33. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek:
Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyElső emelet

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Keserű Mátyás Flórián
Tanár, Mestertanonc Tanár, Legilimentor, Bogolyfalvi Tanács tag, Okklumentor, Bogolyfalvi lakos, Előkészítős igazgató


OwO
offline
RPG hsz: 26
Összes hsz: 591
Írta: 2022. március 6. 15:54 | Link

Rudi, te kis Bubu

Sokáig nem tudta, mihez kezdjen a tudással, aminek birtokába jutott egy kellemes, házvezetői megbeszélésből kora esti kötetlen bondingba simuló eszmecsere során. A maga részéről teljesen oda és vissza van eridonos kollégája titkos becenevétől, ugyanakkor meg is esküdött rá, hogy nem terjeszti tovább. Ezt - természetesen -, meg nem szegheti, nem is szeretné. De egy ilyen pezsgő, szünet előtti energiákban bővelkedő békésen korai vacsoránál csodálatos ötletként jut eszébe. Még... Még kivár, de kívülről nézve pontosan jól látható, hogy Flórián bizony már állapotot váltott szája sarkába kisfiús mosoly kúszik, s míg levesét gyorsított tempóban kanalazza szájához, a tányér másik oldalán ujjai izgatottan kezdenek dobolni az életlen kés fémesen pattogó pengéjén. Felpillant, mint amikor kisgyerek a játszótéren, mielőtt szájába tömné a homokot, ide-oda tekint.
Nem szép dolog ilyennel piszkálni a másikat, tudja, meg nem szép dolog visszaélni a legilimenciával, ezt is tudja, de nem tervez körbenézni, csupán egy egészen rövidke üzenetet hagyni Rudi fejében, így... Előre is megbocsájtja magának ezt a kis... Kicsapongást. Vannak már abban a viszonyban!
Kivárja, hogy az eridonos házvezető egy újabb kanál levest emeljen szájához, és tudtán kívül ő maga is leköveti mozgását, szintén kanalazva egyet. Amikor aztán szinte tökéletes szinkronban szürcsölik ki a levesüket, szépen besasszézik Rudi elméjébe, hogy egy kedves, mégis harsány - Bubu! - után vissza is vonuljon, a kiváltott hatást figyelve.
Hozzászólásai ebben a témában
Farkasházy Rudolf
Házvezető Eridon, Tanár, Bogolyfalvi lakos


Pertner a könytösben
offline
RPG hsz: 130
Összes hsz: 358
Írta: 2022. március 7. 07:02 | Link

Flóri, te kis hunci


Az este békés, kellemes, így én magam sem érzem, hogy a közeledő támadás...nos, közeledik. Pedig ez a nagy helyzet, olyan szinten ez, hogy azt elmondani se tudom. Dánián elmélkedek, ahogy Nellire pillantok, meg Hege kérdésén, hogy mi lesz vele. Semmi feleltem akkor, de csakugyan semmi volna? El kellene mondanom neki, tudom, de nem tudom, hogy miként. Nyilván arra vágyom, hogy azt mondja, velem jönne, de ilyet még csak nem is remélhetek.
Elhessegetem a gondolatot, és helyébe olyan futó gondolatok jutnak az eszembe, hogy otthon feltétlen nézzem meg Felagund professzor jegyzeteit, amiket a minap adott, vagy éppen, hogy holnap nem jövök, főznöm kell. És akkor, akkor bekövetkezik a nagy betűs ÁRULÁS.
Tekintve, hogy én a leveseket igencsak borsosan szeretem, természetes, hogy az utolsó kanalak egyikén már inkább fekete szemcsehalmok vannak, mintsem tényleges leves, így hát a hang hatására a félrenyelt folyadékból kiváló kis erősségek mind a torkomra tapadnak, és fullasztani kezdenek. Én meg, elvörösödött fejjel köhögök, és érzem, ahogy elképesztő mennyiségű könny tör fel, hogy végigszántson arcomon, melyet Flórián felé fordítok, és mint a halálra ítéltek hörgöm:
- Flóóóriááán.
Utoljára módosította:Daróczy Elizabet, 2022. március 7. 11:21
Hozzászólásai ebben a témában


Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyElső emelet