33. tanév, vizsgaidőszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyMásodik emelet

Oldalak: « 1 2 ... 12 13 [14] Le | Téma száljai | Témaleírás
Dwayne Warren
Házvezető-helyettes Navine, Animágus, Auror, Defenzor


officer friendly
offline
RPG hsz: 1618
Összes hsz: 3655
Írta: 2022. március 30. 23:12 | Link

Vattai JúliaÉs végre valami őszinte csillogás. Van, akiből a szülők említése hozza ki azt - hiszen kit nem őrizgetne neheztelést az öregeivel szemben -, Júliából azonban az eredményének említése. Nagyszerű - nem, cinizmus nélkül, tényleg az. Lehet, hogy az első kölyök lesz a kanapéján, akit nem az elfojtott gyűlölet sodorta erre, hanem tényleges érdeklődés vagy tehetség?
Pfft ugyan. De álmodozni azért még lehet.
   -  Naná - hátra dőlve kivesz egy darabot a kétszersültből és azzal valamerre a szőnyeg felé - Sosem felejtem el, amikor bejegyeztek, vagy egy teljes hétre kiköltöztem az erdőbe. Felszabadító volt. Aztán jöttek a bolhák - a szájába tömi a bake rollst - meglepő, mennyire hamar visszavágyik az ember a civilizációba, ha megbolhásodik.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ISTP-T: a virtuóz
Abe Mikihisa
Házvezető Navine, Tanár, Mestertanonc Tanár, Bogolyfalvi lakos


Abe-chan
offline
RPG hsz: 5
Összes hsz: 20
Írta: 2022. április 4. 22:28 | Link

Dwayne Warren
- hétfő délelőtt -

Amikor megpályázta a tantárgyát, nem gondolt bele abba, hogy lehet, valami sokkal többet fog kapni a bare minimumnál. Történetesen egy egész ház vezetését. Kár volna azzal hitegetnie magát, hogy minden rendben lesz indulásból, mert semmi tapasztalata tinédzserek abajgatását illetően, viszont megvan az a jó tulajdonsága, hogy igyekszik minden új dologba, így ebbe is száz százalékot beletenni a kezdetektől. Nem használ, ha az ember negatívan áll hozzá a kihíváshoz, egyszerűbb úgy nekifogni, hogy megpróbálja mindenből a legjobbat kihozni, nem?
Ez az elhatározás sarkallta ma arra, hogy felkeresse a mellé kihelyezett házvezető-helyettes kollégát, hogy egyáltalán tudja, kivel fog együtt dolgozni. Jó természete és illemtudása pedig rögtön azt diktálta, hogy üdvözlő ajándékként egy helyi kézműves sakét is hozzon magával. Milyen ember megy ajándék nélkül megismerkedni egy idegennel?
Akadálymentesen sikerült bejutnia, az iskola védelmi rendszere a múltkori felvételi beszélgetése óta úgy látszik, gond nélkül felismeri, és némi eligazítást követően, melyet a diákok készségesen megadtak neki, sikerült megtalálnia a defenzori irodát. Határozott kopogással tiszteli meg ennek örömére az ajtót, hogy bebocsátást kérjen.
Hozzászólásai ebben a témában
Vattai Júlia
Prefektus Navine, Animágus, Elsős mestertanonc


Porcica
offline
RPG hsz: 758
Összes hsz: 809
Írta: 2022. április 11. 23:01 | Link

Dwayne Warren
 Csókolom bácsi |
______________________________________________________


- És mit evett?- Összevonom szemöldökömet a kis elbeszélésére. Mármint ne értse félre senki, ez zseniális ötlet. Sőt magamban én is elkezdek gondolkodni egy érdekes terven. Ugyan nem az erdőbe, de valakihez egy hétre simán átlibbenhetnék. Ehetnék a hűtőjéből amíg alszik, tudnám használni a mosdóját és amúgy meg macska lennék. Talán Will fog kapni egy hétre lakótársat ha jól viselkedik.
Levágom a kanapéra a bake rollst és már fel is pattanok, hogy aztán izgatottan lépjek pár lépést hátra megkerülve az asztalt. A kanapén ülve is átváltozhattam volna, de nem, én odaállok Dw elé és úgy alakulok át, aztán megállok előtte kihúzva magam.
Állat fel, farok fel, mint aki kurva büszke magára. De hát az is vagyok. Csak azt utálom benne, hogy a hegeket amiket emberi alakba el tudok rejteni hála az élet iróniájának itt nem tudom. Amikor először szembesültem vele a tükörben elég nagy pofon volt, mostanra kezdem leszarni.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
offline
RPG hsz: 764
Összes hsz: 6294
Írta: 2022. június 15. 15:22 | Link

Dwayne Warren


Már el is felejtettem, hogy a kastély falain belül még a nagy nyári meleg ellenére is milyen jólesően hűvös van. Festmények, folyosók, szobrok és lépcsők váltják egymást, én mégsem nézelődök; úgysem ismerek egyetlen szembejövő arcot sem, ahogy ők sem tudhatják, én ki vagyok. Egy idegen, valamikori öregdiák, akiből még mindig képes rossz érzést kiváltani a defenzori irodába vezető út.
Nem tudom, miért szorul össze a torkom, hogy miért reszket meg két ujjam között az ingem legfelső gombja, mikor a jellegzetes, családi kopogtatási minta előtt igazítok egyet rajta. Dwayne a kamaszkori emlékeim biztos pontja, soha nem bántott. Mégis, az iránta érzett tiszteletem keserű tartással vegyül.

- Szia - köszörülöm meg a torkom, és rápillantva behajtom magam mögött az ajtót. Az orromba doh meg régi bútor elnyűtt bőr és szövet szaga tolul. - Reméltem, hogy van rám néhány perced, kettesben.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
Házvezető-helyettes Navine, Animágus, Auror, Defenzor


officer friendly
offline
RPG hsz: 1618
Összes hsz: 3655
Írta: 2022. június 17. 09:58 | Link

Ombozi Noel

Mindig úgy érezte, hogy amikor nyugdíjba vonul a Kommandóból, hogy a hátralévő aktív éveit a Nyomozóirodán töltse, az akkor történik majd meg, ha tényleg öreg lesz. Tizen-huszonévesként az ötven éves önmagát leginkább bottal vagy járókerettel képzelte el, görbe háttal és fogatlanul. Azonban ha most végigtekint magán, ezekből csak a bot valósult meg.
A búcsúajándékként tartott golfütővel megérinti a zoknigombócot a padlón, ismét felsandít a szoba szemközti falán az ajtó mellé rángatott szemetesre. A körülötte heverő holmik lefestik az unalma szintjeit: golflabdák majd gumilabdák, mellettük apró gyerekjátékok, egy megszottyadt narancs, összegyűrt cigisdoboz, egy babacipő és egy évekkel korábban elkobzott, működésképtelen, döglött cikesz. Utoljára a zokniját húzta le, így most mezítláb áll a hideg padlón, azonban azzal az elszántsággal, mintha csatába indulna. Az egyedüli közönsége, akinek eddig az eseményeket kommentálta, pár perccel korábban elaludt a kanapén hagyott babahordozóban, a nyálával eláztatva a rugdalózóját, ez azonban nem változtat semmin: legalább egyetlen akármivel el fogja találni a szemetest.
Meglendíti az ütőt, a zokni pedig a falon puffan, valahol az ajtón besétáló Noel feje mellett, hogy aztán a padlóra pottyanjon.
   -  Haaahh... - csalódottan emeli a tekintetét a plafon felé - Ja, hogyne. Gyere be, meg közben iderúgnád onnan valamelyik szart?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ISTP-T: a virtuóz
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
offline
RPG hsz: 764
Összes hsz: 6294
Írta: 2022. június 17. 11:23 | Link

Dwayne Warren


A felém repülő dolog elől reflexszerűen bár, de azért szemrebbenve s meginduló szívvel hajolok el. Pillantásom követi a magábagyűrt és Dwayne meztelen lábfejéből ítélve használt zoknigombóc útját, miközben finoman behajtom magam mögött az ajtót. Zójának igaza volt, gondolom azonnal, ahogy a szottyadt narancs melleti puha gyerekjátékot meg azt a néhány gumilabdát kérdés nélkül, néma egymásutánban visszarugdosom az asztala mellett álló férfinak. Aztán, csak úgy kíváncsiságból felkapom a földről a már fényét vesztett, ősöreg cikeszt. Gyerekkoromban fogtam ilyet utoljára, apám jól meg is vert utána, hogy engedély nélkül kihoztam a dolgozószobájából.
- Öhm - hagyja el a számat a semmi, és vonásaimat akaratlan is megszínezi valami, valami furcsa, mintha többé már nem lennék biztos Dwayne épelméjűségében, ami baj, mert eddig én voltam a hülye a problémás a családban. Szemöldököm kérdőn megemelkedik; eddig sem voltam egészen biztos abban, hogy a mai lesz a legjobb nap arra, hogy eljöjjek hozzá, de körbenézve... apró, ajkaim között kiszökő sóhajjal azért mégiscsak beljebb sétálok. Tekintetem a kanapén alvó gyerek felé vándorol, végül kiszélesedő mosollyal visszafordulok Dwayne felé. - Soha nem láttalak még unatkozni. Talán ezért aggódik érted Zója.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
Házvezető-helyettes Navine, Animágus, Auror, Defenzor


officer friendly
offline
RPG hsz: 1618
Összes hsz: 3655
Írta: 2022. június 17. 11:54 | Link

Ombozi Noel


Abba is hagyhatná, amit csinál, de ugyan már, látta már Noelt olyan állapotban, hogy pont előtte nem fogja zavartatni magát. Szerencsére a fiú sem feszül be, így amikor a labdának használt tárgyakat felé rúgja a padlón, ő az ütővel állítja meg őket. Ismét pozícióba helyezi magát a kukának féloldalasan, a hozzá legközelebb eső, parányi gumikacsával célba is veszi azt.
   - Aggódik? Már miért aggódna? - lendít, üt... a kacsa halk sippantással vágódik a falnak majd onnan a szemetes mellé.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ISTP-T: a virtuóz
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
offline
RPG hsz: 764
Összes hsz: 6294
Írta: 2022. június 17. 12:18 | Link

Dwayne Warren


Hogy ne legyek útban, arrébb állok, és melléhelyezkedve, mellkasom előtt könnyen összefont karokkal figyelni kezdem, amint némi felkészülési idő után ütőjével hátsónlendíti a kis gumikacsát, mire szerencsétlen elődei példáját követve, sippanva nekivágódik a falnak, hogy aztán vigyorgó csőrrel épp velünk szemközt pottyanjon a földre. Belenézek ránk meredő sötét szemébe, aztán ujjaim közt a cikeszt forgatva Dwayne felé pillantok.
- Mert furán viselkedsz - felelem. - Minában többször is megfordult már a gondolat, hogy esetleg beteg vagy, csak titkolod előlünk. Engem nem zavar, nem kell elmondd, ha így van, de tényleg olyan, mintha lenne valami.
Nem, nem az nem zavar, ha beteg, nyilvánvalóan, csak nem szeretném túlságosan is belemártani magam a privát életébe. Már ha ez egyáltalán lehetséges mifelénk. A családunk ugyanis - főként a nőtagok - nem veti meg a mindenféle, de leginkább határokat nem ismerő csitcsetet.
Utoljára módosította:Ombozi Noel, 2022. június 17. 12:19 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
Házvezető-helyettes Navine, Animágus, Auror, Defenzor


officer friendly
offline
RPG hsz: 1618
Összes hsz: 3655
Írta: 2022. június 17. 13:22 | Link

Ombozi Noel


   -  Furán - ismétli meg le se véve a szemét a konokul visszabámuló gumikacsáról. Az ütővel közelebb tereli magához a zoknigombócot - Noel, őszintén nézz magadba: szerinted bárki el tudna titkolni bármit előlük? Mintha egy - lendít, a zokni pedig a szemetes fém oldalának repül - szkennerben élnénk.
Szkennerben, ami jótékonyan kurvára vak, vagy csak annak tetteti magát - és ő üdvözli ezt a hallgatólagos megegyezést. Azt, hogy Zója egy ideje bizalmatlanul méregeti őt, már feltűnt neki, de a felesége szerencsére könnyen terelhető és manipulálható, ha kérdezősködni kezdene. Mina eddig azonban nem akadékoskodott. Ami baj.
   -  Szóval a lány előreküldött téged, hogy puhatolózz? Ez nem vall rá.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ISTP-T: a virtuóz
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
offline
RPG hsz: 764
Összes hsz: 6294
Írta: 2022. június 19. 12:19 | Link

Dwayne Warren


A nevem hallatán ugyan összeszorul a torkom egy pillanatra, de aztán egyetértő nevetéssel nyugtázom, hogy ez a hasonlat, végülis nem is áll távol a valóságtól. Nem, belegondolva a szkenner igencsak találó. Persze az is lehet, hogy a Mácsai lányok csak túlzottan jól ismernek minket, és már egyetlen vonásunk egyetlenegy aprócska rezdüléséből tudják, merre jártunk, mit ettünk és kivel beszéltünk aznap. A gondolatainkról már nem is beszélve.
- Nem - rázom meg óvatosan a fejem, és oldalasan szuggerálva őt, várom, hogy végre levegye a szemét a fal tövében tornyosuló zokni- és játékkupacról, és rám nézzen. - Magam miatt jöttem.
Ennek pedig semmi köze Zója és Mina aggodalmaihoz, vagy Dwayne egészségügyi állapotának esetleges romlásához. Nem várom el tőle, hogy az ütőt letéve a székébe ereszkedjen és szemben magával engem is hellyel kínáljon, csupán annyit szeretnék, hogy mikor beszélek, a pillantását ne egy sípoló gumikacsa élvezze.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
Házvezető-helyettes Navine, Animágus, Auror, Defenzor


officer friendly
offline
RPG hsz: 1618
Összes hsz: 3655
Írta: 2022. június 20. 12:31 | Link

Ombozi Noel


   -  Hah.
Az ütő vége halkan koppan a padlón a talpa mellett, amikor a földre ereszti. A hangsúly az, amire felpillant. Noel és az ő örökletes komolysága. Őszintén kedveli a srácot, mert olyan kis neurotikusan ártalmatlan, de igazán leszokhatna már arról, hogy bárhová megy, fekete fellegekkel borítja be a szobát.
   -  Na mesélj. Ha le akarsz ülni, csak tedd arrébb a gyereket, nem hiszem, hogy zavarja - lendít az ütővel kissé a hordozóban alvó csecsemő felé.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ISTP-T: a virtuóz
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
offline
RPG hsz: 764
Összes hsz: 6294
Írta: 2022. június 20. 13:17 | Link

Dwayne Warren


Vetek egy pillantást a kanapén épp az igazak legszebb álmát magáénak tudó gyermek felé, majd visszafordulok, és karjaimat leengedve szembefordulok a férfival. Az ujjaim között forgatott cikesz időközben kezdi átvenni a testhőmet, az a lassú morzsolgatás alatt egyre forróbban ér a bőrömhöz.
- Szeretném hivatalossá tenni a kapcsolatomat Minával – mondom megiramodó szívvel. Pillantásom az övét keresi, érzem, ahogy pumpáló mellkasomból, mint egy nyughatatlan fészekből zsibbadás ágazik szerteszét, a testem minden létező tagjába.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
Házvezető-helyettes Navine, Animágus, Auror, Defenzor


officer friendly
offline
RPG hsz: 1618
Összes hsz: 3655
Írta: 2022. június 20. 14:55 | Link

Ombozi Noel


Hol is tartottunk? Ja igen. Noel úgy fest, inkább állva marad, neki pedig tényleg teljesen mindegy. A maga részéről pedig ismét elemeli az ütőt a padlóról, hogy a megkopott teniszlabdát maga elé terelgesse, amit még szegény, megboldogult Jeremy hagyott maga után.
   -  Iiiigen? - a labdáról felpillant a falra, majd vissza - Ehhez hogy jövök én?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ISTP-T: a virtuóz
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
offline
RPG hsz: 764
Összes hsz: 6294
Írta: 2022. június 20. 19:17 | Link

Dwayne Warren


Mivel eredeti elképzeléseim mindegyikében - így vagy úgy, de - szerepelt a részéről egy igen kövér és nem különben határozott NEM, most nem is igazán tudok mit kezdeni azzal, ahogyan reagál. Ennyi? Na ne szórakozz. Még a végén kiderül, hogy komolyan eljárt fölötte az élet. A cikesz megáll a kezemben, a pillantásom azonban nem engedi vonásait.
- Te vagy az apja - felelem végül, és egy finom, alig-alig észrevehető levegővétellel folytatom. - Ezúttal szeretném jól csinálni. Legmélyebb tiszteletem jeléül jöttem el hozzád, hogy elkérjem tőled a lányod kezét. Kiskamasz korom óta ismersz, és ha az életem minden részletéről nem is, de azért sok mindenről tudsz. Én csak egy módon tudlak biztosítani arról, hogy komolyan gondolom Minával, ahhoz viszont szükségünk lesz egy harmadik személyre.
Egyértelmű, hogy a mágusok legszigorúbb esküjére célzok, amiről - ha megköttetik - még csak tudnia sem kell Minának. Ő bízik bennem anélkül is, na de hogy Dwayne mit érez velem kapcsolatban, azt a jóég sem tudja.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
Házvezető-helyettes Navine, Animágus, Auror, Defenzor


officer friendly
offline
RPG hsz: 1618
Összes hsz: 3655
Írta: 2022. június 20. 19:27 | Link

Ombozi Noel


Most csak kicsit lendít az ütőn, így a teniszlabda ahelyett, hogy a gumikacsához hasonlóan alacsony röppályán a kőfalnak vágódna, csak pattogva a szemetes mellé gurul miközben Noel beszél. Azonban abból, hogy a szája összeszorul, sejtheti a fiú, hogy valójában figyel. Ó, de még mennyire.
Ő sem teljesen hülye. Jó két évtizede apja hivatalosan Minának, egy ideje pedig feldolgozta már, hogy egy nap előfordulhat, elkezd majd sündörögni körülötte egy suhanc, aki egy nem várt napon frissen borotválkozva hátbatámadja a keresztkérdésével. És Noel már jó ideje sündörög.
Felemeli az ütőt, mintha pedig fegyver lenne, csak úgy jelzésértékűen a vállára veszi azt.
   -  Határozottan nem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ISTP-T: a virtuóz
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
offline
RPG hsz: 764
Összes hsz: 6294
Írta: 2022. június 20. 19:36 | Link

Dwayne Warren


Ó, de még milyen régóta sündörgök. Végre már, éppen ideje volt. A mosoly szemtelenül türemkedik egyre feljebb és feljebb, egyenesen a szám szegletébe, és bár még az ajkamat is beharapom, hogy visszafogjam, akkor meg a szemem szélére, a szarkalábaim közé mászik. Hiányzott ez a férfi, az, akiben erő van, hangjában tekintély parázslik és aki a testén keresztül sem engedne a lánya közelébe. Csakhogy már ott vagyok, és ezt ő is tudja.
Bólintok. Egyetlen kérdésem van:
- Miért? -
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
Házvezető-helyettes Navine, Animágus, Auror, Defenzor


officer friendly
offline
RPG hsz: 1618
Összes hsz: 3655
Írta: 2022. június 20. 19:45 | Link

Ombozi Noel


Ha Noel arra várt, hogy ránézzen, pár futó, türelmetlen pillantáson túl először meg is kapja azt. Egy ideig farkasszemet néz vele, a rendetlen defenzori szobában mezítláb, egy golfütővel a vállán, pár lépésre a kanapén alvó csecsemőtől. Valószínűleg más elképzeléseink vannak a tekintéllyel kapcsolatban.
   -  Mert ha azt hiszed, hogy ő az a fajta lány, akit az apjától kell megkérni, akkor nem csak, hogy nem ismered őt, de még csak nem is tiszteled - válaszol egyszerűen, a mindent félvállról vevő, keserű szarkazmus nélkül a hangjában.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ISTP-T: a virtuóz
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
offline
RPG hsz: 764
Összes hsz: 6294
Írta: 2022. június 20. 19:54 | Link

Dwayne Warren


Nehéz hova tenni ezt a választ, de hozzászoktam már, hogy Dwayne éppen csak egy árnyalattal másképp látja a világot. Mondjuk úgy, van némi szemléletbeli különbség kettőnk közt.
- Tévedsz, ha azt hiszed, azzal, hogy ide jöttem, kevésbé vagy egyáltalán nem tisztelem a lányod, Dwayne - mondom higgadtan, a kezeimet udvariasan összefűzve a hátam mögött. - Azzal, hogy most itt állok előtted, az irántad érzett tiszteletemnek próbálok hangot adni. Jobb apám vagy, mint a sajátom valaha is volt, tudod?
A végén csak megremeg a hangom, de ez most nem fontos. A lényeg, hogy megértse amit szeretnék. Hiszen megkérhettem volna enélkül a felesleges kör nélkül is Mina kezét - és feltételezem - igent mondott volna, csakhogy nem akartam, hogy tőle vagy Zójától tudja meg. Mert én akartam elmondani neki.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
Házvezető-helyettes Navine, Animágus, Auror, Defenzor


officer friendly
offline
RPG hsz: 1618
Összes hsz: 3655
Írta: 2022. június 20. 20:16 | Link

Ombozi Noel


Nem tudom elégszer hangsúlyozni: kedveli a kölyköt. Ezért nem koppintotta még halántékon a golfütővel, hogy rávegye, normálisan viselkedjen. Ez azonban nem jelenti, hogy megérti őt és az aranyvérrel járó gondolkodását. Sosem leplezte, hogy hánynia kell a tisztavérűek életmódjától: az elrendezett házasságaiktól, a belterjességüktől, a nőgyűlöletüktől és leginkább attól, hogy elfogadhatónak tartják, hogy az apa egy diplomatikus kézfogással eladja a lányát az arra érdemesnek.
   -  Valljuk azért be, az a léc nem volt túlságosan magasan - lép félre a szentimentalitás útjából félszegen. Lepillant a lába elé. A megbarnult narancs szomorkásan néz vissza rá.
   -  Mina majdnem harminc éves. Azt csinál, amit akar. És hidd el nekem, ha azt mondom, már nagyon rég. Én nem fogom az áldásom adni semmire, mert nem az én helyem, hogy beleszóljak az életébe. Ha házasodni akar - az ütőt cseppet elemeli a válláról - hát házasodni fog. De amíg nem az én kezemre akarsz gyűrűt húzni, addig ezt a beszélgetést nem velem kéne intézned.  
Utoljára módosította:Dwayne Warren, 2022. június 20. 20:18 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ISTP-T: a virtuóz
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
offline
RPG hsz: 764
Összes hsz: 6294
Írta: 2022. június 23. 14:20 | Link

Dwayne Warren


Az apámat illető megjegyzésére és a láthatóan zavart viselkedésére megengedek magamnak (és neki is) egy halvány mosolyt, majd finoman megvonva a vállam halk, amolyan mit van mit tenni hümmentéssel nyugtázom az elhangzottakat. Ez tény; nem az én apám volt az évszázad szülője, a hiánya mégis rajtam ül és emészt. Hol görcsösen, hol tompán, de jelen van. Szinte mindig. Kornélon ráadásul napról napra egyre inkább kiütköznek a nagyapja vonásai, amivel csak lassú és nehéz léptekkel vagyok képes megbarátkozni. Furcsa gondolat, hogy néhány év múlva talán Dwayne-t is viszontlátom majd a még meg sem született gyerekemben.
- Köszönöm - mondom szűkszavún, és remélem érti, hogy ebben az egyetlen szóban minden érzésem, hálám és gondolatom benne van. Még az a halvány mosoly is ott ül a számszegletében; nem múlt el, és most sem múlik, ahogy közelebb lépek hozzá, és az eddig hátam mögött összefűzve tartott kezeimen engedve, jobbommal a vállához érek. Nem mondok semmit, csak a tekintetét szeretném látni még egyszer, hogy tudjam: biztosan rendben vagyunk. Aztán elfordulok tőle, és az ajtóhoz sétálok. Onnan még egy széles vigyorral visszanézek rá, a balomban maradt cikeszt közben felmutatom. - Ezt megtartom.
Apám dolgozószobájából soha nem vihettem ki büntetlenül egyet sem. Igaz, nem az ő dolgozójának ajtaja csukódik mögöttem, ahogy az is vitathatlan, hogy Dwayne sem ő. Ennek a szerencsétlen cikesznek pedig jószerével még szárnya sincs, amit használni tudna. Hiába, a bennem élő kisgyerek most mégis felhőtlenül boldog, mert megszerzett valamit a férfitól, akire felnézhet és akire számíthat. Aki néha visszapofozza a helyes útra, máskor kiröhögi, de a szemében mindig ott ül valami, ami kiismerhetetlen, de szeretettel teljes.  
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Oldalak: « 1 2 ... 12 13 [14] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyMásodik emelet