34. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaFő utcza
Paradis Cukorkabolt - Maximillian Liebhart hozzászólásai (13 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Maximillian Liebhart
INAKTÍV


Maximus | Luca férje
offline
RPG hsz: 279
Összes hsz: 386
Írta: 2018. május 12. 03:46 | Link


Ottottott | 1. Mai | Maximus


Ütemes, kracc-kracc-kracc hanggal törött a ropi maxi fogai alatt, talán megállhatott volna, kiélvezni az ízeket, meh hasonló, de négy harapással tolt a pofazacsijába egy szálat és már túl is volt a lényegén. A csoki csak mellékes volt, amúgy meg kiszáradt tőle a szája, de érdekelte volna, hogy mennyi fér el egyszerre az arcában, anélkül, hogy lenyelné. Persze, ezt nem kezdte el tesztelgetni, mert tudta, hogy több, mint amennyit ebből meg kéne ennie.
- Gvem éfteb bivől befélf - emelte kicsit a kezét a szája elé, meg is emelve a fejét, különben a tizenegy betömött ropiból legalább három a lány ruháján meg a földön kötött volna ki és nem érezte úgy, hogy az megérné bárkinek is. Akkor minek rágta össze? - Debostdeb... sportolsz.
A végére sikerült leküzdenie a szájába gyűjtött ropit és utána egy hatalmas kortynyit leküldött a kezében gőzölgő csokis-mentás feketéből, amit külön neki csináltak a cukrászdában. A hangok alapján valami teljesen más is történhetett volna, de az a nyögés kikívánkozott, a fél karját adta volna néha egy ilyen kávéért.
- Uh, akarom. Szerintem rakjunk félre Bojarskiéknak kettőt vagy hármat és a többit együk meg. Ha te nem fogod, akkor én. Igazából nagyon gondolkozom azon a tízezer kalóriás kihíváson. Mennyi idő alatt tudnám le? Három óra? - nevette el magát kicsit a német, tudta, hogy túloz, ugyanakkor azt is, hogy nagyon sok édesség elfogyasztására képes igencsak rövid idő alatt.
Szál megtekintése

Maximillian Liebhart
INAKTÍV


Maximus | Luca férje
offline
RPG hsz: 279
Összes hsz: 386
Írta: 2018. május 28. 03:51 | Link


Ottottott | 1. Mai | Maximus


Ugyan máskor feltűnt volna elsőre is Maxnak, hogy Luca rajta nevet, de most elnyomta a hangot a ropi ütemes rágása és az ignor. Helyette inkább kicsit a lánynak billentette a fejét, félig-meddig már inkább fekve, mint ülve, kényelmes volt neki így és érezte is, hogy Luca ott van neki, ha szüksége lenne rá.
- De biévt? - kérdezett vissza Maxi, lassan leküzdve a pofazacsiba rejtett tartalékait. Nem az összeset, ahhoz jóval több időre volt szüksége, mint ami éppen a rendelkezésére állt eddig. A nagy sóhajra fel is kapta a fejét, nem tudta hová tenni, miért is jött éppen vagy mi volt az oka. Kicsit fel is egyenesedett ültében, látni akarta a lány arcát, hogy azért rendben van-e.
- Jaj, ne durcázz, nem azért mondtam, csak a karamella, tudod. Fétis - grimaszolt, de nem akart ő összeveszni a kívánós nővel, ha valamit nagyon meg akar enni, úgyis meg fogja. Még előtte volt a döbbenet, ami kiült az arcára, mikor Luca először tolt be egy egész fánkot a szájába. Meg hogy milyen agresszívan hajigálta azt az üres dobozt.
Elgondolkozott fejet vágott, bele is gondolva, mekkorák voltak azok a kókuszos dolgok, majd hangos csont és ízület ropogás közepette feltápászkodott és a kezeit nyújtotta a földön tespedő törpének.
- Gyere, szerezzünk még enni, mintha még lett volna pár abból a csokis eperből is...
Szál megtekintése

Maximillian Liebhart
INAKTÍV


Maximus | Luca férje
offline
RPG hsz: 279
Összes hsz: 386
Írta: 2018. május 30. 18:33 | Link


Ottottott | 1. Mai | Maximus


Érezte, hogy ez baljós előjel, ha egy nő azt mondja neki, hogy nem fontos, akkor már régen gond van. De nem értette, mit szúrt el, így javítani sem tudott rajta, helyette csak adagolta a pofizacsijából a hasába a ropit, nem törődve a felíródó kalóriákkal. Ilyen szempontból volt Keve és ő a teamben, meg Sebby és Lewy, erre a két csoportra oszlottak, az egyik fele csak élvezni akarta az evést, a másik meg... pötyögte a Yazioba, hogy mit és mennyit fogyasztott, mikor, mennyit mozgott és ennek mi az eredménye. Borzasztónak érezte.
- Azok nem fogytak még el? - kérdezte, mert emlékezett, mintha repült volna egy doboz. Persze, nem tudhatta pontosan, hogy Rea mennyit is vett pontosan, nem merte őket megszámolni soha. Csak szerette nézni, ahogyan a neje az arcába tömi az olajas, tömény finomságot.
Max, miután felkelt, a kezét nyújtotta  a nő felé, hogy elinduljanak a raktárba, további kalóriákat szerezve maguknak. Luca azonban először plusz centiket vesztett a cipők miatt.
- Jó, ha szeretnéd, szívesen csinálok, csak szólj rám, hogy menjek el a piacra, mert a boltos barackoknak víz íze van meg drága is  - grimaszolt Maxi, nem szerette, hogy az ár-érték arányok nem egyeztek.
Katasztrófa volt. Aztán utána elindult a raktár felé, vonszolva magával a nőt, persze csak óvatosan.
- A bee happy is itt van? Mióta?
Szál megtekintése

Maximillian Liebhart
INAKTÍV


Maximus | Luca férje
offline
RPG hsz: 279
Összes hsz: 386
Írta: 2018. május 31. 02:27 | Link


Ottottott | 1. Mai | Maximus


- Nem kéne rendelnünk neked? Az még kilenc nap, én nem akarom, hogy szenvedj. Vagy majd csinálok azt is, igazából annyira nem nagy cucc - vonta meg a vállát Liebhart. Ha valamiben jó volt a mérgeken kívül, az a konyha volt, igen otthonosan mozgott és szinte bármit meg tudott oldani, aminek nem volt köze algalaphoz. Ki allergiás az algára?!
- Ja, tudom, kevés volt a nap, nem elég édes, a cukor se segített rajta, hidd el. Pedig porcukorba tunkoltam! Az szokott segíteni! És most mégsem - biggyesztette le az ajkát a férfi kissé elkeseredve, mert ha már az ember megveszi a méregdrága dobozos eprüket, elvárná, hogy valami íze is legyen és ne csak rágja, mintha egy taknyoszsepi lenne. Talán még annak is több íze lett volna, mint annak a gyümölcsnek.
Közben Luca kicsit megint összement és eltopogtak a raktár felé, ahova most éppen nem kellett a kulcs, mert nem voltak vásárlók. Persze, biztos akadtak volna páran, ha hajlandóak kinyitni, de egyelőre ők ezt nagyon is elutasították, megevendő nyulak vártak rájuk!
- Most merre? - fékezett be Maxi azonnal és tanácstalanul nézelődött, akkor sikerült kiszúrnia a fekete-sárga kis tubusokat is. Igazából nem lepte meg, nagyon valószínűtlen helyeken próbálták már neki eladni, vagy adtak termékmintát, de most valahogy nem várta.
- Gyorsan, gondolom, ha azóta is hoztak új cuccot. Fura emberek vannak. Akkor jobbra? - kérdezte, majd a polchoz baktatott. - Itt ezek az ezüstszínűek? Miért van mellettük egy kupacnyi szívecske-praliné?
Szál megtekintése

Maximillian Liebhart
INAKTÍV


Maximus | Luca férje
offline
RPG hsz: 279
Összes hsz: 386
Írta: 2018. június 10. 03:26 | Link


Ottottott | 1. Mai | Maximus


- Nem, azt mondtam, hogy boldogtalan és kívánós vagy úgy - közölte a német, mert közel sem tartotta elviselhetetlennek, csak túl sokszor látta rajta, hogy eszébe jut és csak nincs. Megesett már és nem akarta még egyszer átélni, akkor is hajnali kettőkor állt neki még csokikrémmel töltött fánkot csinálni.
- Mintha a nyugdíjasotthon tornaklubjáról beszélnél - fintorodott el Liebhart még a gondolatra is. Nem szerette az import gyümölcsöket, piacra is szívesebben járt, mert bár néha drágább, legalább van íze a dolgoknak. A minőségre ő pedig rettenetesen kényes tudott lenni, nem is néznék ki belőle a legtöbben, mennyire.
Lassan az instrukciók alapján sikerült azt is beazonosítania, hogy a felesége merre is küldi, mert alapvetően ő nem volt itt otthon. A három munka mellett a cukorkabolt legfeljebb hobbinak fért bele.
- Utóbbiakból bármit kinézek, de ne becsüld le terkát, hát meg tudja venni azt a fekete-fehér könyvet, tudod. A színpalettásat. - Még meg is vonogatta a szemöldökét, azzal a mindenttudó pillantással az arcán. Nem mintha tudott volna bármit az idősödő hölgyről, de azt tudta, hogy sosem lehet elég elővigyázatos ezen a környéken.
- Oh, igen? Az... furcsi, mármint... nem is emlékeztem már, hogy mikor van. Hát... asszem ez most majd változik, hm? - préselte össze kicsit az ajkait, de aztán elmosolyodott. Összességében nem bánta a dolgot. Nyomott is egy apróbb csókot a nő arcára, mielőtt még kivarázsolta volna nagy ügyesen a fekete dobozt a törpicseknek. - Ők azok?
Szál megtekintése

Maximillian Liebhart
INAKTÍV


Maximus | Luca férje
offline
RPG hsz: 279
Összes hsz: 386
Írta: 2018. június 22. 16:25 | Link


Ottottott | 1. Mai | Maximus


- Sajnos tudom - nevette el magát Liebhart, mert meg kellett már tapasztalja az milyen és nem mostanság tervezte újra átélni. Luca veszélyes volt, ha kívánós és nem kapja meg, amit szeretne, a terhességgel ilyen szempontból igen csak nagy fába vágták a fejszéjüket.
- Hát nem is az, szerintem soha nem is lesz, az öregek undorítóak - állapította meg Max, bár tudta, hogy egyszer - ha addig nem öli meg senki -, ő maga is bizony ilyen vén dög lesz. De ahhoz még nagyon sok idő állt előtte, amit nem ártott volna, ha esetleg túl is él. Ez pedig néha igazán nagy kihívásnak tűnt.
- Jaj fúj, ők a múltkor nagyban kivesézték az árnyalatos könyvet, mikor sétáltunk Pascallal. Soha többé nem akartam rá gondolni - rendesen kiült az undor a férfi arcára. Amúgy sem volt a szíve csücske az a sorozat, nem tudta elvonatkoztatni a csillogó vámpíroktól és akkor még Juli nénit is meg kellett hallgassa, ahogy arról áradozik, hogy egyszer őt is megmenti egy férfi attól, hogy elüsse egy bicikli... um... romantikus? - Sajnos tudom.
Szerencsére Max biztonságban volt tőlük, mindig rajta volt a jeggyűrűje és ezt helyesnek is érezte így. Még ha a múltbéli Max nagyon agresszívan ellenezte is ezt az egészet.
- Nem hiszem, hogy ez baj lenne. Mármint, összességében örülök. Ha nem vesszük a halálfélelmet, amit érzek. - Még a kezébe is temette az arcát a német, majd végigfuttatta az ujjait a göndör tincsein, mielőtt elővette volna a nyulas dobozt Lucának. Az kiszedegette a fóliát, ami a csokit a sérüléstől védte, majd Max a dobozt az ölébe véve ült le a padlóra. Volt még pár praliné is, ami szintén nyúl alakú volt, azokat már korábban begyűjtötte, most neki is állt, hogy elfogyassza őket. A fólia szintén obszcén módon hangos volt rajta.
- Már hogy Tatival, Eszti ügyében, vagy Esztivel? Nem mindegy. Előbbi azt hiszem, egészen jól viselte, utóbbi még... nem tudja. Miért?
Szál megtekintése

Maximillian Liebhart
INAKTÍV


Maximus | Luca férje
offline
RPG hsz: 279
Összes hsz: 386
Írta: 2018. július 30. 16:37 | Link


Ottottott | 1. Mai | Maximus


Nem volt vicces és tudta magáról, már elégszer mondták neki, hogy ő bizony seggfej és ezzel meg is békült az idők során. Mégiscsak Liebhartról beszéltünk, aki időközben megint egy többesszámmal gyarapodott. Luca jó hatással volt rá, még ha ezt meg is próbálta tagadni.
- Jaj nem, fúj! Nem vagyok ennyire beteg elme, ember! - fakadt ki Maximus, mert nem akarta elképzelni, hogy ő ilyen undi nénikre gerjedne. Mert ugyebár voltak érdekes nő-ügyletei, de ennyire nem!
Luca közben visszafaralt az üzletbe, Maxi pedig utána sétált, kezében egy nagy rakás cuccal. Volt olyan termék is nála, ami amúgy nem volt még leszelektálva, de inkább bedob pár sarlót a kasszába majd, és megeszi, mint hogy azon kattogjon, miért nem kóstolta meg.
- Hát talán nem ufó... - jegyezte meg Liebhart, elgondolkozva pár pillanatig, mielőtt vont volna egy nagyobbat a vállán. Összességében nem lehetett biztos semmiben. - Hé, nem is fogod! Nem lehetünk a legszarabb szülők a világon, nem? Nem nevezzük el Balzsamnak és szerintem akkor már jó ponttal indítunk.
Még el is nevette magát egy kicsit, pedig nem hitte, hogy ő fog valaha ilyenen nevetni. Azért a gyomrában még mindig ott volt egy kicsit az a gombóc, mikor arra gondolt, hogy lesz egy gyereke, olyan saját, akit majd ő nevel fel. Mert bár elfogadta nagyjából Eszti létezését, nem teljesen volt ugyanaz a helyzet. Feltépte a fóliát és az arcába tolt rögtön két nyúl alakú pralinét.
- A kiflánnyal bég beb beféltem. Be fogok. - Itt tartania kellett egy szünetet, ha nem akar kakaóvajba fulladni. - Berfe, hogy elmondom. Ez nem egy Berni szintű dolog. Miért kéne titkolnom, hogy lesz egy gyerekem?
Szál megtekintése

Maximillian Liebhart
INAKTÍV


Maximus | Luca férje
offline
RPG hsz: 279
Összes hsz: 386
Írta: 2018. augusztus 3. 01:18 | Link


Ottottott | 1. Mai | Maximus


Imádta, ahogyan Luca röfög, szélesen el is vigyorodott, kicsit még el is nevette magát, de csak halkan és röviden, nem akart ő a saját nején röhögni. Azaz, de. Csak azt nem akarta, hogy a másik ezért megsértődjön. De aztán mégis kint volt, hiába is próbálta visszafojtani, ez ő volt, maga Maxi.
- Hát, figyelj... Azért a címért nem vagyunk versenyben, annyi szar ember van a világon, mi meg nem csináltunk semmit, amiért kiérdemelnénk előre... - állapította meg és nagyon akarta hinni, hogy tényleg így van, mert ő nem akarta a kis ufót bántani. Mégis a saját babája volt, olyan ohana féle, csak ezt nem reklámozta senkinek, mert Keve már a legutóbbival is beköpte Majánál és soha nem fogja tudni lemosni magáról a dolgot. - Jó, de gondolom nem ok nélkül vágtad ki. Nem hiszem, hogy a baba volt az oka. Mi történt akkor?
Mert Max hitt benne, hogy Lucából ezt a reakciót inkább a másik fél váltotta ki, semmint maga a tény, hogy egy játékabával kellett foglalkozzon. Nem szokott a neje ok nélkül hisztériákat csapni, ha így lett volna, nem lennének házasok.
Max nem ellenkezett, mikor Luca közelebb akart hozzá bújni, helyette inkább csak apró szusszanással átölelte a törpét, csókot nyomva a hajába. Nem épp a legkönnyebb időszakukat élték ők ketten és úgy nézett ki, ez az eljövendő időkben így is marad.
- Szerintem ki fognak belezni, ha megtudják... - most először volt volt némi szorongás Liebhart hangjában, mert neki fontos volt a csipetcsapat, nem akarta, hogy haragudjanak rá, de ez nem olyan titok volt, amit csak úgy megoszthat. - Én sem, de előbb vagy utóbb el kell mondanunk és szerintem könnyebben megússzuk, ha nem maguktól jönnek rá. Kérsz mentolos békát?
Szál megtekintése

Maximillian Liebhart
INAKTÍV


Maximus | Luca férje
offline
RPG hsz: 279
Összes hsz: 386
Írta: 2018. augusztus 21. 22:32 | Link


Ottottott | 1. Mai | Maximus


- Jó, de ők, azok ők. Szerintem 200 évesen fognak meghalni, negyven gyerekkel, kilencvenkét dédunokával és még ükunokákkal is. Ők a másik fele ennek a fura mércének - mutogatott Maxi, széttárva a karjait, hogy bal oldalt, ott vannak azok, akiknek nem lehet gyereke, meg vannak a világ másik felén Lewyék, akiket nem tudja már elképzelni a család nélkül. Más kérdés, hogy ő egykor Lewyt sem tudta elképzelni, mint apát, pláne nem a családja iránt mutatott ellenszenv láttán, de ki ő, hogy egy rossz szót is szóljon? Csak remélte, hogy nem lesz ugyanígy pár év múlva Kevével.
- Oh... Oh. Szóval, anyukába váltott? - kérdezett vissza Max, kissé pimasz vigyorral az arcán, tudta magáról, hogy köcsög, de csak szerette volna oldani a feszültséget, ami felgyülemlett a feleségében a mondatok közben. Szerette őt és nem akarta, hogy azt higgye, ez majd újra megtörténik. Ő Max volt és nem a furcsa, meleg attribútumokat őrző írógyerek.
- Majd megálmodjuk, hogyan is kéne ezt előadni. Lehet, hogy csak elől kéne felejteni valamit, ultrahangfotót vagy időpontot, vagy nem tudom, de véletlenül sem jöhetnek rá maguktól -  szögezte le a német, miközben átkarolta Luc derekát, aprókat szusszanva. Fogalma sem volt, hogyan lehet egy ilyet előadni csak úgy, pláne neki, aki folyamatosan pampogott az utóbbi időben, már azért is, Keve miért akar házasodni.
Inkább elengedte fél kézzel Lucát és a zacsiba túrva kivett egy békát, amit aztán óvatosan a nő szájába is rakott. Elfért, kisebb volt, mint egy fánk, egyben.
- Tuti lesz, hát miért ne lenne...? Róluk beszélünk, tudod, ha nem szerveznek, majd szervez Hannah. Az a nő maga az ördög.
Szál megtekintése

Maximillian Liebhart
INAKTÍV


Maximus | Luca férje
offline
RPG hsz: 279
Összes hsz: 386
Írta: 2018. szeptember 11. 13:17 | Link


Ottottott | 1. Mai | Maximus


- Valahol biztosan, de nem értek hozzá, így nem tudom megmondani, hogy egész pontosan hol is... - jegyezte meg Max kissé kétkedőn meredve a távolba, nem is emelte a tekintetét a nejére, valahol teljesen máshol járt gondolatban.
De elég hamar visszarántotta magát a jelenbe, ahol a neje éppen el volt keseredve a gondolaton, hogy egy játékbaba miatt hanyagolva volt, Max meg próbálta arról biztosítani, hogy ettől nem lesz szar ember, egyszerűen csak szüksége van időre, hogy megeméssze az ilyesmit. Amúgy sem illik háttérbe szorítani, akit szeretsz, pláne nem egy játék miatt.
- Arról nem te tehetsz, hogy Vince nem volt normális, én lehet, hogy a helyedben már kibeleztem volna - vont egyet a vállán Maxi, ő nem ítélte el a törpicseket azért, mert kiakadt, szerinte ez így volt normális. Más kérdés, hogy Maxi értékrendje merőben elütött a normál emberekétől.
Lucának igaza volt, a teamnek volt egy konstans indíttatása, hogy átnyálazzák a holmijait, mintha csak valami nyomozós játék lenne és ezt nem minden esetben viselte túl jól.
- Az sem egy rossz ötlet, lehet, hogy még be is válhat - bólintott egy párat a német, a haja is belerezzent, amibe bele is túrt kicsit, de csak még inkább káoszos lett az egész.
Helyette inkább nyammogott még egy kicsit a csokis ropikon, a hátát a falna vetve, az egyik lábát pedig a másik alatt tartotta, így kényelmesen heverészett.
- Már látom is a divat-hetet a pokolban. Tuti nagyszabású event.
Szál megtekintése

Maximillian Liebhart
INAKTÍV


Maximus | Luca férje
offline
RPG hsz: 279
Összes hsz: 386
Írta: 2018. október 21. 03:19 | Link


Ottottott | 1. Mai | Maximus


Max tudta, hogy a kis hozzátoldás nélkül a neje éppen egy hatalmas hazugságot mondott. De aztán korrigálta magát, mire a német egy kicsit elmosolyodott. Ő nem akart ferdíteni, tudta, hogy nem lenne igaz. Sokszor és sok embernek ártott közvetlenül vagy közvetve és még csak nem is különösebben zavarta őt ez az egész helyzet.
- Ismersz, én ennyire nem vagyok humanitárius - grimaszolt, de cserébe hajlandó volt néha napján még életeket is menteni. De erről hallgatott, nem szerette reklámozni, hogy segíteni és aggódni is van képessége. Akkor elvárták volna, az pedig túl nagy teher.
- Az az ember ijesztő tud lenni, kezdem azt hinni, hogy Gestapo-s - rázta meg a fejét hitetlenkedve a férfi. Sebby egyre több dolgot tudott, olyan forrásokból, amiket senki nem ismert és többször is nézett a többiekre ostobán, mikor nagy felfedezéseket tettek, majd feltette az idegőrlő kérdését. "Ti nem tudtátok?" Olyankor Max szerette volna megetetni vele a telefonját. Kezdetnek.
- Ja, hogy a pokolba majd csak visszatér? Lehetséges. Nem lenne meglepő, tudnám mitől ilyen tűzrőlpattant - horkant fel Max, miközben egy újabb ropit tüntetett el a szájában. Az ujjai ismét a csomagba mélyedtek és kissé feszülten kellett megállapítsa, hogy már nincs is olyan túl sok finom pálcika, amivel csillapíthatta az édesség utáni vágyát. - Egyszer biztosan. De ismered a szőkéket, mindent az utolsó utáni pillanatig halasztanak. Mint azt, hogy bevallják, hogy buknak a másikra. Röhej.
Még egy hitetlenkedő, pár másodperces nevetés is kitört Liebhartból, de nem érezte, hogy ez vicces lenne. Sőt. Inkább kínosan érintette, hogy neki ehhez asszisztálnia kellett.
Szál megtekintése

Maximillian Liebhart
INAKTÍV


Maximus | Luca férje
offline
RPG hsz: 279
Összes hsz: 386
Írta: 2018. december 11. 14:15 | Link


Ottottott | 1. Mai | Maximus- Kicsit. De akkor nem foglak, ha a szemeid kiesnek a helyükről - jegyezte meg Max, utalva a tényre, hogy a nőnek akkora szemei voltak, amiket egy boci is megirigyelt volna és hogy ha nem vigyáz és nagyon mereszti őket, akár még ki is eshetnek a helyükről. Nem mintha ezt komolyan elhitte volna, de vicces volt kicsit elképzelni. - Jó, de Maja ilyen nebántsvirág, te meg nem vagy az.
Ezt első kézből tapasztalta a nőnél, főleg mikor kint volt a meccsein és nézte, hogy milyen pici, de agresszív tud lenni a barátnője. Mert akkor még csak ebben a státuszban tündökölt a pöttöm, nem volt a neje. Most is kijárna a meccseire, de az ex-Czettner éppen nem játszhatott, mert ott volt a kis ufójuk.
- Még mindig jobb, mint amikor rá néz és megkérdezi, hogy "te terhes vagy?" - emelte fel kicsit a hangját Max, mert Sebby hangszíne jóval a sajátja fölött volt. Elég meddő egy próbálkozás volt, de Luca eleget hallotta már a kérdést, hogy tudja, a férje mire gondol.
Ismerte ő is a szőkééket, nem is akart belemászni a kapcsolatukba, eleget nézte, mennyit nyökörögtek mire eljutottak eddig, most csak használják ki a pillanatnyi boldogságot, mielőtt beütne a szar.
- Hát látod, lehet van szíve, csak előlünk rejtegeti - nevette el magát Liebhart kicsit, a fejét a falnak támasztva. Összességében kissé szenvedős volt az ábrázata, folyamatosan kattogtak a gondolatai, hogy mi lesz ha a dolog történik, mi lesz ha b.
- Miért, ki viselkedik veled rosszul? - kapta fel Maxi a fejét, az egyik szemöldökét fel is vonva, hogy miről maradt le. Nem mondta neki senki, hogy Luca bántva lett volna. - Majd megoldjuk valahogy... gondolom.
Szál megtekintése

Maximillian Liebhart
INAKTÍV


Maximus | Luca férje
offline
RPG hsz: 279
Összes hsz: 386
Írta: 2019. január 22. 04:44 | Link


Ottottott | 1. Mai | MaximusMax nem volt egy nagy biológus, sem a flórában, sem a faunában nem merült el annyira, hogy különösebben rajongónak számítson, így elsőre nem tudta, Luca mire is próbál neki utalgatni. Csak mikor kimondta a nő, sikerült maga elé képzelnie a lila növényt, amely néha kellett egyes főzeteibe.
- Fogalmam sincs. Eszedbe jut valami nagyon fontos és elsietsz. Nem tudom, én nem tudok hazudni Sebbynek - rázta meg a fejét Max már majdnem kétségbeesetten. De a helyzet az volt, hogy a német nem nagyon tudott kétségbeesni és ennek nagyon örült is néha. Máskor meg csak elgondolkozott rajta, hogy tényleg normális ez? Hogy hiányzik belőle az érzés? De mindig arra jutott, hogy talán őt ez nem is érdekli eléggé.
- Csak próbálná meg valaki... - Ott és akkor, hónapok óta először volt valami baljóslatú Max hangjában. Nem akart ő senkit bántani, de kíméletlen halál várt bárkire, akiben akár csak a gondolata is megfordult annak, hogy bántsa a nejét. Vagy a születendő kis ufójukat.
- Hé! Rea! Ne görcsölj ezen, jó? Az A-team része vagyunk. És ha valaki, ők mindig megoldják a szarjaikat. Szóval szerintem ebből is kisülhet valami jó még - Vagy legalábbis nagyon remélte, még ha a pozitivitás nem is feltétlenül a tiszta Max asztala volt. De nem ezen akart gondolkozni. Inkább elmerült a raktárban, hogy újabb édességeket halmozzon fel magának. És Lucának.

//happily ever after//
Szál megtekintése

Paradis Cukorkabolt - Maximillian Liebhart hozzászólásai (13 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaFő utcza