31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa
Kísértetház - Sharlotte Johanson hozzászólásai (4 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Sharlotte Johanson
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 395
Összes hsz: 6540
Írta: 2013. január 3. 20:14 | Link

Leo

Eltelt egy év, sorban a többi után, ahogy szokott. Ez a rendje, változtatni sem lehet rajta, viszont nem is akar. Örül neki, valamilyen érthetetlen okból várta már az új évet. Új ruhatár, ismerõsök, de problémák is. A negatívum azonban nem számít, miután kiheverte azt a szilveszter utáni másnapposságot, nem fotos. Más negatív indokot nem is talált. Gondolatmenete sokfelé terelõdött, sétára vágyott. Miért akkor? Ötlete sem volt rá, de a lényeg a lényeg. Sétállni imád, azt akár az éjszaka kellõs közepén is. Az még ugyan nem volt, mikor abszurd ötlete megszületett, de a vacsorát már befejezte. Nemm zavarta már semmi, csak ment a feje után. Egy kiabálással elintézte az elköszönést, az okát sem mondta meg miért és hova megy. A kapun kilépve kivételesen nem a megszokott irányba indult, inkább a másikba. Bele a sötétségbe, az elhagyatott, romos ház felé. Imádta az ilyeneket, nem is tudta, miért nem látogatott még el oda. Baj egy szál se, akkor sötétben tökélletesnek tûnt az ötlet. Állítólag kísértetház is, de ezt figyelmen kívül hagyva közelített az épüllethez. Be is sétál hamarosan, a sötétséget hidegen hagyva. Az sem zavarta volna, ha így kell bemennie, de pálcájával hamar varázsolt egy kis fényt, hogy könnyeben haladhasson. Csak mennt, nem gondolkodott. Fel a lépcsõn az emeletre. Körbesétált a szobákban, minden apróságon elgondolkodva. Ebbõl egy hang zökkentette ki, ami lentrõl jött. A szellemekben nem hitt, de a társaság esélyét is alacsonynak tartotta. Mégis így lett. Hallotta a nyikorgó lépcsõfokokat, ahogy az ismeretlen lépkedett. Nem akarta még felfedni kilétét, de a szerencse elpártolt mellõlle. Ahogy bebújt volna az árnyékba, valamiben megbotlott, és majdnem el is vágódott, de csak a falnak esett neki. Halkani azért azt is lehetett, ezért az inkognitó mód kizárva. Ha felismeri is, nem baj, nem érdekelte annyira. Csupán egy kicsit játszani is akart. Arról már letett, de azért érdekes szituáció ez így. Már csak várt. Talán arra, hogy történjen valami. Kínos bemutatkozás, rosszabb, vagy valami jó, amit nehezen tudna elképzelni. A falnak dõlve várta hát, hogy az ismeretlen belépjen abba a helyiségbe, ahol állt.
Utoljára módosította:Sharlotte Johanson, 2013. január 6. 12:12 Szál megtekintése


Sharlotte Johanson
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 395
Összes hsz: 6540
Írta: 2013. január 8. 19:27 | Link

Leo

Hogy miért is indult útjára, az egy rejtély, aminek felfedezésére sem időt, sem bárminemű érdeklődést nem fordít, így az el is marad. Csupán az a hirtelen gondolat, hogy sétálni szeretne, ami bármikor jöhet, mert kedve szinte töretlen. Akkor sem következett be kivételes eset, így szó nélkül el is indult. A szokottól eltérő úton, másik irányba fordulva kezdte meg a bolyongást. Nem is volt az, hiszen az utca azon felén csupán a lepusztult kinézetű kísértetház keltette fel figyelmét. Közelebb is ment, egyáltalán nem félve. Még egy aprócska gondolatot sem szentelt a hiedelemnek, miszerint kísértetek, szellemek, és hasonló dolgok vannak az épületben. Az ilyesmi teljesen hidegen hagyta, teljes magabiztossággal lépett be a házba. Odabent is sötétség honolt, ami nem is zavarta volna, de a könnyebb haladás érdekében fényt gyújtott pálcájával, és rögtön a lépcső, vagyis az emelet felé vette az irányt. Nem foglalkozott a földszinttel, hogy mi van ott, vagy éppen mi nincs. Teljesen meg volt győződve róla, hogy az építményben egyetlen árva lélek sincs, rajta kívül. Ezen állítása nem sokkal -, alig pár perccel- később megcáfolásra került. A fenti szobákban körbejárva hallotta meg a lépcső nyikorgását, melyből szinte azonnal következtetett. Bárki is volt az ismeretlen, játszani akart vele egy cseppet, de terve meghiúsult, mikor a sötétbe belépve valamiben megbotlott, azt követően nekicsapódott a hozzá legközelebb lévő faldarabnak. Fájdalmat nem érzett, csupán csalódottságot, hogy terve kudarcba fulladt. Mérlegelni próbált azokban a pillanatokban, de pár másodperc után már az ismeretlen is ott termett. Kínos szituációra sikeredett, ezt ő is belátta, ahogyan arcán valami csodálkozás, vagy döbbenetféle vonások jelentek meg.
- Heló - nyögte ki végül, az utolsó betűnél hangja is elcsuklott. Valami másra számított. Konkrétan nem tudta mire, de más volt az elképzeléseiben, annyit biztos. Arcáról kezdett eltűnni a furcsálló tekintet, felváltotta azt azt egy kedves félmosoly, valamint bólogatás a kérdésére. A fiú közeledett, következő kijelentését pedig nem hagyta szó nélkül.
- Mind a kettő elég abszurd gondolat - nevetett fel kissé. Nem gondolta, hogy őrült lenne az előtte álló, ő is valami hasonlót hitt volna, ha abba a szituációba kerül. - Az egér neve Sharlotte. Téged hogy hívnak? - mutatkozott be és érdeklődött pár pillanattal később, ahogy ismét mosoly ült ki szája szélére. Még mindig a falnak támaszkodva állt ott, de idő közben összeszedte egy kicsit magát, kiegyenesedett. Kérdőn, de továbbra is kedves, megértő tekintettel nézett a másikra. Lejjebb ereszkedett, lábával támasztotta magát, mert egy kisit frusztrálónak érezte, hogy ennyire magas. Nem akart lenézni a fiúra.
Szál megtekintése


Sharlotte Johanson
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 395
Összes hsz: 6540
Írta: 2013. május 4. 17:32 | Link

Eric
kinézet
május 6. estefelé


Tökéletesen eldugott hely ez, ha az ember egy találkát akar összehozni, persze semmi különlegességgel, csupán beszélgetés céljából. Nagyon komoly beszélgetés, már ha lesz hozzá elég ereje, amit idő közben is, folyamatosan gyűjt. Szinte mindenre felkészülve indult el, és lassú, vontatott mozgással haladt idáig, azután pedig az emeletre vette az irányt, ugyanolyan lassúsággal. Nem érdekelte szinte semmi, csak ment előre, arra a helyre, amit levelében is írt Ericnek.
Felérve pár szobán áthaladt még, majd valahol keresett egy viszonylag tiszta sarkot, ahova beült, és térdét felhúzva lábait átkarolva hajtotta le fejét gondolkodni. Annyi minden kavargott fejében, hogy lehetetlenség lett volna rendet rakni a fiú érkezéséig, de azért pár dolgot át tudott futni. Elsőképp haja az, amiben nem volt biztos, hogy majd elnyeri a tetszését, de ennél nagyobb probléma volt az az apró baki, amit elkövetett az utazáson. Apró? Á, dehogyis az, egy ilyen kis hülyeséggel elronthat mindent. Egy kapcsolatot, egy csodás fél évet, de akkor is meggyőződése, hogy valamit csinálnia kell. Ha kitálal, akkor vége, ha nem, megőrül. Mégis inkább az őrület az, amit választana, az álarc, amit már úgyis olyan jól használ. Megbirkózik ő a lelki világával, nem kell félteni. Azt azonban nem bírná ki, ha elveszítené a levitást, akkor visszakerülne ugyanarra a mélypontra, mint anyja halálakor, és akár végzetes is lehetne. Jó lesz neki a hallgatás, nem olyan nehéz az.
A testtartásán nem változtatott, így várt szépen csendben, nézve ki magából, és törve magát, mert ezen a ponton már végképp nem tudta, mit tegyen. Többek között az sem érdekelte, hogyan találja majd meg szerelme, kezdett már sötétedni is, de ruhája ahhoz azért talán eléggé színes volt, hogy egy kicsit kitűnjön a félhomályból. Ha pedig mégsem, ez van, nem olyan nagy a hely, rátalál biztosan.
Sharlotte Johanson
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 395
Összes hsz: 6540
Írta: 2014. július 6. 13:25 | Link

Nelli
kinézet

Ha már lehetősége akadt rá bátyja lévén, hogy hódoljon annak a szenvedélyének, amit talán sosem fog megunni, akkor azonnal tudta, hogy hová fog menni. Rengetegszer járt már a kísértetházban, és legtöbbször nem tudta elmondani, hogy csak úgy egyszerűen ott volt. Egyedül a csendben, sötétségben. Na erre vágyott már nagyon rég óta, mert a hely mindig is érdekelte.
Meg ez mellett az összes ilyen. Mások a természetben, a madárcsicsergésben lelik örömüket, neki pedig minden szép, ami kihalt. Aminek van egy fajta varázsa, az a vonzás, hidegség és magány. Mindig is megtalálta az ilyeneket, és oda is tervezte útjait, ahol ilyet láthat.
Lassan, elgondolkodva, a köveket bámulva maga előtt haladt egészen a házig, nem zavartatta magát, nem is érdekli ilyenkor semmi. Sem az idő, mert hogy este volt már akkor, és olyan is van, hogy takarodó, hiába lakik a faluban. Na de mikor a kastélyban lakott sem foglalkozott ezzel. Ment, amerre akart, prefik-tanárok ide-oda, neki legyen már jó, és kész.
Beérve már hangulata is változik, na de ezt nem a kísértetház okozza, ez azért van, mert miközben fényt akart varázsolni, meglepődötten vette észre, hát a pálcája az hiányzik. Még jó, hogy nonverbális varázslást is tanult jó ideig, de mégsem ez jut eszébe először. Hát persze, hogy egy kis tűzgömböcske lesz az, ami fényt ad. Ezt már remekül tudja, ezt szokta fejleszteni, de most éppen elég neki, hogy erejét a tenyerébe összpontosítja, és pár másodperc alatt felette lebegve szépen erősödő lánggal jelenik meg a gömb.
Így, hogy már lát is valamit indul el, automatikusan felfelé, mert az egyik talán nappaliként funkcionáló helyisége a kedvence. Az előtte lévő szobán áthaladva vette csak észre a nyitott ajtón túl az ablakban ülő lányt. Sok ész nem kellett hozzá, hogy még ha nem is rá nézett -, mert abból a távból azért ezt meg nem tudta volna mondani -, biztosan tudta, hogy ott van. Hogy ki vagy miféle, az nem biztos, ha csak tényleg észre nem vette, de ha egy ennyi lestrapált házban közlekedik valaki, azt hallani. Főleg a lépcsőkön.
Hirtelen döntötte el, hogy közelebb megy, de egyelőre nem szól semmit, az ajtóban áll meg. Valahol titkon reméli, hogy az a valaki, aki feltehetőleg lány, mert nem valami férfias alkat, ami kirajzolódik számára nincs ellenszenvvel az odaérkezőkre, nem akarja bántani, vagy hasonló. Megoldaná, de nem azért jött. Annyiban viszont biztos, hogy a kis gömböt még hagyja, hadd lássa úgy nagyjából, kivel áll szemben.
Szál megtekintése


Kísértetház - Sharlotte Johanson hozzászólásai (4 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa