31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Május 15-én (szombat) véget ér az Évnyitó, kérünk, addig zárjátok ott játékaitokat!
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa
Kísértetház - Ivy A. Ives hozzászólásai (2 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Ivy A. Ives
INAKTÍV


Zöld Poszáta
offline
RPG hsz: 66
Összes hsz: 233
Írta: 2013. augusztus 24. 19:17 | Link

Midenki

Alig érkeztem meg az iskolába máris rosszban sántikálok. Naná. De mi rossz van egy kis esti sétában, na ugye, hogy semmi. Ezt gondolom én is, ahogy baktatok, na jó inkább sunnyogok a Kísértetház felé. A portrék susmorogtak valamit egy találkozóról ma este, szóval azt hiszem itt a helyem kirajzolva. Velem slattyog Éjfél a macskám, aki az órákon és a mosdón kívül mindenhová velem szokott jönni. Hát épp egy ilyen érdekes estéből hagyjam ki? Még csak az kellene. Már benn vagyok, pár percce, de azt hiszem vagy én értem ide elsőnek, vagy eleve nem jött el senki sem. Lassan, pásztázni kezdem az első helységet ebben a koromsötét házban. Sehol egy teremtett lélek.

~...Most aztán szép kis slamasztikában vagyok, ha nem tudok feltűnés nélkül visszajutni a suliba nekem lőttek...~

Ahogy így agonizálok magamban egy kiáltás üti meg kintről a fülem, egy lány hangja lehet, legalábbis innen úgy hallom. Úgy döntök nem felelek neki. Éjfél ezalatt elindul felfedezni a házat, neki a sötétség sem akadály. A mázlista, ha jól látom épp egy lépcsősoron lépdel felfelé. Én viszont inkább óvatos léptekkel, hogy senki ne vegyen észre kiiszkolok a velem szemben lévő hátsóajtón, majd hátra sem pillantva visszasurranok az iskolába. Amikor be érek a biztonságot jelentő falak közé meg sem állok házam közös helységéig, ahol csodák csodája Éjfél már vár rám az egyik fotelben üldögélve.
Utoljára módosította:Ivy A. Ives, 2013. augusztus 28. 13:42 Szál megtekintése

"...Ne félj, csak Élj!..."
Ivy A. Ives
INAKTÍV


Zöld Poszáta
offline
RPG hsz: 66
Összes hsz: 233
Írta: 2013. november 11. 13:04 | Link

Mesés kincsem keresése


 Végre a kis csapat becaplat az utolsó helyszínre, melynek színe inkább szürke, olyan mint az enyém, mert meg kell mondjam, eléggé félek én. Kóborolunk körbe-körbe, rátalálok egy törött tükörben elrejtve nekem rendelt szeletemre. Pontosabban jön egy szellő fogalmam sincs honnan kel ő mégis röppenti a lapot, mely most kitárt kezemben landolt. A szavam a hurrikán, elönt az öröm, mint az orkán és boldogan újságolván szólok a többiekhez.

- Megvan megvan! Legyen vers az eleje, rímbe szedve jobban pörög Ivy nyelve!

 Kiálltom és rögtön kezdem is, elfoglalom helyemet, megragadom a pennát, ami már serceg azon nyomban. A pergamenen girbegurba betűim megjelennek legott. Arra bazírozok, ami a legjobban megy nekem, a rímbeköltés, versbeszedés mester ül vele most egy asztalhoz le. Íme hát az én részem, ahogy írom mondom rögvest:

Havas a táj, odakinn egyre csak
Nő a homály, s a borzasztó fergeteg.
Hull magasból ezernyi jég-tükörszilánk,
S felkapja őket a bősz-fagyos Hurrikán.
Repíti messze távoli helyekre
El hozzád, egyenest szemedbe.
Vigyázz a Hókirálynő jön majd el érte.


 Egy ismert mese ez, amit a többiek folytathatnak akár versbe szedve, akár rímtelen sima szövegszerűen. Remélem tetszik majd nekik, s elismerésüket elnyerik az elkészült sorok. Kincsemre, s rájuk várok már csak, bennem nincs semmi kétely, megkapjuk hamar díjaink, mert ügyesek, gyorsak és jók vagyunk. Dicső menet lett ez nekem, kincsek mellet ismeretségeket is szereztem, s tán barátokat. Rellon a Levitával, diák a diákkal, hisz mind emberek vagyunk.
Utoljára módosította:Isobel White, 2013. december 19. 19:06 Szál megtekintése

"...Ne félj, csak Élj!..."
Kísértetház - Ivy A. Ives hozzászólásai (2 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa