31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Május 15-én (szombat) véget ér az Évnyitó, kérünk, addig zárjátok ott játékaitokat!
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa
Kísértetház - Sarah Hudson hozzászólásai (1 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Sarah Hudson
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. augusztus 28. 13:03 | Link

A csipet-csapat

~Végre valami izgalmas is történik velem!~
Ez volt az első gondolatom, amikor ma délután végeztem az összes teendőmmel és meghallottam, hogy valami buliszerűséget szerveznek a faluban. Rögtön tudtam, hogy nekem ott a helyem, hiszen imádom az embereket és az összejöveteleket. Persze lehet, hogy nem túl szerencsés úgy kezdeni az első évemet, hogy rögtön tilosban járok, de hát az ember egyszer fiatal és egyszer kell azt kiélveznie.
Az a hír járja, hogy nem lesz ma vége ennek a mulatozásnak, hanem az izgalom kedvéért ott is alszunk a Kísértetházban. Ez az ötlet különösen tetszett és biztos vagyok benne, hogy nagyot fog dobni a hangulaton, ha majd az éjszaka közepén ücsörgünk egy elhagyatott házikóban és esetleg meghallunk kintről valami neszt. Tényleg jó buli lesz!
A készülődéssel most nem töltök olyan sok időt, mint szoktam, mert már hajt a kíváncsiság, hogy induljak. Így hát egy gyors zuhany és fogmosás után, felkapom az előkészített ruháimat, gyorsan összedobálok néhány kelléket egy oldaltáskába és már indulok is.
Az úton egy kicsit bajban voltam, mert sajnos fogalmam se volt, hogy merre kell menni, de a falusi emberek nagyon segítőkészek voltak és pontos eligazítást adtak a házikó hollétéről.
Amikor odaértem, teljes csend várt, és ez egy kicsit megrémisztett. Lehet, hogy csak engem akartak megszivatni és nem is lesz itt semmiféle buli...? Ha tényleg így van, akkor ez nagyon kínos lesz.... Mindegy, azért inkább bemegyek, hátha már ott vannak a többiek. Így hát összeszedtem minden bátorságomat és beléptem a rozoga ajtón.
A sötétben semmit nem láttam, így hát előrenyújtott kezekkel kezdtem el tapogatózni, amikor hirtelen belementem valakibe.
- Jaj, bocsi! Ne haragudj, csak nem láttalak -mondom a lánynak és gyorsan hátrébb lépek. Csak akkor veszem észre, hogy nem egyedül van. - Öhm.. sziasztok! Ti is arra a bulira jöttetek?-
Akkor úgy tűnik mégis lesz itt valami és nem lettem átverve. Mondjuk én nem ilyen síri csöndre számítottam, de hátha még ők is csak most érkeztek.
- Ja, amúgy Sarah vagyok - mutatkozok be, majd odaintek a lányoknak.

Utoljára módosította:Seren E. Weaver, 2013. szeptember 15. 22:25 Szál megtekintése
Kísértetház - Sarah Hudson hozzászólásai (1 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa