36. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyElső emelet

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Annelie Freya Merkovszky
INAKTÍV


bestiák anyja
offline
RPG hsz: 486
Összes hsz: 10631
Írta: 2015. augusztus 16. 11:14 | Link


Kinézet


Ma sincs szabadnapja, csak éppen annyi amennyiben az apjával lehet és gyakorolhatja az elemi mágiát, meg amiben felszalad a kastélyba egy órácskára. Szó szerint futott a Rellonba, ahonnan elvitt két tankönyvet, hisz nemsokára vizsgák, ő pedig nem akar évet ismételni. Egyébként is magántanulószerű lesz a következő tanévtől a turné miatt.
Ahelyett, hogy sietett volna haza, még beugrott a nagyterembe. Két napja alig evett egy-egy gyümölcsnél többet, muszáj volt ott leülnie és választani valami ebédnek valót. A szokásos jól megterített asztalról annyi féle illat szállt felé, hogy megéhezett. Egy keveset szedett magának a csirkéből és a krumpliból, apróra darabolva kezdte fogyasztani. Soha nem volt az a kapkodósan evő, de benne volt a sietség és a drukk, hogy minél előbb lenyomja a torkán. Arra nem figyelt, kik voltak körülötte, csak előre nézett, a tányérjára és a kezére ami a tányér mellett pihent. Lába az asztal alatt ütemesen rázkódott. Ez van vele amióta kiderült, hogy Alíz lesz és mindennap próbára kell járnia.
Hozzászólásai ebben a témában

Szépvölgyi Richárd
INAKTÍV


aeromágus mentőorvos
offline
RPG hsz: 415
Összes hsz: 1038
Írta: 2015. augusztus 19. 20:13 | LinkAz igazság az, hogy a pillecukros takarós kaland után igencsak lebetegedtem. Nátha - lehet, hogy nem tett jót ruhástul beleesni a medencébe? -, bár az hiszem, ezt már meg is szoktam, mivel elképesztően sokat vagyok beteg a vitaminok, az immunerősítő bájital, meg a többi ellenére is. Tehát, finoman szólva sem éhesen ültem le a Rellon asztalához, lehetőleg távol mindenkitől, és egy bögre tea, meg az alapjáraton köretnek felszolgált pirítósom társaságában azon merengtem, hogy vajon csak hőemelkedésem van-e, avagy lázam is. Ezt a merengést megszakította egy tüsszentés; előkutattam a papír zsebkendőm, és kifújtam az orrom. Remek. Ez sosem lesz jobb. Főleg, hogy a következő vizsgám mágiatörténet, amiben csak tényeket és adatokat kérnek számon; ami engem nagyon untat. Semmilyen önálló gondolat, semmi, csak az, hogy 1348-ban ez és ez történt. Persze, ezzel nincs problémám, ugyanis agyam, mint egy szivacs, képes beszívni ezeket az információkat, de könyörgöm... untat. Főleg betegen.
Mikor végeztem ezzel az igencsak fáradtságos tevékenységgel, vettem csak észre, hogy sikeresen leültem munkatársam, Annelie mellé. Ahogy pillantásom rávetült, rögtön végigmértem, hogy esetlegesen nála van-e az íja, de mikor arra a megállapításra jutottam, hogy nincs, megnyugodtam egy kicsit. Végül hűvösen biccentettem neki.
- Beló. - köszöntem bedugult orral, s ezzel lezártnak tekintettem a kommunikációt; pirítósom felé fordítottam a fejem, és megpróbáltam magamra erőltetni még két falatot. Muszáj megennem, mert kell az energia a testemnek. Nyár van, és én megfázok. Hogy lehetek ilyen béna?!...
Hozzászólásai ebben a témábanAnnelie Freya Merkovszky
INAKTÍV


bestiák anyja
offline
RPG hsz: 486
Összes hsz: 10631
Írta: 2015. augusztus 21. 09:10 | Link

Három falat. Már a negyede eltűnt annak amit kiszedett. Jó lesz az, csak így tovább. Szemezett a csirkemell darabkával, szerette volna ha nem kell rágnia, csak egy pillantással kitölti a gyomrát az étel. Laktató bájitalon kezdett gondolkodni amikor magába küzdötte a negyedik falatot.
Egy pillanatra meglepődött mikor valaki leült mellé és orrhangon ráköszönt. Oldalra fordította a fejét, járó lába megállt egy pillanatra.
- Heló kuzin - biccentett Ricsi felé. Összevonta szemöldökét egy pillanatra, finoman arrébb is csusszant, valahogy nem szerette volna elkapni azt amitől háztársa csúnyán megfázott.
Torkát megköszörülve fordult vissza tányérjához. Komótosan bökte fel villájára a zöldséget, amit sokatmondó arckifejezéssel rágott meg. Menni akart már, otthon akart lenni, próbálni akart. Nem...inkább aludni. Sokat pihenni Noakhoz és Noelhez bújva.
Hozzászólásai ebben a témában


Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyElső emelet