31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Május 15-én (szombat) véget ér az Évnyitó, kérünk, addig zárjátok ott játékaitokat!
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa
Kísértetház - Jeremy Hunter hozzászólásai (1 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Jeremy Hunter
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. augusztus 24. 12:37 | Link

A kiscsoport
sötétedés után

A vizsgaidőszak már elkezdődött és sokan teljes stresszben élik a napjaikat, amin én személy szerint határozottan jól mulatok. Vicces elnézni, mennyit kínlódnak. Pár tantárgyból már túlestem a nagy megmérettetésen, eddig kitűnő eredménnyel - mily meglepő. Engem inkább a jövőév aggaszt, amikor nem féléves hátránnyal indulok majd, hanem tényleg a többiekkel együtt kell haladnom, csigatempóba. Mit fogok én akkor csinálni, amikor ezek a csökevényes agyúak még tizedjére se fogják felfogni azt, ami elsőre is tisztán érthető volt? Muszáj lesz kitalálnom valamit, ha épp ésszel akarom átvészelni a tanévet! Bármennyire is utálom beismerni, azért kicsit hiányzik az egyetem, ahol gyakorlatilag teljesen szabad kezet kaptam és néha szinte nehéznek, kihívásnak éreztem a tananyagokat.
Egyébként az ok, amiért most komótosan baktatok le a faluba, magamban a jövőmet latolgatva, rendkívül egyszerű. A mostani nagy "stresszben" és "hajtásban" valaki kitalálta, hogy némi lazításképp csináljunk egy kiruccanást a faluba és éjszakázzunk a szellemházban. Már aki elég bátor... vagy botor hozzá. Kíváncsivá tett a dolog, érdekel, vajon tényleg megcsinálják-e, és ha igen, akkor mégis mi lesz ott, a dolog kiderítésének legegyszerűbb módja pedig az, hogy én is elmegyek. Sosem voltam bulikon, legfeljebb a tiniregényekből tippelhetem meg, mire számíthatok, így határozottan vannak fenntartásaim a dologgal kapcsolatban, mégis győzött a kíváncsiság. Amúgy nem tudom ki az ötlet gazda, talán valami Blanka, de egyáltalán nem vagyok benne biztos. A pletyka csak úgy elterjedt, főleg az alsóbb évfolyamokon, és sokan igazából komolyan se vették a dolgot, mások pedig tényleg képesek voltak megijedni a gondolattól, hogy egy lepukkant házban éjszakázzanak. Nevetségesek... Ha még az erdőről lenne szó, megérteném őket, de aligha fognak élve felfalni a szörnyek a falu határán lévő sokat megélt épületben. Mindenesetre kíváncsi vagyok, kik bukkannak majd még fel itt.
Némileg a megadott időpont előtt, még a nap utolsó sugarai által kísérve lépek a házba, ami egyelőre üres. Nem sokat bizonytalankodom, fölmegyek az emeletre és úgy helyezkedem, hogy ne legyek látható az újabb érkezők számára. Amíg nem tudom kik lesznek itt, jobb ha titokban tartom a jelenlétem, így könnyebb meglépni, amennyiben meggondolnám magam. Jelenleg én se láthatom a lenti embereket, de tökéletesen hallok, ami nekem bőven elég. Ha valaki megindulna esetleg fölfele a nyikorgós lépcsőn, nemes egyszerűséggel bebújok az egyik szobába a sok közül, remélve, hogy nem pont oda fognak benyitni. Amennyiben mégis, úgy teszek majd, mintha csak erre kószáltam volna.
Kísértetház - Jeremy Hunter hozzászólásai (1 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa