31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa
Kísértetház - Amira Loveguard hozzászólásai (5 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Amira Loveguard
INAKTÍV


sokgyerekes
offline
RPG hsz: 339
Összes hsz: 10127
Írta: 2012. október 22. 15:03 | Link

Woody <3

A megszokott, bár régen látogatott hely. A kísértetház, amelyhez megannyi emlék fűződik. Legalábbis Mirának...
Már megint itt kötött ki, de hogy hogyan? Egyszerűen unatkozott este, így prefektusi jelvényét kitűzve indult a faluba, hogy nyakon csípjen kis diákokat. Vagyis ez volt a fedősztori. Mert az alapja mindennek az volt, hogy a friss levegő délután már megtette a hatását, és kicsit jobban érezte magát a kint töltött kis idő után. A hányinger és szédülés nem múlt el teljesen, és már csak rosszabb lett volna, hogyha a szobájukban tölti az estét. Amira Loveguard különben egy szó nélkül hidegben kint? Ugyan már...
Vastag kötött kardigánja melegítette, és a kobakja sem fázott a sapka alatt. Este jóval hűvösebb volt, így már kezdte bánni, hogy a sapka-sál-kesztyű hármasból kihagyta a kesztyűt, na de így jött össze. Zsebre dugta a kezét, és nyakát behúzva sétált végig az erdei ösvényen.
Lassan sétálgatott tovább a faluban, nem sietett sehova. Nem számított semmi nagy durranásra, na de az, hogy szinte totál kihalt volt a falu... Megszokta, hogy legalább három-négy varázsló vagy boszorkány kiabál körülötte a Boglyas téren, de most valahogy még a csárda is csendesnek tűnt. Furcsán méregette a helyet. Valószínű, hogy ez nem az ő estéje.
És így kötött ki végül a kísértetházban. A bejárathoz odafújta a legtöbb port a szél, így már meg is találta a szórakozását. Lábnyomokat hagyott benne, majd az ujját is belenyomta. Furcsa látvány lehetett a bejáratnál guggoló fekete hajú prefektus így takarodó után, miközben szíveket és egyéb kis formákat írogatott a poros padlóra.
Szál megtekintése
Amira Loveguard
INAKTÍV


sokgyerekes
offline
RPG hsz: 339
Összes hsz: 10127
Írta: 2012. október 22. 16:05 | Link

Woody <3

Furcsa véletlenek vannak, és furcsa, hogy milyen időben, milyen helyen fordulnak ezek elő. Amira sem gondolta volna, hogy rajzolgatása közepette egy közeledő hang üti meg a fülét. Kissé megijedt, nem is nézett fel. Szemét a poros fára szegezte, és csak akkor nézett fel, amikor szeme sarkából egy fiú cipőjét vélte felfedezni. Abban a pillanatban, ahogy felemelte a fejét, az ismerős prefektustársa megszólalt. Látszott rajta, hogy meglepetésszerűen érte a rellonos ottléte.
-Rajzolok, bolond -kuncogott fel a lány. Elég egyértelműnek gondolta a helyzetet, habár kívülről ő sem tudta volna elképzelni, hogy mi a nyavalyát alkot ott az ajtónál.
Wood és Ami együtt nézték pár másodpercig a porba rajzolt formákat, aztán Mira is kiegyenesedett. Felvont szemöldökkel nézte a srácot amíg rákérdezett, hogy nem mennek-e beljebb.
-Dehogynem -bólintott párat, majd vigyorogva megragadta a levitás kezét, és a hideg ajtókilincs után nyúlt. Pár lépés, és már bent is találták magukat a lehangoló, és egyben félelmetesen üresen kongó ház belsejében.
A nappaliban, és a lépcső körül egyre csak halmozódott az üvegszilánkok hada, aminek nagy számban Amira és éppen aktuális partnere volt az okozója. Az unalom nagy úr, sokszor elcsábította már a ház a leányzót.
-Búúú -hosszan elnyújtotta ezt a rövid kis szót ahogy Woodarn füléhez hajolt, és a hatás kedvéért lágyan végighúzta ujjait az arcán. Mosolyogva lépett egyet odébb. A kitörött ablakon besüvítő széltől végigfutott rajta a hideg, össze is húzta magán jobban a kardigánt.
-Régen találkoztunk, nem gondolod? Mesélj, mi van veled. Hannával jól megvagytok? -eszébe jutott a feketeségnek, amikor utoljára látta a helyes kis párost együtt, kézen fogva. Annyira aranyosnak látta őket, hogy ott elhatározta, hogy egyszer neki is kell egy olyan fiú, akivel aranyosak együtt.
Szál megtekintése
Amira Loveguard
INAKTÍV


sokgyerekes
offline
RPG hsz: 339
Összes hsz: 10127
Írta: 2012. október 22. 17:58 | Link

Woody és a dög Cheesy

Mira felnevetett azon, ahogy Wood fenyegetőzött. Nem igazán tudta elhinni neki, hogy bárhogy is megbánhatja, úgyhogy be is húzta maga után a házba. Játszadozós kedvében volt, és nem hagyhatta ki a szellem eljátszását sem, már amennyire ezt tette.
Aztán inkább beszélgetést kezdeményezett, tényleg kíváncsi volt rá, hogy mégis mik történnek a kékecskével mostanság. Azt nem lehetne mondani, hogy hiányzott neki a srác, nincs akkora barátság közöttük, de ettől függetlenül érdekli, hogy hogy telnek a napjai. Mint ahogy általában mindenki másra is kíváncsi, és előnyben részesülnek ilyen téren a hímnemű személyek. Az igaz viszont, hogy a prefitársával nem kezdene ki, főleg mivel barátnője van, és pont Hanna az, akivel körülbelül ugyanilyen szintű ismertséget ápolnak. Sosem volt az a fajta lány, aki tönkretenne egy kapcsolatot, inkább ő volt az, akinek a kapcsolatai rámentek a megcsalásokra. És ez már a múlté. Vagy hát egyelőre.
-Akkor minden szuper -bólintott felvilágosultan a rellonos lány. Igazából nem értette sohasem, hogy mi értelme van megkérdezni emberektől, hogy "mizu", és hasonlók. Úgysem fogja a másik fél elmesélni az összes fontosabb eseményt, ami történt egy kis idő alatt vele, inkább azt mondják, hogy semmi, vagy minden oké. Ő is mindig megkérdezi, mert ez egy bevett emberi szokás, csakhogy az értelmét sohasem fogja megtalálni...
-Így van, így van. Egyébként csak élem az életem, volt egy kis problémás időszak pár hete, de amúgy...hát nincs semmi érdekes, csak a szokásos -vállat vonva fejezte be a tömör leírást életének utóbbi egy hónapjáról. Valahogy nem érzett rá kényszert, hogy megállás nélkül magyarázzon a srácnak, akit egyébként is totál hidegen hagyná amit hablatyol neki.
Szokás szerint most is csak bólintott egyet, amikor Wood felvetette, hogy világosban szerencsésebb lenne körbenézniük. Amira úgy volt vele, hogy nincs túl sok ismeretlen hely a házban, de ha a srác ezt szeretné, hát miért ne?
Csak pár lépést haladtak beljebb, amikor hangos sírás, vagy nyivákolás ütötte meg a lány fülét, és fájdalmas arcot vágott. Nagyra nyílt szemekkel pislantott körbe, de nem találta a hang forrását. Csak a következp pilanatban, amikor valami egyenesen a fejére zúgott fentről. Odakapott a kezével, miközben felsikított, és megpróbálta leszedni magáról a szőrös valamit, aminek a karmai már a fejbőrébe ástak.
-Menj már a francba innen, te rühes dög! -dühös, és egyben hisztérikus volt a hangja. A macska akaratosan, nyávogva kapaszkodott a fejébe, majd a nyakába, aztán végül mérgében úgy letépte magáról a lány, hogy a szőröske nyávogva a másik szoba közepén kötött ki.
-A jó édes...fú, utálom a macskákat -ez a lány szájából eléggé buta kijelenetés volt, főleg mivel egy oroszlán gazdája...
Szál megtekintése
Amira Loveguard
INAKTÍV


sokgyerekes
offline
RPG hsz: 339
Összes hsz: 10127
Írta: 2013. február 4. 16:16 | Link

Csibe és Leonie

Hétfőn Mira igazándiból Danieles napot tartott. Alit helyettesítette, a hétvégén meg egyébként is keveset lehetett a fiával, tehát kapóra jött. Úgymond szabadságot vett ki, de előtte megígérte magának, hogy nem mulaszt sokkal többet és ezt is bepótolja. Tehát már délelőttől kezdve a faluban volt, csak később indult vissza a kastélyba. Még ki sem lépett a házból, észrevette, hogy egy idétlen fekete ruhába öltözz kislány siet a Kísértetház felé. Szem forgatva várt egy percet, majd utána indult. Lassan, szinte csigalassúsággal haladt, hogy időt hagyjon az áldozatának.
Megtanulta már, hogy a lepukkant szellemes helyre hogyan kell csendben bejutni. Elég jól ismeri a helyet, szerencsés, hogy eddig csak egy szellem, egy eléggé amatőr próbálta elüldözni. Sok a rémhír arról, hogy páran nem jöttek ki a házból, vagy nem élve... Ki tudja, lehet, hogy most a kis csaj nem fogja megúszni, mert Mira egyből megkínozza.
A folyosón várakozott, figyelte a hangokat. Hoppá! Ketten vannak. Cseppet sem volt kedve prefiskedni miután a fiával olyan jól elvoltak. De azért be kell vallani, hogy élvezi, amikor rajtaüthet.
A hangok felé ment, és már nem csak a hangokat, hanem az ebereket is betudta azonosítani. A kis vörös Leonie, a másik bugyuta meg Silana. Olyan "te jó ég, kikkel vagyok körülvéve" szusszanás hagyta el ajkát, majd előhúzta a pálcáját.
Hogy mire nem jó a nonverbális varázslás... Gyakorolt varázslatai között a listán szerepelt már a lebegtető varázslat is, és most magában mondta ki a bűvös Vingardium Leviosat. Az egyik kis játékkatona, amivel a lányok játszottak, a kezébe reppent, így jobban szemügyre vehette. Közben a két rosszalkodó felé lépkedett, lassan, magassarkú csizmája pedig csak úgy kopogott a fán. Innentől nem kellett rá figyelnie, hogy hang nélkül jusson el a célig. A kis katonát a földre dobta, és még mielőtt a lányokhoz szólt volna, egy varázslattal vetett véget a bábu életének.
-Bombarda -pálcaintés, és a kisember a derekánál kettétörött. A feketeség megköszörülte a torkát, és gyilkos mosoly ült ki az arcára.
-Tudod milyen nap van, vöri? -intézte első szavait Leonie-hoz.
Szál megtekintése
Amira Loveguard
INAKTÍV


sokgyerekes
offline
RPG hsz: 339
Összes hsz: 10127
Írta: 2013. február 4. 21:14 | Link

Csibe és Leonie

Egy kisgyerek borzasztóan feltudja dobni az ember kedvét. Két nagyra nőtt gyerek viszont már kevésbé, inkább idegesítőek. Amira sosem volt az a típus, aki ilyen idiótán viselkedik, a játékait meg főleg nem cipelte magával. Néha -de csak és kizárólag a barátai körében- kivetkőzik önmagából, és akkor aztán futkos, és embert épít, de jobb szereti figyelni a játékokat. Ő inkább a másfajta szórakozás híve.
A katona csúfos vége Leoniet azért nem hagyta hidegen, reakciót viszont már nem kapott rá, csak a kérdést, amire okos kislány módjára helyesen válaszolt. Amira csak gúnyosan mosolygott a lányra, hallgatta a játékra való invitálást, na meg, hogy meddig aludt. Hűha, és ki a jó franc kérdezte? Mintha Mirát aztán foglalkoztatná, hogy rajta kívül más hogy aludt...
Miután Leonie befejezte, Silana is szóhoz jutott. A feketeség nem akarta őket túlságosan megbüntetni, így viszont, hogy még pofátlankodtak is, szebbnél szebb ötletek fordultak meg a fejében.
-Pontosan tudom, ki vagy te. Egy ízlésficamban szenvedő elsős kis tökmag, aki nagynak képzeli magát, pedig csillagom, egy senki vagy. És még pofátlan is. Nem tanítottak meg az illemre? -mutatóujjával a kesztyűs kézre mutatott. Eleve nem fogott volna vele kezet, és ezzel, hogy még a kesztyűjét sem vette le...hát nem éppen lopta bele magát Amira szívébe. Végigmérte, mert gondolta elraktározza ezt az emléket a kis buksijában. Ez aztán egy elég durva...uhm...öltözködési stílus (?). További megjegyzéseket nem kívánt tenni a kinézetére, sem egyébre, lesüllyedni hozzá nem fog.
-Egyébként meg nyugodtan gyere csak azzal, hogy "hű, miért, Te ki vagy?". Még mielőtt megszólalsz, elmondom, hogy Amira vagyok, ismersz, van okom rá, hogy nagyképű legyek, és nem mellékesen tudhatnád, hogy prefektus vagyok. Na már most ez azzal jár, hogy ha kedvem szottyan megbüntethetlek, senki nem fogja kérdezni, miért. Viszont drágáim -itt vetett egy gyors pillantást Leonie-ra is-, hétfő van. Nektek pedig csak hétvégén szabad a faluban tartózkodnotok.
Pálcáján végigsimított a másik keze ujjaival, és a katonák felé nézett, majd ezután a lányokra.
-Dupla büntetést szabok ki rátok. Az első ok, hogy engedély nélkül tartózkodtok itt, a második pedig, hogy nagy a szátok és ez nem tetszik. Jobb ha befogod a nagy szádat, a rellonosok nem szeretik az ilyen mitugrászokat -nagyobb hangsúlyt fektetett Silanára, hiszen vele egy házban van, és jóval több alkalma van rá, hogy lássa, mint a vöröskét. Ráadásul ő még szimpatikusabb is neki, ő legalább csak egyszerűen butus.
-Baziteo -pálcájával egy még egyben levő katona felé intett, ami azon nyomban húsz centit nőtt. Ezután következett egy másik, de nem volt a leányzó megelégedve a méretükkel, úgyhogy még egy húsz centivel nagyobbra varázsolta őket. -Mivel nem szeretnétek bántani őket, most bánjatok úgy velük, mintha  saját gyerekeitek lennének. Az összes katonát egyenként fogjátok felvinni a kastélyba. Tudjátok mit? Elég lesz, ha a réten felsorakoztatjátok őket szépen katonásan. Centire pontosan. Jó szórakozás lesz.
Tekintve, hogy a falu és a kastély között legalább tíz perc séta az út, a lányok egész éjszaka ezt fogják csinálni. Kibúvójuk pedig nem lesz.
-És nehogy azt higgyétek, hogy nem foglak figyelni benneteket -jegyezte meg csupán kedvességből, hiszen tényleg, igazáén nem akarta, hogy még vissza is kelljen vinniük a házba az összeset, aztán újra fel, tényleg egyesével.
-A következő büntetést pedig holnap éjszakára fogjátok megkapni. Várlak titeket a Könyvtárban este tízkor. Mielőtt pedig elfelejtem, oldjátok meg, hogy ezek ne ficánkoljanak a réten. -végül a helyére rakta pálcáját, és összecsapta tenyereit. Mosollyal az arcán intett a lányoknak, hogy megfoghatják a katonákat, és már indulhatnak is az útra.
Amíg a lányok elindultak a feladatukra, karjaikban a babákkal, Mira hozzálátott a többi bábu megháromszorozásának. Ez egy igazán príma alkalom volt rá, hogy gyakorolja a varázslást.
Később, amint készen lett a nagyítással, elindult haza. Na nem a kastélyba, hanem Ali házába, Dannyhez. Tökéletes megfigyelőállás.
Utoljára módosította:Amira Loveguard, 2013. február 4. 21:38 Szál megtekintése
Kísértetház - Amira Loveguard hozzászólásai (5 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa