33. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyÁtrium
Fejetlenség Folyosója - Böröczky Zoé hozzászólásai (4 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Böröczky Zoé
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 175
Összes hsz: 626
Írta: 2016. szeptember 9. 19:47 | Link

Kaelyn

Kellemes őszi délután van. Még meleg, de már nem annyira, hogy simán kimenjek lenge ruhában a szabadba. Tudom, még lesz jó idő, de most a hűvösnek van itt az ideje. Talán túl gyorsan lett hideg, de semmi kedvem kimenni. Inkább valahol, valamelyik nagy ablakban találok helyet és onnan szemlélem azokat, akik kimennek.
Erre pedig nincs is jobb hely, mint az egyik folyosó, ahol padlótól mennyezetig ér az üveg, a tövükben pedig kényelmes zugot csinálhatok magamnak a kedvenc párnámmal, és némi könyvvel.
Leérve arra a bizonyos folyosóra, vigyorogva keresem valahol a folyosó elején azt a bizonyos ülőhelyet, mert az egyik portrén megint leesett a részeg uraság a helyéről.
Még ugrálnom is kell, mert tele van tintafolttal és gyümölcslével a kő, de pont ezért lesz ez most tökéletes nekem. Nincs unalom és egyhangúság. Tökéletes.
Szál megtekintése
Böröczky Zoé
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 175
Összes hsz: 626
Írta: 2016. szeptember 10. 22:10 | Link

Már rég leültem, és mosolyogtam a körülöttem folyó eseményeken, na meg persze olvastam is, mikor csúnya szavakra lettem figyelmes. Muszáj volt felkapnom a fejem rá, és még mindig ámulok csak rajta, hogy egy elsős lány hogy képes ilyen szavakat kiejteni a száján. Elvégre mégiscsak mindössze tizennégy éves. Valamikor mostanában jött, a vizsgaidőszak kellős közepén, ha jól emlékszem, így még furcsább ez az egész, annak ellenére, hogy azért van, akinél labdába se rúghat ezekkel a kifejezésekkel.
Összecsapom a könyvet, és felegyenesedek, mire felém repül az egyik kötet, még szerencse, hogy a mániám, és nem engedem, hogy baja legyen, szóval én fogom megfogni, egy csinos begyűjtőbűbájjal.
Megnézem, majd a hónom alá vágom.
- Matilda ennek nagyon nem fog örülni.
Nem bírok többet kinyögni, így felkelek, és odasétálok, jobban mondva odaugrálok, hogy fölé magasodjak, még akkor is, ha kihúzza magát. Nem sokkal, tíz centivel, de azért ki tudok úgy állni, hogy határozott legyek, és céltudatos, na meg ne pisiljem össze magam.
- Esetleg egy szappant is kérsz a szádba?
Utalok a káromkodására, ami még mindig nem nyerte el tetszésemet. Mondjuk tuti nem is fogja. A védekezés viszont mindenkit megillet, csak ne az legyen belőle, hogy egyszerű, pocsék kifogással áll elő, hanem normális indokkal, hogy ezt most miért kellett.
Szál megtekintése
Böröczky Zoé
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 175
Összes hsz: 626
Írta: 2016. szeptember 12. 16:54 | Link

Kissé kezelhetetlennek tűnik, és be is bizonyosodik, hogy igazam van. Szabad, mint a madár, tök mindegy, kivel is beszél. Velem legalábbis. Az ilyet jobb elengedni, így nem szólok vissza, na meg én sem szeretem keresni a bajt, úgyhogy még egy pont amellett, hogy hadd menjen.
A reakcióm mindössze csak némi mosoly, és valamiért megkönnyebbülök, hogy végeztünk. Még sok-sok lépést megtehet, mielőtt kimondanám a szavaim.
- Itt hagytad a könyvet. Matilda ennek sem örülne.
Egészítem ki egy kis csípős megjegyzéssel a mondandóm, egy cseppet még meg is lengetem a kötetet, aztán csak rá bízom marad-e vagy megy. Maximum ha itt hagyja, akkor visszaviszem a könyvtárba én. Úgyis régen találkoztam Tildával, még anno tavaly, amíg napi szinten volt némi "szia-szia" kapcsolatom vele. Hiába, az idők változnak.
Szál megtekintése
Böröczky Zoé
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 175
Összes hsz: 626
Írta: 2016. szeptember 17. 14:55 | Link

Mintha a szavak hatása pont annyira lenne befolyásoló, mint ahogy normális esetben is kéne lennie. Hát ez bonyolult, de a kívánt hatást elérem, hiszen nem én fogom visszavinni a könyvet Tildának.
A kinyújtott kézre csak ráteszem azt a kincset, aztán engedem, hogy arra menjen, amerre akar, vagy csináljon, amit jónak lát, bizonyos kereteken belül. Igazából nem tudom, mit mondhatnék, vagy mit nem mondhatnék neki, mondjuk a feldúltsága levezetésének középpontjában sem szeretnék állni. Oké, hogy diák, de azért na. Mégiscsak hát...
Gyorsan visszacsücsülök a helyemre, a kényelmes párkányra, és ismét kinyitom, óvatosan a könyvecskémet, mint akinek ez a legnagyobb kincse. Ha még ott van, akkor talán meg is jegyzi, hogy kell velük bánni, ha meg nincs, hát akkor meg olvasni fogok.
A fél szemem viszont a folyosón tartom, mindegy, mi is a felállás, mert nem szeretnék olyan meglepetésekkel szembesülni, mint kis híján az előbb.
Szál megtekintése
Fejetlenség Folyosója - Böröczky Zoé hozzászólásai (4 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyÁtrium