31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Május 15-én (szombat) véget ér az Évnyitó, kérünk, addig zárjátok ott játékaitokat!
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Ivy A. Ives
INAKTÍV


Zöld Poszáta
offline
RPG hsz: 66
Összes hsz: 233
Írta: 2013. augusztus 24. 19:17 | Link

Midenki

Alig érkeztem meg az iskolába máris rosszban sántikálok. Naná. De mi rossz van egy kis esti sétában, na ugye, hogy semmi. Ezt gondolom én is, ahogy baktatok, na jó inkább sunnyogok a Kísértetház felé. A portrék susmorogtak valamit egy találkozóról ma este, szóval azt hiszem itt a helyem kirajzolva. Velem slattyog Éjfél a macskám, aki az órákon és a mosdón kívül mindenhová velem szokott jönni. Hát épp egy ilyen érdekes estéből hagyjam ki? Még csak az kellene. Már benn vagyok, pár percce, de azt hiszem vagy én értem ide elsőnek, vagy eleve nem jött el senki sem. Lassan, pásztázni kezdem az első helységet ebben a koromsötét házban. Sehol egy teremtett lélek.

~...Most aztán szép kis slamasztikában vagyok, ha nem tudok feltűnés nélkül visszajutni a suliba nekem lőttek...~

Ahogy így agonizálok magamban egy kiáltás üti meg kintről a fülem, egy lány hangja lehet, legalábbis innen úgy hallom. Úgy döntök nem felelek neki. Éjfél ezalatt elindul felfedezni a házat, neki a sötétség sem akadály. A mázlista, ha jól látom épp egy lépcsősoron lépdel felfelé. Én viszont inkább óvatos léptekkel, hogy senki ne vegyen észre kiiszkolok a velem szemben lévő hátsóajtón, majd hátra sem pillantva visszasurranok az iskolába. Amikor be érek a biztonságot jelentő falak közé meg sem állok házam közös helységéig, ahol csodák csodája Éjfél már vár rám az egyik fotelben üldögélve.
Utoljára módosította:Ivy A. Ives, 2013. augusztus 28. 13:42
Hozzászólásai ebben a témában

"...Ne félj, csak Élj!..."
Bajai Emma
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 70
Összes hsz: 256
Írta: 2013. augusztus 25. 23:36 | Link

Mindenki

Még az iskola épületén belül voltam, és pakoltam össze a holmijaimat az ott alváshoz. Nem viszek magammal sok dolgot, és azt is csak egy kis rongyos táskába süllyesztem bele. Áfonya lép a lábamhoz.
 - Nem! Te nem jöhetsz velem! Itt kell maradnod! - jelentettem ki, amint megsimiztam a buksiát. Újra visszatértem a pakoláshoz, majd a hátamra vetettem a tatyóm.
 - Na, akkor ideje indulnom! - mondtam magamnak, és a macskának egyszerre. Ez valami biztatás féle akart lenni, hogy induljak. Végre erőt vettem magamon, és nagy léptekkel elindultam. Aztán rájöttem, hogy inkább lopakodnom kéne, mert mégis csak tiltott helyre megyek tiltott időpontban. Amikor végre a város azon részére értem, ahol a Kísértetház is található, akkor kicsit megtorpantam.
~Biztos, hogy én ezt akarom? ~ ekkor egy lány kiáltása hasította végig a csendet. Ismerős volt, de a védekezés céljából inkább belebújtam a sűrű gazba, és a fűszálak között kukucskáltam ki. Éppen ki akartam egyenesedni, hogy közöljem vele, hogy itt vagyok, amikor egy másik lány hang is hallatszott. Óvatosan lépkedtem a bejárat felé, hogy senki észre se vegyen. Ekkor megpillantottam Blankát, és rögtön felkaptam a fejem.
- Blanka te vagy az? - kérdeztem, mert a sötét miatt nem voltam benne biztos. Kicsit közelebb lépkedtem hozzá, és amikor már nagyon biztos volt a dolog, akkor barátságosan megöleltem. - Reménykedtem benne, hogy lesz valaki ismerős is itt! - mondtam, ugyanis én a festményektől tudtam meg a hírt, de azt már nem tudták megmondani, hogy ki lesz ott.
~A portrék szereplői olyan számító alakok!~ morgolódtam magamban.
- Van itt még valaki! - válaszoltam, és bementem a házba, hogy a másik női hang forrása után nézzek.
Hozzászólásai ebben a témában

"Az élet nem egy zenelejátszó, ahol tudsz választani,
Hogy mit akarsz lejátszani, hanem egy rádió,
Ahol élvezned kell azt, amit játszanak."[/
Sarah Hudson
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. augusztus 28. 13:03 | Link

A csipet-csapat

~Végre valami izgalmas is történik velem!~
Ez volt az első gondolatom, amikor ma délután végeztem az összes teendőmmel és meghallottam, hogy valami buliszerűséget szerveznek a faluban. Rögtön tudtam, hogy nekem ott a helyem, hiszen imádom az embereket és az összejöveteleket. Persze lehet, hogy nem túl szerencsés úgy kezdeni az első évemet, hogy rögtön tilosban járok, de hát az ember egyszer fiatal és egyszer kell azt kiélveznie.
Az a hír járja, hogy nem lesz ma vége ennek a mulatozásnak, hanem az izgalom kedvéért ott is alszunk a Kísértetházban. Ez az ötlet különösen tetszett és biztos vagyok benne, hogy nagyot fog dobni a hangulaton, ha majd az éjszaka közepén ücsörgünk egy elhagyatott házikóban és esetleg meghallunk kintről valami neszt. Tényleg jó buli lesz!
A készülődéssel most nem töltök olyan sok időt, mint szoktam, mert már hajt a kíváncsiság, hogy induljak. Így hát egy gyors zuhany és fogmosás után, felkapom az előkészített ruháimat, gyorsan összedobálok néhány kelléket egy oldaltáskába és már indulok is.
Az úton egy kicsit bajban voltam, mert sajnos fogalmam se volt, hogy merre kell menni, de a falusi emberek nagyon segítőkészek voltak és pontos eligazítást adtak a házikó hollétéről.
Amikor odaértem, teljes csend várt, és ez egy kicsit megrémisztett. Lehet, hogy csak engem akartak megszivatni és nem is lesz itt semmiféle buli...? Ha tényleg így van, akkor ez nagyon kínos lesz.... Mindegy, azért inkább bemegyek, hátha már ott vannak a többiek. Így hát összeszedtem minden bátorságomat és beléptem a rozoga ajtón.
A sötétben semmit nem láttam, így hát előrenyújtott kezekkel kezdtem el tapogatózni, amikor hirtelen belementem valakibe.
- Jaj, bocsi! Ne haragudj, csak nem láttalak -mondom a lánynak és gyorsan hátrébb lépek. Csak akkor veszem észre, hogy nem egyedül van. - Öhm.. sziasztok! Ti is arra a bulira jöttetek?-
Akkor úgy tűnik mégis lesz itt valami és nem lettem átverve. Mondjuk én nem ilyen síri csöndre számítottam, de hátha még ők is csak most érkeztek.
- Ja, amúgy Sarah vagyok - mutatkozok be, majd odaintek a lányoknak.

Utoljára módosította:Seren E. Weaver, 2013. szeptember 15. 22:25
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa