, de nem erre gondolt, hanem a reggeli rutinra. Szóval ma is edzeni mennek, és Yarista eddig nagyon elégedett vele, látszik, hogy tényleg vissza akar térni. Egyetlen gond, hogy a lány még nem hisz annyira magában, hogy ez meg is történhessen, plusz van néhány hiányossága is, ami szinte csak tapasztalattal és jó mentorokkal küszöbölhető ki. Ezt Pedig a Yarista akarja megadni a lánynak. Lassan felül az ágyon, és az éjjeliszekrényen tapogatózva előveszi a pálcáját.
- Itt nincs kávé, csak lent, igaz? - szól inkább magának, mint a lánynak, aki közben már elérte a fürdőt is. Sóhajtva dobja maga mellé a pálcát, majd fejét vakarászva keresni kezdi a ruháit. Aztán felpolcolja a háta mögé a párnát, és félig hunyva egyet várja, hogy Myra elkészüljön.
Hozzászólásai ebben a témában

Montrose Magpies hajtó | animágus | exrellonos  | exlevitás | apuka | Csin<3
Antoinette Myra Blackburn
INAKTÍV


Magyar Mennydörgő
offline
RPG hsz: 447
Összes hsz: 5648
Írta: 2017. október 30. 22:22 | Link

Yarista
Anglia

[zárt]

Szerencséjére nem vitte túlzásba a bulizást és bár józan nem maradt, de legalább nem ébred szörnyű fejfájással. Elég megküzdenie azzal a ténnyel, hogy talán máris elvesztegették az időt, amit pluszban az edzésre áldozhattak volna. Mert bizony Myra szemei előtt ez lebeg, nem Yarista izmos felsőteste - bár azért megnézi, mielőtt eltűnne a fürdőajtó mögött.
Magára sem zárja az ajtót, egyszerűen nekiáll a reggeli gyors készülődésnek. A tükör előtt állva visszanéz a férfira, s elneveti magát.
- Na ja, neked öt perc is elég - horkant fel, és ezt már inkább csak maga elé motyogja, semmint hangosan, hogy ő is hallja. Miközben Yar kérdez, Myra a fogát mossa gyors tempóban, így nem hall belőle semmit.
A zuhany előtt azonban megáll az ajtóban, onnan méri végig az ágyon fekvőt. Mosolyogva ingatja meg a fejét, majd megindul felé. Lehajol a nyakához, ahová csókot nyom, majd a füléhez hajol.
- Oké, mi lenne, ha velem készülődnél? - kérdezi direkt húzva az agyát, majd felemelkedik. Ha igen, ha nem, visszaindul a zuhany alá, hogy mihamarabb belebújhasson az edzőruhájába és elindulhassanak a pályára.
Hozzászólásai ebben a témában

Yarista Palarn
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 580
Összes hsz: 5878
Írta: 2017. november 20. 21:22 | Link

Myra

Még ha kijutott is életében neki a jóból, Myra azért a legszebbek között van, ráadásul nem is igazán azért kezdtek el dumálni, hogy flörtöljenek, vagy legyen valami kalandjuk, amiben kellemesen érezhetik magukat. Ez már csak a folyománya egy külön edzésen történt egymásra esésnek, ami Yarista szerint valóban véletlen volt. Most pedig csak egy buli volt, de nem kérette magát sokáig, hogy hamarabb távozzanak. Myra felkelti, de ő még lustálkodna egy kicsit. Nagyon ritkán tud pihenni sokat – legtöbbször nem is akar -, most viszont tudja, hogy lassan ki kell mászni az ágyból, ha érdemi munkát is akarnak majd végezni. A motyogásból nem hall semmit, csak az éléből jut el némi érzelem hozzá, arra csak vállat von. Miután a kávé nem jön magától oda, úgy gondolja, még pihenhet egy keveset, de Myra már eltökélt, és jól tudja, hogy nem fogja bennhagyni, lustálkodni. Az édesgetős puszi is csak megerősíti hitében, hogy ma sem a pihenésről fog szólni az élete.
- Jól van, megyek – sóhajt egy nagyot, majd az összeszedett ruháját beviszi a fürdőbe és a kis szekrénykére teszi. Belenéz a tükörbe és nem tetszik, amit lát, nyúzott feje van. Megmossa az arcát és amíg a lány zuhanyzik – nem átall oda-oda pillantani -, a fogait is megtisztítja, a haját is rendbe szedi, amennyire kell. Amint végez Myra helycserés támadást végez, de azért egy apró paskolást elejt a lány nemesebbik felére. Aztán beáll a zuhany alá és a legrövidebb idő alatt felfrissíti magát. Végül megtörölközik és felöltözik, láthatóan napi rutint végez, arcán semmi sem tükröződik. Automatikus mozdulatok ezek, de végül a lány felé fordul, bármennyire is legyen ő kész.
- Nos, mehetünk, te csodanő? – vigyorodik és közelebb lép egy csókra, végül is már nagyjából felébredt. – A gyengédség a pályáig tart – susogja a lány ajkain, majd felkapja a cuccát és a pálcáját is. Indulásra kész.

Hozzászólásai ebben a témában

Montrose Magpies hajtó | animágus | exrellonos  | exlevitás | apuka | Csin<3

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolKülföldi helyszínek