32. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma!

Megnyitotta kapuit a Karácsonyi vásár és a Korcsolyapálya a Boglyas téren!

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa

Oldalak: « 1 2 ... 13 ... 21 22 [23] Le | Téma száljai | Témaleírás
Somogyi Viktor Domonkos
Egyetemi hallgató, Végzett Diák, Független varázsló


Mr. Maximalizmusné
offline
RPG hsz: 113
Összes hsz: 158
Írta: 2021. február 19. 11:55 | Link

Aki érkezik... A NŐ


Nem kell a sajnálat, csak az kell, hogy felejtsek. Felejteni. Mindent. Főleg Kazanovát. A legkevésbé vágyom arra, hogy ő az eszemben legyen. Nem akarok arra gondolni, hogy van ember a világon, aki képes a lelkembe látni, akinek elmondtam olyan titkokat, vágyakat, amiket még magamnak se mondtam ki hangosan. Nem akarom, hogy emlékezzek erre, vagy arra, hogy mennyire boldog, mennyire nyugodt voltam mellette. Felpillantok rá, a mosolya felkavarja a gyomrom. Hát ez lettem? Illetve… ez leszek, egy függő, aki alig várja, hogy újabb adaghoz jusson, a dealer pedig készséggel, mosollyal az arcán juttatja hozzá ehhez.
- El. De vannak kérdéseim.
Nem jártam utána, nem is tudom, hogy utána lehet-e ennek járni, éppen ezért kérdezek, különben is, ki más tudna pontosabb választ adni, mint ő maga. Nekem tudnom kell, hogy mi rejtőzik mögötte, mert vannak pillanatok, amikor kényszerűségből, de tiszta fejet követelnek az események.
- Mennyi idő alatt űrül ki a szervezetemből?
Ha tesztelnek a derby-n, és fennakadok, akkor nekem végem, akkor végleg mindent elvesztek, mert ha ott fennakadok, az bekerül a rendszerbe, és akkor véget ér a gyógyítói karrierem is, és azt még kevésbé szeretném, így tudom, hogy ésszel kell eszetlenné válnom, bármennyire is lehetetlennek hangzik ez most. Ez egy rossz időszak, át kell lendülnöm. Kell a por, hogy átlendüljek, és ha ez megvan, utána minden sokkal jobb lesz. Utána majd minden helyrejön, volt egy megingásom, volt egy nő, aki megingatott.
Azonban, ha létezik olyan bullshit baromság, mint az igazi, meg a nagy ő, akkor nagyon remélem, hogy ezzel a Darya-üggyel ki is merítettük ezt. Nem akarok más iránt olyat érezni, amit iránta, nem akarom ezt az egészet még egyszer átélni. Mással semmiképp, vele pedig nem lehet. Mennyivel jobban jártam volna, ha az eset után besétálok az apjához, közlöm, hogy fogalmam sincs, mit tettem a lánya ellen, de ő gyűlöl, megszorítottam a csuklóját, szóval legyen kedves megölni, köszönöm. De ez valószínűleg túl egyszerű lett volna. A zsebembe nyúlva előveszem a borítékot, melyben a pénz van, és tenyerembe simítva azt, lépek felé egyet.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Vattai Júlia
Diák Navine (H), Animágus, Ötödikes diák


A Poros néni
offline
RPG hsz: 404
Összes hsz: 437
Írta: 2021. március 7. 19:47 | Link

Dominak érkezett egy csini csomagA kérdések nem szokatlanok, sőt, kifejezetten örülök neki, ha valaki hajlandó kérdezni.
- Persze, kérdezz csak - biccentek. Sohasem baj ez, az ezerszer rosszabb, ha valaki nem kérdez, aztán túladagolja magát. A halál nem jó egy üzletnek, akkor sem, ha az illegális. Fekete bűze idevonzza a kopókat, a mocskos újságírókat. Ha jól tudom, még nincs senki, aki Bogolyfalván a por után nyomozna. Nem hinném, hogy ne lenne tudatban az itteni terjedés, mégis úgy tűnik eddig olyan elenyésző vizet zavartam, hogy mindenki pont leszarja. Kurva jó lenne, ha ez így is maradna. Ennek érdekébe, minden porhasználattal kapcsolatos kérdésre időt nem sajnálva fogok válaszolni.
- Olyan nyolc-tizenkét óra kell, hogy kiürüljön a véredből, de vizeletben kimutatható még két-három napig - adok rá átfogó választ, majd gyanakodva pillantok rá.
- Az adagolást ismered? - kérdezek rá. Ha kell, inkább ezt is elmondom, mintsem, hogy túltolja a dolgot aztán elővegyenek érte - Új klienseknek mindig egy üvegcsével hozok, ha bejön akkor rendelhetsz még. Ez egy heti adag. Ne nyald be mind egyszerre...mondjuk akkor se kéne, hogy bajod legyen tőle, de ki tudja milyen gyenge a szervezeted - vonom meg a vállam - én már párszor lehúztam belőle egyszerre egyet-egyet, mocskos mód kiütött, de kibaszott király volt. Bár az ajánlom előbb tapasztald meg kicsibe- azonban nagyon rá tud vinni a függőségre egy ilyen cselekedet. Ezek után kezdtem én is rájönni, hogy le kéne állni, mielőtt túl késő lesz. Azóta tiszta vagyok. Láttam mire képes hosszú távon, nem igazán van kedvem hozzá, hogy valami kontrolláljon egész életembe. Ilyesmire már nem figyelmeztetem őt. Rémtörténetek maradjanak csak titkok. Minek beszéljek le valakit arról, hogy többet vásároljon nálam a jövőbe?
- Van esetleg még kérdésed? - kérdezem, csípőmre téve egyik kezemet. Tök kedves ember vagyok, hogy így foglalkozom a vevőimmel úgy érzem. Talán vendégkönyvet is hordhatnék a zsebembe lassan, hogy elkérve szépeket írhassanak rólam, hogy mennyire segítőkész és világian kedves meg jó fenekű nő vagyok én. Vagy férfi. Kinek mi.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Somogyi Viktor Domonkos
Egyetemi hallgató, Végzett Diák, Független varázsló


Mr. Maximalizmusné
offline
RPG hsz: 113
Összes hsz: 158
Írta: 2021. március 13. 09:02 | Link

Aki érkezik... A NŐ


Figyelmesen hallgatom, és jól elraktározom amiket mond. Csak egy kicsit kell, egy kis átmeneti időszakra, amíg az érzelmi világom újra vissza nem tér abba a semleges semmibe, ami Darya előtt volt. Csak felejteni akarok, ennyi. Ha minden gondolatom körülötte jár, ha állandó kényszerem van arra, hogy vele legyek, akkor képtelen leszek új felkelni egy nap, hogy már nem jelent számomra semmit. Nekem, pedig most arra van a legnagyobb szükségem, hogy önmagam lehessek.
A versenyek során dekoncentrált vagyok, a múltkor a selejtező körben kiestem, amire talán még soha korábban nem volt példa. A tanulmányi átlagom szinte nem is létezik, és félek, hogy mire elérünk a vizsgákhoz, már képtelen leszek rutin beavatkozásokat megcsinálni. Ez nincs rendjén, nem dobhatok el mindent miatta. Nem tehetem. A jövőmre szükségem van.
- Csak alkalmanként fogyasztanám, amikor szükséges.
Ha tényleg akkor szedném, amikor szükséges, akkor valószínűleg egy hát alatt beedöglenék, de nyilván annál nárcisztikusabb ember vagyok. Nem akarom teljesen kicsinálni magam pusztán csak egy löket kell, és ennyi, és amikor hallottam erről, úgy éreztem, ez az a bizonyos dolog, ami majd átsegít engem. Közelebb lépek, mintha csak ismerkednénk, bár nem hiszem, hogy éppen most, éppen ide tévedne bárki is. Ez a hely nem nagyon látogatott, mert nem nagyon akarnak az emberek veszélyesen élni. Pedig, véleményem szerint ez csak egy üres ház, semmi több.
- Nincs, csak a kiürülés volt a lényeg.
Előhúzom a zsebemből az erszényt, amibe gondosan összekészítettem az összeget, és amikor kellően közel vagyok már hozzá, feltűnésmentesen adom át. Biztos vagyok benne, hogy még sosem láttam itt, megjegyeztem volna, és régen, szinte olyan régen, hogy már az érzésre sem emlékszem, tudom, hogy többet akartam volna tőle, de most nem, most képtelen lennék, szó szerint képtelen vagyok rá, mintha az az átkozott boszorka blokkolta volna a vágyat bennem arra, hogy nőkkel legyek együtt. Mielőtt bárki elgondolkozna ezen, a férfiak eleve szóba se jöttek nálam soha, és nem is merült fel bennem, hogy bármi ilyesmin kellene gondolkoznom.
- Ha akarok még, akkor a fánál, ugye?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Vattai Júlia
Diák Navine (H), Animágus, Ötödikes diák


A Poros néni
offline
RPG hsz: 404
Összes hsz: 437
Írta: 2021. március 16. 16:03 | Link

Dominak érkezett egy csini csomag


Elmagyarázok neki mindent, biztosra megyek, inkább tudjon többet mint szeretett volna, mintsem, hogy feldobja a talpát. Arra, hogy hogyan szeretné fogyasztani csak bólintok. Vannak akik tényleg meg tudna állni az alkalminál. Néhányan nem. Ez függ szervezettől is meg akaraterőtől is, így egyelőre úgy is csak annyi biztos, hogy majd meglátjuk, mennyire lesz gyakori vendég a srácból. Közel lép hozzám. Elmosolyodom, imponál, hogy érti ezt a sunnyogósdi dolgot. Én sem vagyok rest adom alá a lovat és oda hajolok úgy, hogy ne érjünk össze, de azért aki hátulról odapillantana az már smárolásnak láthassa. Mondjuk melyik idióta nézelődne erre egy kísértetház tornácán? Részemről inkább játék ez a mozdulat mintsem biztonsági lépés.
- Átkarolhatod a derekam amíg számolok - ajánlom fel somolyogva. Szinte biztos vagyok benne, hogy nem fogja megtenni, de azért kacérkodni még a téglafallal is szabad. A pénzt átnézem, hogy meglegyen mind. Bizalom ide vagy oda, ezt a részt akkor sem hagyom ki, ha régi a kuncsaft.
- Megvan mind - bólintok, s melltartómból előhúzom a kis üvegcsét, hogy aztán a kezébe csúsztathassam.
- Igen, úgy sejtem, már tudod az utat - vigyorodom el - aztán ha nincs több kérdésed vagy esetleg kérésed szép fiú lassan ideje lenne elválni egymástól - maradok még, ha arra kér, ha valami nem tiszta, akkor felvilágosítom, de ha nem kapom meg tőle a szórakozásomat, máshol kell keresnem, bár kár érte, helyes pofijával könnyedén benne lenne nálam a top tízbe, persze ez az eredmény még romolhatna egyéb egyelőre nem látszódó szépséghibákból.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Somogyi Viktor Domonkos
Egyetemi hallgató, Végzett Diák, Független varázsló


Mr. Maximalizmusné
offline
RPG hsz: 113
Összes hsz: 158
Írta: 2021. április 5. 10:50 | Link

Aki érkezik... A NŐ


Egy kicsit felhorkanok a javaslatra, hogy átkaroljam a derekát, és fájdalmasan szomorú és lassú mozdulattal megingatom a fejem.
- Pár hónapja addig se jutottál volna, hogy felmerüljön a gondolat, és ki tudja, talán pár hét múlva visszakapom azt, aki voltam.
Ezen a ponton képes vagyok bármit megtenni, hogy elfelejtsem Daryát, hogy ne legyek belé többé szerelmes, hogy ne akarjam őt, csak őt. Amíg nem tolakodott be az intimszférámba a formás kis fenekével, meg a felejthetetlen tekintetével, addig teljesen boldog életem volt. Változatos programok, barátok, alkalmi partnerek. Nem térített le senki és semmi az útról, hogy kiegyensúlyozott és nyugodt kamasz, illetve fiatal felnőtt legyek. Mindig néztem a búvalbaszott fejű, szerelmi drámásokat, akik egy hónapnyi járás és szakítás után közölték, hogy életük szerelmét vesztették el, majd egy hónap múlva már egy másik életük szerelme után rítak. Én pedig hálát adtam Merlinnek, hogy egyszerű és boldog életem van. Aztán jött az orosz, és én is olyan lettem, mint azok, akik korábban irritáltak, azzal a különbséggel, hogy ez az egész nálam hónapok óta tart, és már bármit megadok ahhoz, hogy szabadulni tudjak tőle. Egy kicsit újra önmagam lenni, ha kell, ezért a pokolba is alászállok, de nem akarok olyan emberre vágyni tovább, aki megvet.
- Rendben.
Felelem határozottan, mert bármennyire is vonzó nő, bármennyire is vonz a gondolat, hogy most azonnal kitörök, képtelen vagyok megtenni. Megcsalásnak érezném, és bár tudom, hogy a másiknak se lenne több, mint egyetlen alkalom a móka kedvéért, mégsem érzem helyesnek. Még nem. De hiszek benne, hogy most már rendeződik minden.
- Legközelebb.
Biccentek is hozzá, bár nem tudom, hogy a következő találkozást vagy a következő találkozáson történő szexuális együttlétre mondom igent, de valamire mindenképpen, ellépek tőle, és ahogy fordulok, már nincs más a kezemben, mint egy újabb cigaretta, amit meggyújtva a sötétebb úton indulok a kastély felé. Mégiscsak ő a nő, nem kellene neki kockáztatnia.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Podlovics Yulia Lenke
Előkészítős


A legkisebb Podlovics
offline
RPG hsz: 34
Összes hsz: 39
Írta: 2021. június 4. 18:50 | Link

Ádám
Merlin segíts!

Bár Lenkét igen könnyű megsérteni, felbosszantani, esetleg elkeseríteni, az mégis nagy szó, hogy most az édesanyja volt az, aki megsértette. Így a nő hiába akart eltölteni egy kis időt legkisebb lányával, terve kisiklott, Lenke ugyanis nagy sértettségében a hosszabb utat választotta hazafelé, s egy rejtett kis ösvényre lekanyarodva rohant el anyja elől. Mire megállt öt perc rohanás után, már maga Lenke sem tudta, pontosan mi a baja. Visszamenni viszont semmiképpen sem akart, mert abban biztos volt, hogy nagyon haragszik az anyjára. Még félni sem félt különösebben, csak a nagy csend zavarta. Ment azért tovább, mert abban reménykedett, előbb utóbb a faluban fog majd kilyukadni. Hiába reménykedett azonban, mert csak egyre beljebb haladt az erdőben.
Sétált, nézte a fákat, egészen addig, míg a háta mögött meg nem reccsent egy ág. S mikor az ág reccsent, Lenke szörnyen megrettent, s ismét futásnak eredt reflexből. Nem is várta meg, hogy kiderüljön, igazából anyja volt az, aki utána ment, s rálépett az ágra. A kis Podlovics helyette tovább tört a fák között, s csak akkor állt meg, mikor a fák ritkulni kezdtek körülötte. Ő azt hitte, hogy bizony, a faluba jutott. Helyette azonban Bogolyfalva határán áldogált, mégpedig annál az elhagyatott régi épületnél, melyet a legtöbb ember elkerül, ha megteheti. Lenke azonban tátott szájjal bámult a sötét épületre. A reccsenő ágat el is felejtve indult meg a ház felé.
Be is ment, kíváncsi volt, mit lát majd. Izgalommal az arcán fordult körbe, nézte meg a lepukkant helyet. Torkában azonban megjelent az a gombóc, hiszen senki sem mondhatja, hogy a Kísértetház barátságos hely. A hirtelen hangok itt sem hagyták békén azonban. Egy hatalmas koppanásra pördült meg a lépcső felé, azt viszont már nem várta meg, hogy kiderüljön, mi okozta a zajt. Az ajtó elött torpant meg, kívülről becsukta maga után, tovább azonban nem tudott menni. Érthető, hiszen 10 percen belül már másodjára ijedt halálra. Sokkos arccal toporgott ott, s próbált megnyugodni, próbálta kitalálni, hogyan jusson vissza az előkészítőbe.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Fellner Ádám
Mestertanonc Levita (H), Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 79
Összes hsz: 126
Írta: 2021. július 14. 19:06 | Link

Lenke

Nagyon hiányoztak a házi kedvenceim, de jó ideig még nem utazhatok hozzájuk haza, így hogy kicsit pótoljam a hiányukat, lementem a menhelyre egy kicsit önkénteskedni. Az egyik haverom mesélt a helyről, azt mondta, hogy bárkit szívesen látnak, aki egy kicsit is tud segíteni néha-napján. Nekem meg éppen akadt szabadidőm pár óra, ezért is mentem oda. Röviden az egyik ott dolgozó el is mondta, hogy mit hol találok, nekem vizet kellett adnom az állatoknak, meg a fürdetésben is besegíthettem. Így telt el bő három óra, a végén pedig még maradt egy fél óra játékidő is, amit ki is élveztem, s játszottam a kis kutyakölykökkel. Nagyon jópofák voltak, kedvem lett volna mindet örökbe fogadni, csak aztán rájöttem arra, hogy a kastélyba nem is vihetnék ennyi ebet, mert nem férnének el, meg aztán jól megkergetnék Béla urat.
Végül úgy döntöttem, hogy később még visszatérek ide a menhelyre, nekem is jó lesz, ha besegíthetek, és az állatok is jól járnak. Meg is beszéltem a vezetővel, hogy heti egy alkalommal be tudok ugrani, ők megköszönték a segítséget, mindenki jól járt, így én is vidáman távozhattam. Csak az idő állt borúra, sűrű fellegek gyülekeztek az égen, félő volt, hogy ilyen meleg után majd nagy zuhi csap le a falura. Meg  is szaporáztam a lépteimet, zsebre csúsztatott kézzel haladtam a járdán, elhaladva a kísértetház mellett, amikor egy kislányra figyeltem fel. Először nem is akartam ennek jelentőséget tulajdonítani, tovább is haladtam, de aztán nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy ugyan már mit is keres itt egy gyerek egymagában, mert hogy felnőttet a közelben nem láttam. Végül megtorpantam, aztán visszafordultam, s oda is kiáltottam. - Hé, minden rendben kislány? Hol vannak a szüleid? - érdeklődtem, aztán bátorkodtam néhány lépést megtenni a ház felé, de meg is álltam, nehogy ráhozzam a frászt. - Szia, Ádám vagyok. Anyukád apukád? - kíváncsian néztem körbe, fura volt, hogy épp itt szobrozott a leányzó.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Podlovics Yulia Lenke
Előkészítős


A legkisebb Podlovics
offline
RPG hsz: 34
Összes hsz: 39
Írta: 2021. július 16. 16:10 | Link

Ádám
Merlin segíts!

Hátha tanulságos volt a lánynak ez a nagy ijedség, és nem fog többet elszökni. Reménykedni lehet. Valószínűleg az anyja meg abban reménykedett, hogy lányának nem esett baja és előbb utóbb felbukkan a fák között, nevetve. Persze Lenke talpra esett gyerek volt, általában megtalálta a hazafele vezető utat, vagy azt az embert, aki megmutatja neki. Ahhoz előbb azonban vissza kellett nyernie önuralmát. Pont annyira ijedt meg, amennyire először érdekelte a kísértetház. Persze, hogy érdekelte, hiszen különleges volt, olyan, amit még nem látott soha. Ráadásul úgy nézett ki a hely, mint ahova soha nem engednék be, ez pedig csak még vonzóbbá tette. Szellemekre azonban nem számított, bele sem gondolt, hogy egy ilyen elhagyatott házban mennyi lény élhet, egyszerűen bement. Kíváncsisága azonban ezesetben ellen fordult, és csak még nagyobb ijedséget hozott a lánynak.
Megszeppenve toporgott a ház előtt, próbálta visszanyerni bátorságát, és kitalálni, hogyan tovább. Hallotta az erdő hangjait, amik már sokkal jobban zavarták, mint korábban a csönd. Tette pár lépést a fák felé, de aztán megtorpant, mikor egy bagoly erős huhogása megzavarta. Arra várt, hátha édesanyja majd felbukkan, a nő azonban nem volt sehol. Pedig Lenke haragja ellenére most nagyon vágyott arra, hogy a szőke tincsek feltűnjenek a fák között. Továbbra is az erdőt nézte, azon gondolkozott, bemenjen-e, vagy csak jobban eltéved majd? Ekkor hallotta meg az idegen hangot. Összerezzent ugyan, de emberi hangnak tűnt, így nem félt tőle. A "kislány" jelző azonban nagyon zavarta, mert nem érezte már magát annyira kicsinek, hogy ezt egy idegen mondja rá. Most mégsem tette ezt szóvá, mert fontosabb volt neki, hogy visszakeveredjen az előkészítőbe.
- Nem tudom, hogyan jussak vissza a faluba - vallotta be a kérdésre választ adva.
Szokásos mosolya most nem volt sehol, szemében viszont még mindig ott ült a riadalom az huncutság mellett, mely már a részévé vált.
- Az erdőben elhagytuk egymást - mutat hátra, merthogy közben hátat fordított a fáknak. Azt nem teszi hozzá, hogy ő menekült el, hiszen nem vetne rá jó fényt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Fellner Ádám
Mestertanonc Levita (H), Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 79
Összes hsz: 126
Írta: 2021. július 21. 18:26 | Link

Lenke


Már messziről is igen csak rémültnek tűnt a kishölgy, ezért is pillantottam körbe, hogy vajon mi hozhatta rá ennyire a frászt a tényen kívül, hogy egy ilyen romos és ijesztő kísértetház közelében ácsorog. Ám akár jobbra, akár balra fordítottam a fejem, nem láttam se távol, se közel vadállatot, elszabadult ebet, de még csak rosszul öltözött varázslót sem, így maradt a tény, hogy ez a lány bizony egyedül kóvályog. Ez pedig roppant furcsa volt, mert ránézésre nem tűnt többnek kilenc-tíz évesnél, és nem gondoltam volna, hogy egy ilyen gyerek csak úgy egyedül császkál, főleg olyankor, amikor viharfelhők gyülekeznek az égen. A szél is kezdett erősödni, megmozgatta a fák karjait, imitt-amott az avar is táncra perdült. Ekkor kiabáltam oda, s bátorkodtam közelebb is sétálni, hogy még se kelljen átkiabálnom a közöttünk lévő távolságot. -  Á, szóval eltévedtél - ez egy kicsit fura volt, mert továbbra sem értettem, hogy került éppen ide, a városnak ezen félreeső részére.  - Hagytátok? Kivel? A szüleid az erdőben vannak? - jó lett volna tudni, hogy más gyerekek is elkeveredtek-e, vagy odabent felnőttek csatangolnak. Mondjuk, akárhogy is néztük, egyik sem volt túl jó opció, mert az erdő kicsiknek és nagyoknak is egyaránt veszélyes lehet, ráadásul ez sem épp egy kirándulós idő. Szegény lányt egy kicsit meg is sajnáltam, biztos ijesztő lehetett neki egyedül egy ilyen helyen. - Egyébként Ádám vagyok, és szívesen elkísérlek a faluba. Téged hogy hívnak? - nem akartam túl bizalmaskodó lenni, de egy bemutatkozás még nem árthat, és az sem lenne szerencsés, ha tőlem félne a lány.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Podlovics Yulia Lenke
Előkészítős


A legkisebb Podlovics
offline
RPG hsz: 34
Összes hsz: 39
Írta: 2021. augusztus 4. 21:37 | Link

Ádám
Merlin segíts!

Talán korából adódóan, de Lenke nagyon intenzívan tudta megélni az érzelmeit. Ha boldog volt, nagyon boldog volt, ha szomorú volt, nagyon szomorú, ha pedig félt, akkor nagyon félt. Nagyon ijedt volt hát, pláne, mert nem egy dolog volt, ami megijesztette. Az erdő, az idegen hely, az egyedüllét, a kísértetház és most ez az idegen srác is. Aki még meg is szólította, ahelyett, hogy csak tovább ment volna. Általában nem okozott gondot a beszéd Lenkének, még idegenekkel sem, mert mindig is közvetlen volt és barátságos is. Nem tudta azonban, hogyan magyarázza ki, hogyan jöjjön ki jól a helyzetből, anélkül hogy be kelljen vallania: megszökött az anyja elől. Az emberek általában nem fogadták jól az ilyen vallomásait, pláne, ha esetleg az idegen fiú kapcsolatban áll valamelyik testvérével. Akkor aztán kész a baj! Vigyáznia kellett tehát, a Podlovics név nehogy elhangozzék.
- Igen - bólintott aztán a megállapításra. Bizony, egyértelműen eltévedt, ezen nincs mit szépíteni. Be is kellett vallania, hiszen másképpen nem jut vissza a faluba, pedig vissza akart. Haza akart már menni, mert fáradt volt, koszos és ijedt. Az idegen srác pedig kedvesnek tűnt, Lenke általában kiszúrta, ha valaki ártó szándékkal közeledett felé, így egészen kezdett bízni a másikban. Óvatosnak lenni azonban sosem árt! - Anyukámmal kirándultunk - avatta be a fiút a pontosabb részletekbe, miközben leengedte a fák felé mutató ballját. Még ragyogóan sütött a Nap, mikor elindultak, és az eredeti terv szerint már rég vissza is értek volna - ha Lenke nem csatangol el. Megtette azonban, többször, is, először azonban még hívta az anyját, hogy menjen vele, csak aztán sértődött meg.
- Yulia vagyok - mutatkozott be, azonban első keresztnevét használva, azt, amit sosem használt. Nem bízott meg teljesen azonban az idegenben, és azt sem akarta, hogy mások tudomást szerezzenek arról, Podlovics Lenke mennyire berezelt az erdőben. A Yulia nevet kevesen ismerték, nem is kapcsolták hozzá a legtöbben, így jobbnak látta most ezt használni. - Köszönöm - bólíntott aztán lassan, és elindult a fiú felé, hogy az vissza tudja vezetni a faluba.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 2 ... 13 ... 21 22 [23] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa