35. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyÁtrium
Fejetlenség Folyosója - Teodora Black hozzászólásai (1 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Teodora Black
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 20
Összes hsz: 28
Írta: 2014. április 20. 13:22 | Link

Annabell Lucy Parker

Miután kezdte kicsit jobban kiismerni a kastélyt, megengedett magának nagyobb sétákat, ami nem csak a tantermekre és a Rellon klubhelyiségére terjedt ki. Bár ez a hely mindig tartogatott számára meglepetéseket, sosem tudhatta, hogy ki és hol bukkan fel. Pont ezért szeretett a folyosókon akár csak céltalanul is bolyongani, hiszen mindig volt egy-egy diák, vagy akár festmény, akivel szóba elegyedhetett.
Azonban erre a napra valami egészen mást tervezett. Még az emlékeiben élt az a pillanat, amikor az Akváriumban a lány, akivel beszélgetett, megemlítette neki a Fejetlenség Folyosóját. Eddig több indok miatt sem merte megnézni a helyet, de most úgy érezte, eljött az idő egy kis őrülethez.
Csak nem történhet akkora galiba, már sok másik tanuló is átvészelte. –Ezekkel a gondolatokkal indult el útjára.
A szobájából kilépve, magabiztosan vette célba a déli szárnyon elhelyezkedő folyosót. Miközben lépdelt, pimasz mosoly ült ki az arcára. Végre újra azt érezte, mint régen, valami izgalmas történik vele. A folyosó elején egy pillanatra megtorpant, körülnézett, hogy látja-e valaki, illetve kicsit alaposabban megnézte magát a helyet is, de semmi szokatlant nem látott rajta, egy-két veszekedő festményt leszámítva, viszont az meg egyáltalán nem nevezhető itt szokatlan jelenségnek.
Ahogy ezen gondolkozott, olyan hangokat hallott, mintha valaki azt suttogta volna, hogy „gyere csak”. Ezen gondolatra elmosolyodott, hiszen ki szólítaná őt a kihaltnak tűnt folyosón.
Végül összeszedte minden bátorságát és elindult.
- Nem is tudom, mire számítottam, nincs itt semmi különös. – Ahogy lépkedett a folyosón, valami különlegességre számított, de nem történt semmi, egyenlőre.
Lehet, hogy csak az elsősöket akarják megszívatni, hogy megijedjenek, és ne jöjjenek erre? De vajon miért akarják őket innét elüldözni? Pont ebben a pillanatban olyan érzése volt, mintha erőteljesen meglökték volna, de ahogy körülnézett, senkit nem látott.
- Ez még nem fejetlenség! Csak ennyit tudsz? – Teo jóformán kiprovokálta magának az újabb „támadást”. Még ki sem mondta a szavakat, a következő pillanatban már a földön ült az eséstől.
Titkon egy kicsit élvezte a helyzetet, de azért aggódott is, nehogy valami nagyobb baja essen. Igyekezett felállni, de akárhogy próbált, nem sikerült neki. Hangosan felnevetett ügyetlenségén. Ösztönösen nézett körül, hogy látja-e valaki. Rögtön észlelte is, hogy már nincs egyedül, egy lányt látott tőle nem olyan messze. Hogy ne nézze teljesen idiótának, gondolta magában Teo, megszólítja.
- Szia. Minden rendben van ám, csak kicsit elfáradtam.
Fejetlenség Folyosója - Teodora Black hozzászólásai (1 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyÁtrium