34. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaFő utcza
Paradis Cukorkabolt - Bodza Edina Gyöngyvér hozzászólásai (1 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
offline
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. szeptember 17. 17:50 | Link

Liza ^.^

Fantasztikus. Végre nincs több vizsgám, úgyhogy szabadon tölthetem az időmet, és nem kell a jegyzeteimet nyálaznom, amik mellesleg elég minimalistára sikeredtek. Mivel Csanád és a bátyja még mindig tanultak, ezért rávettem Reissner Lizát, hogy jöjjön le velem a cukorkaboltba egy kis fosztogatásra, természetesen nem ingyen gondoltam.
Csanád persze jól kiröhögött, amikor ezt közöltem vele, mert ő kíváncsi lenne arra, hogy én és Liza hogy jövünk majd ki egymással... ez volt az a pont indulás előtt, amikor emlékeztettem rá, hogy roppant jó vagyok bűbájokból és kisebb átváltoztatásokból. Szóval fogtam magam, és indultam is a bolthoz, ahova a találkozót beszéltem meg Lizával. Két hét alatt komolyan, még nagyobb házisárkánnyá váltam érzetem szerint, mint voltam. Azért gyümölcsöző volt ez az áthelyezés: számtalan barátra tettem szert, köztük Olgára a harmadikosok közül, és Petrára, ő évfolyamtársam. Ővelük jöttem ki a leginkább, tök király ház a Rellon, bár igaz, a főnixeket nem cserélném le semmi pénzért.
– Szia. Na, van terved, hogy mit szeretnél betankolni, vagy ahogy esik, úgy puffan-módra rohamozzunk? – kérdeztem Lizát. Én mindenképpen szerettem volna Bűvös Bizserét és Mindenízű Drazsét meg cukorpennát. Csanád kedvéért viszek még csokibékát, mert fanatikus kártyagyűjtő. Legyen neki is gyereknap, ha már annyit tanul. Csak tudnám, mi a jó Merlin nyiláért vett fel annyi tárgyat, hogy most aztán nem győz vizsgáról vizsgára rohangálni. Szerencsére sikerült beszélnem a fejével, hogy pár tárgyat, amiről úgy gondolja, hogy marhára nem tetszik neki, és leadható, akkor azt adjam ár le! Fölösleges telezsúfolnia úgy az órarendjét, hogy mozdulni se tudjon.

Paradis Cukorkabolt - Bodza Edina Gyöngyvér hozzászólásai (1 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaFő utcza