36. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Fontosabb időpontok:
  • Szeptember 30: Évfolyamléptetési kérvények leadása
  • Október 01: Megkezdődik az új tanév
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyElső emelet

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Regős Manó
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 151
Összes hsz: 428
Írta: 2016. április 24. 19:13 | Link

öltözet

Jól indult a nap Manó számára. Egyrészt szombat van, ami azt jelenti, hogy nincs iskola, és hogy holnap délutánig nem is kell izgatnia magát a hétfői tanulnivalókon. (Ez kicsit sántít, mert nagyon is szokta magát izgatni, ugyanis nem elég, hogy megbukott, és egész nyáron gyakorolt, továbbra sem tud egy épkézláb bűbájt sem összehozni. A volt iskolájában legalább sikerülgetett egy-két varázslat... mióta a Bagolykőn van, semmi.)
Másrészt nem sokkal ebéd után rátalált egy elsős levitás, aki csapata fogója lesz. Aprócska lány, Manó rögtön megértette, hogy került ebbe a pozícióba. A lány - Bogi - megkérte, hogy segítsen neki a kviddiccsel, Manó pedig szívesen egyezett bele. Jó lesz az ebédet lemozogni. Bemelegítettek (rengeteg futással, utána pedig alapos nyújtással), aztán vagy egy órát a levegőben töltöttek. Ekkor a Rellon csapata érkezett a pályára, az ő edzőidejük volt, így Bogi és Manó eltakarították magukat a helyszínről. De addig is a fehér hajú navinés kellemesen megmozgatta tagjait, és új ismerőst szerzett.
Manó elbúcsúzott a lánytól, mostanra beért a kastélyba, de Bogi úgy tűnik, még nem akar elválni, pedig a navinésnek égető szüksége volna egy zuhanyzása - egyedül -, mielőtt teljesen megundorodik magától. (Igazából hiába izzadt meg, nem bűzlik, de neki már ez is sokk.)
Hozzászólásai ebben a témában

Soóki Zsóka Boglárka
INAKTÍV


Noel kistündére, Anne manója, Vivi Bogyócája :3
offline
RPG hsz: 50
Összes hsz: 2184
Írta: 2016. április 24. 19:54 | Link

Manócska


Kviddiccsel a legjobb kezdeni a délutánt és ezt senki nem cáfolhatja meg. Sajnos egyik levitást nem találta a csapatból, vagy nem értek rá, Bende pedig megtiltotta, hogy egyedül seprűre üljön, emiatt kapta el a navinés fogót. Még a kékektől hallott róla, és úgy gondolta ideje lenne megismerni. Mehetett volna az eridonosokhoz, illetve a rellonosokhoz is, viszont nem akarta egész nap keresgélni az embereket, így maradt a sárga srác. Egyébként sincs vele baja, szeret ismerkedni és ez a legjobb módja neki. Manó nem tiltakozott, ami az ő szerencséje, különben megismerte volna Bogi elszántságát. Az edzésük kicsit több mint egy óráig tartott, aztán jött a zöld csapat, nekik pedig menniük kellett. A kislány számára minden edzés valami fantasztikus, már most nagyon szeret a levegőben repkedni és a kis aranylabda után repülni, remélve, hogy elkapja azt.
- Láttad, hogy kétszer is elkaptam a cikeszt? - kérdezi a fiút, miközben a nyomában lépked. Még nem volt elég neki a friss levegőből, és az új ismeretséget tovább mélyítené egy kis beszélgetéssel. Szeretné jobban megismerni a srácot, aki vigyázott rá, hogy aztán, ha a testvérei kérdezősködnek, tudjon válaszolni a fiú kilétével kapcsolatban. Ahogy Bendét ismeri nem fog repesni az örömtől, de Bogi már nem olyan kicsi, tud magára vigyázni, főleg, ha egy idősebb fiú is ott van mellette. Ha bármi baj lett volna, Manó biztosan segített volna.
- És te mióta kviddicsezel? Már az iskola előtt is játszottál? - teszi fel a tovább kérdéseit, közben érdeklődve fülel. Mindenre kíváncsi, ami a sporttal kapcsolatos.

Hozzászólásai ebben a témában


Tiberiusz | Bodza | RicsiCsikó örcsibarcsija | jimnie szeret by Jimnie | Berci patrónusa
Regős Manó
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 151
Összes hsz: 428
Írta: 2016. április 24. 20:59 | Link

öltözet

- Igen, nagyon ügyes voltál, szuper fogó leszel! - hunyorít Manó Bogira, és egy kicsit arrébb húzódik tőle a séta közben. Utál izzadtan mások társaságában lenni. A lánynak is meg kéne értenie, hogy ráadásul két izzadt ember együtt, az már igazán gusztustalan.
- Mióta iskolába járok, kviddicsezem, a Bagolykőn tavaly kezdtem. Itt jóval keményebbek az edzések és a mérkőzések is, úgyhogy most fejlődök csak igazán.
- Te fogsz játszani az első levitás meccsen - betéve tudja a csapatok összetételét -, hogy sikerült bejutnod a kezdőbe rögtön? Izgulsz miatta?
Manó beletörődik, hogy a fürdőig biztosan folytatniuk kell a beszélgetést. Aranyos lány, és sajnálja, hogy le kell pattintania, de... tudjátok, miért.
Kopognak a lépteik a folyosón, tesznek még két kanyart, és végre a kviddics csapatkapitányi fürdő ajtaja elé kerülnek. Hogy, hogy nem, Manónak történetesen megvan a fürdő jelszava. És ezt szereti is kihasználni, mert itt anélkül fürödhet, hogy stresszelnie kéne azon, hogy valaki meglátja.
- Figyelj, szeretnék lezuhanyozni... - kezd bele óvatosan.

Osztozkodnak még egy ideig az ajtó előtt, és Manó szívesen megígéri a lánynak, hogy újra együtt gyakorolnak. Ez neki is jól jön, mert kevés barátja van itt a Bagolykőn, és minél több fogó ellen gyakorol, annál ügyesebb lesz ő is.
Azután sikerül elbúcsúzniuk, és a fehér hajú végre belemerülhet rég áhított forró fürdőjébe.

- Bogi kérésére lezártam.
Utoljára módosította:Regős Manó, 2016. május 23. 13:34
Hozzászólásai ebben a témában


Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyElső emelet