31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Május 15-én (szombat) véget ér az Évnyitó, kérünk, addig zárjátok ott játékaitokat!
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa
Kísértetház - Leroy Lasch Gergely hozzászólásai (2 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Leroy Lasch Gergely
INAKTÍV


Elhagyott a Dzsházmin
offline
RPG hsz: 136
Összes hsz: 1955
Írta: 2013. május 17. 19:50 | Link

Bianca <3


Este, fél nyolc van, esik az eső és rossz hangulatom van. Itt fekszem az ágyamon és dúdolok egy dalt, ami megnyugtat. Ma jártam az igazgatóiban, amiről egyelőre még nem akarok beszélni. Janeyvel összevesztem, már nem bízik bennem, az egész tanári kar utál, igaz barátaim nincsenek. No és Bianca? Vele sincs semmi. Azt mondta, hogy még nem vagyunk együtt lehetünk barátok, de pont ő lenne az utolsó, akinek elsírnám a bántom. A rellonos haverjaim meg nem értenék meg a problémám, mert ők olyan kemények, akár egy szikla. Semmi nem töri meg őket, ők nem sírnak, csak lélegeznek és rezzenéstelen arccal húznak le egy fél üveg vodkát, vagy akár egy egészet. Néha elgondolkodom, hogy ilyen akarok-e lenni. De erre a kérdésre soha nem felelek, mert én magam sem tudom. Legszívesebben sírnék és ordítanék, hogy kiadjam azt a feszültséget, ami bennem van, de nem szabad, mert fiú vagyok és a nagyfiúk nem sírnak, nem ordibálnak. Ők csak ülnek és szívják a levegőt. Isznak csajoznak és élvezik az életet, végül nem lesz belőlük semmi. De én akarok valami, vagy valaki lenni. Bár a tanárok biztos megjegyezték egy életre a nevem. Leroy Lasch Gergely. A beképzelt kis hólyag, most biztos mindenki ezt gondolja rólam. De miért érdekelne a véleményük, nem tudják min mentem, megyek keresztül, úgyhogy addig nem dumáljanak nekem.
Nem tudok tovább feküdni és énekelgetni, el kell mennem oda, ahol az egész kezdődött. Hamarosan két éve, hogy itt vagyok és azóta, csak egyszer voltam ott. Itt az idő, hogy meglátogassam a kísértetházat.
Magamra kapom a fekete kabátomat és kiviharzok a szobából. Én csak egyszerűen el akarok menni és egyedül lenni egy kicsit, csak ennyit szeretnék. Ahogy megyek a folyosókon mindenki szemébe belenézek, még mindig azt a látszatot akarom kelteni, hogy nincs baj, erős vagyok és laza. Ahogy kiérek a kastélyból megérzem, hogy nincs olyan meleg, mint pár nappal ezelőtt. Az eső már szakad, a hajam teljesen vizes lesz. Na mindegy... Alighogy kiérek a faluba már a cipőm is elázik. Leveszem a lábamról, még a zoknit is. A szembejövők hülyének néznek, de ők nem a diáktársaim és nem is a tanáraim, úgyhogy előttük nem kell azt mutatnom milyen vagány vagyok. Pár perc alatt megérkezek a kísértetházhoz. A lábam már saras és fáj is, mert a kavicsok szúrták az útközben. Belépek a házba, ami ugyanolyan csúnya és szakadt, mint egy évvel ezelőtt volt. Felsétálok az emeltre ott pedig kiülök az ablakhoz innen bámulom a tájat és egyszer csak sírni kezdek. Itt nem lát senki.
Szál megtekintése

Puha haj ~ Varázslatos tábor 2013 <3
Leroy Lasch Gergely
INAKTÍV


Elhagyott a Dzsházmin
offline
RPG hsz: 136
Összes hsz: 1955
Írta: 2013. május 18. 19:39 | Link

Biaa


Az eső szinte már szakad, dörög az ég és villámlik. Nagyon reménykedem abban, hogy nem fog belém csapni a villám, még sosem történt meg velem, sőt, a közelemben egyszer sem csapódott be olyan izé. Vajon milyen érzés lehet? Fáj, vagy nem lehet érezni semmit... hát, nem akarom megtapasztalni.
Mivel elázott a cipőm leveszem azt és mezítláb folytatom az utam. A lábam már sáros és fázik. A rajtam lévő ruhák teljesen átáztak. A hajam is vizes, így belelóg a szemembe. A kísértetház felé vezető úton egy lélekkel sem találkozom, csak egy cica sétál el előttem. Rá is ijesztek, tök jó érzés. Ekkor azon kezdek gondolkodni, hogy egyáltalán valaki észre vette-e, hogy kilógtam az iskolából, vagy fel sem tűnik senkinek. Mindegy is, addig jó, míg nem keres senki, legalább egyedül lehetek. Amint megérkezem a kísértetházban megállok egy pillanatra és végig mérem a helyet. Pont ott akartam egy évvel ezelőtt aludni, amellett a deszka mellett. Aztán jött Lola és hazavitt. Milyen ártatlan voltam még akkor, most meg... Felsétálok az emeltre és odaülök az ablakhoz. A térdemet felhúzom és lehunyom a szemem. Sírok. Végig gondolom azt, amit e pár nap alatt elkövettem. Olyan bunkó és paraszt voltam mindenkivel, de most már nem szabad levennem ezt az álarcot. Ha már feltettem magamon hagyom egy ideig. Titokban pedig majd sírok. Szép kilátások, mit ne mondjak.
Ekkor bevillan az a kép, mikor meghaltak a szüleim, aztán a nagymamám temetése és végül Loveday halála. Még jobban könnyezni kezdek. Én ezt már nem bírom elviselni, olyan sok rossz történt velem. Janeyék pedig... lett egy gyerekük és úgy érzem mégis őt szeretik jobban, mert az ő vérük. Én pedig egy szerencsétlen kisfiú vagyok, aki csak azért került hozzájuk, mert máshoz nem tudott menni. Istenem, olyan szerencsétlen vagyok.
Ekkor hangokat hallok, valaki közeledik. Kinyitom a szemeim és hátra nézek. Nem kelek fel, mert semmi kedvem hozzá. Ha egy gyilkos lenne itt akkor sem, hisz nem tudnék védekezni. Ám egy kutyát pillantok meg, utána pedig egy lányt Biancát. Tudom, hogy azt mondta, hogy nem akarok senkit sem látni, de neki kifejezetten örülök. Végig hallgatom azt, amit Bia mond, ám nem reagálok semmit. Csak felkelek és megölelem. Ebben az öleléseben érezheti, hogy még mindig mennyire szeretem és hogy szükségem van rá.
 - Beszélhetnénk? - kérdezem és leülök az ablakhoz, majd magam mellé invitálom.
Szál megtekintése

Puha haj ~ Varázslatos tábor 2013 <3
Kísértetház - Leroy Lasch Gergely hozzászólásai (2 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa