33. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek:
Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolKülföldi helyszínek

Oldalak: « 1 2 ... 87 ... 95 96 [97] 98 99 ... 102 103 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Adele Nadia Krise
Mestertanonc Rellon (H), Művészetis tanonc, Elsős mestertanonc


Gucci Vanilla - Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 758
Összes hsz: 770
Írta: 2022. július 4. 14:17 | Link

Will


Megrezzen a szemhéja, csak a gyűrűt kellett ehhez felmutatni. Will úgy tesz, mintha egy bocsánatkéréssel ezt el lehetne intézni, pedig ez már azon a fázison túlnőtt.
- Lehet, tényleg az övé kellene legyen. - Végre kikászálódik az ágyból, óvatosan, aztán a szobában álló íróasztalhoz lép, hogy a kancsóból vizet töltsön a pohárba, és kiigya. Nincs orbitálisan meleg, de 26 fok egészen biztosan van a kinti 36-hoz képest.
- Meguntam ezt az egészet. Belefáradtam. Vedd el őt, ha ő kell. Megadtam volna neked, amit akartál, a családot, a gyereket, de nem velem képzelted el. Aztán tettünk még egy próbát, ha már a kényszerűségbe taszítottam magunkat. És csak nem megy. - Visszafordul a hatósugáron kívül ácsorgó férjéhez, mintha érezné, hogy Will tart a haragjától. Helyes, ne is jöjjön a közelébe.
- Ha most újból megkérdeznéd, mit akarok, a barátod vagy a feleséged lenni, azt mondanám, a feleséged. Mert elromlott ez az egész onnantól kezdve, hogy sajnos beléd szerettem. Akármennyire is retardáltan viselkedsz elég sokszor, nincs az a hülye állat, akinek ne esett volna le a tantusz végre, de megkockáztatom, hogy te még mindig nem vagy hajlandó erről tudomást venni, szóval kimondom ismét, hogy felfogd: szeretlek. Az apasági teszt után pont ezért rúgtam ki Eliast is azonnal, hogy veled maradjunk a gyerekkel, ha már nem engedted a válást. Gondoltam, egy boldogtalan házasság lesz, elvégre neked Júlia kell, de hátha idővel megenyhít téged a gyerekünk, és ha nem leszek kiállhatatlan veled. És elkezdett megint alakulni egy kicsit a dolog, normálisan viselkedtél velem, már majdnem azt mondanám, kedvesen. - Újból szusszant egyet.
- De sose fogsz esélyt adni ennek. Mindig elrohansz majd Júliához, mert ő kell neked. Te vagy az az edző a kviddicscsapatban, aki a két legjobb játékosa közül az egyiket imádja, a másikhoz meg ragaszkodik tartalékként, de hogy a másik ne múlja felül az elsőt, ad neki egy kritikán aluli seprűt, ami rángat és folyamatosan ledobja. De néha azért megsajnálja a másodikat és javítgat a szar seprűn egy kicsit. Ezek vagyunk mi Júliával neked, nem igaz? Ő a legjobbad, én meg a tartalék, akit előrántasz, ha szükség van rám. De nem szeretsz. És sosem fogsz. - Ugyanolyan hideg és kifejezéstelen az arca, csak a könnyei csorognak már egy ideje. Fáradt és lassan beleőrül ebbe az egészbe.
- Én ezt nem fogom tovább csinálni. Nem fogok megőrülni mellettetek, mert kellesz, de én neked nem, csak pótléknak. Nézzem végig egy életen keresztül, ahogy folyton mások után szaladsz? Vagy újra és újra tüntessem el őket a színről, hogy majd másokat hordj haza? - Koppan a pohár az asztalon.
- Váljunk el. Megosztjuk a felügyeletet a fiúnkon, mert hogy fiad lesz, gratulálok. HA megszületik, HA felszívódik majd a vérömleny, ami eddig még nem történt meg, de nézzük a dolgok jó oldalát: összehoztunk egy kisfiút. Sőt, nevet is találtam neki. Noah William Krise. Jól hangzik, nem? A te és az én családom is elégedettek lesznek, nem lehet panasz végre ránk. Csak váljunk végre el. Én ezt nem bírom tovább. - Kitör belőle a zokogás a végére, fél kezével törölgeti a könnyeit, a másik felével remegve kapaszkodik az íróasztal szélébe. Nagyon-nagyon belefáradt ebbe az egészbe.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

William Martin Krise
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos


cyanide glazed cinnabun
offline
RPG hsz: 1067
Összes hsz: 1106
Írta: 2022. július 4. 16:54 | Link

Adele Nadia Krise
Lengyelország


Azzal egyidőben, hogy a lány kikászálódik az ágyból, ő is leereszti a gyűrűt tartó kezét az oldala mellé. Nem ez az első tányértörésük, így felvértezve érkezett már, számítva rá, hogy Adél nem fog azonnal a nyakába borulni - és különben is, miért tenné? Azért, mert közös gyerekük lesz, alapjaiban véve a kapcsolatuk nem változott meg, talán csak higgadtabbé vált. Legalább is ő így tudta, Adél azonban...
Adél azonban nem tiszteli azt, amiben megállapodtak.
   -  Na várj, még mielőtt agyérgörcsöt kapsz a bőgéstől.
Látja ám a könnyeket, látja a remegést, az egész lány, mint egy zsák szerencsétlenség, kapaszkodik a bútor szélébe, ő pedig nem tudja, mi lenne az elvárt tőle ilyenkor. Nem lép közelebb, csak a kezét csúsztatja a gyűrűvel együtt a zsebébe.
   -  Egyetlen szóval nem mondtad, hogy mást akarsz, honnan kéne akkor tudnom? Kidobtad a pasidat, remek, de senki sem kért rá és engem sem kértél meg, hogy viselkedjek máshogy. Júliát pedig nem vetheted a szememre, most már tényleg, mert állandóan egymáson lógtok, ha ott van, és egy kibaszott pisszenéssel sem tudattad, hogy ez neked annyira fájdalmas lenne.
Bár a hangja nem emelkedik meg, a hangsúlya megkeményedik. Képtelen követni a pálfordulást, hiszen emlékszik arra, hogy ölelte át Adél Júliát néhány napja az ajtóban, hogy ültek egymás ölében, és látta az egyáltalán nem baráti érintéseiket is.
Noah William Krise. Elengedi a füle mellett.
Kiveszi a kezét a zsebéből, most már a gyűrű nélkül.
   -  Szóval mi lenne, ha néha kinyitnád a szád és megmondanád, mit akarsz, pláne így, hogy kéthetente meggondolod magad valamiről? Én nem vagyok legilimentor, de az ég óvjon tőle, hogy az legyek, mert csak agyvérzést kapnék attól a káosztól, ami benned van.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Adele Nadia Krise
Mestertanonc Rellon (H), Művészetis tanonc, Elsős mestertanonc


Gucci Vanilla - Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 758
Összes hsz: 770
Írta: 2022. július 4. 21:11 | Link

Will


Mi mást is várt Willtől? Soha, semmiről sem tehet, mindenben csak áldozat, hisz ő, Adél csinálja rosszul. Nyilván az arcába kellett volna tolja a nyilvánvalót, mindenki így csinálja. Köhögve köszörüli meg a torkát, még mindig sírva.
- Szerinted, - Remeg a hangja, és elfátyolozzák a könnyek is. - ezeket mondani kell? Will, te komolyan ezt is rám kennéd? Ha minimálisan is kedvelnél, feltűnt volna, hogy óh, aki valóban nem akar tőlem semmit, netán utál, nem érdeklődik irántam, nem kérdez a múltamról, nem tölt velem időt, nem kedves, nem ad kibaszott csókokat, és amúgy az lett volna az első dolgom, hogy egyetértek veled és abortuszra megyek, hogy elválhassunk tisztán. Én elhiszem, hogy te ennyire nem vagy otthon a nonverbális kommunikációban, de konkrétan vaknak és hülyének kellene lenned, hogy mindezt ne vedd észre. Hobbiból senkire sem pazarlom az időm csak úgy, barát ide vagy oda. - Végre lassacskán elapadnak a könnyei, a zárkózott, távolságtartó, gyanakvó arckifejezése viszont újult erővel költözik vissza az arcára. Újabb pohár vizet tölt és hajt le, majd elbotorkál vissza az ágyba és ismét lefekszik a félig fekvő pozíciójába. Nem akarja megerőltetni magát semennyire sem, hogy ne veszélyeztesse a fiát.
- De tudod mit? Mondom akkor: szeretném, ha azért maradnál velem, mert maradni akarsz, nem csak a gyerek miatt. Ez nyilván nem fog teljesülni Júlia miatt. Az kifejezett vágyam, hogy ne csalj meg, de hát ez már a plafon lenne. Ha nem erőltetnék magamra nyugalmat, és ennél jobban beléd lennék bolondulva, már elvágtam volna a torkotokat álmotokban. Amennyire ki voltatok ütve akkor hajnalban, ezt se vettétek volna észre. - Dühösen villan a tekintete Willre, eddig a falat nézte maga előtt, azon belül a tájképet. Joanna egyik világkörüli útjáról származhat, szigetcsoportokat ábrázol madártávlatból.
- Az pedig, hogy elhagytam Eliast, nekem alapvető volt, mert családban gondolkodtunk, ahol a harmadik személy nem Júlia, hanem a gyerekünk. Felelősségvállalásnak hívják jobb helyeken, olyasmi, amit a szüleid is megtettek érted emlékeim szerint. És még csak nem is puszta kötelesség lett volna részemről, de nem kérheti senki, hogy úgy maradjak melletted, hogy közben felszarvazol boldog-boldogtalannak. Bőven lehet, hogy nem csak Júlia van a képben, de hozzá ragaszkodsz legjobban. - Ezen már valóban elgondolkodott sötétebb perceiben. Mi van, ha többen vannak? Mi van, ha a pubban dolgozó lányok mind a paletta részei? Minát kivéve, bár... Megrázza a fejét, elhessegeti a gondolatot.
- Ennek az egésznek, amit próbálunk működtetni, akkor lenne értelme, ha éreznénk is egymás iránt valamit az utálaton, undoron, megvetésen kívül. De amíg egyoldalú ez a dolog, addig... a legjobb, ha elválunk. -
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

William Martin Krise
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos


cyanide glazed cinnabun
offline
RPG hsz: 1067
Összes hsz: 1106
Írta: 2022. július 4. 22:00 | Link

Adele Nadia Krise
Lengyelország


Mély levegőt vesz és a plafon felé fordítja a tekintetét. Te magasságos. Bár a neveltetése közel sem olyan kifogástalan, mint az ikreké, azt érzi, hogy nem kezdhet el ordibálni a feleségével ebben az állapotában. Pedig a düh felgomolyog a gyomrában, amikor Adél tovább fűzi a mondandóját, először még mindig sírva, majd jéghideg megvetéssel.
Nem veszi komolyan a lány dobálózását szeretettel vagy szerelemmel. Adél túl fiatal, fogalma sincs róla, mit jelentenek ezek a szavak. Elhiszi, hogy beleesett, mint egy taknyos tinilány, hiszen ő is belebolondult párszor ebbe a negyedvélába, ez azonban az ő könyvében nem jelent mást, mint kérészéletű vonzalmat.
A lány visszafekszik, William konokul az ablakon bámul kifelé addig; szinte érzi a bőrén csattanó rágalmakat. Ordítani lenne kedve. Hozzávágni a gyűrűt, ami égeti a zsebét, megütni a lányt, hogy végre térjen észhez és rájöjjön, semmi értelme sincs annak, amit mond.
Aztán csak nyel egyet. Újabb mély levegőt vesz.
Gondolj a gyerekedre.
   -  Sajnálom, hogy így érzel- válaszol végül szokatlanul higgadtan. Végül egy dologban biztos csak: felesleges tovább öntenie az olajat a tűzre, mert azzal csak azt éri el, hogy menthetetlenül rángógörcsbe hergeli mindkettejüket. Mindemellett...
   -  De nincs igazad. Nem tudom, hogy várod el tőlem, hogy olvassak a gondolataidban, amikor melletted ültem a terápián, de sosem hangzott el, hogy téged mi zavar. Azt sem várhatod el, hogy kövessem, mi változott meg, amikor semmit sem mondtál nekem - továbbra is higgadtan beszél, jobb híján az ágy lábát nézve - Ettől függetlenül sajnálom. De nem fogunk elválni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Adele Nadia Krise
Mestertanonc Rellon (H), Művészetis tanonc, Elsős mestertanonc


Gucci Vanilla - Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 758
Összes hsz: 770
Írta: 2022. július 4. 22:16 | Link

Will


Vitatkoztak már párszor ahhoz, hogy elég legyen ránéznie Will arckifejezésére, hallani a szavait, és tudnia, hogy ő is épp visszafogja magát. Nagyon is. És az is elég hamar érthetővé válik, hogy semmit sem ért vagy tart jogosban ebből az egészből. Így aztán kihajol az éjjeliszekrényéhez és elkezd a fiókban matatni.
Joanna először ellene volt, szörnyen ellenezte, leszidta, próbált a fejével beszélni. Természetesen nem volt kivel. Könyörgött, kérlelte a nagynénjét egy teljes napig. Ne szóljon róla a szüleinek, de mégis szerezze meg neki. Joanna a második anyja lehetne, nem mondott hát végül nemet, de megígértette vele, hogy ésszel és mértékkel használja, mert nem feltétlen azt fogja eredményezni, amit ő remél. Megígérte.
Az ujjai az üvegcse köré fonódnak. Aprócska holmi, teljesen eltakarja a vékony kis ujjaival, és meglehetősen drága is. Újból kimászik az ágyból, és az íróasztalához megy, hogy töltsön egy kis vizet a pohárba, majd felmutassa az üvegcsét Willnek.
Víznek is nézhetné a főzetet, átlátszó, szagtalan, színtelen holmi. Kihallgatásokon nem alkalmazzák a megbízhatatlansága miatt, hiszen csak azt mondatja el az alannyal, amit amaz igaznak hisz. Mégis igazságszérumként ismeri a mágustársadalom.
- Nem várom el. Akkor viszont csináljuk ezt. - Leszedi a picike dugót a fioláról, és három, gondosan kimért cseppet löttyint a kevéske pohár vízbe. A dugót visszanyomja, majd Will felé fordul.
- Kapd el. - Könnyen megfoghatja a férje a felé dobott üvegcsét, óvatosan és kiszámítottan indította útjának, megvárva, hogy Will elővegye mindkét kezét segítségül. Aztán visszafordul a saját pohara felé, és az ujjával elkavarja a tartalmát.
- Nem méreg, ellenőrizheted. Ha az a gond, hogy nem beszélek, akkor adott a lehetőség, hogy kérdezz bármit. Ne mondd, hogy lehetetlen dolgokat kérek tőled. - Ezzel felhajtja egyetlen húzásra a bájitalos vizet.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

William Martin Krise
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos


cyanide glazed cinnabun
offline
RPG hsz: 1067
Összes hsz: 1106
Írta: 2022. július 4. 22:29 | Link

Adele Nadia Krise
Lengyelország


Az első gondolata nyilvánvalóan az, hogy a lány a pálcája után matat. Nem véletlen maradt az ajtó közelségében, így lép is egyet hátrébb; Adél ujjai között azonban üveg csillan meg. Érdeklődve, de bizalmatlanul szűkülnek össze a szemei, a lerosszabbra számítva fürkészi a lány mozdulatait, aki ismét csak felkel. Vizet tölt, cseppent a pohárból, majd ismét felé fordul. Ő probléma nélkül kapja el a parányi fiolát és emeli fel maga előtt.
MindenekelőtT. bármi lehet benne. Kitekint a lányra, majd vissza az üvegcsére, ő is lepattintja a kupakját, hogy óvatosan beleszagoljon.
   -  Mi a... honnan... meghülyültél?!
Hirtelen csattan fel a lány következő, teljesen szürreális tettén, amikor gondolkodás nélkül kiissza a szert. Hüledezve pislog rá, most már teljesen biztos, hogy a terhességi hormonok elvették azt a minimális eszét is, ami volt. Vagy ennyire elkeseredett.
   -  Erre semmi szükség. Hát ezt nem hiszem el... mit vársz tőlem, mit csináljak?

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Adele Nadia Krise
Mestertanonc Rellon (H), Művészetis tanonc, Elsős mestertanonc


Gucci Vanilla - Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 758
Összes hsz: 770
Írta: 2022. július 4. 22:35 | Link

Will


Nem esik össze holtan, nem kezd el vérezni, csak az arcvonásai simulnak ki bágyadt, révedező mosolyt öltve, üvegessé válik a tekintete és lehuppan a mellette levő székre. Szemei a semmibe fókuszálnak, de amint Will kérdése elhagyja a száját, készségesen nyitja ajkait, hogy válaszoljon.
- Gyere vissza mindig hozzám. Szeress engem. Akkor elviselném, ha másfelé jársz, másokkal, de most sose tudom, mikor hagysz ott... - Reszketegen veszi a levegőt még mindig valahova Will feje környékére fókuszálva, de semmiképp sem a szemeibe.
- Nem akarom, hogy elhagyj... Ha megígérnéd, hogy mindig visszatérsz mellém... azt akarnám. Azt kellene tedd... Mhm, hozzám tartozol, nem másokhoz... - Az a három csepp bőven megtette a hatását. Olyan őszintén beszél a vágyairól, amennyire csak lehet.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

William Martin Krise
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos


cyanide glazed cinnabun
offline
RPG hsz: 1067
Összes hsz: 1106
Írta: 2022. július 4. 22:45 | Link

Adele Nadia Krise
Lengyelország


Az ő kérdése inkább arra vonatkozott ugyan, mit akar a lány, mit kezdjen a jelöletlen kis üvegcsével, Adél ekkor azonban lehuppan a székére és elrévedő arccal beszélni kezd. Ő pedig ismét az üvegre pillant, majd vissza a lányra és ekkor megérti.
Leereszti a fiolát tartó kezét. A másikkal nyűgösen dörzsöli meg az orrnyergét.
   -  Ha ezt megígérem, akkor hazajössz?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Adele Nadia Krise
Mestertanonc Rellon (H), Művészetis tanonc, Elsős mestertanonc


Gucci Vanilla - Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 758
Összes hsz: 770
Írta: 2022. július 4. 22:53 | Link

Will


Rázogatni kezdi a fejét tagadólag.
- Nem lehet. Hazudni fogsz. Mindig hazudsz és aztán azt mondod, nem hazudtál. Nem... nem is hazudsz, inkább... lehetetlen helyzetbe hozol. - Oldalra dönti a fejét, elnéz Will nyaka mellett, a falra. Totálisan üres a tekintete, mint egy káprázatosan szép babának.
- Ha megesküszöl, hazamegyek veled. Ha leteszed a Megszeghetetlen Esküt, hogy mindig visszajössz hozzám, akkor bárhova veled megyek. - Ismét az a bágyadt babamosoly. Ebben hisz, ezt akarja. Garanciát, hogy Will nem hagyja el többé.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

William Martin Krise
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos


cyanide glazed cinnabun
offline
RPG hsz: 1067
Összes hsz: 1106
Írta: 2022. július 4. 22:59 | Link

Adele Nadia Krise
Lengyelország


A szemöldöke megemelkedik. A Megszeghetetlen Esküt. Először tényleg úgy hiszi, rosszul hall, hiszen ezek olyan szavak a lány szájából, amikre nem számított. Adél, aki szerelemből szerelembe ugrál, egy éven belül a második gyerekét várja a második apától, arról fantáziál, hogy ténylegesen az örökkévalóságig vele maradjon?
Megütközve bámul rá, a tekintetük azonban nem találkozik. Adél valamerre a feje mellé réved üveges, gondolatok nélküli tekintettel.
Közelebb sétál hozzá. Az üveget az asztal sarkára teszi.
   -  És ha nem teszem, akkor mi lesz? Mit fogsz csinálni a gyerekkel?
Utoljára módosította:William Martin Krise, 2022. július 5. 12:28 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Adele Nadia Krise
Mestertanonc Rellon (H), Művészetis tanonc, Elsős mestertanonc


Gucci Vanilla - Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 758
Összes hsz: 770
Írta: 2022. július 4. 23:04 | Link

Will


Kitágulnak a pupillái a riadalomtól. És ha nem teszem, akkor mi lesz? Nem nem, Will... Will... A szája ismét elnyílik, csodálkozón, mintha mentálisan fogyatékos lenne.
- Nem veheti el őt senki, nem adom oda senkinek, Willé, nem adom oda senkinek, nem veheti el őt senki... - Mantrázós motyogásba megy át az egész, érthető, riadt, sarokba szorított motyogásba. Többször is megismétli, hogy a férjétől van a baba, és hogy nem adja oda senkinek és nem is veszítheti el. Látszik benne a fixáció, hogy ez több a puszta anya-gyermek szeretetnél. Olyan nagy szüksége van a babára, mint másnak a korty vízre, és többször is kiemeli, hogy Willé, szóval ez is fontos része az egyenletnek.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

William Martin Krise
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos


cyanide glazed cinnabun
offline
RPG hsz: 1067
Összes hsz: 1106
Írta: 2022. július 5. 12:36 | Link

Adele Nadia Krise
Lengyelország


Ez az első alkalom, hogy személyesen találkozik a Veritaserum hatásával. Fascinating. Tanult róla, ismeri, mire képes, ám ott lenni és belenézni az üveges és üres szemekbe más, mint ahogy elképzelte. Az asztal szélén tartva a kezét guggol le, hogy majdhogynem egy magasságba kerüljön a székre rogyott lánnyal, bár így is még kartávolságon kívül; onnan néz föl rá, ugyanazzal az arccal, mint amivel Elias képét vizsgálgatta a sikátorban.
Azonban az már nem az első alkalom, hogy a mániákus, ismétlődő motyogást hallja. Nem veheti el őt senki. Ez minden kétségbeesett anya mantrája, ami nem meglepő, hiszen a vérükbe van kódolva a kötődésük.
   -  Megígérem, hogy senki sem fogja elvenni, ha most visszafekszel aludni. Majd ha kitisztulsz, akkor beszélhetünk.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Adele Nadia Krise
Mestertanonc Rellon (H), Művészetis tanonc, Elsős mestertanonc


Gucci Vanilla - Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 758
Összes hsz: 770
Írta: 2022. július 5. 14:00 | Link

Will


Továbbra is üres tekintettel néz valahova Will feje fölé, azután is hogy a férje leguggolt elé. A 'megígérem' megteszi végül annyiban a hatását, hogy a motxogás elmúlik, az arcán pedig szétterül újból a bágyadt, boldog mosoly.
- Mhm, rendben. Itt maradsz velem, igaz? - Nagyjából sikerül Will arcára terelni az üveges szemeket. Noha a tekintet maga árulkodóan elvarázsolt, az arcán melegség és szeretet ül, mintha tényleg a számára legkedvesebb emberhez beszélne.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

William Martin Krise
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos


cyanide glazed cinnabun
offline
RPG hsz: 1067
Összes hsz: 1106
Írta: 2022. július 5. 14:47 | Link

Adele Nadia Krise
Lengyelország


Csak tippel arra vonatkozóan, hogy ha úgy bánik vele, mint az altatásból ébredezőkkel, azzal hathat a viselkedésére. Szelíd elterelés és súlytalan ígéretek, hogy ne izgassa fel magát túlságosan és visszafeküdjön aludni addig, amíg a szérum hatása lecsillapodik a vérében. És működik: Adél arca kisimul, a szája mosolyra húzódik és abbahagyja a mantrázást.
   -  Hogyne. Nem sietek sehová - válaszol, majd ismét feláll, hogy a lány kezét megfogva ugyanerre kényszerítse őt is. Ha pedig nem ütközik ellenállásba visszatereli az ágyába, hogy végül ő is lezuttyanjon mellé a takaró tetején.
Amíg Adél végül visszaalszik, mellette marad, majd utána még egy keveset, hogy meggyőződjön róla, nem kelti fel azzal, hogy meghatározatlan idővel később lekászálódik az ágyról, majd olyan halkan, ahogy érkezett, elhagyja a szobát.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Adele Nadia Krise
Mestertanonc Rellon (H), Művészetis tanonc, Elsős mestertanonc


Gucci Vanilla - Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 758
Összes hsz: 770
Írta: 2022. július 5. 16:43 | Link

Will


Abban a nyugodt tudatban fogja meg Will kezét, hogy a férje vele marad, nem hagyja ott. Félig-meddig el is hiszi ezt az ábrándot, de egy része hazugságnak gondolja a hallottakat. Mégis megfogja a kezet, és stabil léptekkel követi Willt az ágyig majd engedelmes kislányként csusszan be a puha lepedőre. Ragaszkodóan öleli magához a nálánál masszívabb felsőtestet, szívja be az illatát. Láthatóan megnyugdzik tőle.
Tíz perc múlva már békésen pihen, tudomást sem véve a környezetéről.


***


Nagyjából egy óra telik el. Ez alatt Pawel teát, kávét és szendvicseket szolgál fel Willnek a nappaliban, míg Adél az igazak álmát alussza odafent. A bájital hatása elmúlik, mire felkel, és álmos szemekkel előkerül a szobájából, csak hogy Willt még mindig a lakásban találja, és visszaemlékezzen a fojtogató beszélgetésükre, végül a veritaserum hatására elejtett mondataira. Az arca megint távolságtartó kifejezést ölt, de nem futamodik meg. Leül Will mellé a kanapéra, és elvesz egy szendvicset a halom tetejéről.
- Megválaszoltam a kérdéseid? -
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

William Martin Krise
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos


cyanide glazed cinnabun
offline
RPG hsz: 1067
Összes hsz: 1106
Írta: 2022. július 5. 19:16 | Link

Adele Nadia Krise
Lengyelország


* * *


Van valami bizarrul aranyvérű a tojáskrémes szendvicsekben. A nagyanyjánál is állandóan ezt kapott, ha éhes volt, Pawel - időközben ő is megismerte a nevét -, szintén ezt hozott be tálcán a nappaliba a dohányzóasztalon gőzölgő teája mellé. Azonban egyiket sem érintette azóta; a könyvespolc inkább lefoglalta az érdeklődését, így azt böngészte, néha levéve ls fellapozva egy-gy könyvet, hogy aztán visszacsúsztassa a helyére.
A közép- kelet európai aranyvérű családok címereinek képes jegyzékének láthatóan szinte érintetlen példányával együtt ült vissza a kanapéra bő negyed órával ezelőtt. Szórakozott nosztalgiával forgatja a lapokat, pont, mint gyerekkorában az angliai birtokon. A halk léptekre emeli fel a tekintetét. Visszazárja a könyvet és a karfára teszi maga mellett.
   -  Milyen kérdéseimet? Én nem emlékszem semmire.  
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Adele Nadia Krise
Mestertanonc Rellon (H), Művészetis tanonc, Elsős mestertanonc


Gucci Vanilla - Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 758
Összes hsz: 770
Írta: 2022. július 5. 19:23 | Link

Will


Gyanakvástól összeszűkült szemekkel pillant a másikra. Mit forgat a fejében? Miért játsza az ostobát? Ha ő emlékszik, minden bizonnyal Will is.
Jobb könyökét a másik karfára helyezi, fejét elfordítja a férjéről, és a falat kezdi bámulni elgondolkodó-gyanakvó arckifejezéssel.
- Nem jellemző rád a felesleges tapintatosság. Ne kerülgessük a forró kását. Tudsz mindent és érted is, vagy vannak még kérdéseid? - Végre visszafordítja a tekintetét Willre.
Utoljára módosította:Adele Nadia Krise, 2022. július 5. 19:23 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

William Martin Krise
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos


cyanide glazed cinnabun
offline
RPG hsz: 1067
Összes hsz: 1106
Írta: 2022. július 5. 19:31 | Link

Adele Nadia Krise
Lengyelország


Volt ideje gondolkodni az aranyvérű címerek között és abban maradt, menekülőutat hagy a lánynak. Tizennyolc éves, kétségbeesett és nem tudja, mit csinál. Ő, aki többször volt szer hatása alatt, mint hogy azt magának is bevallja, a lány helyében örülne, ha mindenki más fedőt tenne a beszélgetésre, mintha az sosem történt volna meg. Neki nem esne nehezére a földbe dugni a fejét, hiszen ez az egyik specialitása.
A feleségének azonban más tervei vannak. Hideg fuvallatként telepszik meg a kanapé túlfelén.
   -  Igen, vannak - adja be a derekát végül, Adéllal ellentétben ő azonban ránéz -. Miért kell azonnal nulláról százra ugrani, Adél? Barátságból Megszeghetetlen Eskü? Ezt te sem gondolhatod komolyan.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Adele Nadia Krise
Mestertanonc Rellon (H), Művészetis tanonc, Elsős mestertanonc


Gucci Vanilla - Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 758
Összes hsz: 770
Írta: 2022. július 5. 19:44 | Link

Will


Hosszan nézi Will arcát, ugyanazt az arcot, ami már oly' sokszor torzult el a dühtől, vágytól, undortól, vagy fordult át hitetlenkedő vigyorba. Végigskálázott rajta már néhány érzelmet, mindre emlékszik. Talán a temperamentumukból adódó különbség teszi egyébként, hogy nem tud hátat fordítani a történteknek, képtelen zavartan elnevetni a dolgot és azt mondani, csak vicc volt az egész. Makacs, legtöbbször ragaszkodik ahhoz, amit kimond. Végül megtöri a pár másodpernyi csendet.
- És, ha igen? Mindig abból indulsz ki, hogy túlzok, heves, vehemens vagyok, igaz? De nézd más szempontból is: mi mással tudnám felhívni magamra a figyelmed? Megcsaltalak, és mi lett a vége? Megleckéztettél, de ez sem volt elég ahhoz, hogy rám figyelj öt percnél tovább. Kedves voltam, odafigyeltem, de akkor meg eluntad magad egy idő után. Családot akarsz, de nem velem. Júlia után futsz, de tudod, hogy az a szekér nem vesz fel. Kérdem én: mit akarsz? Ha tőlem semmit, miért nem engedsz el? Ha kellek, miért nyargalsz más után és vágod rám az ajtót újra és újra? Hagyd a félrebeszélést, csak mondd el, mi ez az egész? Én sem vagyok legilimentor, és jó lenne tudni ezt-azt rólad, hogy értsem és úgy viszonyuljak hozzád. - A kezében maradt fél tojásos szendvicset ezzel elkezdi ráérősen majszolgatni, de közben le sem veszi a szemét Willről. Még mindig nem érti, hányadán állnak.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

William Martin Krise
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos


cyanide glazed cinnabun
offline
RPG hsz: 1067
Összes hsz: 1106
Írta: 2022. július 5. 20:16 | Link

Adele Nadia Krise
Lengyelország


Nem számítanak a történtek: Adél ugyanonnan folytatja, ahol egy órával ezelőtt a bájital belefojtotta a szót. Fáradtan fordítja a fejét a plafon felé, lejjebb csúszik a kanapén és megtámasztja a fejét.
   -  Azért a semmit sem akarok tőled és a leteszem az Esküt, hogy itt dögöljek meg, ha nem maradok veled az életem végéig között van néhány szint, amit átugrottál - mutat rá végül arra, ami a leginkább zavarja őt, de úgy néz ki, a lány képtelen felfogni. Adél nem azt kéri tőle, hogy a kényszerű kirakatházasságukat valódivá változtassák, hanem azt, hogy mágikusan és felbonthatatlanul hozzákösse magát addig, amíg él. Abszurd és riasztó. Két éve még azt sem tudta, hogy a világon van a lány, most pedig arra kéri, hogy haljon bele, ha elhagyja őt?
A kanapéra döntve felé fordítja a fejét.
   -  Te most zsarolsz engem. Fordított helyzetben az én fejem már rég egy karón lenne, de erről most feledkezzünk is el. Rengeteg dologra nyitott vagyok, de erre nem. Mi fog történni akkor, ha meggondolod magad, Adél?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Adele Nadia Krise
Mestertanonc Rellon (H), Művészetis tanonc, Elsős mestertanonc


Gucci Vanilla - Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 758
Összes hsz: 770
Írta: 2022. július 5. 20:28 | Link

Will


- Kicsit félreértetted. - Összefut a két szemöldöke egy elgondolkodó ráncba, közben teljesen Will felé forsul. Egyik lábát felhúzza egy fél törökülésbe, a másikat lelógatja.
- Ha biztosan tudom, hogy elcsatangolsz, de utána hozzám jössz haza, nem érdekel, kivel vagy. A végén úgyis mellettem kötsz ki. Ha azt akarnám, hogy feldobd a talpad, másként fogalmaznék. Nem csalhatsz meg, nem hagyhatsz el, de nem ezt mondtam. Hanem, hogy gyere vissza hozzám. - Oldalra dönti a fejét a kanapé szélére, miközben elnéz Will feje mellett egy pillanatra a semmibe.
- Will... Ki bír ki minket egy életen át egymáson kívül? - Nem válasz a kérdésre, inkább egy terelés. Nem tudja, mi történne, ha meggondolná magát, de volt ideje lehiggadni legalább egy picit ahhoz, hogy megértse, épp sarokba szorítja a másikat. Azt pedig szinte senki nem tűri jól.
- De rendben. Egyelőre félreteszem ezt, hogy lásd, nem akarok túl sokat. Viszont akkor halljam, te milyen kompromisszumokat ajánlasz? - Esze ágában sincs azonnal elengedni a júliás dolgot sem, de ezt persze nem kell Will orrára kösse. Lassan, de biztosan fog több pofont kiosztani ezért a férjének.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

William Martin Krise
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos


cyanide glazed cinnabun
offline
RPG hsz: 1067
Összes hsz: 1106
Írta: 2022. július 5. 20:49 | Link

Adele Nadia Krise
Lengyelország


Az ő szemöldöke pedig kételkedve megemelkedik azzal kapcsolatban, hogy félreértette az elhangzottakat. Elég nehéz másképp értelmezni a Megszeghetetlen Esküt, mint a kérést arra vonatkozóan, hogy láncolja hozzá az életét, bármi történjék a jövőben. Amilyen hévvel Adél az előző két szerelméért odáig volt, kétség sem fér hozzá, hogy valahol már a láthatáron lehet a következő. Vele akkor mi történne? Ha nem akar meghalni, tartania kellene magát az ígéretéhez és erőszakkal maga mellett tartani a lányt, hogy technikailag hazatérhessen hozzá. Nem véletlen, hogy az Esküt kényelmetlen feszengés kíséri a társadalmukban. Majdhogynem lehetetlen fair alkut kötni vele.
   -  Lekötelezel vele - válaszol cinikus éllel a hangjában. Egyelőre félreteszi, milyen nagylelkű tőle. Összefonja a karjait maga előtt. Ismét visszanéz a plafon felé -. Mondom, amit akarsz - az egyik kezével legyint egyet -. Nem érdekel. De azt akarom, hogy visszaköltözz.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Adele Nadia Krise
Mestertanonc Rellon (H), Művészetis tanonc, Elsős mestertanonc


Gucci Vanilla - Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 758
Összes hsz: 770
Írta: 2022. július 5. 21:04 | Link

Will


Talán tényleg otthagyja holnap, talán nem. Talán pont Will fogja végül meggondolni magát, hát ki tudhatja már ennél a két szerencsecsomagnál? Adél jellemzően a mában él és azt tudja, hogy a férjét akarja, nem mást, az meg nem kér belőle. Már úgy mint szerelem tárgyából.
Szóval, amit akar, mi? Merész szavak ezek egy olyan embertől, aki két nap múlva kiforgatja majd, amit most mondott. Ebben szinte biztos.
- Jól van. Visszamegyek néhány feltétellel. - Behunyja a szemét egy pillanatra, míg végiggondolja a dolgokat.
- Az első: - Mutatja is a felemelt mutatóujjával. - fertőtleníted a gyűrűmet. Ki tudja, hol járt. - Undorodó fintorba fordul az arckifejezése; apró és kicsinyes szúrás ez részéről, de a gyerekes büszkeségének kell.
- A második: letérdelsz itt és most és megígéred, hogy elkezdesz leszokni. Ebben nem nyitok vitát. Mondtam szép szóval, mondtam türelmetlenül. Mire Noah megszületik, legalább fél lábbal mássz ki az alkoholizmusodból. Ne mondd, hogy egy kiállhatatlan ribanc vagyok, nem kérem, hogy egyből tedd le, lehetetlen volna. De nem akarok arra ébredni, hogy a gyerek is kap egy visszakézből pofont, ha túlfeszíti a húrt, mert gyerek és próbálgatja a határait. - Az egy dolog, hogy ő kiáll magáért és, ha kell, ölre megy Willel, de ugyanezt egy kisgyerektől nem várhatja el senki. Sokkal jobb gyerekkort szán neki, mint amilyen a szülőknek jutott.
- A harmadik: próbáljuk meg együtt. Legyen vége a kirakatházasságnak. Ha mindezt teljesíted, és két nap múlva nem gondolod meg magad, vagy nem magyarázod ki a négy sarkából az egészet, akkor nagyon-nagyon hosszú időre biztosítottad magadnak a csendet és a nyugalmat részemről. -
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

William Martin Krise
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos


cyanide glazed cinnabun
offline
RPG hsz: 1067
Összes hsz: 1106
Írta: 2022. július 5. 22:37 | Link

Adele Nadia Krise
Lengyelország


Hosszú és feszült másodpercek telnek el. Adél gondolkodik, ő pedig szintén eltűnődik rajta, hogy hibát vétett ezzel a könnyelmű felajánlással. Azonban végül elhessegeti annyival, amennyivel szokta: bármit kérjen tőle a felesége, annak a betartása már a holnapi William problémája lesz. A mainak elég arra koncentrálnia, hogy hazavigye innen a lányt, mert Magda hangsúlyából ítélve vagy így tesz, vagy napnyugtára kibelezik őt.
Tehát Adél megszólal és... és felemeli a mutatóujját.
Első. Kelletlenül megforgatja a szemét, miközben feljebb tornássza magát a kanapén és ő is szembefordul a lánnyal. Rendben, ezt egyszerű lesz teljesíteni, ennél azt hitte töb...
Második. A mozdulat, amivel a tojásos szendvicsek után nyúlna, megszakad. Ridegen, hosszan behunyja a szemét, az állkapcsa megfeszül a koncentrációban. A két kurva alighanem összebeszél, mert furcsa mód nem ez az első alkalom, hogy térdelésre kényszerítik, méghozzá nem úgy, ahogy ő szeretné. Ez azonban apró kellemetlenség amellett, amit a lány kér tőle és amire felbugyborékol benne az elfojtott düh. Mit képzel ez magáról, ki ő?
Harmadik. Kinyitja a szemét.
Gondolj a gyerekedre.
   -  Rendben van. Megígérem. - mégsem mozdul. Azért mindennek van egy egészséges határa -. Milyen név az, hogy Noah?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Adele Nadia Krise
Mestertanonc Rellon (H), Művészetis tanonc, Elsős mestertanonc


Gucci Vanilla - Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 758
Összes hsz: 770
Írta: 2022. július 6. 11:17 | Link

Will


Van egy olyan gyanúja Will természetéből kiindulva, hogy a szavai nagyon nem úgy igazolódnak majd be, ahogy tervezte. Továbbra is fürkésző tekintettel vizslatja őt, sorolva a követeléseit, és csendes elégtétellel tölti el a szemforgatás, a pofavágások. Kicsinyes módon, de büntrtni akarja Willt a ballépéséért. Nem is, a megalázásért, mert a házasságuk ennél nyitottabb aligha lehetne jelen pillanatban.
- Nem térdelsz. - Mosolyra húzódik a szája, angyali, rohadtul idegesítő mosolyra. És bizony ki fogja várni azt a térdelést, csak azért is.
- Miért, nem tetszik? Nagyon jó csengése van. Noah William Krise. Vagy van jobb ötleted? James, Percy? - Érzik, hogy az utóbbi kettő inkább nevetséges, és cinizmusnak szánta.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

William Martin Krise
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos


cyanide glazed cinnabun
offline
RPG hsz: 1067
Összes hsz: 1106
Írta: 2022. július 6. 15:32 | Link

Adele Nadia Krise
Lengyelország


   -  Remek meglátás, Cielito - válaszol, miközben ismét előre hajol, hogy most már elvegyen egyet a szendvicsek közül, majd azzal a kezében dőljön vissza a kanapén - Te szerettél volna valódi házasságot. Abban pedig, ha valaki térdelni fog, az nem én leszek.
Tényleg ezt csinálják? Komolyan azt szeretné a lány, hogy ténylegesen a feleségeként kezelje? Ő sem tudja, mit jelent ez, a bizonytalanság pedig a cinikus hangsúly ellenére is kiül az arcára. A házasságuk, elvégre eddig is valódi volt, épp csak nem tradicionális.
   -  Nem... tudom, csak annyira... bibliai - közli vonakodva végül. Nehezére esik nevet adni valaminek, ami akkora és úgy néz ki, mint egy összerágott kutyakeksz.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Adele Nadia Krise
Mestertanonc Rellon (H), Művészetis tanonc, Elsős mestertanonc


Gucci Vanilla - Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 758
Összes hsz: 770
Írta: 2022. július 6. 16:15 | Link

Will


- Tíz másodperc sem telt el és máris ignoráltad a második pont egy részét. - Megcsóválja a fejét, mintha a világ problémáját kellene megoldja. Voltaképp csak élvezkedik Will vonakodásában. Elképesztően érdekes végignézni, ahogy megváltozik az arckifejezése, az egész viselkedése hozzácsiszolódik az új helyzethez.
- Azr jelenti, megpihenni. Tetszett a csengése, meg a jelentése. Amúgy ki az a 'bibliai'? Szecessziósról és barokkról hallottam, de ez kicsit kívül esik a művészeti ágazatokon... - Tegyük hozzá, tanították neki, csak nem érdekelte, és sosem mélyedt el a mugli vallásos művészetekben.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

William Martin Krise
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos


cyanide glazed cinnabun
offline
RPG hsz: 1067
Összes hsz: 1106
Írta: 2022. július 6. 20:46 | Link

Adele Nadia Krise
Lengyelország


Nem. Fog, Letérdelni. Előtte. Nem csak a kisugárzása sugallja, hogy hamarabb tömi le a tojásos szendvicset a felesége torkán és fojtja meg vele, mint hogy megmozduljon. Júlia... Júliával a helyzet más volt, mert nem volt komoly és semmilyen tétje sem volt akkor. Belement a játékba, mert tudta, ha a lány megmakacsolja magát, erőszakkal bármikor ledöntheti a torkán a főzetet, így a szituáció inkább játékos volt, mint megalázó. Adél azonban komolyan gondolja mindezt.
Tehát a térdelésre várnia kell.
   - Te nem tudod, mi az a Biblia? - a felesége kérdése azonban egyszerre kitöröl minden korábbit az agyából. A zárkózottsága csodálkozásba fordul, még a tojásos szendvics is megdöbben a kezében - Ömmm... - pislog néhányat. Vissza a valóságba - Nekem mindegy a név. Azt eldöntheted te, elvégre te viseled a... terheket jobban. Na de - beleharap a szendvicsbe most már - hazajössz?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Adele Nadia Krise
Mestertanonc Rellon (H), Művészetis tanonc, Elsős mestertanonc


Gucci Vanilla - Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 758
Összes hsz: 770
Írta: 2022. július 6. 23:37 | Link

Will


- Szakadj már le a hiányos mugli ismereteimről! Ha mágusdolog volna, ismerném. - Egész közel áll hozzá, hogy ráripakodjon Willre, de sikerül tompítania az élét korholásra, dorgálásra. Komolyan, hogy lehet valaki ennyire arra fókuszálva, hogy nincs tisztában a földhözragadtak világával és kultúrájával? Már egész szépen behozott egy halom hátrányt, felülmúlja a várakozásokat!
- Néha nem értelek. Nem, nem csak néha. Elég sokszor, de mindegy. Ha nem tetszik a Noah, találunk majd valami mást. - Kettejük közül a férje a nehezebb és hisztisebb eset, ebben most már teljesen biztos. Nem jó a név, mert olyan bibliai, jelentsen ez bármit is, de csak rátolja a felelősséget.
Hazamenjen? Hosszan, elgondolkodva nézi a szendvicset majszoló alkoholistát maga mellett a kanapén. Végül int neki, hogy csusszanjon közelebb, s ha ez megtörténik, ő is közel araszol Willhez, átfonva a nyakát, hozzásimulva, arrébb tolva a maradék szendvicset, és megvárja, hogy lecsússzon a falat. Csak akkor cuppan rá a másikra, hogy megcsókolja.
- Nem mintha megérdemelnéd. De igen, hazamegyek. -

Estefelé már Joanna is hazaér. Nyilvánvalóan nincs oda meg vissza a helyzetért, a savasan maró gúnya mind Willre ömlik, amit Adél hősiesen hárít legjobb képességei szerint, bár ő is tudja, a férje bőven megérdemelné, amit kap. Végül összepakolnak és Jázmin hoppanálja őket haza, a bogolyfalvi házba.
Utoljára módosította:Adele Nadia Krise, 2022. július 7. 12:40 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Kyle Donovan
Független varázsló


Bogolyfalva pálcakészítője
offline
RPG hsz: 146
Összes hsz: 387
Írta: 2022. július 19. 19:49 | Link

Nette

Láttam az arcán, hogy nem tudja a dolgokat hová tenni, de nem is vártam el tőle, hogy értsen. Nagyon más frekvencián pörgött az agyunk, de valahogy mégis visszaevett minket a rosseb egymás mellé, szóval valamit vagy nagyon jól csináltunk, vagy nagyon szarul. Részletkérdés.
- Hát, reméltem - nevettem el magam kissé kínosan, éreztem is, hogy vörösödik a nyakam, meg szerintem az arcom is, de erre hál istennek nem volt rálátása, mert a hajába toltam az arcomat. Aztán hagytam menni a dolgára, hogy a kutyákkal foglalkozzon, mert az új ebnek megvolt rá az igénye.
- Ja, elég mosolyogós a feje. Reméljük nem tépi le a miénket álmunkban - hunyorítottam gyanakvóan a kölyökre, de az csak lelkesen lihegett, én meg rosszallóan megráztam a fejemet. Ahhoz képest, hogy én anno kutyát sem akartam, most itt volt három is.
- Mint most? Most már van - bólogattam megértően, miközben Nette az ölembe pakolta magát. Én meg zokszó nélkül tűrtem, igaz, az egyik kezem a dereka köré fontam, így csak egy kézzel vettem ki a részemet a kutyák simogatásából.
- Ah, igen, akkor az volt más! Meg sem dícsértem a frizurájuk, tuti sértődés lesz - forgattam meg a szemem, de aztán csak felnevettem, csókot nyomva a nő nyakába. Tudom, hogy megoldotta egyedül, mert rohadtul káprázatos egy emberi lény, de azért tőlem elég szararc egy húzás volt csak így itt hagyni a kutyákkal.
- Hol nem? Oroszország, Kína, Japán. Előtte voltam az Usában, meg Brazíliában, de azt már meséltem. Eeeeh... tapasztalatot, egy két munkával kapcsolatos cuccot, könyveket... asszem talán még csoki is van valamelyik táskában, a japánoknál nagyon sok fura cucc van hallod... - éreztem, hogy kiül a rosszallás megint az arcomra. Nem nekem találták ki azt az országot, meg a - Kapszulahotelek. Ilyen hülye buborékban alszol. Ki találta ezt ki?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanOldalak: « 1 2 ... 87 ... 95 96 [97] 98 99 ... 102 103 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolKülföldi helyszínek