32. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma!

Megnyitotta kapuit a Karácsonyi vásár és a Korcsolyapálya a Boglyas téren!

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Michonne Elizabeth Greengrass
INAKTÍV


A Bolond Bébimalac-by.: Káborszervezők
offline
RPG hsz: 20
Összes hsz: 137
Írta: 2015. augusztus 24. 19:31 | Link

Annuli

Elképesztően bosszantóak az emberek mostanság. Ideges lépésekkel az iskola bejárati ajtajához haladok. Egy nehéz ajtóról van szó ezért meg kell küzdenem a kijutásért. Valami olyan hely kell ahol végre egyedül lehetek és senki nem idegesít fel. Azt hiszem erre a legjobb hely már meg is van. Az új célom a kísértetház lett. A heves topogástól az edző cipőm alja elkezdett leválni. Na tessék még ez is, ez nem az én napom. Na jó nem vagyok ideges fő a nyugalom. Meg amúgy is kit érdekelnek a vizsgák, csak túl stresszelem magam és ezért veszekszek mindenkivel, de azért tényleg túlzás volt hogy valami csoda folytán eltűnt a nutellám a hűtőből. Lehet nem kéne ezen rágódnom.
Itt is van a kísértetház. Nem is értem miért félnek tőle a diákok. Már jártam itt többször is. A legjobb hely a gondolkodásra. Még, hogy a falu szégyen foltja ez a csodás hely. Beléptem az ajtón majd a legközelebbi szobába bementem. Porcicák mindenhol, de ez persze engem nem taszít vissza.
A földre leterítem a kötött pulcsimat és ráülök. Ha végig gondolom értelmetlen érzelem a düh. Mondjuk a cipő jogos volt. Minek is gondolkodok én ezen?
Most csak lefekszem a padlóra és hagyom, hogy a szőke hajam teli menjen porral. Végül is úgy neveltek, hogy ne akadjak fenn semmi ilyesmin.
A kedvenc dalomat kezdem énekelni, ami az érzelmek elrejtéséről szól. Hát igen magányos farkas vagyok és ez a farkas most az egyetlen barátom ez nem fog változni.
Hozzászólásai ebben a témában
Podmaniczky Anna
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 57
Összes hsz: 328
Írta: 2015. augusztus 24. 20:14 | Link

Micsón

*A kísértetház nem a  legbizalomgerjesztőbb hely a faluban, meg úgy összességében a kastély környékén. Sőt. Egyenesen félelmetes, koszos és undorító. Anna nem is értette azokat az embereket, akik gyakran fordultak meg e rettenetes házban. Egészen tegnap éjszakéig. Ugyanis  miután sikeresen eltévedt Bogolyfalván, itt lyukadt ki. Igaz, simán bekopogtathatott volna a Johanson tesókhoz, feltéve ha nem küldte volna el melegebb éghajlatra Alexet. Aztán ott van Osztrovszky, ám az ő kapcsolatuk még a semmilyen státuszban van, így hát nem lett volna pofája megkérni, hogy hadd maradhasson egy szerencsétlen éjszakára. Ó, és persze mindez csak akkor történhetett volna meg, ha egyáltalán eltalál az említett házakhoz.
Tehát a lényeg az, hogy a kis navinés lánykánk az éjszakáját a kísértetházban töltötte. Bemászott a szutykos kádba, magára terített újságpapírokat, és próbált volna aludni, azonban - hihetetlen módon - ez nem jött neki össze. Hajnal 5-ig a házban nézelődött. Azért azt is hozzá kell tenni, hogy néha ijedtében majd' bepisilt, azt hiszem tisztán érthető miért.
Végül elaludt. Valamikor délben ébredt fel. Egy ideig csak bámulta a plafont, a lepukkant helyet, és rájött, hogy neki semmi kedve visszamenni a kastélyba. Így hát a nap hátralevőrészét itt töltötte. Fél nyolc körül úgy döntött, hogy most már itt az idő a hazatérésnek.
Épp leér a földszintre, mikor egy lánykát pillant meg a porban fekve. Szemöldökét összevonta, s közelebb lépett hozzá.*
 - Te... izé. Mit csinálsz?
Hozzászólásai ebben a témában
Michonne Elizabeth Greengrass
INAKTÍV


A Bolond Bébimalac-by.: Káborszervezők
offline
RPG hsz: 20
Összes hsz: 137
Írta: 2015. augusztus 24. 22:16 | Link

Annamárszel

Lépteket hallok. Egyre közelebb ér. Lehet tényleg vannak itt szellemek? A táskámból előveszek egy csúzlit, amit azért hordok magamnál mert a légpuskámat otthon hagytam. Mivel elég sötét hely ez  a ház révén hogy lámpák nincsenek, csak egy árnyat láttam. Mikor a titokzatos árny hozzám szólt már repült a kis kavics és a rejtélyes idegent hasba találtam.
-Uramatyám. Ez csak önvédelem volt!- Védekeztem. Ez gyakran előfordult otthon csak épp macskákkal akik rosszkor járkáltak a sörös dobozaim mellett amik a célpontok voltak. Közelebb léptem az idegenhez és láttam hogy egy lány az. Leguggoltam mellé.
-Mégis miért ugrottál a kavicsom útjába?- kérdezem felháborodva. Mégis mit keres itt ez a lány. Olyan kis sérthetőnek tűnik. Valószínűleg az is.
-Bajba akarsz keverni igaz? Ismerem a fajtádat.-Azt hiszem azért meg kéne kérdezni hogy épségben van- e.
-Mondd csak jól vagy?- Ez nem igazán érdekel mondjuk, de jó modorra neveltek. Lehet, hogy szerzett valami komoly sérülést. Kezd zsibbadni a lábam a guggolástól, törökülésbe ülök. Kezdem unni, hogy mások miatt történik a baleset és én kerülök bajba. Hihetetlen. Egy ilyen kislány egyáltalán miért járkál egy ilyen romos helyen? Nem hagyhatom, hogy ez a kis baleset napvilágra kerüljön. Most vagy eljátszom, hogy érdekel mi van vele és kedves leszek vagy megfenyegetem, ami az esetek többségében beválik ilyen kis mimóza lelkű kislányoknál. Jobb lesz ha ezt végig gondolom mielőtt még nagyobb hülyeséget csinálnék. A táskámhoz nyúlok és egy üveg emotiont veszek ki ami már egy ideje ott van a ahonnan kivettem és a lánynak nyújtom.
-Kérsz?- Szintén csak udvariasság és nem mellesleg én úgysem innám már azt meg.
Hozzászólásai ebben a témában
Podmaniczky Anna
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 57
Összes hsz: 328
Írta: 2015. augusztus 25. 14:30 | Link

Micsónnak (asszem nem leszünk barik Sad )

*Anna lassan lépkedek a nyikorgó lépcsőfokokon, ha akarna sem tudna halkabban lemenni. Csoda, hogy nem szakad be alatta, bár ahogy látja, néhány léc már eléggé rozoga. Életveszélyes egy hely.
Amint leér a hasába valami kis cucc csapódik. Kezeit rögtön odatapasztja, s hangosan felsikít, minta meglőtték volna, holott valójában kb. semmi sem történt. Csupán csúzlival meglőtték. Viszont a lányka annyira ijedt, hogy még könnycseppek is szöknek a szemébe.
 - Elhiszem, félelmetes egy hely, de akkor is... - szipogott. Mint valami 5 éves kislány, úgy viselkedik. Eléggé ciki, de ez ő. Mindenesetre nem tudja felfogni, hogy valaki tök random egy csúzlival meglövi. Hol vagyunk, oviban? Egyébként tényleg fájt neki, talán a másik lánynak erről fogalma sincs.
 - Hogy miii?! Miről beszélsz? - felkapta a vizet. - Szerinted én önszántamból vetettem magam a kavicsod útjába?! Normális vagy? - nem tudja felfogni, hogy lehet ilyen idétlen valaki. Jó, egy lányról van szó, aki valószínűleg egyidős vele. Így már minden érthető.
Lecsüccsen a földre, ugyanis az az érzése egy ideig még itt lesz ezzel a szöszivel.
 - Bajba hát... Minden vágyam - szemeit forgatja. Atyaúristen. Ezzel a csajjal gondok vannak, nem százas. Annát még sosem támadták így le, nem csoda, ha nem képes kezelni a helyzetet.
 - Ja. Megvagyok - fújtat egyet. Végre, eszébe jutott valami értelmes kérdés is. Mikor előhúz a táskájából emós vizet, Anna mosolygva bólogat.
 - Kérek hát. Jár nekem - azzal el is fogadja tőle az üveget. - Szóval mit is keresel itt?
Hozzászólásai ebben a témában
Michonne Elizabeth Greengrass
INAKTÍV


A Bolond Bébimalac-by.: Káborszervezők
offline
RPG hsz: 20
Összes hsz: 137
Írta: 2015. augusztus 25. 16:20 | Link

BénANNA(Haha)


A veszekedés után csend ül a szobára és jó kifogásokon töröm a fejem, hogy mégis mit keresek itt. Végül is logikus a kérdés, bár én még sem tartom annak. Nem leszek ellenszenves. Ebben a helyzetben nem is szabad annak lennem. Talán végre viselkedhetnék normális ember módjára. Egyáltalán miért sír ez a lány. Hagyja már abba.
-Én csak...tesztelni akartam, hogy a szőke hajamon, hogy mutatnak a porcicák.-nevetek fel.
-Na és ilyen pici lány mit keres ilyen helyen?- Ez különösen érdekel. Meg az is, hogy miért sír még mindig. Valahogy el kell hallgattatnom.
Ismét megfogtam a csúzlimat, de most nem a lány felé szegeztem. Levettem az edzőcipőmet és meglőttem a lábamat majd a földre rogytam.
-Aucss!-Na jó ez rossz ötlet volt. Arrébb kúsztam a földön és a hátamat a falnak támasztottam. Most legalább ha van olyan aranyos a csaj nem csak magával fog foglalkozni és végre abbahagyja a szipogást. Nekem csak a szemem könnyezett be egy picit. Látszólag szándékos volt. Kíváncsi vagyok mit talál ki a lány, hogy mégis miért csináltam ezt a butaságot. Csodálkozom, hogy csak mi vagyunk itt. Most páran a környéken tuti azt hiszik, hogy kísértetet láttunk azért a sok sikítozás.
-Most boldog vagy? Nem csak neked fáj.-Levettem a másik cipőmet, hogy azért mégse nézzek ki úgy mint egy csöves. A porba cicákat kezdtem rajzolni, mivel már unatkoztam. Társaságban nem szoktam énekelni. Még egy ideig itt leszünk, mert nem szeretnék végigbicegni a falun.
Hozzászólásai ebben a témában
Podmaniczky Anna
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 57
Összes hsz: 328
Írta: 2015. augusztus 29. 21:59 | Link

Micsó

*Azért ha az embert egy csúzli által kaviccsal meglövik, az nem tesz jó benyomást. Különösképp akkor, ha váratlanul éri a másikat, így hát nem kell csodálkozni, amiért Anna kiakad a szöszi tettén. Ugyan nem kezd vele ordibálni, vagy szimplán elfutni, viszont sírni, majd dühös szemeket mereszteni a másikra igen. Kettőt se szól, az ismeretlen megmagyarázza tettét, nem látja értelmét a haragnak. Beletörődik, hogy az emberek így bántak vele régen, most is és így is fognak még sokáig, kivéve akkor, ha végre nem áll ki önmaga mellett. No, igazán megtehetné végre. Kimondani azt, amit gondol.*
 - Hogy én pici vagyok?! 16 éves múltam... - *háborodik fel egy picit. Jó, kislányos viselkedése és pofija végett lehet 10-nek nézte, de akkor is. Rosszul esik az embernek ilyen idős korban, ha "lekislányozzák". Olyan ez, mikor 35 vagy, és 40-nek néznek. Trauma.
Azért nem egy taplóval van dolga. A szöszke nem lép le, s hagyja itt egyedül. Lecsüccsen mellé, és még emós vízzel is megkínálja. Milyen kedves.
Erre olyat művel, amire soha nem gondolt volna. Meglövi a saját lábát! Érted?! A sajátját, csak azért, mert a mi kis Annácskánk nyafogott egy sort. Főhősnőnk kacag egyet a jeleneten, s be kell vallania, sokat nőtt a szemében az ismeretlen.*
 - Ezt azért nem kellett volna... De igen mókás - *kacarászik tovább, pedig valószínűleg a másik ezt nem tartja olyan viccesnek, mégiscsak a lábáról van szó. És olyan közelről lőtt.. Lehet az a fájdalom nagyobb, mint Annáé. Őrült egy csaj, mit ne mondjak.*
 - Anna vagyok - *mutatkozik be a lányka, miközben nézi, ahogyan a szöszi a porba rajzolgat.* - Másodikos navinés - *teszi hozzá, mintha valami prefektussal dumálna.*
Hozzászólásai ebben a témában
Michonne Elizabeth Greengrass
INAKTÍV


A Bolond Bébimalac-by.: Káborszervezők
offline
RPG hsz: 20
Összes hsz: 137
Írta: 2015. augusztus 29. 22:59 | Link

Anibani

Az ijesztő házat betöltötte Anna kacarászása. Ami dobott egy kicsit a hely hangulatán. Ennyi idő kellett, hogy kinyögje a nevét? Azért nem kérdeztem, mert akár "Pufifejnek" is hívhatnám.
Illene bemutatkoznom, ha már ő is elárulta a nevét. Ha tudja a nevem akkor már meg is tud találni, ami azt jelenti, hogy meg is fog. Ez aggaszt.
-Az én nevem Michonne. Nem igazán szeretem ha becéznek, de tekintve, hogy a kavicsom a hasadba fúródott..úgy hívsz ahogy szeretnél.- Mondtam egy hatalmas mosollyal az arcomon ami nem túl gyakori tőlem.
Régen ezerszer nyíltabb voltam. Megviseltek az utóbbi évek. Hirtelen minden olyan könnyen elérhetővé válik. Talán levetkőzhetem ezt a kemény személyiséget és a falakat amelyeket magam köré építettem, hogy többet ne tudjanak megbántani.
Úgy néz ki, hogy az újdonsült áldozatom egy idős velem, csak kevésbé karót nyelt mint én.
Kezd sötétedni, akár milyen félelmet nem ismerőnek tudom magam, azért mégis csak arról beszélünk, hogy sétáljunk végig bagolyfalván úgy, hogy az orromig sem látok.
Mivel a cipőm szétment ezért nem sok esélyt adok arra, hogy így sétáljak. Néhányan az iskolában furán néznek rám, hogy általában egyedül vagyok és  nem nagyon vannak barátaim. Talán Anna elég balhé tűrő ahhoz, hogy ezt a szerepet betöltse.
-Ennyiből már kitalálhatod, hogy melyik házhoz tartozom. Attól függetlenül, hogy ilyen babapofid van mégis úgy tűnik egy idősek vagyunk.- Jó érzés néha kedvesnek is lenni.
- Úristen! hallottad ezt? Az emeletről jön.- Kaparászást és lépteket hallottam. Óvatosan kihúztam a táskámból a csúzlimat meg pár követ, majd Annára néztem és a fejemet a rozoga lépcső felé döntögettem, jelezvén, hogy induljon előre. Addig fedezem hátulról.
Végre akad egy kis izgalom a silány életemben.

Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa