36. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Északi szárnyÉszaki Torony
Bagolyház - Fodor Ágota hozzászólásai (1 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Fodor Ágota
INAKTÍV


Az ember komédiája: mindhalálig élni tanul.
offline
RPG hsz: 60
Összes hsz: 1198
Írta: 2013. április 2. 22:58 | Link

SzélesDeaFlóra

A szentségit. Már megint ez az idegesítő zsivaj. Miért nem hagyják az embert pihenni, vagy olvasni? Nem volt ma túl jó hangulatom, az igazat megvallva, így gondolom megint felnagyítottam a problémát. Néha rám nehezedett ez a furcsa érzés, ami azért volt főleg bosszantó, mert semmi előzménye nem volt, viszont ajtóstul rontott be a házba, és azt nem szerettem.
Nem voltam soha a dühömet hangosan kiadó egyének egyike, így valami más megoldást kellett találnom hangulatom kifejezésére, lehetőleg az értetlenkedő szemeket messziről elkerülve. Egykedvűen indultam el a klubhelyiségtől kifelé vezető folyosón, abszolút céltalanul, rábízva magam jó sorsomra, hátha szembeküldi megmentőmet. Akárcsak a filmekben. Egy egész „klip” kezdett el lejátszódni a fejemben, már csak zene kellett volna hozzá. Na, így mindjárt mókásabb ez a kihalt folyosó. Mindenféle jelenet lejátszódott a fejemben, ha akkor valaki „legilimens” bűbájt szórt volna rám, belenézve ezzel a fejembe, biztosan azt hitte volna, hogy tudatmódosító szerrel éltem a mai nap folyamán, esetleg a reggeli mellé.  Pedig ez csak a magam szórakoztatására szolgált.
Lépteim mintha önállósították volna magukat, vittek, amerre gondolták, és csak egy idő után vettem észre, hogy mintha már jártam volna erre, de biztos, hogy nem sokszor. Felfelé ugrándoztam egy lépcsőn - nos igen, a klip szerint épp egy virágos réten tartottam – amikor kellemetlen szag csapta meg a szaglásért felelős érzékszervemet. Gyorsan befogtam az orrom, hogy ne jusson olyan mélyre az átható szag, és közben már kapizsgálni kezdtem, hogy valószínűleg az Északi Toronyba vezetett utam, azon felül is a Bagolyházba. Ami nem volt egy külön ház, a nevével ellentétben, csak egy kiugró része a kastélynak, ahonnan könnyedén kirepülhettek a szárnyasok.
Végignézve magamon, farmert és fehér pólót viseltem egy fekete tornacipővel, hajamat egy vastag, fekete hajpánt óvta a rakoncátlan hajszálak rosszalkodásától, illetve mint kiderült, az esetleges madárürüléktől, bár reméltem, hogy ezt megúszom. Baglyok, levél. Végigfutott az agyamon, ha már itt vagyok, lehetne valami levelet rittyenteni az otthoniaknak. Hisz még nem is tudják, hogy évfolyamelső lettem, nahát! Már fogtam is a pergament és a pennát, és nekiálltam az írásnak. Röviden és tömören, nem akarok én most regényt írni, csak éppen tájékoztatom őket hogylétem felől. Kész is, ez hamar ment. Kéne a végére egy vicces kis versike.
Üdvözletem küldöm népes családom,
remélem megvan még az őszi kabátom…”.

Jesszus, ez így nem lesz jó. Népes családom… kalapácsom…plakátom…
- Merlin szakállára, de megijesztettél! – meredtem rá a beviharzó egyénre, aki nyilván nem akart megijeszteni, csak én voltam nagyon elmélyedve az írásban…remélem segít nekem legalább.
- Amúgy szia, Ágota vagyok, épp a levelem befejezésével bajlódom…ja igen, levegőt ne nagyon vegyél, bár egy idő után megszokható – vigyorogtam rá, aztán visszafordultam pergamenem felé.Bagolyház - Fodor Ágota hozzászólásai (1 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Északi szárnyÉszaki Torony