37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyElső emelet

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
offline
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. szeptember 15. 23:03 | Link

Elijah


Ha az ember álomvilágban él, könnyen elveszik a saját kis világában. Mentem a folyosón, éppen azon ábrándoztam, hogy arra ébredek, hogy egy ember áll az ágyam mellett, és elvisz Csokiániába, mikor egyszer csak BAAM! Nekimentem egy falnak. Oké, nagy taps nekem! Ilyen szerencsés is csak én lehetek. Lehet kevesebbet kellene a hülyeségeimen gondolkodnom? Mondom, azaz gondolom, kell nekem már az a gondolatirtó 2000. Amúgy mi ez a 2000 őrület? Ultraszuperporszi 2000. Porszi. Oké, új szó a képzeletbeli szótáramba, porszi. Nem, ez hugiszó, ő már régóta mondja mindig a porszívóra hogy porszi. De jó ez a szó.
- Porszi. Porszi porszi porszi. - mondogattam, mert jól hangzik. De lehet egy erre járó hülyének néz. Egy rózsaszín hajú 148 centis srác a folyosón ücsörögve azt mondogatja hogy porszi.
Mi a szösz? Mi ez a hang? Jézus Krisztus Szupersztár. Az apró húzott szemecskéimmel körbenézelődtem, hogy honnan a fenéből jön ez az izé. Én ebből a helyből már mindent kinézek, az is lehet hogy valami elfeledett varázslótörzs tört be a kastélyba, és ez valami rituálé, hogy kiűzzenek mindenkit a kastélyból. Ha ez lenne, akkor fejvesztve menekülnék. Ha meg nem... akkor nem tudom hogy mi ez. Felálltam, mert azt elfelejtettem, de még mindig nem tudtam hogy mi ez és honnan jön. Lehet hogy valamelyik festmény? Kiráz tőlük a hideg. Hogy tudnak mozogni? A festék ha megszárad akkor nem nagyon tud tudtommal elmozdulni, nem?
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:53
Hozzászólásai ebben a témában

Elijah Kearney
INAKTÍV


katasztrófamágus
offline
RPG hsz: 214
Összes hsz: 971
Írta: 2018. szeptember 15. 23:51 | Link

JunVannak a vicces ötletek, a kissé borongósak, na meg az igazi hülye ötletek. De én kedves akartam lenni, első sorban. Vizsgák mennek, a végén járunk, mindenki vagy feszült még, vagy épp arra eszmél, hogy elájult, vagy akármi. Egy kész időzített bomba a suli, persze, nem szó szerint, ki se merem mondani, mert a robbantás azóta a levitás balhé óta igencsak ingoványos talaj. Na de hol is tartottam? Ja, kedvesség!
Kriptahangulatot kívánok, kívántam elűzni, mivel legjobb számításaim szerint jelenleg már nem vizsgázik a kutya sem, megvolt az utolsó nap, utolsó hajrá és az utolsó könnyek. Én a végére már egész pozitívan éltem meg a dolgot, még ha az eredmény nem is lesz az, annyira nem, mint ami lehetne, de mégis, rosszabbra számítottam. Talán ezért vagyok ilyen merész? Vagy mondjuk úgy, hogy pozitív?
A fene tudja.
- Ezt nem egészen így gondoltam... - dörmögöm magam elé, a folyosón állva. Hogy mit tettem? Elsőnek arra gondoltam, hogy kidíszítem a folyosót, mint karácsonykor, csak nem tudok előbűvölni semmi dekorációt. Szórólapot is oszthattam volna, de egy pillanatig még szerettem volna muffinokat is sütni, csak épp nem tudok. És akkor döntöttem a zene mellett. Azt tudom, hogy semmi elektromos kütyü nem működik itt, olyan könnyen, de volt egy ilyen... nos, magnetofon? Megafon? Mindegy. Zenél. Nem könnyű darab, de kihoztam ide, minden erőmmel és lopakodási tehetségemmel. Csak egy kis hangerő hiányzott róla, a kellemes muzsika pedig elöntötte volna a kastély ezen szárnyát, lett volna egy kis tánc, meg ha valaki hoz, kaja, és estére minden elfelejtődik. Délután van, a diákok élednek, fellélegeznek, a lábam előtt a kis zenemasina, és csak üvölt és üvölt, kellemesebbnél kellemesebb dallamokat, és talán nem épp a legjobbakat.
- Ezt nagyon nem így gondoltam – próbálnám elhallgattatni, de nem megy. Lehet, hogy így védekezik az ellen, hogy kihoztam? Vagy talán... Ohh, remek. Annyira izgulhattam, hogy sikerült „kisütni” és most várhatok, míg ideér valaki, aki jól... Aki nem élvezi. Körbetekintek, és az első kétlábú élőlény, diák felé kiabáltam.
- Segítenél, légyszi?! - és akkor színészkedjünk kicsit. Nem én voltam kártya.
Hozzászólásai ebben a témában

Amikor bajban vagyok, énekelek.
Aztán rájövök, hogy a hangom igazából sokkal rosszabb, mint a helyzetem.
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
offline
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. szeptember 16. 00:52 | Link

Elijah


Gramoizé. Chugeumgi koreaiul, magyarul meg nem tudom, azt tudom hogy valami gramo. Gramonyak? Nem, az biztos nem. Gramotölcsér? Nem, az se. Maradok a chugeumgi-nál, de csak gondolatban. Lehet tudnom kellene magyarul is a nevét, már több mint tizenkét éve itt élünk, de nem, én egy ilyen egyszerű vagy nem egyszerű szót nem tudok. Halleluja nem egy festmény volt, akkor lehetséges hogy aprót nagyon kiakadtam volna.
Ja, hogy most hozzám szólt valaki? Bólintottam, és leguggoltam a chugeumgi-hoz, és próbáltam azt a tűizét vagy mi a szöszmöszt felemelni, ha jól tudom akkor az miatt jön a hang. Kellene valami porszi ami felszipuzza. Felszipuzza, oké, új szó a nyelvembe. Lassan tényleg elkészül az a szótár! Csokidoki, csokidiliház, dilicsoki, szunyi, vikket, okicsokidoki, és még a felszipuzza. Kell nekem valami fejjegyzet. Van ilyen szó? Fejjegyzet. Még egy szó. Ezeken még gondolkodnom se kell!
- Ennek a gramoizének mi baja van? - kérdeztem a barna hajút. Nem hiszem hogy egészséges hogy ilyen hangokat ad ki. Lehet beteg szegény? Gyógyszer kéne neki. Meg orvos. Előbb orvos, tőle kell a gyógyszert, nem szabad csak úgy véletlen adni mert lehet rosszabb lesz. Te jó ég, azon gondolkodok hogy egy gramoizének orvos kell? Inkább nekem kell orvos meg az a Gondolatirtó 2000. Ha kimondanám a gondolataimat akkor lehet hogy valaki kihívna egy csokidokit. Nem, csokidokik nincsenek sajnos, egy orvost hívnának ki, aki valószínűleg ember. Miért nincsenek sétáló csokiik? Megteremtem már Csokiániát, hogy legyenek.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:53
Hozzászólásai ebben a témában

Elijah Kearney
INAKTÍV


katasztrófamágus
offline
RPG hsz: 214
Összes hsz: 971
Írta: 2018. szeptember 16. 20:18 | Link

JunSzámoljunk el tízig, ami alatt egy fújással adjuk ki a felesleges levegőt és feszültséget. Nem tart hosszú ideig, talán valamikor hasznos is, de nem most. Mármint, igazából nem vagyok annyi para, nem mindig akarok megveszni és hajat tépve ordítani. Végül is, én akartam muzsikát a folyosóra, csak nem úgy sikerült, ahogy azt elterveztem. Lehetne rosszabb is, azt tudom jól, elvégre, legalább nem ugrál. Első pánik után hallgatva a dolgot, újratervezek. Ameddig nem jön ide egy tanár sem vagy prefektus, nincs gond. Nem? A büntetésekkel valóban nincs, nem félek annyira tőle, mint mondjuk a vizsgáktól, úgy láttam, eddig semmi olyat nem adtak senkinek, amibe belehalt. Nincsenek láncok, korbácsok, vagy bármi más rosszaságok. De ha tévedek...
- Mmmmmh – egyenesedek fel végül, és az érkezőre pillantok. - Menő a hajad! - ez az első, amit ki tudok bökni a szokatlan színválasztást észlelve. Nem ítélek el semmit sem, még ha nem is akarnék ilyet magamnak, máson viszont abszolút nem zavar. Sőt. Egyre jobban divat, meg minden. Most viszont az ordító kisdoboz a lényeg. Ugye?
- Hát, az, hogy valaki hozzányúlt. Egy kicsi extra hangerőre vágyhatott és... ez lett belőle – pedig mindent úgy csináltam, ahogy kell, kellett volna, csak hát ez van akkor, ha valaki új dologgal próbálkozik, vagy olyasmivel, ami nem az ő szintjét üti. Azaz, hogy többre vágytam, mint kellett volna. Ehm...
- Eddig is folyamatosan zenélt, el van bűvölve, csak... nem ilyen hangosan. Te tudsz valamit, vagy hagyjuk itt és tegyünk úgy, mintha nem is látnánk? - mert hallani ezt még a holtak is hallják. Jó, nem olyan vészes, de így, hogy visszapattan a falakról a hang...
Hozzászólásai ebben a témában

Amikor bajban vagyok, énekelek.
Aztán rájövök, hogy a hangom igazából sokkal rosszabb, mint a helyzetem.
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
offline
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. szeptember 16. 23:47 | Link

Elijah


Ez a gramoizé kezd idegtépkedő lenni. Hallgasson már el! Vagy valami jobb hang jöjjön ki belőle. Mondjuk... EXO Growl? Á az biztos hogy az emberek nagy részének nem tetszene. Akkor Blackpink Whistle? Az se. Valami olyan zene ami mindenkinek biztos tetszik? Olyan nincs. Vagy van? Lehet hogy van csak nem tudok róla.
- Köszi! - mondtam mosolyogva. Örültem hogy nem khmmm 'szép' szóval elmondta hogy úgy nézek ki mint aki a saját neméhez vonzódik.
Akkor nem beteg a gramoizé, nem kell neki orvos. Orvos nekem kell a hülyeségeimre. Csokidokit kéne hívni. Bárcsak létezne a kitalált bolygóm!
- Nem tudok semmit. - ha ezer évig itt fog szólni én lelépek örökre, vagy hozok egy kalapácsot, amit szerinten nem csak én tennék meg. Valaki egyszer biztosan. És a granoizé is el fog valamior biztos fáradni, és akkor már nem fog szólni, elmegy aludni. Egy gramoizé tud aludni? Biztos valahogy.
- Amúgy Moon Jun Seo vagyok! - hajoltam meg. A kézfogás még mindig nem, az olyan fura. És mondom vagyis gondolom én, aki maga a fura dolgok megtestesítője. A nevem. Nem tudom hogy miért, de szerintem inkább lányos, pedig fiúsabb névként szokták mondani. Koreában nincsenek külön lány meg fiú nevek, hanem mindig aminek inkább hangzik. Ha meg nem hangzik egyiknek se... akkor nem tudom. Van olyan ami nem hangzik egyiknek se? Majd utána nézek. Nem, nem nézek utána, egy csomó dologra gondolom ezt, de a végén meg nem.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:53
Hozzászólásai ebben a témában

Elijah Kearney
INAKTÍV


katasztrófamágus
offline
RPG hsz: 214
Összes hsz: 971
Írta: 2018. szeptember 20. 10:30 | Link

JunTanácstalanul vakarom csak fejemet egyelőre, ebben ennyi volt csak, úgy néz ki. Mármint az ötletek között a megoldásnak. Hát, vannak ilyen napok, amikor minden nehezebb, mint aminek kinéz. Vagy épp lehetetlen. Kezemet leengedve, aprót sóhajtva nézek le a zenecsodára, amely nem akarja az igazat. Jó, tudom, ez az én saram, én akartam, no de nem egészen így. Igazából, valahol örülnöm kellene, csak épp, ha valamit szeretnék és nem úgy jön össze, még manapság is hajlamos vagyok erre, hogy elkezdem lógatni az orrom. Itt vagyok egy tanévnyi ideje, és hogy mit fejlődtem? Azért akadnak olyanok, amiket mosolyogva tudnék sorolni, de kevesebb, mint amit elhallgatok. Szóval, ezért is jó a srác érdekes színű haja, ami legalább egy időre eltereli az ember gondolatait. Lehet, hogy megleptem azzal, hogy dicsértem, nem leszóltam? Érdekes lenne, de tudom milyenek az emberek nagy része és az tök mindegy, hogy mágus vagy épp nem. Ott vannak a neten is, amikor látok egy olyan képet, ahol az embernek épp színes a haja. A csajokat – persze csak ha szépek -, agyondicsérik, a srácokat meg jól leszólják. Szóval, ja, és akkor még a finom kommenteket olvastam.
- Áhh, akkor... ha nagyon idegesítő lesz, kidobjuk az ablakon – mert ez totál egyszerű megoldás, már nem azért. Igen, ami rossz, azt ott kell kidobni. Nem, ezt nem gondoltam ilyen komolyan, de az, hogy menjünk egy felnőttért és vele oldassuk meg, már nem tűnt annyira vagány megoldásnak. Igazából, folyton ezen viaskodom. Ki érti ezt?
- Szia Moon! Én Elijah vagyok – én viszont kezet nyújtanék, csak épp ő hajol meg. Kicsit sután pislogok rá, majd aztán dereng fel valami arról, hogy az ázsiai környéken ez a szokás. Nem, nem vagyok rasszista, egyszerűen csak felszínesek az ismereteim.
- Öhm, bocsi – engedem le a kezem és egy kicsit ügyetlen meghajlást mutatok be, valahogy úgy, mint ő. Vagy valami olyasmi. Aztán ismét lepillantok a zenedobozra és rámordulok, mint egy bolhás kutya.
- Akkor legalább valami szépet is játszhatnál! - a folyosó is éled, szóval, ideje lesz okkosban gondolkodni.
Hozzászólásai ebben a témában

Amikor bajban vagyok, énekelek.
Aztán rájövök, hogy a hangom igazából sokkal rosszabb, mint a helyzetem.
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
offline
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. szeptember 20. 20:28 | Link

Elijah


- Shh a végén megbántod és akkor még csúnyábban fog szólni. - ez lehet nagyon furán hangzott, de mi van ha tényleg meg tud ez a zenedoboz bántódni? - Lehet bántották a társai azért szól így. - ha eddig nem nézett hülyének, most lehet annak fog. Ez vicces lehetett, vagy nem tudom. Ha nekem mondta volna valaki, akkor elkezdtem volna nevetni.
Kéne már az a gondolatírtó 2000. Ha ilyen hülye gondolataim vannak, hogy egy gramoizét meg lehet bántani... csokidokik kellenének. Már megint a csokidokik, nem hiszem el magamat.
- A neved alapján nem magyar vagy, honnan jöttél? - a származást nem tudom miért kérdezem meg szinte mindenkitől. Ez a mániám vagy nem tudom. Lehet hogy magyar név, csak én nem tudom hogy van ilyen magyar név. Bármi megtörténhet. Az is lehet hogy Csokiániából jött! Mikor fogom a Csokiániás hülyeségemet feladni? Lehet soha, lehet hogy holnap, vagy két hónap múlva. Nem tudhatni! Új mondat amit egyfolytában gondolok, nem mondok hanem gondolok. Nem tudhatni! Ez a mondat tetszik. Van olyan mondat ami nekem nem tetszik? Biztos, csak nem jut eszembe, vagy még nem is tudom hogy mi az. A 'Szeptember rossz!' mondatot nem szeretem, ez meg van. A kedvenc mondatom mostantól a 'Nem tudhatni!'
- Miért kérsz bocsánatot? - döntöttem picit oldalra a buksimat. Nem mindig jövök rá egyből hogy valaki miért kér bocsánatot mondja azt amit vagy ilyesmi. De nem, fogalmam sincs.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:54
Hozzászólásai ebben a témában

Elijah Kearney
INAKTÍV


katasztrófamágus
offline
RPG hsz: 214
Összes hsz: 971
Írta: 2018. szeptember 22. 17:10 | Link

Jun
- Ihh! Azt kéne még csak... - elképzeli, mit jelent a még csúnyább. Hát, van egy pár káromkodós zene, amik még nekem is soknak számítanak, pedig néha-néha el tudom magam szólni cifrán, de azok... Na azt inkább tényleg ne. Szerintem, akármennyire is szeretek zenét hallgatni mindenféle stílusban, ritka alpárinak számítanak, és szerencsére anyáéknak nem kell azon aggódnia, hogy ilyenekkel borzolom a kedélyeket. Lehet ettől nem leszek majd menő a későbbiekben, de egye a fene. Vállalom!
- Szerintem meg... szerintem nem megfelelően állították be, vagy elromlott. Volt egy magnóm, még apa kapta kicsinek, és annak is egy idő után elromlott a tekerője és csak hangosan szólt, hiába állítgattad. Lehet ennek is valami ilyesmi lehet – bár nem hiszem, hogy ezen lenne ilyen gomb, itt minden mágiával van csinálva, semmi sem egyszerű, semmit sem lehet szinte csak úgy megoldani. Nem bánt a dolog és nem is bosszant, csak mivel nekem sok dolog még tényleg értelmetlen meg fura, így aztán semmivel sem tudok egyelőre mit kezdeni. Nem baj, még csak az első évem ez, ebben a világban, ebben az iskolában, bőven lesz rá időm, legalább azt megtanulni, hogy hogyan hallgattassak el hangos gramofonokat. Vagy reptessek magamhoz dolgokat, amikor lusta vagyok. Az a másik, amit mindenképp szeretnék megtanulni. Tök béna, nem? Mások a menő átkok meg bűbájok miatt izgulnak és tepernek előre, én meg csak azt akarom kibekkelni, amikor lusta vagyok felkelni valamiért. Nevetni támad kedvem, de lenyelem. Nem mutatna most jól.
- Itt élünk egy ideje, de amúgy Belgiumból. És te? Neked még különlegesebb neved van, mint nekem, nem csak a hajad – keleti, de hogy mennyire, azt én nem tudhatom. Ebben apa a jó, ő utazik rengeteget, és igazából én is annak akartam készülni. Mármint, sok ötletem volt, tippem, de én is utazni kívántam a legjobban, mert amikor nyaralni megyünk ide-oda, azt tökre élvezem. Csak ez a mágia dolog most elég erősen beleköpött a levesbe. Ajh.
- Hát, mert nem akarok tiszteletlen lenni, mert te nem kézfogós vagy vagy bármi. Nem tudom amúgy, megszokásból – főleg, ha valamit elrontok, leverek, vagy bármi történik vele. Berögződés. - Ha itt hagyjuk ezt a vacakot, nagy gáz lesz belőle?
Hozzászólásai ebben a témában

Amikor bajban vagyok, énekelek.
Aztán rájövök, hogy a hangom igazából sokkal rosszabb, mint a helyzetem.
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
offline
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. szeptember 22. 17:42 | Link

Elijah


Kevésbé fura verzió is létezik, ami lehet valóságosabb. A gramoizék nem beszélnek, vagy igen? Itt bármi megtörténhet, én a varázsvilágból a mozgó festmények után már mindent kinézek. Ki találta ki a mozgó festményeket? Annak nem vagyok hálás. Olyan ijesztőek.
Belgie, ahogy én szoktam mondani hol is van? Valahol fent. Hollandia alatt, ha jól emlékszem földrajz órákról.
- Szép hely? - hallottam hogy vannak csodaszép városok ott, és a Belga csoki finom. Megint a csokiik! - Én Dél-Koreából. - halleluja nem Észak-Koreából! Ott vannak mágusok? Szerintem nincsenek, szerintem ott kivégzik őket. Ki tudja?
- Nem baj! Megszokhattam volna már hogy itt nem meghajlás-dolog van. - tényleg. Ha egy másik országban él valaki mint ahol született, akkor a szokásokat is azért tizenkét év alatt megszokhatná, nem? Lehetséges. - Nem tudom. - valaki valamikor biztos elállítja, vagy kidobja az ablakon, vagy hoz egy kalapácsot és szétveri. Valamelyik verzió lehet megtörténik. Valamikor csak megunja a gramoizé is hogy itt ordítozik. Vagy nem? Lehet nem fog sose elfáradni. Egy gramoizé el tud fáradni? Lehet csak a világ végén, lehet holnap vagy két év múlva. Ha két év múlva vagy a világvégén, akkor én világgá megyek.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:54
Hozzászólásai ebben a témában

Elijah Kearney
INAKTÍV


katasztrófamágus
offline
RPG hsz: 214
Összes hsz: 971
Írta: 2018. szeptember 22. 19:33 | Link

Jun
Egyszerűbb lett volna ott hagyni, ahol találtam. De úgy néz ki, annyi szerencsém csak van, hogy nem kenem egyből magamra. Igazából, tényleg nem az én művem ez. Már akkor is szólt, amikor megtaláltam, folyamatosan zenélt, így ezt nem én tettem vele. Sőt, láttam olyat is, hogy valaki beleszólt, és azt a muzsikát játszotta! Lehet csak tévedek, és ilyen nincs, és csak totálisan félreértettem az egészet. Lehet nem. Azonban én már kértem sok mindenre, abban a pár pillanatban, amikor még egyedül voltam, de fennállt a probléma. A beste nem hallgat rám, ilyen egyszerű. Bár nem is csodálkozom, múltkor a lépcső gondolt egyet, aztán meg az a titkos folyosó váltott egyirányú utacskává.
- Mmmm – húzom vissza magam ide, a folyosóra, mivel most nem az a gond, hogy merre nem tudok menni. A zene nem hallgatott el, odébb léptünk, de attól még hangosan kell beszélni. És akik elhaladnak erre, azok bizony furán néznek ránk. Aha, tuti belekeverik a srácot is, amit nem akartam. Utólag is bocsi. - Nekem igen, de Magyarország is. Más mindkettő és ez a jó, mindegyiknek megvan a maga szépsége. Szóval, ha nem a városokat nézzük, hanem vidéket, talán odakint szebb – emlékszem vissza a kirándulásokra, vagy épp csak amikor átutaztunk egyik városból a másikba. Itt is tettünk ilyet, itt a falvak kicsit furák és lepukkantak, de volt nagyon szép is. De hol nincs ilyen? - Aaaa, olyan messziről! Apa hozott onnan pár dolgot, amikor ott volt, hűtőmágnest meg furi édességeket. Ja meg fotókat. Mikor jöttetek ide? - megvan még a lelki szemeim előtt apa beszámolója, de nem sokat repült arra, helyettesített, amikor sztrájkoltak a pilóták vagy egyszerűen kevesen voltak. Aztán lehet megy még arra, nem tudom. Sokat utazik, mint mindig, de már megszoktuk anyuval.
- Hát nem, de ahány ország, annyi szokás. Van ahol ölelkezni kell, meg ilyenek. Szerintem itt ilyen fura dolgok nincsenek, a kézfogás meg olyan... nemzetközi – vonom meg a vállam, hogy én ezekbe nem mentem bele. Köszönök ha kell és kész. - Akkor menjünk egyelőre oda, aaaa... falhoz. Ott nem süketülünk meg. Persze ha van kedved. Van nálam pár cukor, ha kérsz. Kárpótlásul a hangzavarért.
Hozzászólásai ebben a témában

Amikor bajban vagyok, énekelek.
Aztán rájövök, hogy a hangom igazából sokkal rosszabb, mint a helyzetem.
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
offline
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. szeptember 22. 20:13 | Link

Elijah


- Koreában vannak tényleg eléggé fura édességek. - gondoltam vissza arra mikor ananász krémmel töltött kekszet ettem. Kicsit megborzongtam az ízére visszagondolva. És a testvéreim ették és ették én meg csak néztem hogy fujj. Soha többet nem akarok ananászos kekszet látni, vagy héjában sült krumplit. A héjában sült krumpli minden csak nem koreai kaja, de nem baj, akkor se. Fujj. - Meg minden féle más furcsaság. Tarisznyarák ízű csipsz, például. - az is fujj. Hogy van annak a cuccnak tarisznyarák íze? Az se biztos hogy tarisznyarák íze van, még soha nem ettem - Már több mint tizenkét éve. - válaszoltam. Nagyon örülök hogy nem Szöulban élek, nem kell annyit látnom a nagymamát. Nincs vele nagyon bajom, de őneki velem van valamiért. Fogalmam sincs mi a baja, lehet az hogy én vagyok az egyetlen fiúgyerek? Nem tudom. De a busani nagyit nagyon szeretem, és szerintem ő is engem.
- Van kedvem, megsüketülni viszont nincs.
- nevettem. A hallásomra még szükségem van úgy... az életem végéig? El sem tudnám képzelni milyen lenne ha nem hallanék. Fura lenne, az biztos. Beszélni tudnék? Lehet, csak nem hallanám hogy mit mondanék, és lehet rosszul mondanám.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:54
Hozzászólásai ebben a témában

Elijah Kearney
INAKTÍV


katasztrófamágus
offline
RPG hsz: 214
Összes hsz: 971
Írta: 2018. szeptember 22. 21:14 | Link

Jun- Mondjuk, igazából itt is. Volt az a... zizi vagy micsoda, meg az a másik, az a fagyi, amiben az a nagyon rossz ízű krém van, nem a rendes fagyi. Háh. Kinek mi számít annak, az a savanyú valami egészen jó volt, meg is ettem mindet. Elég hamar – emlékezem vissza arra, amikor megjött a kis csomag és felfedeztem. Meg aztán ahogy fájt végül a hasam tőle, mert túl sok volt és tömény. Na mindegy is, nem zavar a dolog, most is simán csinálok ilyeneket, mindenki csinál ilyeneket, ebben nincs különlegesség. Egy rakat gyerek, és a legtöbb szeret enni is. Én biztosan. - Tarisznyarák? Hű... ez már kicsit tényleg annak is hangzik. De apa valami banánosat hozott. Életemben nem ettem olyan furát, pedig én ettem abból a nagyon erősből is már. Meg van az a fura ropi is, nem? - ha már beszélünk, akkor érdeklődöm, mert miért ne. Nem vagyok olyan, aki csak imitálja, hogy nyit a másik felé, nem akarok olyan lenni. Lehet nem a legjobb ez sem, viszont én vagyok, teljesen. Még ha emiatt furának is tartanak páran, vagy idegesítőnek. Abból nem volt sok, de akadt, csak nem bántott meg. Azt nehéz.
- Akkor az sem most volt, mi olyan négy éve, vagyis mindjárt öt. De előtte is jártunk erre néha, nyaralni. Anya szereti a Balatont és a virágkarnevált, amikor tudtunk, eljöttünk nyáron. És aközben tanulgattam a nyelvet. De te ugye többet tudsz a nyelvről, mint én – nekem szóban erősebb, mint írásban elv érvényesül, majd elkopik, ha gyakorlom. Lesz rá időm. Addig is, ha már felajánlottam, odébb is lépkedem, el attól a hangos vacaktól, és felszusszanok. Itt egy fokkal jobb, mivel ennek a nagy folyosónak az akusztikája tök fura, csak keresni kell a jó helyet.
- Senkinek nincsen, szerencsére amúgy nem zajos iskola ez – veszem elő az emlegetett cukorkát és nyújtom felé. Savanyú, alig édes de mégse kellemetlen. A kedvencem. - Kérsz akkor?
Hozzászólásai ebben a témában

Amikor bajban vagyok, énekelek.
Aztán rájövök, hogy a hangom igazából sokkal rosszabb, mint a helyzetem.
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
offline
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. szeptember 22. 22:12 | Link

Elijah


- Zizi... az az ami színes és úgy néz ki mint a rizs? - ha jól tudom az a zizi, de nem vagyok benne biztos. Ha az, az finom, gyümölcs íze volt annak amit ettem, és még amit ettem annak a csomagolásán a kedvenc rajzfilmemből volt az egyik karakter, a Pom Pom meséiből az Festéktüsszentő Hapci Benő. - Téli fagyira gondolsz? Abban van krém és nem fagyi, csak tölcsérben van és rá van írva hogy téli fagyi. - ezt megmondtam. Abban van krém és nem fagyi de fagyi. Nem fagyi, de fagyi oké, ez nagyon értelmes volt. - Fura ropi. Pepero? Az csokiba mártott ropi. - fura ropi, csak a peperora tudok gondolni. Nem tudom milyen másik fura ropi lehetne. De csokis, azért is jó.
- Ú a Balaton jó! Virágkarneválon még nem voltam de az is biztos szép! - hol is szokott lenni a virágkarnevál? Azt hiszem Debrecenben, de nem vagyok benne biztos. Valahol ott Hajdú-Bihar megyében.
- Igen, kérek szépen! - mondtam. Cukor az finom, az a harmadik legjobb dolog a csoki és a kimchi után. A kimchi azért is jó mert nagyon egészséges, és finom, és mindig jöhet. És ahány ház, annyi kimchi! Szinte bármiből készülhet (krumpliból, sőt dinnyéből is!), és bármivel kiegészíthetjük. A koreaiak szoktak bele rákot is rakni, az új és a zöld hagyma is elfogadható, valaki répát is tesz bele.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:54
Hozzászólásai ebben a témában

Elijah Kearney
INAKTÍV


katasztrófamágus
offline
RPG hsz: 214
Összes hsz: 971
Írta: 2018. szeptember 22. 22:30 | Link

Jun- Ööö... igen! Pontosan az, a színes rizs. De inkább csak a fogadba ragad bele – főleg, ha lyukas is, mint az én bal hátsóm, akkor roppant kellemetlen. Jó a fogorvosunk, szerencsére, ez olyan apás dolog, ő intézte, mert neki is ő csinál mindent, mi meg mentünk oda. Nem is kell félni tőle, a legtöbben azt teszik, de nekem már odakint se kellett gügyögnie a dokinak, mikor kisebb voltam. Persze, féltem, hogy fájni fog, de ennyi, attól még nem csaptam ki a hisztit. Másik orvosoktól se tettem vagy teszem, ez valami fura dolog lehet velem, mert a legtöbben mindkettőtől irtóznak, én meg önként mentem a hóhér karjaiba – ahogy emlegették.
- Egeeen, az. Én olyan lelkes voltam, amikor kaptam a Mikulás csomagban és szomorú voltam napokig, hogy nem olyan.. mint az igazi. Ez illúzióromboló valahol – csóválom a fejem, mintha a világ hatalmas dolga okozott volna ekkora csalódást, nem pedig valami édesség. Persze, nekem nem is kell még tőzsdével meg politikával foglalkozni, ez legyen egyelőre a suli mellett a legnagyobb gondom, hogy amit eszek, az nem ízlik. - Nem tudom, hogy csokis volt-e, de annyira nem vészesen. Ha túl édes valami, nem eszem meg, de ez sós is volt így elment. Megmutatnám képről, meg lefotóztam őket, csak épp itt nem működik semmi és nem is hoztam elektromos kütyüt. Azért kár, vagy te... nem élsz ilyenekkel? - hallottam már arról, hogy sokan még a létezését sem nagyon ismerik még egy telefonnak sem, így jobb, ha úgy világít rá az ember, meg én is, hogy tudom, ki mennyire van ebben képben. Nem elítélésképp, még ha nekem ez nagyon fura és hihetetlen, csak azért, hogy ne égessem be magamat. Jobban.
- Menjetek el egyszer, ha tudtok. Én azt hittem tök béna meg lányos dolog, de például csináltak olyan kocsit, amin dínó volt, vagy épp valami szuperhős. És nem is látszik, hogy virágból van – meg persze van még rakat más program is, de nem most adom elő, meg nem is emlékszem mindre. A cukrot végül odanyújtom, majd bekapok egyet magam is. - Igen, én is szeretem. Nem olyan kavicsos, mint a tenger és nem is hideg, mármint, amikor nyár van. Csak mindig nagyon sok az ember és hangosak. Deeee.. a lángos finom! És... - visszatekintek a gramofon irányába. Kicsit elhalkult, vagy csak rosszul hallom. - Ó, lehet lemerül..
Hozzászólásai ebben a témában

Amikor bajban vagyok, énekelek.
Aztán rájövök, hogy a hangom igazából sokkal rosszabb, mint a helyzetem.
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
offline
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. szeptember 22. 23:06 | Link

Elijah


- Az finom! - mondtam. Akkor jóra gondoltam, a zizi az az. Nálam mindig jöhet ami rizs és nem sushi. Fujj, életemben egyszer ettem, de soha többet. Nekem nem jött be. Ha nem szereti valaki a lazacot, az ne egyen lazacos sushit, én csak ezt tudom mondani. Másik töltelékkel nem kóstoltam mert az a fekete cucc ami összetartotta már nem ízlett és majdnem kiköptem.
- Apukám informatikus, teljesen tudom mi az. Meg mugli születésű is vagyok. - én nem nyúlok hozzá nagyon telefonhoz meg géphez, telefont csak arra használtam hogy telefonáljak vagy koreai sorozatokat nézzek. Koreai sorozatok mindig mindenhol minden mennyiségben kellenek, mert azok nélkül nekem nincs élet. Meg tök jó, a macskámat is egy sorozat miatt neveztem el Bok Gil-nak. Remélem nem olyan vége lesz szegénynek mint abban a sorozatban a cicának.
- Dínók, szuperhősök, biztos tök jó! Szereted a szuperhősöket? Én igen, a kedvencem Anpanman egy japán képregénysorozatból. - meg az egyik kedvenc dalom címe is Anpanman, és az anpan egy finom kaja, de ezt nem mondtam mert sajt. Elvettem a cukrot, és bekaptam. Hú ez furán hangzott. De finom! - A lángos jó, csak akkor nem mikor a nővérem belenyomja az arcomat. - nevettem el magamat. Visszagondolva vicces, igaz én akkor nem nevettem, mert tiszta tejföl és sajt lettem. - Halleluuujaa! Merülj le te gramoizééé! - mondtam a zenedoboz cuccosnak.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:55
Hozzászólásai ebben a témában

Elijah Kearney
INAKTÍV


katasztrófamágus
offline
RPG hsz: 214
Összes hsz: 971
Írta: 2018. szeptember 23. 00:02 | Link

Jun- Nekem nem jött be, de nem vagyunk egyformák
– szerencsére. Mármint ne értsen félre senki, nekem nincs gondom a sráccal, azzal lenne, ha mindenki, minden egyes embernek ugyan azt kellene szeretni. Jó, akkor nem tudnám, hogy létezik más, de... de jó se lenne. Így a legjobb, annyi szent. A változatosság jó, csak akkor felesleges, amikor finom az ebéd és hetekig enném, vagy egy zene annyira leköt, hogy újra és újra csak azt játszom le.
- Óóóó! Én is az vagyok! Az én apukám pilóta, ezért utazik sokat és hallok sokat a helyekről, ahova jár. Azt hittem ide nem járnak sokan a mugliszületésűek közül. De azért tök jó, hogy nem vagyok egyedül! - mert hát honnan a fenéből tudjam én azt, ki merről jött ugyebár. Nem látok bele senki fejébe sem, és nem illik ezt kérdezni se, azt már megtanultam, mármint az eddigi életem során. Vannak kérdések, amik érdekelnek, de nem illik kimondani. Nők súlya, kora, meg hogy mennyi az annyi, apa mondogatott pár ilyet. Pasiknál annyi nincs, azonban úgy logikázom, ez is az lehet.
- Szeretem őket, igen. Meg igazából sok mindent nézek, amit persze lehet. Nem engedik nagyon a korhatáros dolgokat, pedig láttam már véres filmet. Meg olyat is, amiben volt meztelen nő, de azt anya nem tudja. Szóóóval... én is bírom, igen. Őt mondjuk nem ismerem, én inkább a Marvel féle hősöket szeretem mostanság, előtte meg... meséket néztem – nevetem el magam, mert gyerekként meséket néztem, most ezeket, meg Star Wars, aztán majd jönnek az akciófilmek meg a sport. Meg bármi. Igazából, a horrorfilmek érdekelnek, azok az igazi ijesztő filmek, csak még az eléggé messze van, és bár van kísértés, egyelőre jó gyerek voltam. - Hasonlít a neve Aquaman-re, ő is nagyon jó. Kár, hogy nem tudunk kimenni moziba – ezt sajnálom, hogy nincs a faluba és ami lenne az nagyon messze van innen. De majd bepótlom nyáron, mire való az internet.
- Nem a tortába szoktak arcot nyomni? Bár... végül is – képzelem el, milyen lehet egy jó sajtos és tejfölös arcpakolás. Aztán hopp, már fel is ültem az ablakpárkányra, kényelmesebb, mint ácsorogni. És ha tényleg abbamarad a zene, akkor könnyen vissza tudom majd vinni azt a vacakot. Csak kell egy kis idő még. - És amúgy neked nem volt fura? Mármint, amikor megtudtad, hogy ez a világ létezik, meg minden.
Hozzászólásai ebben a témában

Amikor bajban vagyok, énekelek.
Aztán rájövök, hogy a hangom igazából sokkal rosszabb, mint a helyzetem.
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
offline
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. szeptember 23. 18:32 | Link- Te vagy az első mugliszületésű akivel találkoztam! - mondtam. Nem találkoztam olyan sok emberrel még, majd talán jövőre. Idén még alig voltam itt, körülbelül egy hónapot? Nem tudom, nem számoltam a napokat, ez nem börtön, sokkal inkább valami áldás hely, mert tök király, csak vannak a furcsa dolgok amiktől kiráz a hideg. Mozgó festmények például. Megint a mozgó festmények! Miért kellett kitalálni?
- Fujj. Én egyszer láttam egy korhatáros horrorfilmet, soha többet. Azóta félek Koreában a vonatokon. - soha többet nem akarok horrorfilmet látni. Az az egy elég volt amit életemben láttam. Nem alszok a vonatokon soha többet, főleg nem akkor ha Busanba megy a vonatocska. Még a szó is olyan fura. Horror. Olyan fura hangzása van, mintha ennék valamit, vagy nem is tudom. - A Marvel is jó! Hmm meséék imádom a meséékeet! - meseimádat megmaradt, lehet csak a hugi miatt, lehet amúgy is. Koreai, magyar, amerikai, minden jöhet ami mese és nem ijesztő. Van ijesztő mese? Nem tudom, lehet van.
- De, de kedves nővérem mindenbe belenyomja az arcomat amibe csak tudja. - Jiwoo az Jiwoo, nem lehet vele mit csinálni, nyomkodja az arcomat, vagy az arcomat a kajába. Neki valami nyomkodás kényszere lehet vagy én nem tudom. - Fura volt nagyon, de elsőre elhittem, csak a szüleim nem.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:55
Hozzászólásai ebben a témában

Elijah Kearney
INAKTÍV


katasztrófamágus
offline
RPG hsz: 214
Összes hsz: 971
Írta: 2018. szeptember 25. 10:09 | Link

Jun- Hát most én is így vagyok vele, mármint, lehet, hogy találkoztam másokkal is, csak nem tudok róla – mert hát tényleg nincs ez senkire sem ráírva. Így egyszerűbb lenne, de inkább maradjunk annál, amikor már a beszélgetés maga terelődik oda és könnyebb. Úgy néz ki, mások is átélték azt, amit mi is, és persze ezzel nincs semmi gond, egy percig se hittem, hogy ezzel egyedül csak én vagyok így, elképzeltem, hogy akadt-e már olyan, aki partvissal kergette ki azt, aki segíteni akart nekik, vagy épp a rosszabb fajtát, aki a gyereket üldözte el, mert ilyennel nem tud és nem is akar mit kezdeni. Ó, én tudom, hogy az átlagban élek. De ez a kényelmes.
- A vonatokon? Miért, mi volt ott? Valami szörny vagy... na mindegy is. Én úgy vagyok vele, hogy az csak film, nem lesz belőle semmi gáz. Ki nem mászik a tévéből, nem lesz valóságos, vagyis akadhat olyan, ami még sikerülhetne is, viszont nem. Szóval, ne aggódj, nem lesz gáz a vonaton se! - nem azt mondom, hogy csak azt nézzen vagy egyáltalán nézzen, hanem inkább, hogy ne rettegjen alaptalanul. Én megpróbálom, bár, őszintén nem vagyok mestere, mert alig láttam ilyeneket és abból sem a legvészesebbeket, mégis, egyszerűbb azt mutatni, hogy rám hallgathat, mert értek hozzá és értem hogyan működik. Meg miért ne. - Ühüüm, ilyesmiket bámulok én otthon. Idebent meg olvasni szoktam. Most Stephen King-et olvasok, ő is jó ijesztő könyveket ír! - legalább a könyvek működnek idebent és nem csak az van, amiket a könyvtárba halmoztak fel. Ezek anya könyvei, neki van egy kisebb gyűjteménye, és mivel a csomagok is elérnek ide, amit úgy érez, azt elküld, hogy olvassam el. Őszintén, ebben engedékenyebb, mint a filmekkel, valahogyan, szerintem úgy van vele, hogy örül, hogy olvasok és nem csak pötyögök a telefonomon. A szomszéd srác ilyen, és hát...
- Aaauh. Azért abba csak nem ami forró. Mert a hab meg a tejföl oké. Bár én lehet inkább a kaját sajnálnám, mint az arcomat – töprengek el, hogy ha lenne testvérem és így viselkedne, akkor mi lenne a legnagyobb bajom. Nem az arcmosás. - Akkor neked könnyebb volt, én aligha fogtam fel, meg most se. Túl sok, vagy inkább sokk elsőre meg ötödjére is. De nem panaszkodom – csak egy kicsit.
Hozzászólásai ebben a témában

Amikor bajban vagyok, énekelek.
Aztán rájövök, hogy a hangom igazából sokkal rosszabb, mint a helyzetem.
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
offline
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. szeptember 26. 22:48 | Link- Zombik voltak és nagyon randák voltak szóismétlés. - az az átkozott szóismétlés, valahogy nem lehet kikerülni? A voltakra nem tudok más szót mondani, egyáltalán van más szó rá? Nem gondolom azt megint hogy majd utánanézek, mert úgyis elfelejtem.
Vannak szép zombik? Ha vannak akkor hogy szépek? Lehet hogy csak zombi szemmel nézve szépek, ember szemmel pedig nem. - Én mangákat szoktam olvasni. - mangák nálam mindenhol ott vannak. A táskámban, az ágy alatt, a zsebembem nem mert oda nem fér be, de ha beférne akkor mangákat tartanék a zsebemben. Az milyen király lenne! Lehet van olyan nagy. zseb, csak én nem tudok róla. Ha meg nincs, varrok, ha tudnék varrni! Lehet azt is meg kéne tanulni! Csak lehet. szétszúrkálnám az ujjacskáimat
- Abba nem, azért Jiwoo nem gonosz, csak egy nagyon picikét. De a kaja fontosabb az arcocskámnál. - kaja mindennél fontosabb, jó nem mindennél, vannak a kajánál fontosabb dolgok. Vagy nincsenek? A víz talán, víz nélkül kevesebb ideig bírja életben az ember. Hány napig is? Három-négy nap ha jól emlékszem. Étel nélkül meeg... fogalmam sincs, majd utánanézek, de nem mert majdnem mindenre ezt gondolom, de úgysem fogok.
- Milyen zenéket szeretsz? - ez most csak úgy jött, nem tudom honnan. Nagyon imádom a zenét, lehet azért. Nem minden zenét, de amit lenyel a fülem, azt igen. A fülem lenyel, oké ez nagyon értelmes volt. A fülem tud nyelni? Nem hiszem, nincsen nyelőcsöve, az emberek tudtommal azzal nyelnek. Vagy nem?
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:55
Hozzászólásai ebben a témában

Elijah Kearney
INAKTÍV


katasztrófamágus
offline
RPG hsz: 214
Összes hsz: 971
Írta: 2018. október 1. 00:18 | Link

Jun- Zombik a vonaton. Na az egy egészen új környezet mindenkinek, elég... meredek. De így elbújtak rajta vagy ott lettek zombik?
- pislogok, mert hát, még ha film is, olyan vonatra ép eszű ember nem száll, amin hörgő, rothadó és mégis járkáló holtak leledzenek. Vagy mégis? Vannak ezeknek a filmeknek logikájuk, vagy csak fejest kell ugrani a veszélybe? Meglepne, de hát épp melyik a fontos, az akció vagy a hitelesség. Sokszor nem járnak kéz a kézben, mert hát, hogy lenne akkor látványos. Értem én a logikát, mert akkor senki nem nézne filmeket csak a saját életét. - Mi a gond a szóismétléssel? Megesik, én is szoktam – vonom meg a vállam, hogy ezen én aztán nem akadok fenn. Amikor beadandót írtam, vagy írok, ott bújnak elő ezek a gondok, és mégis, úgy hagyom, ahogy van. Nekem azt mondták annak idején, mindig az a jó gondolat, ami elsőre jön, mert az az igazi, a többi meg már csak túlgondolás. Ha épp ismétlem magam? Hát ez van. Szerintem egy tanár el tudja viselni ezt, de amikor meg a kis segítő pennát használom, akkor meg aztán javít serényen, így át sem kell néznem. Csak amikor már úgy érzem, merül, mert kivesz belőle a varázs. Ezt akkor tapasztaltam meg, amikor beadva egy dolgozatot, nos... igencsak kibuktak rajta a hibák, de szerintem az is, aki javította. Akkor láttam meg, hogy ezek is le tudnak merülni, és milyen csalódás! Mert miért nem örök a mágia? - Mangák? - pislogok párat, mikor elszakadok a múltbéli botlástól. - Jaj! Azok a képregények japánból, nem? Egyik ismerősömnek van, ott láttam párat. Ilyen... robotosat meg vámpírosat is. Mondjuk én inkább a szuperhősöset szeretem, meg a Garfield-ot, de azok se rosszak – nem az én műfajom ugyan, de tényleg volt benne potenciál. Más, mint a megszokott. Eleve fordítva kezdtem el olvasni, szóval...
- Minden testvér ilyen, gondolom. Nekem nincs, így nincs tapasztalatom sem, abban viszont igen, hogy a kaja fontos – bólogatok nagyokat, mert enni szeretek. Ki nem? Ritka olyat látni, főleg ebben az országban. - Neked nem voltak furák az itteni ételek? - gondolok vissza az első élményemre a túrós tésztával, a töltött káposztával, vagy a lecsóval. Bármivel. De azóta kibékültünk!
- Hát nem ilyet! - nevetve bökök a most éppen csukladozó gramofonra. Na, csak javul valamit ez is! - Amúgy bármifélét. Rock, pop, vagy épp valami régi diszkó. Nem szoktam nagyon válogatni, inkább a hangulat fog meg. És téged? A mangás zenék?
Hozzászólásai ebben a témában

Amikor bajban vagyok, énekelek.
Aztán rájövök, hogy a hangom igazából sokkal rosszabb, mint a helyzetem.
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
offline
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. október 3. 19:32 | Link- Egyszer csak megállt a vonat, és felmentek rá a randa zombik. - nem tudom hogy inkább ijesztőek vagy randák voltak. Mindkettő! Ijesztően randák. Vannak nem ijesztő zombik? Igen, azok a cuki ijesztők. Mikor kell egy rajzfilmbe egy csúnya ijesztő rossz gonosz, de azt gyerekek nézik, ezért valamivel meg kell cukisítani. Van ilyen szó? Cukisítani. Új szó a szótáramba. - Néha ha szót ismétlek akkor odamondom hogy szóismétlés. - vontam meg a vállamat.
- Igen, azok! Nem csak japánok lehetnek, vannak koreaiak és kínaiak is. - de a japánok az igaziak, én meg nem beszélek japánul, úgyhogy csak azokat tudom elolvasni amiket lefordított valaki koreaira vagy magyarra. Sokkal több van koreaira fordítva, magyarra nem tudom miért nincs olyan sok.
- Nekem van egy húgom meg a nővérem. Nőuralom van a otthoon! - sosem láttam rosszat a nőuralomban. Nem volt az egész ház rózsaszín, ami amúgy jó lett volna mert az az egyik kedvenc színem. Nagyon furán hangzik, egy fiú egyik kedvenc színe a rózsaszín. - Azok voltak, de nem mindegyik. A Hortobágyi palacsinta elsőre ízlett. - kár hogy otthon inkább koreai ételeket csinál anya. Jó a kimchit és a kimbapot imádom, meg majdnem minden kaját. Szeretem a hasamat, nagyon. - Neked?
Mangás zenéék? - Mangás zenék nincsenek ha jól tudom. Koreai pop zenécske, magyar rock és metal, orosz metal meg amit anyukám hallgat füles nélküül. - először utáltam azokat a zenéket mert mindig valami hegedűs cuccot hallgatott, én meg régen nem szerettem a hegedű hangját, mert olyan fura.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:55
Hozzászólásai ebben a témában


Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyElső emelet