31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyFöldszint
Konyha - Scarlett Conroy hozzászólásai (21 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2015. július 17. 16:12 | Link

Lolita


  Most hogy visszajöttek a nyaralásból, és eltűnt a lány kezéről a jel, sokkal jobban érezte magát. Lehet, hogy ebben szerepet játszott az is, hogy végre ki tudta magát aludni, de nem biztos. Mindenesetre az étvágya is megjött. És már az alakjára sem kellett figyelnie, nem mintha bármikor is tette volna. Valahogy soha nem volt vele baja.
  Csakhogy a vacsoráig még jó pár óra volt. Nem teljesen emlékszik mindenre, hogy hol található, de arra igen, hogy van egy konyha, amiben a manók boldogan adnak neki valami süteményt, vagy szendvicset. Ezért el is indult a Nyugati szárny felé, mert úgy rémlett neki, hogy arra találja. Jó pár falfestmény mellett elhaladt, és kapott is egy-két rosszalló pillantást, amikor rájöttek, hogy hova is szeretne menni. Sőt az ajtó közelében lévő festmény még szóvá is tette, hogy talán ezt nem kéne. De persze Scar nem foglalkozott fele. Vetett rá egy morcos pillantást, hogy elhallgattassa, aztán ki is nyitotta az ajtót. Rengetek manó nézett vissza rá, és majdnem mindegyik rögtön odagyűlt hozzá. Ki elölről, ki hátulról tuszkolta befelé az asztal felé, és leültették egy székhez, és lesték, hogy mit szeretne.
  - Nekem bármi jó! Egy kis maradék is! - jelentette ki. Szinte már-már sértve érezték magukat a manók, de azért rögtön nekiálltak, hogy folytassák a munkát, vagy hogy valamit hozzanak a lányka számára. Addig ő jobban meg tudta szemlélni a helyet. Fehér falai voltak, amik csak úgy ragyogtak. Az egész hihetetlenül nagy volt. Egy pillanat múlva pedig már három kis nő toporgott körülötte, és megterítettek neki, hoztak narancslevet és egy salátával és mindenfélével megrakott zsömlét. Egy másik, kisebb tányérra pedig egy szelet pitét tettek. A lány csak ámuldozott, hogy milyen kis terülj-terülj asztalkát varázsoltak neki, és rögtön nekiállt az evészetnek.
Szál megtekintése

Itt járt Lala Rolleyes
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2015. július 18. 12:19 | Link

Lolita


  Amikor a lány betért a konyhába, egy csomó manó vette őt kezelésbe. Leültették az egyik székre, és máris elővarázsoltak neki mindenféle finomságot, pedig ő igazán nem erre gondolt. De mindegy is volt. Jóízűen harapott bele a szendvicsbe. Hirtelen olyan ismerősnek tűntek az ízek. Csupa jó érzés keveredett bele. Mintha újra hazaérkezett volna. Csak éppen neki nem igazán volt eddig hasonlóban része. Nem tudott egy helyet sem mondani, amit a hazájának tekintett volna. Bár ez a kastély a maga nagy pompájában egészen hasonlított rá.
  Kinyitotta a szemét, és mozgolódást észlelt a bejárat felől. Aztán észrevette az alacsony kis teremtést. Odakísérték hozzá, és neki is megterítettek. A lány ráköszönt, mire ő gyorsan megpróbálta letuszkolni a torkán az adott falatott. Szája elé kapta a kezét.
  - Szia! - nyögte ki, és szemét elfutotta a könny, mert közben sikerült félrenyelnie. Gyorsan felkapta a narancslevet, és belekortyolt. Köhögött egy kört, aztán meg jól is volt. Megint felvette az ételt, de még mielőtt beleharapott volna, megszólalt.
  - Tudod...sajnálom ahogy a szigeten viselkedtem veled. Kissé feszült voltam, és még a nyakamra is jöttél. - mondta. Látszódott rajta, hogy nem gyakran kér bocsánatot, mert pocsékul csinálta. Aztán rámosolygott a másikra.
Szál megtekintése

Itt járt Lala Rolleyes
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2015. július 19. 16:14 | Link

Lolita


  Miután ő is majdnem megfulladt, a társa is megkísérelte a műveletet. Persze ő a gyatra bocsánatkérése miatt. És ezt meg is jegyezte.
  - Jó, még gyakorolnom kell. Nem csinálok ilyen valami gyakran. És igazából nem is szándékozok ez után sem. - aztán újra visszatértek az evészethez, amíg Lola meg nem szólalt.
  - Hát..csak egy szimpla szendvics. - jelentette ki, miközben az utolsó falatokat is elrágta. - Igazából mindjárt vacsora, szóval nem kéne úgy befalni. - jelentette ki, és ivott még egy korty narancslevet. A vöröske mondott valamit egy ismeretlen nyelven, és odakapott valami édességhez, amit az egyik manó helyezett elé.
  - Nem köszi, elég furán néz ki. - mondta, és felhúzott orral nézte, ahogy Lola az ételt falta. Kifli, és csoki? Persze, nem olyan dolog, ami elképzelhetetlen, de attól még nem fért Scar fejébe, hogy lehet ezt ennyire szeretni. - Soha nem szoktam csokis perecet enni! - jelentette ki, hogy meggyőzze a másikat. Aztán már nem bírta megenni a finom édességet amit elé tettek. Azon gondolkodott, hogy az bunkósságnak számít-e, ha otthagyja. Meg az sem éppen jó benyomást keltő, ha pár szóváltás után otthagyja a lányt. Szóval inkább elkezdett nézelődni, és egy ajtóra lett figyelmes.
  - Szerinted mi lehet ott? - mutatott az előbbi tárgy felé. - Lehet a manók onnan varázsolják elő az ételeket? Vagy van bent valami, amiből ki tudják olvasni az emberek gondolatait és vágyait? - gondolkodott el.
Szál megtekintése

Itt járt Lala Rolleyes
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2015. július 20. 12:12 | Link

Lolita


  - Is-is. Magyarországon születtem, de az utóbbi 7 évet Amerikában töltöttem. Persze az itteni évemet leszámítva... - mondta, de szemét le sem vette a fehér ajtóról. Mintha nem akarnák, hogy az embereknek feltűnjön, hogy ottvan. Majdhogynem beleolvad a falba, és pontosan ezért keltette fel Scar figyelmét. És mert azon kívül nincs sehol máshol ajtó. A fűszerek és edények valahol ki voltak téve.
  A lány felhorkant a lány megjegyzésére. - Anyukád azt is mondta, hogy ha idejössz, akkor lesznek olyanok, akik nem tudnak olyan sokat a varázsvilágról? - kérdezte meg gúnyosan, mert amióta idejött, mindig kínosan érintette ez a téma, mivel ezen a téren is csalódnia kellett az édesapjában. Ő soha nem mesélt a különleges hercegnőről, aki varázserejével mindent legyőz. Sosem mondta, hogy a mumustól nem kell félni, mert az csak a félelmedet vetíti ki. Nem, még csak egy kis utalást sem tett arra, hogy mágiával bír. És amikor kiderült, hogy a lánya is örökölte, csak bedugta ebbe az iskolába.
  Amíg ezen merengett, a másik lány már megpróbálkozott a manók figyelmét magára irányítani, és elindult az ajtó felé. Ekkor kapta fel a fejét Scar.
  - Hey, várj, mit akarsz csinálni? - kérdezte, és a másik után ugrott, otthagyva csapot-papot. - Ugye ezt nem akartad nélkülem megtenni? - mordult rá, miközben a lány válla felett kipillantva figyelte, hogy mi van ott. Rátette a kezét, és már épp le akarta nyomni, amikor egy csapat manó köréjük gyűlt. Ki az ajtót fogta, ki őket tuszkolta ki a helységből.
  - Ne...hey...ááá...csak... - hallatszott a lány tiltakozása. - Csak be akartunk kukkantani! - jegyezte meg, de amikor ez sem hatott, végül feladta a próbálkozást, és már magától kisétált a helységből. Lolita is hasonlóan járhatott, legalábbis Scar úgy gondolta, mert arra már nem volt ideje, hogy ellenőrizze a lány hol van.
Szál megtekintése

Itt járt Lala Rolleyes
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2016. március 21. 19:29 | Link

Chris - teadélután

  Scart nem sokkal ez előtt engedték vissza a kastélyba, miután az egész éjszakát két auror társaságában töltötte. A furcsa az volt az egészben, hogy ahhoz képest hogy az izgalmak általában feldobják, most úgy érezte magát mint egy mosott rongy. Az apjával kapcsolatos gondolatai pedig ebben még kevesebbet segítettek. Valószínű, hogy az autóról is látták ezt rajta, és ezért engedték el őt ilyen könnyű szívvel.
  Most viszont éhes volt. Úgy érezte, hogy az étel talán elűzi a szörnyű gondolatait, és végre normalizálódni fog. Amint belépett a konyha ajtaján, a manók azonnal a szolgálatára álltak. Nem kellett semmit sem kinyögnie, egyenesen egy székhez vezették, amire fáradtan le is zuttyant, aztán már varázsolták is elé a sok ételt. Igaz, hogy a nap még csak akkor kezdett el valószínűleg felkelni, de Scar egy adag sültkrumplit kapott sok-sok majonézzel.
  Jóízűen mártogatta bele a szalmakrumplit a kalóriadús mártásba, és szinte azonnal jobb kedvre derült. Eszébe jutottak azok az alkalmak, amikor a garázsbandájával sokáig maradtak, és megéheztek. Olyankor mindig sok kaját hozattak a próbateremhez, többek között nagy adag krumplival. A kihordósráccal pedig már olyan jóban voltak, hogy az még akár fél óráig ottragadt, és minden új számukat meghallgatta. A szöszi ezekre az időkre boldog emlékszik vissza. Ilyenkor mindig megszabadult az anyjától. Most ugyanezt tette az apjával. Sültkrumpliba folytatta az elhagyatottság miatti bánatát.
Szál megtekintése

Itt járt Lala Rolleyes
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2016. március 21. 20:10 | Link

Chris

  Nyugissan eszegetett, a gondolatai hol a bogolyfalván történteken jártak, hol az apjával való viszonyán. A hangulata elég ingadozó volt, bár inkább hajlott a rossz felé, mert a fejében egyre jobban csak arra gondolt, hogy az apja nem szereti, és semmit nem tartott meg az ígéretei közül.
  Aztán megjelent egy srác. A szöszinek fogalma sem volt róla, hogy ki a másik.
  - Szia - köszönt, mert igaz, hogy a szülei sok mindent elcsesztek a nevelésekor, de azért az illendőséget megtanították neki. - Nem sok - válaszolt bő, hosszú mondatokban a szöszi.
  - Éppen átsült, ahogy szeretem - szorította össze a száját a lány, ezzel is kifejezve, hogy mennyire nem köti le a másik. De úgy látszik Chris nem fogta fel a dolgot, mert csak úgy dölt belőle a szó. Scar oldalasan pillantott rá, és kissé összehúzta a szemeit. Azon gondolkodott, hogy vajon a másiknak mikor fogy el a levegője, vagy áll még a szíve, és hal még itt mellette.
  És befejezte. Elfordult, és egy adag szendvicset tömött a szájába. Scar reménykedett benne, hogy ezzel le is rendezték a beszélgetést, de persze a barna még odamondott egy mondatot. A lány szinte már meg sajnálta a srácot, úgy próbálkozott beszélgetést kezdeményezni a szöszivel. De csak szinte. Továbbra is csak sajnáltatni akarta magát a fejében, és nem törölni senkivel. De aztán inkább sóhajtott egyet és megszólalt.
  - Scar. Szólíts Scarnak. - mosolygott féloldalas az új ismerősére.
Szál megtekintése

Itt járt Lala Rolleyes
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2016. március 21. 21:03 | Link

Chris

  Kellett a lánynak megszólalnia. Chris ezt bátorításnak vette, és újult erővel kezdett bele a szóáradatba.
  - Rellonos vagyok. Te vagy navinés, vagy eridonos. Bár az utóbbira tippelnék. - ismert párat mind a két házból, és míg néhány eridonos túl kalandvágyó, addig a többi pont olyan, mint ez a fiú. Lelőhetetlen.
  A srác valami furcsa modorba váltott át. Legjobban arra hasonlított, aki a lányt kezelte a szülei válása után. Az anyja biztos volt benne, hogy azzal, ha kifizeti a heti terapeutáját, azzal le vannak tudva a szülői kötelességei. Szinte már-már szánalmas, ahogy a lány egész viszonya az anyjával.
  Már éppen leakarta ordítani Chris fejét, hogy hagyja már abba ezt az egészet, és törődjön a saját dolgával, amikor a másik kijelentette, hogy nem kell elmesélnie. Szinte nem is lehetett volna precízebben kiszámítani, hogy ne robbanjon fel a lány.
  A lány válaszra sem méltatta, csak közelebb tolva az ételét jelezte az igazát. Nem is a kajáját féltette, mint inkább a becsületét. Zavarta, hogy valaki ilyen könnyen átlát rajta, hiszen évekig építgette magában a falakat, hogy azon más ne tudjon áttörni. A bagolykőn töltött évek valahogy lyukakat vájtak a falba, már kevésbé volt masszív. Rossz érzéssel töltötte el Scart ez a felismerés.
Szál megtekintése

Itt járt Lala Rolleyes
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2016. március 21. 21:29 | Link

Chris

  - Inkább megütnélek. Akkor talán még jól is érezném magam. - vágta rá, bár Chris már visszavonta a kérdését. Ebbe belegondolva talán tényleg el kéne egy kis verekedés neki, akkor a feszültsége is alábbhagyna egy kicsivel.
  - Ebben most tévedtél. Lalával minden okés. - jegyezte meg, hogy belegondoljon a dolgokba. Bár elvesztette a karkötőt amit neki adott, de Scar nem az a tárgyias barát. Nem érdekli, ha a másik elveszti a tárgyakat, ő is elég szétszórt tud lenni.
  - Ez azt jelenti, hogy most én mondok valamit, és te megcsinálod! - tisztázta a lány, bár jól tudta, hogy igaza van. Lehet, hogy úgy néz ki, mintha nem figyelne igazán, de a memóriájában mélyen elrejtette az olyan információkat, amiből neki lehet jövedelme.
  - Azt akarom, hogy nyisd ki azt a fehér ajtót. - mutatott előre. Még élénken égett az agyában a kép, amikor Lolitával beszélgetett itt, és ők is megpróbálták kinyitni az ajtót, ám a manók rájuk támadtak abban a pillanatban, mintha valami természetfelettit őriznének ott. Tulajdonképen még az sem lepte volna meg a lányt azok után amiket az iskolában átélt. - Ez minden. Nyisd ki, nézz be. - vont vállat a lány, hiszen a másik biztos nem tudhatta, hogy mi vár rá, ha megpróbálja.
Szál megtekintése

Itt járt Lala Rolleyes
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2016. március 22. 20:36 | Link

Chris

  Scar úgy érzi, még csak akkor kezdett el érdekes lenni az egész beszélgetés, amikor végre nem róla volt szó, hanem ő parancsolhatott. Természetesen a legutóbbi alkalom után fúrta a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet az ajtó mögött hogy ennyire védik a manók. Bár azt is tudta, hogy Lolita elájulása után már meg sem próbálkozik vele újra.
  Meglepődve vette észre, hogy az eridonos, akivel összehozta a sors milyen gyorsan belement a dologba. Mielőtt a lány csak válaszol hatott volna, a barna már ott is volt, és próbálta teljesíteni a követelést.
  Szinte már komikus volt a jelenet, ahogy a srác próbál előretörni, de négy feleakkora teremtés közben tuszkolja hátra, és mint a kötélhúzásnál ide-oda helyezkednek. Scar arca még mosolyra is görbült amikor Chris legyőzötten jött vissza. Nem olyan Scaros félmosoly volt, hanem olyan igazi, amiről a másik ember tudja, hogy jót szórakozik.
  - Azt hiszem teljesítetted ezzel a kérésemet. Tudtam, hogy nem fog menni, és legalább már láttam, hogy a játékunk tényleg megy valamire. Bár ettől függetlenül még mindig hülyeségnek tartom. -vont vállat, és a szájába tett egy sültkrumpliba, ami ki sem látszott a majonézből.
  - Kérdezz. Ha mersz. - nézett rá a lány kihívóan a fiúra.
Szál megtekintése

Itt járt Lala Rolleyes
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2016. március 22. 21:32 | Link

Chris

  Mikor bejelenti, hogy szerinte kiállta a próbát, szinte látja a súlyt, ami lehullik a fiúról, annyira megkönnyebbül. A szöszi majdnem újra elmosolyodna, csakhogy a következő kérdés újra eszébe juttatja a kellemetlen emlékeket, és gondolatokat, amiket nem rég vetett össze. A fogait összeszorítva, egy bólintás mellett jelenti ki választ.
  - That's true...- egy kis akcentus nélkül ejti ki az angol-amerikai kifejezést, ami tökéletesen elárulja, hogy nem egészen magyar. Vagy valami hasonló.
  Tudja, hogy egy újabb sültkrumplival lesz szegényebb, de nem volt soha sóher, így nem sajnálja. Egyedül azt sajnálja, hogy egyre több mindent fedeznék fel róla. Egyértelműen csak a játék azon része tetszik neki, amikor megbünteti a srácot. Már el is döntötte magában, hogy legközelebb biztos nem ússza még ennyivel a piros, hiszen szinte nem is kellett semmit tennie, míg ő megosztja vele szépen lassan az egész belső világát. Nem tudja, hogy a másik azt hiszi-e, hogy nem veszi észre, vagy tudatosan csinálja, de az is biztos, hogy Scarnak is véges a türelme.
Szál megtekintése

Itt járt Lala Rolleyes
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2016. március 23. 18:17 | Link

Chris

  Scar álla szinte a földet súrolta, amikor meghallotta, hogy a másik leszólja a majonézét.
  - Hogy lehet nem szeretni a majonézt? - fakad ki teljesen. Aztán nagy nehezen leesik neki, hogy igazából így ő jár jobban, hiszen ha a másik nem szereti, akkor kevesebbet is fog venni belőle. - Ha nem tetszik, ne edd még. Több marad nekem - nyújtotta ki a nyelvét a másikra, és kicsit maga felé húzta a tálat.
  A szöszi már várta a következő állítást, és reménykedett benne, hogy megint ő fog nyerni, így kicsit megleckéztetheti az eridonost. De amikor ránézett a fiúra, és meglátta azt az önelégült fejet, amit vágott, komolyan elgondolkodott, hogy mivel lehet a legjobban megszivatni egy ilyen srácot. Az első hó gondolatai az átkok körül forogtak, de aztán rájött, hogy annál valami jobbat kell kitalálnia. Végigvette az összes szivatást, amit csak kiskorától megtanult.
  - Mivel nagyon nincs igazad, ezért én adok feladatot. Ez a feladat olyan, amit most és azonnal nem tudsz végrehajtani, de miután megettük a kajáink, lelépünk innen, és majd akkor meglátod. Csak ne felejtsd el, hogy jössz egyel.
Szál megtekintése

Itt járt Lala Rolleyes
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2016. március 23. 21:05 | Link

Chris

  Unalommal az arcán hallgatja végig a fiú tudálékos megszólalását, de igazából belül örömmel konstatálta, hogy kicsit kibillentette Christ.
  - Először is, az első reakcióm biztosan állíthatom, hogy az volt, hogy hogy a francba tudsz ennyit beszélni, és hogy mennyire idegesítő vagy. Másodszor pedig tökéletes értettem a játékszabályokat. - szegte fel az állát, bár igazából nagyon is élvezte hogy egymást heccelik.
  Mikor végre kitalálja a tervét, közli a másikkal az elképzelését. Persze ebbe is rögtön belekötni a másik. - Akkor most kimondom még egy szabályt. Hogy nem hozunk több szabályt. Nem ér, hogy akárhányszor nem tetszik valami, mindig új szabályt hozol, hogy végül az legyen amit akarsz. - érvelt a lány, szerinte nagyon is logikusan.
  - De most az utoljára elnézem, és új feladatot találok ki....- morfondírozik el. Újra felsorakoztatja a gondolataiban a lehetőségeket, de valahogy mindig beúszik a képbe egy bohóc. Ezen ihletődve mondja a lány a következőket.
  - Kérj a manóktól egy jó habos pitét, és hagyd, hogy az arcodba nyomjam. - vigyorog el, mint az öt évesek.
Szál megtekintése

Itt járt Lala Rolleyes
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2016. március 25. 08:56 | Link

Chris

  - Nem csak ezért. Rellonos vagyok. A szívatási vágy a véremben van - kacsintott a srácra, de közben mosolygott, mert tudta, hogy ez nem teljesen igaz. Lehet, hogy lázadó típus, és minden buliban benne van, de más szívatásában béna volt, és ez azon is látszik, amiket most kitalál. Nincs elég fantáziája hozzá, ennyi. Amerika kiölte belőle.
  Chris ünnepélyesen megfogadja, hogy nem hoz új szabályt, és nem tudja, de ezzel igazat adott Scarnak abban, hogy tényleg állandóan új szabályokat vezet be. Aztán hozzák a sütit, ami tényleg jó habos lett, és a fiú átnyújtja Scarnak. Már éppen az arcába nyomná az egészet, amikor a fiú egy pillanatot kér, megigazítja a séróját, és jelez, hogy mehet.
  - Az úgy nem lenne buli, ha a hajad nem lenne olyan... - túrt bele Scar, és teljesen összekuszálta, és mielőtt Chris bármit tudott volna mondani, az arcába nyomta a pitét. Kicsit végighúzta rajta, aztán leszedte. Nevetve figyelte a remekművét.
  - Régen alkottam már ilyen szépet. - röhögte ki a másikat. - És nem ér most mással leszedni, csak a kezeddel. Az nem lenne mókás, ha most fognál egy kezdőt, és tisztára sikálnád magad. - bólogatott a lány, hogy ezzel is hangsúlyozza mennyire igaza van.
  - Most te jössz, kérdezz. - adja az instrukciót.
Szál megtekintése

Itt járt Lala Rolleyes
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2016. március 25. 14:12 | Link

Chris

  - Nem, és nem is szeretném. Így is elég sok mindent visszatartok - kacsintott a srácra, aztán a fogadalom után újabb feladatot adott. A lány pedig szíves örömest arcon törli Christ a pitével, sőt, még jót is röhög rajta, amikor látja, hogy pont valamiért szólni akart, és a fél süti a szájában landolt.
  - Finom? - kérdezte - Kérsz még? - pillantott rá angyalian. Imádta szívatni ezt a srácot. Pontosan azért, mert nem volt rellonons. Persze a penészesekkel is jó hadakozni, de azok még akkor sem ismerik el ha másnak van igaza, ha bebizonyítja neki az ember. Soha nem lehet velük sikerélményed.
  - De a szabálytilalom, az csak téged érintett, ugyanis ez nekem a második szabályom volt összesen. Már ha ezt szabálynak lehet mondani. Ez inkább tartozik hozzá a feladathoz... - gondolkodott el a lány, mert bizony ő is rellonos volt, és a tények rá is igazak. Nem szokta elismerni, ha nincs igaza.
  A következő állításnál szinte el sem hitte a lány amit hall. Hogy a franca tud ennyit róla ez a piros? Ő meg még a nevét sem tudta amikor összefutottak. - Te ezt honnan tudod? - kérdezte a lány, és az álla szinte a földet súrolta. - Te egy szatír vagy? - nézett rá szúrós szemmel Scar. Amolyan "gyanús vagy te nekem" fejjel. Tisztán emlékezett rá, amikor hetekig rajta volt a kezén a jel, és minden szerencsétlenség megtörtént vele, amit csak kitudott találni a karma. Egyszer még a ruháját is felgyújtotta a rellonos buliban, ami a szigeten volt. Kellemetlen volt...
Szál megtekintése

Itt járt Lala Rolleyes
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2016. március 25. 17:19 | Link

Chris

  - Nem, köszi... - nevetett tovább a lány, és eltolta a fiú kezét, ami tiszta hab volt. Aztán heves vitába kezdtek a szabályok értelmezésén.
  - Az hol szolgálja az én érdekemet, hogy a feladatot azonnal kell végrehajtani? Ez konkrétan az ötletem ellen volt! - érvelt a lány. Soha nem engedné meg, hogy a fiú megverje szócsatában. Ez az egyik specialitása, ha már a kreativitása most nincs a toppon. - És örülj, hogy azt engedtem, hogy a kezeddel letöröld a pitét. - szegezte Chrisnek a mutatóujját, mintha ezért most hálával tartozna.
  Megdöbbentette amikor a fiú közölte a tényeket arról, hogy milyen kapcsolat fűzi a rúnákhoz.
  - Te, Zseni? Jó, hogy nem azt mondod kapásból, hogy gondolatolvasó vagy! - reagálta le a lány, és amikor a srác a sült krumplija felé nyúlt volna, gyorsan elkapta előle, és a háta mögé rejtette.
  - Nem kapsz! Ezt a tényt tudtad, így számodra nem volt tétje. Ez nem ért. - jelentette ki a lány, hiszen tudta, hogy neki van igaza. Ha nem olyan tényt mond a srác, amit alapból nem tudott, akkor talán kap a sültkrumpliból. De ezt biztosan tudta. Szinte látta a szeme csillogásából.
  - De, ha a kérdező személyét megcseréljük, akkor az úgy jó, ha a téteket is felcseréljük. - vágta rá a lány kapásból. - Kérj a manóktól valami olyan kaját a szendvicsed helyett, amiből tudok venni. Ráadásul nem az én kajámat fogod enni. - az utolsó mondatot már csak halkan teszi hozzá.
Szál megtekintése

Itt járt Lala Rolleyes
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2016. március 25. 20:54 | Link

Chris

  - Hát, mivel meghoztad azt a bizonyos szabályt, ezért nem végeztettem el veled. Ez pedig ahhoz vezet, hogy soha nem fogod megtudni - vonta meg a vállát Scar. Egyszerűen imádta húzni a srác agyát. Először azt hitte amikor megjelent, hogy előbb-utóbb el fogja küldeni melegebb tájakra, de ehelyett megkedvelte. Igaz, hogy ezt nem fogja soha elmondani neki, de az részlet kérdése.
  - Tudom mi a zseni szó okostojás, de te nem vagy levitás. Márpedig a zsenik oda járnak - oktatta ki a lány, és még bólogatott is hozzá, csak a hatás kedvéért. Erős volt a gyanúja, hogy Chris ezt nem fogja szó nélkül hagyni, de nem törődött vele. Az is biztos, hogy a fiú is reakciót várt Scartól. És az is az volt, hogy meglepődött amikor nem kapott enni.
  - Halottad hírét, itt a lényeg. Nem kapsz. Az én kajám, én dirigálok - jelentette ki a lány még mindig a háta mögött tartva a sültkrumplit. Arcáról elszántság tükröződött, mintha az életét is feláldozná a kajájáért. Kissé groteszk volt az egész helyzet a maga módján.
  - Pontosan így értettem. De ne ismételd meg azokat, amiket én adtam feladatba. Az úgy nem ér. - jelentette ki Scar, és tökéletesen képben volt vele, hogy most éppen felállít egy újabb szabályt, de csak mosolygott a szemben ülő srácra. Meghallva annak monológját, megemeli a szemöldökét. Hirtelen nem tudja hová tenni a fiú kirohanását.
  - Csak nehogy pofára ess. - tanácsolja inkább - mellesleg dolgozz még egy kicsit a gonosz röhögéseden. Olyan, mint mikor egy béka lenyel egy legyet és fuldokol. - vágott hozzá egy grimaszt.
  - Na jó, kezdhetjük? - kérdezte a lány, és olyan fejjel nézett rá, mintha azzal kitudná venni a gondolatait. - Szóval...vannak testvéreid, de egyik sem lány. - jelentette ki az első tényt, ami eszébe jutott. Ezt persze az ember személyiségéből ki lehet olvasni, ha ügyes az ember, és reménykedett benne a szöszi, hogy tényleg igaza is van.
Szál megtekintése

Itt járt Lala Rolleyes
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2016. március 26. 17:56 | Link

Chris

  A lány először félreértette a "fel fogod kelteni az érdeklődésem" mondatot, de aztán rájött, hogy a fiú csak az ötletét akarta kihúzni belőle.
  - Nem mondom meg, még akkor sem, ha halálra kínzol. - jelentette ki, bár lehet, hogy ez az egész ötlet kicsit túl rellonos volt. Ez a morbid felfogás legalábbis biztosan az.
  - Ahhoz nem, hogy okos legyél, de hogy zseni, ahhoz kell. - oktatta ki a lány, mert természetes, hogy ebben is neki kellett hogy igaza legyen. Nem hagyhatta az egészet szó nélkül. Szinte minden helyzetből ki tudja magyarázni magát.
  Scarlett már kezdte azt hinni, hogy semmivel sem tudja kihozni a fiút a nyugalmi helyzetéből, amikor is közölte vele, hogy nem kap sültkrumplit. És akkor bizony Chris csak hebegett-habogott, nem tudta, hogy hogyan reagálja le a dolgot. A szöszi pedig ezt nyereményként konstatálta. - Nem kapsz, és nem is pontokra megyünk - csóválta a fejét. Biztos volt benne, hogyha a srác a kaja után kapna, akkor felugrana a helyéről, és akár még a konyhában körbe-körbe is kergetődznének, csak hogy megvédje. És mert tudta, hogy azzal, ha csak szimplán felemelné, azzal nem menne sokra, mert a fiú sokkal magasabb tőle.
  - Még hogy irigykedek rád. Chhh... - hitetlenkedett flegmán a lány.
  Scar örömmel vett a felé nyújtott ételből, pedig neki is volt még egy kevés. - Esküszöm, hogy ennek jobb íze van. Van benne valami zamat, ami a győzelemre emlékeztet. - cukkolta a fiút, miközben lassan elrágcsálta a szalmakrumplit.
  - A következő állításom, hogy nem volt még barátnőd. - simított végig a nyelvével a felső fogsorán, miközben mosolygott.
Szál megtekintése

Itt járt Lala Rolleyes
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2016. március 27. 20:11 | Link

Chris

  Veszekedett egy kört a fiúval a zseni és az okos kérdéskörben, de a végén a lány csak egy szemforgatással hagyta a végén az egészet. Persze félt tőle, hogy a fiú ezért elbízza magát, de már kedve sem volt hozzá, hogy vitába szálljon újra. Inkább hagyta Christ abban a hitben, hogy igaza van. Túl macerás lett volna egy újabb vita.
  Aztán végre kibillentette a srácot a nyugalmi helyzetéből azzal, hogy nem kapott sültkrumplit. Ezt bizony súlyos veszteségként értékelte, ezért harca szállt a győzelemért. Csakhogy a lány számított rá, és amint a srác felé nyúlt, ő felugrott a helyéről és a magasba tartva az ételt arrébb lépett. Nem engedte, hogy Chris csak úgy lopjon az ő kajájából. Inkább lemozogja amit addig evett.
  Aztán fordítottak a helyzeten, és már Scar lett a kérdező. És az első rögtön stimmelt is, amit a lány gúnyos mosollyal konstatálta.
  - Ebben ne legyél olyan biztos...- mosolygott féloldalas a fiúra. És jött a következő kérdés.
  - Nem, ezt csak szimplán tippeltem. Kíváncsi voltam a válaszra. - vont vállat, és vett a szalmakrumpliból, mintha csak a sajátja volna. - Egyébként ez komoly? Tényleg ilyen szánalmas vagy? - cukkolta tovább, persze csak bohókásan.
  - Jól van, a következő legyen az, hogy...nem jársz sokszor a konyhába, ezért most örülsz, hogy ősszefutottál itt valakivel. - állította a szöszi.
Szál megtekintése

Itt járt Lala Rolleyes
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2016. március 28. 12:36 | Link

Chris

  A fiú csikizni akarta a lányt, de az felpattant a helyéről, és magasba emelte az ételt. Persze Chris rögtön utánozta, és olyan közel ment Scarhoz, hogy a lány érezte bőrének az illatát is. A szöszi próbálta ezt a tényt kizárni a fejéből, és józanul gondolkodni. Hátrálni nem tud, mert abban megakadályozza a szék. Ha oldalra szökellne, a keze biztos, hogy lejjebb csúszna, és a srác megkaparintaná az ételt. Scar ezért csak lábujjhegyre tornázta magát, és mint régen a testnevelés órákon, minél magasabbra nyúlsz, annál jobb. De persze sikertelen volt a próbálkozása, mivel Christopher magasabb volt nálam, és elég volt neki épp még, kicsit nyújtóznia, és már el is érte a kaját, ezzel győzelmet aratva. A lány mérges képet vágott, de persze egy szem düh sem volt benne.
  A kis affér után fordítottak a játék menetén, és a lány mondta az állításokat. Rögtön kettő igaz is volt, és ezt a szöszi nem volt rest kihasználni. A fiú megjegyzésére, amikor próbált szépíteni a dolgokon, csak összevonta a szemöldökét, és próbálta megállapítani, hogy igaz-e amit mondott. De ehhez egy igazság vizsgáló sem lett volna elég.
  - Komoly kapcsolat? Nem, azt nem mondanám, hogy volt. Valahogy nem vagyok az a ragaszkodó típus. Viszont kalandjai, azok bizony voltak. - futott át egy kaján vigyor az arcán.
  A következő állítás újra helyesnek bizonyult, mire a lány újabb mosolyt küldött a fiú felé.
  - Akkor...te aranyvérű vagy. - mondta a ki a lány, és áthatóan nézett a fiúra.
Utoljára módosította:Scarlett Conroy, 2016. március 28. 23:47 Szál megtekintése

Itt járt Lala Rolleyes
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2016. március 29. 13:41 | Link

Chris

  A fiú ellopta végül az az egy szem sültkrumplit, Scar pedig ezt úgy fogadta mint egy vereséget. Mert végül is az is volt. Csakhogy ez kicsit sem volt ínyére. De amikor a srác visszatette az ételt a tányérra, mondván, hogy ő csak szimplán rendes, a lánynak felforrt az agyvize. Neki ugyan nem kell senkinek a szánalma.
  - Most már összefogdostad, akkor vedd is el. - jelentette ki, és arcára ráerőszakolta a szokásos maszkot, ami nem mutatott semmi érzelmet. Már kiskora óta ezt alkalmazta, mert azt tanulta az élettől, hogy az érzelmeit csak kihasználják ellene. Ez pedig mindig eszébe jutott amikor valami intenzívebb érzelmet érzett, és rögtön magába roskadt. Olyan, mint egy csiga, aminek ha megkocogtatod a házát, akkor rögtön visszabújik, és onnan csak lassan jön elő újra.
  - Azt sajnos nem, és sajnos még nem, de tervben van - mosolyodott el halványan. Amikor kicsi volt többször elképzelte, hogy különböző kalandokat él át, de aztán a világ arcul csapta, és azután csak volt. Egészen addig, amíg ki nem derült, hogy boszorkány. Ez több ajtót is kinyitott előtte.
  - A két gondolatot te hogy kötötted össze? - nézett rá értetlenkedve a lány, és összehúzott szemöldökkel vizslatta a fiút, mintha az valami űrből jött dolog lenne.
  - Igazából végig csak tippeltem, és egyik kérdés sem volt olyan nagyon mély. - ismerte el miközben egy újabb adag ételt majszolt el. Már csak pár darab sültkrumpli maradt a táljában, és majd' egy rakat még Chrissében.
  - Én nem tudom megenni mind a kettőt, segíts be - tuszkolta vissza a papíredényt a fiú felé.
  - Én, mintatanuló? - nézett rá mosolyogva a lány, de aztán a fiú folytatta, és a következtetéseit gonosz félmosollyal díjazta. - Azt szeretnéd, hogy megrontson egy rellonos? - kérdezte direkt félreérthetően. Persze nem úgy értette, de szerette volna látni, hogy a fiú zavarba jön.
  - És milyen ötleted támadt? Van valami, amit egész életedben ki akartál próbálni, de nem tudtál? - kérdezte.
Szál megtekintése

Itt járt Lala Rolleyes
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2016. április 2. 12:56 | Link

Chris - zárás

  - Jó, akkor hagyjuk itt a sültkrumplit. A manók biztos nem bánják. - vont vállat a lány, és körülnézett a teremben. Egyik kicsi lény sem foglalkozott velük, szóval ha lelépnek, akkor sem lesz akkora gáz belőle. Talán észre sem veszik.
  A fiú szerencsétlen válaszán hangosan felnevetett. Annyira örült, hogy tőrbe tudta csalni a fiút, és nem vette észre a buktatót a kérdésében. Beharapta alsó ajkát, és kihívóan nézett a fiúra, és ezt bizony már nem lehetett máshogy érteni, csak egy felhívásnak.
  Megkérdezte Christ, hogy milyen ötletei vannak, aztán ő pedig visszakérdezett. A lány még mindig ugyanolyan vigyorral a száján ejtette ki a szavakat.
  - Még nem tudom, de biztos kitalálunk valamit arra, hogy elüssük az időt. - azzal a lendülettel megragadta a srác kezét, és húzott rajta egyet, hogy a fiú biztos rá figyeljen, és elindult a kivezető ajtó felé. Megfordult, és a fiúra nézett. Hátrált, közben pedig az ujjával mutatta, hogy csak kövesse. Aztán már ott sem volt.
Szál megtekintése

Itt járt Lala Rolleyes
Konyha - Scarlett Conroy hozzászólásai (21 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyFöldszint