37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyElső emelet

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Lasch Ervin Balázs
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 208
Összes hsz: 427
Írta: 2015. augusztus 19. 17:47 | Link

Cyanne

Olyan vagyok, mint egy nő, aki éppen randira készül. Csak amíg ő azt nem tudja, hogy milyen ruhát húzzon, addig én azt hogy ma mit vacsorázzak. Mit ennék? Édeset? Sósat? Sokat? Keveset? Egyszerűen olyan nehéz dönteni, mert olyan bő a kínálat. Igazándiból nem is értem, miért van itt ennyi kaja, meg, hogy azzal a csomó maradékkel mi lesz, ami innen eltűnik a vacsora végén. Tudom, hogy rengeteg kaja van naponta. Egyszer pont erről mesélt nekem egy lány. Árvaházat emlegetett, de nem tudok róla, hogy lenne itt a környéken árvaház.
Nem is figyelek oda, hogy mit merek ki, így lesz végül tejberízs, áfonyalekvárral. Tökéletes választás, főleg, hogy van forrósoki is hozzá, az az igazán sűrű, amit bármikor rosszullétig képes inni az ember. Szeretem az ilyen tetteket. Mindig rádöbbenek, hogy sokkal, de sokkal több olyan eset van, amikor nem nézem a választásom, és igazából azt akarom enni, mint amikor nem hallgatok a megérzéseimre, és határozott célokkal jövök, és merítek. Mindenkinek vannak hülyeségei, úgy tűnik, az enyém pont ez lett.
Összekeverem a két összetevőjét a vacsorámnak, majd az első falat lenyelése után le is görbül kicsit a szám. Édesebbre számítottam. Nézek jobbra, majd nézek balra, azonban az asztalon nincs semmi, amivel lilás-rózsaszínes étkemet finomabbá tehetném, így hát jobb ötlet híján egy gyors mozdulattal megfordulok, majdnem kigáncsolva egy elsős navinés kislányt.
- Bocsi.
Védekezőn felemelem a kezem, nézem, ahogy a megszeppent kis szőke lány továbbsiet, és akkor meglátom a cukrot rejtő tartót, mint valami mennyei tárgyat, a rellonos asztalnál. Hm, a legjobb dolgokat tényleg sárkányok őrzik. Tuti, hogy ha odamennék, mondván, hogy el akarom venni akkor leátkoznának. Van viszont egy másik őtletem, amelyhez meg is kezdem az első fázist, vagyis ritmusosan elkezdem böködni Cyanne hátát, aki éppen előttem ül.
Hozzászólásai ebben a témában

Cyanne North
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2015. augusztus 19. 19:44 | Link


~ öltözék ~


Igyekeztem sietni a vacsorával, ugyanis én akartam elsőként sorra kerülni a fürdőben. Vizsgám lesz holnap, és mielőtt átnézem az anyagot (nézzenek oda, mekkora stréber lettem), le akartam zuhanyozni, és ezt lehetőleg tisztaságban akartam megtenni, nem pedig kilucskolt vízben és a többiek tusfürdőjével bebüdösített fürdőben.
Tehát, amint beléptem a nagyterembe, rögtön levágtam magam a Rellon asztalához, valahova a kviddicscsapat közelébe, hogy aztán magam elé lapátoljak némi tökös derelyét. Az asztalnál még mindig megbámultak új hajam miatt, sokan szinte fel sem ismertek csak azért, mert levágtam, és kiszedtem belőle a zöldeskéket; mindenesetre a legtöbben igencsak megütköztek, mikor egy cuki szőke lányra számítottak, de engem kaptak helyette. Nem is értem.
Azt is furcsállották páran, hogy sokkal, de sokkal nagyobb önbizalommal közlekedtem, sőt, beszéltem, mozogtam, lélegeztem, meg úgy alapjáraton, léteztem, mint eddig. Most mondhatnám, hogy sokan elkezdtek hülye pletykákat gyártani, de ez nem lenne igaz, hiszen nem vagyok annyira ismert arc, hála a jó égnek. Most már csak egy egyszerű szőke lány, aki simán képes beolvadni a tömegbe, ó igen. Ez azért hasznos lehet később.
Lényeg a lényeg, kiszedtem a nyavalyás tökös derelyét, és magamhoz képest is igencsak gyorsan kezdtem lapátolni magamba, mindezt persze egyenes háttal és kifinomultan, mégis egy Rellonos kviddicseshez méltóan.
Azonban a táplálkozásban megzavartak, mégpedig a hátam ütemes bökdösésével; ingerülten fordultam hátra, hogy megszemléljem azt az embert, aki hamarosan találkozni fog (szinte szó szerint) villámokat szóró tekintetemmel - aztán fel kellett fedeznem, hogy a navinés Lasch csesztet, az, akivel együtt szoktunk unatkozni mágiatörténeten, meg az összes többi órán, amink együtt van.
Lenyeltem a falatot, és egy magamhoz képes igencsak szolid "mi a francot akarsz" pillantást lövelltem az illető felé, de ez sokkal megértőbb volt, mint amit mondjuk Dwayne Warren kapott volna.
- Igen? - kérdeztem kissé barátságtalanul, és igen, semmi okom nem volt rá, de fürdeni akartam, és közém és a kád közé senki sem állhat, még akkor sem, ha épp defibrillátort kéne játszanom. Nem, először szépen megfürdök.
Hozzászólásai ebben a témában
Lasch Ervin Balázs
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 208
Összes hsz: 427
Írta: 2015. augusztus 21. 17:49 | Link

Cyanne

Imádom ezt a lányt. Annyira vicces. Az egyik kedvenc szórakozásom azt nézni, mennyire tudja bosszantani a tény, hogy például belefirkáltam valamit a rajzába, amit olyan nagy gonddal készít "Mágiatörténet" címet. Amúgy azt hiszem bunkó lettem mellette. Mármint, eddig azért úgy csináltam, mintha figyelnék apám mondandójára, mostanában azonban már nem is erőlködöm. Ez valószínűleg ahhoz fog vezetni, hogy nagyon nagyot szívok majd a vizsgán, de igazából annyira nem hat meg a dolog, hiszen Cyanne vicces. Nem is gondoltam, hogy találok majd valakit, akivel együtt fogok szenvedni a tanóráim nyolcvanöt százalékában.
- Gondoltam megkérdezem, hogy hozzám jössz-e feleségül.
A hangom nyugodt, sőt, egy olyan macsós, ellenállhatatlan mosolyt is az arcomra csalok, mint nagy kedvencem, Flynn Rider, az aranyhajból. Be kell vallanom, imádom azt a mesét, és imádom az olyan reálisan ábrázolt hősöket, mint amilyen ő. Szóval bevetem minden sármomat, bár lehet, hogy a lány képes és igent mond. Akkor viszont futhatok majd az életemért. Nem akarok én még nősülni, sőt, elég bonyolult most az életem, meg az, ami benne van ahhoz, hogy még egy lányt is belevegyek, akinek persze ki kellene tartania mellettem. Házasság, majd talán tíz vagy tizenöt év múlva. Nem is értem azokat, akik most csinálják. Olyan furcsák.
- De igazából a cukor is jó lesz.
Teszem hozzá egy kis várakozás után, még az előtt, mielőtt felpofozna. Fájó arccal nem esne olyan jól a tejberízs, pedig nagyon vágyom már rá. Nem is sejtettem, hogy mennyire, de aztán kimertem, és igen, ez kell most nekem. A gondolatra, hogy csak egy kis cukor, és ehetem is, megint előjön a mosolyom, sőt, még a nyál is összefut a számban. Szóval nagyon remélem, hogy Cyanne hamar ideadja nekem, és végre élvezhetem a vacsorámat. Utána úgyis neki kell állnom tanulni, mert az élet bizony igazságtalan.
Hozzászólásai ebben a témában

Cyanne North
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2015. augusztus 21. 19:28 | LinkAmint hátrafordultam, s szembetaláltam magam Laschsal, eszembe jutott, hogy holnap neki is mágiatörténet vizsgája lesz nagy valószínűséggel - tehát megint egymás mellett fogunk szenvedni majd. Kinézem magunkból, hogy a vizsgalapra is ugyanazt fogjuk firkantani válaszként, mint amit az ügyeletes órán a jegyzetek helyett, úgyhogy egy pillanatra elvigyorodtam gondolatban erre. Szigorúan csak gondolatban.
Kérdésére röhögni kezdtem, ugyanis az jutott eszembe, hogy ezt is csak így fogom megkapni maximum, mármint ezt a kérdést.
- Még szerencse, hogy csak gondoltad. - mondtam végül, megeresztve felé egy vigyort. - Hiszen mihez kezdenél, ha igent mondanék? Egy villamosszék lenne a nejed.
Biztos voltam benne, hogy Ervin se veszi komolyan, amit mondok, ugyanis bár a lehető legkomolyabban mondta ezt, ő is csak hülyéskedett. Várakozóan pillantottam rá, aztán végre kiderült, hogy igazából csak cukrot akart.
- Miért, nem vagyok neked elég édes? - kérdeztem immár komoly arccal, kissé flegmán, mint ahogy mostanában szoktam. Végül csak hátrafordultam a cukortartó felé, és átnyújtottam a Navinésnek; asztalára pillantva láttam, hogy tejberizst eszik. Gyűlölöm a tejberizst.
- Nincs mit. - mondtam, meg sem várva, hogy megköszönje. Kisvártatva hozzátettem: - Holnap?
Ezzel a kérdéssel természetesen arra utaltam, hogy a vizsgát is végigszenvedjük-e együtt, vagy jobb társaságot kíván esetleg maga mellé - valakit, aki tudja is a tananyagot. Tanultam, persze, de az E-ben is csak reménykedni tudok, ha mágiatöriről van szó. Bár azt hiszem, ezzel a legtöbben így vannak.
Végül, ha megválaszolta a kérdésemet, bólintással vettem tudomásul, amit mondott, majd visszafordultam, hogy befejezzem a vacsorámat.
Hozzászólásai ebben a témában
Lasch Ervin Balázs
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 208
Összes hsz: 427
Írta: 2015. augusztus 25. 14:43 | Link

Cyanne

- Ha igent mondtál volna, elvettelek volna. Meg szoktam tartani az adott szavam.
Még a vállam is megvonom kissé. Ez a helyzet is olyan, hogy ha már egyszer megkérdeztem, te igent mondtál, akkor az a minimum, hogy megtartom a szavam, elvégre én voltam az, aki felhozta a témát is. Vicces lenne Cyanne férjének lenni, olyan kedves lány azok alapján, amit megismertem. Biztos, hogy a szomszédaink önként adnák át a frissen termesztett paradicsomokat. Viszont a legviccesebb ez akkor lenne, ha mindezzel apám elé járulnánk, hiszen egy ilyen fordulatra tőlem, szerintem még ő sem számít.
- Amúgy, felráznád mindig a házasságunk. A legtöbb házasság az unalomba bukik bele.
Nem hiszem, hogy mellette lenne időm, vagy energiám unatkozni. Az biztos, hogy megrázó élmény vele veszekedni. Áh, annyi ilyen szóvicc jut az eszembe, hogy az már művészet. Viselkednem kellene inkább.
- Komolyan az érdekel, hogy milyen ízt tudnék hozzád párosítani? Meg is nyalhatlak.
Ilyen távolságból, és ennyi ember előtt csak nem kínos halálra. Mondjuk lehet ennyi pimaszság után még meg is érdemelném, hiszen mondandómhoz egy kacsintást is társítok.
- Köszönöm. Holnap.
Vigyorodom el szélesen visszafordulva a saját asztalom felé, jó alaposan megcukrozva a vacsorámat. Hümmögnék is neki, de sajna ahhoz messze van és háttal, az asztalnál pedig mindenki idiótának nézne, ha nekiállnék hangokat kiadni a vacsorám fölött. Észre se veszem, mikor fog el a második adag, jólesően szusszanok egyet, majd felkelve azért odahajolok Cyanne füléhez.
- Az ízed szerintem olyan, mint a gyömbéres kekszé. Ha megszokod a fanyar ízt, rálelsz az édes részekre. Akkor holnap.
Kifelé menet észre se veszem, hogy milyen széles vigyor ül az arcomon. Bolondos ez a lány.

Hozzászólásai ebben a témában

Cyanne North
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2015. augusztus 25. 15:09 | LinkLasch tovább húzta a poént, de egyelőre még nem nagyon tudatosítottam magamban olyanokat, hogy a velem egy idős srácok ezeket sokszor nem csak poénból mondják, sokkal inkább hormonális indokokkal.
- Ez esetben átgondolom. De én rendezem be a lakást. - kötöttem ki, még mindig azzal a furcsán kötekedő hangommal, amivel általában beszélni szoktam az emberekkel.
Szörnyű szóviccére csak égnek emeltem a tekintetem, de valahol egyébként jó poén volt. Végül mégis kicsalt egy szájszéli mosolyt ez a vicc, de ennyi. Hajam előreesett a vállam elé, így egy kézmozdulattal hátraküldtem.
- Nem csak a házasságot ráznám meg. - kezdtem, s jelentőségteljesen néztem Ervinre, ami miatt esélyes volt, hogy félreérti a dolgot. - Az életedet is.
Remélhetőleg bevittem a találatot, úgyhogy odaadtam neki a cukortartót, egy csípős hangnemű kérdéssel párosítva. Elvégre, ha már úgyis "megkérte a kezem", úgy, hogy valószínűleg ő volt az első és ő is lesz az utolsó, aki ezt megteszi - akkor van jogom számon kérni az ilyesféle dolgokat. Naná. Persze. Mert amúgy én nem vettem poénnak az egészet. Nem.
Mikor azt mondta, hogy megnyal, egy pillanat alatt felszaladt a fél szemöldököm, majd eszembe jutott, hogy Lasch Navinés. Ah, nekik vannak ilyen pihent vicceik.
- Nem szükséges, szerintem elég keserű élmény lenne. - mondtam hanyagul, majd az ismét előreeső hajtincsem miatt beletúrtam a hajamba, és amint megkaptam a válaszomat a kérdésre, egy bólintás kíséretében vissza is fordultam ahhoz a pár darab tökös derelyéhez.
Már pont végeztem volna a kajával, csak pár falat volt vissza, amikor hirtelen egy leheletet éreztem meg a fülem mellett. Majdnem reflexből ütöttem, már emeltem is a kezem, de ekkor meghallottam Lasch hangját. Attól, amit mondott, szemeim nagyra nyíltak, és ekkor derengett fel előttem, hogy talán az előbbi hülyéskedés az volt, amit mások flörtnek hívnak.
Mire ezt felfogtam, Lasch már el is hajolt tőlem - meglepetten néztem utána, aztán értetlen mosollyal az arcomon fejeztem be a vacsorámat.
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyElső emelet