33. tanév, vizsgaidőszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyMásodik emelet

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Elena Rose
INAKTÍV


Szép Heléna | Cukorhercegnő | Szél Rózsa
offline
RPG hsz: 256
Összes hsz: 3593
Írta: 2014. március 8. 21:50 | Link
Vanília Perwinkle

Késő délután


Állítom, még életemben nem sétáltam annyit, mint ma egész nap. Az igazat megvallva, nem tudom, eddig miért nem hagytam abba ezt a sétafikálást. Hajtott valamiféle harmadik érzék arra, hogy a kastély ezen részén maradjak.
Órákon át sétáltam ezen a részen, de senkivel és semmivel nem találkoztam. Furcsa dolog ami velem történik. A tudatom egyik része azt mondja, hogy menjek el innen, mert semmi érdekes nincs itt. A másik felem, viszont arra késztet, hogy maradnom kell. Végül a második utasításra hallgatok, és kisvártatva helyet foglalok  egy szobor melletti széken. Ezután, csak egy dolgom van, várni. Várni valamire, ami lehet, hogy nem is következik be.
Hirtelen pusmogást hallok a folyosó egyik részéről.
Talán még van valaki erre? Őmiatta érezhettem  úgy, hogy maradnom kell? - gondolom, miközben felpattanok a székről és elindulok a hang irányába.
A cipőm kopog a kövön, és a talárom is susog miközben megyek a hang irányába. Ez utóbbi még rátesznek egy lapáttal a kísérteties hangultra. Érdekes módon, nem félek. Most életemben először fordul elő velem, hogy ilyen kísérteties hangulatban nem rohanok el azonnal. Úgy látszik az Eridon kezd megtanítani arra, hogy bátor legyek.
Elérkezek annak a folyosónak a bejáratához, ahonnan a hangok jönnek. Egy kicsit gondolkodom, majd belépek. Hihetetlen látvány tárul elém. A falon millióm egy festmény díszeleg, melyen női alakok vannak. Nem egyszerű hétköznapi emberek, hanem milliméter pontossággal megfestett, csodaszép hölgyek. Olyan, mintha a festő arra törekedett volna, hogy teljesen olyanok legyenek, mintha még élnének.
Lassan közelebb osonok az egyikhez, majd nézegetni kezdem. Ijedtemben hátrahőkölök, mikor a képen látható nő megmozdul, és rám kiállt, hogy ne bámuljam őt.
- E... elnézést!   - kérek bocsánatot, mire a hölgy odafordul vele szembe lévő másik nővel, és odakiált neki valamit.
Ez meg mi volt?! Beszélő képek?! Ez egyáltalán lehetséges? Bár nem csodálom, hogy számomra fura ez az egész. A suliba érkezésem előtt egy hónappal tudtam meg, hogy boszorkány vagyok. Úgyhogy, nem vagyok túl jártas a varázs világban.
Elindulok a folyosó vége felé. A félhomályban alig látok valamit. Végül egy a terem végében lévő festménynél állok meg.
Döbbenetes! A képen lévő lány nagyon hasonlít rám. Annyi az eltérés, hogy neki másképp van rendezve a haj, meg a ruhája régebbi. Az arcvonásai a tekintete, minden olyan mint az enyém.
 - Jé! - közlöm a döbbenetem hangosan is.
Elég későre jár már. El kéne mennem aludni, vissza az Eridon toronyba. El is indulok, de mielőtt kiérnék belebotlom valamibe, vagy inkább valakibe.


Ászkíí | Gwency barátosnéja és Haru unokahugicája | The Tractor and the Rose
Elena Rose
INAKTÍV


Szép Heléna | Cukorhercegnő | Szél Rózsa
offline
RPG hsz: 256
Összes hsz: 3593
Mert ilyen is kell néha...
Írta: 2014. augusztus 28. 23:23
| Link


Cyanne North - Hivatásos ősellenség keresési akció indul
megsínylett áldozat

Nem tudni, hogy esetleg a bal lábával sikerült e ma feltápászkodnia vagy esetleg az univerzum szándékosan esküdött össze ellene, mert nem látott jobb célpontot a szívatásra, esetleg az is megeshet, hogy valaki elátkozta tegnap este, de az ébredés pillanatától fogva folyton balesetek és csúszások érték.  Kezdve azzal, hogy sikerült bevackolnia magát a takarója huzatjába, így amikor a végszóhoz érve kiakart pattanni az ágyból, az annyira összenőtt vele, hogy semmi pénzért nem engedte volna el a lányt. Aztán a reggeli hajcihő után az idő gyorsan telt, így azt sem vette észre, hogy már jócskán elkezdődött az első óra. Nem maradt más választás, ha nem szeretett volna még a várhatónál is nagyobb letolást, akkor bizony kapkodnia kellett a csülkeit ahogyan csak bírta. Meg is tette, de a nagy rohanásban elhagyta a nadrágjának az övét, így egész végig kénytelen volt fogni a ruhadarabot, nehogy leessen róla. Átkozott elszámozott farmerek... Na, de a lényeg nem is a farmerprobléma, hanem ez az egész balszerencse-sorozat, ami ma érte. Az elő óráról való elkéséssel már pár perc elteltével sikerült begyűjtenie néhány szúrós pillantás és huncut vihogást, azonban ezzel még nem ért véget a nagy bajok sorokozata. Ebédnél sikeresen leparkolt a már megszokott helyére az Eridonban, de az azutáni esemény kicsit már váratlanabbul érte. A kelekótya baglya landolása a sajtosmakarónijában nem mondható jó jelnek, pláne, hogy a makaróni maradványai egy az egyből beterítették a lány rózsaszín rózsás szoknyáját és még a hajába is ragadt némi kajamaradék.
Szóval röviden ilyenek sújtották ma a lányt és még piszkálják ebben a pillanatban is. Az ételmaradékok a hajában, a ruháját azóta már egy sártócsa is megtámadta és a kezében lévő töklében is mintha úszkálna valami. Bleh, miért kellett mindez? Egyetlen reménye a délutáni szakköre maradt, ahova töklevével a kezében indül, felelős dolgait szorosan magához szorítva, nehogy már azok is kicsusszanjanak a kezéből aztán valami darálóba végezzék. Épphogy lefordulna a folyosó végében, mikor egy szilárd és viszonylag magasabb valamibe ütközik. A töklé azonnal kiborul a kezéből, rá az áldozat ruhájára, ahol az ital azonnal beszívódni látszik. Elena ijedten pillant fel a lányra, magában folyton ezt az átkozott napot szidalmazva, miközben a fejében a végkifejleteket lapozgatja.


Ászkíí | Gwency barátosnéja és Haru unokahugicája | The Tractor and the Rose

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyMásodik emelet