31. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek:

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyElső szint
Erkély - Bianca Charlotte Krise hozzászólásai (5 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
offline
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. május 8. 20:59 | Link

Dávid

Katasztrofális napja volt, de annyira katasztrofális, hogy arra már szavak sincsenek. Időben feküdt le, hiszen nem volt kedve rosszalkodni (úristen, beteg a gyerek, hívjon valaki orvost), így nem volt kedve se a kiszökéshez, sem ahhoz, hogy osonás közben fázzanak mezítlábas talpai. A múltkori zokniban eltanyálása óta valahogy nem próbálkozik azzal, hogy zokniban meneküljön a prefektusok elől. Ráadásul nem is Noel volt, ami megnehezítette a dolgot, hiszen ő legfeljebb megissza a kakaója felét, de a többiek képesek lennének rendesen meg is büntetni őt.
Szóval az aludjunk el időben hadművelet sikeres volt, annak ellenére, hogy az egyik szobában az egyik csaj olyan hangosan horkol, hogy nem lehet tőle rendesen pihenni. Ennek ellenére azonban majdnem fél tíz volt, amikor felkelt, ami azt eredményezte, hogy az önismeretet teljesen kihagyta. Dupla óra, összefoglalás, dolgozat. Ekkora kedvezmény is nagyon rég volt, hogy a dolgozat előtt megbeszélik a válaszokat, és utána gyorsan megírják és akié jó lesz, az még fagyit is kap. Fagyit... Ő pedig nem csak a potya kiválót bukta el, de a fagyit is.
Ráadásul mehetett canossát járni az ötven százaléka előtt, hogy kimagyarázza, miért is nem volt ott. A dolog már egész jól ment, egészen addig, amíg be nem nyögte, hogy "te is csináltál hülyeségeket diákként". Na igen, ez az érzékeny pontot érintő tény eredményezi azt, hogy ő egyáltalán a világon van. Mivel nem volt utána egyikőjüknek sem órája, ezért ott, a tanárok között ülve kellett dogát írnia, úgy, hogy ő semmit sem készült, hiszen azt hitte simán meglesz majd abból, hogy megbeszélik a dolgozatot, ő meg megjegyzi.
Ezek után mehetett dupla bájitaltanra, ahol egy béna Navinésnak köszönhetően az egész bájital a ruháján végezte. Szerette azt a pólót amit gyakorlatilag lyukasra mart az a hülye bájital. Tutira Gergő bérelte fel a kiscsajt, hogy intézze el, de hát aki ilyenbe belemegy, az megismerheti a haragját. Itt kiderült, hogy nem lehet megjavítani a pólóját, szóval mehetett átöltözni, majd ebédelni, aztán a délutánt a betegszobán töltötte, mert azt mondta nem érzi jól magát. Innen szabadult most, vacsora nélkül, egy almával és javaslattal, hogy még lefekvés előtt szívjon egy kis friss levegőt. Ma már szívott rengeteget, szóval a levegő már nem hiányzik neki, de azért engedelmesen kisétál az erkélyre, hogy kicsit még magához térítse az idő. Ma még kell kakaót is szereznie, már vagy két napja nem ivott, és ez lassan ingerlékennyé teszi.


Ruci
Szál megtekintése

Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
offline
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. május 8. 23:37 | Link

Dávid

Nem is volt olyan rossz ötlet, hogy kijött egy kicsit a friss levegőre. Az elején furcsán nézett a új javasasszonyra, pontosabban javasbácsira, de nem rossz, határozottan nem rossz. Szinte érzi, ahogy máris mindent szebben lát, elkezd visszatérni belé az élet. Annyira, hogy azt is meghallja, amikor valaki kilép mögötte az erkélyre. Észrevétlenül, finoman megsimítja a pálcáját rejtő zsebét, mielőtt megfordulva végigméri a fiút.
- Hello
Nem ismerős neki, de abban biztos, hogy nagyjából egyidősek, vagy max egy kicsit idősebb. Nem szeret elsős lenni, főleg, hogy képességei alapján legalább harmadévfolyamosnak kellene lennie. Nem fordul vissza, hiszen nem célszerű senkinek sem hátat fordítani, ez az első dolog, amit megtanult a Rellonban. Korábban is mondta már neki a keresztapja, de akkor elrettentő mesének tűnt és nem rideg valósának a dolog.
- Charlotte Shanes vagyok.
Küld a fiú felé egy ellenállhatatlanul aranyos mosolyt, kék szemeivel érdeklődve fürkészi a vonásait. Biztos benne, hogy nem Eridonos és az is tuti, hogy a Navinét is kizárhatja, vagyis Levitás vagy Rellonos. A Levitás jobban illik a jellemére, hiszen elvan ott, nem szólt hozzá, de ez ugyanakkor a Rellonosra is igaz, ha a nyugodtabb fajta.
- Rellonos.
Ezt még gyorsan hozzáteszi, hiszen valószínűleg csak így tudhatja meg azt is, hogy a srác melyik ház tagja. Abból már nagyon sok mindent le tud szűrni. Most még a Levita áll nála nyerésre, de persze egyetlen pillanat alatt okozhatnak neki meglepetést. Ha azt mondja például, hogy Eridonos, akkor tuti kiugrik innen.
- Milyen teát iszol?
Érzi az illatát, de annyira még nem tökéletes, hogy ennyiből meg tudja mondani, mi is az pontosan, de az biztos, hogy nagyon finom, viszont ezzel ugye senki sincs beljebb. Azonban a beszélgetés kezdetéhez teljesen jó, hogy milyen teát iszik a másik fél.
Szál megtekintése

Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
offline
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. május 11. 14:06 | Link

Dávid

- Egész nyugodtan, a Charlotte szerintem is komoly, az anyukám Lottinak hív.
A Biancát nem szereti, szíve szerint nem is használná, de amikor még pocaklakó volt, akkor döntött így a vér szerinti anyukája fogadott tesója, szóval tiszteli Adaren döntését, csak nem használja, és amikor eléri a bűvös felnőttkort akkor se fogja megváltoztatni.
- Hogy szokták becézni a neved? Van egy Dávid nevű ismerősöm, de nem hiszem, hogy te örülnél annak, ha Davciznának. Még kimondani is fura, mintha tüsszentenél.
Sokszor, amikor az emberek tényleg tüsszentenek, azt hiszi, hogy hozzá szólnak, és vannak emberek, akik nem szeretnék megbántani, így olyankor mondanak neki valami teljesen oda nem illő és nem is számító dolgot.
- Nem láttalak még a klubhelyiségben, de könnyen be tudom azonosítani az embereket, mondhatjuk úgy, hogy ez a véremben van.
Szép örökség, de a kinézetén kívül és azon kívül, amikor az anyukája diákéveiről meséltek elmondhatja, hogy tényleg az ő lánya. Mostanában inkább ezeket a hasonlóságokat kutatja és nem azt, hogy ki is lehet az apja, hiszen, ha azt nézi a szülei, akik felnevelték gondoskodtak róla és szerették mindig, így volt neki apukája mindig is, csak anyukából jutott eggyel több, ami néha nem is olyan rossz. Persze nem tett le róla, hogy megtudja ki volt az apja, erről szó sincs, csak egyelőre nem erőlteti a dolgot, jobb is, ha nem megy ezzel mások idegeire, mert veszekedni nem szeretne és azt se, hogy az anyukáját szomorúnak lássa azért, mert nem ért a szóból.
- Rellonos vagyok, határozottan. Amúgy is és ház szerint is.
Önismereten azt tanítják, hogy mindenki kevert. Van egy domináns, és egy elnyomottabb személyiségjegye, de ő akárhányat is kitölthet, mindig valami mást nyom el. A Levitásokra jellemző flegmatikus még nem bukkant fel, de volt, hogy a szangvinikus, máskor meg a melankolikus győzött. Ő maga - és a köznyezetéből sokan mások - is inkább a szangvinikust emeli ki, hiszen a cserfessége, az életvidámsága inkább nekik tudható be. Arra, hogy menjen oda, ha tudni akarja, csak elneveti magát és egy kicsit megrázza a fejét.
- Anyukám morcos lenne, ha valaki más DNS-ét vinném haza.
Az, hogy ő inkább most kakaót inna, olyan snassz lett volna, ez viszont sokfelé elmehet még, elkerülve azt, hogy a beszélgetés zsákutcába fusson.
Szál megtekintése

Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
offline
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. május 14. 03:27 | Link

Dávid

Örül neki, hogy a fiú nem olyan, mint a többiek. A legtöbben vagánykodnak és arcoskodnak, meg hivataloskodnak, mintha lenne előttük egy fal, ami miatt olyan elérhetetlennek tűnnek és olyan klassznak. Pedig ez közel sincs így, mert aki ilyen, azzal nem hogy a járáson, de még a haverkodáson sem gondolkodik az ember, így tehát egy jó pontot már fel is írhat magának a fiú.
- A Dave tetszik. Dave leszel.
A zsebéből egy picike citromsárga tollat húz elő, aminek a kupakját lecsavarja. Van rajta néhány foglenyomat, mert az elején mindig foggal akarta kinyitni, de ennek max a fájdalom lett az eredménye, hiszen a szerencsetolla bizony csavaros kupakkal rendelkezik. Bal tenyerébe felírja a fiú nevét és becézését, valamint, hogy az Erkélyen futottak össze, és, hogy Rellonos. Ezek alapján este már tud írni róla a naplójába. Muszáj, hiszen az az egyetlen hely, ahol minden, de tényleg minden egyes apró gondolata és véleménye lakik az őszinték közül. Néha ugyebár azért ő is ferdít, de nem annyit, mert igen hamar elfelejti, hogy mit is kamuzott és abból csak a baj lesz.
- Az önismeret tanár a rokonom.
Azt nem mondja meg, hogy mennyire nagyon a rokona. Ha valaki egyszerre látja őket, egymás mellett igen sok hasonlóságot fel lehet fedezni, csak a szeme és a fülei térnek el, meg talán neki kicsit pufókabb az arca, de az orra, a haja, a mozdulatai többsége ügyesen öröklődött. Viszont, ha az ember nem tudja, hogy mit keressen, nem látja meg, talán ezért is nem lett hatalmas botrány eddig belőle.
- Azt hitted simán megtenném? Sokan mondanak pofátlannak, de van egy határ, amit próbálok nem átlépni.
A "próbálok nem átlépni" nála tízből két alkalmat jelent, ami azért nem olyan jó arány, de most egész jó kislánynak mondható. Igyekszik tényleg érettebben viselkedni, na nem azért mert olyan jó dolog az, de ez most jött valamivel, ösztönösen. Még nem tudja, hogy mivel, de ha egyszer rájön, akkor biztos, hogy nagyon elcsodálkozik majd.
- Ez igaz, de a faluban lakik, itt tanított, az apukám pedig még mindig itt tanít és nagyon jól ért a mérgekhez, az anyukám meg az átváltoztatásokhoz, szóval ha nem szeretnél méreggel teli kancsó lenni, amit mar a benne lévő folyadék, akkor inkább nem kockáztatunk.
Emellett azt már tudja, hogy a második számú anyukája mindent tud, ami a kastélyban történik, ami szintén nem jó. Látni kellett volna az arcát, amikor kiderült, hogy Gergővel véget ért a gyerekszerelem, tekintve, hogy ő is valami hasonlóból született nyilván kétszer olyan jól van figyeltetve, mint bárki, aki kicsit is zűrösebb a kastélyban. Szerencsére ő olyanokban nem gondolkozik, de ennél a témánál a felnőttek mindig olyan viccessé válnak.
- Félig én is a faluban lakok, a vasárnapi ebéd kötelező, meg néha vigyázok a tesóimra is, így könnyen kiszúrják a dolgot. Szerintem néha jobban ellenőrizve vagyok és több szem figyel, mint a titkosszolgálatnál. Ez néha elég ciki, de jobb, ha féltenek, azt hiszem.
Szál megtekintése

Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
offline
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. május 14. 23:26 | Link

Dávid

A feltételezésre, hogy valami nem stimmel a memóriájával elmosolyodik és kicsit megrázza a fejét. Ezt még senki sem feltételezte, de akkor lehet, hogy errefelé annyira nem divatos kézre írni. Ez is amolyan bevett szokás.
- Nincs baj vele, csak szavakat párosítok az emberekhez, így jobban megjegyzem az embereket. A memóriám tökéletes, főleg ha nem a tananyagot kell megjegyezni. Azt könnyebben visszaadom, hogy a tanár miben volt aznap vagy, hogy milyen színű volt az előttem ülő felsője.
Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy amikor elolvassa a jegyzeteit, akkor az anyag is megvan már nagyjából. Igaz, hogy gyakorlati ember inkább, de szerencsére az elmélettel is csak ritkán gyűlik meg a baja, hiszen beszélni azt tud.
- Tényleg? Ennek örülök. Sokan furcsállják az önismeret fontosságát, pedig szerintem nagyon hasznos, ha az ember tényleg ki akarja ismerni a többieket, legalábbis nekem nagyon sokat segített akkor, amikor rá akartam venni valamire másokat, vagy csak érdekelt, hogy miként reagálhatnak egy adott esetben.
Arra, hogy nem csak egy, de két rokona is jelenleg a tanári kar tagja elneveti magát. Sokan nem fogják fel, hogy miről is beszél ilyenkor, pedig ez, ha azt vesszük ez egy érdekes pontja az életének, mivel hivatalosan egyik tanár sem áll rokonságba a másikkal és ő mégis összekapcsol kettőt, igaz csak papíron, hiszen a bájitalok ősz mestere csak papíron az apja, biológiailag semmi köze sincs hozzá.
- Megvan rá, jobban, mint a kastélyból bárkinek, de Lasch Geri is túlélte az apámat, szóval lehet, hogy azóta már megenyhült egy kicsit. Mondjuk az anyukám is jó hatással van rá egészen ilyenkor, de én azért megfontolnám a helyedben, hogy mibe iszok bele. Sosem tudhatod.
A vége persze már csak szivatás, nem gondolta komolyan, csak nem mérgezne meg egy diákot az apja, ahhoz azért nagyon el kéne, hogy boruljon az agya, erre pedig még nem látott példát. Az érzelmesebb ember kettejük közül akkor már az anyukája, aki nem tud hideg maradni semmilyen esetben sem.
- Persze, azért az is erős, amikor mindent figyelnek és megszabnak. Burokba kerülsz, ahonnan nincs kiút, ez azért elég necces lehet, főleg akkor, amikor már nincsenek veled, mert hát olyankor jobban üt a dolog.
Most már könnyebben néz fel a fiúra, hiszen itt van tőle nem messze, így jobban végiggondolja a szavait is és csak most esik le neki, hogy mit is szeretett volna azzal a mérges kérdéssel. Egy pillanatra lehunyja a szemét, majd kinyitva a fiú felé fordul megint.
- Érzelmileg kötődöm valakihez egy ideje. Nincs közöttünk semmi és nem is nagyon hiszem, hogy lesz, de mielőtt bárhova is elhívnál, ezt tudnod kell rólam. Ő eléggé fontos nekem és nem biztos, hogy tudnék mást elé helyezni. Részben emiatt is ért véget a korábbi kapcsolatom, mert rájöttem, hogy van bennem ez az érzés.
A másik fele meg a pletykahad, amiből egyre több van mostanság, és ami szintén nem tett jót a Gergővel való kapcsolatának.
Szál megtekintése

Erkély - Bianca Charlotte Krise hozzászólásai (5 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyElső szint