31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyFöldszint

Oldalak: [1] 2 » Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2016. március 21. 19:29 | Link

Chris - teadélután

  Scart nem sokkal ez előtt engedték vissza a kastélyba, miután az egész éjszakát két auror társaságában töltötte. A furcsa az volt az egészben, hogy ahhoz képest hogy az izgalmak általában feldobják, most úgy érezte magát mint egy mosott rongy. Az apjával kapcsolatos gondolatai pedig ebben még kevesebbet segítettek. Valószínű, hogy az autóról is látták ezt rajta, és ezért engedték el őt ilyen könnyű szívvel.
  Most viszont éhes volt. Úgy érezte, hogy az étel talán elűzi a szörnyű gondolatait, és végre normalizálódni fog. Amint belépett a konyha ajtaján, a manók azonnal a szolgálatára álltak. Nem kellett semmit sem kinyögnie, egyenesen egy székhez vezették, amire fáradtan le is zuttyant, aztán már varázsolták is elé a sok ételt. Igaz, hogy a nap még csak akkor kezdett el valószínűleg felkelni, de Scar egy adag sültkrumplit kapott sok-sok majonézzel.
  Jóízűen mártogatta bele a szalmakrumplit a kalóriadús mártásba, és szinte azonnal jobb kedvre derült. Eszébe jutottak azok az alkalmak, amikor a garázsbandájával sokáig maradtak, és megéheztek. Olyankor mindig sok kaját hozattak a próbateremhez, többek között nagy adag krumplival. A kihordósráccal pedig már olyan jóban voltak, hogy az még akár fél óráig ottragadt, és minden új számukat meghallgatta. A szöszi ezekre az időkre boldog emlékszik vissza. Ilyenkor mindig megszabadult az anyjától. Most ugyanezt tette az apjával. Sültkrumpliba folytatta az elhagyatottság miatti bánatát.
Hozzászólásai ebben a témában

Itt járt Lala Rolleyes
Christopher Blake
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 68
Összes hsz: 78
Írta: 2016. március 21. 19:54 | Link

Scarlett Conroy

Egész nap jó idő volt, ami miatt az én kedvem is végig jó volt. Jó kedvvel, de üres pocival mi mást tehetne az ember, minthogy elmegy bekajálni a konyhába. Ezt a nézetet jómagam is vallom és a szobámból egyenesen a konyha felé mentem, hogy harapjak egy-két vagy akár több finom falatot. Nincs mitől tartanom, vékony vagyok, már-már olyan sovány, kis gebe vagyok, hogyha az első nem is, de a második szél biztos felkapna. Na, meg ami még jó hír, hogy túl vagyok a vizsgáimon, bár egyik sem lett kiváló, de megfogadtam magamnak, hogy megcsinálom a vizsgáimat, azt már nem mondtam senkinek, hogy hogyan és milyen eredménnyel, tehát a lelkiismeretem se szólhat egy szót se.
Nagy sunggal belépek a konyhára, még szerencse, hogy nem állt senki az ajtó előtt, mert akkor most lenen okom miért bocsánatot kérnek, pedig az a szó, amit nem szívesen használok, inkább nem is csinálok semmi olyat, amiért e számomra tabu szavacskát ki kéne ejtenem a számon. Leülök Scarlett mellé, ha már itt vagyok, akkor ismerkedem is. Eddig úgy se beszéltem a lánnyal, pedig láttam már az intézmény falai között.
-Szia!-köszönök vidáman, mosollyal arcomon a lánynak. –Mi újság?-teszem fel első kérdésemet, közben kaját is kapok. Én csak egy kis szendvicset kaptam a manóktól, mert általában mindig azt szoktam enni, nem is kérek többet.
-Milyen a sült krumpli?-egy újabb kérdés, bizonyára Scarlett mind álma az volt, hogy ilyen és ehhez hasonló kérdéseket kapjon tőlem, elbírom képzelni, hogy mi járhat most a fejében.
-Én, Chris vagyok! De te csak szólíts nyugodtan, Chrisnek! Tudod, már láttalak párszor az iskolában, de eddig még egy szót se váltottunk, és amikor beléptem az volt az első gondolatom, hogy miért ne? Miért ne ismerkedhetnénk meg? Lehet, hogy öribarik leszünk, majd együtt megyünk shoppingolni, meg galoppszökdelésben rójuk az iskola folyosóit, hogy mindenki láthassa, mi elválaszthatatlanok vagyunk! Sőt, akár vandálkodhatnánk is! Na, mit szólsz?-költői kérdést tette fel, így meg se várom a lány reagálását.
-Nyugi, csak vicceltem! Gondolom, te nem vagy ennek a híve, de tudod, vannak, akik ezen jót nevetnek és akkor elkezdünk valamiről beszélgetni! Bár, gondolom, neked nem tetszett az előbbi ötletem! Úgyhogy nem is zavarlak! Egyél nyugodtan!- majd elfordulok és beleharapok a szendvicsembe, ha Scarlett mond valamit, azt meghallgatom, de várok még egy kicsit a reagálással, nem sokat, de egy kicsit még várok.
-Ám, ha van valami, amit szeretnél elmondani! Bennem megbízhatsz!- kacsintok egyet, és eszek tovább.
Hozzászólásai ebben a témában
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2016. március 21. 20:10 | Link

Chris

  Nyugissan eszegetett, a gondolatai hol a bogolyfalván történteken jártak, hol az apjával való viszonyán. A hangulata elég ingadozó volt, bár inkább hajlott a rossz felé, mert a fejében egyre jobban csak arra gondolt, hogy az apja nem szereti, és semmit nem tartott meg az ígéretei közül.
  Aztán megjelent egy srác. A szöszinek fogalma sem volt róla, hogy ki a másik.
  - Szia - köszönt, mert igaz, hogy a szülei sok mindent elcsesztek a nevelésekor, de azért az illendőséget megtanították neki. - Nem sok - válaszolt bő, hosszú mondatokban a szöszi.
  - Éppen átsült, ahogy szeretem - szorította össze a száját a lány, ezzel is kifejezve, hogy mennyire nem köti le a másik. De úgy látszik Chris nem fogta fel a dolgot, mert csak úgy dölt belőle a szó. Scar oldalasan pillantott rá, és kissé összehúzta a szemeit. Azon gondolkodott, hogy vajon a másiknak mikor fogy el a levegője, vagy áll még a szíve, és hal még itt mellette.
  És befejezte. Elfordult, és egy adag szendvicset tömött a szájába. Scar reménykedett benne, hogy ezzel le is rendezték a beszélgetést, de persze a barna még odamondott egy mondatot. A lány szinte már meg sajnálta a srácot, úgy próbálkozott beszélgetést kezdeményezni a szöszivel. De csak szinte. Továbbra is csak sajnáltatni akarta magát a fejében, és nem törölni senkivel. De aztán inkább sóhajtott egyet és megszólalt.
  - Scar. Szólíts Scarnak. - mosolygott féloldalas az új ismerősére.
Hozzászólásai ebben a témában

Itt járt Lala Rolleyes
Christopher Blake
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 68
Összes hsz: 78
Írta: 2016. március 21. 20:39 | Link

Scarlett Conroy

-Scar! Szép név! És mond csak, melyiket házat erősíted?- teszem fel a kérdést, bár észrevettem, hogy nem szeretne velem órákon keresztül társalogni, de én nem adom fel ilyen egyszerűen, megtöröm a jeget. Számomra ez becsületbeli ügy.
-Nemrég ültem ide, de egy csomót beszéltem. Te mégse mondtál semmit, a neveden kívül! Ez két dolgot jelent, vagy vársz valakire és próbálsz lerázni, vagy valami gond, ami miatt most senkit se szeretnél magad mellett látni!- tök nyugodtan beszélek a lányhoz, szinte már úgy viselkedem, mint egy pszichológus, akinek ezért fizetnek, ám de mégsem. De egy biztos, Dr. Chris Blake rendelési ideje megkezdődött és most az első páciens nem más, mint Scar, akinek még az agyára fog menni a díszdoktor, de megtöri a jeget.
-Én a másodikra tippelek! Azért eszel, mert bánt valami, szinte észre sem veszed, hogy lassan fogy az étel és már-már úgy tűnik, mintha a külső világgal se foglalkoznál, azért, mert elmerültél a problémáidban. Hidd el, mindenkinek megvan a maga baj, csak mindig vannak emberek, akik nyitottak másokra.- mondom a lánynak, közben beleharapok a szendvicsembe. Majd lenyelem a falatot és folytatom monológomat.
-Nem kérem tőled, hogy meséld el, hisz miért is mondanád el problémáidat egy vadidegennek! Ám, csak arra kérlek, hogy játsszunk egyet! Játsszunk kitalálósdit, én mondok egy tényt és ha igazam van, akkor vehetek a sült krumplidból, de ha tévedek, akkor kérhetsz valamit, azt kérsz, amit szeretnél és ha tudom, akkor teljesítem, ha nem tudom teljesíteni, akkor kérlek találj ki valami mást! Benne vagy?-teszem fel a kérdést, de ha jól sejtem, akkor Scar úgy se megy bele a dologba, ezért gyorsan el is kezdem a játékot.
-Rossz kedved van, mert egyedül érzed magad! Igaz vagy hamis? Az igazság mindig kiderül, ez legyen a játék mottója!
Hozzászólásai ebben a témában
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2016. március 21. 21:03 | Link

Chris

  Kellett a lánynak megszólalnia. Chris ezt bátorításnak vette, és újult erővel kezdett bele a szóáradatba.
  - Rellonos vagyok. Te vagy navinés, vagy eridonos. Bár az utóbbira tippelnék. - ismert párat mind a két házból, és míg néhány eridonos túl kalandvágyó, addig a többi pont olyan, mint ez a fiú. Lelőhetetlen.
  A srác valami furcsa modorba váltott át. Legjobban arra hasonlított, aki a lányt kezelte a szülei válása után. Az anyja biztos volt benne, hogy azzal, ha kifizeti a heti terapeutáját, azzal le vannak tudva a szülői kötelességei. Szinte már-már szánalmas, ahogy a lány egész viszonya az anyjával.
  Már éppen leakarta ordítani Chris fejét, hogy hagyja már abba ezt az egészet, és törődjön a saját dolgával, amikor a másik kijelentette, hogy nem kell elmesélnie. Szinte nem is lehetett volna precízebben kiszámítani, hogy ne robbanjon fel a lány.
  A lány válaszra sem méltatta, csak közelebb tolva az ételét jelezte az igazát. Nem is a kajáját féltette, mint inkább a becsületét. Zavarta, hogy valaki ilyen könnyen átlát rajta, hiszen évekig építgette magában a falakat, hogy azon más ne tudjon áttörni. A bagolykőn töltött évek valahogy lyukakat vájtak a falba, már kevésbé volt masszív. Rossz érzéssel töltötte el Scart ez a felismerés.
Hozzászólásai ebben a témában

Itt járt Lala Rolleyes
Christopher Blake
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 68
Összes hsz: 78
Írta: 2016. március 21. 21:17 | Link

Scarlett Conroy

Most már nem vagyok vadidegen számodra, ez jó!- kacsintok Scarlettre.
Nagy türelem kell ahhoz, hogy valaki ilyen sok beszédet, amit én lenyomtam neki, végig hallgasson. Scarlettnek bizonyára nagy önuralomra van szüksége ahhoz, hogy ne üssön orrba, de eddig egészen jól bírja. Mikor felém tolja a sült krumplit, akkor nem reagálok semmit. De belül örülök, hogy igazam van, mégis sajnálom a lányt, amiért így érzi. Arcom rezzenéstelen, elveszek egy sült krumplit bekapom, megrágom, majd lenyelem és jön is a következő megállapításom.
-Most szíved szerint elküldenél engem vagy kiabálnál velem, vagy simán csak megütnél!- ízlett a sült krumpli, ez pedig biztos, hogy igaz, hisz a lány Rellonos és a Rellon-Erdidon ház mindig is harcban állt egymással én meg elég idegesítő lehetek most a lány számára.
-Na, jó! Inkább ezt visszavonom, mert ezt látom rajtad! Nem nagy titok! Viszont, az igaz vagy nem, hogy összevesztél a legjobb barátoddal és azért van rossz kedved?- egy újabb tény, ám ebben most nem vagyok olyan biztos, mint az előzőbe, csak remélem, hogy igazam van. Nehogy még a végén itt a cipőit kelljen tisztogatnom.
Hozzászólásai ebben a témában
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2016. március 21. 21:29 | Link

Chris

  - Inkább megütnélek. Akkor talán még jól is érezném magam. - vágta rá, bár Chris már visszavonta a kérdését. Ebbe belegondolva talán tényleg el kéne egy kis verekedés neki, akkor a feszültsége is alábbhagyna egy kicsivel.
  - Ebben most tévedtél. Lalával minden okés. - jegyezte meg, hogy belegondoljon a dolgokba. Bár elvesztette a karkötőt amit neki adott, de Scar nem az a tárgyias barát. Nem érdekli, ha a másik elveszti a tárgyakat, ő is elég szétszórt tud lenni.
  - Ez azt jelenti, hogy most én mondok valamit, és te megcsinálod! - tisztázta a lány, bár jól tudta, hogy igaza van. Lehet, hogy úgy néz ki, mintha nem figyelne igazán, de a memóriájában mélyen elrejtette az olyan információkat, amiből neki lehet jövedelme.
  - Azt akarom, hogy nyisd ki azt a fehér ajtót. - mutatott előre. Még élénken égett az agyában a kép, amikor Lolitával beszélgetett itt, és ők is megpróbálták kinyitni az ajtót, ám a manók rájuk támadtak abban a pillanatban, mintha valami természetfelettit őriznének ott. Tulajdonképen még az sem lepte volna meg a lányt azok után amiket az iskolában átélt. - Ez minden. Nyisd ki, nézz be. - vont vállat a lány, hiszen a másik biztos nem tudhatta, hogy mi vár rá, ha megpróbálja.
Hozzászólásai ebben a témában

Itt járt Lala Rolleyes
Christopher Blake
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 68
Összes hsz: 78
Írta: 2016. március 21. 21:50 | Link

Scarlett Conroy

-Megütnél? Érdekes, rajtam vezetnéd le a feszültséget? A játékunk szabályai ezt a műveletet nem tiltják, ha tévednék az állításokkal kapcsolatban. De eddig még nem tévedtem!-ahogy ezt kimondtam jött is az újabb állítás, melyben most tévedtem. Már előre láttam, hogy egy emberi zsák lesz belőlem, amit Scarlett kedvére ütöget majd, ám mégse. A lány egy teljesen váratlan kéréssel rukkolt elő.
-Miért? Mi van az ajtó mögött? Valami bántódásom fog esni?-szememmel megkerestem az említett ajtót, és lassan felálltam helyemről, meg se várva a lány válaszát. Elindultam az ajtó felé, de ezt a manók is észrevették és szépen fogalmazva meggátoltak cselekedetemben. Hárman, négyen támadtak rám és löktek arrébb. Először meglepődtem, hiz erről az oldalukról nem ismertem ezen kis lényeket, de azért én felálltam a földről és küzdöttem tovább, reménytelenül. A manók erősebbek nálam. Lehajtott fejjel visszasétálok helyemre és leülök Scar mellé.
-Nem sikerült teljesítenem a kérésedet, ezért kérj valami mást! Lehetőleg olyat kérj, amit teljesíteni is tudok!-mondtma a lánynak, úgy, mitn egy szárnyát vesztett kis rabmadár.
Hozzászólásai ebben a témában
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2016. március 22. 20:36 | Link

Chris

  Scar úgy érzi, még csak akkor kezdett el érdekes lenni az egész beszélgetés, amikor végre nem róla volt szó, hanem ő parancsolhatott. Természetesen a legutóbbi alkalom után fúrta a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet az ajtó mögött hogy ennyire védik a manók. Bár azt is tudta, hogy Lolita elájulása után már meg sem próbálkozik vele újra.
  Meglepődve vette észre, hogy az eridonos, akivel összehozta a sors milyen gyorsan belement a dologba. Mielőtt a lány csak válaszol hatott volna, a barna már ott is volt, és próbálta teljesíteni a követelést.
  Szinte már komikus volt a jelenet, ahogy a srác próbál előretörni, de négy feleakkora teremtés közben tuszkolja hátra, és mint a kötélhúzásnál ide-oda helyezkednek. Scar arca még mosolyra is görbült amikor Chris legyőzötten jött vissza. Nem olyan Scaros félmosoly volt, hanem olyan igazi, amiről a másik ember tudja, hogy jót szórakozik.
  - Azt hiszem teljesítetted ezzel a kérésemet. Tudtam, hogy nem fog menni, és legalább már láttam, hogy a játékunk tényleg megy valamire. Bár ettől függetlenül még mindig hülyeségnek tartom. -vont vállat, és a szájába tett egy sültkrumpliba, ami ki sem látszott a majonézből.
  - Kérdezz. Ha mersz. - nézett rá a lány kihívóan a fiúra.
Hozzászólásai ebben a témában

Itt járt Lala Rolleyes
Christopher Blake
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 68
Összes hsz: 78
Írta: 2016. március 22. 21:21 | Link

Scarlett Conroy

Jó látni, hogy egyesek milyen jól elszórakoznak az én ügyetlenségemen, de nem szólhatok emiatt egy szót se, hisz én abban a tudatban élek, hogy nem sikerült teljesítenem a kihívást, feladatot. Ám, Scar más véleményen van. Amikor visszaülök helyemre és bejelenti, hogy teljesítettem a feladatot, akkor nagy kő esik le a szívemről. Pedig már elképzeltem a jövőmet, amint egy fogkefével sikálom a talajt és átkozom azt a pillanatot, amikor kitaláltam ezt a játékot egy Rellonos lánnyal. A Rellonosok messze földről híresek gonoszságukról, elvetemültségükről és én ostoba módon elkezdtem Scarlettel egy játékot. Bár, azt jó pontnak könyvelem el, hogy sikerült mosolyt csalnom Scar arcára. Én tudtam, hogy előbb-utóbb megtöröm a jeget.
-Nos, az már kiderült, hogy nem a legjobb barátnőd miatt vagy ilyen hangulatban. Tehát a következő állításom így hangzik: szívesebben vagy most itt, minthogy a családoddal lennél. –harapok egyet a szendvicsemből, és már biztosra veszem, hogy a következő falat egy sült krumpli lesz, hisz ha nem a barátnőjével van baja, akkor biztos, hogy a családban akadtak gondok.
Hozzászólásai ebben a témában
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2016. március 22. 21:32 | Link

Chris

  Mikor bejelenti, hogy szerinte kiállta a próbát, szinte látja a súlyt, ami lehullik a fiúról, annyira megkönnyebbül. A szöszi majdnem újra elmosolyodna, csakhogy a következő kérdés újra eszébe juttatja a kellemetlen emlékeket, és gondolatokat, amiket nem rég vetett össze. A fogait összeszorítva, egy bólintás mellett jelenti ki választ.
  - That's true...- egy kis akcentus nélkül ejti ki az angol-amerikai kifejezést, ami tökéletesen elárulja, hogy nem egészen magyar. Vagy valami hasonló.
  Tudja, hogy egy újabb sültkrumplival lesz szegényebb, de nem volt soha sóher, így nem sajnálja. Egyedül azt sajnálja, hogy egyre több mindent fedeznék fel róla. Egyértelműen csak a játék azon része tetszik neki, amikor megbünteti a srácot. Már el is döntötte magában, hogy legközelebb biztos nem ússza még ennyivel a piros, hiszen szinte nem is kellett semmit tennie, míg ő megosztja vele szépen lassan az egész belső világát. Nem tudja, hogy a másik azt hiszi-e, hogy nem veszi észre, vagy tudatosan csinálja, de az is biztos, hogy Scarnak is véges a türelme.
Hozzászólásai ebben a témában

Itt járt Lala Rolleyes
Christopher Blake
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 68
Összes hsz: 78
Írta: 2016. március 22. 21:48 | Link

Scarlett Conroy

Vigyázz, kész, rajt! Vehetek a sült krumpliból. Ingyen kaja, van ennél jobb? Jó, az más kérdés, hogy én se fizettem a szendvicsemért, de mi van akkor, ha egyszer kezembe nyomnak egy számlát az eddigi étkezésemről. Lehet nagyot koppannék. Jelenleg tök üres a zsebem, bárcsak azt mondhatnám, hogy egy zsebkendő van benne, de még az se.
Veszek egy sült krumplit Scartól, szépen belemártogatom a majonézbe, majd bekapom.
-Nem szeretem a majonézt, de most már mindegy! –mondom gúnyos mosollyal kísérve, ha valamivel fellehet bosszantani egy embert, akkor ez az a mondat. Ő egy szó nélkül ad a kajájából én pedig még pofátlan is vagyok. Na, de menjünk tovább, csórjunk még egy sült krumplit, ám először ki kell érdemelnem.
~Mi legyen a következő állítás?~ gondolkozok magamban, hátha megszáll az ihlet. És ekkor észreveszem, hogy így már nem annyira tetszik a lánynak a játék. Bizonyára nem szeret veszíteni, de még van krumplija, ha jól látom. Bár, azt csak ő tudja, hogy még meddig tűri a csórogatást.
-A következő állításom így hangzik: te az első percben szerelmes lettél belém, csak próbálod titkolni!- kacsint egyet a lányra. Majd beleharapok büszkén a szendvicsembe.
Hozzászólásai ebben a témában
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2016. március 23. 18:17 | Link

Chris

  Scar álla szinte a földet súrolta, amikor meghallotta, hogy a másik leszólja a majonézét.
  - Hogy lehet nem szeretni a majonézt? - fakad ki teljesen. Aztán nagy nehezen leesik neki, hogy igazából így ő jár jobban, hiszen ha a másik nem szereti, akkor kevesebbet is fog venni belőle. - Ha nem tetszik, ne edd még. Több marad nekem - nyújtotta ki a nyelvét a másikra, és kicsit maga felé húzta a tálat.
  A szöszi már várta a következő állítást, és reménykedett benne, hogy megint ő fog nyerni, így kicsit megleckéztetheti az eridonost. De amikor ránézett a fiúra, és meglátta azt az önelégült fejet, amit vágott, komolyan elgondolkodott, hogy mivel lehet a legjobban megszivatni egy ilyen srácot. Az első hó gondolatai az átkok körül forogtak, de aztán rájött, hogy annál valami jobbat kell kitalálnia. Végigvette az összes szivatást, amit csak kiskorától megtanult.
  - Mivel nagyon nincs igazad, ezért én adok feladatot. Ez a feladat olyan, amit most és azonnal nem tudsz végrehajtani, de miután megettük a kajáink, lelépünk innen, és majd akkor meglátod. Csak ne felejtsd el, hogy jössz egyel.
Hozzászólásai ebben a témában

Itt járt Lala Rolleyes
Christopher Blake
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 68
Összes hsz: 78
Írta: 2016. március 23. 20:46 | Link

Scarlett Conroy

-Úgy, hogy sose tudom eldönteni, hogy ez most tejszín vagy vaj! Majonéz, még a neve is rosszul hangzik!- válaszolok a lány kérdésére, de azért megeszem a sült krumplit, amit ellep a majonéz. –Szívem szerint nem is enném meg, de sajnos a játékszabálya kötelez engem! –mosollyal arcomon nézem végig, ahogy Scar kinyújtott nyelvvel elhúzza előlem a sült krumplis tálat. Majd figyelem a reakcióját a kijelentésemre, és mikor azt mondja, hogy nincs igazam, akkor tágra nyílik pupillám és szájtátva fordulok felé.
-Most akkor ismertetem még egyszer a játék szabályát, csak az igazat kell mondanod. És most megpróbálsz tőrbe csalni, hogy irányíthass! Tudom jól, hogy ez egy igaz állítás volt! Kérlek, ne is próbáld meg letagadni!- mondom tök komoly hangnemben a lánynak.
-Na, jó legyen! Megcsinálom azt, amit kérsz, de akkor most legyünk túl rajta, ez az egyik szabály! A feladatot azonnali hatállyal kell végrehajtanom és nem az étkezés után!- szigorúan ismertettem a lánnyal a szabályzatot.
-Úgyhogy hallgatlak! Mit találtál ki?-teszem fel a kérdést és várom az újabb büntetést. El se hiszem, hogy ez az állításom nem jött be! Na, jó most hazudtam! Mélyen legbelül tudtam, hogy nem szerelmes belém a lány, de azért egy próbát megér. Ebből is tanul az ember.
Hozzászólásai ebben a témában
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2016. március 23. 21:05 | Link

Chris

  Unalommal az arcán hallgatja végig a fiú tudálékos megszólalását, de igazából belül örömmel konstatálta, hogy kicsit kibillentette Christ.
  - Először is, az első reakcióm biztosan állíthatom, hogy az volt, hogy hogy a francba tudsz ennyit beszélni, és hogy mennyire idegesítő vagy. Másodszor pedig tökéletes értettem a játékszabályokat. - szegte fel az állát, bár igazából nagyon is élvezte hogy egymást heccelik.
  Mikor végre kitalálja a tervét, közli a másikkal az elképzelését. Persze ebbe is rögtön belekötni a másik. - Akkor most kimondom még egy szabályt. Hogy nem hozunk több szabályt. Nem ér, hogy akárhányszor nem tetszik valami, mindig új szabályt hozol, hogy végül az legyen amit akarsz. - érvelt a lány, szerinte nagyon is logikusan.
  - De most az utoljára elnézem, és új feladatot találok ki....- morfondírozik el. Újra felsorakoztatja a gondolataiban a lehetőségeket, de valahogy mindig beúszik a képbe egy bohóc. Ezen ihletődve mondja a lány a következőket.
  - Kérj a manóktól egy jó habos pitét, és hagyd, hogy az arcodba nyomjam. - vigyorog el, mint az öt évesek.
Hozzászólásai ebben a témában

Itt járt Lala Rolleyes
Christopher Blake
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 68
Összes hsz: 78
Írta: 2016. március 23. 21:42 | Link

Scarlett Conroy

-Idegesítőnek titulálsz? Akkor ezért szeretnél megszívatni és ezért várod annyira, hogy mikor tévedek? –teszem fel a költői kérdést, mert a választ már előre sejtem. Végig hallgatom az új játékszabály ötletét, és meg is sértődöm. Szó szerint okoskodónak hív, aki nem tud veszíteni. Mondjuk valamennyire igaza is van, hisz tényleg mindig új szabályt hozok, amikor úgy érzem, hogy inog alattam a talaj, de ezt eddig még nem vettem észre, vagyis nem tudatosan teszem. Ám, azt csak nem mutathatom ki, hogy egyet értek vele, még a végén elszállna magától és az csak nekem lesz rosszabb.
-Rendben, elfogadom az új szabályt és ünnepélyesen fogadom, hogy nem lesz több szabály!- jobb kezemet a szívemhez emelem, hogy hivatalossá tegyem fogadalmamt és megmutassam a lánynak, hogy én talpig becsületes vagyok. Már kezdek hasonlítani egy igazi lovagra.
Végig hallgatom a feladatot. Nem is olyan borzasztó a büntetés, ennél könnyebb feladatot nem is adhatott volna. Vagy kevés a fantáziája, vagy megsajnált egy lány, de én szívatást óvodában csináltam utoljára. No, mindegy!
- Egy jó habos pitét kérek!- szólok a manóknak, akik lelkesen teljesítik a kívánságomat. Miután megkaptam a "konyhatündérektől" a süteményt, odaadom a lánynak és lelkileg felkészülök a pitére. Ám, mielőtt az arcomhoz vágnám a süteményt, azelőtt felemelem bal mutató ujjamat, ezzel jelezve, hogy egy rövid felkészülési időt kérek tőle. Jobb kezemmel megigazítom hajtincseimet, majd behunyom a szemem és a két kezemet a combomra helyezem.
-Na, jöhet!- adom ki az utasítást.
Hozzászólásai ebben a témában
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2016. március 25. 08:56 | Link

Chris

  - Nem csak ezért. Rellonos vagyok. A szívatási vágy a véremben van - kacsintott a srácra, de közben mosolygott, mert tudta, hogy ez nem teljesen igaz. Lehet, hogy lázadó típus, és minden buliban benne van, de más szívatásában béna volt, és ez azon is látszik, amiket most kitalál. Nincs elég fantáziája hozzá, ennyi. Amerika kiölte belőle.
  Chris ünnepélyesen megfogadja, hogy nem hoz új szabályt, és nem tudja, de ezzel igazat adott Scarnak abban, hogy tényleg állandóan új szabályokat vezet be. Aztán hozzák a sütit, ami tényleg jó habos lett, és a fiú átnyújtja Scarnak. Már éppen az arcába nyomná az egészet, amikor a fiú egy pillanatot kér, megigazítja a séróját, és jelez, hogy mehet.
  - Az úgy nem lenne buli, ha a hajad nem lenne olyan... - túrt bele Scar, és teljesen összekuszálta, és mielőtt Chris bármit tudott volna mondani, az arcába nyomta a pitét. Kicsit végighúzta rajta, aztán leszedte. Nevetve figyelte a remekművét.
  - Régen alkottam már ilyen szépet. - röhögte ki a másikat. - És nem ér most mással leszedni, csak a kezeddel. Az nem lenne mókás, ha most fognál egy kezdőt, és tisztára sikálnád magad. - bólogatott a lány, hogy ezzel is hangsúlyozza mennyire igaza van.
  - Most te jössz, kérdezz. - adja az instrukciót.
Hozzászólásai ebben a témában

Itt járt Lala Rolleyes
Christopher Blake
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 68
Összes hsz: 78
Írta: 2016. március 25. 10:19 | Link

Scarlett Conroy

-Nekem a nyaralási vágy van a véremben, mégse mehetek Hawaiira! Nem próbáltad még soha elfojtani ezt a vágyadat?- teszem fel a kérdést, belül persze tudom, hogy nekem is igazam van, hisz Scar nem tiltakozott hevesen. Kezdem egyre jobban kiismerni a lányt, nem olyan, mint a többi Rellonos, neki van szíve. Ahogy látom, velem egyidős lehet, úgyhogy még azt se mondhatom, hogy megsajnált. Tehát ebből is csak az következik, hogy igazam van.
Félek, hogy most elbízta magát, mert azzal, hogy ünnepélyes keretek között megfogadtam, hogy nem lesz újabb szabályzat, azzal neki adtam igazat. Pedig ezt próbáltam elkerülni, mert akkor még nagyobb lesz az egója és úgy érzi majd, hogy jobb nálam. Ám, az becsületes dolog részéről, hogy megigazíthatom hajamat és felkészülhetek a sütire. Nem mindennap kap az emberfia habos süteményt az arcába. Viszont annak nem örülök, hogy összeborolta szent hajamat! Ez felnyomta bennem a pumpát és már szólnék is neki, hogy az én hajamat csak az ágy és jómagam borzolhatja össze, senki más! De nem! Épp akkor nyitom ki a számat, amikor az arcomba nyomja a süteményt.
Végig hallgatom Scarlett új szabályát, miszerint én csak a kezemmel törölhetem le a sütit az arcomról.
-Rendben! Ám, tudnod kell, hogy ez most egy új szabály volt!- próbálok kacsintani rá, nem tudom, hogy mennyi látszik belőle a hab miatt. Majd elkezdem kezemmel leszedni magamról az édességet.
-Akkor jöjjön egy új tény! Te Rúnatanos vagy, bár adódott egy kis konfliktusod a rúnákkal a szigeten, amikor nem volt suli és mindenki ott pihent egy kicsit. –amíg reagál Scar, addig én megpróbálom leszedni a sütit az arcomról. És mindezt honnan tudom? Még év elején megnéztem, hogy ki vette fel a Rúnatant, mert akkor eldöntöttem, hogy két év után nem fogok bemenni az órákra, csak a vizsgára, de tudnom kellett, hogy kiktől kell majd elkérnem az anyagot. A rúnákkal való kapcsolatát pedig egy közös ismerősünk mesélte el nekem, akivel a szigeten volt. Na, de ezt mind Scarnak nem kell tudnia, legyen csak abban a hitben, hogy okos vagyok. Remélhetőleg ámulatba tudtam ejteni őt.
Hozzászólásai ebben a témában
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2016. március 25. 14:12 | Link

Chris

  - Nem, és nem is szeretném. Így is elég sok mindent visszatartok - kacsintott a srácra, aztán a fogadalom után újabb feladatot adott. A lány pedig szíves örömest arcon törli Christ a pitével, sőt, még jót is röhög rajta, amikor látja, hogy pont valamiért szólni akart, és a fél süti a szájában landolt.
  - Finom? - kérdezte - Kérsz még? - pillantott rá angyalian. Imádta szívatni ezt a srácot. Pontosan azért, mert nem volt rellonons. Persze a penészesekkel is jó hadakozni, de azok még akkor sem ismerik el ha másnak van igaza, ha bebizonyítja neki az ember. Soha nem lehet velük sikerélményed.
  - De a szabálytilalom, az csak téged érintett, ugyanis ez nekem a második szabályom volt összesen. Már ha ezt szabálynak lehet mondani. Ez inkább tartozik hozzá a feladathoz... - gondolkodott el a lány, mert bizony ő is rellonos volt, és a tények rá is igazak. Nem szokta elismerni, ha nincs igaza.
  A következő állításnál szinte el sem hitte a lány amit hall. Hogy a franca tud ennyit róla ez a piros? Ő meg még a nevét sem tudta amikor összefutottak. - Te ezt honnan tudod? - kérdezte a lány, és az álla szinte a földet súrolta. - Te egy szatír vagy? - nézett rá szúrós szemmel Scar. Amolyan "gyanús vagy te nekem" fejjel. Tisztán emlékezett rá, amikor hetekig rajta volt a kezén a jel, és minden szerencsétlenség megtörtént vele, amit csak kitudott találni a karma. Egyszer még a ruháját is felgyújtotta a rellonos buliban, ami a szigeten volt. Kellemetlen volt...
Hozzászólásai ebben a témában

Itt járt Lala Rolleyes
Christopher Blake
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 68
Összes hsz: 78
Írta: 2016. március 25. 15:05 | Link

Scarlett Conroy

Örülök, hogy Scar ilyen jól szórakozik, amiért a sütemény nagy része a nyitott számban landolt. Próbálok szúrós szemekkel rá pillantani, bár nem sok minden látszik ebből a műveletből a sok hab miatt.
- Igen, nagyon! Kérsz belőle egy kicsit?- teszem fel a kérdést gúnyosan. – Köszönöm, ennyi bőven elég is volt belőle!- nyújtom nyelvem a lány felé. Majd végig hallgatom, ahogy a szabályokról beszél. Bátor a lány, ilyen közelről beszól nekem.
- De a te szabályaid keményebbek, mint az enyémek! Én a te védelmed érdekében hoztam új szabályokat, nem azért, hogy megszívassalak!- mondom Scarnak. Próbálom kivágni magam a helyzetből, nehogy már neki legyen igaza! Az a felállás jobban tetszik, amikor nekem van igazam és ő ezt elismeri, de itt erre túl sok esélyt nem látok. Úgy látszik, hogy mind a ketten büszkék vagyunk, és nem szeretünk tévedni, illetve szeretünk győzni. Ebben hasonlítunk egymásra, más közös tulajdonságot még nem véltem felfedezni.
Végre! Sikerült elérnem, hogy az álla a földet súrolja. Győzelem! Most baromi büszke vagyok magamra, olyat mondtam neki, amire nem is számított, bár ezzel én is így lennék az ő helyében, főleg, ha ilyen nagy titok derülne ki rólam. És azt sem szabad elfelejteni, hogy csak nem rég találkoztunk. Tehát elméletileg nem is kéne semmi hasonlót tudnom róla. Ám, ő elfelejtette, hogy kivel ült le játszani! Én nem egyszerű diák vagyok, én vagyok a megtestesült kíváncsiság, minden pletykára nyitott vagyok és szeretek sokat tudni. Ám, ezt a tényt nem mondhatom el neki, ezért kérdésére egyszerűbb választ adok.
- Na, jó! Elmondom neked az igazat! Kérlek, amit most mondok azt senkinek ne add tovább! Rendben?- teszem fel a kérdést, és tartok egy kis szünetet a drámai hatás fokozása miatt.
- Nem vagyok szatír! Én egy sokkal különlegesebb teremtmény vagyok! Én egyszerű kis zseni vagyok, aki mindent tud!- ezután a mondat után bevágok egy gonosz kacajt. Ezzel csak bosszantani akarom Scarlettet, hogy lássa nem hagyom én magam.
- Hol a sült krumpli?- teszem fel a nagy kérdést a leányzónak, hisz mégis csak nyertem, és most a trófeámra várok.
- Túl könnyű nekem ez a játék! Bonyolítsunk rajta egy kicsit! Most te mondj egy állítást és ha igaz, akkor kérhetsz valamit, ha hamis, akkor jön a sült krumpli! Hajrá!- kacsintok játszópajtimra. Most már jól látható a kacsintás, hisz időközben a kis kezecskémmel sikerült tisztára törölnöm az arcomat.
Hozzászólásai ebben a témában
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2016. március 25. 17:19 | Link

Chris

  - Nem, köszi... - nevetett tovább a lány, és eltolta a fiú kezét, ami tiszta hab volt. Aztán heves vitába kezdtek a szabályok értelmezésén.
  - Az hol szolgálja az én érdekemet, hogy a feladatot azonnal kell végrehajtani? Ez konkrétan az ötletem ellen volt! - érvelt a lány. Soha nem engedné meg, hogy a fiú megverje szócsatában. Ez az egyik specialitása, ha már a kreativitása most nincs a toppon. - És örülj, hogy azt engedtem, hogy a kezeddel letöröld a pitét. - szegezte Chrisnek a mutatóujját, mintha ezért most hálával tartozna.
  Megdöbbentette amikor a fiú közölte a tényeket arról, hogy milyen kapcsolat fűzi a rúnákhoz.
  - Te, Zseni? Jó, hogy nem azt mondod kapásból, hogy gondolatolvasó vagy! - reagálta le a lány, és amikor a srác a sült krumplija felé nyúlt volna, gyorsan elkapta előle, és a háta mögé rejtette.
  - Nem kapsz! Ezt a tényt tudtad, így számodra nem volt tétje. Ez nem ért. - jelentette ki a lány, hiszen tudta, hogy neki van igaza. Ha nem olyan tényt mond a srác, amit alapból nem tudott, akkor talán kap a sültkrumpliból. De ezt biztosan tudta. Szinte látta a szeme csillogásából.
  - De, ha a kérdező személyét megcseréljük, akkor az úgy jó, ha a téteket is felcseréljük. - vágta rá a lány kapásból. - Kérj a manóktól valami olyan kaját a szendvicsed helyett, amiből tudok venni. Ráadásul nem az én kajámat fogod enni. - az utolsó mondatot már csak halkan teszi hozzá.
Hozzászólásai ebben a témában

Itt járt Lala Rolleyes
Christopher Blake
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 68
Összes hsz: 78
Írta: 2016. március 25. 19:40 | Link

Scarlett Conroy

- Az úgy szolgálja a te érdekedet, hogy nem kell sokat gondolkoznod a feladaton, így legalább nem fájdul meg a fejecskéd!- gúnyos rávigyorgok a lányra és kacsintok is egyet, ezzel nyomatékosítom, hogy ez egy gonosz megjegyzés volt tőlem. Bizony apukám, most bekeményítettem! – Miért mi volt az ötleted, ami ellen szólt a szabály?- teszem fel a nagy kérdést, most már kíváncsi vagyok, hogy mit talált ki nekem.
- Tudom, hogy számodra ismeretlen fogalom az, hogy zseni, de el kell ismerned, hogy én az vagyok!- kinyújtom nyelvemet a lányra. Úgy érzem magam, mint egy orvosi rendelőben, csak úgy repkednek az oltások a konyhában. Ám, az meglep, hogy nem kapok kaját. No, de kérem! Milyen rendszer az ilyen? Mondjuk igaza van, hogy ezért nem jár étek, hisz ezt tudtam és nem sejtettem, de miért adjak megint igazat neki?
- Nem tudtam, csak hallottam hírét. Viszont abban nem voltam biztos, hogy valóban megtörtént az eset, tehát csak sejtettem, ez esetben jár a kaja!- kacsintok a lányra, és kinyújtom felé kezemet, hogy nyugodtan rakja bele díjamat a nyitott tenyerembe.
- Mit is jelent pontosan az, hogy a téteket is felcseréljük? Tehát, ha tévedsz, akkor én kérhetek tőled bármit, de ha igazad van, akkor eszel a kajámból?- kis sunyi mosoly jelent meg arcomon. Ez így nem is hangzik rosszul! Végre most átvehetem az irányítást, úgyis én fogok nyerni, a lány nem olyan jó, mint én. Nem ismeri a családomat és semmit se tud rólam.
- Akkor egy sült krumplit kérek! Fogadni merek, hogy 4 kérdésed után is ez a tál sült krumpli, amit nem sokára megkapok érintetlen marad! Én nem eszek belőle, de te se!- gonosz kacaj. Úgy érzem, hogy kezdek átesni a ló túloldalára, a végén még Rellonos lesz belőlem. De az ilyen aggodalmaimról nem kell tudnia a lánynak, még a végén átlát rajtam és elnáspángol. Közben meg is kapom a sült krumplit és figyelem Scar-t.
Hozzászólásai ebben a témában
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2016. március 25. 20:54 | Link

Chris

  - Hát, mivel meghoztad azt a bizonyos szabályt, ezért nem végeztettem el veled. Ez pedig ahhoz vezet, hogy soha nem fogod megtudni - vonta meg a vállát Scar. Egyszerűen imádta húzni a srác agyát. Először azt hitte amikor megjelent, hogy előbb-utóbb el fogja küldeni melegebb tájakra, de ehelyett megkedvelte. Igaz, hogy ezt nem fogja soha elmondani neki, de az részlet kérdése.
  - Tudom mi a zseni szó okostojás, de te nem vagy levitás. Márpedig a zsenik oda járnak - oktatta ki a lány, és még bólogatott is hozzá, csak a hatás kedvéért. Erős volt a gyanúja, hogy Chris ezt nem fogja szó nélkül hagyni, de nem törődött vele. Az is biztos, hogy a fiú is reakciót várt Scartól. És az is az volt, hogy meglepődött amikor nem kapott enni.
  - Halottad hírét, itt a lényeg. Nem kapsz. Az én kajám, én dirigálok - jelentette ki a lány még mindig a háta mögött tartva a sültkrumplit. Arcáról elszántság tükröződött, mintha az életét is feláldozná a kajájáért. Kissé groteszk volt az egész helyzet a maga módján.
  - Pontosan így értettem. De ne ismételd meg azokat, amiket én adtam feladatba. Az úgy nem ér. - jelentette ki Scar, és tökéletesen képben volt vele, hogy most éppen felállít egy újabb szabályt, de csak mosolygott a szemben ülő srácra. Meghallva annak monológját, megemeli a szemöldökét. Hirtelen nem tudja hová tenni a fiú kirohanását.
  - Csak nehogy pofára ess. - tanácsolja inkább - mellesleg dolgozz még egy kicsit a gonosz röhögéseden. Olyan, mint mikor egy béka lenyel egy legyet és fuldokol. - vágott hozzá egy grimaszt.
  - Na jó, kezdhetjük? - kérdezte a lány, és olyan fejjel nézett rá, mintha azzal kitudná venni a gondolatait. - Szóval...vannak testvéreid, de egyik sem lány. - jelentette ki az első tényt, ami eszébe jutott. Ezt persze az ember személyiségéből ki lehet olvasni, ha ügyes az ember, és reménykedett benne a szöszi, hogy tényleg igaza is van.
Hozzászólásai ebben a témában

Itt járt Lala Rolleyes
Christopher Blake
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 68
Összes hsz: 78
Írta: 2016. március 25. 23:00 | Link

Scarlett Conroy

- Te megéred a pénzed! Tudtad, hogy ezzel fel fogod kelteni az érdeklődésemet és most nem mondod el!- szúrós szemmel nézek a lányra. Nem hagyom ennyiben a dolgot, most már tudnom kell az igazságot!
- Kérlek, mond már el, hogy mit találtál ki!- mondom a lánynak, és most már próbálok a legszebb tekintetemet elővenni és figyelni őt. Remélem beadja a derekát és elmondja, ügyesen játszik. Kihasználja kíváncsiskodásomat és visszavág vele.
- Biztos, hogy tudod? Nem kell Levitásnak lenni ahhoz, hogy okos legyen az ember!- gúnyolódok vele egy kicsit, végre egy ember, akivel lehet hülyéskedni, és nem vágja be a durcát egyből. Az ilyen beszélgetőpartnereket szeretem, nem panaszkodik, nem nyávog, és van humorérzéke. Kezdem egyre jobban megkedvelni őt. És már el is felejtettem, hogy az eredeti célom az volt, hogy megtörjem a jeget, bár ahogy látom ez sikerült. Különben már rég elküldött volna egy melegebb éghajlatra, de lám még mindig itt ülünk és játszunk.
- De.. de… izé… ez nem így van!- csak hebegek és habogok. Scarlett mondata után szinte észhez se tudok térni, mi az, hogy nem kapok sült krumplit? – Ez így nekem nem tetszik! Legalább egyet! Most én kaptam pontot!- mondom megdöbbenve a lánynak, én teljesen abban a hitben voltam, hogy enni fogok a kajájából. Ez most váratlanul ért, azt se tudom, hogy mit mondjak!
- Nyugi, nem ismétlem meg! Ahogy már mondtam, én egy zseni vagyok!- kacsintok rá, s közben gonosz mosoly jelenik meg arcomon. Szegénykém, tényleg elhitte, hogy nem tudok kitalálni neki egy jó kis szívatós feladatot. Attól, hogy Eridonos vagyok, még vannak trükkök a tarsolyomba.
- Hidd el, nem fogok!- kacsintok rá, a megjegyzésén pedig csak nevetni tudok. – Ezt most azért mondod, mert irigykedsz rám?- újabb kacsintás a leányzóra.
A kérdésére csak bólintok, nincs kedvem azt mondani, hogy „persze, kezdhetjük!” Abba úgyis csak belekötne, és nem lenne semmi a játékból, csak okoskodás, hogy ki hogyan értelmezte a mondatot. A kijelentésén eléggé megdöbbenek, honnan tudja, hogy nincs húgom vagy nővérem? Méltó partnerre leltem személyében. Nem reagálok semmit, csak elé tolom a kajámat, hogy vegyen belőle.
- Még szerencse, hogy nem fogadtunk! Mákod volt! Jöhet a következő!- várom az újabb állítást, ami reményeim szerint most hamis lesz.
Hozzászólásai ebben a témában
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2016. március 26. 17:56 | Link

Chris

  A lány először félreértette a "fel fogod kelteni az érdeklődésem" mondatot, de aztán rájött, hogy a fiú csak az ötletét akarta kihúzni belőle.
  - Nem mondom meg, még akkor sem, ha halálra kínzol. - jelentette ki, bár lehet, hogy ez az egész ötlet kicsit túl rellonos volt. Ez a morbid felfogás legalábbis biztosan az.
  - Ahhoz nem, hogy okos legyél, de hogy zseni, ahhoz kell. - oktatta ki a lány, mert természetes, hogy ebben is neki kellett hogy igaza legyen. Nem hagyhatta az egészet szó nélkül. Szinte minden helyzetből ki tudja magyarázni magát.
  Scarlett már kezdte azt hinni, hogy semmivel sem tudja kihozni a fiút a nyugalmi helyzetéből, amikor is közölte vele, hogy nem kap sültkrumplit. És akkor bizony Chris csak hebegett-habogott, nem tudta, hogy hogyan reagálja le a dolgot. A szöszi pedig ezt nyereményként konstatálta. - Nem kapsz, és nem is pontokra megyünk - csóválta a fejét. Biztos volt benne, hogyha a srác a kaja után kapna, akkor felugrana a helyéről, és akár még a konyhában körbe-körbe is kergetődznének, csak hogy megvédje. És mert tudta, hogy azzal, ha csak szimplán felemelné, azzal nem menne sokra, mert a fiú sokkal magasabb tőle.
  - Még hogy irigykedek rád. Chhh... - hitetlenkedett flegmán a lány.
  Scar örömmel vett a felé nyújtott ételből, pedig neki is volt még egy kevés. - Esküszöm, hogy ennek jobb íze van. Van benne valami zamat, ami a győzelemre emlékeztet. - cukkolta a fiút, miközben lassan elrágcsálta a szalmakrumplit.
  - A következő állításom, hogy nem volt még barátnőd. - simított végig a nyelvével a felső fogsorán, miközben mosolygott.
Hozzászólásai ebben a témában

Itt járt Lala Rolleyes
Christopher Blake
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 68
Összes hsz: 78
Írta: 2016. március 26. 19:26 | Link

Scarlett Conroy

- Van egy olyan érzésem, hogy elfogod mondani!- villantok egy kis sunyi mosolyt. Még nem ismer olyan jól Scar, ha valami érdekel, akkor addig hajtok még meg nem tudok minden egyes kis részletet a dologról.
- Én vagyok az élő példa, hogy egy nem Levitás is lehet zseni! Tehát bármi kérdésed van, tőlem nyugodtan kérdezhetsz!- kacsintok a lányra. Ezzel a mondatommal burkoltan és finoman jeleztem felé, hogy okosabb vagyok nála és feljebb állok a ranglétrán, mint ő. Ám, azt is jelzi ez az egyszerű mondat, hogy én milyen kis segítőkész vagyok. Mennyire komplex ez az egy mondat, jobbat ki se találhattam volna.
- Igazad van!- hajtom le fejemet. Nézem a cipőmet, kezeimet előkészítem, majd hirtelen szinte gondolkodás és tervezés nélkül előkapom a kezeimet, majd megcsikizem a lányt, az oldalánál. Reménykedek, hogy ezzel a váratlan trükkel megszerzem a sült krumplit, ha egyáltalán csiklandós Scarlett, ha nem, akkor pech.
A sült krumplis mizéria után, én adok a leányzónak az ételemből, hisz igaz állítást mondott. Amikor bejelenti, hogy a győzelem miatt finomabb a sült krumplim, akkor a szemem elkezd szikrákat hányni. Hogy lehet az, hogy egy Rellonos, aki nem is ismer, egyből helyes állítást mond. Egy jósnővel ülök szemben? Na, de ezt a kirohanásomat titkolnom kell, nem mutathatom Scarnak, hogy mennyire bosszant a győzelme.
- Élvezd ki nyugodtan minden egyes harapást, hisz többet úgy se vehetsz belőle!- kacsintok a játszópartneremre, s széles mosoly húzódik számra. Már alig várom, hogy mi lesz a következő állítás, sőt fejembe már össze is állt egy szívatás tervezete.
- Mi?- teszem fel a kérdést megdöbbenve. – Ezt miből gondolod? Ennyire szánalmas vagyok, vagy mi?- most már a durcát is bevágtam. Bizony, úgy teszek, mint akit vérig sértett ezzel a kijelentésével. Pedig igaza volt. Lehajtom fejemet, és elé tolom a sült krumplimat. Össze kell szednem magam, a végén megeszi a kajámat.
- Várom a következő állítást!- mondom Scarlettnek.
Hozzászólásai ebben a témában
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2016. március 27. 20:11 | Link

Chris

  Veszekedett egy kört a fiúval a zseni és az okos kérdéskörben, de a végén a lány csak egy szemforgatással hagyta a végén az egészet. Persze félt tőle, hogy a fiú ezért elbízza magát, de már kedve sem volt hozzá, hogy vitába szálljon újra. Inkább hagyta Christ abban a hitben, hogy igaza van. Túl macerás lett volna egy újabb vita.
  Aztán végre kibillentette a srácot a nyugalmi helyzetéből azzal, hogy nem kapott sültkrumplit. Ezt bizony súlyos veszteségként értékelte, ezért harca szállt a győzelemért. Csakhogy a lány számított rá, és amint a srác felé nyúlt, ő felugrott a helyéről és a magasba tartva az ételt arrébb lépett. Nem engedte, hogy Chris csak úgy lopjon az ő kajájából. Inkább lemozogja amit addig evett.
  Aztán fordítottak a helyzeten, és már Scar lett a kérdező. És az első rögtön stimmelt is, amit a lány gúnyos mosollyal konstatálta.
  - Ebben ne legyél olyan biztos...- mosolygott féloldalas a fiúra. És jött a következő kérdés.
  - Nem, ezt csak szimplán tippeltem. Kíváncsi voltam a válaszra. - vont vállat, és vett a szalmakrumpliból, mintha csak a sajátja volna. - Egyébként ez komoly? Tényleg ilyen szánalmas vagy? - cukkolta tovább, persze csak bohókásan.
  - Jól van, a következő legyen az, hogy...nem jársz sokszor a konyhába, ezért most örülsz, hogy ősszefutottál itt valakivel. - állította a szöszi.
Hozzászólásai ebben a témában

Itt járt Lala Rolleyes
Christopher Blake
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 68
Összes hsz: 78
Írta: 2016. március 27. 20:43 | Link

Scarlett Conroy

Egy szemforgatással zárja le a vitát. Ez akkor azt jelenti, hogy igazam van? Nem ellenkezik a dolog ellen, tehát én nyertem a lánnyal szemben. Végre egy kis sikerélmény, azóta mióta ő a kérdező. Nagyon át lát rajtam és ez azt eredményezi, hogy sok pozitív állítást mond.
A csikizés nem jött be, a lány megelőzött és felállt a helyéről, az ételt pedig magasra emelte. Én is felállok a helyemről, és már szinte belépek az aurájába a lánynak, majd megpróbálom elérni a sült krumplit.
- Ez egy rossz ötlet volt! Én magasabb vagyok, mint te! Simán elérem a jutalmamat!- kacsintok a lányra, majd egy kis gúnyos mosollyal is megajándékozom. Ezután megpróbálok minél magasabbra nyújtózni, hogy elérjem az ételt és ezzel ismét győzelmet arathassak a lány felett. Ha nagyon ügyes vagyok és a lány nem talál ki semmit, akkor reményeim szerint elérem az egész tál sült krumplit.
A sült krumplis akció után, Scarlett második állítása is igaz lett, megkapja az ételt és még be is szól. Nem szemtelen egy kicsit?
- Nem! Én úgy értettem, hogy az iskolába még nem volt barátnőm! Természetesen, otthon már sok barátnőm volt!- füllentek egy kicsit, nem akarok szégyenben maradni a lány előtt, hátha így macsóbbnak tűnök, ha azt mondom, hogy már volt komoly kapcsolatom.
- Miért, neked már volt komoly kapcsolatod?- teszem fel a kérdést, Scarlettnek. Kíváncsi vagyok, hogy ő mit reagál erre.
- Ez túl könnyű! De lásd, hogy milyen nagylelkű vagyok, ezért adok neked ételt!- kacsintok a lányra, de az igazság az, hogy ez az állítás hamis. Viszont, még most nincs szívem elkedvteleníteni. Látom én, hogy mennyire örül a sorozatos győzelmének, de ez úgy sem tart sokáig.
Hozzászólásai ebben a témában
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2016. március 28. 12:36 | Link

Chris

  A fiú csikizni akarta a lányt, de az felpattant a helyéről, és magasba emelte az ételt. Persze Chris rögtön utánozta, és olyan közel ment Scarhoz, hogy a lány érezte bőrének az illatát is. A szöszi próbálta ezt a tényt kizárni a fejéből, és józanul gondolkodni. Hátrálni nem tud, mert abban megakadályozza a szék. Ha oldalra szökellne, a keze biztos, hogy lejjebb csúszna, és a srác megkaparintaná az ételt. Scar ezért csak lábujjhegyre tornázta magát, és mint régen a testnevelés órákon, minél magasabbra nyúlsz, annál jobb. De persze sikertelen volt a próbálkozása, mivel Christopher magasabb volt nálam, és elég volt neki épp még, kicsit nyújtóznia, és már el is érte a kaját, ezzel győzelmet aratva. A lány mérges képet vágott, de persze egy szem düh sem volt benne.
  A kis affér után fordítottak a játék menetén, és a lány mondta az állításokat. Rögtön kettő igaz is volt, és ezt a szöszi nem volt rest kihasználni. A fiú megjegyzésére, amikor próbált szépíteni a dolgokon, csak összevonta a szemöldökét, és próbálta megállapítani, hogy igaz-e amit mondott. De ehhez egy igazság vizsgáló sem lett volna elég.
  - Komoly kapcsolat? Nem, azt nem mondanám, hogy volt. Valahogy nem vagyok az a ragaszkodó típus. Viszont kalandjai, azok bizony voltak. - futott át egy kaján vigyor az arcán.
  A következő állítás újra helyesnek bizonyult, mire a lány újabb mosolyt küldött a fiú felé.
  - Akkor...te aranyvérű vagy. - mondta a ki a lány, és áthatóan nézett a fiúra.
Utoljára módosította:Scarlett Conroy, 2016. március 28. 23:47
Hozzászólásai ebben a témában

Itt járt Lala Rolleyes
Christopher Blake
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 68
Összes hsz: 78
Írta: 2016. március 29. 10:57 | Link

Scarlett Conroy

Akár milyen leleményes is Scar, sajnos a magasságán nem tud állítani és bizony az egy szörnyű tény számára, hogy jómagam sokkal nagyobbra nőttem. Emiatt tudom csak megkaparintani az ételt tőle és egyúttal győzelmet is aratok felette. Ám, nekem pedig az egyik legnagyobb problémám, hogy tudom jól, hogy kiérdemeltem a díjat, mégse van egy kis hang a fejemben, melyet mások lelkiismeretnek hívnak és most megszólalt. A fene egye meg, ilyenkor bezzeg tud beszélni hozzám, de amikor jól jönne egy-két tanácsa, akkor egy mukkot se szól! Ezt nem bírom, most hallgassak a lelkiismeretemre vagy egyem meg a kaját?  Végül úgy döntök –látva Scarlett mérges arcát-, hogy visszaadom neki az ételt.
- Nehogy azt hidd, hogy miattad adom vissza! Csak megmutatom neked, hogy tudok én rendes is lenni!- mondom a lánynak, majd felé nyújtom az ételt. Hiába minden, megkedveltem Scar-t, pedig nem akartam. Barátkozásból, valami más lett, a játékból pedig versengés. Ez így nem jó!
- Milyen kalandjaid voltak? Elmentél Indiana Jones-sal legyőzni a templomi keresztes lovagokat?- teszem fel a gúnyos kérdést. Naná, hogy nem hiszem el, amit mond! Vagy csak nem akarom? Picit rosszul esik, hogy ő ilyen őszinte én meg már hazudtam neki! Pedig én találtam ki az a szabályt, hogy nem ér hazudni! Ám, az is lehet, hogy csak azért kételkedem szavaiban, mert neki már volt valakije, nekem meg csak a kisujjam van, de már mióta. Be kell látnom, hogy ez már rosszmájúság!
- Attól vagyok aranyvérű, mert ritkán járok a konyhába?- kérdezek vissza nagy megdöbbenéssel.
- Amúgy, tényleg aranyvérű vagyok, ezt is eltaláltad! Nem jó veled ilyet játszani, kezdesz nagyon megismerni és átlátni rajtam!- szomorú képet vágok. Pedig amúgy nem nem vagyok lehangolt, örülök, hogy itt van Scar. – Inkább edd meg a kajám! Melletted már úgyse rúghatok labdába!—felé tolom az ételt.
- Mond csak, te minta tanuló vagy? Tudom, hogy nem! Én viszont eddig jó fiú voltam! Rongálni szeretnék, egy kicsit akciózni, csínyeket csinálni! Szerinted?- kérem ki a lány véleményét, az ötletemről.
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: [1] 2 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyFöldszint