37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas tér

Oldalak: « 1 2 ... 5 ... 13 14 [15] 16 17 ... 26 27 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Vér Lanetta
INAKTÍV


Tancinéni
offline
RPG hsz: 278
Összes hsz: 2226
Írta: 2017. szeptember 23. 15:41 | Link

Várkonyi


- Igen, bizonyára maga miatt, még csak köze sem lehetett az elszállni kívánó kalaphoz- somolyogva forgatta meg szemét a lány, kicsit kacérkodva az úrral.
- Nekem is van vizem köszönöm, nem kérem a bazárt, amit kipakolt elém- utasította vissza udvariasan, vagy legalábbis maga számára udvariasnak tűnőn, de hangjában volt valami minimális szarkazmus is, elvégre még mindig kicsit mérges volt arra a sok bamba emberre, akik észrevették az esését és még segíteni is akartak. Borzalmas.
Amikor elővette a férfi a pizsama felsőt, Lala szeme elkerekedett, a felajánlásra ajkait elhúzta és apró fintorra húzta arcát.
- Sajnálom uram, de vissza kell utasítanom. Inkább melltartóban ülnék, mintsem pizsamapólóban - meglepte Várkonyi hangja, de még ez sem tudta meggyőzni, talán még akkor sem tudta volna a parancsoló modor, mikor még a segéde volt és kötelessége volt szót fogadni, de most még ez sem állt fenn.
A kérdésen elkerekedik a szeme és zavarában köhint párat. Picit kellett hallgatnia, hogy meg tudjon szólalni és ne csak dadogjon és makogjon.
- Ne, ne beszéljen ostobaságokat, arra sem emlékszem mit tettem akkor, hogy, hogy maradna neked eszemben ilyesmi? - vörös képpel fordult el a férfitől és igyekezett tényleg nem rá nézni, meg kezecséjével és hajával palástolni arca bőrét.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

|Vér-Kasza|csillagőrző| ExKanadai|Feleség ❤
Várkonyi Zoltán
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. szeptember 23. 17:30 | Link

Lanetta lelkem

[zárt]

Észrevétlenül tova suhantak Bagolykő ismerős házai, domborulatai, de a lány lágy halmai érdekesebbek a férfi számára, pláne így, hogy a nem látható részek olyat sejtetnek, ami hímnemű egyedet nem hagyna szárazon.
- Azt hittem, hogy a sármom ingatta meg...még szerencse, hogy nem a fejét veszítette el, csak a kalapját...majdnem. Aggódtam, mikor leesett. nagyobb baja is történhetett volna. - A visszautasított kötszert, vizet, miegyebet csak szó nélkül, egy pálca intéssel elpakolja, de azért a vállát megvonja egy kicsit. Láthatóan tényleg semmi baja Lalának, csak a vádlija van bekötve, de az nem az eséstől sérült. Várkonyi tisztában van vele, hogy az átkozott kviddics az oka, amit tavaly nem sikerült betiltatnia a gazdasági igazgatóval, hiába sorakoztatott fel ezer érvet ellene. Azért mégis volt látszatja a propagandájának, idén talán kevesebb volt a sérülés, a kevesebb mérkőzés miatt. Lanetta azonban nem úszta meg. Akkor kifejtette neki megvető véleményét, ezért most újra nem hozza fel. Abból úgy is megint vita lenne, és azt a legkevésbé sem akar. Egészen mást szeretne. ...Csalódottan ejti ölébe a remek szabású pizsi felsőt, miközben kaján vigyor terül szét ajkán.
- A melltartó tetszik. Behúzom a függönyt. - Felugrik, hogy csak úgy puszta kézzel húzza el az ablakrongyot, és az ajtón is összecsukja a rolót.
- Á, így meg túl sötét van. Nem látom a lényeget - mondja csak magának, nem vár választ vagy kommentet, ehelyett világosságot teremt. Diszkrét félhomály uralja a kabint, Várkonyi pedig a lány melletti ülésre huppan. Zavarba ejtőn bámulja, miközben az extanársegéd éppen házimunkát végez: hímez, hámoz. Ekkor kinyílik az ajtó, belép a kalauz, hogy kezelje a jegyeket. Zoltán lemondóan áll fel, tekintetével meg tudná ölni a vasút lábatlankodó alkalmazottját, de inkább csak átadja a jegyét. Miután az ellenőr visszaadta azokat, a lány felé fordul.
- Valami baj van, kisasszony? - Szeme a tanerőre siklik, aztán végigfut a lány lenge, szakadt ruháján, majd az elfüggönyözött ablakokon.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Vér Lanetta
INAKTÍV


Tancinéni
offline
RPG hsz: 278
Összes hsz: 2226
Írta: 2017. szeptember 23. 18:08 | Link

Várkonyi


- Ha a kviddics nem öl meg, akkor semmi sem, és látja, eltalált egy hajtó és egy gurkó, mégis csak a sípcsontom tört el- szélesre húzta vigyorát - halhatatlan vagyok - dőlt hátra hatalmas elégedettséggel, bizony a sok sérülés, amit a négy év alatt összeszedett és amennyit a kviddics miatt a gyengélkedőn töltött, csak ebben a hitében erősítette meg.
Nem gondolta komolyan amit mondott és döbbenten figyelte, ahogy behúzza a férfi a függönyt, majd az eredetileg saját magának megjegyzett dolognál a lány úgy elvörösödött, mint a paradicsom és szíve vadul kezdett dobogni parányi mellkasában.
Mikor a kalauz benyitott, kicsit ő is csalódott volt, de nem mutatta ki, rákérdezésre pedig profin reagált, higgadtan megvonta a vállát és feltolta orrát.
- Maga is ezzel jön? Elestem a vonatra való felszállás közben és elszakítottam ezt a lehetetlenül lenge anyagot, de meg ne kérdezze, hogy hogyan vagyok mert menten az ablakon is kivetem magam, elég volt végighallgatni a manókat és az aggályaikat egészségemmel kapcsolatban. A függöny pedig, látom oda tévedt szeme, azért van behúzva, mert ez a kedves ember itt magával ellentétben tekintettel van szakadt ruhára, és ahelyett, hogy megbámulna inkább befüggönyözött, hogy mások ne lássák annyira. Itt a jegyem - felállt és az úr kezébe nyomta, aki köpni-nyelni nem tudott, csak érvényesítette és zavartan bocsánatot kérve elrohant.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

|Vér-Kasza|csillagőrző| ExKanadai|Feleség ❤
Várkonyi Zoltán
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. szeptember 23. 19:13 | Link

Lanetta lelkem

[zárt]

Ha a kviddics nem is ölte meg, én akkor majdnem megtettem - gondolja, de nem ad ennek hangot, mert mint említettem nem akar ismét vitát. A kviddics volt az egyik nagy ellentét kettejük között, a másik meg minden más. Elképesztően különböztek egymástól, talán ezért tudta elviselni a lányt Várkonyi. Furcsa, kettős érzése volt mindig, ha róla gondolkodott. Egyfelől kifejezetten irritálta Lala stílusa, másfelől szórakoztatta is, mert más volt, mint a diákok többsége. Úgy volt szemtelen, hogy eközben szerethetően aranyos is volt egyben. Persze ezt soha nem mondta ki. Ha megtudná, elszaladnának vele a lovak. A halhatatlanságos is elintézi ennyivel:
- Hallatlan. - Minden más történés után a melltartóra terelődik a szó, ám mikor komolyabban is hozzálátnának a témához, beállít az a fontoskodó kalauz. Várkonyi nem tudta, hogy mit fog reagálni a lány, elvégre akár ki is penderíthette volna őt innen, de nem tette. Kicsit elcsodálkozik ezen, de levonja a tanulságot. Lala biztosan nem gyáva, hogy megtegye, ha akarta volna, vagyis nem akarta. Ez elégedettséggel tölti el barátunkat, aki ismét mellé huppan a bőr ülésre. Kezd iszonyú meleg lenni a kupéban. A behúzott rolók és függönyök megtették a hatást, kizárták a levegőt a kis helyiségből. Az is lehet, hogy csak Várkonyit verte ki a verejték, de mintha lázban égne az egész teste, annyira forrónak érzi a helyzetet. Összezárva egy pici lyukban egy ...ne is folytassuk. Idáig tabu volt, és tulajdonképpen még most is az. Rekedten szólal meg.
- Szóval hol is tartottunk? Tetszik a melltartója. Nekem adja? - Egy kis szünet után, ami alatt Lala vagy válaszolt vagy nem, valaki szinte feltépi a kupé ajtaját újra. Tanerőnk zavartan rebben arrébb fél métert, és vészjósló tekintettel mered az újabb betolakodóra, aztán a lányra.
- Mekkora itt a forgalom. Mit akar? - förmed rá a szendvicses fiúra, akiben egyik tanítványát ismeri fel.Negyedikes volt tavaly, biztosan itt talált nyári munkát.
- Izé...Jó napot Tanár úr! Szia! - köszön a tanárnak, aztán vigyorogva Lalának.
- Son-kás, kő-rözöt-tes, ubor-kás, szalá...- Gyorsan elhallgat, ahogy meglátja villanni Várkonyi szemeit. A férfi a lányhoz fordul.
- Kér valamit? -
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Vér Lanetta
INAKTÍV


Tancinéni
offline
RPG hsz: 278
Összes hsz: 2226
Írta: 2017. szeptember 23. 21:00 | Link

Várkonyi


Épp felelne, mikor az ajtó nyílik. Nem emlékezett rá, hogy ennyire forgalmas volna egy ilyen eldugott helyen lévő kis kabin, aminek ráadásul mindene le lett takarva, hogy még véletlenül se lehessen belátni, azonban a férfi arcán remekül szórakozott.
A fiút még ismerte is, boldogan intett oda neki és a nevén szólítva köszönt oda elégedetten. Nem sokat beszélt a navinés sráccal, de régebben volt egy két közös ismerős aki által tudtak pár szót váltani, ha épp oda került a sor.  Meg talán egyszer egy csók is elcsattant közöttük mikor üvegeztek egy nagyobb társasággal a faházikóban kijárási idő után.
- Ami azt illeti igen - vigyorodott el bájosan. Különben nem volt éhes, csak a férfival játszadozott egy kicsit. Jó hosszan ecsetelte, hogy miféle szendvicset is enne, milyen feltétekkel, szószokkal, még a kenyeret is megóhajtotta választani, csak, hogy húzza az időt kaján vigyorral ajkán.
Mikor pedig végül megkapta elégedetten huppant vissza az ülésre, megigazgatva kicsit a szakadást ruháján.
A fiú hamar kiment ezután és újra kettejüké lett a kabin, azonban a lány most már egészen magabiztos lett ahogy a férfi felé pillantott.
- Ahogy látom, inkább magában maradt a bájitalból valamennyi. A melltartóm a helyén marad, túl sokan járnak-kelnek ahhoz, hogy levegyem. - kacéran somolygott, hátradőlt és a férfire emelte tekintetét.
- És hova tart?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

|Vér-Kasza|csillagőrző| ExKanadai|Feleség ❤
Várkonyi Zoltán
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. szeptember 23. 21:55 | Link

Lanetta lelkem

[zárt]

Enyhe sárga színben játszik szegény áldozat tanár úr. A fiatalok láthatóan jól szórakoznak, ő meg kissé háttérbe szorult, ezért visszaül a helyére, és előveszi az unalmas, de vaskos kötetet. Látszatra olyan, mintha olvasna, pedig a fülei nyitva, minden érzéke a lányra állítva és figyel. Lala rendel. Oregánós bagett, tex-mex szósz, dupla sajttal, hagyma nélkül. Némi sonka, sok saláta és uborka, paradicsom, majd az egész enyhén meggrillezve. Köszöni szépen, csacsogja, közben vidoran villogtatja a szemeit a fiúra. Pedig fejletlen, nyüzüge, alacsonyabb, mint Lala, idétlen feje van, még a szőrzete sem indult meg, szóval silány minőség. Magában morgolódik, arcán azonban az unott nyugalom tükröződik, csak szemében csillog a féltékenység apró lángja. Csak akkor enged fel némileg, amikor a fiú végre távozik. Puszit dob még végezetül a lánynak, Várkonyi pedig egy virtuális nyilat küld utána, egyenesen a háta közepébe. Mikor az ajtó becsukódik végre, ő még mindig olvasást tettet. Foghegyről veti oda a válaszokat.
- Én nem ittam belőle, magával ellentétben. - Ennyivel le is rendezi a témát. Ha nem veszi le a melltartóját, hát nem veszi le. Nem is gondolta, hogy tényleg levenné, ő lepődne meg a legjobban, ha megtenné.
- Már mondtam, hogy Egerbe. Megütötte a fejét? Csillagászati konferencia lesz. - A vonat pöfögése lassul, a vagonok egymáshoz ütődnek, fékcsikorgás hallatszik, lassul a szerelvény. Állomáshoz érkeznek, a vonat megáll. Lábak dobogása hallatszik a folyosón.
- Ismeri azt a fiút? - tér a lényegre, ami ott zakatol az agyában. Érzi, nem tudja biztosan, de azt súgják az ösztönei, hogy több van a srác és Lala között, mint barátság és diáktárs viszony. A lábdobogás erősödik, hangok hatolnak a lezárt fülkébe. - Vigyázz magadra Jenő! Írjál! Puszild meg helyettem is anyut! - Kis idő múltán újabb behatoló tör a kabinba. Fejét bedugva az ajtón megkérdezi.
- Szabad ez a hely? - int fejével az ajtó melletti egyik ülésre.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Vér Lanetta
INAKTÍV


Tancinéni
offline
RPG hsz: 278
Összes hsz: 2226
Írta: 2017. szeptember 24. 23:32 | Link

Várkonyi


- Nekem se lett tőle semmi bajom, kicsit kiütött ennyi az egész - vonta meg hamar a vállát, kissé túl gyorsan vágva rá a dolgokat, de azért tényleg igyekezett leplezni ezt a kis hazugságát, mert ha a férfi tudná, hogy mindent tud, akkor aztán talán a világnak is vége lenne.
- A konferenciát is mondta? - pillogott fel Lala, ez az apró részlet vagy nem jutott el a füléig az előbb, vagy nem is volt benne, de az előbbi épp oly lehetséges volt folytonos figyelmetlensége miatt mint az utóbbi.
A következő kérdésre azonban a megszokott komisz vigyor ismét elővarázsolta a leányzó szemfogait, a férfivel szembe fordult és mielőtt válaszolt volna alaposan végigtanulmányozta az arcát és le sem vette róla szemét míg beszélt, hogy minden apró változást és rezzenést meglásson.
- Eriket? Persze, hogy ismerem. Nem jött rá? Különben magának is kéne ismernie, négy éve tanítja őt és kitűnő asztrológus palánta, bár navinés így nem csodálom, nála csak egy levitás lehetne szorgalmasabb - kicsit kivárt, az ajtóra tekintett és mélyet sóhajtott - Bár csókolni nem tud...
Szemei hamar visszavándoroltak a férfire, hogy lássa a reakciót, de mindezt elrondította az, hogy valaki bedugta fejét.
Fiú volt, ha nem is a bagolykőn diák, de valahol bizonyosan, mert alig múlhatott el tizennégy, béna pattanásos pofája volt és akkora fogai, amit egy nyúl is megirigyelhetett volna, no meg olyan távol, hogy két ország adóját lett volna köteles fizetni a kölyök.
Legszívesebben a lány csípőből rávágta volna, hogy nem, de helyette Várkonyira pillantott.
- Nem emlékszem, az előző utasok leszálltak vagy csak a mosdóba mentek ki? - kérdezte mézes- mázas hangon, ezzel az úrra terelve a választást.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

|Vér-Kasza|csillagőrző| ExKanadai|Feleség ❤
Várkonyi Zoltán
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. szeptember 25. 09:56 | Link

Lanetta lelkem

[zárt]

- Kicsit kiütött, ennyi az egész - utánozza a lány hanglejtését, stílusát, túlkarikírozva az egészet. Közben azon gondolkodik, hogy valóban nem emlékszik semmire? Ha nem maradt meg emlék sem abból az estéből, akkor akár emlékeztethetné is....talán. Tekintete az ajkaira vándorol, aztán lejjebb a ruha kivágásból kikandikáló fehérneműre, ahol jó hosszú ideig meg is állapodik. A könyvet leengedi az ölébe, hogy takarja, azt amit nem szívesen mutogatna. Viselkedése zavart lesz, idegesen köhent párat, mielőtt újra beszélni kezd. Hangja színtelen és száraz. Nem szándékozik elárulni a gyenge pontját a lánynak.
- Nézesse meg a fejecskéjét! - Csak ennyit közöl vele, pedig biztos benne, hogy a csillagász konferenciáról nem beszéltek. Igazából nem is kellett volna megemlítenie, de már késő bánat, kimondta, visszaszívni nem tudja. Kedélyei lenyugodtak valamelyest a lenti tájékon, így a lelki egyensúlya újra a régi. Sokkal kényelmesebben is érzi magát, nem kell feszengenie, és a tekintete is el tud szakadni az intim látványtól. Hallgatja Lala csacsogását Erikről, aki egyáltalán nem tehetséges asztrológiából, különben megjegyezte volna a nevét. Ezek szerint a csókban sem, nagy lúzer lehet. Nem ad hangot gondolatfoszlányainak. Egy ilyen Erik féle népség nem érdemel annyit. Csak mélyet horkant, ami jelenthet akármit is. Most leginkább azt, hogy a sárga ördög megint gyökeret vert a szívében, aztán a gyomrára is áttelepült. ~ Semmi okod nincs rá, elvégre nincs köztetek semmi és nem is lesz ~ korholja a jobbik énje, amire tüstént reagál a másik fele: ~ Akkor se csókolózzon lúzerekkel! Alig bújt ki a tojásból, na. Csak az erkölcseit védem ~ dohogja feldúltan. A jobbik énje azonban nyomban leoltja: ~ Szánalmas vagy és az is maradsz. ~ Ezzel befejeződik az ádáz belső harc, amiből Várkonyi mindenképpen vesztesen kerül ki. Mélyet sóhajt és elhatározza, hogy elássa magát jó mélyre. Ekkor kukkant be az ajtón egy nála is szánalmasabb figura, aki megfelelő alanynak látszik  bosszúra, pláne, hogy a lány rábízza a választást, beengedik-e a kupéba vagy sem. Apró gonosz fény villan a szemében, arcán azonban földöntúli mosoly árad szét. Hasonló mézes-mázos hangnemben, mint imént az extanársegéd, átveszi a döntést.
- Ó,...igazán sajnálatos, de az foglalt. Egy hely szabad csak, közvetlenül a hölgy mellett, középen. - Meg sem várja, hogy a fiú beküzdje magát a felkínált helyre, újból magához ragadja a szót.
- Azon fecsegtünk éppen a kisasszonnyal, hogy a szendvicses fiúcska jól csókol-e. Sajnos nem jutottunk dűlőre, mert nincs elég tapasztalata ez ügyben. Lenne összehasonlítási alap? - Azonmód felugrik, mintha ez lenne a dolga, hogy segítsen a srácnak feltenni a csomagját. S mivel ő vagy három fejjel magasabb a jövevénynél, a legfelsőt is eléri, oda helyezi a pakkot. Megfogja a vállát, majd lenyomja a szerencsétlent a lány melletti ülésre, majdnem Lala ölébe, ha az odébb nem csusszan. Leül velük szemben és előveszi legbűbájosabb mosolyát.
- Nos? -
Utoljára módosította:Várkonyi Zoltán, 2017. szeptember 25. 10:16 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Vér Lanetta
INAKTÍV


Tancinéni
offline
RPG hsz: 278
Összes hsz: 2226
Írta: 2017. szeptember 25. 20:13 | Link

Várkonyi


- Ha annyi galleonom lenne, mint ahányszor ezt mondta gazdagabb lennék, mint a szüleim - kacagott fel jókedvűen, nem vette magára a dolgot, hiszen folyton hasonló mormogásos utalásokat tett az úr és lám mégis maga mellett tartotta, tehát annyira rossz még sem volt, hogy minden pimaszsága és baja ellenére is nem rúgta ki őt páros lábbal.
A férfira bízta a döntést, nem akart kipaterolni mindenkit mint ahogy szerencsétlen kalauzzal tette, s mikor Várkonyi kiejtette a foglalt szót teljes megelégedettséggel dőlt hátra a helyén, teste belesüllyedt a furcsa, bársonyszínű anyagba.
Azonban a boldogság nem volt hosszú életű, mikor meghallotta a mondat második részét értetlen képpel pillantott az úrra. Már ez is hallatlan volt, borzadályos, hiszen nem volt éppen ínyére a lánykának, hogy ott nyomorogjanak hárman, de úgy tűnt a kedves tanár úr még tudta tetézni a dolgokat.
Kelletlenül arrébb csúszik, hogy ne rá pakolják a jövevényt s mikor egy nem túl kedves pillantást vet amarra, az hamar arrébb is csusszan, jó nagy helyet hagyva kettejük között. Lala szemei sokféleképp tudtak csillanni, volt mikor bájosan és ellenállhatatlanul csábítóan, de volt, mikor fenyegetően és gyilkosságot ígérve, s mikor hasonlóan villant a női szem, akkor minden férfi fejét behúzva hátrált, ez a kölyök nem különben.
- Igazság szerint semmiféle dűlőre jutásról nem volt szó, mert vita sem kerekedett, egyszerű kijelentés volt a magam részéről. Az Úr csak azért hozta fel, mert majd megeszi a sárga irigység, s ezzel akar cukkolni engem, hisz vagy engem akar, vagy mert a fiúra féltékeny és a kis vézna testére. Nos, elárulná kedves barátunknak melyik igaz magára? Ne mondja, hogy egyik se, olyan opció nem létezik. - Ha Várkonyi keményen játszik, ő is be fog keményíteni, ajkain kedélyes, szelíd mosoly ül, de szemei ravaszul somolyogtak a szemben ülőre.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

|Vér-Kasza|csillagőrző| ExKanadai|Feleség ❤
Várkonyi Zoltán
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. szeptember 27. 11:55 | Link

Lanetta lelkem

[zárt]

Látszik a kis vézna srácon, hogy a legszívesebben inkább a pokol tüzére kívánná magát, mintsem ebbe a kupéba, e közé a két őrült közé, de csak megszeppenten ül, minél távolabbra húzódva Lalától, és tekintetét, igyekezve kontrollálni. Bizony a fiúcska sem veti meg az ingyen látványt, amihez különösképpen még kukkolnia sem kell, hiszen majdnem az orra is odaér. Hát Istenem, kicsit Cyranora hajaz a legényke. Arcán még jobban kiemelkednek a tini kor jellegzetes pattanásai, ezt még erőteljes izzadással is megfejeli. Biztosan a tenyere is lucskos, amit Várkonyi nyomban ki is próbál.
- Be sem mutatkoztunk önnek - duruzsolja, és hatalmas markát a fiú elé tolja.
- Várkonyi Zoltán vagyok. A kisasszony pedig Lanetta - mutat a hölgyeményre, sőt biztatja is.
- Nyújtson kezet maga is az úrnak, ne legyen udvariatlan! - kérleli a lányt, miután ő maga már elvégezte a kézfogást. Nem tévedett, a srác keze undorítóan nyálkás és hideg. Tanerőnk előveszi a zsebkendőjét, és hosszú perceken keresztül igyekszik megszabadulni a nyálkától. Miután késznek ítéli a dolgot, a használt zsepit a lány felé nyújtja, fejével intve, hogy vegye csak el nyugodtan, neki már nem kell. Közben hallgatja volt diákja monológját, és szinte azonnal ráköti beszéde fonalát, ahogy a másik levegőt vesz.
- Jaj, drága! Úgy látszik a kor nem hozza meg automatikusan a felnőttséget, mert még mindig hisz a mesékben. Azt képzeli, hogy én vagyok a maga hercege fehér lovon, csak azért mert eltűrtem a gúnyolódásait? Ne álmodozzon Csipkerózsika! A maga hercege ez a fiú, itt! - Azzal a halott sápadt kölyökre mutat, aki kettejük viharában már lassan a kárpitba olvad. Egyre sűrűbben néz fel lopva a magasban heverő bőröndjére, már Lala intim részei sem kötik le a figyelmét. Idegesen kapkodja a fejét, nyakát behúzva csendben ül. Arcán a "Hova kerültem?" kérdés fogalmazódik meg, az izzadtság már szinte folyik róla patakokban. Két kézzel markolássza az ülés szélét, hogy bármelyik pillanatban felugorhasson, ha ezek itt ketten rávetnék magukat.
Utoljára módosította:Várkonyi Zoltán, 2017. szeptember 27. 11:59 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Vér Lanetta
INAKTÍV


Tancinéni
offline
RPG hsz: 278
Összes hsz: 2226
Írta: 2017. szeptember 27. 21:53 | Link

Várkonyi


Lala nem szokott jött-ment embereknek kezet nyújtani, így most sem volt igazán szándékában, de Várkonyi felkérésére valamiért ízetlenül, de megtette. Maga sem értette miért, már nem tartozott az úrnak semmivel, nem volt többé segéde, csak egy egyszerű utas a másik utas mellett, akik véletlenül ismerték egymást.
A kéz érintése nem volt kellemes, de nem fintorodott el, nem alázta meg ezzel a fiút, meg különben is már hozzászokott nemesi körökben, hogy az ilyesmi, ha nem visel kesztyűt az ember, előfordul.
A zsepit is éppen ezen okból nem fogadta el a lányka, mert illetlenségnek találta, tehát inkább titkon, az ülésbe kente azt, ami ráragadt tenyerére, a férfi felajánlott zsebkendőjéről pedig tudomást sem vett.
- Hogy képzeli! - felállt a helyéről, tajtékzó dühvel, ruhája tengerként gyűrűzik körülötte és pár lépéssel már a férfi előtt is állt, csípőre tett kézzel, előre hajolva, hogy egészen az arcában legyen a másiknak. - Nem képzeli, hogy csitriket választok magamnak hercegül?! Ha ilyenek a hercegek inkább hagyjanak aludni. De maga is hagyjon, tapló és neveletlen, bizonyára minden gyengédebb érzésem csak a bájital utóhatása! Elmentem! - azzal már ki is viharzott a kis helyiségből, hogy a folyosón szívjon egy kis levegőt, a szerelvény végéhez sétált, ami csak alig pár lépésre volt az előbb elhagyott fülkétől és háttal mindennek nézte az elsuhanó tájat, próbálva felhevült testét és zakatoló szívét lenyugtatni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

|Vér-Kasza|csillagőrző| ExKanadai|Feleség ❤
Várkonyi Zoltán
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. szeptember 28. 14:04 | Link

Lanetta lelkem

[zárt]

Várkonyit kupán csapásként érték a lány indulatos, de őszinte szavai, leginkább az a fél mondat, amiben az érzelmeit ecsetelte. Nem kap lehetőséget a szólásra, csak tátog, mint hal a szatyorban. Tehetetlenül nézi, ahogy a lány kiviharzik, és jobb ötlete nem lévén, haragos nyilakat lövell a fiú felé a tekintetével. Még olyat is mormog az orra alá, hogy az egész a siheder hibája meg, hogy a balsors vezérelte ide, pont az ő kupéjukba. Hol tartanának már a melltartós projekttel, ha a kis taknyos nem rondít bele a diskurzusukba. Hogy a fene vinné el és hasonló cifra káromkodások hagyják el a száját. Szegény, jobb sorsra érdemes fiúcska, a szivárvány összes színében játszik, a sötét lilától a hófehérig, ám szólni nem tud ő sem. Szája hangtalanul mozog, talán sátánűző formulát rebeg a vehemens tanárra. Várkonyi a továbbiakban ügyet sem vet rá, hanem becsomagolja vissza a csíkos pizsamát, hóna alá csapja a kis poggyászt, feltépi ő is a fülke ajtaját, majd körülkémlel a folyosón. Mikor meglátja Lalát a vonat végében, elindul feléje a bőrönddel. Odaérve megpihen, aztán elkapja a lány derekát, és szenvedélyesen megcsókolja az ajkát.
- Bocsánat, de nem értettem...mit is mondott az érzéseiről? - Mintha mi sem történt volna lezseren a falnak dőlve mosolyog kedélyesen a lányra, még akkor is, ha esetleg az akció jutalma egy pofon lett volna.
- Semmi jelentősége gondolom, csak tényleg nem értettem tisztán. - Közben a háttérben, egy halálra vált tizenhat éves srác oldalog ki az elhagyatott kupéból. Hátát a falnak vetve surran, minél messzebb a két őrülttől. A kalauznak magyaráz a párocskára mutogatva, aki csak legyint egyet. Nem lesz bolond beleavatkozni. Drágább annál az élete. Közben Várkonyi és a lány, mintha beszélgetnének. Messziről csak foszlányok vehetők ki.
- Én átköltözöm másik fülkébe, ha gondolja átjön maga is, vagy visszamehet az üres kupéba. Magáé a döntés. -
Ezzel elindul, hogy új helyet keressen magának.
Utoljára módosította:Várkonyi Zoltán, 2017. szeptember 29. 03:38 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Vér Lanetta
INAKTÍV


Tancinéni
offline
RPG hsz: 278
Összes hsz: 2226
Írta: 2017. szeptember 29. 23:42 | Link

Várkonyi
Zárás


Nem számított arra, hogy Várkonyi utána fog jönni, így mikor maga mögül lépteket hallott, a kalauzra gyanakodott, aki azért jött oda, hogy leszidja, mivelhogy nincsen kabinban. Már el is kezdett a lány agyalni valami csípős dumán, amivel elkergetheti a kellemetlen alakot, mikor a léptek megálltak és halk sóhaj tört magának utat. Meglepetten pillantott hátra válla felett, azonban épphogy rájött, hogy volt tanára volt mögötte, mikor erős ujjak megragadták a derekát és ízes ajkak az ajkaihoz préselődtek.
Köpni-nyelni nem tudott, bár egyik sem lett volna szerencsés, meglepte az, hogy a férfi ilyesmit tett, s az első reakciója azonnal az volt, hogy visszacsókolt, majd észrevéve magát gyengén, de megpofozta a férfit és elhátrált tőle.
Még mindig ott volt az, amit a fülkében mondott neki az úr. A kérdésre azonban akármennyire is pipa volt, nem tudott nem elvörösödni és elnézni azokról az élénken csillogó, kék szemekről.
- én....hát én... - makogott zavartan, hiszen amit mondott az teljes mértékben igaz volt és úgy tűnt a férfinek sem semleges, de ez a tény annyira megdöbbentette őt, hogy kiapadt a folyton lepcses szájú lányka szókészlete.
Mire észbe kapott Várkonyi megfordult és elindult a folyosón. Hallotta mit mondott és ujjai lassan hevesen lüktető szíve fölé emelkedtek. Azonnal visszarohant a régi fülkébe és lekapta a bőröndöt a felső polcról majd kirohant a kupéból, hogy kövesse a férfit és átköltözzön az úr mellé.
Már el is indult, határozott léptekkel, magában halványan mosolyogva, mikor hirtelen ledermedt és rájött, hogy nem figyelte meg, hová is ment be az úr. Zavartan fordult körbe tengelye körül, de a sötétített ablakokon nem lehetett látni semmit sem, az összesbe be kellett volna nyitnia ahhoz, hogy megtalálja Várkonyit.
Talán meg is tette volna, volt akkora elszántsága, de egy újabb meglepetés érte őt, fivére hangja háta mögül. Álmossal általában hideg viszonyt ápoltak egymással, de ez azzal is járt, hogy a fiú szerette maga mellett tudni kishúgát és cukkolni mindenféle beszólással.
S mikor meginvitálta a maga fülkéjébe Lalát, a lány nem tudott nemet mondani, szülei ugyanis borzalmasan fel lettek volna háborodva, ha megteszi, így magában hőbörögve ugyan, de kénytelen volt hagyni, hogy az aki az előbb megcsókolta, egy másik fülkében üljön, tőle távol.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

|Vér-Kasza|csillagőrző| ExKanadai|Feleség ❤
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2017. október 2. 22:48 | Link

Az én északim
Zárt

  A vasút felé tartott. Régi, megszokott módon húzta maga után a több kilós bőröndöt, nem volt szüksége mágiára. Nem volt számára még mindig annyira megszokott, hogy a hétköznapi dolgokat is azzal oldja meg.
  Előbb jött. Még csak kisebb csapatokba verősve álltak mindenfelé az emberek. Nehéz volt ez most a szőkének. Ha két évvel ezelőtt mondják, hogy azonnal el kell mennie egy másik országba, azonnal ment volna, mindent hátrahagyva. És pontosan ezt is tervezte, amikor kiment Amerikába. De most volt akihez kötődött, és a fiú miatt maradt volna. Igazából nem is kérte volna meg Kolost, hogy szóljon pár szót az érdekében, ha látta volna a jövőt, és azt, hogy North látványa nem egy újabb tőrdöfés lesz a szívébe.
  A fiútól még előző este elbúcsúzott. Nehéz volt, de a szőke azt is tudta, hogy nem bírta volna az embertömeget, ami pár percen belül fog keveredni a pályaudvaron. És nem is kérte volna erre. Egyedül azt kötötte a lelkére, hogy vigyáz magára, amíg távol lesz.
  Félt. Súlyként telepedett a mellkasára az érzés. Rettegett attól, ami Romániában várja, de még jobban attól, hogy vajon a kapcsolatuk megmarad-e ez után is. Hiszen elképzelhető, hogy North addigra talál mást magának. Vagy csak a kapocs gyengül meg köztük.
  Ezekkel a gondolatokkal telve várta a vonat érkezését.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Itt járt Lala Rolleyes
North West
INAKTÍV


Drámakiráály
offline
RPG hsz: 119
Összes hsz: 707
Írta: 2017. október 9. 20:24 | Link

Conroy, hiányozni fogsz...


Elbúcsúztam a lánytól és úgy tettem, mint akit nem fog megölni a távolság és nem jelent gondot élni nélküle, még ha csak - a szavai szerint - pár hétig lesz is ez az állapot.  
Egész este kattogott a fejem, a lány arca valahogy nem akart eltűnni szemeim elől és a félelem sem szívódott fel tüdőmből és gyomromból, az elvesztése túl intenzív volt.
Nem bírtam magammal, folyton az órát lestem, fel és alá járkáltam, kezemben a harmadik, borzalmasan összecsapott kávéval és számoltam vissza, amíg egy városban, egy országban leszünk, pedig nem akartam. De az agyam magától közölte velem az információt, mintha csak stuccolna, kötekedne velem, amiért annyi évig elnyomásban tartottam.
Végül nem bírtam tovább, nem érdekelt a hideg, egy szál pólóban vettem meg az irányt a vasútállomás felé, hogy láthassam még őt, mielőtt felszáll arra az átkozott masinára és örökre eltűnik előlem, illékony, szőke fürjeivel együtt.
Nem állt szándékomban felfedni magam előtte, elvégre egyszer már elbúcsúztunk egymástól, egész este velem maradt, kéz a kézben, tehát értelmetlen lett volna megmutatkoznom előtte.
Sokan voltak, mindenki össze-vissza ment, a maga feje után, mással nem is igen törődve, csak egy-két anya rángatta maga után kölykét, hangosan ecsetelve, hogy már megint el fognak késni és, hogy amúgy is hogy öltözött fel és, hogy máskor el se fog vele indulni.
Nadrágom zsebébe rejtettem ujjaim, a vékony, de annál tartalmasabb bájital nyakát megmarkolva, s mély levegőt vettem. Kezdett előjönni a tüdőmet szorító érzés, ahogy egyre többen csapódtak belém és egyre többen tolták át nyomorultul ócska bőröndjüket Ramseyn.
Scart kerestem szememmel, s közben igyekeztem azt tenni, amit egykor a pszichológus mondott, annak a pár alkalomnak az egyikén, mikor hajlandó voltam elmenni, South "halála után ".
Újabb és újabb mély levegőt vettem és próbáltam kizárni fejemből a zajt, a testeket, a fejeket, igyekeztem azt a képet látni, mikor senki sincs a megállón, ürességet, kihaltságot, egyedül a nap süt békésen és a megrepedt csempék beleágyazódott földrétegéből bohókás ibolyák dugják ki képüket, mielőtt a bakancsom talpa felfalná őket.
Azután megláttam őt. Ajkam apró O betűre akadt, lépteim megszakadtak. Nekem háttal állt, de nem kellett látnom arcát ahhoz, hogy tudjam, ő volt az. Zavartan figyeltem őt, apró vonásait, megtámaszkodva az egyik oszlopban és körülöttem lassan minden kellemetlen alak légemberré foszlott.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

#burzsuj #jégangyalka # legjobb tul.:East öccse
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2017. október 10. 23:05 | Link

Az én északim
Zárt

  Ott ácsorgott a peronon. A szél bele-bele kapott hajába, és lágyan húzta arca elé a tincseket, hogy ezzel is felhívja a lány figyelmét magára. Vagy talán más valakire. Ugyanis így kénytelen volt a szőke ideges mozdulattal arrébb túrni rakoncátlan fürtjeit, és egy pillanatra kizökkennie mélabús bambulásából. Ezzel egyidőben pedig eltekintett jobbra - hogy megnézze jön-e a vonat -, majd ba...
  North ott állt nem is olyan messze tőle. Teljes életnagyságban, kissé fáradt, mégis vizslató szemekkel. Tekintetük egy pillanat alatt megtalálta egymást, majd a szőke csomagját hátrahagyva szaladt oda a fiúhoz, és belevetette magát a karjaiba. Gyors csókot lehelt ajkaira, mint akiknek nincs sok idejük, majd aggódva eltolta magától, és felmérte a környezetüket.
  - Mit keresel itt? Nem kéne itt lenned - csóválta a buksiját, bár azért megmelengedte a szívét, hogy North ezt megtette érte. - Az emberek, meg a... - tanácstalanul nézett a fiú szemébe, mert tudta, hogy azokat az íriszeket már nem láthatja sokáig, mégis ő maga akarta megrövidíteni ezt az időt. Mardosta a belsejét az érzés, hogy véget kell vetnie ennek az idillnek, de ott volt mellette a féltés. Hiszen soha nem akart rosszat a fiúnak, mindig inkább védte őt. Egy ember, akiért Scarlett Conroy mindent feladott volna. És ahogy ebbe belegondolt a szőke, egy újabb lehetetlen ötlet ugrott be neki.
  - Talán le kéne mondanom az egész utazást! - jelentette ki határozottan. Hiszen félt elmenni, félt mindent itthagyni, akkor meg miért tette volna? Ha van más lehetőség, akkor nem kéne a bizonytalant választani. Egy épeszű ember nem így tenne.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Itt járt Lala Rolleyes
North West
INAKTÍV


Drámakiráály
offline
RPG hsz: 119
Összes hsz: 707
Írta: 2017. október 29. 19:32 | Link

Conroy, hiányozni fogsz...


Amikor Scar észrevett majdnem sarkon fordultam és elrohantam. Ezt kellett volna tennem, de valahogy nem működtek lábaim, gyökeret vertek és megvárták, míg a lány karjaim közé omlik. Ujjaim parancs nélkül túrtak hajába, a csókra ajkaim azonnal feleltek üdvözlő csókkal.
- Én csak... én... hát...nem tudom - vallottam be zavartan, félre húzva tekintetem az egyik megállóoszlop sarkára szegezve, hogy még véletlen se az emberekre vándoroljon szemem.
Csak akkor tekintettem újra a lányra, mikor megszólalt, de ujjammal rögvest meg is állítottam beszéde közben, mert még az említésre is felfordult a gyomrom és egyik kezem becsúszott a zsebembe, megmarkolni az üvegcsét.
- Kérlek ne, ne juttasd eszembe mindezt, kevés hiányzik, hogy átcsússzak azon a bizonyos vonalon... - suttogtam, mintha így majd sokkal kevésbé lesz reális a dolog, mintha fennhangon ejtettem volna ki.
- Talán...- tudtam, hogy ez egy lehetőség a lány számára, egy nagy lehetőség, ami sohasem fog talán visszatérni, de túl önző voltam ahhoz, hogy azt mondjam, mennie kell, el kell hagynia, hónapokig ne is lássam, ezt nem voltam képes neki mondani, tehát azt mondtam, amit én akartam, saját magam helyeztem előre, nem őt.
- Lehet még nem állsz készen. Vágod, hogy a sárkányok nagyon veszélyesek? Oké, hogy a rellonban is vannak zakkant kölykök, de ezek állatok. És ha bajod esik? Meg ki tudja milyenek ott az ágyak? Lehet rosszul aludnál, ebből simán lehetnek később gerinchez fűződő problémák is... - kezdtem sorolni az érveket, melyeket előző este magamba fojtottam. Minden feltört, nem tudtam gátat szabni nyelvemnek.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

#burzsuj #jégangyalka # legjobb tul.:East öccse
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2017. november 15. 12:29 | Link

Az én északim
Zárt

  Mind a két kezét a fiú arcára rakta, és maga felé fordította. - Hey, amíg itt vagyok, nem lesz semmi gond - mosolyodott el, hogy ezzel is bizonyítsa igazát. De ebben a percben eszébe jutott, hogy el kell mennie, és valami sötét szomorúság kezdett rátelepedni a mellkasára.
  Tudta, hogy nehéz lesz, de azt hitte, hogy North támogatni fogja. Ezért érte pofoncsapásként, amikor a fiú megerősítette abban, hogy nem oda való. Arcáról rögtön lefagyott a mosoly. Nem tudta, hogy azért, mert a fiú nem hisz benne, vagy azért, mert így ő maga sem hitte el, hogy képes rá.
  - Az ágy? - ráncolta össze a szemöldökét. Nem értette teljesen, hogy ehhez az egészhez hogy jön oda az ágy. Aztán rájött. North itt akarja tartani. Nem tudta, hogy ez most rossz vagy jó érzéssel tölti-e el, de azt tudta, hogy most az egyszer Northnak kell az erősebbnek lennie.
  - Figyelj... - nézett a cipőjére a szőke egy pillanatra, hogy összeszedje magát. - Azt szeretném, ha... ha kimondanád, hogy menjek el - nézett a végén a fiú szemébe. - Mert én képtelen lennék így itt hagyni téged - harapta be az alsó ajkát, mert összeszorult a szíve. Nehéz volt elmenni, és még nehezebb ilyet kérnie. De most az egyszer muszáj volt. A jövője múlt rajta. S hogy mióta érdekelte ez a szöszit? Nos...talán North óta.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Itt járt Lala Rolleyes
North West
INAKTÍV


Drámakiráály
offline
RPG hsz: 119
Összes hsz: 707
Írta: 2017. november 18. 17:11 | Link

Conroy, hiányozni fogsz...


Lassan bólintottam, bár szavai nem hogy megnyugvással, inkább még nagyobb pánikkal töltötték meg mellkasom, hiszen az, hogy most itt volt nem jelentette azt, hogy öt perc múlva nem lép fel arra a vonatra és tűnik el majdnem egy fél évre. Akkor pedig visszazuhanok oda, ahol körülbelül egy éve voltam, magamban leszek, még csak South sem lesz a közelben, Csinn is valószínűleg kevesebbet jár majd a kastélyba és inkább csak Budanekeresdenen fog tartózkodni.
Pont ezen okból ha alkalmam adódott rá, és adódott, mindent megtettem, hogy itt tartsam, de ő erre csak lekonyuló ajkakkal felelt, úgy tűnt nem erre a válaszra számított. Tudtam, mit akart hallani, csakhogy arra nem számítottam, hogy ezt szóba is fogja fogni.
Elkerekedett szemem és úgy pillantottam rá, mint egy őrültre.
- Azt akarod, hogy hazudjak neked? De én nem tudok hazudni... - hiszen mikor valakinek bemostam feladtam magam, ha South rosszat tett kölyökkorában, beárultam, soha nem falaztam neki, sőt mikor eljöttek érte az aurorok megmutattam, hol kell keresni. Nem voltam képes az igazság ellen tenni, a hazugság pedig hatalmas vétek lenne ezen nézetemmel szemben. Most mégis ezt akarta hallani tőlem a lány, egy megnyugtató hazugságot, amit nem voltam képes kimondani.
- Miért mondanám, ha nem akarom. Inkább maradj velem, majd nyáron elmegyünk, ketten egy hétvégére, körbenézni, megsimogatni a bealtatózott, lefogott sárkányok orrát és majd alszunk borzalmas ágyakon is, vagyis hát te aludhatsz ha akarsz, én inkább nem, mert nagyon be tud állni a hátam... - megmarkoltam mindkét kezét és elkezdtem győzködni, minden bugyuta ajánlgatást felhasználva.
Utoljára módosította:North West, 2017. november 18. 17:12 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

#burzsuj #jégangyalka # legjobb tul.:East öccse
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2017. november 18. 21:45 | Link

Az én északim
Zárt


  - Az nem hazugság, ha azt mondod menjek. Az csak...egy felszólítás - próbálkozott a lány, bár igazából nem tudta eldönteni, hogy melyikük érvelése a rosszabb. Az övé, vagy a fiúé.
  - Voltam már sárkánynézőben. De az nem olyan, mint amikor azokkal az állatokkal kell foglalkoznod. Amikor még veszélyesek, vadak, és neked mégis ott kell lenned és tenned a dolgod. És ez a lehetőség...nem hiszem, hogy lesz még ilyen... - vont vállat a lány. Magyarázás közben annyira látta maga előtt, ahogy majd ő fogja azokat az állatokat a helyükön tartani, talán egy-kettő születésénél is ott lehet. Vagy majd később.
  - A támogatásodra van szükségem - vallotta be egyenesen a szöszi, de továbbra sem tudta eldönteni, hogy melyik a jobb választás. Bár ha jobban belegondolt, ő mégiscsak Scarlett Conroy. Soha nem futamodott meg semmi elől.
  - Remélem tudod, hogy ha nem akartál volna feleségül venni valaki mást, akkor sosem gondoltam volna bele ebbe az egészbe, és most nem... - megjött a vonat, és ezt hangos fütyüléssel adta az utazók tudtára.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Itt járt Lala Rolleyes
Várffy-Zoller Róbert
Tanár, Végzett Diák


-10 pont a Levitának
offline
RPG hsz: 492
Összes hsz: 1991
Írta: 2018. március 18. 09:52 | Link

Kaela Florencia

Várffy-Zoller Róbert Levita házvezető-helyettes. Még szoknom kellett ezt a groteszk kombinációt. Végül csak elvállaltam, gondoltam, miért ne? Az iskola problémáit a gyökerénél kell kezelni, a Levitánál pedig súlyos problémák vannak, amelyek már akkor is megvoltak, amikor diákként jártam a tanodába. Elvileg az iskola legokosabb diákjai járnak ebbe a házba, mégis elfecsérlik a tehetségüket, mert a többségükből csupán picsogó okostojás lesz, nem pedig a világunk jobbításáért tenni tudó, felelősségteljes mágiahasználó. Igen, ide tényleg egy olyan ember, kell, mint én, aki kezébe kezébe veszi a gyeplőt, és nem riad vissza attól, hogy kemény fegyelmezésben részesítse az eltévedőket. Talán még nem menthetetlenek, talán még lehet belőlük valaki, ha én most hajlandó vagyok tenni értük az iskola érdekében. Megszeretni valószínűleg soha nem fogom a Levitát, de a közös, magasztos cél miatt képes vagyok félretenni az ellenérzéseimet. A levitásokat a nem megfelelő közeg rontotta el, amikor még idekerültek, még bármi lehetett volna belőlük. De most végre ráhatással lehetek erre a közegre, és megfordíthatom a rossz irányba tartó folyamatokat. Akik meg nem állnak be a sorba, és már tényleg menthetetlenek, azokat legalább főállásban csicskíthatom. Őket majd Vivi pátyolgatja. Vagy nem.
Egy könnyed sétára indultam a kastély körül, de annyira elmerültem a gondolataimban, hogy csak most tűnt fel, hogy egészen a bogolyfalvai vasútállomásig jutottam. Nem szerettem ezt a helyet, a vasúti szolgáltatás minőségéről megvolt a magam véleménye. Bár a büfében ár-érték arányban egész jó vajsört kínáltak, és a mindenes boltjában is rá lehetett akadni olykor figyelemreméltó termékekre. Úgy döntöttem, hogy ha már itt vagyok, akkor megtekintem a bolt aktuális kínálatát, nézegetni kezdtem hát a kirakott árukat.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

2x Év tanára 2018 & 2019 tavasz-nyár

Legrellonosabb rellonos 2015/16 ősz-tél

Iskolaelső 2012/13 ősz-tél

Az év hajtója 2012/13 ősz-tél

Kérdezz!

Kaela Florencia
INAKTÍV


Being A Princess Is On
offline
RPG hsz: 10
Összes hsz: 10
Írta: 2018. március 18. 10:29 | Link

Várffy-Zoller Róbert

 Annyira izgatott vagyok. Még sosem jártam itt!- pörögtem talán kissé túl izgatottan, mikor a vonat lassítani kezdtem. Bagolyfalva lesz az otthonom egy ideig, szóval olyannak tekintettem, mint az első saját lakást. A szüleim alíg akartak elengedni, de muszáj volt. Nem állíthattak meg, túl sokat akartam tudni.
 Mikor a vonat megállt, csomagokkal megpakolva érkeztem a peronra. Tört magyartudásommal próbáltam megkeresni a kijárat feliratot, de sehol sem láttam, ezért az épület felé vettem az irányt. Ekkor jöttem rá, hogy majd éhen halok! Megpillantottam egy boltot, egyből levágtam a holmim a padlóra. Kissé piszkos volt, de nem nagyon érdekelt, mert kezdett kilyukadni a gyomrom. A pénztárcámat előszedve megrohamoztam a polcokat és mindent, ami belefért a kezembe, próbáltam megvenni. Teljesen megfeledkeztem a nézelődés közepedte, hogy a zsákjaimat az út közepére /szó szerint/ csesztem le mindenemet. Könyvek, ruhák, értékek, amiket bárki elvihetett volna. Észbe kaptam és rohanni kezdtem a kassza felé, de valami megállított. Elestem és mindent elejtettem, ami nálam volt. A könyököm fogtam, mert elég erősen bevertem. Felnéztem és sajnálatos módon nem volt a legjobb látványban részem. Azt láttam, akibe szó szerint belerohantam. Nagyon elszégyelltem magam...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Azt mondják, az őszinteség a szadizmus egyik formája.
Várffy-Zoller Róbert
Tanár, Végzett Diák


-10 pont a Levitának
offline
RPG hsz: 492
Összes hsz: 1991
Írta: 2018. március 18. 10:52 | Link

Kaela Florencia

A főzőüstök egész jó minőségűnek tűntek, erősen gondolkoztam rajta, hogy veszek egyet.  
- Mi a f..? - jött ki a számon, amikor valaki váratlanul belém rohant, majdnem fel is lökött.  
- Hová ez a nagy sietség? - mordultam rá a tettet elkövető lányra, akiről erősen valószínűsítettem, hogy a tanoda diákja. Láttam rajta, hogy elszégyellte magát, így némiképp én is megenyhültem, megúszta, hogy rögtön leátkozzam. A lány megsérülhetett az esésben, legalábbis fájdalmas ábrázattal fogta a könyökét.
- A tanoda diákja vagy, igaz? - kérdeztem meg tőle. Eléggé szétszórtnak és elveszettnek tűnt, mint akinek nagy szüksége van a segítségre, nekem pedig munkaköri kötelességem volt, hogy a diákokat segítsem.      
- Tudsz valami gyógyító varázslatot? - böktem a könyöke felé, ráfért volna az ápolás. Ha esetleg nem tudja magát ellátni, akkor lehet, hogy megkönyörülök rajta és enyhítek a fájdalmán egy varázslattal. Lassan jársz, tovább érsz, tartja a mondás, ha így tett volna a lány, most megspórolhatott volna magának egy sérülést. Meg egy számára kellemetlennek ígérkező beszélgetést velem, mert azok után, hogy durván belém jött, nem fogja megúszni az elszámoltatást.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

2x Év tanára 2018 & 2019 tavasz-nyár

Legrellonosabb rellonos 2015/16 ősz-tél

Iskolaelső 2012/13 ősz-tél

Az év hajtója 2012/13 ősz-tél

Kérdezz!

Kaela Florencia
INAKTÍV


Being A Princess Is On
offline
RPG hsz: 10
Összes hsz: 10
Írta: 2018. március 18. 12:11 | Link

Várffy-Zoller Róbert


- Bocsánat! Bocsánat!-nem gyöztem hajtogatni a záporozó szavakra. A kérdésekre sem tudtam válaszolni, annyira rosszul érintett. Már az első napomon rombolok. Ha várok még egy hónapot, talán az egész varázsvilágot elpusztítom...
-Első éves vagyok és sárvérű. Nem igen tudok varázsolni...- mondtam elkeseredetten. Ezt a legrosszabb kijelenteni. Hogy fogalmam sincs, mit keresek itt.
 A könyököm eléggé sajgott, talán el is tört. Nagyon beütöttem. De az nem annyira érdekelt, mint az, hogy az áruk, amiket venni akartam, körülöttem hevertek. Fel akartam kapni mindet, de túl hirtelen mozduljam. Akkorát üvöltöttem a fájdalomtól, hogy még odahaza is hallhatták. Összerogytam a padlón és lefeküdtem magzatpózban. Könnyek csordultak ki a szememből és végig folytak az arcomon. Felnéztem, hogy még mindig ott áll-e a férfi, de semmit nem láttam a könnyeimtől.
-Tudna segíteni?-fordultam hozzá megalázkodva. Még a strandos esésemnél is jobban égett a fejem.
-Egyébként a holmimért siettem... Szokás szerint elfeledkeztem róla... Bocsánat!!!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Azt mondják, az őszinteség a szadizmus egyik formája.
Várffy-Zoller Róbert
Tanár, Végzett Diák


-10 pont a Levitának
offline
RPG hsz: 492
Összes hsz: 1991
Írta: 2018. március 18. 13:08 | Link

Kaela Florencia

Illedelmesen bocsánatot kért a lány. Mint kiderült elsős, sőt még azt is bevallotta, hogy sárvérű, ezért nem igazán tud varázsolni. Ritka, hogy ezt így kijelentse valaki. Értékeltem az őszinteségét, nem akarta leplezni előttem a tisztátalan származását, tudta, hogy hol a helye. Persze nem szabad megkülönböztetni származás alapján a varázsvilág tagjait, de én speciel büszke voltam az aranyvérű örökségemre.
- Akkor nem csodálom, hogy tehetetlen vagy. De azért jársz most majd az iskolába, hogy megtanulj varázsolni. - jelentettem ki hűvösen, de igazából nem volt semmi ok elkeseredésre, szegény sárvérű, hát ez van.    
- Na, hadd nézem a könyöködet. - szerencsétlen lány teljesen maga alá került, el is sírta magát. Felsegítettem, és leültettem egy közeli padra, a szétszórt cuccait pedig egy gyors varázslattal összegyűjtöttem.
- Nem szép látvány, és biztosan fájdalmas is. De szerencsére könnyen gyógyítható. Hippokrax! - a varázsige hatására a sérülés eltűnt.
- Ma még azért tartsd pólyában a karodat. Ferula! - szóltam, és egy csinos kis sínkötés jelent meg a lányon.      
- A iskola egyik tanára vagyok, a nevem Várffy-Zoller Róbert. - mutatkoztam be. A sárvérűsége miatt valószínűleg még nem hallott rólam, hiába voltam a varázsvilágban ismert személy.
- Most akkor már beszélhetünk a büntetésedről, amiért másokat is veszélyeztetve, ész nélkül rohangáltál. Melyik házhoz tartozol? - kérdeztem meg, mikor már kissé megnyugodott a lány.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

2x Év tanára 2018 & 2019 tavasz-nyár

Legrellonosabb rellonos 2015/16 ősz-tél

Iskolaelső 2012/13 ősz-tél

Az év hajtója 2012/13 ősz-tél

Kérdezz!

Kaela Florencia
INAKTÍV


Being A Princess Is On
offline
RPG hsz: 10
Összes hsz: 10
Írta: 2018. március 18. 14:17 | Link

Várffy-Zoller Róbert

Segített... Teljesen megdöbbentem. És nem szidott le elsőre. Egy szép kis kötést kaptam, miután eltüntette a sérülésem. Az áruk is összeszedődtek. Biztos voltam benne, hogy megöl.
-Melyik házhoz tartozik?- jött a végzetes kérdés... Jaj! Mégis meghalok-gondoltam magamban. Teljesen elszíntelenedett az arcom. Elkezdtem fázni és hirtelen, kiszáradtam, mintha nem sírtam volna egy éve. Nem tudtam, feleljek-e, vagy hallgassak. Hihetetlen, hogy az első napomon belerontok az egyik tanárba. Egy hét alatt a fél tanári kart gyengélkedőre küldöm, magammal együtt... Eddig azt hittem, a zakózásom után megnyugodtam. Aztán rájöttem... Félek!
 Sosem éreztem magam olyan rosszul. El sem kezdődött a tanév, és máris szégyent hozok a házamra... Mi van, ha Ő is ebben a házban volt? Mi van, ha kirúgat...? Hirtelen nem akart kijönni egy hang sem a torkom. Lemerevedve mondtam: -Levita...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Azt mondják, az őszinteség a szadizmus egyik formája.
Várffy-Zoller Róbert
Tanár, Végzett Diák


-10 pont a Levitának
offline
RPG hsz: 492
Összes hsz: 1991
Írta: 2018. március 18. 14:38 | Link

Kaela Florencia

- Levita... gondolhattam volna. Történetesen én vagyok a Levita házvezető-helyettese. - nem állt szándékomban nagyon leszidni a lányt, épp elég baja volt már így is, hiszen sárvérű és levitás egyszerre. De mivel elsős volt, és csak most érkezett az iskolába, legalább próbára tehettem az elméletemet, miszerint ha már a kezdetektől megfelelően neveljük a levitásokat, akkor vihetik valamire az életben.
- Hogy hívnak? - kérdeztem meg, mert még nem is tudtam a lány nevét.
- Sokat kell még tanulnod a varázsvilágról. Azt hiszem, már tudom is, hogy mi legyen a büntetésed. Szeretsz olvasni? - a levitások szinte kivétel nélkül szerettek olvasni. Azt terveztem, hogy egy könyvből kell olvasónaplót írnia, egy olyan könyvből, amiből rengeteget tanulhat a világunkról.
- Amúgy hogyan derült ki, hogy mágiahasználó vagy? - érdekelt a története, a sárvérűeknél egészen mókás sztorik szoktak lenni erről, főleg akkor, ha galibát okoztak ezzel a mugliknál. Muglik, fúj. Mindig kerülget a hányás, ha belegondolok, hogy még mugliismeretet is kell tanulni az iskolában. A legfeleslegesebb tárgy a világon.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

2x Év tanára 2018 & 2019 tavasz-nyár

Legrellonosabb rellonos 2015/16 ősz-tél

Iskolaelső 2012/13 ősz-tél

Az év hajtója 2012/13 ősz-tél

Kérdezz!

Kaela Florencia
INAKTÍV


Being A Princess Is On
offline
RPG hsz: 10
Összes hsz: 10
Írta: 2018. március 18. 15:29 | Link

Várffy-Zoller Róbert

HÁZVEZETŐ??? NEKEM BEFELLEGZETT!!! Teljesen lesújtott a hír.... De nem foglalkozhattam vele, mert kérdezett... Viszonylag sokat, és nem minden emlékeztem, mire magamhoz tértem.
-Kaela... Kaela Florencia vagyok. Szeretek olvasni, de csak olyat, ami kedvemre való, mint a krimi. - Büntetés olvastatni akarsz, igaz? Hidd csak, hogy rosszat teszel ezzel- gondoltam magamban. Kissé lefelé néztem, hogy ne lássa az arcomon, hogy örülök, és valójában nem tud kiszúrni velem. -És eredetileg szőke vagyok...-húztam a számra egy finom mosolyt. Hát igen, egyik reggel hirtelen barnán felébredni, nem a legjobb ráébredés. Tudtam mindig, hogy nincs valami rendben velem, de nem hittem, hogy ennyire... A reakcióját inkább nem akartam látni, mert eléggé nevetséges egy módja volt a varázserőm térbeli megnyulvánulásának. Azt hallottam, mások levernek cserepeket a tetőről meg hasonlók. Ehhez képest az én sztorim Kismiska volt...
 A táskáim még mindig kint vannak az út közepén...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Azt mondják, az őszinteség a szadizmus egyik formája.
Várffy-Zoller Róbert
Tanár, Végzett Diák


-10 pont a Levitának
offline
RPG hsz: 492
Összes hsz: 1991
Írta: 2018. március 18. 22:29 | Link

Kaela Florencia

Kaela még mindig a történtek hatása alatt volt, nehezen tudtam szóra bírni. Bár ebben nyelvi problémák is közrejátszhattak.  Azt viszont jól sejtettem, hogy ő is szeretett olvasni. Nevelő célzattal szabom ki rá a feladatot, de a büntetését így akár még jutalomként is felfoghatja.
- Írtam egy könyvet Barangolásaim a mágusvilágban címmel. Elmész a könyvtárba, kiveszed, elolvasod, és írsz egy olvasónaplót. Röviden ismerteted a fejezetek tartalmát, saját véleményt is írhatsz, ilyesmi. - ez lett volna a nagy büntetés.
- Kapsz két hetet. Szerintem menni fog. Ráadásul hasznodra is fog válni, sokat tanulhatsz a könyvből. - nem kértem lehetetlent, abszolút teljesíthetőnek véltem a kiszabott büntetőmunkát. Ráadásul így még előnnyel is indulhat az óráimon, hiszen amúgy is kötelező olvasmányról van szó.
- Azok ott a te cuccaid? - csak most tűnt fel a gazdátlanul álló poggyászhalom.
- Szólok valakinek, majd segítenek elvinni. - úgy döntöttem, hogy ide fogok küldeni egy felsőbb évest, úgy is szerettem ugráltatni őket.
- Nos, megbeszéltünk mindent. Szia! Még találkozunk! - köszöntem el, enyhe szigorral a hangomban.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

2x Év tanára 2018 & 2019 tavasz-nyár

Legrellonosabb rellonos 2015/16 ősz-tél

Iskolaelső 2012/13 ősz-tél

Az év hajtója 2012/13 ősz-tél

Kérdezz!

Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
offline
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. március 19. 13:06 | Link

Orczy Lőrinc

Ahogy a vonat begördült, nagy kő esett le szívemről. Szóval mégsem álmodom. A vasútállomás impozáns, de nem tűnt elsőre valami nagynak. Már nagyon vártam az iskolát, a tantárgyakat, és hogy használhassam a varázspálcámat.
Vicces, hogy nálunk miképp derült ki a kis különcségem. Épp Csillával és Donáttal játszottunk, minő meglepetés, pont bűvészesdit, és magától lebegett a kártya, pedig mindenki azt hitte, a damil a tettes, amit a trükkhöz használtam.
Persze, én sosem leszek olyan jó ebben, mint Donát, őneki egész jó a kézügyessége.
A kedves boszorkány, aki beavatott minket, hogy mi történik velem, ő még a vasútállomásra is elkísért, felpakolt a vonatra, apáék nem tudtak jönni, apu a munkahelyére lett befogva, anyu meg Csillát vitte pont balett edzésre. Dóra néni vállalta, hogy elhoz, és ha szükséges, felügyelhet rám az iskolai szünetekben, szóval egy plusz bébiszitterem is lett. Nem mintha rászorulna, de neki sajnos nem lehet lurkója, úgyhogy szívesen vendégül lát az apró iskolai szünetekben, nyáron meg természetesen hazamegyek a szüleimhez.
- Hurrá! – csúszott ki számon a gondolatom, amint begördültünk, és leszállhattunk a szerelvényről.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 2 ... 5 ... 13 14 [15] 16 17 ... 26 27 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas tér