31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyMásodik emelet

Oldalak: « 1 2 ... 16 ... 24 25 [26] 27 28 ... 35 36 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Adrian Ivanorovics Black
INAKTÍV


cigarette daydream
offline
RPG hsz: 403
Összes hsz: 2893
Írta: 2017. november 14. 20:11 | Link


jóval takarodó után

Úgy hallgatom végig a nevét, mintha legalább vissza tudnám mondani. Tény, hogy megjegyzem, és ha nem lenne ennyire magyar neve, akkor nyilván ki is tudnám hibátlanul mondani, de hát, nem az én hibám, ha magyarul nevezték el. Ahogy az sem az én hibám, ha ő magyarul sem tudja kimondani a nevem. Pedig annak jobban örültem volna, látszana, hogy használja valamire az eszét, és nem csak azért van feje, hogy ne essen a nyakába az eső. Kifejezéstelen arccal emelem meg egyik szemöldököm, ahogy kinyújtom kezem a gitárért.
- A prefektusod vagyok, elég nehéz lenne nem felismerned - ennyi hozzáfűznivalóm van az egész ismer-nem ismer dologhoz, miközben a gitár nyakát fogom meg, és kényelmesen leeresztve a hangszert támasztom meg a földön. Nem, nekem nem jelent sokat, ettől még nem szándékom tönkretenni. Nem is értem, mi jó származna nekem abból, ha most itt hirtelen gondolnék egyet, és azt mondanám, hogy akkor most szétverem a gitárod. Kéne vegyek neki egy újat. És elvennék a címem. Több időm lenne, de kevesebb pénzem. Eh, nem éri meg.
- Ha szerencséd van, még elérem vele valamelyik házvezetőt. Ha nem, ki tudja, mikor fog hozzájuk kerülni - megrándítom vállaim, nyilván nem így lesz. Ha zárva lesz az iroda, akkor majd reggel behozom, ennyi az egész. Ettől neki még nem kell tudnia, hogy ez így működik.
Tudsz rajta játszani? Hallom a vékony, ironikus, csúfolkodó hangot a fejemben, ahogy elismétli a lány kérdését. Aprót szusszanok, ahogy az órámra pillantok. Igazán haza szeretnék már menni, majd otthon remélhetőleg megeszek valami egészséges levest, ami megmaradt még tegnapról. Vagy sütök egy pár húst, az hamar megy. Vagy igényt tartok egy egészen más fajta vacsorára. Hm. Ezt az ötletet kedveli a hang a fejemben. Legalábbis nem gúnyolódik rajta.
- Nem, nem tudok. Nem szeretném, hogy megtaníts rá. Örülök, hogy megbeszéltük, most visszakísérlek a hálókörletbe - le is rendezem előreláthatólag a témát. Nem szeretem a gitárokat, nem is szándékozom megszeretni őket. Pedig valószínűleg nem lenne baj a megtanulása, ha érdekelne. Eddig nem volt panasz az ujjaimra. Meglehetősen szépen tudok zongorázni.
- A büntetőmunkád holnap fogod elvégezni, órák után. Ne nagyon öltözz ki szerintem, de te tudod - megvonogatom vállaim, ahogy kinyitom az ajtót, és kicsit oldalra állok, hogy ki tudjon menni rajta. Azt már magától értetődőnek veszem, hogy veszi a lapot, miszerint indulás van. - Prefektusi felügyelet alatt, természetesen, holnapra majd elválik, hogy ketten leszünk-e vagy hárman.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Since you’re going back to hell you might as well get used to it.
Lugosy Benedek
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. november 16. 21:34 | Link

Eszterházy Diána

Pár napja vagyok a kastélyban, de már most konkretizálódott bennem, hogy nem lesz elég ennyi idő az épület felfedezésére. Megismerésére meg pláne. Nem is rövid időre jöttem ide, ha minden igaz.Kicsit kezdek elveszni, nem nagyon tudom merre is vagyok, de még úgy ahogy tudom merről jöttem. Benne van most a pakliban egy eltévedés. Nyugati szárny második emeletére jutok fel, ahol nem is nagyon tudom mi található. Meg pillantok egy ajtót, ami félig nyitva van, kíváncsi vagyok mi van ott. Óvatosan lépek az ajtóhoz, mintha félni valóm lenne. Nem hiszem, hogy az ajtó mögött van valaki, aki csak arra vár, megtudjon ijeszteni. Belépek, teljesen kellemes teremben találom magam. Társalgónak mondanám, ahogy az ajtón látom az írást, az is. Leülök az egyik kanapéra, ami első látásra szimpatikus. Nagyon kényelmes, csak úgy süppedek bele. El ne aludjak benne. Nem volt egyszerű napom, fárasztó is egyben. Nem bánom, hiszen minden új nekem, belerázódok az itteni életbe. Élvezem az itteni létet. Azon vagyok, minél több embert ismerjek meg, tudom közülük kevés lesz az igazi barát, haver, de ez az élet rendje. Ilyesmiken kattog az agyam az elmúlt egy-két napban. ráuntam magamra, késő is van már. Így felkelek és visszamegyek a házamba.
Utoljára módosította:Lugosy Benedek, 2017. november 26. 19:31
Hozzászólásai ebben a témában
Bálint Fruzsina Ingrid
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. november 24. 14:04 | Link

Adrian


Azt már megállapítottam, hogy vele sem leszünk cimbik. Nem is nagyon akartam, túlkoros hozzám, jobb lenne a saját korosztályomnál maradni. – Bocsi, Adrian.
Kijavítottam saját magam gyors ütemben. Én se szeretem, ha piszkálódnak a nevemmel, olyat meg ne tegyek mással, amit magamnak se kívánok, nem igaz?
- Ez igaz – elismerően bólintok, a nevét már hallottam, de ismerni olyan szinten még nem ismertem.
- Kösz, hogy elkaptál. Legalább már biztos nem könyvelhetnek el strébernek – Nem kellett volna ezt mondanom, nagyon megbánó jó kislánynak kéne lennem, de valahogy nem tudtam az lenni. Szörnyű lenne, ha rám ragasztanák a stréber jelzőt eridonos létemre. Milyen az már!
- Nem is javasoltam, bakker. Tanítani amúgy se tudok, ahhoz nem értek. Arra születni kell. Fogadok, hogy zongorázol - lenéztem az ujjaira, ahogy tartotta a gitárom. Vajon jól is műveli? A jó tanár órája nem unalmas, képtelenség elaludni rajta, és wow-élményt hagy maga után, amint távozik a teremből. Ez biztos nem igaz rám, nem vállalok gitár-oktatást. A végeredménye egyenlő lenne a biztos katasztrófával.
- Nem szokásom kiöltözni. Azt meghagyom a divatmániásoknak, meg azoknak, akiket felvet a pénz apuci-anyuci által - fintorogtam. Na, ez telibe talált, én kiöltözni... aha. Amikor a legtöbb cuccomat másodkézből szerzem be, elég nehéz. És amúgy is, november vége felé vagyunk, télies cuccokkal elég nehéz ezt megoldani. Valahogy nincs túl nagy érzékem és affinitásom hozzá.
- És mit eszeltél ki? Úgyse tudod Zsófit lekőrözni - valahogy egyfajta példává nőtte ki magát a szememben az emlegetett rellonos kreativitása, egészen örömmel hajtottam végre, és nem éreztem még csak kínosnak se. Azt azonban ki kell majd derítenem, hogy miért is pikkel annyira Kedvesre, hogy engem szabadított a szerencsétlen tanerőre.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Adrian Ivanorovics Black
INAKTÍV


cigarette daydream
offline
RPG hsz: 403
Összes hsz: 2893
Írta: 2017. november 24. 15:31 | Link


jóval takarodó után


A bocsánatkérésére aprót biccentek, nem reagálom le érdemben. Nem beszélgetni akarok, hanem hazamenni minél hamarabb. Nem leszünk barátok, akadjon már le édes istenem. Miért kell mindig beleakadnom ezekbe az okos emberekbe? Megemelem egyik szemöldököm a köszönetre. Rendben, ha ennyire élvezi, akkor majd kap több feladatot, hát istenem, nekem nem esik nehezemre elmondani mit csináljon. Az már igen, hogy továbbra is itt vagyok.
- Boxoló vagyok. Mehetünk már? - persze, zongorázom néha, mert a szüleim megtaníttattak rá. Ettől még nem kell elmondanom neki, és nem is fogom, mert idegen. És mert idegesít a hangja. Komolyan, soha nem fogja már abbahagyni a pofázást? Egy apró, cseppet sem őszinte mosoly jelenik meg az arcomon, ahogy türelmetlenül megkocogtatom az ajtót, jelezvén, hogy ideje lenne felemelnie a seggét a kanapéról, és elindulnia a hálókörlete felé. Megforgatom szemeim a pénzes megjegyzésére. Rendben, gratulálok, ügyes kislány vagy amiért ennyire menőnek tartod mások alaptalan fikázását. Fogadni mernék rá, hogy ha lenne pénze, ő is ugyanúgy megvenné a ruhákat, ugyanúgy megvenné a cipőket, sminket, highlightert, meg mindent. Attól még, hogy nincs, nem kell járatnod a szád, vagy ha mégis, akkor szimplán irigy vagy. Dolgozz meg, ha pénzt akarsz. Én megdolgozom érte. Van? Van. Lekezelően beszélek arról akinek nincs? Nem. Mert nem érdekel. Akkor fordítva se érdekeljen mást. Nehéz normális emberi módon gondolkozni, ha szőke vagy és lány, nem igaz? Természetesen továbbra sem látszik semmi sem az arcomon, sem a testtartásomon, sem a szemeimben. Keresgélhet, ha akar, de nem fog találni semmit, ami arra utalhatna, hogy máris elegem van belőle.
- Biztos nagyon jó barátnők vagytok Zsófival, ha ennyire rajongsz érte. Eszem ágában sem volt lekörözni - nincs energiám sem kislányokkal versengeni, sem pedig bizonyítani nekik. Haza akarok menni. Ennyit szeretnék csak. Nehéz lenne megkönnyíteni a dolgom azzal, hogy együttműködnek velem?
- Takarodó utáni kint tartózkodásért rendbe hozod az elhagyatott mosdót mágiahasználat nélkül, magyarul kitakarítod a szaros budiktól a csempéig, tiszteletlenség miatt pedig minimum négy oldalas fogalmazást írsz arról, miért jó gondolkozni mielőtt megszólalnál. Ha nem akarsz többet, akkor szedd magad.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Since you’re going back to hell you might as well get used to it.
Bálint Fruzsina Ingrid
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. november 24. 16:00 | Link

Adrian
//Köszönöm a játékot, isteni vagy*.*//

Boxoló. Aha. Az annyira nem érdekes. Nem mintha bajom lett volna a sportokkal, de számomra a box irtó unalmas sportág. Komolyan, most mi izgi van abban, hogy két túlmozgásos egyed agyonpüföli egymást? Valahogy a téli sportok jobban vonzottak annak ellenére, hogy igazándiból egyiket se engedhetném meg magamnak, és nem is láttam esélyt a jövőre nézve, hogy valaha is kipróbálhassam.
Mind  a kori, mind a sífelszerelés borzasztóan drága újonnan, és használtan meg nem érdemes venni, ahogy hallottam.  
Nagy nehezen feltápászkodtam a kényelmes helyemről, amit sajnálattal tettem, de feljegyeztem, hogy ez lesz az egyik új törzshelyem. Extra kényelmes. A szemforgatásra hasonlóképpen reagáltam.
- Vakolatnál sokkal fontosabb dolgok is vannak - nem részleteztem volna. Volt egy olyan érzésem, hogy ezek után olyan messzire fogja kerülni pofázó szerény személyemet, amennyire csak teheti, ha meglátna legközelebb, á, nem is értem, miért. Vagyis de: be nem áll a szám. Ja. Ha valamit nagyon nem szívesen teszek, ez előfordul. Jelen esetben ez a valami a klubba való visszacsámborgás az ő társaságában.
A visszacsámborgás még oké lenne, csak nélküle.
Paff... a bűvös sárkány. Pedig azt reméltem, hogy néhai zöldként van benne ennyi versenyszellem, hogy túltenne a kollegináján.
- Nem nagy gond - tőlem aztán. A mágiahasználat nélkül suli előtt is éltem, és otthon is ugyanúgy kellett takarítani magunk után. Ez aztán igazán fantáziátlan és... unalmas. Nem akartam még jobban az agyára menni azzal, hogyha én nekiállok gondolkodni, mielőtt megszólalok, annak néha talán károsabb a hatása, mintha nem gondolkodnék. Ez igen... az évben ő a második prefektus, aki valószínűleg akkor se kérne a társaságomból később, ha az élete múlna rajta, most már tuti nem mondanak strébernek. Néha kell kicsit rosszalkodni, ennyi pedig még bőven belefér a kereteimbe. Azért nagyon durva kihágásig nem merek elmenni. Több tudás és tapasztalat kéne hozzá. Így meg még nem is okoztam akkora kárt senkinek, csak egy laza fél, egy órácskát vehettem el talán a prefektus uraság idejéből.
Egy valamire azért nagyon jók ezek a kilógásos rajtakapások: kitapasztalni, hogy melyik prefi milyen módszert alkalmaz. Na, azért az összes prefektust nem szeretném a nyakamra csődíteni éjnek évadján, most jó darabig úgyis elfoglalt leszek.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Weisz Pálma
INAKTÍV


• Lady Black Magic •
offline
RPG hsz: 36
Összes hsz: 121
Írta: 2017. november 27. 18:45 | Link

Benedek


Elhagyván az Akváriumot, Benedek tanácsára a Társalgó felé igyekeztek. Pálma még nem járt arra, de szívesen fedezett fel új helyeket, pláne ilyen jó társaságban. Belépvén a társalgóba, Pálmi hirtelen megtorpan. Egy hatalmas szoba tárul eléjük, főként a kék szín dominált, aminek P. levitásként nagyon megörült.
- Szóval ez lenne az. Hűha...leülünk? - indul el egy kanapé felé.
- Nahát, az ott egy kandalló? - mutat jobbra.
Nagyon tettszett neki ez a hely, le sem tagadhatta volna. Jó ötlet volt Benedektől, hogy ide jöjjünk.
- Köszönöm, hogy elhoztál ide, imádom. - odalép a sráchoz, és megöleli.
Viszont gyorsan észbe kap és hátrébb lép egyet, nem akart rámenős lenni, csak nagyon örült, és az egész csak úgy jött. Kellemetlenül érzi magát, hisz még csak nemrég ismerik egymást, és nem akart betolakodni a srác személyes szférájába. Reméli hogy nem haragszik rá emiatt.
- Bocsi, tényleg. Bocsánat. Ne haragudj.
Reméli hogy nem tett tönkre mindent.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Call me by your name
Lugosy Benedek
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. november 27. 22:59 | Link

Pálma


Az akváriumot elhagyván, végre egy normálisnak mondott helyre megyünk. Ahogy belépünk ketten a társalgóba, Pálma jól körbenéz, alaposan szemrevételezi a szobát. Szavakban is kinyilvánítja ezt, aminek örülök. Hiszen én mutatom meg neki ezt a helyet, szerintem már most a kedvencévé is vált.
- Látom nagyon tetszik a hely, ennek kiváltképpen örülök. Persze hogy leülünk. Igen az egy kandalló, és működik is, a nagy hidegek alkalmával. hangulatos, és meleget is ad. -
 Nagy feltudtam ezzel a kedvét javítani. Ahhoz képest, amilyen volt nem is olyan régen. Jó érzéssel tölt el, hogy jó kedvre deríthetem.
 Átölel. Nem is tudom hova tenni. Egyrészt azért, mert nem is tudom mivel érdemeltem ki, hiszen ez alapvető kedvesség, az amit adtam neki. Másrészt jól esik, nagyon is. örömmel tölt el, hogy így viszonyul hozzám. Kicsit korainak vélem, de nagyon jólesik. Nem tudom viszonozni, hiszen előbb húzódik el, mint megtehetném. Elkezd bocsánatot kérni, nem tudom miért.
- Nem haragszom. Nincs miért bocsánatot kérned, nem tettél semmi rosszat, amiért kellene. -
 Vele való beszélgetés során a mostani tettem lesz a második, úgy mond visszaszúrás, amit teszek. remélem ezzel nem fogom megbántani. Vissza ölelem, hosszabban, mint ő, remélve a viszonzást.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Weisz Pálma
INAKTÍV


• Lady Black Magic •
offline
RPG hsz: 36
Összes hsz: 121
Írta: 2017. november 28. 15:40 | Link

Benedek


Benedek nem haragszik rá, ennek nagyon örül. Tényleg nem akarta tönkre tenni a barátságukat.
Váratlan dolog érte Pálmát, a srác visszaölelte, ráadásul elég hosszan. Hűha... Nem tudta, hogy mit tegyen. Végül amellett döntött hogy viszonozza. Elég merész cselekedet volt tőle. Egy kis idő múlva viszont hátrébb lépet egy kicsit, úgy érezte, hogy egy barátsághoz ez lehet hogy egy kicsit túlzás. Pedig nagyon örült, hogy a fiú viszonozta az ölelését.
- Szóval... akkor....ömm... leülünk? - váltott témát gyorsan.
Remélte hogy most sem sértette meg Benedeket, bánná ha elvesztené. Közel került hozzá, és ugyan vannak barátai a kastélyban, de kevés ilyen barátja van.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Call me by your name
Lugosy Benedek
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. november 28. 23:07 | Link

Pálma


Nagyon kockázatos dolgot tettem, amiből bármi lehet. Hála, nem lett belőle semmi negatív. Éreztem, meglepődött az ölelésemen, de viszonozta. Ennek nagyon örülök, kis idő után elhúzódott, ami érthető. Még kell a kis távolság. Úgy érzem, zavarban van. Kicsit a helyzet fura, de érthető. Bátortalanul mondja, hogy üljünk le. Zavara most már biztos, de bájosan szép ebben a helyzetben.
- Persze. Minek álljunk, ha nagyon kényelmes kanapék és fotelek vannak itt. Remélem nem voltam tolakodó az öleléssel. -
 Mintha közelebb kerültünk volna egymáshoz ezzel az öleléssel. Nálam ez jött le. Pálmánál jelenleg nem tudom milyen érzések keringenek. Nem hinném, hogy negatív lenne, hiszen nem ülnénk itt még kettesben. Gyorsan leülök, remélve nem a szembe lévő fotelbe ül, hanem mellém a kanapéra.
- Ez az egyik kedvenc helyem azok közül, amiket mindegyik ház diákjai látogathatnak. Látom neked is nagyon a szíved közeli lett a társalgó. -
 Nagyon szimpatikus, megfogott a bájos szépsége, kedvessége. Nem hinném, hogy lenne nála esélyem, hiszen egy évvel felettem van, ami ezt is jelenti, hogy idősebb is. Szerintem nála kizáró ok, ha egy srác fiatalabb nála, amit én nagyon is megértek. Ezen a területen én is ilyen nevelést kaptam. Lehet nem is akar most kapcsolatot. Nem szabad elkapkodnom.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Weisz Pálma
INAKTÍV


• Lady Black Magic •
offline
RPG hsz: 36
Összes hsz: 121
Írta: 2017. december 1. 14:33 | Link

BenedekLeült Benedek mellé az egyik kanapéra. Reméli hogy a fiú nem bánja.
- Nem voltál tolakodó, ugyan már. - nyugtatja a srácot.
Örült a fiú ölelésének, kellemes érzéssel töltötte el. Bár nem tudja még hova tenni ezt az érzést. Általában a fiatalabb srácok nem szokták érdekelni, de ez most mintha másként lenne. Viszont nem akar túl tolakodó lenni, fél, hogy esetleg elveszítené a fiút, pedig olyan jó kapcsolat alakult ki közöttük, kár lenne tönkretenni. Ráadásul lehet hogy Benedek nem egy idősebb lánnyal akar lenni, hanem inkább egy vele egy időssel vagy egy nála fiatalabbal. Nem tudja, hogy képes lenne e kockáztatni ezt a barátságot.
- Remélem nem bánod hogy melléd ültem, átülhetek a szemben lévő fotelbe is ha gondolod.
Kíváncsian várja a srác reakcióját.
- Nem csodálkozom, hogy ez az egyik kedvenc helyed itt, engem is rögtön megfogott. És még egyszer köszönöm, hogy elhoztál ide, igazán jó ötlet volt tőled. - mosolyodik el.
- Remélem még sok ehhez hasonló helyet tudsz majd mutatni nekem. - kacsint.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Call me by your name
Lugosy Benedek
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. december 1. 22:58 | Link

Pálma

Megnyugszok, hogy nem voltam tolakodó az öleléssel, sőt még azt feltételezem, jó is volt neki. Mellém ül le. Aranyos, meg is kérdezi, hogy leülhet e mellém. Persze, hogy nem. Nagyon is örülök is neki.
- Maradj, kérlek, ne ülj át. Örülök, hogy ide ültél. Nem gondoltam volna, hogy lesz egy ilyen találkozásom, mint a mostani veled. Úgy értem, hogy már az első beszélgetésnél annyira megértjük egymást, mintha már régóta ismernénk egymást. Ennek nagyon örülök, hogy így alakul. -
 Megnyíltam most neki eléggé, de az az érzésem, hogy neki lehet. Benne nagyon is megbízhatok, tudom, érzem. Most már az a kérdés, hogy ez mennyire kölcsönös, ő hogyan viszonyul ehhez. Lehet, nem úgy, mint én. A jelekből azt veszem ki, hogy azért ő is hasonlóan. Remélem, nem riasztom el, valakinek ez a pár mondat már nagyon érzelgős. Mostani lányok, vagyis akiket ismerek, nem nagyon értékelik az ilyet. Persze mindig vannak kivételek.
- Még én sem ismerek minden helyet, de van egy-kettő, amit ajánlani tudok. Ha gondolod, megsúgom, és elmehetsz. Inkább felajánlom a kíséretemet, ha neked megfelel, és nem utasítod vissza. Persze, hogy mutatok neked. -
 Mindeközben egy kis csibészségbe is bátorkodom belemenni. Miközben beszélek, megsimogatom a kézfejét. Nem sokáig teszem ezt, ne legyen tolakodó. Annyira csak, hogy megtudjam, mit lehet, meddig mehetek. Feszegetem a határaimat, és egyben puhatolózok is, ő hogyan viszonyul ehhez, és egyben hozzám is.
Utoljára módosította:Lugosy Benedek, 2017. december 3. 22:03 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Weisz Pálma
INAKTÍV


• Lady Black Magic •
offline
RPG hsz: 36
Összes hsz: 121
Írta: 2017. december 2. 08:42 | Link

Benedek


Benedek azt mondta ne üljön át, hanem maradjon mellette. Ez igazán kedves volt tőle.
A srác megnyílt előtte, és jól estek a szavai Pálminak. Ő is pont ugyanúgy érez.
- Rendben, köszi, akkor maradok. Én is pont így érzem a dolgokat, és örülök, hogy minden ilyen jól alakul.
Nagyon is örült. Hogyne örült volna?? Legvadabb álmaiban sem gondolta volna hogy egy ilyen sráccal fog itt találkozni. Tetszik neki a fiú stílusa, kevés ilyen fiú van manapság mint Benedek.
- Miért utasítanék vissza egy ilyen jó társaságot? - nevet.
Nagyon is örült a srác válaszának és vétek lett volna visszautasítani. Reméli még sok helyet barangolnak majd be együtt.
Mindeközben Benedek érdekes dolgot tett. Elkezdte ugyanis simogatni Pálma kézfejét. P.-t ez váratlanul érte, de ugyanakkor örült a fiú érintésének. Érezte azonban, hogy kezd egyre vörösebb és vörösebb lenni. Még nem igazán tudta eldönteni, hogy mit is szeretne pontosan a srác.
Nem sok ideig volt a fiú keze az övén, de mégis Pálmi remélte, hogy örökké tart majd ez a pillanat.
- És..ömm...nos...milyen helyeket is szeretnél ajánlani?
Próbálja terelni a témát, azért, hogy leplezze zavarát, amit a srác keltett benne.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Call me by your name
Lugosy Benedek
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. december 2. 10:46 | Link

Pálma

Látom kicsit elpirult az arca a kézsimogatásra. Ez azt jelentheti, hogy zavarba jött, de a mosolyból nem a visszautasítást olvasom ki. Lehet, kicsit gyors vagyok most? Nem akarok hamis érzéseket kelteni a lányba, miért is tenné, hiszen nagyon szimpatikus. Egyre jobban érzem azt, hogy ez kölcsönös, jó kapcsolat lesz köztünk a jövőben.
- Az legyen azén titkom, hova szeretnélek vinni, legyen az én titkom. Tetszeni fog az biztos, lehet nem annyira lesz átütő sikere, mint ennek a helyiségnek, de tetszeni fog. -
 Kacsintok rá, miközben mosolygok. Remélem tényleg jó barátság kezdete köztünk ez a nap, vagy komolyabb. fokozom a lány kíváncsiságát azzal, hogy nem árulom el, hova is akarom elvinni. Melyek azok a helyek, amikre hirtelen gondolok, ahová a jövőben mehetnénk együtt.
- Lenne kedved lejönni a faluba velem majd. Benézhetnénk valahova egy teára, vagy sétálás közben beszélgethetünk. -
 Vetem fel az ötletet Pálmának, hátha tetszik neki, gondolom igen. Szívesen felfedezném vele a kastélyon kívüli területet, és a falut. Egyedül azért nem olyan jó ezeket megnézni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Weisz Pálma
INAKTÍV


• Lady Black Magic •
offline
RPG hsz: 36
Összes hsz: 121
Írta: 2017. december 2. 11:45 | Link

Benedek- Szeretem a titkokat, kíváncsian várom a helyszínt. - mosolyodik el.
A fiú újabb ötletekkel áll elő, jobbnál jobbakkal.
- Persze, szívesen mennék sétálni, de a teát sem utasítom el. Bár be kell hogy valljam inkább az az otthon teázós közben könyvolvasós és versírós típus vagyok, de miattad kivételt teszek, és ha gondolod beülhetünk valami helyre.
Pálma még nem nagyon volt lent idén a faluban, de ez egy jó alkalom lehet arra hogy pótolja. A társasága pedig egész jónak ígérkezik.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Call me by your name
Lugosy Benedek
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. december 2. 12:05 | Link

Pálma

Még egy közös pont, ő is szeret elvonulva olvasgatni. Bár én ilyenkor jobban kedvelem a kakaót, a tea álmosít, az olvasás is, így a kettő nem nagyon jó párosítás.
- Én is kedvelem az ilyen elvonulós, olvasós dolgot, de tea helyett én kakaózni szoktam. Te milyen könyveket kedvelsz? Ha már ennél a témánál vagyunk. Összehozhatnánk egy közös olvasós, teázós, kakaós partit. Persze szigorúan és kizárólagosan csak ketten lennénk, szigorúan zártkörű est lenne, két meghívottal, összebújva kettecskén. Bocsánat az utóbbiért, illetlen voltam. Hölgyválasz van, így lehetőséged van dönteni, mi legyen. -
 Utolsó megszólalásom nem éppen volt illendő, de remélem nem sértődött meg, attól függetlenül, hogy szívesen összebújnék vele egy hűvös estén olvasgatni. Mosolygok rá, fura érzésem van, ilyen ritkán fordul elő velem, egy lánnyal szemben. Egyáltalán nem zavar az az egy év ami köztünk van, hogy idősebb nálam.
- Tényleg elnézést, ha tolakodó voltam. Nem szeretnék elrontója lenni semminek. Jó veled lenni, a társaságodban. -
 Most komoly hangot ütöttem meg. Komoly lánnyal szemben így is kell viselkednem, teszem is ezt.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Weisz Pálma
INAKTÍV


• Lady Black Magic •
offline
RPG hsz: 36
Összes hsz: 121
Írta: 2017. december 2. 12:21 | Link

Benedek


Nahát, végre egy srác aki szeret olvasni, sajna elég kevés Benedekhez hasonló fiúval találkozott eddig.
- A kakaót is szeretem, szóval nem tudsz mellényúlni. Könyvek terén amúgy szerintem eléggé mindenevő vagyok, viszont mostanában a nagy kedvenceim a történelmi jellegűbb könyvek lettek. És te? Milyeneket szeretsz? - kíváncsian várja a fiú válaszát.
Hmm, szóval összebújós olvasós estét szeretne... érdekes.
- A parti igazán jól hangzik, ha zártkörű akkor pedig még jobb. És tudod amúgyis nagyon fázós vagyok... Szóval ezt veheted egy igennek. - kacsint.
Előző kijelentése után Benedek nem győz elnézést kérni, pedig nem sértette meg Pálmát.
- Nem sértettél meg, nem kell bocsánatot kérned, tényleg. Nekem is jól esik veled lenni. - pirul bele saját mondandójába.
Kíváncsian várja hogy hogy alakulnak majd a továbbiakban a dolgaik.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Call me by your name
Lugosy Benedek
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. december 2. 12:45 | Link

Pálma
 
 
Haladnak a dolgok nem egy csigatempóban, de nem is bánom, nem is zavaró. Nem csúszik ki a dolog egyikünk kezéből sem. Úgy helyes mondanom, jól halad minden kettőnk között. Nem akarom elhamarkodni a dolgokat, mindent óvatosan a maga idejében. Nem szabad elhamarkodni, mert az még visszavethet a dolgokon.
  - Szépirodalom az állandóan a kedvenc, magyar és nemzetközi viszonylatban egyaránt, de a hazai írók, költők közelebb vannak a szívemhez. Thillert, krimit szoktam még mostanában, szeretem ezeket a műfajokat is. Sci-Fi nem az én stílusom, valahogy ezek a futurisztikus dolgok a könyvek világában nem hatnak meg. Képekben már igen, az más műfaj, az sokkal látványosabb. -
 Örülök annak, hogy nem sértődött meg, nem bántottam meg az összebújós ötletemmel. Az meg még jobban jó kedvre derít, hogy elfogadja a felvetésemet, és nem utasítja el. Most már biztos a kölcsönös szimpátia köztünk, jövő titka, mivé nővi ki ez magát Pálma és köztem.
- Rendben, már csak egy helyszínt, és időpontot kell megdumálnunk, és nincs akadály megvalósítani mi kis a páros partinkat. Veled is jó lenni, szóval ez kölcsönös -
 Mélyen a szép szemeibe nézek, még nem teszek ennél többet. Mindent a maga idejében. Nagyon barátságos, ezt is kedvelem benne. Furcsa az első beszélgetésünk alkalmával ezt mondani, de így van, nagyon kedvelem. Tudom, kedvel ő is engem.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Weisz Pálma
INAKTÍV


• Lady Black Magic •
offline
RPG hsz: 36
Összes hsz: 121
Írta: 2017. december 2. 13:08 | Link

BenedekSzereti a szépirodalmat, ez hihetetlen, Pálma már most odavan érte már csak emiatt is.
- A Sci-fivel kapcsolatban egyetértek, nekem sem az a legnagyobb kedvencem.
És egy újabb közös pont.
- Gondolom van már ötleted a helyszínnel kapcsolatban is, jól sejtem? Én rád bízom a döntést. Választásod, biztos vagyok benne, hogy tökéletes lesz számomra is. Már alig várom. - mosolyodik el.
A srác mélyen Pálmi szemeimbe nézett gyönyörű barna szemeivel, szinte megigézte.
Pálma még nem tudja, hogy vajon lesz e közöttük valami, de reméli hogy igen. És már borzasztóan várja a közös kis estéjüket. Nem is tudja elképzelni, hogy mivel érdemelte ki ezt az egészet, hiszen borzasztóan boldog. Talán két hónap után először és számára is hihetetlen, de a korkülönbség sem izgatja. Jelen pillanatban csak igyekszik minél jobban kiélvezni a történéseket, és a Benedekkel töltött páratlan időt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Call me by your name
Lugosy Benedek
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. december 2. 13:28 | Link

Pálma


Egy újabb közös pont. Nem jön be egyikünknek sem a sci-fi stílus. Átadja nekem az olvasós este helyszínének kiválasztását. Jól sejti, van már pár ötletem, hol is lehetne megvalósítani a közös kis kalandunkat.
- Nem tagadom, van a fejemben pár ötlet a helyszínnel kapcsolatban. Már a gondolataimban is olvasol, ez jel a közös hullámhosszra, ami köztünk van. Örülök neki, hogy ennyire megbarátkoztunk egymással már az első találkozás alkalmával. -
 Beszélek neki a személyes érzéseimről a találkozásunk kapcsán. Remélem nem lesz sok ez neki. Nem akarok túlzásokba sem esni, így nem taglalom túl hosszan a dolgot. Puhatolózok is ezzel, ő hogyan áll ezzel a dologgal. kíváncsi vagyok ehhez való, és a kettőnkkel kapcsolatos érzelmi viszonyulásához. Tudom, pozitívan áll hozzám, kölcsönös a szimpátia. Megint kezdem túl reagálni a dolgot. Minden jól halad, nincs baj. Megsimogatom a felkarját.
- Jó kis este lesz az is, én úgy gondolom. Megteszek mindent majd, hogy jól érezd magad. Szép hölgy megérdemel mindent, amit csak lehetséges. -
 Bókolok neki, nem szeretném zavarba hozni, de nem hagyhattam ki. Sok lehetőség van ebben a kapcsolatban, remélem sokáig is fog tartani. Milyen kapcsolat forma lesz, baráti vagy közelebbi, az a jövő titka. Nem kell egyáltalán elkapkodni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Weisz Pálma
INAKTÍV


• Lady Black Magic •
offline
RPG hsz: 36
Összes hsz: 121
Írta: 2017. december 2. 13:46 | Link

BenedekPálmi tudta, hogy Benedeknek van egy pár ötlete a helyszínnel kapcsolatban, nem lepte meg.
- Tudtam, hogy vannak ötleteid. A gondolatolvasás pedig csak egy időnkénti képesség, de ebben az esetben határozottan a közös hullámhossz jele.
A srác röviden kifejti az érzéseit Pálmával és a találkozásukkal kapcsolatban, majd gyengéden megsimogatja a felkarját.
- Én is nagyon örülök, igazán jó társaságra sikerült szert tennem személyedben. - mosolyodik el.
- Én is biztos vagyok benne, nagyon jó kis esténk lesz. Köszönöm, de elég ha te ott leszel, a társaságod amúgy is mindig felvidít. Ugyanmár, nem vagyok ilyen különleges. - pirul el.
P. már egyre jobban várja azt a bizonyos estét, ráadásul nem tagadhatja, hogya fiú egyre kíváncsibbá teszi. Reméli,  hogy a srác is ugyanígy érez iránta, mint ő a srác iránt, ugyanakkor nem akar semmit sem elsietni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Call me by your name
Lugosy Benedek
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. december 2. 17:56 | Link

Pálma

Már biztos, közös az érzés, hogy jobban megismerjük egymás. Ebből minimum barátság lesz, szóval mindketten jól járunk majd. Vagy együtt? Ez már nagyon távoli jövőnek tűnik, sose tudni. Legszívesebben megcsókolnám, de ezt most túlzásnak tartom. EZ még várat magára. Ezzel a cselekedettel szerintem többet ártanék az eddig felépített kapcsolaton. Fura ezt mondani, hiszen pár órája ismerjük egymást, és már kapcsolatról beszélek.
- Megérdemled a maximumot, tőlem igen. Én ebből nem alkuszom, ha tetszik számodra, ha nem. Számomra nagyon is különleges vagy Pálma. -
 Mosolyogva mondom ezeket a mondatokat, ennek ellenére teljesen komolyan is mondom. Nemcsak valami szép szöveg, amivel hódítani akarok. Azt is, de a mögöttes tartalom valódi. Megerősítem, hogy fontos és különleges ember számomra.
- Még ha időleges is a gondolatolvasás, akkor is óvatosnak kell lenni veled. Bármit megtudsz, és oda a meglepetés. -
 Igen, bármennyire is hihetetlen lesz a számára, lesznek meglepetéseim a számára. Lassan itt a mikulás és a karácsony, nagyszerű lehetőség lesz számomra. Örülni is fog a leányzó, abban nincs kétségem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Weisz Pálma
INAKTÍV


• Lady Black Magic •
offline
RPG hsz: 36
Összes hsz: 121
Írta: 2017. december 2. 18:16 | Link

BenedekPálma elpirul, amint a srác kimondja hogy számára különleges. Ezt nem gondolta volna, és azt sem hogy ilyen jól fog sikerülni ez a találkozás. És fura, de szeretné ha egyszer majd több is lehetne közte és a fiú között, de ez még a jövő zenéje.
- Köszönöm, tényleg. - pirul el és érzi hogy könnyes lesz a szeme.
Nem is számított volna ilyenekre, de nagyon örült. Borzasztóan kedves és őszinte dolog volt Benedektől, hogy elmondta ezeket. Reméli, hogy a fiú komolyan gondolja, bár ismervén őt szinte biztos benne hogy amit mond azt komolyan is gondolja.
- Milyen meglepetés? Ugye tudod hogy nem szükséges meglepned, tényleg,nem kell semmivel.
Nem szeretné, hogy a srác a közeljövőben pénzt áldozzon rá, a társasága számára bőven elég. Bár azt el kell ismernie, hogy Benedek titokzatossága nagyon is imponált neki.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Call me by your name
Lugosy Benedek
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. december 2. 18:38 | Link

Pálma


Különleges számomra, tény és való.  Ami azt is jelenti számomra, hogy fontos személy számomra, bármennyire is csak pár órája ismerjük egymást. Biztos kapni fog ajándékot tőlem, ha ellenkezik, ha nem. Mivel meglepetés lesz, így semmit nem tud ellene tenni. Szerintem, jól fog neki esni az a kis meglepi, amikor megkapja.
- Lehet nincs szükséged rá, de szeretnék majd neked kedveskedni. Mivel meglepi lesz, így semmit nem tudsz ellene tenni. Szeretetből adom neked. –
Tudom, hogy nem hiszi el, hogy van, aki ennyire közel van hozzá. Kicsit hihetetlen igaz, még nekem is. Hiszen rövid idő alatt kerültünk közel egymáshoz. Nem nagyon hittem az ilyenekben, de most itt az élő példa erre. Könnyfátyol jelenik meg a szemén. Ennyire meghatódott volna? Pedig csak bókolgattam neki. Ezek szerint igen.
- Hihetetlennek látszik, de gyorsan közel kerültünk egymáshoz. Nem nagyon gondoltam eddig, hogy ez előfordulhat. Előfordul az ilyen, itt vagyunk mi példának. –
Örülök neki, bár ezt már többször mondtam el magamnak. Megcsókolom, pár másodpercig tart csak. Nem akarom, hogy rosszabb legyen, így is vakmerő vagyok.]
Utoljára módosította:Lugosy Benedek, 2017. december 2. 19:00 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Weisz Pálma
INAKTÍV


• Lady Black Magic •
offline
RPG hsz: 36
Összes hsz: 121
Írta: 2017. december 2. 19:16 | Link

BenedekBenedek szavai most is meghatják, hihetetlen srác, tényleg.
- Igazán nem kell, de úgy látom meggyőzhetetlen vagy ezzel a témával kapcsolatban, én pedig nem akarok veled vitatkozni. Ez igazán kedves tőled, én is készülni fogok ám valamivel és lesz benne sok szeretet, ezt garantálhatom. - mosolyodik el.
Még most sem hiszi el hogy mindezek vele, pont vele történnek meg. Kicsit olyan számára mintha egy tündérmesébe csöppent volna.
- Igen, engem is meglepett ez az egész, de nagyon örülök hogy most itt vagyunk. Jó veled lenni, megnyugtat a társaságod.
A srác megcsókolta, igaz nem tartott sokáig, de nagyon meglepte Pálmát. Nagyon boldog lett, olyannyira hogy összeszedte minden bátorságát, átölelte a srácot, és megcsókolta, hosszabban mint azt Benedek tette. Hirtelen megszűnt körülötte a világ, nem gondolt másra csak az adott pillanatra. Ennyire bátor talán még egész életében nem volt, de a fiú ezt is kihozta belőle.  
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Call me by your name
Lugosy Benedek
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. december 2. 19:34 | Link

Pálma

Az lepett meg, hogy visszacsókolt. Hosszan, hosszabban, mint én. Viszonzom, nem ellenkezek, nem is akarok. Valami nagyon összejött kettőnknél, hogy ilyen gyorsan egymásra találtunk.
- Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen gyorsan is bekövetkezhet az megismerés után. Mi lennénk a kivétel? Én nem bánom. -
 Kicsit tanácstalan vagyok, nem készültem fel erre a pillanatra, de nem mutatkozhatom bizonytalannak előtte. Kivételesen jól érzem magam vele, és a csók is nagyon jó volt. Egy ismeretlenül nagy boldogság bombát érzek magamban. Átkarolom, hozzábújok. Fülébe súgom a következő szavakat.
- Akármennyire is rövid ideje ismerjük egymást, nagyon is közel kerültünk egymáshoz. Mindketten ugyanúgy érzünk. Lehet ilyen gyorsan szerelemre lobbanni? Eszek szerint az első látásra szerelem nem csak a csöpögős könyvekben létezik. -
 Mondom el neki, ami bennem kavarog. Szerintem beszélnünk kell az érzelmeinkről, ami egymás felé irányul. Ez az a pillanat, amikor felteszem azt a kérdést, hogyan tovább. Amire magam részemről tudom a választ, csak ebben a helyzetben ketten vagyunk Pálmával.
- Hogyan tovább? Több érzelem van köztünk, mint diáktársak, vagy barátok. Ezek szerint együtt vagyunk? Én nem állom ennek útját. -
 Mindezt halkan a fülébe suttogom, csoda egyáltalán, ha meghallja így is. Várom a válaszát Pálmának.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Weisz Pálma
INAKTÍV


• Lady Black Magic •
offline
RPG hsz: 36
Összes hsz: 121
Írta: 2017. december 2. 19:57 | Link

BenedekA srác viszonozta csókját, emiatt hihetetlen boldogság töltötte el és a csók sem volt utolsó.
- Én sem hittem soha, de... nos... talán mi vagyunk a kivételek, ahogyan te is mondtad. És egy pillanatát sem bántam meg. - mondja őszintén.
Kavarognak benne az érzések, és még mindig nem hiszi el hogy mindez megtörtént.
Benedek átkarolta, és hozzábújt. Pálmi igazán jól érzi magát a fiú karjaiban. A fiú a fülébe suttog egy pár dolgot velük kapcsolatban, Pálma szinte beleborzong a srác gyönyörűen csengő hangjába. Az egész helyzet olyan mesebeli számára.
- Hihetetlen számomra is ez az egész szituáció, de mégis annyira jó...jó itt veled lenni.
Nem hazudott amikor kimondta ezeket a szavakat, szívéből szólt. Benedek fontos kérdéseket tett fel neki, de hezitálás nélkül tudja hogy mit fog válaszolni.
- Hogyan tovább?? Nos, ha te nem állod útját kettőnknek, én sem fogom. Miért is állnám? Te vagy az egyik legjobb dolog, ami valaha történt velem. - néz rá a srácra és megpuszilja.
Élete egyik legjobb napja a mai.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Call me by your name
Lugosy Benedek
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. december 2. 20:11 | Link

Pálma

Eljött ez a pillanat is, örülök neki. Ez olyan, mint derült égből a villámcsapás. Mindig is vágytam egy komoly kapcsolat, mint mindenki. El is jött az idő, az ember soha nem tudhatja, hogyan. Gyorsan jött, de nem fog gyorsan menni, megtartom ezt a leányzót.
- Köszönöm, hogy ennyire fontos vagyok neked. Te is nagyon sokat jelentesz ám nekem. Szeretlek, ezt bátran mondom ki hangosan, mert nagyon igaz. Szívemből szól. -
 Viszonzom a puszit, miközben még mindig a karjaim közt van Pálma. Kicsit sem érdekel, hogy egy évvel idősebb. Az a lényeg, amit érzünk egymás iránt. Boldog vagyok, hogy így alakult.
- Álmomban sem mertem volna gondolni, hogy nem régen jöttem a suliba, és pár nap leforgása alatt összejövök valakivel. Mert én úgy tekintem már ránk, hogy egy párt alkotunk. -
 Mosolygok rá, és jó vele lenni. Megcsókolom újra, most azzal az érzéssel, hogy szabad ezt. Mikor elveszem a számat, megsimogatom az arcát.
Utoljára módosította:Lugosy Benedek, 2017. december 2. 20:12 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Weisz Pálma
INAKTÍV


• Lady Black Magic •
offline
RPG hsz: 36
Összes hsz: 121
Írta: 2017. december 2. 20:33 | Link

BenedekReméli, hogy ez a pillanat örökké fog tartani. A fiú kimondta azt a bizonyos szót, Pálmának most már kétségei sincsenek, a srác tényleg szereti őt.
- Én is szeretlek, nagyon is, és ha kell ezt világgá kürtölöm. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen rövid idő alatt így meg fogok valakit szeretni.
Akkor, ott már nem érdekelte, hogy Benedek fiatalabb tőle vagy hogy az iskolatársaik mit fognak majd szólni, ha hírt szereznek kettejükről. Nem érdekelte semmi, csak ott akart maradni a srác karjaiban.
- Én sem gondoltam volna, hogy itt töltött éveimben találni fogok egy hozzád hasonló nagyszerű embert, akit mostmár páromnak nevezhetek. Borzasztóan szeretlek, remélem ezt tudod. Oh, és nehogy azt hidd hogy a közös esténkről megfeledkeztem volna, ezt a tartozást még be fogom hajtani rajtad. - nevet.
Újabb csók csattant el és még egy pár.
- Gondolkoztál már azon, hogy a közvetlen környezetünk  vajon mit fog kettőnk kapcsolatára reagálni? És a családunk? Szerinted örülni fognak? - tette fel a kérdést és közben bele nézett szerelme barna szemeibe.
Habár úgy gondolja, hogy bárki bármit is fog mondani, ki fog tartani Benedek mellett.


Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Call me by your name
Lugosy Benedek
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. december 2. 20:46 | Link

Pálma

Most már bizonyos, mind ketten ugyanazt érezzük egymás iránt. Szóba hozza a környezetünket, hogy nem érdekli, mit mondanak rólunk. Totál így gondolom én is. Lesznek, akik megszólnak minket, hogy fiatalabb vagyok nála, kutyát nem érdekel.
- Engem sem érdekel, ki mit mond a diáktársak közül. Azért mondják, mert féltékenyek lesznek ránk. A csajok a te helyedben, a srácok meg az én helyemben akarnak lenni. Nem érdekel, a lényeg, hogy szeretjük egymást. -
 Szülőket is szóba hozza. Én nem aggódom a szüleim miatt, hisz ők mellettem állna, és szeretettel fogadják Pálmát. Az ő szüleit nem ismerem, így a reakciójukról sem tudok beszélni. Akik ilyen lányt tudnak összehozni, mint ők, azok csak jó emberek lehetnek.
  - Szüleim felől nincs kétségem, szeretettel fogadnak téged, ahogyan a hírt is, hogy együtt vagyunk. Örülni fognak, hogy találtam valakit. A te szüleiddel sem lehet gond, hiszen akik ilyen bájos, aranyos, szép szeretni való cukorfalatot neveltek, csak aranyos, rendes emberek lehetnek. -
 Fejtem ki a témát két részletben, hiszen én külön választanám az iskolát, és a kettőnk családját, hogyan viszonyulnak majd hozzánk.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Weisz Pálma
INAKTÍV


• Lady Black Magic •
offline
RPG hsz: 36
Összes hsz: 121
Írta: 2017. december 2. 21:03 | Link

BenedekBenedeket sem érdekli mások véleménye, Pálma ennek nagyon örül és teljesen egyet is ért vele. Aztán a szülei is szóba kerülnek, szerinte örömmel fogják fogadni Pálmit, és P. is ebben reménykedik. Végül a fiú szokásához híven bókokkal halmozza el.
- Remélem tényleg szeretni fognak majd a szüleid, fontos számomra hogy jó kapcsolatot ápoljak velük. A szüleim pedig bizonyára örülni fognak. Anyu minden levelében a fiúkról kérdez, most legalább hírrel szolgálhatok majd neki, ráadásul milyen jó hírrel. Ami pedig aput illet először lehet hogy kicsit rideg lesz veled, de ne vedd majd magadra, csak azért teszi mert nem akarja, hogy bárki is összetörje a szívem. De biztos vagyok benne, hogy amint jobban megismer majd, azonnal megszeret, ahogy azt én is tettem. A nővérem pedig nagyon barátságos és kedves, tőle nem kell félned. - taglalja hosszasan a család témát.
- Viszont elég későre jár már, nem gondolod? És előkészülhetnénk arra a bizonyos olvasós partinkra, vagy eleged van már mára belőlem? - nevet.
Reméli azért, hogy kedvese nem unja társaságát.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Call me by your name

Oldalak: « 1 2 ... 16 ... 24 25 [26] 27 28 ... 35 36 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyMásodik emelet