31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Május 15-én (szombat) véget ér az Évnyitó, kérünk, addig zárjátok ott játékaitokat!
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa
Kísértetház - Nathaniel Blackwood hozzászólásai (4 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Nathaniel Blackwood
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. szeptember 22. 17:18 | Link

Oliv

Nathaniel éppen azon volt, hogy visszamenjen az iskolába, miután zárásig a Falatozóban tömte a gyomrát, mikor valami egészen különös történt. Először is hirtelen a semmiből megjelent előtte Oliv, akivel az ideérkezésekor találkozott először, aztán néha-néha látta a folyosókon, aztán mire egy szót is szólhatott volna, a lány karon ragadta, és a srác lába alól kiszaladt a talaj, a világ pedig természetellenes gyorsasággal kezdett elszáguldani mellette.
Hirtelen meglepetésében először szólni sem bírt, és végül olyan rövid ideig tartott az utazás, hogy mire levegőért kapott, már el is engedték, ő pedig egy sötét és piszkos helyen találta magát.
- EZT MEG MI A FENÉNEK CSINÁLTAD?! - pattant és csattant fel egyszerre, lényegében egyszerre szólalva meg a lánnyal. - És hogy hoztál idáig??? Mi vagy te, valami szörny?? - akadt ki teljesen a fiú, aki még öt év varázslótanonckodás után sem szokta meg, hogy csak úgy felkapja egy LÁNY, és elrohanjon vele. Hát hiába, a Roxfortban nem szaladgáltak vámpírok.
- Semmi közöd hozzá, hogy miért járkálok kint, és boldog lennék, ha adnál valami magyarázatot erre az agyrémre, mert ha nem tűnt volna fel, kissé horrorfilmbe illő lett a díszlet! - vágott vissza rögtön, mert a büszkesége nem tűrhette, hogy ezt csak úgy szó nélkül hagyja, és különben is, rajta ne kérjenek számon semmit. Arra megy és azt csinál, amit ő akar, senkinek nincs joga beleszólni.
Csak az eridonos lovagiasság mentette meg Olivot attól, hogy Nath nekiugorjon, és úgy követeljen válaszokat, ami ebben a helyzetben azért eléggé jogos kérés volt. Elvére hányszor fordul elő, hogy az embert az egyik háztársa elkapja és elrabolja az utcáról? Ugyanis további infók nélkül egyelőre így festett a helyzet.
Szál megtekintése
Nathaniel Blackwood
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. szeptember 22. 18:43 | Link

Oliv

Egy pillanatra megütközött a lány válaszán, de ekkor még nem sejtette, hogy tényleg egy másfajta lénnyel van dolga, csupán az fordult meg a fejében, hogy Oliv rendkívül felvágós, hiszen mi másért tenne úgy, mintha nem lenne ember? Baromi erős ember, az igaz, de...
- Most komolyan, te titokban Rellonos vagy, vagy mi? - kérdezett aztán vissza. - Szerinted ez a hely valami fényűző palota talán? - nézett szét a fiú ismét, továbbra is felháborodva. Az érzésen pedig csak fokozott a lány következő magyarázata.
Egy fél percre a fiúban akadt a szusz, és pislogott párat, mert ez bizony elég hihetetlen mesének tűnt, viszont valóban, tanultak róla, hogy léteznek vámpírok, még ha ő maga soha nem találkozott egyel sem. Vagyis úgy tűnik, hogy mégis.
- Szóval vámpír - fonta karba a kezét, összehúzott szemmel figyelve a másikat. - És most egy másik vérszívó üldöz. Hát mondd, nincs neked SZAGLÁSOD?! - csattant fel újra Nath, előre lépve egyet. - Hát képtelen lettél volna kikerülni, mikor elvileg igencsak messziről ki kellett volna szúrnod?!
Az egyetlen fejlemény az volt, hogy most már nem ordított, bár ha hinni lehet a tankönyveknek, akkor olyan mindegy, mert úgyis meg fogja őket találni a másik vámpír. Egyébként észre sem vette, hogy nem Oliv fajával van baja, csak a hülyeségével, mert ebbe belekeverte őt is. És nem, nem állt szándékában segíteni elbújni neki, ha a másik vámpír megtalálja őket, és neki esetleg lesz lehetősége meglépni, akkor meg is fog, a szöszi meg csináljon, amit akar.
Nem viszonozta a mosolyt sem, csak villámló szemekkel meredt a lányra, várva, hogy majd csak mond valami jó indokot, amiért szükség volt arra, hogy ebbe az egészbe őt is belekeverje.
- Na és akkor mi a nagy terved, hogy menekülünk meg innen? Ugyanis ha nem tévedek, azzal, hogy idejöttünk, és nem be az iskola birtokára, csak azt érted el, hogy sarokba szorítottuk saját magunk. Oda ugyanis nem tudott volna utánunk jönni!
Szál megtekintése
Nathaniel Blackwood
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. szeptember 22. 20:21 | Link

Oliv

A kifakadásra bosszúsan felvonta a szemöldökét, és úgy nézett a lányra, mint aki hülyét lát.
- Légy oly kedves és ne drámázz, nem érdekel, hogy mennyire vagy éhes, én azt kérdeztem, hogy az orrod dugult-e be, vagy mi bajod van - vetette oda neki foghegyről, és egyre jobban kezdett viszketni a tenyere, de azért egy lányt akkor sem ütött volna meg, ha az illető vámpír. - Különben is, minek jössz lakott helyre, ha ennyire kiborulsz attól, hogy vámpír vagy és kínoz a szomjúság? - tette fel az abszolút logikus kérdést a vörös. Neki nem fért a fejébe, hogy ha valaki ennyire gyűlöli azt, ami, és a tetejébe még közveszélyes is, akkor ha ezt belátja, miért nem zárja magára az ajtót és dobja ki az ablakon a kulcsot.
Aztán úgy tűnt, hogy Oliv kissé lehiggadt, ami nem számított egy utolsó ténynek a túlélésük szempontjából, bár hamar kiderült, hogy ugyan mindegy, hogy tombol-e, mert nem volt semmi ötlete.
- Azért, te ész, mert te diák vagy, az iskolához tartozol. De mindenféle idegen lényeknek engedély kell - dörgölte meg Nath fáradtan a homlokát, miközben válaszolt a lánynak. A feltett kérdésre aztán újra kissé felháborodva válaszolt.
- Még szép hogy! De nem vagyok egy Óz, úgyhogy ne várj tőlem csodákat - tette még hozzá, mert bár ha akart, akkor jól bánt a pálcával, de még csak másodikos volt, és kifejezetten lusta, ha a tanulásról vagy gyakorlásról volt szó.
Aztán elgondolkodott, és felmérte a lehetőségeiket. Az a másik vámpír, ha egyáltalán rájuk talál, és miért is ne találna, bármelyik pillanatban itt lehet, márpedig akkor nincs idejük a további vitára. Vett egy nagy levegőt, és igyekezett megnyugodni, aztán újra a lányhoz fordult.
- Van esély rá, hogy lesből támadva sóbálvánnyá tudjam változtatni? - vetette fel, mert a fejében valami olyasmi jelent meg, hogy a másik vámpír beront, ő meg egyből tüzel, és Oliv meg elintézi a tagot.
Szál megtekintése
Nathaniel Blackwood
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. szeptember 22. 21:11 | Link

Oliv

Meglehetősen sztoikus nyugalommal hallgatta végig a lány beszámolóját arról, hogy mit miért csinálnak a vámpírok, és pont úgy lepergett róla az egész, mint falról a borsó. Nem érdekelte. Az sem érdekelte volna, ha a lány nekiáll fűszoknyában táncikálni, vagy helyben felköti magát, mert az ő hibája volt az, hogy most ide kerültek. Ezért pedig tessék csak vállalni a felelősséget, és nem mindenféle vérszomj kifogások mögé bújni.
Aztán a lány is kiakadt, és felpofozta Nath-et, aki erre nemes egyszerűséggel képen röhögte.
- Ne hidd, hogy meg tudsz félemlíteni, vámpír, nekem nincs veszteni valóm. És pláne nem fogok rettegni egy szöszitől, akárhogy is próbálsz csúnyán nézni - válaszolta kemény arccal a fiú. És valóban, akinek nincs családja, illetve az egy szem testvére is egy mitugrász, és nincsen semmi nagyra törő vágya sem, annak ugyan mindegy volt, hogy kiszívják a vérét. Az előbb is csak azért borult ki, mert akaratán kívül rángatták ebbe az egészbe bele, márpedig ő mindig is a maga ura volt.
- Tűz, oké - bólintott aztán, és beállt az ajtóval szemben, hogy ha jön a vámpír, akkor rögtön gyújthassa is azt a bizonyos tüzet. Csak nagyon kellett vigyáznia, hogy nehogy túl nagy legyen, mert akkor aztán jól bent fognak égni, és a vámpír még rostonsült vacsorát is kaphat.
- Jelezz, ha gyújthatom - vetette még oda Olivnak, abban reménykedve, hogy a lány kevésbé süket, mint amennyire rossz az orra, és időben meg fogja hallani a támadójuk közeledését.
Utoljára módosította:Nathaniel Blackwood, 2013. szeptember 22. 22:42 Szál megtekintése
Kísértetház - Nathaniel Blackwood hozzászólásai (4 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa