36. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Északi szárnyÉszaki Torony
Bagolyház - Gwen Laura Kimiko Jones hozzászólásai (9 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Gwen Laura Kimiko Jones
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
offline
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2014. március 27. 21:00 | Link

Elena


Jókedvűen indulok el az Eridon toronyból. Nem volt jelentkező, de gondoltam egyedül is tudok Kviddicsezni. Ginnie bevett a csapatba cserejátékosként. Mindig is szerettem volna fogó lenni. Nem érdekel, hogy csak csere vagyok nekem ez is számít. Megfogom a csomagot és a cikeszemet. Az utóbbit apukámtól örököltem. Ő is Kviddicsjátékos volt. De csak volt. A hónom alá veszem a szülinapomra kapott Tűzvillámomat, és már indulok is. Mielőtt a pályára mennék fel kell adjak egy csomagot. A nénikémnek lesz a névnapjára. A folyosók, amiken megyek majdnem mind kihaltak, így a gondolatomba merülhetek. Gyorsan elérek a Bagolyházhoz majd benyitok. Látom, hogy egy másik diák is itt van. Pár másodperccel később rájövök, hogy a legjobb barátnőm Elena az. Beállok egy sötét sarokba, mivel azon gondolkozom megijesztem egy picit. Jött egy levele majd egy szempillantás alatt megfordult. Nem hiszem, hogy megismer, mert ökölbe szorítja a kezét és elindul felém. Nem tudja ki vagyok ezért ütni készül. Elindítja az öklét felém, de útközben megállítom.
- Szia El - köszönök neki, majd elindulok egy bagoly felé. Még nincs sajátom, de majd a faluba szeretnék venni egyet. Megsimogatom és rákötöm a lábára a csomagot - Képzeld Ginnie felvett fogóként cserejátékosnak a csapatba. Nem lenne kedved edzeni egy kicsit!?
Mikor végeztem a csomag rögzítésével felé fordulok.
Utoljára módosította:Keiko Sama, 2014. március 30. 11:53 Szál megtekintése

Másik Felem | Mesélőtárs | profi kviddicsjátékos
Gwen Laura Kimiko Jones
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
offline
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2014. április 11. 21:34 | Link

Elena

Elküldöm a baglyot, majd válaszolok Lena kérdéseire.
- Hidd el nem hagynám, hogy megüss. - mosolygok és felé fordulok - És egy edzést sem hagyok ki.
Soha nem hagynék ki egy edzést sem, még ha büntetőmunkára kellene menjek akkor sem.
Elindulunk az ajtó felé, mikor szárnyak susogását hallom. Visszanézek a vállam felett, amikor az egyik ablakon egy fekete bagoly repül be. Első gondolatom, hogy biztos egy diáknak jött levele, de mikor a vállamon landol, elvetem ezt az ötletet. Nem tudom kié ez a bagoly, de biztos nem bácsikáméké. Lehet, hogy a keresztapám újított be egy új madarat? Lehessegetem a madarat a vállamról, de ott köröz felettem. Odanyújtom a kezem, majd rászáll és elveszem a borítékot, ami szintén fekete középen egy vörös pecsét. A vörös folton a mi nevünk áll. Rápillantok Elenára, majd kinyitom a borítékot. Körbepillantok a terembe, de nincs itt senki. Hangosan elkezdem olvasni a levelet.

Kedves Gwen!

Már régóta fontolgatom ezt a dolgot és most döntésre jutottam. Úgy döntöttam, hogy eljegyzem Catet, és össze is fogunk házasodni másfél éven belül. Mielőtt az jutna, az eszedbe még nem jön a kisbaba.
- ennél a résznél kicsit megkönnyebbültem, és egy sóhaj hagyta el az ajkaimat -
Még nem döntöttünk az időpontról, és a helyszínről mert szeretnénk kikérni a te véleményedet is. Még ennyi kérésünk lenne, hogy a másik két koszorúslányról te dönts. Szeretnénk, ha ez alkalommal magassarkút húznál és nem tornacipőt.És  most jön a másik jó hír. Úgy döntöttünk, hogy Pécsre költözünk Danék szomszédságába. Remélem, ez megfelel neked. A többi részletet, majd később küldöm.

Üdv: Dávid


Ui: Itt egy kép a ruháról és a cipőről.


A levél végéhez érve sírhatnékom támadt. Ha ilyen cipőt kell felvennem, nem fogom túlélni. Addig meg kell, tanuljak járni bennük, mert nagyon égő lesz. A képeket Elenának nyújtom, és reménykedem benne, hogy neki sem tetszik. Tuti Kathleen találta ki, hogy ez legyen csak azért, mert tudja, hogy utálom ezeket. Az esküvőnek nagyon örülök, mert Dávid és Cat nagyon szeretik egymást, és már tíz éve együtt vannak.
Utoljára módosította:Gwen Laura Kimiko Jones, 2014. július 12. 20:43 Szál megtekintése

Másik Felem | Mesélőtárs | profi kviddicsjátékos
Gwen Laura Kimiko Jones
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
offline
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2014. április 22. 14:39 | Link

Michelle körbevezetés
Ruci

- Szeretnétek jönni? - kérdezem a kutyuskáimtól. Épp a Bagolyházba tartok, mivel érkezik egy új lány és futólag megkért, hogy vezessem körbe. Csak arra volt időm, hogy igent mondjak, aztán már szaladt is el. Mivel szép az idő nincs szívem itt hagyni őket - Jól van gyertek - sóhajtok, majd boldogan leugranak az ágyamról és követnek. Remélem nem bánja, hogy Ők is jönnek. Körbenézek a szobában, ahol természetfeletti rend uralkodik. Lenával tegnap takarítottunk ki. Ő már nincs a szobában, gondolom valakivel találkozik. Ránézek az órámra, ami szerint megint kések. A tíz ujjamon megtudnám számolni hányszor érkeztem pontosan valahova. Mikor leérek a klubhelyiségbe jut eszembe, hogy egy csomagot kéne feladjak. Gyorsan megint felszaladok és elkezdek kutakodni. Pár perccel később újra rumli lesz a szobába.
- Elena ezért ki fog nyírni - gondolkozom majd megtalálom a keresett tárgyat. Felállok és indulnék tovább mikor a padlón találom magam A fene egy meg - szitkozódom magamban, majd most figyelve felpattanok és sietek ki a szobánkból.
Az állatkáim lent várnak és már indulhatunk is tovább. A folyosókon eszeveszett iramban rohanok, fellökve pár diákot. Hátrafordulva mindenkinek odakiáltok egy 'bocsit', és rohanok tovább. Kifulladva érkezek a toronyba. Nemrég kezdtem el futni, de úgy tűnik ez sem elég. Odalépek a baglyomhoz Hópihéhez és felkötöm a lábára a csomagot.
- Ezt vidd el a keresztapámhoz - mondom neki, de mielőtt elengedném egy kis csemegét adok neki. Miután elment Szemi és Sziszi pitizve jelezik azt, hogy Ők is szeretnének jutalomfalatokat. Odanyújtok nekik pár kekszet ami nem marad meg sokáig. Ezen elmosolyodom.
Szál megtekintése

Másik Felem | Mesélőtárs | profi kviddicsjátékos
Gwen Laura Kimiko Jones
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
offline
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2014. április 22. 21:22 | Link

Michelle

Már vagy öt perce elküldtem azt a csomagot, de a lány még mindig nincs itt.
~ Lehet, hogy elfelejtette? Vagy eltévedt? - kérdezem magamtól ~ Várok, még öt percet, ha nem jön akkor megkeresem.
Nemsokkal később lépéseket hallok az ajtó mögött, amire a kutyuskáim is felkapják a fejüket. Nyílik az ajtó és egy diák körvonalazódik ki. Először nem tudom, hogy az eridonos lány az, vagy esetleg más, de nem zavartatom magamat. Úgy maradok, ahogy elhelyezkedtem. Vagyis a hideg falnak dőlve. Ugatásba kezdenek a kutyák,  mire a baglyok megijednek és a kijárat felé veszik az irányt, az ismeretlen lányra támadva. Mikor már elmúlt a 'támadás' a lány odajön hozzám. Vagyis jönne, ha az én 'testőreim' hagynák.
- Szemi, Sziszi, nyugodjatok le. Őt nem kell bántani. Nem akar bántani - mondom nekik és Ők engedelmesen elhallgatnak.
A lány közelebb jön, köszön, majd elnézést kér.
- Szia! Semmi baj én is tíz percet késtem. És én kérhetnék elnézést miattuk - mondom neki, majd lepillantok a legrégibb barátaimra és egy kicsit megrovón nézek - A nevem Gwen Laura Kimiko Jones, de általában csak a Gwen Jones-t használom. Téged, hogy hívnak? És honnan származol? És van állatkád? - kérdezgetek kicsit sokat. Remélem nem ilyasztem el a sok locsogásommal. Már ilyen is megtörtént velem - Bocsi, hogy sokat beszélek, csak nincs sok barátom és, gondoltam te az szeretnél lenni.
Most már biztos elijesztettem. Miért vagyok ennyire hülye?
Ez itt a Bagolyház. Itt tudsz küldeni leveleket, csomagokat és itt kapod meg a rendelt dolgaidat - mondom az amúgy általános tényt - Várj, sajnálom. Még nem vezettem körbe senkit, és kicsit izgulok. Nem kezdhetnénk újra?Mit szeretnél látni? - indulok el a kijárat felé.
Szál megtekintése

Másik Felem | Mesélőtárs | profi kviddicsjátékos
Gwen Laura Kimiko Jones
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
offline
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2014. július 26. 19:49 | Link

Alíz

Ruha


Mindennapjai ugyanúgy telnek. Bajár az órákra, eszik és kiszökik. A szobájukban sokat beszélget a lányokkal, de este (vagyis inkább éjszaka) mire visszaér, már rég alszanak. Néha-néha akad egy kis bunyó, de nem olyan sok, mint régen. Nemrég kapott egy szörnyű levelet a családjától, amire most volt ideje válaszolni. Vagyis erre az indokra fogja, de az igazság az, hogy nem akart írni. Mit tudna arra válaszolni, hogy a keresztapja, akit annyira szeret, megnősül? Kedveli a férfi barátnőjét, de akkor is. Szerencséjére még nem lesz gyerek, aminek nagyon örül. Mivel Pécsre költöznek, így unokanővére többet fogja látná a kicsit, és majd, ha idősebb lesz maga mellé állíthatja. Ilyen és ehhez hasonló gondolatokkal tart a bagolyház felé, hogy levelet küldjön. Már az esküvő dátuma is ki van tűzve, csak még egy koszorúslányt kell szereznie. Még ezzel is neki kell foglalkoznia. A hűs szellőnek, és az imént elfogyasztott jégkrémnek sikerül egy kicsit feledtetnie. És ne feledkezzünk meg a nemrég megismert fiúról se. Nem akarok annyira belemenni, csak annyi történt, hogy Gwen összekeverte valakivel, és őt ütötte meg, de szerencséjére Krisztián nem haragudott. Azóta nem lehet levakarni azt az idétlen vigyort az arcáról. Mikor a baglyokkal teli helyiségbe ér meglát egy ismerős személyt, aki nem más mit a szobatársa, Alíz.
- Szia, mizu? - kérdezi, miközben a markában szorítja a levelecskét.
Utoljára módosította:Gwen Laura Kimiko Jones, 2014. július 26. 19:49 Szál megtekintése

Másik Felem | Mesélőtárs | profi kviddicsjátékos
Gwen Laura Kimiko Jones
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
offline
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2014. július 27. 19:19 | Link

Alíz


Mire a helyiségbe lép a másik már elküldi a levelet. Köszönnek egymásnak közben pedig a szőke a legközelebbi bagolyhoz lép. A suliban lévő madarak nem a kedvencei, mert csípnek vagy ételt kell nekik adni. Mintha nem foglalkoznának velük. De itt felmerül a kérdés, hogy miért nem hozta Gwen a sajátját. Ugyanis van neki egy Hópihe névre hallgató gyönyörű hóbaglya. Nagyon szereti az állatot (csakúgy, mint a többit), de a kutyáit hozta magával. Rákötözi a bagoly lábára a levelet, és útnak engedi. Ezek után hátrafordul, és a barátnőjére néz.
- Igen, nagyon fontos - nem mond többet, mivel a következő kérdése pontot tesz az i-re - Alíz, akarsz koszorúslány lenni keresztapám esküvőjén? Már vagyunk hárman, és négy embert szeretnének. Elena már benne van, és gondoltam akkor te lehetnél a negyedik. Persze, ha nem szeretnéd, akkor nem erőltetem.
Ha már megtartják a szertartást és neki kell a virágokat szórnia, akkor legalább a legjobb barátnőivel tegye. Közben a vörös faggatózni kezd, hogy Gwen miért ilyen boldog. Ez érthető, hiszen a szőke arcán általában csak gúnyos, vagy gonosz mosoly szokott húzódni, ami inkább hasonlít vigyorra. A kérdés eszébe juttatja a Zolival történt esetet. Bár az csak Cupido ténykedése volt, mégis úgy tűnt, hogy a két fiatal között lesz valami, de végül mégsem. A Levitás srác szakított a főnixkével, de a lányt nem nagyon zavarja. Megbeszélték a dolgokat, és most még a kapcsolatuk is jobb. De miért kell egy ilyen egyértelmű dolgot megkérdezni? Rögtön meg is kérdezhette volna, hogy ki az a fiú. De nincs most éppen senki. Csak találkoztak és mivel Gwen nem akarta, hogy haragudjon rá, ezért elment vele. Meg most nem is kell neki a felhajtás. Mióta berakták az Edictumba Ádám mellé azóta, csak a gyűlölködő pillantásokat kapja, és ez akkor lett rosszabb, mikor a fiú felajánlotta, hogy a kviddicssérülése miatt viszi a hátán a lányt. Innentől kezdve már a gyűlölködő leveleket is kapja. Pedig nem tetszik neki Ádi.
- Nincs semmilyen fiú, vagyis nem úgy, ahogy te gondolod - magyarázza, de nem akar Alíznak hazudni azzal, hogy letagadja a találkozást - Az úgy volt, hogy összekevertem valakivel a folyosón, belebokszoltam a karjába, és, hogy ne haragudjon elmentem vele ebédelni. De nem étterembe, hanem csak a nagyterembe. - reméli, hogy barátnője nem ért félre semmit, mert tényleg nincs az égvilágon semmi.
Utoljára módosította:Gwen Laura Kimiko Jones, 2014. július 27. 19:19 Szál megtekintése

Másik Felem | Mesélőtárs | profi kviddicsjátékos
Gwen Laura Kimiko Jones
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
offline
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2014. július 27. 20:22 | LinkA vörös kis dadogás után, de elfogadja a felkérést. Gwen nagyon örül ennek, de a nagy feladat még hátra van. Alíznak be kell mutatnia az unokanővérét, és ez nem lesz könnyű, ugyanis a muglilány nem szereti a boszikat. Sőt, a nem szereti enyhe kifejezés. Mivel Ő nem az apja képességeit örökölte, így nem jöhetett a suliba, és nagyon féltékeny lett mikor megtudta, hogy Gwen önálló életet fog élni, majdnem felrobbant. Bár Gwen ezt nem nevezi, önállóságnak ugyanis főznek rá, az iskolai dolgait nem neki kell megvennie, és takarítania is csak néha kell. Akkor lesz majd az, ha külön házba fog költözni Bogolyfalván. De ez még messze van.
- Nagyon örülök, hogy benne vagy - siet oda a másikhoz és megöleli. Nem az az ölelkezős fajta, de ezt most nem hagyhatta ki - A ruháról a képet majd a szobánkba mutatom meg, mert nincs itt, de remélem, szereted a rózsaszínt.
Közben egy másik témára terelődik a szó, méghozzá a fiúkra. Nem szeret erről beszélnie, mert még a mugli suliba volt egy fiú, akit Kathleen elcsábított előle. Pedig a fiúnak is tetszett a szöszi, és a kémia is megvolt. Na, mindegy ez már a múlt.
- Krisztián - csak ezt az egy szót mondja, mivel a fiú vezetéknevét nem olyan fontos elárulni. Legalábbis szerinte - De tényleg nincs semmi. És te, hogy állsz velük?
Az idősebbik még nem mesélt semmit, legalábbis ezen a téren. Gwen Elena összes titkát tudja, még azokat is, hogy ki tetszik neki. Vagyis inkább kik. Így van a legfiatalabb szobalakónak két fiú is bejön. A szöszi mindkettőt ismeri, legalábbis látásból. Az egyiket a kviddics miatt, a másikat pedig a fürdőzés miatt. Egyik se az Ő esete, de Elenának pont jók. Mindketten kedvesek, aranyosak és segítőkészek. Már csak a vöröskének azt kéne tudnia, hogy kit válasszon. Ezért is talált ki valamit Gwen, ami segíthet neki döntést hozni.
Szál megtekintése

Másik Felem | Mesélőtárs | profi kviddicsjátékos
Gwen Laura Kimiko Jones
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
offline
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2014. augusztus 5. 10:41 | Link

Alíz


A ruha után nem esik több szó a közelgő ünnepségről, de ezt nem is bánja. Még elárulná, hogy nem nagyon örül neki. Ez után Alíz rákérdez a fiús dologra.
~ Honnan tudta ilyen gyorsan kitalálni? - elmélkedik Gwen.
Nem akar hazudni a szobatársának, nehogy megromoljon a viszonyuk, de nem fogja rögtön az orrára kötni, hogy a Kolf az, így csak annyit mond, hogy lehet. Ha szerencséje van a vörös nem fog többet kérdezősködni, ha nem akkor fog. És az utóbbi időben nincs sok szerencséje szegény Gwennek. Közben a másik lányról kiderül, hogy most nincs senkije, és ez neki jó. De, hogy lehet valakinek jó az, ha nincs barátja. Pedig nemrég volt tavasz, ami a szerelmesek évszaka. Az is igaz, hogy a szőke nem szereti a nyáladzó párokat. Mivel nem hisz a vörösnek ezért nem is hagyja annyiban.
- Ne beszélj nekem félre. Mesélj csak?
Várja a választ, és nem fogja hagyni, hogy a másik kitérjen a válaszadás alól. Ezek után áttérnek, hogy mi van Gwennel. Erre ne tud sokat mondani. Ugyanaz, mint eddig. Felkel, bemegy órákra, megírja a házit, és esténként kiszökik. Számára ez a napi rutin, még akkor is, ha néha kicsit unalmas.
- Semmi különös. Veled? Láttad ma ELenyát? - kérdezi, mert ma még nem látta a harmadik lányt, pedig általában Ő hagyja el utoljára a szobát. Mondjuk az is igaz, hogy Gwen akkor megy el, amikor a másik kettő még alszik. Ő sem tudja, hogy miért kel fel hatkor, ha éjfélkor, vagy az után bújik ágyba. Mondták már, hogy ez valami betegség, de nem nagyon hisz benne.
Utoljára módosította:Gwen Laura Kimiko Jones, 2014. augusztus 14. 21:48 Szál megtekintése

Másik Felem | Mesélőtárs | profi kviddicsjátékos
Gwen Laura Kimiko Jones
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
offline
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2014. augusztus 14. 21:48 | Link

Alíz


Nem szereti a fiú témát, főleg, hogy nemrég szakítottak Zolival. Azóta a diákok többsége érdeklődött, hogy mi van velük, kibékülnek-e, vagy miért nem ütötte le a fiút. Általában ezekkel az emberekkel ordítozni kezd, mert semmi közük hozzá, és ne foglalkozzanak vele. A levitás fiúval egy hosszú beszélgetés során tisztáztak mindent, és ugyanolyan jó barátok maradtak, mint régen, ha nem jobbak. Ezt nem úgy kell érteni, hogy lesz köztük valami, de a barátságuk megmaradt, aminek a lány nagyon örül. Azóta nem találkoztak, és mostanában nem is biztos, hogy fognak, hiszen nemsokára itt a vizsgaidőszak. Az idei vizsgákon jobban szeretne szerepelni, mert a tavalyi eredmények szörnyűek lettek. Legalábbis szerinte. Egy "lehet" szócskával le is zárja a Krisztiános témát, amire a másik csak bólint. Utána bizonygatni kezdi, hogy nincs senkije, de ezt Jones nem nagyon szeretné elhinni. A hitetlenségre az ad okot, hogy Alíz csavargatni kezdi a haját, ami köztudott, hogy a hazugság egyik jele néhány embernél. Még nincs olyan sok ideje, hogy szobatársak így nem tudták meg nagyon kiismerni egymást, de Gwen felismeri a hazugságot. Áttérnek arra a témára, hogy a vörös látta-e Elenát. A válasz kicsit meglepi Gwent, mert a másik azt mondja, a szőke és a kisebbik vöröske még aludtak mikor elhagyta a szobát.
- Ez fura, hiszen általában ti aludtok amikor én elmegyek - válaszolja döbbenten, és ezzel nem is hazudik. Mikor Ő reggelenként kioson, a szobájukból a két lányka még az igazak álmát alussza, amikre a két kutya vigyáz. Közben beleegyezik a helyváltoztatásba, hiszen itt nem a legjobbak az illatok, és még a madárkák is zajosak. Rögtön az Igazság termét ajánlja, mert ott kedvére kérdezősködhetne a másikról, és már indul is.
Szál megtekintése

Másik Felem | Mesélőtárs | profi kviddicsjátékos
Bagolyház - Gwen Laura Kimiko Jones hozzászólásai (9 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Északi szárnyÉszaki Torony