30. tanév, vizsgaidőszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek:
Kiírásra kerültek az év végi/eleji pályázatok, ne felejtsd el csekkolni a híreket! Wink

Március 15-én zárul a karácsonyi vásár és a korcsolyapálya témája, így kérünk titeket, hogy ott futó játékaitokat addig zárjátok! Wink
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyElső szint
Erkély - Rufus Saron hozzászólásai (2 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Rufus Saron
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 88
Összes hsz: 716
Írta: 2013. augusztus 11. 21:37 | Link

Samantha


Annyira elegem van már az egészből, csak tanulás, szorgalmi írás és semmi más. Lassan kezdem úgy érezni magam, mint egy stréber, az oké, hogy szeretek olvasni, meg megcsinálom a leckéimet, ha van, de arról nem volt szó, hogy ide jövök egy varázsló suliba és egésznap tanulnom kell. Én azt hittem, hogy néha tanulni kell, de elgtöbbször majd varázsolunk, meg csöndesnapokon lehet lesz majd ismerkedni, hülyülni, bulizni. Mondjuk annyiban jó az egész, hogy vannak csöndes napok, de akkor még mások buliznak addig a Levita ház a klubhelységben ül és tanul, vagy van aki a könyvtárba megy meg mindenféle csöndes helyre, hogy tanulhasson. Most vagy házat kell váltanom, vagy kihúzom magam a tanulás alól és bulizok egy jót. Mondjuk a buli is csak akkro jó, ha van rá partner. Ezért hát elindulok a kastélyba, a déli szárny felé pontosabban az erkély felé, ott mindig találok embereket, akikkel dumálhatok és remélhetőleg lesz valaki akivel rosszban járhatok. Pár perc alatt meg is érkeztem az erkélyre, ahol egy lány ül egy székben és miközben iszik valamit a pálcájával "játszik". Nem lépek közel hozzá, nehogy megijesszem őt és a végén még valami átkot küldjön rám, de azért elég közel vagyok hozzá ahhoz, hogy megtudjam, hogy nem prefektussal van dolgom. nagy levegőt veszek és odamegyek hozzá.
-Hello, Rufus vagyok. Remélem nem zavarlak.-mondom a lánynak, majd figyelem a reakcióját.
Szál megtekintése

Minden bajra két orvosság van:
az idő és a csend
Rufus Saron
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 88
Összes hsz: 716
Írta: 2013. augusztus 11. 22:47 | Link

Charlotte


-Különös csengésű? Miért?-teszem fel a kérdés, eddig ő az első aki így gondolja, még nekem se tűnt fel, hogy a nevem különös csengésű lenne, de ha ezt egy kívülálló mondja, akkor az úgy is van és elhiszem, de azért érdekel, hogy miért mondta ezt.
-Szép neved van-majd kezet fogok vele és lehuppanok mellé egy szabad helyre, innen hallgatom őt és közben nézem a tájat, ami már sötétbe burkolózott. Nem tudom, hogy mi lesz ebből a beszélgetésből, hogy ő e az én emberem és, hogy majd most kijárási tilalom után csinálunk-e valami balhét. A balhé alatt nem a veszekedést értem, nem szeretnék összeveszni senkivel, mondjuk Márkkal múltkor sikerült, de az más,majd vele úgyis beszélnem kellesz. A kérdésére őszintén válaszolok.
-Untam már, hogy folyton a könyveket bújom és semmi kaland nem történik az életemben mióta itt vagyok, úgyhogy elindultam szétnézni hátha találok valamit ami felviszi az adrenalin szintemet és nem találom unalmasnak azt, hogy itt vagyok.És te?-teszem fel neki ugyanazt a kérdést amit ő is nekem. És várom a válaszát, szinte mondhatnám azt is, hogy most ugrik a majom a vízbe, hisz ha ő is kalandot keres akkor jó emberrel beszélgetek, ha nem akkor meg csak ismerkedem. Mondjuk már lassan közeleg a kaland, hisz ha megtalál minket egy prefektus itt és most akkor együtt kerülünk bajba.
Szál megtekintése

Minden bajra két orvosság van:
az idő és a csend
Erkély - Rufus Saron hozzászólásai (2 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyElső szint