31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Május 15-én (szombat) véget ér az Évnyitó, kérünk, addig zárjátok ott játékaitokat!


Megjelent az Edictum legújabb száma!
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa
Kísértetház - Blanka Carson hozzászólásai (1 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Blanka Carson
INAKTÍV


Blani, Blanesz^^
offline
RPG hsz: 55
Összes hsz: 361
Írta: 2013. augusztus 24. 13:29 | Link

Mindenki
Sötétedés után

Még mindig nem tudom felfogni, hogy nekem jutott eszembe ez az ötlet és többen csatlakoztak hozzám, szóval már nem tudom visszacsinálni, kivéve, ha nem megyek el. Igen, ez lesz a legegyszerűbb. Senkinek nem fog feltűni, hogy nem vagyok ott. Várjunk csak, van egy apró bökkenője a dolognak. Én szerveztem, ezek után, hogy nézne ki, ha pont én hiányoznék?
~Bátorság Blanka! Bátorság!~
-Marcipán! -szólitottam meg kicsi aranyhörcsögömet, miközben beadtam neki a mai vacsoráját.-Nem jönnél el velem? Tudod, csak Emmát ismerem abból a társaságból, persze lehet, hogy eljön olyan is aki nem jelezte, de bevallom, egy kicsit félek. Lehet, hogy nem is fogjuk jól érezni magunkat, vagy lehet, hogy valaki idióta elkezd ijesztgetni minket és az elején lelépünk. Ki tudja?! -aggodalmaskodok, majd elkezdem simogatni Marcipánt. -Úgyhogy kérlek, gyere velem! -győzködöm. Előveszem a kis kefét és elkezdem kefélni a szőrét. Kiveszek pár jutalom falatot is, hát ha ezekkel sikerül levennem a lábáról! Miután végeztem a kényeztetés sorozatával felöltöztem egy normális, utcai ruhába és összepakoltam azokat a cuccokat amik elengedhetetlenek egy ottalváshoz. Mindenféle muris dolgot! Felkaptam a hátizsákomat a vállamra és begyömöszköltem Marcipánt a kis farmerdzsekim zsebébe. Zseblámpával indultam útnak. Már sötét volt!
~Biztosan jó ötlet ez?~
Mindegy most már nincs visszaút, mert itt állok a szellemkastély bejárata előtt.Belépek a helyiségbe és látom, hogy még senki sincs ott.
-Hahó! -kiáltok bátran. -Van itt valaki? -kérdezem már kevesebb bátorsággal és talán túl erősen szorítom közben szegény kicsi Marcipánt.

-Egy idióta vagyok.
-Nem Papa. Csak ember.
Kísértetház - Blanka Carson hozzászólásai (1 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa