31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Május 15-én (szombat) véget ér az Évnyitó, kérünk, addig zárjátok ott játékaitokat!
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Desmond Hill
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. augusztus 28. 17:47 | Link

Marcell

Szerintem elég indok az a bemenetelre, hogy lepukkant kis viskó, ami igazán felkelti az érdeklődésemet. Mindig is szerettem egyedül lenni az ilyen helyeken. Megnyugtatóan hat rám, és bőven van elég időm arra, hogy gondolkozzak. És ugye, jobbára egyedül is tartózkodok itt, mivel, ki lenne rajtam kívül olyan elvetemült, aki éjjel bejön ide? Szerintem már minden diák alvásra hajtotta a fejét, főleg így a vizsgaidőszak beköszöntével. Örülnek, hogyha a sok tanulás közt időt tudnak szakítani az alvásra. És ugye nincs olyan, aki képes lenne bőven tíz után még mindig a tankönyv felé görnyedve a fejébe vésni a tantárgyakat. Na igen, ezért rosszak a vizsgák... nem lehet tudni, milyen kérdéseket tesznek fel, hogyha pedig megkérdezed az egyik háztársadat, jobb esetben el is mondja, de hasznát nem veszed. Mindig változtatják a kérdéseket, így nincs két egymás követő év, ahol ugyanazok a kérdések szerepelnének azon a bizonyos lapon. Körülbelül öt, vagy még annál is több év után rakják be ugyanazt a kérdést, mivel akkor már nem áll fent annak a veszélye, hogy utána jársz, és addig nem hajtod álomra a fejedet, amíg be nem gyűjtöd a kérdéseket. Mivel, felesleges. Kétlem, hogy bárki megjegyezné azokat a vizsgakérdéseket, amit bő öt évvel ezelőtt írt. Hogy őszinte legyek, az előző iskolámból, a vizsgaidőszakból egy kérdés se maradt meg. Na jó, ez talán annak is köszönhető, hogy, maximum két vizsgára mentem be, de arra se tanultam egy szót se, így csak bambultam ki a fejemből. Ilyenkor többen elolvassák újra a kérdést, hogy összehordjanak valami hülyeséget, hátha kapnak rá, legalább egy pontot. De én még arra se vettem a fáradságot. Egyszer elolvastam, aztán fel is hagytam a próbálkozással, mondván, hogy nekem úgyse sikerülne. Na, és ilyen hozzáállással, biztos, hogy nem is fog soha. Pedig, most már igazán bele kéne húznom, hogyha nem akarok még húszéves koromban is az elsőbe járni. Így is elég gáz a szitu, mivel, mondhatni én vagyok a legidősebb elsőéves, de ugye ez az "áthelyezésnek" köszönhető.
Hosszas gondolatmenetemet egy ordítás töri meg, melynek forrását pár perc tétovázás után meg is lesem. Elég meglepő fordulat ez, hiszen mindenre számítottam, csak egy, körülbelül tíz éves fiúcskára nem. Hogy mért? Mivel, amikor én ennyi idős voltam, már rég aludtam, és másnap reggel hétig, jobb esetben nyolcig ki se nyitottam a szememet. Bár, a mostani fiatalok igazán kiszámíthatatlanok. Ezt figyelembe véve, talán még se kellene ennyire meglepődnöm a jelenlétén. Na, de szerintem azt a vak is látja, hogy kicsit sincs kényelmes pozícióban, így a "megmentésére" sietek. Nem telik sok időbe, mialatt megszabadítom a lépcső fogságától, és ezután a művelet után elfoglalom méltó helyemet a pár fokkal efeletti lépcsőn. Hangos röhögés hagyja el a torkomat, majd választ adok a kérdésére.
- Nem köplek be, mivel amúgy se tudnálak kinek. Nyilván nem normál diákként vagy számon tartva, ezért biztos, hogy nem csapnának ki. Hogy én mit keresek itt? Nyugalomra vágytam, hogy egy kicsit ki tudjam szellőztetni a fejemet. És az idő elrepült felettem -válaszolok halvány mosolyt erőltetve az arcomra. Kicsit furcsa a szitu, hiszen nem mindennapi dolog az, hogy egy tíz éves kisfiú akar engem kérdőre vonni. Na, de mostantól ezt is a normális időtöltésekként fogom felcímezni.
- Hidd el, öcskös, nem létezik zsákos ember. Ezzel csak a kisgyerekeket riogatják. Itt az egyetlen veszélyforrás, ami jelen van, az én lehetnék. De tájékoztatlak, hogy egy ujjal se foglak bántani. -felelem immáron széles vigyorral pásztázva arcát.
Utoljára módosította:Seren E. Weaver, 2013. szeptember 15. 22:38
Hozzászólásai ebben a témában
Kováts Marcell
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. augusztus 28. 20:12 | Link

Dededesmond Hihihill


Nos, vannak kényelmes pozíciók, de amiben én vagyok most nem tartozik közéjük, talán nem kellett volna felmennem a lépcsőn, sőt, egyáltalán be sem kellett volna idejönnöm, annyi veszély leselkedhet rám. Legközelebb rámszakad a plafon, vagy mi? Fájdalmamban - jó hangosan - még fel is ordítok és próbálok valahogyan kiszabadulni. Leírni nem tudom mennyire fájdalmas, mióta itt vagyok egymás után jönnek a balesetek, hol belefulladok a vízesésbe, hol csak simán elesek... Nem vagyok túl szerencsés, sőt egyenesen szerencsétlen vagyok.
Mikor meglátok a távolban egy alakot kissé elfog a félelem, mi van, ha csak rosszat akar? Sokat hallottam már a zsákosemberről, bár nála nincsen zsák. Szóval az az ember elrabolja a gyerekeket és kitudja mit kezd velük. Próbálok nem segítségért kiáltani, az biztos csak rontana a helyzetemen. Végül a fickó magától segít nekem kiszabadulni, húúú, lehet, hogy ő Hercules? Tök menő lenne, volt egy olyan jelent a filmben, ahol a főhős megmentett két kisgyereket, akik beszorultak egy nagy szikla alá. Miután kisegít onnan, ő pár lépcsőfokkal feljebb helyet foglal, így követem, bár lassabban. Jó közel leülök hozzá, majd ő megszólal olyan stílusban, ami egyáltalán nem tetszik nekem. Megkérem arra, hogy ismételje ezt meg sokkal szebben, ő nevet egyet, majd megteszi azt.
 - Akkor jojó... Háháhát nenem csacsacsapnának ki, de Mamamarkovits István bábábácsi mémémérges lenne rám, amiért éjszaka jájárkálok, ő a rokonom. - árulom el a srácnak. Pedig általában a legtöbb diák erre már rájött, ő biztosan új, ezért nem tudja. Sokan kérdezgetnek a vizsgával kapcsolatban, de én sem tudok náluk többet, úgyhogy olyankor megrázom a fejem és megyek tovább. Miután válaszol a kérdésemre felteszek neki egy újabbat jó halkan, mert azt hiszem itt még a falnak is füle van, ő vigyorogva válaszol, mire én értetlen fejet vágok.
 - Ó, ő lélélétezik, láláláttam róla már kéképeket. - mosolygok. - Tetete mimimiért vavagy veszélyes? És egyáltalán mimiért bábántanál? - jönnek a következő kérdések. Nem értem, miért próbál átverni? A zsákosember igenis létezik! És ő miért lenne veszélyes, miért bántana? Nem tűnik olyan rossz fiúnak, kicsit kezdek tartani a sráctól, azt hiszem nem kéne benne megbíznom. Ekkor megfogdosom a karját, csak azért, hogy megtudjam mekkora a bicepsze. Hmmm... talán elmenne Herculesnek.
 - Tetete vavagy Hehehercules? - kérdezem nagy, csillogó szemekkel.
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa