32. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek:

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaVendéglátó negyed
Noé Bárkája - Bianca Charlotte Krise hozzászólásai (2 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
offline
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. június 13. 19:04 | Link

Utolsó szabad estéim egyike - egy szerdai este.


Unatkozik, méghozzá annyira, hogy egyszerűen már fizikai fájdalmat érez az unalomtól, vagyis cselekednie kell. A kastélyban nem akar maradni, beszélgetni a szobatársaival nincs kedve, ami nem az ő hibájuk persze, csak a lánynak valahogy most nincs kedve hozzájuk, van ilyen. Az olvasást unja, az alváshoz nem fáradt, így egy nyögéssel felkel, hogy a fürdőbe sétáljon és vegyen egy gyors zuhanyt.
A szemét csak kihúzza, keres egy szájfényt, amikor hidegebb volt az idő a szája kicsit kirepedezett, azóta igyekszik mindig védni valamivel. A haját könnyű, laza oldalfonatba fogta, majd kilépve a szekrényéhez lép, hogy valami kéket húzzon. A nyertes egy kölcsönkapott felsőre esik, amit mindig elfelejt visszaadni, és mindig eszébe jut, hogy vissza kéne, de amíg anyuka nem emlegeti a dolgot, addig babuka se szól róla. (Már csak valami új, régi és egy vőlegény hiányzik a bulihoz). Fekete nadrágot és kék cipőt húz és már indul is. Mondjuk vacsorázni valahova. Bárhova, ami nem a nagyterem.
Az iskola kapuján átlépve sóhajt egyet és nyújtózik is. Csak most gondol bele, hogy ha bekerül, akkor beköltözik és ha beköltözik, akkor megfosztják a szabadságától. Utálja, ha nem lehet szabad, neki erre szüksége van. Reméli, hogy ha be is kerül, nem kezd el átkozódni néhány nappal később. Nem vetne rá túl jó fényt.
Leérve a faluba már érzi, hogy tényleg éhes és a gyomra is jelzi, így elindul, hogy kitalálja, mit is enne. Édességre most nem vágyik, tuti beteg, és teázni se szeretne, így ezek a helyek egyből kiesnek. Ahogy halad, figyelmes lesz egy olyan helyre, ahol eddig még biztosan nem járt, és ahogy elolvassa, ezt a helyet kereste. Igen, neki határozottan erre van szüksége. Mosollyal az arcán lép be az ismeretlen helyre, a pult mögött állókra pillantva.
- Helló!
Közelebb sétál a szöszke sráchoz, akinek tök jó színű a haja és nagyon helyes arca van, jól el is raktározza az infókat róla, ha sokszor jár ide, biztos látja majd még.
- Um. Tudsz segíteni nekem? Most először vagyok itt, és szeretnék valami mást enni, mint ami a kastélyban van.
Ez nem sok, ő is tudja, de reméli, hogy a srác majd tud neki segíteni. Nem tehet róla, nőből van és ilyenkor érződik is.
- Oh, és nem szeretnék elsőre édeset enni, szóval kivételesen valami rendes kajára vagyok.


Ruci
Szál megtekintése

Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
offline
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. június 23. 23:35 | Link

Arvid

- Ez már jól hangzik.
Tévedés ne essék, szereti a fenti kajákat, csak jó lenn, valami mást is enni, nem csak azt, ami ott van, és örül, hogy végre van egy ilyen hely, ahol a vágyait más ízek után kiélheti. Örömmel konstatálja azt is, hogy nem nézik teljesen hülyének emiatt.
- Még nem ettem orosz kaját, legalábbis nem tudok róla, úgyhogy azt hiszem, mindent ki kell próbálni egyszer. A paradicsomos ízeket szeretem, a húst pedig egyszerűen imádom, ha tehetném, a húst hússal enném.
Egy kicsit elcsodálkozik, hogy a manó mutatja meg neki és amikor felpillant a fiúra, akkor tudatosult benne, hogy miért is teszi. Eddig fel sem tűnt neki, és egy kicsit össze is zavarodik. Nem tudja, hogy miként viszonyuljon a dologhoz. Nem elítélő, szó sincs, hiszen ott van Noel, akinek a fél arca sérült, mégis egy kicsit illetlenül érzi magát, mert nem szeretne se bámulni, se olyan dolgokat kérdezni, amivel a másik felet megbánthatja. Vele most először találkozott, Noel pedig az egyik legjobb barátja, szóval a két helyzet teljesen más.
- Benne vagyok a burgonyában is. Te a suliba jártál? Mintha láttalak volna az egyik tablón.
Nem tudja, hogy melyiken, tavalyelőttin talán, amikor sok Rellonos végzett. Szereti a tablókat nézegetni, és nem csak azért, hogy megtalálja az apját, aki nagy valószínűséggel nincs is rajta a tablókon, hanem mert imádja megismerni a múltat, a régen itt tanuló embereket, akik mára már dolgozó felnőttek, van aki híres is mellette, így nem árt tudni róluk néhány dolgot.
- Legyen mindkettő. Egész nap nem ettem, és mostanra farkaséhes lettem, és nem árt valami édeset is a szervezetembe juttatnom, különben megkattanok, és egyszerre felzabálok hat tábla csokit.
Tényleg képes rá, nem viccel, de nem szeretne ámokfutásba kezdeni, mert annak tuti nem lenne jó vége. Nagyon veszélyes tud lenni.
- Zavarlak? Szívesen megismernélek, de nem akarlak feltartani.
Nem is tudja, hogy pontosan mit is csinál itt a fiú, de nagyon jól tisztába van azzal, hogy ki mit szeretne itt enni.


Szál megtekintése

Noé Bárkája - Bianca Charlotte Krise hozzászólásai (2 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaVendéglátó negyed