37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumHírek és események

Oldalak: [1] Le | Témaleírás
Angelinne Stanwood
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 62
Összes hsz: 2354
Írta: 2012. szeptember 27. 22:18 | Link

Aki szeretne a karakterének, egy testvért, rokont, barátot, vagy bármilyen ismerőst, hogy karakterként is létezzen, ám álmodót még nem talált hozzá... Itt megkeresheti! Írjátok le, milyen karakterhez keresnétek álmodót, remélhetőleg hamar akad majd lelkes vállalkozó!
Az így kitalált és megalkotott karakterek rendes multikarakternek számítanak, így a létrehozásukhoz Navigátorok engedélye szükséges.

Kivéve persze, ha valakinek olyan kérése van, amely már meglévő karakterrel is teljesíthető (pl. valaki legjobb barátot keres a karakterének) ha nincs új karakter, úgy kérvény sem kell.

Mindenki a maga egy darab hsz-ében helyezheti el a hirdetését.
Ha megtaláltad a számításaidat, nincs más dolgod, mint a hozzászólásodba belemódosítva jelezni, hogy már nem aktuális és a felelős törli azt, vagy te magad is megteheted ezt. Amennyiben hosszú ideje nem aktív (karanténos/nem jelenlévő szerepjátékosan) tag hirdetése sokáig áll, úgy ítélheti meg, hogy elavulttá vált, az is törlésre kerül.
Utoljára módosította:Farkasházy Rudolf, 2024. április 13. 07:31
Hozzászólásai ebben a témában
Várffy-Zoller Róbert
Tanár, Végzett Diák


-10 pont a Levitának
offline
RPG hsz: 492
Összes hsz: 1991
VÁRFFY ÉS ZOLLER CSALÁD
Írta: 2018. március 8. 19:15
| Link

Családtagokat keresek
Utoljára módosította:Várffy-Zoller Róbert, 2018. március 16. 08:53
Hozzászólásai ebben a témában

2x Év tanára 2018 & 2019 tavasz-nyár

Legrellonosabb rellonos 2015/16 ősz-tél

Iskolaelső 2012/13 ősz-tél

Az év hajtója 2012/13 ősz-tél

Kérdezz!

Denis A. Brightmore
Tanár, Mestertanonc Tanár, Elemi mágus, Legilimentor, Egyetemi hallgató, Okklumentor, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Fél-gyilkos | csattanó maszlag | házas
offline
RPG hsz: 674
Összes hsz: 3838
Írta: 2020. szeptember 1. 14:38 | Link

No, ez jónak ígérkezik...

Nyisd le, pls
Hozzászólásai ebben a témában


RÉDNÜT CSÓTÁNY
Harmat Betti
Egyetemi hallgató, Végzett Diák


Harmatcsepp
offline
RPG hsz: 267
Összes hsz: 533
Írta: 2021. március 20. 19:55 | Link

Helló Mindenki!

Több karakter után is kutatok. Melyik érdekelne?
Várom a tollasokat, ha valamelyik karakterrel tudsz nekem segíteni! Love


Keresem öcsikémet

vagy


Keresek egy előkészítőst
Hozzászólásai ebben a témában
Rothstein Elektra
Tanár, Mestertanonc Tanár, Animágus, Edictum szerkesztő, Bogolyfalvi lakos


Igazságvadász
offline
RPG hsz: 748
Összes hsz: 1114
Írta: 2021. április 15. 13:18 | Link

Eljött a nagy pillanat!
Az aprónép kiadó!


Egyetlen lányomat Rothstein V. Imolát viheti most, különleges akción belül a lelkes jelentkező, hogy végre életre keljen a szentem.  Love

Amit tudnod kell róla, ha szeretnéd őt:
 
- koránál (4,2 év) úgy egy évvel fejlettebb a gondolkodása.
- A haja sötétbarna, a szeme úgyszintén és ezek anyjáéra hasonlítanak, tekintete átható már most a vesédbe lát, vonásai bájosak.
-  Általam preferált pb alanya nincs. Szabad a gazda a kritériumok fényében.
- Jellemét tekintve a Levita és a Navine ház keverékének játszottam eddig ki, de ez alakulhat egészen a Rellon és/vagy Eridon irányba.
- Nagyon szeret rajzolni és tehetséges is benne.
- Szereti a zenét, de csak hallgatni, sem énekelni sem táncolni nem tud és nem is szokott.
- Semmilyen jelét nem mutatta még mágia jelenlétének. Lehet későn érő boszi, de a kvibbli lét is izgalmas lehet tulajdonosa számára.
- A szíve bár gyógyítói szempontból rendben van, nem tökéletes. Ösztönösen vigyáz magára. Később sem fog ez másként lenni! Tehát nem ő lesz a bulik dorbézoló éjszakai királynője!
- Nagyon éleslátó, aki megérzi az emberek szándékait. Akik szimpatikusak számára azokkal cserfes, akik nem azokhoz nem szól, csak annyit amennyit muszáj.
- Macskás lányka (Van is neki egy, csak lusta voltam kitalálni milyen is pontosan Grin)


Ugyanitt kiadó még két szülő:


Rothstein Izabella - Az aranyszívű parancsnok és Rosthstein Róbert - A bölcs mesemondó


Avatar alanyaik kötöttek: Annette O'Toole és John Glover

Róluk (és persze Imoláról is) bővebben az érdeklődőnek szívesen mesélek, de ha a Holdfény 33-ban olvasgatsz egy kicsit, az is irányadó lehet a döntés előtt. Pirul

Amennyiben tehát bármelyikük felkeltette érdeklődésedet, kérlek írj nekem! Bagolyban és Discordon sőt az Orcakódexen is egyaránt elérhető vagyok.  Wink
Hozzászólásai ebben a témában


"...Egy csendes arcnak sokszor hangja és szava van..."

Dr. Esthy Leander Benjámin
Tanároffline
RPG hsz: 13
Összes hsz: 19
Írta: 2022. augusztus 15. 22:32 | Link

!KISTESTVÉR KERESTETIK!

Nos, megírtam Leandert, viszont egy kérdést nyitva hagytam a teljes előtörténetben, ez pedig egy fiatalabb testvér. Annyira nyitott a kérdés, hogy még a nemét sem határoztam meg a karinak (!), így tehát ez azt jelenti, hogy az alapvető mérföldköveket leszámítva teljesen szabadon alkothatsz meg egy karaktert. Elképzelésem azért van róla, ez álljon alább.
 • életkor: kb. 25 év körüli, de ha MT-t szeretnél, tehát fiatalabbat, megegyezhetünk, 20 évesnél lejjebb nem mennék
 • play by: nincs preferenciám, azt leszámítva, hogy a saját alanyom okán (és az ET okán) egy fehér bőrű alany legyen; ezúttal a latinamerikai, afroamerikai és ázsiai alanyokat kerülném
 • előtörténet: ami az alap, hogy anyánk két éve meghalt rákban, nyolc évig küzdött a betegséggel, édesapánk Alzheimer kóros, idősek otthonában gondozzák, a velem való kapcsolatod pedig több, mint jó -> a szüleinkkel való kapcsolatod, az érdeklődési köröd, a hivatásod, a tanulmányaid mind rád vannak bízva; ami biztos, hogy egyik szülőnk sem utált, utasított el, kezelt le vagy okozott egy életre szóló traumát (igen, a szükségesnél több drámát nem szeretnék); ellenben anyánk elvesztését és apánk betegségét mindketten másképp dolgozzuk fel, nehéz terhek, itt már fordulhatnak rosszabbra a dolgok

Tehát lehetsz fiú is, lány is, valahol 20-30 év között mozogsz és nincs hányattatott sorsod. Cheesy Minden másban teljesen alkuképes vagyok, rád van bízva. Ha érdeklődnél, keress bátran és megbeszéljük a részleteket!
Hozzászólásai ebben a témában
Fekete Nonó
Mestertanonc Eridon, Színjátszós, Másodikos mestertanonc


Tűzes Főnix
offline
RPG hsz: 138
Összes hsz: 754
Írta: 2022. október 1. 16:32 | Link

Sziasztok!

Keresem Nonó család tagjait és "speciális" karaktereket! Nevek és infók!

AnyukájátKeresek egy...Keresek egyKeresem


Keresek valakit...

Keresek valakit... megtaláltam és most nem keresek másikat!

A végszó:

Utoljára módosította:Fekete Nonó, 2024. április 13. 14:14
Hozzászólásai ebben a témában

Fekete Nonó
Hegedüsh Marcell
Bogolyfalvi lakos


Tesco-Gazdaságos Johnny Depp || the Son of Anarchy
offline
RPG hsz: 337
Összes hsz: 378
Írta: 2022. november 24. 13:39 | Link

Howdy!

Nemes egyszerűséggel én magam is úgy döntöttem, hogy néhány emberre szükség lenne a régi életemből (de ebben lesz egy nagyon izgalmasnak ígérkező is a poszt legvégén). Hogyha valaki megtetszik, akkor kérlek jelentkezz nálam! Sok mindent nem szeretnék megszabni, azonban néhány basic dolog kötelező, hogy a történetüknek legyen alapja.

Face claims: Ezekhez igencsak ragaszkodok, kivéve a rendhagyó karakter esetében.
Names: Egyedül a tesóé az, amit nem szeretnék megváltoztatni.Hegedüsh Emília
× minden titulus opcionális ×

face claim: Zoe Barnard

× Hegedüsh Emília Gabriella × Hege „kishúga” × 32 éves × csodaszép és csodafurcsa × az egyetlen a családban, aki még hisz ebben a szerencsétlen ex-HVH-ban × édesanyjukkal együtt vezetnek egy sportrendezvény-szervező céget (itt opcionális, hogy szereti-e ezt csinálni, vagy rá lett erőltetve annak idején, és itt lenne az ideje váltani) × gyermektelen × eredetileg férjezettnek gondoltam, de ez is tőled függ, hogy mennyire hagyod meg neki a teret az ismerkedésre, így lehet hajadon is × nagyon-nagyon sok mindenben hasonlítanak Hegével, csak egy nőnél valamivel vonzóbb, hogyha ilyen flörtgép, noha ennek ugye a hátulütője is megvan ×

Ezek az alapok. Ha tetszik a kedves hugica, akkor keress bátran!Zentai Daniella
× minden titulus opcionális ×

face claim: a legendás Mädchen Amick

× a felszabadultság megtestesítője × ő volt egykoron a legfontosabb ember Hege életében × egyidősek (tudom, hogy sokan nem szívesen játszanak 40 körüli nőket, de hátha valaki kipróbálná benne magát, mert nagyon izgalmas ám a csaj) × egy évfolyamban voltak, csak a hölgyemény rellonos volt… nagyon rellonos × szabadszájú, ő mindig megmondja a frankót ennek a szórakozott vénembernek, szívja a vérét, ahol csak lehet × flörtölő, mindenkit zavarba hozó × élvezi az életet × volt próbálkozás kapcsolatra, de Daniella találkozott a férjével, és ezután el is tűnt Hege életéből × most visszatér elváltként (hogy ez hogyan történt, nem tudni, kitaláljuk együtt, ahogyan neked jó – vagy nem is muszáj még elváltnak lennie) × az egyik legokosabb és legerősebb nő × tisztában is van ezzel × a férfiak megőrülnek érte vagy éppen tőle ×Foglalkozást és családi állapotot tehát megbeszélünk, de hihetetlen jól jönnél, hogy helyre pofozz, my dear old friend!Kóczián Dénes
× minden titulus opcionális ×

face claim: Ryan Hurst

× régi motoros cimbora × aki egy nagyon komor és megközelíthetetlennek tűnő forma, de egyébként minden kisállatot megment, minden kisgyerek sírását elmulasztja és minden létező gondodat elfeledteti veled × a legjobb és legnagyobb szívű óriás × noha, férfiból van és szorgos méhecske módjára virágról virágra szállt motoros életmódja mellett, most azonban eljutott oda, hogy megpihenne × s mi is lenne ehhez a legmegfelelőbb hely, mint a csodás Bogolyfalva városa? Hegénél simán meghúzhatja magát egy időre, úgyis mindig az volt az álmuk, hogy mágikus motorokat javítanak, raknak össze és újítanak a saját műhelyükben × Hege jelenlegi helyzetében ez még jó ötlet is lehet ×

Jössz haverkodni, öreg cimbora?
Utoljára módosította:Farkasházy Rudolf, 2024. április 13. 07:25
Hozzászólásai ebben a témában

Harmat Betti
Egyetemi hallgató, Végzett Diák


Harmatcsepp
offline
RPG hsz: 267
Összes hsz: 533
Írta: 2023. április 8. 22:01 | Link

Halihó! Több karaktert is keresek:


Bettinek:

Betti


Szívesen látnám életre kelni a testvéreit, legfőképpen a húgát:

Harmat Szófia
 • harmadikos vagy
 • eridonos
 • temperamentumos, lázadó természet, különbözöl a testvéreidtől
 • ezen felül második név, érdeklődési kör, kinézet mind eddig meghatározatlan

És ha valakit egy fiú érdekelne, Dominik öcsémnek is örülök.  PirulFridának:

Frida


Valaki, aki utána jön a múltjából:

vagy a húgai egyike, Martha Golden
 • 16 éves vagy, a legfiatalabb testvér négy közül
 • nagy a korkülönbség köztünk, de mindig nagyon jól kijöttünk egymással
 • megviselt, ami velem történt, és, hogy elmenekültem Tőletek
 • világot akartál látni

Náluk is minden más szabad.
Ha pedig új karakter most nem vonz, ismerheted a családját régről, - akár Goldenének, akár Bergsteinékat, mindkettő régi német család - azon is elindulhatunk.Korábban pedig volt nekem egy Bernáthy Zsófim, akit hosszú pihenés után szívesen. Ám csak akkor adnám be a kérvényt, ha már tudom, hogy lesz talaja annak, amit elképzeltem neki:

Keresek egy aranyvérű férjet. Mivel szülei megnyugtatása végett férjhez ment. Lehetsz külföldi vagy magyar, esetleg csak a férj rokona. Lehetünk barátok, vagy utálhatjuk is egymást.

Keresek egy üzlettársat, aki mellett megvalósíthatja régi álmát: hogy vendéglőt nyit. Legyen ez egy új hely, amit közösen építetek fel, vagy egy már meglévő, ahol társadnak fogadod.

És keresek rokonokat, barátokat, bármilyen kapcsolatot, amibe visszatérvén kapaszkodhatok.
Utoljára módosította:Farkasházy Rudolf, 2024. április 13. 07:25
Hozzászólásai ebben a témában
Wesselényi Arabella Valéria
Művészetis tanonc, Illúziómágus, Végzett Diák


Mammon
offline
RPG hsz: 43
Összes hsz: 122
Írta: 2023. szeptember 10. 13:18 | Link
Keresem a két barinőmet, akikkel mi leszünk ennek az ócska kastélynak a dívái!
Ti vagytok azok, akikkel mindig együtt látnak Engem - ha épp nem Dorcival vagy Bercivel vagyok.
Ti vagytok az én legeslegfontibb barijaim, és egymással osztjuk meg a legmocskosabb pletyiket, amiket hallunk. Illetve veletek taposom el az ellenségeimet - ez mindent takar a sima hajtépéstől kezdve a megátkozásig.
Szerethettek vagy félhettek is tőlem, ki is beszélhettek a hátam mögött, azonban a szemembe sosem mernétek mondani, mivel elveszettek lennétek nélkülem. Ki ne lenne az?
Hogy személyiségileg milyenek lesztek, rátok hagyom. A nevet is ti választhatjátok meg. Legyen fancy, cézével, ipszilonnal meg tudja a nyavalya, mivel. Látszódjon, hogy NEM putripredátor, újgazdag ribancok vagytok. Azokat gyűlölöm.

Kikötések:
Tisztelj! - LEGESLEGFONTIBB!
Légy gazdag - ez is nagyon fonti
Légy aranyvérű - ez annyira nem is fonti… jó, mindegy a vérminőséged, csak suskád legyen.
Légy eridonos, hogy mindig velem lehessetek - ez is fonti, hát saját szobánk lehet és nem kell a nyomikkal közösködni, duh!

>> Fonti! Berci az én legeslegjobb barim, így őt is szeretnetek/kedvelnetek kell. (az se baj, ha csak látszatból, csak lássam, hogy szerizitek. Köszi-puszi Kiss) <<


Avialanyok: Billie (Catherine) Lourd és Abigail (Kathleen) Breslin
-> ha tudsz jobbat, alku tárgya

ui.: Bármelyik énemet kereshetitek bagolyban nyugodtan, de a discordot se felejtsétek. Ott is fenn vagyok - gyakrabban is el lehet engem kapni.
Szóval, ha trollkodnál egy buta liba bőrébe bújva, itt a tökéletes alkalom
CoolPuszikácska! Csókszi! Smaccantás! Cupp-cupp-cupp Kiss Love Evil
Hozzászólásai ebben a témában

I am so fab
Check out, I'm blonde, I'm skinny, I'm rich
And I'm a little bit of a 🍑
Gergelyfi László
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


A metamor fia
offline
RPG hsz: 107
Összes hsz: 291
Írta: 2023. szeptember 19. 12:04 | Link

Ilyet sem emlékszem, hogy csináltam-e még xD

Szóval keresem a tesómat, most lesz elsőéves, Gergelyfi Mirella (opcionálisan lehet harmadik neve is). 14 v. 15 éves tetszés szerint.

Egy metamorf leányzó, normális kapcsolata van a tesóival és a szüleivel. Főleg az apja kényezteti el, így ő valószínűleg nem lesz a családi válalkozás oszlopos tagja (és emellett minden ilyet Lacán ver le az apja, mert így neki nagyon teljesítenie kell).

Avialany ötletek (ha valamelyik már foglalt, bocs Cheesy): Mia Talerico, Ava Justin, Raegan Revord, Ella Anderson, Dafne Keen, Ariana Greenblatt, Brighton Sharbino, Sadie Silk... de lehet más is Cheesy

Egyetlen érdekesség van vele kapcsolatban, amiről ő sem tud, hogy kicsi korában megijesztette Laca és megváltozott az arca örökre, azaz egy félresikerült átváltozás miatt úgy maradt. Ezt tartja most az eredeti arcának/alakjának, de ez bármikor megváltozhat (esély avialany váltásra xDDD), egy hasonló trauma érkezésekor. Erre semmilyen megkötésem sincs, de érdekes helyzetek alakulhatnak ki belőle (mondjuk alváskor egy tök másik arca van, vagy kiderül, hogy a saját arca másé és ez okoz neki problémát, vagy örül neki, stb.). Laca sem tud az egészről, mert ugye Mirella elsírta magát, ő meg elszaladt, és akkor nem tűnt fel senkinek a változás.

A jelleme inkább lázadó, kamaszos, de igazából bármilyen irányba mehet, ez csak irányadónak szánom. Amúgy is egy csomót változik az ember, amíg felnő.

Ha van kedved hozzá, jelentkezz, akár még formálhatjuk közösen is tovább.

Egy kikötésem van, hogy Haladó legyen a jelentkező, sorry, not sorry.

Ja igen, DC-n (Létai Roland) és bagolyban is lehet jelentkezni, aki szeretne xD
Utoljára módosította:Gergelyfi László, 2023. szeptember 19. 19:31
Hozzászólásai ebben a témában

Várffy-Zoller vándordíj 2023 tavasz/nyár
Bánffy Zsolna Alexandra
Prefektus Levita, Egyetemi hallgató, Bogolyfalvi lakos, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 188
Összes hsz: 214
Írta: 2023. szeptember 20. 13:14 | Link

Keresem...

Bánffy Magnus Axel


Yuri Pleskun


Ha van a Bánffyknak fekete báránya, az te vagy. Nyilván nem Berci, ő maximum szivárvány bari lenne.
- 19-25 vagy
- kviddicsezel (terelőnek tudlak elképzelni)
- vagy egyetemen vagy, vagy itt vagy BK-n, de igazából csak azért, hogy ne tagadjanak ki körülbelül
- az egyetlen vagy, aki tudja, hogy apu csalja anyut (azt így rád bízom, mit kezdesz vele)
- neked van merszed visszaszájalni anyunak
- nem vagy a hűség szent megtestesítője (nekem meg testvéri kötelességem kihúzni téged a trutyiból)
- hamar ütsz is (de miattad tök jól mennek a gyógyító bűbájok, mert hát... azért a te képed is hamar átrendezik)
- nem vagyunk romantikus, idilli tesók, de ettől függetlenül még szeretjük egymást, csak hát... a család nem arról híres, hogy millió szeretetnyelve van, és úton-útfélen mutogatja az érzelmeit (igen, nagyon szeretném, ha a kapcsolatunk jó lenne *-*)
- ha van valaki, akinek a szava ér számodra valamit, az András Krisztián ( a legidősebb tesónk), de nyíltan be nem vallanád, hogy felnézel rá

Igazából ennyi lenne, és nagyon ez sincs kőbe vésve *-*


Utoljára módosította:Farkasházy Rudolf, 2024. április 13. 07:02
Hozzászólásai ebben a témában

Kállai Lénárd
Előkészítős


Új lehetőségek
offline
RPG hsz: 12
Összes hsz: 30
Írta: 2023. szeptember 23. 15:28 | Link

Keresem:
Lénárd család tagjait:
- Lénárd apukáját. Neve: Szírter Ákos, avatáralany nincs megkötés, foglalkozás zeneszerző
- Lénárd édesanyát. Neve: Kállai Izabella, aratáralany nincs megkötés, foglalkozás: stúdiós
- Bátya: 16 éves. Más megkötés nincs.

Annyi, hogy azért ha már családtagok vagytok játszunk is. Smiley
Legyen Lénárd említve. Lehessen tudni, hogy ti vagytok Lénárd család tagjai.
Utoljára módosította:Farkasházy Rudolf, 2024. április 13. 07:03
Hozzászólásai ebben a témában

​ 🅺🅰́🅻🅻🅰🅸 ​ 🅻🅴́🅽🅰́🆁🅳
Phoenix Owens-Graves
Művészetis tanonc, Bogolyfalvi lakos


Fini | Nix
offline
RPG hsz: 95
Összes hsz: 115
Írta: 2023. december 24. 18:44 | LinkApa: A világ legjobb apukája Jupiter Owens-Graves. Amerikai, de másik két testvérével ő is Magyarországra költözött. Az Ilvermornyból ismerték egymást a lányok anyjával, itt pedig újra egymásra találtak, ebből a kapcsolatból született Phoenix. Jupiter sajátjaként szereti Annemarie elsőszülött lányát, Csinszkát is.
Utoljára módosította:Farkasházy Rudolf, 2024. április 13. 07:09
Hozzászólásai ebben a témában

Mérey Nárcisz Mara
Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


killer queen
offline
RPG hsz: 55
Összes hsz: 583
Írta: 2024. március 27. 15:53 | Link

Nárcisz keresi (szinte) szabadon alakítható testvéreit (vagyis már csak hugit)!

Név: Mérey Kamilla Luca
Kor: 22-24 éves
Kapcsolat: nővérek
Foglalkozás: szabadon választható
Avatar: a képen Eiza Gonzalez, de szabadon választható
Iskola, ház: Bagolykő, Navine
Morzsák: Milla a legkisebb testvér a családban. Bogolyfalván nőttek fel, az előkészítőbe jártak már kicsikoruktól. Inkább az a lány volt, aki eljátszott egyedül, szívesen olvasott és rajzolt. Imádja a művészeti alkotásokat és a színházat, Nárcisz előadásait minden alkalommal megnézi (akkor is, ha már látta kétszer). Gyerekként nem álltak közel egymáshoz, de az apjuk halála közelebb hozta őket és elválaszthatatlanok lettek. Nárci imádja a húgában, hogy a legrosszabb napján is képes úgy tenni, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Gondoskodik róluk, észreveszi, ha bajuk van. Egyszerre gyengéd és kegyetlen, igyekszik mindenkit a helyes úton tartani, miközben a saját boldogságát és jövőjét is keresgéli.
Ezen kívül Milla teljesen szabadon alakítható karakter.
Utoljára módosította:Mérey Nárcisz Mara, 2024. április 16. 08:27
Hozzászólásai ebben a témában


Várffy-Zoller Vándordíjas
Dragomán M. Aurél
Diák Eridon (H), Elemi mágus, Ötödikes diák


boldogsággombóc
offline
RPG hsz: 34
Összes hsz: 55
Írta: 2024. március 29. 21:11 | Link

Aurél keresi a testvéreit.


Szeréna
Név: Dragomán Lívia Szeréna
Kor: 18 éves
Avialany: Samantha Siqueiros, de alkuképes vagyok
Ház: Eridon vagy Navine
Részletek: ő a második a Dragomán testvérek sorában, nem sokkal maradva le Aurél után, ugyanis egy éven belül születtek mindketten. A bátyja imádja, és ő is a bátyját, annyira, hogy időnként az életébe is belekontárkodik, ha úgy ítéli, hogy valaki nem megfelelő barát vagy társ Aurélnak. Általában realistábban látja a világot, mint Aurél. A Mirákulum állandó tagja szeretne lenni egyszer, de érdekli a tánc és a színészet is, akárcsak az illúziómágia. Ő a család üdvöskéje, aki egyszer biztos komoly hírnévre tesz szert művészként. Évfolyamtársak Auréllal.
Egyébként szabadon alakítható a karakter.  
Trisztán
Név: Dragomán Trisztán Arnold
Kor: 14-17 éves
Avialany: Jugo Arbues-re gondoltam, de ez sincs kőbe vésve
Ház: Eridon, esetleg Levita
Részletek: ő a legkisebb Dragomán gyerkőc, mindenki szeme fénye. Ugyan nem kvibli, de a varázsereje a szokottnál később mutatkozott meg és egyelőre úgy tűnik, gyengébb is, mint általában. Szerencsére kitartó és makacs, nem szokása feladni, még ha alapból hajlik is a pesszimizmusra. Leginkább ő hasonlít az apjukra a három testvér közül. Szereti a növényeket, kint lenni a természetben, és kis könyvmoly, aki talán szintén tolmács lesz, ha nagy lesz. Nagyobb a korkülönbség közte és a többiek között, hozható elsősnek is, de negyedikesnek is éppen úgy, attól függően, hogy szeretnéd, ő is szabadon alakítható többnyire, még nagyobb mértékben, mint Szeréna.


Ezen felül pedig mindenféle kapcsolatnak nagyon örülök. Ha bármelyik lehetőség érdekel, dobj meg egy bagollyal és egyeztethetünk. Cheesy  
Hozzászólásai ebben a témában


Dr. Kozák Dávid
Gyógyító, Független varázslóoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 120
Írta: 2024. április 13. 19:23 | Link

Őket keresem Dr. Kozákhoz:

- Mivel egy nagyon bonyolult kapcsolata már van, keresem a volt nejét, aki elvileg halálos betegen és angolosan távozott az életéből. Na most akkor vissza is jöhetne. Khm...Élve vagy...tudod...Félig élve Wink

- Rokonokat. Főleg nagyon sok testvért. (Itt készülnek majd karakter ajánlások is, de egyelőre csak plotolnék róluk, várva az ötleteket.) Egész pontosan öt testvérről lenne szó a nemek és korok megbeszélés kérdései, sőt unokatestvérekről is tárgyalhatunk akár.

Mindenre -de tényleg mindenre is- nyitott vagyok. A rokonoknál azért kicsit hasonlítsanak, mert egy fészekaljából vannak ők hatan. A volt asszonynál meg csak annyi lenne ami fix, hogy Doki korabeli, tehát 30-35 éves.

A jelentkezést bagolyban és dc-n  várom. Köszönöm mindenkinek, aki lesz hozzá elég vakmerő, hogy írjon. Grin
Utoljára módosította:Dr. Kozák Dávid, 2024. április 14. 10:04
Hozzászólásai ebben a témában

Sadie Sallow
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


a sallow hallow in the shallow also, a pixie
online
RPG hsz: 348
Összes hsz: 430
Írta: 2024. április 14. 09:38 | Link

Bővíteném a Sallow famíliát két olyan taggal, akik megfordulhatnak errefelé, és nem barikádozták el magukat a Brit-szigeteken. Cheesy

 • Az egyik Sadie nagybátyja, aki egy jókötésű, erős pasas, a negyvenes, ötvenes éveiben jár és konkrétan látszik rajta, hogy nem érdemes belekötni. Kifelé mogorva, és durva, de valójában egy érző szívű, jólelkű ember, nem véletlenül fogadta be a lányt, mikor elküldték otthonról. Nincs jóban a család többi részével, azért is él távol tőlük, amolyan fekete bárány, akit Sadiehez hasonlóan kitagadtak, bár ez inkább az ő döntése volt.
  Sokat utazgat a munkája miatt, amiben ő az egyik legjobb, ez lehet aurorkodás, mágikus állatokkal, sárkányokkal foglalkozás, akármi. Lehet veleszületett vagy tanult képessége is, bármi, amitől még menőbb lehet. Cheesy

  neve: S. Sallow (lehet Solomon, Sclymgeour, Samuel, Siomon, Steven, Seth, stb.)
  alany: akárki, akit a leírás alapján jónak látsz, de biztosan fehér bőrű, a hajszíne pedig sötétbarna, fekete, vagy vörös.

 • A másik pedig Sadie (egyik) unokatestvére (vagy másod-unokatestvére), aki nagyjából egyidős vele, esetleg kicsit idősebb, hogy csak a mestertanonci vagy egyetemi képzés miatt legyen itt. Illetve nem csak.
  Ő lenne ugyanis az egyetlen, aki úgy nőtt fel mellette, hogy nem bántotta, sőt, jóban voltak, együtt játszottak, meg minden, és csak később távolodtak el, mikor Sadie elkezdett szedisedni. De a viszontlátás felélesztené az érzéseit irányában, olyannyira, hogy szerelmes lenne belé, és mivel ezeknél a derék aranyvérmániásoknál nem tabu az ilyesmi, jól el is határozná, hogy feleségül veszi.
  Mivel ez még csak nemrég jutott eszembe, abszolút képlékeny minden részlet, de ha felkeltette az érdeklődésed, beszéljünk róla. Cheesy

Hozzászólásai ebben a témában
Felagund-Radetzky Médi
Egyetemi hallgató, Világalkotó, Végzett Diák


hercegnő
offline
RPG hsz: 203
Összes hsz: 430
Írta: 2024. április 16. 08:08 | Link

Név: Isabelle Guilbeaux (Radetzky Isabelle)
Kor: 40-45 éves
Kapcsolat: anya-lánya
Foglalkozás: Kereki-Nagy Iván Gyermekotthon igazgatója (de változtatható)
Avatar: a képen Elizabeth Debicki (megbeszélés kérdése)
Családi állapot: özvegy
Morzsák: Aranyvérű francia család sarja, aki szerelemből ment feleségül a magyar származású Radetzky Botondhoz. Fiatalok voltak, de tökéletes volt az összhang köztük. Botond sárkánykutatónak tanult, Isabelle a pedagógiában találta meg önmagát. Idő közben egy gyermekük született, Médi, a szemük fénye.
Nyolc évvel később Botond munka közben elhunyt, Isabelle pedig egyedül maradt a gyerekkel. A Radetzky házban maradtak, Botond családja a továbbiakban is támogatta őket.
Isabelle bár hitt a szerelemben és annak erejében, engedte apósának, hogy Médit elígérjék. Ennek ellenére lányával nagyon jó kapcsolatot ápol és igyekszik mindenhol támogatni őt. (Isabelle beszélte rá a nagypapát arra is, hogy Pécsre költözhessen.)
Egy igazi anyatigris, akinek mindene a családja, kiáll a gyengébbekért, gondoskodik, önkénteskedik, közben pedig nem áldozza fel saját magát másokért. Férje elvesztését nehezen viselte, éveknek kellett eltelnie ahhoz, hogy újra nyitni tudjon a férfiak felé.

Hozzászólásai ebben a témában

Atlas Henri Desgrange
Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 50
Összes hsz: 53
Írta: 2024. május 5. 15:03 | Link

Karakter neve: Apolline Desgrange
Karakter kora: 22 éves
Vértípus: aranyvér
Származás: francia
Foglalkozás: egyetemista (jog vagy valamilyen üzleti szakirányt)
Családi állapot: eljegyzett vagy szingli
Javasolt avatár: Nicola Peltz (más is lehet, egyeztessünk)
Röviden a kapcsolatunkról:
Közös apánk révén a féltestvérem vagy, egész pontosan a legidősebb húgom, rajtad kívül még van egy húgod (18) és egy öcséd (15). Jean-Pierre Desgrange lánya vagy, aki jelenleg a francia Igazságügyi és Belügyi Főosztály vezetője, befolyásos ember, komoly kapcsolatokkal, mostanában feltörekvő politikai ambíciókkal. Velem ellentétben Te tényleg dúsgazdag körülmények között nőttél fel, tudunk egymásról, de sosem volt közöttünk igazi testvéri viszony, ugyanis apánk igyekezett titkolni engem és sosem tekintett rám igazán a fiaként. Kiskorunkban évente egy-egy alkalommal találkoztunk, túl sok emlékünk így nincs is, én is csak azért tudok rólatok sokat, mert nyomon követem a francia sajtót és alkalmanként hallani rólatok ezt azt.
A valósággal ellentétben neked sem lehet könnyű életed, ahogy sok sorstársadnak az aranyvérű körökben. Valószínű, hogy a sorsod már eleve elrendelték, és olyan dolgokat akarnak rád kényszeríteni, amire nem is vágysz. Minden álmod, hogy színésznő (vagy táncosnő vagy énekesnő) legyél, de a család egész mást kényszerít rád. Vagy azonnal férjhez mész, vagy azt tanulod, amit apa kijelölt számodra, így Te inkább a tanulást választottad.
Ez viszont csak egy kis ideig jelenthet számodra kibúvót, hisz azt csiripelik a madarak, hogy már férjjelölt is van a láthatáron, netán már el is jegyzett.
Hogy miért kerülsz Magyarországra, rád van bízva, ötletként bedobnám, hogy valamiért környezetváltozásra vágyott, netán menekül valaki elől és emiatt jelentkezhetett a pécsi AMS-re. Számos bonyodalmat látok a lány mögött, lehet valaminek a függője, lehet neki testképzavara, bármi ami a labilitásából fakad, mert hogy labilis a lány. A hosszútávú cél az lenne, hogy az egymás számára szinte idegen testvérek valahogy egymásra találjanak és lassan kialakuljon köztük egy kapcsolat, később akár erős testvéri kapocs és szövetség.


Ha felkeltette az érdeklődésed, keress bagolyban és egyeztessünk a részletekről, további ötletekről!  
Utoljára módosította:Atlas Henri Desgrange, 2024. május 5. 15:05
Hozzászólásai ebben a témában
Herczeg B. Ákos
Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 6
Összes hsz: 7
Írta: 2024. május 12. 08:54 | Link

Hejhó!

Kikerült a profilomra az előtörténetem, amiben egy egészen aktuális szálhoz keresnék emberkét. A fiú seprűs futárként dolgozik, árva, tizenhét éves, frissen vált vagy válik nagykorúvá. A Kerekiből hamarosan el kell jönnie, és mivel megmentette az életemet, felajánlottam neki, hogy lakjon nálam a Mennydörgő utcában. Lehet meglévő karakter és új is, teljesen rád bízom, csak az alapoknak kellene megmaradnia, hogy passzoljon.

Minden kérdésre szívesen válaszolok!
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: [1] Fel
Bagolykő Mágustanoda FórumHírek és események