31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Északi szárnyÉszaki Torony
Bagolyház - Jakab Hanna hozzászólásai (2 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Jakab Hanna
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. április 5. 17:49 | Link

Antonio

Mikor már volt egy pár szabad perce, úgy döntött elsétál a bagolyházig, hogy küldhessen szüleinek egy levelet. De amikor kinyitotta az ajtót véletlenül beleütközött Antonioba. Gyorsan felsegítette a fiút a földről és bocsánatot kért:
- Kérlek bocsáss meg! Nem láttam, hogy éppen kifelé tartasz. Még egyszer bocsi. Legközelebb jobban fogok figyelni - mondta zavartan. Ezek után sebesen lehajolt a földre és összeszedte dolgait, amik az előbbi ütközéskor kiestek a kezéből.
Már nem foglalkozott a balesettel... el akarta felejteni mihamarabb. Így lapot és tintát vett elő, majd írni kezdett a papírra gyöngybetűivel. A nagy sietségben fél szemmel oldalra pillantott, mert nem találta a kis kabala állatkáját amit még bátyjától, Benjamintól kapott. Gyorsan szétnézett a teremben, és észrevette, hogy a fiú még mindig ott áll. Így hát megkérdezte:
- Nem láttad az állatkámat? - beszéd közben is a termet szemlézte. - Biztosan akkor esett le az is, amikor összeütköztünk. Amúgy Te épp repülni készülsz?
Szál megtekintése
Jakab Hanna
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. április 10. 17:18 | Link

Antonio

Még mindig megbánó képet vág az előbbi baleset miatt. De miután a fiú megtalálta a plüssfiguráját nagyon boldog mosolygós arcot öltött. Hamar meg is jegyezte:
- Köszönöm szépen. Nélküled sokáig kerestem volna még!
Kicsit még bámészkodott. Körülnézett a baglyokon. Szeme megakadt a seprűn, és arra gondolt, hogy most biztos feltartja Antonio-t, és megjegyezte:
- Köszönöm meghívásod, de ezúttal nem tarthatok veletek. Még vissza kell mennem a klubhelyiségbe. Most nincs is annyira kedvem hozzá. Legközelebb De szerintem neked már menned kell! Biztosan vár már téged a haverod. Jó szórakozást!
Titokban még remélte, hogy sokszor találkoznak még a fiúval. Kedves srácnak ismerte meg Antonio-t és szeretné vele tovább tartani a kapcsolatot, mivel még elég kevés diákot ismer az iskolából. Azzal köszönt: - Szia! -, megfordult és kilépett az ajtón.
Utoljára módosította:Noel Rainsworth, 2013. május 1. 14:55 Szál megtekintése
Bagolyház - Jakab Hanna hozzászólásai (2 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Északi szárnyÉszaki Torony