33. tanév, vizsgaidőszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Szalai Roland
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 13
Összes hsz: 13
Írta: 2013. augusztus 12. 20:12 | Link

Blanka

Roland úgy gondolta, a sok tanulás után megérdemel egy kis pihenést, felkapott hát egy nagyobb pokrócot, és elindult a falu felé. Nézelődött mindenfelé, és amikor a falu határához ért meglátott egy kis tavat. Úgy gondolta, tökéletes lesz a pihenéshez, biztosan kevesen járnak arra. Ahogy odaért, leterítette a pokrócot egy  fa mellé és lefeküdt.
Gondolkozott. Még mindig nincsenek barátai, és senki akivel együtt lehetne ezeken az unalmas késő délutánokon. Tudta, hogy még csak most érkezett, és hogy nem könnyű mindig mindenhol gyorsan beilleszkedni, de neki eddig mindig sikerült. Mindig rögtön mindenki vele akart barátkozni, és vele akart lenni. Talán azért, mert otthon ismert volt. Otthon minden lány odavolt érte, és minden srác vele akart barátkozni. Lehet, hogy csak azért, mert odavoltak érte a lányok, de akkor is.
Most viszont csak pihenni akart, és nem akart ezen görcsölni. Még csak pár napja van itt, ráadásul mindjárt jönnek a vizsgák, és most arra kell koncentrálnia. Ha vége ennek, akkor jön a szünet, és mehet haza a családjához és a barátaihoz.
Aztán majd, ha következőre kezdődik az iskola, majd akkor beilleszkedik.
Utoljára módosította:Leonie Rohr, 2013. augusztus 27. 11:10
Hozzászólásai ebben a témában
Bakay Blanka
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. augusztus 12. 20:53 | Link

Roland

Blanka nagyon unatkozott már odabent. Úgy gondolta, hogy mivel már kissé lehűlt a levegő, sétál egyet. Tudott erről a kis tavacskáról, így erre irányította lábait.
A fiatal lány egész úton azon gondolkozott, hogy nem kéne-e mégis visszamennie, és tanulni még. Igaz, már majdnem mindent tud, de akkor is. Biztos ezt is elbaltázza majd, mint ahogy a mugliknál elbaltázta a dolgozatait.
Elhessegette a muglikat a gondolaitól. Nagyon hiányoznak neki az otthoni barátai. Illetve, az egyetlen barátai. Merthogy itt még nem szerzett barátokat. Egyet sem. Igaz, még nem rég érkezett, és eddig teljesen magába rántotta a tanulás. Szóval nehéz is lett volna így barátkozni.
Amikor a tóhoz ért, meglátott egy fiút, aki az egyik fa tövében feküdt.
~ Oda menjek hozzá? ~ gondolta magában.
Na jó, odamegyek. Hátha jófej, és akkor talán még össze is barátkozhatunk.
-Szia. Zavarlak? Nincs kedved beszélgetni? Unatkozok.-mondta egy édes mosoly mellett.
~ Remélem, nem zavarom, és nem fog megharagudni, hogy megzavartam a pihenésben. ~ Gondolta magában, és bámult a fiúra.
Utoljára módosította:Leonie Rohr, 2013. augusztus 27. 11:33
Hozzászólásai ebben a témában
Szalai Roland
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 13
Összes hsz: 13
Írta: 2013. augusztus 12. 21:21 | Link

Blanka

~ Azért jöhetne már valaki erre, kezd egy kicsit unalmas lenni. És kezdek elálmosodni. Nem bírom én ezt a sok tanulást. ~ Gondolta, amikor lépteket hallott maga mögött. Nem akart hátranézni, úgy gondolta, hogy ha idejön az illető hozzá, akkor esetleg beszélgethetnek, ha nem, akkor majd, ha már nagyon unatkozik, ő maga megy oda hozzá. Nem is kellett több. Az ismeretlen mellé lépett, és megszólította.
-Szia. Nem, dehogy zavarsz. Már úgyis nagyon unatkozom. Gyere, ülj le mellém!- Mosolygott a lányra, miközben felült.
Azta, micsoda lány, milyen szép. Mióta eljöttem otthonról, nem láttam kb. egy ilyen gyönyörű lányt sem.
-Hogyhogy egy szép lány, mint te, ezekben a késői órákban egy ilyen sötét helyen bolyong, mint ez?-nézett kérdőn a lányra.
Egy gyenge fuvallat csodás illatot fújt Roland orrába. Megborzongott tőle. Annyira  jó illata volt ennek a lánynak, hogy az elképzelhetetlen. A szíve mintha kicsit hevesebben kezdett volna verni. Rég érzett már ilyet.
-Egyébként bocsánat, be sem mutatkoztam. A nevem Roland, és Rellonos elsős diák vagyok. És te?
Kérdései közben a lányt tanulmányozta. Gyönyörű kék szemei voltak, és szép csókos szája.
Utoljára módosította:Leonie Rohr, 2013. augusztus 27. 11:42
Hozzászólásai ebben a témában
Bakay Blanka
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. augusztus 12. 21:48 | Link

Roland

A lány megnyugodott, amikor a fiú kedvesen válaszolt neki. Le is ült mellé, és elkezdte tanulmányozni őt. Izmos test, szép szemek, csókos ajkak. Így lehetne jellemezni a fiú külsejét. Blanka nem szokott ismeretlenül véleményt kialakítani az emberekről, de Rolandról úgy gondolta, elég beképzelt lehet. Már a nézéséből is ez sugárzik. Lehet hogy a suli legmenőbb fiúja mellé ült le, aki csak viccelni akar vele? Elhessegette a rossz véleményt a fejéből, és válaszolt a fiúnak.
-Unatkoztam, már nagyon unalmasak a könyvek. Tudod, csak most érkeztem, és még nem tudom az egész anyagot, s ez tűnt a legcsábítóbb helynek, amikor elindultam.-Mondta egy félmosollyal.
Megigazította a haját, amit az előbb összefújt a szellő. Utálja a szelet. Mindig igazgatni kell a haját ahhoz, hogy lásson valamit, de legalább ez kicsit hűt a levegőn, mert még mindig nagyon meleg van. Nem is tudna most aludni sem, akármennyire álmos lenne.
-Az én nevem Blanka, és én is Rellonos vagyok, szintén elsős.
Ez a fiú nagyon édesen mosolyog. És a teste is milyen izmos! De nem érdekli most egyenlőre Blankát egy fiú sem, most az a lényeg hogy átmenjen a vizsgán.
-És te? Hogyhogy ilyenkor nem vagy a kastélyban?-Kérdezte érdeklődően a fiatal kishölgy.
Már kezdett álmos lenni. Hiába, kimerítőek a tankönyvek. De mégsem mondhatja azt a fiúnak, akit körülbelül 5 perce sem ismer, hogy most megyek, szia. Bunkóság lenne. Reméli, hogy a fiú dobja fel az ötletet, hogy megy vissza a kastélyba, és akkor majd Blanka is vele tart.
Utoljára módosította:Leonie Rohr, 2013. augusztus 27. 11:54
Hozzászólásai ebben a témában
Szalai Roland
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 13
Összes hsz: 13
Írta: 2013. augusztus 12. 22:43 | Link

Blanka

-Azért, amiért te - mosolygott.
Roland kezdett elálmosodni. ~ Lehetséges, hogy lassan mennem vagy akár mennünk kéne. Egészen sokat beszélhetnénk, amíg visszaérünk ~ gondolta.
-Nem akarsz elindulni vissza a kastélyba? Mert szeretem én a friss levegőt meg minden, csak kezdek kicsit álmos lenni - mondta mosolyogva a lányra.
~ Mi ez az érzés bennem? Most vagy beteg vagyok, vagy nem tudom. Mióta megéreztem az illatát, azóta teljesen össze vagyok zavarodva. Lehet, hogy beleszerettem? Nem, dehogy, biztos nem. Kb. 10 perce ismerjük egymást. Ennyi idő alatt nem lehet beleszeretni valakibe. ~ Tűnődött magában.
Végigmérte a lányt. Újra. Tökéletes alak, gyönyörű, jó a stílusa, és talán még jófej is.
-Mesélj magadról! Azt már tudom, hogy gyönyörű vagy, elsős és Rellonos, de csak ennyit. Ez meg vajmi kevés. Sajnos.-Mondta. Egyébként a lány tényleg szimpatikus volt neki. El tudott volna képzelni akár egy hosszú távú kapcsolatot is. Mondjuk, még bármi lehet belőle. Az is lehet, hogy Blanka egy beképzelt, öntelt, bunkó és buta lány. Bár nem úgy tűnik. Viszont sok emberrel találkozott már, aki először tökéletes benyomása tett, és mégis az ellenkezője volt. És persze ez megtörtén fordítva is.
-Egyébként, ha nem veszed bunkóságnak, megkérdezhetem: van barátod?-kérdezte egy huncut mosoly mellett.
Utoljára módosította:Leonie Rohr, 2013. augusztus 27. 12:00
Hozzászólásai ebben a témában
Bakay Blanka
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. augusztus 12. 23:04 | Link

Roland

-De, igen. Mondani is akartam. Kezdek én is fáradni.-mondta.
~ Érdekes, lehet hogy tényleg nem a suli legmenőbb srácával találkoztam. Vagy lehet, hogy csak ügyes színész. Nem, nem hinném, hogy bármi oka is lenne megjátszania magát. Lehet, hogy még akár több is lehet ez, mint barátság. De egyenlőre nem. Most a tanulás a fő. Akármennyire édes is ez a fiú. De azért egy kis több belefér. ~ Gondolta, és el is mosolyodott. Remélte, hogy a fiú nem veszi észre. Még a végén hülyének nézi, hogy magában mosolyog.
-Mit szeretnél tudni?-kérdezett vissza Blanka.
~Aranyos, hogy érdeklődik. Nem is tudom, mit mondhatnék magamról. Egyre szimpatikusabb lesz ez a Roland. De nem kéne, hogy leszálljon a rózsaszín köd túlságosan gyorsan, különben még bajok lesznek, nagyon gyorsan tudok meggondolatlan is lenni. A múltban erre nagyon sok példa volt már. ~ Gondolkodott el rajta.
-Én? Mint gyönyörű? Biztos jól érzed magad?-mondta meglepetten.
~ Ezt azért muszáj volt. Szeretem hallani, mikor dicsérnek. Nem tehetek róla. Olyan jó érzés ~ gondolta, és már megint elmosolyodott.
-Nem, nincs. Igazából tényleg nem ismerek itt kb. senkit. És neked? Van barátnőd?-Ilyen buta kérdést. Biztos, hogy van barátnője. Jaj, de buta vagyok.

Utoljára módosította:Leonie Rohr, 2013. augusztus 27. 12:05
Hozzászólásai ebben a témában
Szalai Roland
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 13
Összes hsz: 13
Írta: 2013. augusztus 13. 12:32 | Link

Blanka

Elindultak a kastély felé. A sötét éjszaka meleg volt. Roland felnézett az égre, és látott egy hullócsillagot.
-El is felejtettem. Ma nagy hullócsillag eső van. Figyeljük az eget, és majd kívánunk.-Mondta nevetve, és akkor egy másik hullócsillag is lehullt.
~ Azt kívánom, hogy lássak bele mások fejébe. ~
Jó volna belelátni Blanka fejébe, hogy mit gondol róla; hogy miként érez iránta.
Roland a nagy nézelődésben ásít egyet, majd átkarolja a lányt. Kicsit magához húzza, és megpuszilja a fejét.
-Remélem, nem haragszol érte -mondja egy kacér vigyor mellett.
A lány folyamatosan nevetett valamin. Valószínűleg a gondolatain. Ki tudja, min gondolkozik. - És ekkor Roland is elmosolyodik a saját vicces gondolatain.
Ha most valaki látná őket, biztos, hogy azt hinné, hogy barát és barátnő. ~ Nem is lenne rossz. Hmm... tényleg. Kifejezetten jó lenne. ~ Gondolta Roli.
-Viccelsz? Tényleg nagyon gyönyörű vagy te buta!-Édes mosoly hozzá.
~ Biztosan nem gondolta komolyan ezt a kérdést, csak szereti hallani, ha dicsérik. Rafinált ~ nevetett magában.
-Nem, nekem sincs barátnőm. Igazából ugyanúgy vagyok, mint te. Kb. senkit nem ismerek itt.
A lány szemébe néz, és olyan szívesen megcsókolná, de csak mosolyog rá. Mosolyog, mint egy idióta.
Utoljára módosította:Leonie Rohr, 2013. augusztus 27. 12:24
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa