31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Május 15-én (szombat) véget ér az Évnyitó, kérünk, addig zárjátok ott játékaitokat!
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa

Oldalak: « 1 2 ... 13 ... 21 22 [23] Le | Téma száljai | Témaleírás
Somogyi Viktor Domonkos
Mestertanonc Levita (H), Harmadikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 82
Összes hsz: 108
Írta: 2021. február 19. 11:55 | Link

Aki érkezik... A NŐ


Nem kell a sajnálat, csak az kell, hogy felejtsek. Felejteni. Mindent. Főleg Kazanovát. A legkevésbé vágyom arra, hogy ő az eszemben legyen. Nem akarok arra gondolni, hogy van ember a világon, aki képes a lelkembe látni, akinek elmondtam olyan titkokat, vágyakat, amiket még magamnak se mondtam ki hangosan. Nem akarom, hogy emlékezzek erre, vagy arra, hogy mennyire boldog, mennyire nyugodt voltam mellette. Felpillantok rá, a mosolya felkavarja a gyomrom. Hát ez lettem? Illetve… ez leszek, egy függő, aki alig várja, hogy újabb adaghoz jusson, a dealer pedig készséggel, mosollyal az arcán juttatja hozzá ehhez.
- El. De vannak kérdéseim.
Nem jártam utána, nem is tudom, hogy utána lehet-e ennek járni, éppen ezért kérdezek, különben is, ki más tudna pontosabb választ adni, mint ő maga. Nekem tudnom kell, hogy mi rejtőzik mögötte, mert vannak pillanatok, amikor kényszerűségből, de tiszta fejet követelnek az események.
- Mennyi idő alatt űrül ki a szervezetemből?
Ha tesztelnek a derby-n, és fennakadok, akkor nekem végem, akkor végleg mindent elvesztek, mert ha ott fennakadok, az bekerül a rendszerbe, és akkor véget ér a gyógyítói karrierem is, és azt még kevésbé szeretném, így tudom, hogy ésszel kell eszetlenné válnom, bármennyire is lehetetlennek hangzik ez most. Ez egy rossz időszak, át kell lendülnöm. Kell a por, hogy átlendüljek, és ha ez megvan, utána minden sokkal jobb lesz. Utána majd minden helyrejön, volt egy megingásom, volt egy nő, aki megingatott.
Azonban, ha létezik olyan bullshit baromság, mint az igazi, meg a nagy ő, akkor nagyon remélem, hogy ezzel a Darya-üggyel ki is merítettük ezt. Nem akarok más iránt olyat érezni, amit iránta, nem akarom ezt az egészet még egyszer átélni. Mással semmiképp, vele pedig nem lehet. Mennyivel jobban jártam volna, ha az eset után besétálok az apjához, közlöm, hogy fogalmam sincs, mit tettem a lánya ellen, de ő gyűlöl, megszorítottam a csuklóját, szóval legyen kedves megölni, köszönöm. De ez valószínűleg túl egyszerű lett volna. A zsebembe nyúlva előveszem a borítékot, melyben a pénz van, és tenyerembe simítva azt, lépek felé egyet.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Vattai Júlia
Diák Navine (H), Animágus, Negyedikes diák


A Poros néni
offline
RPG hsz: 65
Összes hsz: 90
Írta: 2021. március 7. 19:47 | Link

Dominak érkezett egy csini csomagA kérdések nem szokatlanok, sőt, kifejezetten örülök neki, ha valaki hajlandó kérdezni.
- Persze, kérdezz csak - biccentek. Sohasem baj ez, az ezerszer rosszabb, ha valaki nem kérdez, aztán túladagolja magát. A halál nem jó egy üzletnek, akkor sem, ha az illegális. Fekete bűze idevonzza a kopókat, a mocskos újságírókat. Ha jól tudom, még nincs senki, aki Bogolyfalván a por után nyomozna. Nem hinném, hogy ne lenne tudatban az itteni terjedés, mégis úgy tűnik eddig olyan elenyésző vizet zavartam, hogy mindenki pont leszarja. Kurva jó lenne, ha ez így is maradna. Ennek érdekébe, minden porhasználattal kapcsolatos kérdésre időt nem sajnálva fogok válaszolni.
- Olyan nyolc-tizenkét óra kell, hogy kiürüljön a véredből, de vizeletben kimutatható még két-három napig - adok rá átfogó választ, majd gyanakodva pillantok rá.
- Az adagolást ismered? - kérdezek rá. Ha kell, inkább ezt is elmondom, mintsem, hogy túltolja a dolgot aztán elővegyenek érte - Új klienseknek mindig egy üvegcsével hozok, ha bejön akkor rendelhetsz még. Ez egy heti adag. Ne nyald be mind egyszerre...mondjuk akkor se kéne, hogy bajod legyen tőle, de ki tudja milyen gyenge a szervezeted - vonom meg a vállam - én már párszor lehúztam belőle egyszerre egyet-egyet, mocskos mód kiütött, de kibaszott király volt. Bár az ajánlom előbb tapasztald meg kicsibe- azonban nagyon rá tud vinni a függőségre egy ilyen cselekedet. Ezek után kezdtem én is rájönni, hogy le kéne állni, mielőtt túl késő lesz. Azóta tiszta vagyok. Láttam mire képes hosszú távon, nem igazán van kedvem hozzá, hogy valami kontrolláljon egész életembe. Ilyesmire már nem figyelmeztetem őt. Rémtörténetek maradjanak csak titkok. Minek beszéljek le valakit arról, hogy többet vásároljon nálam a jövőbe?
- Van esetleg még kérdésed? - kérdezem, csípőmre téve egyik kezemet. Tök kedves ember vagyok, hogy így foglalkozom a vevőimmel úgy érzem. Talán vendégkönyvet is hordhatnék a zsebembe lassan, hogy elkérve szépeket írhassanak rólam, hogy mennyire segítőkész és világian kedves meg jó fenekű nő vagyok én. Vagy férfi. Kinek mi.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Somogyi Viktor Domonkos
Mestertanonc Levita (H), Harmadikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 82
Összes hsz: 108
Írta: 2021. március 13. 09:02 | Link

Aki érkezik... A NŐ


Figyelmesen hallgatom, és jól elraktározom amiket mond. Csak egy kicsit kell, egy kis átmeneti időszakra, amíg az érzelmi világom újra vissza nem tér abba a semleges semmibe, ami Darya előtt volt. Csak felejteni akarok, ennyi. Ha minden gondolatom körülötte jár, ha állandó kényszerem van arra, hogy vele legyek, akkor képtelen leszek új felkelni egy nap, hogy már nem jelent számomra semmit. Nekem, pedig most arra van a legnagyobb szükségem, hogy önmagam lehessek.
A versenyek során dekoncentrált vagyok, a múltkor a selejtező körben kiestem, amire talán még soha korábban nem volt példa. A tanulmányi átlagom szinte nem is létezik, és félek, hogy mire elérünk a vizsgákhoz, már képtelen leszek rutin beavatkozásokat megcsinálni. Ez nincs rendjén, nem dobhatok el mindent miatta. Nem tehetem. A jövőmre szükségem van.
- Csak alkalmanként fogyasztanám, amikor szükséges.
Ha tényleg akkor szedném, amikor szükséges, akkor valószínűleg egy hát alatt beedöglenék, de nyilván annál nárcisztikusabb ember vagyok. Nem akarom teljesen kicsinálni magam pusztán csak egy löket kell, és ennyi, és amikor hallottam erről, úgy éreztem, ez az a bizonyos dolog, ami majd átsegít engem. Közelebb lépek, mintha csak ismerkednénk, bár nem hiszem, hogy éppen most, éppen ide tévedne bárki is. Ez a hely nem nagyon látogatott, mert nem nagyon akarnak az emberek veszélyesen élni. Pedig, véleményem szerint ez csak egy üres ház, semmi több.
- Nincs, csak a kiürülés volt a lényeg.
Előhúzom a zsebemből az erszényt, amibe gondosan összekészítettem az összeget, és amikor kellően közel vagyok már hozzá, feltűnésmentesen adom át. Biztos vagyok benne, hogy még sosem láttam itt, megjegyeztem volna, és régen, szinte olyan régen, hogy már az érzésre sem emlékszem, tudom, hogy többet akartam volna tőle, de most nem, most képtelen lennék, szó szerint képtelen vagyok rá, mintha az az átkozott boszorka blokkolta volna a vágyat bennem arra, hogy nőkkel legyek együtt. Mielőtt bárki elgondolkozna ezen, a férfiak eleve szóba se jöttek nálam soha, és nem is merült fel bennem, hogy bármi ilyesmin kellene gondolkoznom.
- Ha akarok még, akkor a fánál, ugye?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Vattai Júlia
Diák Navine (H), Animágus, Negyedikes diák


A Poros néni
offline
RPG hsz: 65
Összes hsz: 90
Írta: 2021. március 16. 16:03 | Link

Dominak érkezett egy csini csomag


Elmagyarázok neki mindent, biztosra megyek, inkább tudjon többet mint szeretett volna, mintsem, hogy feldobja a talpát. Arra, hogy hogyan szeretné fogyasztani csak bólintok. Vannak akik tényleg meg tudna állni az alkalminál. Néhányan nem. Ez függ szervezettől is meg akaraterőtől is, így egyelőre úgy is csak annyi biztos, hogy majd meglátjuk, mennyire lesz gyakori vendég a srácból. Közel lép hozzám. Elmosolyodom, imponál, hogy érti ezt a sunnyogósdi dolgot. Én sem vagyok rest adom alá a lovat és oda hajolok úgy, hogy ne érjünk össze, de azért aki hátulról odapillantana az már smárolásnak láthassa. Mondjuk melyik idióta nézelődne erre egy kísértetház tornácán? Részemről inkább játék ez a mozdulat mintsem biztonsági lépés.
- Átkarolhatod a derekam amíg számolok - ajánlom fel somolyogva. Szinte biztos vagyok benne, hogy nem fogja megtenni, de azért kacérkodni még a téglafallal is szabad. A pénzt átnézem, hogy meglegyen mind. Bizalom ide vagy oda, ezt a részt akkor sem hagyom ki, ha régi a kuncsaft.
- Megvan mind - bólintok, s melltartómból előhúzom a kis üvegcsét, hogy aztán a kezébe csúsztathassam.
- Igen, úgy sejtem, már tudod az utat - vigyorodom el - aztán ha nincs több kérdésed vagy esetleg kérésed szép fiú lassan ideje lenne elválni egymástól - maradok még, ha arra kér, ha valami nem tiszta, akkor felvilágosítom, de ha nem kapom meg tőle a szórakozásomat, máshol kell keresnem, bár kár érte, helyes pofijával könnyedén benne lenne nálam a top tízbe, persze ez az eredmény még romolhatna egyéb egyelőre nem látszódó szépséghibákból.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Somogyi Viktor Domonkos
Mestertanonc Levita (H), Harmadikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 82
Összes hsz: 108
Írta: 2021. április 5. 10:50 | Link

Aki érkezik... A NŐ


Egy kicsit felhorkanok a javaslatra, hogy átkaroljam a derekát, és fájdalmasan szomorú és lassú mozdulattal megingatom a fejem.
- Pár hónapja addig se jutottál volna, hogy felmerüljön a gondolat, és ki tudja, talán pár hét múlva visszakapom azt, aki voltam.
Ezen a ponton képes vagyok bármit megtenni, hogy elfelejtsem Daryát, hogy ne legyek belé többé szerelmes, hogy ne akarjam őt, csak őt. Amíg nem tolakodott be az intimszférámba a formás kis fenekével, meg a felejthetetlen tekintetével, addig teljesen boldog életem volt. Változatos programok, barátok, alkalmi partnerek. Nem térített le senki és semmi az útról, hogy kiegyensúlyozott és nyugodt kamasz, illetve fiatal felnőtt legyek. Mindig néztem a búvalbaszott fejű, szerelmi drámásokat, akik egy hónapnyi járás és szakítás után közölték, hogy életük szerelmét vesztették el, majd egy hónap múlva már egy másik életük szerelme után rítak. Én pedig hálát adtam Merlinnek, hogy egyszerű és boldog életem van. Aztán jött az orosz, és én is olyan lettem, mint azok, akik korábban irritáltak, azzal a különbséggel, hogy ez az egész nálam hónapok óta tart, és már bármit megadok ahhoz, hogy szabadulni tudjak tőle. Egy kicsit újra önmagam lenni, ha kell, ezért a pokolba is alászállok, de nem akarok olyan emberre vágyni tovább, aki megvet.
- Rendben.
Felelem határozottan, mert bármennyire is vonzó nő, bármennyire is vonz a gondolat, hogy most azonnal kitörök, képtelen vagyok megtenni. Megcsalásnak érezném, és bár tudom, hogy a másiknak se lenne több, mint egyetlen alkalom a móka kedvéért, mégsem érzem helyesnek. Még nem. De hiszek benne, hogy most már rendeződik minden.
- Legközelebb.
Biccentek is hozzá, bár nem tudom, hogy a következő találkozást vagy a következő találkozáson történő szexuális együttlétre mondom igent, de valamire mindenképpen, ellépek tőle, és ahogy fordulok, már nincs más a kezemben, mint egy újabb cigaretta, amit meggyújtva a sötétebb úton indulok a kastély felé. Mégiscsak ő a nő, nem kellene neki kockáztatnia.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Oldalak: « 1 2 ... 13 ... 21 22 [23] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa