36. tanév, vizsgaidőszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyElső szint
Erkély - Reviczky Kornél hozzászólásai (2 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Reviczky Kornél
INAKTÍV


the big bad wolf
offline
RPG hsz: 358
Összes hsz: 2108
Írta: 2013. szeptember 13. 19:41 | Link

Doppelganger

Egész délelőtt a kastélyban járkált, a vizsgák nem voltak nála tervben, hiszen esélye sem lett volna. Alig négy hónapja jött és esze ágában sem volt bepótolni egy évet, így hagyta a dolgot, hiszen annyi ideje van még és lehet, hogy néhány hónap múlva már ismét távol lesz valahol. Ki tudja, mit hoz az élet? Társaságra nem vágyott, bőven elvolt a kavargó gondolataival, úgy érezte, felrobban a feje. Talán ezért indult el pont az erkély irányába, hogy kiszellőztesse, nem mintha attól bármi is jobb lenne. Gyűlölte a kliséket. Mi az, hogy kiszellőztetni a fejet? Mintha bizony a hideg elvonná a figyelmet azokról amit zavarják, ugyan. Fázott ő már eleget, hozzá volt szokva az érzéshez, sőt, elborult pillanataiban szinte vágyta a reszketést. De most tiszta volt, már jó ideje. Bár az éjszaka közepén úgy érezte megfullad, a szokásos adagja, amiből most picivel több jutott - micsoda véletlen - megnyugtatta. Így zsebre vágott kézzel, üres tekintettel sétált  ki az erkélyre és elégedetlenül konstatálta, hogy nincs egyedül. Végignézett a lányon, és valami nagyon ismerős volt neki. Oldalra billentette a fejét a tekintetében hirtelen megcsillant az érdeklődés, majd el is tűnt. Egy pillanatra azt hitte...de nem, akkora mázlija azért nincs, de ki tudja? Ismerte jól a lányokat, de Angelinahoz nem volt annyiszor szerencséje, mint az ikertestvéréhez. Ikrek, minden férfi álma, ezt kár lenne tagadni.
-Azt hittem, megütöttem a főnyereményt, de tévedtem. Amandát bármikor felismerném, jobban néz ki hátulról.
Gúnyos vigyor húzódik az arcára. Amolyan csipkelődésnek szánja a dolgot, hiszen hogyan lehetne beindítani egy viszontlátás beszélgetését? Kornél szerint, valahogy így. Egyébként a két lány tökéletesen egyforma volt, csak éleslátásnak és beható tanulmányozásának köszönheti, hogy megismeri őket. Bár szemből valljuk be, esélye sem lett volna.
Szál megtekintése

Reviczky Kornél
INAKTÍV


the big bad wolf
offline
RPG hsz: 358
Összes hsz: 2108
Írta: 2013. október 21. 23:17 | Link

Doppelganger

- Pedig az ikertéma szerepel a bakancslistámon.
Tettetett bánatossággal sóhajt fej, kiskutyaképet ölt, miközben a lány mellé sétál. Nem szól sem a cigiért, sem a kávéért, mindenki azt csinál a saját testével, amit akar. Ő is rászokott gyújtani ha úgy adja az alkalom, de nem tartja magát akkora bagósnak, inkább csak alkalmi dohányos, már ha létezik ilyen kategória a dohányos berkekben. Angelina nem hagyja unatkozni, szóval tartja, válaszol, kérdez amiért ő nagyon hálás. Ha rajta múlna, leginkább csak hallgatnának, mert nem igazán tudja, mit lehetne mondani neki. Nem voltak napi szinten beszélő viszonyba, jól elvoltak egymással de inkább csak megéltek egymás mellett. Kornél fantáziáját Manda mindig is jobban izgatta és bár a két lány első pillantásra teljesen egyforma, az ő szerény megállapítása szerint Amanda csinosabb.
- Ha tudni akarod, nem. Magamtól mentem el és jöttem vissza, így láttam a legjobbnak.
Egy pillanat erejéig összepréseli a száját, mielőtt tovább csavarná a történetet. Természetesen nem magától ment el, hanem el kellett mennie, de önszántából jött vissza. Nagyon elégedett lehet magával, mert nem hazudott akkorát, amekkorát kellett volna. Megkapaszkodik a korlátban, hátradől, néhány percig tartja magát, majd lassan visszahúzódzkodik állásba, csupán leköti a feles energiáit, semmi felvágás, itt és most nem.
- Ártatlan? Szétnéztél te az iskolában? A legtöbb lány önként és dalolva sétál bele a srácok karjaiba, szánalmas.
Elfintorodik, mielőtt folytathatná a hosszúra nyúló monológot. A jelenlévők természetesen mindig kivételek, így egy bocsánatkérő mosoly azért jár Angelinának.
- De ha tudni akarod, teljesen megjavultam, már nem űzök ebből akkora sportot, mint régen. Más elfoglaltságaim vannak.
Megrántja a vállát, miközben felnéz az égre és a tekintetével a holdat keresi, jobban mondva, nem keresi, hiszen abban a pillanatban meglátja, amint az égre néz, a fénylő égitest vonzza a tekintetét.
Szál megtekintése

Erkély - Reviczky Kornél hozzászólásai (2 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyElső szint