31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyMásodik emelet
Társalgó - Fekete Nonó hozzászólásai (3 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Fekete Nonó
Diák Eridon, Másodikos diák


Jennifer Connelly a profil képem
offline
RPG hsz: 28
Összes hsz: 103
Írta: 2021. március 7. 17:57 | Link

Sára

Bűbájtan vizsgáról jövet bemegyek a társalgóba, hogy átnézzem a idei tananyagokat. Hogy jövő tanévre ne felejtsek el semmit. Így bemegyek a beszélgetős zugba. Tudni vélem hogy itt beszélgetni meg játszani lehet, vagyis hogy erre találták ki. De nekem tanulni is megfelel. Meg szerintem nincs kiírva olyan szabály, hogy a társalgóban ne lehetne tanulni. Tovább is megyek a fotelekhez és leülök rá.Észreveszem a lányt a furcsa állattal, de nem foglalkozok vele. Elkezdem átnézni az idéni tananyagot. De valamiért nem tudok koncentrálni. És nem tudok rájönni hogy mi lehet az oka. Nekifutok még egyszer a tananyag átnézésének. És miután úgy negyed óra múlva se tudtam átnézni rendesen, becsapom a könyvet és felrakom a polcra. És miután ezt megtettem, azután felállok, hogy hátha az a gond, hogy túl sokat ültem a könyv felett. Megfordulok, és aztán valami lámpa felgyullad a fejemben. Odamegyek a lányhoz és odaülök hozzá.  Ismerős az arca. De honnan? Tudom már Sáráé ra emlékeztet. A prefektusra. De neki év elején barna volt a haja. Mi történhetett a hajával? Csodálkozok el Sárát látván. De amúgy nem érdekes. Igy is jól néz ki.
– Szia! Remélem nem zavarok. De most nagyon nem megy a tanulás. Szép az állatod!  Milyen állat ez a cukiság? Milyen fajta? Még nem láttam sok varázsállatot ,vagyis még nem láttam egyáltalán csak amit legendás lényeken mutattak.Meg animágust, aki át tudott változni szarkává.
–  És a cirkuszban is láttam már állatokat de mondjuk nem ilyet. Sőt, volt hogy én is előadtam állattal. De persze csak sima egyszerű állattal.
Utoljára módosította:Fekete Nonó, 2021. május 24. 08:27 Szál megtekintése

Fekete Nono vagyok és félvér.
Fekete Nonó
Diák Eridon, Másodikos diák


Jennifer Connelly a profil képem
offline
RPG hsz: 28
Összes hsz: 103
Írta: 2021. április 22. 13:33 | Link

Sára


Mivel úgy hallottam, hogy azt mondta, hogy nem zavarok, és leülhetek, ezért lehuppanok az egyik kanapéra, és elhelyezkedem, majd Sára megengedő szavai alapján odanyúlok Flynnhez hogy megszokja a jelenlétemet. Furcsa lenne, ha nem tudnám, hogyan kell közeledni egy állathoz, elvégre sok ideig a cirkuszban voltam, és ott azért megtanultam ezt-azt az állatokról.

 Átfordul a hasára. Biztos azt akarja, hogy dörgöljem ott, ezért meg is dörgölöm neki. Hadd örüljön. És aztán abbahagyom a kis Flynn kényeztetését, mert nem tudok egyszere Sárával beszélni és a rókára figyelni. Ezért átadom Sárának.

– Sára nem zavar, ha itt olvasok? Flynn nem fogja szétszedni a könyvemet?
Ha nem, akkor előveszem a könyvemet amit hoztam.


Csak azért kérdeztem meg tőle, hogy nem- e zavarja őt vagy Flynn-t. Aztán felvetődik egy újabb kérdés amit fel is teszek.

– Mostanában nem értem rá olvasni. Egyszer még két hete megvettem ezt a könyvet Bagolyfalván, mert tetszett a címe, hogy Éjszakai cirkusz, de még nem volt időm beleolvasni. Szóval nem tudom, hogy milyen.


Ezt csak azért mondom el neki, hogy ne az legyen az első kérdése hogy „És milyen a könyv?” meg „miről szól?” Inkább jobb elsőre elmondani, hogy ne legyen félreértés. Sóhajtok egyet. És belemélyedek a könyvbe. Végre valahára. Miután már a tizennyolcadik oldalon is túl vagyok, felnézek az olvasott könyvből, és tekintetemmel valamit keresek, amit belerakhatok jelezni, hogy hol tartok.

– Nem láttad a hogyishívjákot? Ja igen! Könyvjelzőt. Az kellene nekem.

Hamar eszembe jut hogy hol lehet a könyvjelző, biztos kiesett a könyvből bele a táskámba. Kotorászok benne egy kicsit, és tényleg abban volt a jelző. Becsukom a könyvet és odafordulok a nagy lányhoz.
Odahajolok, hogy megnézzem hogy mit rajzolt.

– Nagyon szépen rajzolsz! Én nem rajzolok ilyen jól! És mi akar lenni a rajzod?


Utoljára módosította:Fekete Nonó, 2021. április 22. 13:39 Szál megtekintése

Fekete Nono vagyok és félvér.
Fekete Nonó
Diák Eridon, Másodikos diák


Jennifer Connelly a profil képem
offline
RPG hsz: 28
Összes hsz: 103
Írta: 2021. június 14. 17:59 | Link

Sára
Olvasgatás – beszélgetés

 
Ránézek Flynnre, majd a kis állatot ábrázoló rajzra, és egy mosolyt húzok a számra.
– Nagyon hasonlít vagy is nagyon egyforma. – Javítom ki. – De főleg nagyon szép. – És csak úgy felemelem Flynn-t.
– Hát nekem is a tankönyveket kell bújnom. De én élvezem. De az is igaz hogy néha kissé unalmas. De megéri a jó jegyekért.
Én mondom ezt, aki eddig nem szeretett tanulni?
És egy hirtelen mozdulattal balra fordulok. És lehajolok a földig, hogy a táskámat felemeljem. És belekotrok. És kiveszem azt amit találok benne. Egy makkot, meg egy könyvet stb… És aztán végül megtalálom azt, amit keresek.
– Hát megvagy! – Kihúzom a táskám mélyéből a könyvjelzöt. S kérdezek valamit Sárától, amire már jó ideje kíváncsi voltam. Már első óta. Mosolygok.
– Sára, te hogyan lettél Eridonos patrónus? –  Mondom ki ezeket a szavakat. És egy utolsó kérdést felteszek.
– Neked hogy teltek eddig az éveid a Bagolykőben? Mesélsz egy kicsit?


Szál megtekintése

Fekete Nono vagyok és félvér.
Társalgó - Fekete Nonó hozzászólásai (3 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyMásodik emelet