31. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek:

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyFöldszint

Oldalak: « 1 [2] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2016. március 29. 13:41 | Link

Chris

  A fiú ellopta végül az az egy szem sültkrumplit, Scar pedig ezt úgy fogadta mint egy vereséget. Mert végül is az is volt. Csakhogy ez kicsit sem volt ínyére. De amikor a srác visszatette az ételt a tányérra, mondván, hogy ő csak szimplán rendes, a lánynak felforrt az agyvize. Neki ugyan nem kell senkinek a szánalma.
  - Most már összefogdostad, akkor vedd is el. - jelentette ki, és arcára ráerőszakolta a szokásos maszkot, ami nem mutatott semmi érzelmet. Már kiskora óta ezt alkalmazta, mert azt tanulta az élettől, hogy az érzelmeit csak kihasználják ellene. Ez pedig mindig eszébe jutott amikor valami intenzívebb érzelmet érzett, és rögtön magába roskadt. Olyan, mint egy csiga, aminek ha megkocogtatod a házát, akkor rögtön visszabújik, és onnan csak lassan jön elő újra.
  - Azt sajnos nem, és sajnos még nem, de tervben van - mosolyodott el halványan. Amikor kicsi volt többször elképzelte, hogy különböző kalandokat él át, de aztán a világ arcul csapta, és azután csak volt. Egészen addig, amíg ki nem derült, hogy boszorkány. Ez több ajtót is kinyitott előtte.
  - A két gondolatot te hogy kötötted össze? - nézett rá értetlenkedve a lány, és összehúzott szemöldökkel vizslatta a fiút, mintha az valami űrből jött dolog lenne.
  - Igazából végig csak tippeltem, és egyik kérdés sem volt olyan nagyon mély. - ismerte el miközben egy újabb adag ételt majszolt el. Már csak pár darab sültkrumpli maradt a táljában, és majd' egy rakat még Chrissében.
  - Én nem tudom megenni mind a kettőt, segíts be - tuszkolta vissza a papíredényt a fiú felé.
  - Én, mintatanuló? - nézett rá mosolyogva a lány, de aztán a fiú folytatta, és a következtetéseit gonosz félmosollyal díjazta. - Azt szeretnéd, hogy megrontson egy rellonos? - kérdezte direkt félreérthetően. Persze nem úgy értette, de szerette volna látni, hogy a fiú zavarba jön.
  - És milyen ötleted támadt? Van valami, amit egész életedben ki akartál próbálni, de nem tudtál? - kérdezte.
Hozzászólásai ebben a témában

Itt járt Lala Rolleyes
Christopher Blake
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 68
Összes hsz: 78
Írta: 2016. március 30. 11:51 | Link

Scarlett Conroy

- Oké, megeszem! Csak nyugi!- mondom a lánynak, a kirohanására. Nem is értem, előbb még azért volt mérges, mert elvettem a kajáját, most meg azért, mert visszaadtam neki. Sose fogom megérteni a nőket! Ígéretemhez híven, elveszek egy sült krumplit és megeszem.
- Érdekes, itt állok veled szemben mégse ment át az irónia a kérdésemben!- reagálom le a lány válaszát, amit a gúnyos kérdésemre fogalmazott meg.
- Te csak ne vonj kérdőre!- mást nem tudok hirtelen mondani, úgy meglepett Scar kérdése. Honnan tudjam, hogy miért kötöttem össze a két kérdést? Már lassan azt se tudom, hogy milyen rendezvényen vagyok.
- Akkor ezek szerint nagyon jól tippelsz, legközelebb a lottószámokat is megtippelhetnéd nekem!- kacsintok rá, de más reakcióval most egyenlőre nem tudok szolgálni, még egy poén se jut eszembe, semmi! Ez már a vég, kezdek egyre jobb arc lenni, mi történt velem?
- Nekem már nem kell! Annyi sült krumplit ettem meg tőled, hogy az enyém már sok lenne!- gúnyos kis vigyor. Igen, jól sejti Scar, hogy most próbálom cukkolni.
- Igen! Vagyis nem úgy, hanem máshogy! Na, értsd jól!- egy kicsit el is pirulok. Ez egy elég ciki mondat volt, de azért a lány is direkt úgy kérdezett, hogy zavarba hozzon! Ám, én okos vagyok és ezért inkább nem is folytatom a mondatot, mert jól már úgy se jönnék ki belőle.
- Én még sose firkáltam a falra! De félő, hogy nekem kéne letakarítanom, ám mindig beakartam lesni a tanáriba és egy hatalmas kupit csinálni! Vannak olyan tanárok, akikkel szívesen kiszúrnék! Neked van valami ötleted?- miután elmondom az én ötleteimet, ami most egyenlőre nem sok, de hirtelen csak ezek ugrottak be, utána szívesen meghallgatom a lányt is. Elvégre ő Rellonos, neki a vérében kell, hogy legyen a szívatás!
Hozzászólásai ebben a témában
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2016. április 2. 12:56 | Link

Chris - zárás

  - Jó, akkor hagyjuk itt a sültkrumplit. A manók biztos nem bánják. - vont vállat a lány, és körülnézett a teremben. Egyik kicsi lény sem foglalkozott velük, szóval ha lelépnek, akkor sem lesz akkora gáz belőle. Talán észre sem veszik.
  A fiú szerencsétlen válaszán hangosan felnevetett. Annyira örült, hogy tőrbe tudta csalni a fiút, és nem vette észre a buktatót a kérdésében. Beharapta alsó ajkát, és kihívóan nézett a fiúra, és ezt bizony már nem lehetett máshogy érteni, csak egy felhívásnak.
  Megkérdezte Christ, hogy milyen ötletei vannak, aztán ő pedig visszakérdezett. A lány még mindig ugyanolyan vigyorral a száján ejtette ki a szavakat.
  - Még nem tudom, de biztos kitalálunk valamit arra, hogy elüssük az időt. - azzal a lendülettel megragadta a srác kezét, és húzott rajta egyet, hogy a fiú biztos rá figyeljen, és elindult a kivezető ajtó felé. Megfordult, és a fiúra nézett. Hátrált, közben pedig az ujjával mutatta, hogy csak kövesse. Aztán már ott sem volt.
Hozzászólásai ebben a témában

Itt járt Lala Rolleyes

Oldalak: « 1 [2] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyFöldszint