35. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyElső emelet

Oldalak: « 1 2 ... 14 ... 22 23 [24] 25 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Hollósi Zalán
Diák Levita (H), Pro Levita-díjas, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 977
Összes hsz: 1273
Írta: 2023. március 1. 01:33 | Link

Júlia


- Na persze - összeszedte minden erejét és ellökte magát végleg a faltól. Elviselhetetlen kín volt a tagjaiban, de nem érdekelte. Ha szórakozásra vágyik, keressen mást, akit hülyére vehet.
 A levitáig elevickélni egyelőre nem tudott volna, de most nem is az volt a cél, hanem hogy eltűnjön a diákforgalom szeme sarkából és minél messzeb tudja magától Júliát. A falat támaszta szenvedte oda magát a mosdó ajtajához, ahonnan nemrég kilépett.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Bánffy Albert Tamás
Mestertanonc Eridon (H), Világalkotó, Egyetemi hallgató, Bogolyfalvi lakos, Másodikos mestertanonc


Berci | zsiráf
offline
RPG hsz: 49
Összes hsz: 130
Írta: 2023. március 5. 00:36 | Link- Nem annyira a mágia lep meg, hanem inkább... nem is tudom, az, hogy valaki itt ebbe energiát fektetett és még a karbantartásra is időt szán - igyekszik megmagyarázni némi rácsodálkozással vegyes lelkesedése okát. Ő az ilyesmire biztosan nem szánna elég időt, de mint látványosság, tetszik neki. Elvigyorodik a sétáló gramofon láttán, félrelépve közben az útból, majd rákészül, hogy a cetlit bedobja egy piszkos sisakrostélyon. Mint aki menten nekivág egy száz méteres gyors távnak, előre dől törzsből, és feszülten figyel. Komoly koncentrációt igényel végül is a feladat. Gyűrögeti is kicsit ujjai között a papírt, majd csak sikerül becsúsztatni az egyik rostélyon. Magához képest roppant türelemmel és megértéssel várja végig, hogy Zalán is a hadművelet végére érjen, addig is az ablakpárkányhoz lép és nekitámaszkodik. Csak akkor szólal meg, amikor már a másik sem koncentrál a feladatra, mert így vagy úgy, de túl van rajta.- Na és akkor most várunk a csodára?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Reményi Boglárka
Diák Eridon (H), Bogolyfalvi lakos, Harmadikos diákoffline
RPG hsz: 25
Összes hsz: 31
Írta: 2023. március 13. 15:02 | Link

Layla

Nem vagyok ostoba, természetesen tudom, hogy a Banya portréja alatt ücsörögni felér azzal kábé, mintha a nagyteremben közhírré tenném a mondandóm. De most egyedül vagyok, magamban meg még nem beszélek - bár lássuk be, nem vagyok rossz társaság -, szóval egyelőre azt hiszem nincs miért aggódnom. Leszámítva persze az esetlegesen erre járőröző prefektusokat, mert éjfél elmúlt, én meg mint látjuk, nagyon messze járok a kényelmes ágyikómtól - de még a klubhelyiségemtől is. De mostanában olyan furán érzem magam. Kicsit rám tört a magány. Pedig tök sok barátom van, és Herb is írt, mióta hazament, csak... nem tudom. Olyan rossz valami, és nem tudom mi. Ez viszont boldoggá tesz, mármint a kószálás, mert akkor nagyon menőnek érzem magam, mikor mindenféle helyekre lógok be. Csak hát kell egy kis pihenő néha, mint épp most is. Hátha nem csípnek el, nem kéne megint lebukni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Layla Robillard
Független boszorkány


Kayla Nyuszi
offline
RPG hsz: 154
Összes hsz: 185
Írta: 2023. március 13. 15:18 | Link

Bogi
utolsó járőrözések egyike

Ásítva fordul be a sarkon a banya portréja felé. Annyira nagyon nem volt kedve ma kijönni járőrözni! Mivel ez a végzős éve, egészen másra koncentrál, mint a prefektusi feladataira, de nem akarja cserben hagyni sem házvezetőjét, sem társait. A számtalan edzés, a hajnalig tartó tanulás, no és persze kapcsolata Lafayette-el minden idejét és erejét elviszik, s bár kedvese sokkal inkább jelent feltöltődést, sajnos mindez édeskevés a mellette lévő dolgok mellett. Hosszú szempillái megemelkednek, kitöröl egy könnycseppet fáradt szemének sarkából és rögtön észre is veszi, hogy valaki, aki nagyon is alapkézésesnek tűnik, nem a szobájában tartózkodik.
- Sziaaaa - mosolyogva integet neki, bár a pulcsiján díszelgő prefektusi jelvényt meg sem próbája eldugni. - Minden rendben? Hogyhogy nem a körletedben vagy? - annyira kedves, hogy lehetetlenség megijedni akár tőle, akár attól, hogy büntetés lenne a rajtakapás vége. Nem ismeri fel egyébként az eridonost, mivel az Edictumot messzire elkerüli, amúgy meg nem tudná megmondani, melyik tanárnak ki a gyereke. Ha még ezt is fejben tartaná, valószínűleg szétrobbanna.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Várffy-Zoller Vándordíjas 2019/2020 őszi-téli tanév
Reményi Boglárka
Diák Eridon (H), Bogolyfalvi lakos, Harmadikos diákoffline
RPG hsz: 25
Összes hsz: 31
Írta: 2023. március 14. 13:04 | Link

Layla

Úgy tűnik, nincs mákom. Persze, amíg nem látom meg a jelvényét gondolhatnám azt, hogy egy másik éjszakai rendbontó, vagy éppen egy szabadon kóricáló mestertanonc, de a lány meg sem próbálja letagadni, hogy kicsoda-micsoda. De olyan kedvesen mosolyog, én meg amúgy sem akarom átvágni vagy ilyesmi, hogy viszonzom a gesztust, még integetek is hozzá, szóval tisztára úgy nézünk ki, mint az ezeréves jó barátok.
- Sziaaa. Leülsz? Tuti fárasztó egész éjjel mászkálni. - Már tolom is magam arrébb, hogy ide férjen. Na nem mintha akkora test lennék, hogy nem lehet tőlem leülni egy kanapéra, de ettől aztán végképp tök kedvesnek látszom. - Persze, minden jó. Csak nem tudok aludni. Te gondolom tudnál, fáradtnak tűnsz. - Csak a vak nem látja, hogy legszívesebben a kényelmes kis ágyikójában húzná a lóbőrt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Mesélő
Mesélőoffline
RPG hsz: 787
Összes hsz: 1260
Írta: 2023. március 17. 17:43 | Link

Zalán és Berci
brace yourselves

Amint a fiúk kinézik a maguk páncélját, hogy megpróbálják belecsempészni a kívánságukat, a gramofon hirtelen hátrakapja a "fejét" és elhallgat. A vértek ledermednek, ezzel alighanem megkönnyítve a fecnik pontos landolását, azonban amint halk surrogással eltűnnek a sötétben, a gramofon vészjósló kattogásba kezd, mintha elakadt volna a lemeze.
A következő pillanatban valamennyi páncél sisakja - ügyes sem vetve emberi anatómiára - csikorogva-nyikorogva egyenest hátrafordul, hogy a diákokat nézze. Valamennyi üres látórés rájuk szegeződik, vihar előtti csendet idézve. Aztán a gramofon egyszerre riadót fúj és megindul feléjük, kos módjára leszegett hangszóróval, a nyomában pedig, lassabban, de éktelen csörömpöléssel, megindul hat pálcél a csapatból.
Na igen, nem ártott volna megvárni, amíg az őrségváltás megtörténik és az őrök - helyüket elfoglalván - nem mozdulhatnak többé...
Utoljára módosította:Seth Gareth Selwyn, 2023. március 26. 08:46 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

"Bármi lehetek. Egy virág, egy asztal, egy szellem vagy akár csak egy szellőcske. Sose tudhatod éppen hogyan találkozol velem, viszont mindig tudod, ha ott vagyok. Figyelj rám!"
Hollósi Zalán
Diák Levita (H), Pro Levita-díjas, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 977
Összes hsz: 1273
Írta: 2023. március 26. 00:22 | Link

Albert


Kelletlenül ruhaszkodott el aztán a támasztékától, hiszen még mindig fájlalta a lábát, de ha már adódik a lehetőség... Óvatosan emelte meg kezét, benne a gyűrött galacsinnal, s érdekes módon sokkal könnyebben sikerült a művelet, mint ahogy az iskolai pletykák azt leírták neki. Mosolyra rándult ajka, amit aztán a páncélok mozdulata pillanatokon belül képes volt letörölni.
 Zalán leblokkolt a rémülettől, pedig leszívesebben elhátrált volna minden felé meredő sisakrostélytól.
 - Ez így nem... - kezdte a vészkárogást, de az egész riadt nyikkanásba torkollott, ahogy perifériájából észrevette a feléjük dübörgő gramofont. Jószagú griffgané...
 Lehetőségeihez mérten ugrott odébb, ami azt eredményezte, hogy tökéletes precizitással taposott rá Albert lábára és borult vele együtt a falnak.
Utoljára módosította:Hollósi Zalán, 2023. március 26. 00:23 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Bánffy Albert Tamás
Mestertanonc Eridon (H), Világalkotó, Egyetemi hallgató, Bogolyfalvi lakos, Másodikos mestertanonc


Berci | zsiráf
offline
RPG hsz: 49
Összes hsz: 130
Írta: 2023. március 27. 21:58 | LinkValami körülményesebbre számított a mágikus páncéloktól. Csodálkozik is, hogy ez meglepően könnyen ment, amíg a gramofon kattogni nem kezd, majd pedig gyors egymásutánban nem csak az indul meg feléjük, mint valami dühödt kos, de a páncélok is a nyomában. Arcára fagy az elégedett mosoly, miközben majdhogynem kétségbeesetten igyekszik felmérni a lehetőségeiket. Van a környéken olyan terem, ahová bemenekülhetnek? Esetleg szórjon sóbálványátkot az egész bagázsra? Vajon az hatékony lenne, vagy csak egy még dühödtebb páncél-seregletet eredményezne? Előrángatja a pálcáját is gyorsan, szerencsére mindig kézügyben tartja, mint bármely rátermett mágus tenné.
- Petrif... AÚÚÚ - jajdul fel, merthogy bármennyire is reagálna gyorsan, Zalán nagyon határozottan tapossa meg a lábát, mielőtt még ledönteni is megpróbálná róla. Ha a páncélok ideérnek, agyon fogják taposni őket. A falban nem tud megkapaszkodni, de azon sincs ideje dohogni, hogy milyen szép zúzódásai lesznek majd ebből. Ha nem lenne jól nevelt, most bizonyára szitkozódna, így azonban a kezéből kiesett pálcát összeszorított fogakkal igyekszik megkaparintani.
- Petrificus totalus - küldi rá a varázsigét a gramofonra, ami úgy közeledik, mint egy gyorsvonat vagy egy eszeveszett gurkó, aztán behunyja a szemét. Ha ezt túléli, biztos, hogy jótékonykodásra adja a fejét és kifizeti valaki teljes tandíját, vagy tudja a fene, csak élje túl. Lehetőleg maradandó sérülés nélkül. A főnix felejtős.  

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hollósi Zalán
Diák Levita (H), Pro Levita-díjas, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 977
Összes hsz: 1273
Írta: 2023. április 1. 17:05 | Link

Albert


A pálcájáért akart nyúlni ő is, de az legalább két méterre gurult tőle. Berci vállára támaszkodott, hogy megadja magának a kezdőlöketet, ha más miatt nem is, de azért, hogy félrevetődjön a földön. Akkor csengett a fülében a baljóslatú bűbáj.
 Ha a sajgó tagok nem lettek volna elegek Zalánnak, most már biztos lehetett abban, hogy fizikálisan tönkrevágták őt a nap hátralevő részére. Teste görcsöden vigyázba vágta magát s úgy dőlt el ismét a padlón, mint egy szerencsétlen kuglibábu.
 Orrán préselt ki egy frusztrált sóhajt, ám többre nem volt képes. Abból a szögből csak a falat látta, talán jobb is így, hogy nem kell premierplánban végignéznie, ahogy felöklendezi őket egy elvarázsolt zenegép.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Bontovich Sára
Diák Eridon (H), DÖK tag, Bogolyfalvi lakos, Ötödikes diák


Mazsola
offline
RPG hsz: 536
Összes hsz: 564
Írta: 2023. április 2. 15:23 | Link

Bánki
Évnyitó közepén távozva, Eridon felé haladva

Én egyáltalán nem így terveztem. Azt gondoltam, hogy visszajövök, leülök a barátaim mellé. Örülünk egymásnak, beszélgetünk, hogy kivel mi történt. Eszek egy jót! De, ahogy megláttam Bánkit, teljesen elborult az agyam és egy olyan énem jött elő, akinek létezéséről még én magam sem tudtam.
Emma csak tetézte a dolgot, az pedig, hogy Rudolf büntetést emlegetett.. Hab a tortán. El nem hiszem, hogy én lettem a rossz és tényleg Miksa a példa. Egyszerűen nonszensz.
Sóhajtva fordulok az Eridon felé. Annyira rosszul érzem magamat, mindenért. Szerettem volna szépen, tisztességesen beszélgetni vele, a kis könyvecskét akartam elvinni neki és odaadni, hogy elolvassa miket gondoltam. Aztán bumm. Ott ül és ráadásul Mankával, aki édesen becézgette. Kell ez nekem?
Teljesen elvarázsolódva, gondolataimban elmerülve haladok, igaz hallom, hogy jön valaki, de nem gondolnám, hogy Bánki az. Én se tenném a helyében.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bánki Botond
Mestertanonc Eridon (H), Bogolyfalvi lakos, Másodikos mestertanonc


VicciBánki
offline
RPG hsz: 430
Összes hsz: 431
Írta: 2023. április 2. 15:25 | Link

Saci

Nekem viszont van lakcímem lent, és egy hosszú pillanatig el is gondolkozom rajta, de Miksa is Laura után ment, és látva őket, tudom, hogy az a helyes, ha én is így teszek. Irigylem a párkapcsolatukat, a rezdüléseiket, összepillantásaikat, és én is akarom, csak persze Sárával, így természetesen utána sietek, és minden sarkon látom a beforduló árnyékát, amit követek, de tudom, hogy meg kell szólítanom.
- Biztos, hogy nem gondolta komolyan a háromszáz napot, csak felhúztad a tavalyi dolgok felemlegetésével.
Biztos, hogy csak ezért mondta, és én ezzel próbálom vigasztalni, hátha megenyhül.
- Miért barna?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bontovich Sára
Diák Eridon (H), DÖK tag, Bogolyfalvi lakos, Ötödikes diák


Mazsola
offline
RPG hsz: 536
Összes hsz: 564
Írta: 2023. április 2. 15:44 | Link

Bánki

Lassan fújom ki a levegőt, amikor kiderül, hogy Botond az. Engem is meglep, de megkönnyebbülök, mert nála csak rosszabb opciók jöhettek volna. - Nevetséges. Miksa akár meg is ölhetne valakit, Rudolf még akkor is keblére ölelné - válaszolok kissé ingerülten, még magamat is meglepve ezzel.
- Mi? - nézek rá fél pillanatig értetlenül, aztán leesik. - Jaa, a hajam. Így nem én vagyok a családban a mostoha, meg a postás gyereke - fél igazság. A másik felét nem is tudom, hogy mondjam - e.
- Miért ez az iskola? - érdeklődő vagyok, nem támadó, mondjuk azt, hogy totál más Sára, mint, aki ott bent volt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bánki Botond
Mestertanonc Eridon (H), Bogolyfalvi lakos, Másodikos mestertanonc


VicciBánki
offline
RPG hsz: 430
Összes hsz: 431
Írta: 2023. április 2. 16:31 | Link

Saci

- Miért lett a kedvence?
Sokszor meghallgatttam már a tavalyi eseményeket, hol úgy, hogy túl durva lépés volt, hol meg úgy, hogy példaértékű, romantikus gesztus. Attól függ, hogy kit kérdezel. Szerintem valahol félúton van az igazság, de nekünk, akik tapasztalatlanok ezen a téren, mindenképpen fontos minden, amit Miksa tesz.
- Ez baromság, Saci. Gyönyörű hajszíned volt, és nagyon szép voltál vele. Ez a postás gyereke csak olyan viccelődés, mint ami Miksa méreteivel vagy Alberttel való viszonyával van.
Csak húzzák az agyát, mint nálunk is otthon mindenkinek.
- Miattad, hogy veled lehessek. És nem rosszak a cserekapcsolatai arra az esetre, ha nagyon meggyűlölnél.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bontovich Sára
Diák Eridon (H), DÖK tag, Bogolyfalvi lakos, Ötödikes diák


Mazsola
offline
RPG hsz: 536
Összes hsz: 564
Írta: 2023. április 2. 16:40 | Link

Bánki

- Én nem tudom, tényleg nem - érthetetlen ez számomra. De hát, ők ketten biztos tudják. Mindenesetre eléggé vicces, hogy Miksa legyen példakép. Biztos értékeli a többi oktató.
- Hidd el nekem, hogy van az a pont, amikor már nem vicces - családon belül még lehet, hogy elviselném. De amikor már ezen is túlmutat, az sok tud lenni. - Igazából, azért is váltottam, mert tudtam, hogy te mennyire szereted a szőkét. De iszonyatosan utálom ezt a barnát, tényleg. Belenézek a tükörbe, s mintha Misit látnám hosszú hajjal. Egyszer totál megijedtem az utcán egy kirakattól, aztán rájöttem, hogy én vagyok az. Tök gáz volt - majdnem segítségért kiabáltam, még jó, hogy időben rájöttem, hogy saját magamtól ijedtem meg.
- Azt hittem, nem szeretsz itt lenni - nem egyszer elmondta, most meg nem csak, hogy a városban van, de még a tanoda falai között is. Nem értem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bánki Botond
Mestertanonc Eridon (H), Bogolyfalvi lakos, Másodikos mestertanonc


VicciBánki
offline
RPG hsz: 430
Összes hsz: 431
Írta: 2023. április 2. 16:47 | Link

Saci

- Ha valaki bántott miatta, akkor szólj, és teszek róla, hogy többet ne bánthasson.
Alapból nem vagyok egy agresszív valaki, de érte ölre mennék, és simán benne volt a pakliban anno is, hogy Zádor megöl, akkor és ott csak Saci számított.
- Én?
Megdöbbenve pillantok rá, csak azért, mert azt mondtam valamikor, hogy a barna lányok a gyengéim? Nem, de azt igen, hogy szőkékkel nem kezdenék, mert őrültek, aztán meg azt is, hogy ő pont az esetem.  
- Hát ezt elérted Saci, mert gyűlölöm a hajad.
Elnevetem magam, ahogy ezt kimondom, úgy, hogy az egész folyosó visszhangot ver a nevetésem még hosszan.
- Én vagyok a srác, aki megszegte azt a szabályt, hogy nem zúgunk bele a haverunk lány testvérébe, főleg, aki ráadásul gyűlöl minket. Kinyitottad azt az ajtót, és végem volt tőled. Onnantól mindig a fejemben voltál. Szeretek veled lenni, és éppen ezért én eléggé magabiztosan vágtam bele ebbe az egészbe. Tudom, hogy nem törvényszerű, hogy a végén velem leszel, hogy feleségül veszlek, hogy én leszek az egyetlen az életedben, de ne nevess ezen, mert nem könnyű, és nem azért mert csak a szex az, ami életben tart egy kapcsolatot, hanem, mert meg kell állnom, és meg kell tanulnom az önmegtartóztatást, ami nehéz, ha olyan emberrel vagy, aki totálisan az eseted.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bontovich Sára
Diák Eridon (H), DÖK tag, Bogolyfalvi lakos, Ötödikes diák


Mazsola
offline
RPG hsz: 536
Összes hsz: 564
Írta: 2023. április 2. 16:48 | Link

Bánki

Szóval, mikor Emma beszólt a hajamra, kiakadtam rá. De csak azért, hogy Botond elhiggye, nekem ez tényleg jó. Ám amikor ő mondja, hogy gyűlőli a hajam, muszáj nekem is elnevetnem magam.
Kissé zavarban hallgatom a szavait. Nem vágok közbe, kivárom, míg elmondja, amit szeretne, aztán ugyanazzal a zavarral nézek rá, mint általában. - De én nem kinevettelek - de esélyt se adott arra, hogy ezt elmondjam. - Én csak zavaromban nevettem, mert nem értettem, hogy tud valaki ennyire előre tervezni valakivel, akit nem ismer. Aki folyton csak bosszantja és aki, ahogy mondtad, folyton hárít. Még most sem igazán értem - ezzel előre vetíteném, hogy ugyanaz a gond előfordulhat újra meg újra. Én ilyen kis nyomorult vagyok, hát ne várjon már tőlem sokat, amikor vele csókolóztam először!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bánki Botond
Mestertanonc Eridon (H), Bogolyfalvi lakos, Másodikos mestertanonc


VicciBánki
offline
RPG hsz: 430
Összes hsz: 431
Írta: 2023. április 2. 16:55 | Link

Saci

- Elborult az agyam.
Tényleg sok hárításban volt részem akkorra, és ott úgy éreztem, hogy nem is örül nekem, pedig meg szerettem volna lepni, és én se voltam a legkedvesebb, mert tényleg jó volt csak otthon lenni anyáékkal. Sokat kihagytam, évek óta nem voltam otthon rendesen.
- Nem igazán gondolok arra, hogy mi lehetne másokkal, és szeretek a jelenben élni, de szeretek tervezgetni-álmodozni is. Nem azt mondom, hogy mindent évekre lebontani, de jó néha beszélni ezekről a dolgokról, elméleti szinten persze.
Teszek egy lépést felé, majd még egyet, lassan közeledem, de nem lépek be az aurájába, mert azt neki hagynia kell, engednie és nem hárítania.
- A tény, hogy érintetlenül kívánsz férjhez menni, tény marad, akkor is, ha járunk és akkor is, ha nem. Viszont egész életemben időtávokat éltem meg, én ezt is így tudom kezelni, így tanultam meg.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bontovich Sára
Diák Eridon (H), DÖK tag, Bogolyfalvi lakos, Ötödikes diák


Mazsola
offline
RPG hsz: 536
Összes hsz: 564
Írta: 2023. április 2. 17:02 | Link

Botond

Érzékelem, hogy közeledik, de nem igazán tudom, hogy mit kéne ezzel kezdenem. Beszélgetünk, emberi módon, de az elmúlt hetekben annyi érzés futott át rajtam, hogy nem tudnék a karjaiba ugrani és úgy tenni, mintha mi sem történt volna.
- Arról volt szó, hogy meg próbálunk először barátok lenni, úgy látszik az nem megy - tudom én, hogy esélytelen volt és azt is, hogy nem a barátságunk fuccsolt be, de valamiért ez kikívánkozik belőlem. - Szóval, akkor most mi lesz? Azon felül, hogy nekem tényleg el kell jutnom a körletbe, mert semmi kedvem olyan büntetőmunkát végezni, ami egyébként Miksának járna - nem vagyok a jövőbe tervező típus. Ábrándozni szoktam, vagyis míg plátói szerelmem volt, addig nagyon sokat csináltam. De mostanában, inkább éltem napról napra és valahogy most ez való nekem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bánki Botond
Mestertanonc Eridon (H), Bogolyfalvi lakos, Másodikos mestertanonc


VicciBánki
offline
RPG hsz: 430
Összes hsz: 431
Írta: 2023. április 2. 17:07 | Link

Saci

- Nem tudok csak a barátod lenni, Saci. Nem azért, mert akkor jönne más, vagy mert ott lenne az esélye, hogy jön más, az egy kapcsolatban is megtörténik, hanem, mert érinteni szeretnélek. Fogni a kezed, megcsókolni, érezni a szívverésedet, és a barátok ilyet nem csinálnak.
Mindent egy lapra? Vagy mindent szeretnék én, vagy semmit? Ez egy kicsit ijesztő, tudom, és nem szeretném elveszíteni, de nem tudom, hogy én mit akarok, és azt is, hogy mit adhatok. Viszont fogalmam sincs, hogy milyen lenne, ha csak a barátja lehetnék, ha nem lehetne semmi több. Egy hosszú pillanatig csak nézem őt, lassan fújva ki a levegőt.
- Ha csak a barátod lehetek, akkor mondd ki, hogy ez ennyi, nem örökre, de, hogy jelenleg ebben nincs több, és akkor nem lépem át a határokat.
De tőle kell hallanom, még ha fáj is, muszáj pontot tenni a dolog végére.
- Elkísérlek, azzal, hogy kijöttem, én is büntethetővé váltam. Menjünk.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bontovich Sára
Diák Eridon (H), DÖK tag, Bogolyfalvi lakos, Ötödikes diák


Mazsola
offline
RPG hsz: 536
Összes hsz: 564
Írta: 2023. április 2. 17:11 | Link

Botond


Nem is akarom, hogy csak az legyen. Én egy szóval se mondtam ezt és olyan rossz, hogy ő azt hiszi, hogy megfordult ez a fejemben. Választ mégsem kap, egyelőre. Mert még egy kicsit szeretném megrágni ezt a dolgot, de nem kell aggódni, nem sokáig tart.
- Te mestertanonc vagy, azokat nem szokták egyébként csak úgy büntibe vágni - ami mellesleg tök szemétség. Miksa is mit kapott tavaly? Hogy az előkészítőben gürizzen. Hát még élvezi is, hatalmas büntetés mondhatom.
Mindenesetre, ahogy sétálunk egymás mellett, egy kis tipródás után, én a kezemet nyújtom, hogy megfogjam az övét és így érzékelheti, hogy egyébként nincs gyűrű. - Nem szeretnék csak a barátod lenni - rá se nézek, csak haladok tovább a körlet felé, mintha éppen arról beszélgetnénk, hogy milyen kint az idő.
 
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bánki Botond
Mestertanonc Eridon (H), Bogolyfalvi lakos, Másodikos mestertanonc


VicciBánki
offline
RPG hsz: 430
Összes hsz: 431
Írta: 2023. április 2. 17:23 | Link

Saci

- Most még új vagyok itt.
Hiába kezdtem itt a tanulmányaimat az első mestervégzettségemet sem itt szereztem, és az alapfokot is csak azért, mert ez volt az anyaintézményem. Elfogadom a kezét, és kicsit ráncolva a homlokom haladok tovább, nem nézve sem rá, sem a kezére. Nem szabad rögtön a legrosszabbra gondolnom, de meg kell kérdeznem.
- Miért nincs rajtad a gyűrű?
Nagyon reménykedek egy megnyugtató válaszban, és tudom, hogy bármit is mond, észnél kell lennem. Elveszítettem azt a Sacit, akit olyan nagyon szerettem, és fogalmam sincs, hogy ezzel az új Sacival mit kezdjek. Olyan, mintha valami ismeretlenhez húzna az ismert érzés, és nem tudom, hogy ezt miként kell jól kezelni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bontovich Sára
Diák Eridon (H), DÖK tag, Bogolyfalvi lakos, Ötödikes diák


Mazsola
offline
RPG hsz: 536
Összes hsz: 564
Írta: 2023. április 2. 17:56 | Link

Botond


- Mi? - húzom vissza a kezemet és zavartan elnevetem magamat. - Izé - tuti gyökérnek fog nézni. Hát jól kezdődik ez az év. - Elvesztettem - sóhajtom lassan, bele se gondolva, hogy azért ez így eléggé kétértelmű.
- Beleesett a lefolyóba és nem tudtam kiszedni, pedig próbáltam, nagyon rajta voltam az ügyön, de egyszerűen gyökér vagyok és nem ment - könyékig benne voltam a lefolyóban, amibe a kezem be is ragadt és végül csak segítséggel tudtak kiszedni belőle, de ezt inkább nem mondom el, mert totál beégnék előtte. - Még nem szereztem újat, nem tetszik egyik sem - az volt az én gyűrűm. Folyamatosan érzem a hiányát, de mégsem tudok másikat elképzelni oda.
 
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bánki Botond
Mestertanonc Eridon (H), Bogolyfalvi lakos, Másodikos mestertanonc


VicciBánki
offline
RPG hsz: 430
Összes hsz: 431
Írta: 2023. április 2. 17:58 | Link

Saci

- Ó.
Nem akarok megtorpanni, nem akarom elképzelni, ahogy elveszti, de mégis, van egy pillanatnyi megingás bennem. Vizuális típus vagyok, és volt tapasztalatom arról, hogy milyen, ha egy másik fiú hozzáér, és nem akarom magam előtt látni, de látom, ahogy egy Zádorszerű györék megragadja, és…
- Hogy a gyűrűt! Hálistennek, mármint egy szörnyű, de oké, ezzel együtt lehet élni.
Hát a szívem majdnem megállt, pedig fiatal vagyok még ehhez. Vagy lehet, hogy Barnabás idő előtti vénülése az a család férfiágára kihat, és mind idő előtt leszünk öregek? Abba belehalnék.
- Ha gondolod, elmehetünk együtt, nézni másikat. Hátha itthon találnál olyat, amit szívesen viselnél.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bontovich Sára
Diák Eridon (H), DÖK tag, Bogolyfalvi lakos, Ötödikes diák


Mazsola
offline
RPG hsz: 536
Összes hsz: 564
Írta: 2023. április 2. 18:09 | Link

Botond

- Persze, hogy a gyűrűt, mégis mit gondoltál mit? - nézek rá elkerekedett szemekkel, de ahogy felteszem a kérdést, már tudom is a választ. - Óóóó. Nem, nem, nem. Semmi esetre sem. Nem vagyok megbolondulva, ne szórakozz - és itt nem arra gondolok, hogy nem akarok egyszer szexelni, hanem arra, hogy azért annyira nem vágott padlóra, hogy egy másik országban a szembejövő első férfival ágyba bújjak. - Jézusom Botond, miket feltételezel te rólam - rázom meg a fejemet, de nevetek. Mert ez hiába felháborító, az arca eléggé vicces volt.
- Nézzük jól értem-e. Elkísérnél és ketten néznénk egy gyűrűt nekem? - vonom fel a szemöldökömet. - Ez eléggé, ühm, nem is tudom, hogy hangzik - viccesen? Igen, mert látom, hogy miféle káosz lenne ebből.
 
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bánki Botond
Mestertanonc Eridon (H), Bogolyfalvi lakos, Másodikos mestertanonc


VicciBánki
offline
RPG hsz: 430
Összes hsz: 431
Írta: 2023. április 2. 18:12 | Link

Saci

- Tudod, a nők őrültek. Albert mesélte, hogy Laura is miket tett, amikor nem voltak együtt Miksával, és van egy csomó film is, aminek amúgy ez a témája. A csaj megharagszik a pasijára, és az első szembejövővel lefekszik. Nekem is azt javasolták, hogy nők okozta bánatra az a megoldás, hogy csajozzak. De nem nagyon volt kedvem hozzá.
Ki hitte volna, mi? Pedig tuti lett volna olyan lány, aki megsajnál, de nekem sokkal többet jelentett az, hogy Miksa ott volt vele, hogy beszélgettünk, játszottunk, hogy nem azt kaptam, hogy megnyugodott, amiért a húga közeléből eltakarodtam.
- Igen. Tudom, hogy elég szerencsétlennek tűnök, de szeretném, ha megerősítene abban, hogy én támogatlak téged, és hogy a tested a tiéd, te döntöd el, hogy mit és mennyit engedsz. És tudoooom az első csókod nem így volt, sajnálom, de minden mást.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bontovich Sára
Diák Eridon (H), DÖK tag, Bogolyfalvi lakos, Ötödikes diák


Mazsola
offline
RPG hsz: 536
Összes hsz: 564
Írta: 2023. április 2. 18:21 | Link

Botond

- Hát pedig. Én simán azt gondoltam, hogy mindennap mást hajtasz - igen. Egyik reggel barnát, este vöröset, másnap feketét. Mindenféle színt elképzeltem, kivéve a szőkét. Simán megtehette volna és igazából nem is értem, hogy miért nem.
- Oké. De előtte lenne még valami.. Segítesz visszaszőkülni? - tekintek fel rá kérlelő szemekkel. Esküszöm, hogy mióta barna a hajam, rendszeresen viszket és kiütéseim is vannak. Tuti, hogy így áll bosszút a testem.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bánki Botond
Mestertanonc Eridon (H), Bogolyfalvi lakos, Másodikos mestertanonc


VicciBánki
offline
RPG hsz: 430
Összes hsz: 431
Írta: 2023. április 2. 18:25 | Link

Saci

- A bátyádon lógtam.
Vallom be a tettemet. Valójában Miksa volt az, aki segített ebben az egész felvételi procedúrában, és hát nyilván kellett a protekció, hogy időn túl bekerüljek, szóval nekem csak előnyöm van abból, hogy Miksa ilyen jól fekszik Farkasházynál.
- Hát…nem igazán csináltam még ilyet, de persze. Az alapját tudom, és igazából abban nagyon jó vagyok, hogy a roncsolt hajad egészséges legyen. Van nálam pár cucc.
Milyen meglepő? Ja nem, egyáltalán nem, nálam mindig van valami, ami a hajamhoz kell.
- Tessék.
Nyújtok oda neki egy kólás maoam-ot. mielőtt egyet a saját számba is betennék.
- Azért remélem, hogy a többiek lopnak fel egy kis kaját.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bontovich Sára
Diák Eridon (H), DÖK tag, Bogolyfalvi lakos, Ötödikes diák


Mazsola
offline
RPG hsz: 536
Összes hsz: 564
Írta: 2023. április 2. 18:32 | Link

Botond

Meg sem lepődök azon, hogy van nála pár cucc. Jártam a fürdőjében és bátran állíthatom, hogy Bánki több hajra való krémmel rendelkezik, mint egy nő. Ami eléggé félelmetes és sok kérdést is felvet, de hát tudjuk, hogy nem meleg. Nem velem sétálgatna akkor.
- Jó, inkább ne. Majd, majd keresek valakit, aki ért hozzá és nem égeti le a fejem - az még kéne, hogy kopasz legyek. Anyám biztos a sírba kerülne, mikor meglátna. Igyis közel volt hozzá.
- Kösz, de nem szeretem - nyújtom felé kissé sután szerencsétlen cukrot.
- Öhm, meg se merjem kérdezni, hogy nézünk e valami filmet igaz? - ki nem mehetek, hát Farkasházy megmondta. De amíg a szobatársak nem érnek fel, simán nézhetünk valamit.
 
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bánki Botond
Mestertanonc Eridon (H), Bogolyfalvi lakos, Másodikos mestertanonc


VicciBánki
offline
RPG hsz: 430
Összes hsz: 431
Írta: 2023. április 2. 18:35 | Link

Saci

- Laura kedves volt veled, talán ki kellene békülnötök.
Jegyzem meg visszahúzva a cukrot, hát jó, minden embernek vannak hibái, és így legalább több cukor marad nekem.
- Megnézhetünk, a vacsorát kilencig hirdették, addig még belefér egy film simán.
Felelem mielőtt a ma kapott jelszó elmondásakor kinyílna a portré, aminél előreengedem. Van még kicsit több, mint két óránk kettesben, és én nagyon szeretném kiélvezni ezt a kis együtt töltött időt, így persze a filmezés sincs ellenemre.
- Itt lent, vagy menjünk fel valamelyikünk szobájába?

Love Love Love
Folyt. Köv. Odabent
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bánffy Albert Tamás
Mestertanonc Eridon (H), Világalkotó, Egyetemi hallgató, Bogolyfalvi lakos, Másodikos mestertanonc


Berci | zsiráf
offline
RPG hsz: 49
Összes hsz: 130
Írta: 2023. április 2. 20:21 | LinkÉrzékeli, ahogy Zalán kidől mellette, a páncélsereglet pedig továbbra is ütemes zörgés és csörömpölés kíséretében halad feléjük. A gramofon se állt meg, és vészesen közelít. Ha nem lenne úriember, biztosan hangosan ontaná magából a nyomdafestéket nem tűrő szavakat, tekintve, hogy ez az egész helyzet roppant szerencsétlenül alakult úgy, ahogy, azonban ehelyett inkább kétségbeesetten kutat egy másik varázslat után, ami hasznos lehet. Igyekszik nem pánikolni. Most egyébként is hiába kiáltana az anyja után, von Hessen-Darmstadt grófnő nem fog csodával határos módon felbukkanni, hogy megmentse. Persze még megteheti, hogy panaszkodik neki egy sort ezekről a fránya bűvölt páncélokról, és anyuci elintézi, hogy egy életre a folyosó padlójához legyenek rögzítve, főleg, ha egy karcolás is esik rajta, addig azonban kezdeni kellene valamit a helyzettel. Már centik választják el csak a pálcájától azt a buta zenegépet, amikor végre felkapcsol agyában a fény, hogy de hiszen ez a mozgás és a látszólagos öntudat ellenére is egy élettelen tárgy elvileg. A Duro-t kellett volna, de ha most azzal meg rájuk dől ez az egész lendületből, beköltözhetnek a gyengélkedőre, amíg összerakja őket a gyógyító, mint valami puzzle-t.
- Reducio - nyögi ki az újabb varázsigét, abban a reményben, hogy ha már át is trappol rajtuk ez az egész sereglet, egy zsugorított változat nem tud akkora kárt okozni, mint a valós méretű mindenség is.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Oldalak: « 1 2 ... 14 ... 22 23 [24] 25 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyElső emelet