35. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Fontosabb időpontok:
  • Szeptember 30: Évfolyamléptetési kérvények leadása
  • Október 01: Megkezdődik az új tanév
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas tér

Oldalak: « 1 2 ... 7 8 [9] 10 11 ... 19 ... 25 26 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Böröczky Zoé
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 175
Összes hsz: 626
Írta: 2015. szeptember 12. 16:25 | Link

Miért kérdem, miért kérdem. Most mit feleljek erre? Az igazat vagy egy kitalált sztorit? Áhh, az igazság mindig jobb.
- Kiskoromban sokat hallottam róla, de egy ideje elfelejtődött. Aztán ma, amikor apa meglátta, hát ezek szerint jól sejtettem, hogy az édesapád, akkor kezdte el megint a mondandóját. És érdekelt, hogy ki lennél.
Vonok vállat, mintha tökre nem érdekelne a dolog, és csak egy furcsaság miatt szólítottam volna meg, de azért bennem motoszkál a kis ördög. Merjek még többet mondani? Ne merjek?
Végül úgy döntök, hogy most nem, és nem is teszem rosszul. Észbe kapok, amikor Lilith a rajzát kéri. Megfogom, még egyszer jól megnézem, mert talán egy ideig nem beszélek az unokahúgommal. Furcsa kimondani. Mindig azt hittem, hogy én vagyok az egyedüli leszármazott a családból. Vagyis tudtam, hogy nem, csak eddig senkivel nem kerültünk kontaktusba. Amióta apa elvette anyát, ... Voltak gondok. És most itt van ő...
- Persze, tessék.
Nyújtom át végül neki, nem tudom, mit mondhatnék vagy mit nem. Én még beszélgetni akarok, de közben meg félek is. Mit szoktak ilyenkor csinálni az emberek? Rászállnak a másikra? Vagy hagyják békében elmenni? Vagy mi mást?
Mivel fogalmam sincs, így én is csak felállok a helyemről, hátha azért még nem kell tőle elszakadnom.
- Jövök veled.
A szemeim nem tudom leszedni óla, ami elég ijesztő lehet számára, de ez van. Nem minden nap történik ez meg senkivel sem, én pedig egyszerre vagyok most boldog, felszabadult, izgatott, csalódott, tanácstalan, pánikolt, meg úgy még ezer jelzőnyi. Túlcsordulnak az érzéseim, főleg, hogy most már a nevét is tudom. De tolakodni sem akarok, amit előbb kellett volna észben tartanom és most már késő.
- Persze csak ha nem gond.
Teszem hozzá, szinte hadarva, és, hogy mindezt bizonyítsam, megállok, mert addig egy lépést sem akarok tenni, amíg nem bólint rá vagy el nem kerget. Ha el is küld, max. másik útvonalon megyek fel a kastélyba. Ismerek már párat...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egerszegi A. Flóra
INAKTÍV


Palacsintahercegnő
offline
RPG hsz: 78
Összes hsz: 515
Írta: 2015. szeptember 21. 13:59 | Link

Nina
A megérkezés napja
Kinézet

- Akkor majd találkozunk, sziasztok! – intek a csajok felé, majd visszaslisszolok a hálófülkémbe. Mindjárt megáll a vonat és a cuccaim ott vannak még, ma lesz a napja, hogy elkezdem a tanulást a mágussuliban, huhúúú! Illetve, csak megérkezem, ma még csak nem lesz tanulás. Jaj, Szonja olyan édes volt, úgy sírt, hogy már nagylány vagyok, cuki volt. Ákos meg csak vállat vont, mert úgyis találkozunk, hát hol itt a testvéri szeretet? Mondtam neki, hogy akkor nem is utazok vele, ő meg erre csak annyit, hogy fogadtak a többiekkel, hogy hány emberrel fogok összeismerkedni. Ő nyolcat írt, ezért kénytelen voltam lehajrázni, mert vagy húsz emberkét megismertem. Először is a kocsiban azt az öt lányt, aztán sétálni mentem. Jó, hát szoros barátság nem kötődött, de azért pár szót váltottam mindenkivel. Az egyik fiú mesélte, hogy neki diszkógráfiája van, vagy mije és nehezen olvas, én meg mondtam, hogy majd a varázsgyógyászok meggyógyítják biztos. Azt mondjuk, nem tudom, hogy mi ez, de mindegy. Szóval a vonat lassítani kezd, én meg összeszedem a cuccaimat, ami nem is olyan kevés. Megvárom, míg mindenki leszáll, aztán elkezdem lepakolni a cuccokat, hát nem nagyon van jelentkező a segítségre, jellemző. Így is apu segített felpakolni, de hát, ha nekem ennyi minden kell. Mert minden időre kell ruha és cipő és különben is, nem járhatok szakadt ruhákban, mert kinéznének a többiek. Szóval háromszor fordulok, mire sikerül mindent leszednem, és még két percig nézegetem, hogy minden meg van-e és senki sem vitt el „tévedésből” bőröndöt. Na, mivel megvan, mind a négy bőrönd, meg hat utazótáska, minden oké. Már csak Nina hiányzik, aki segít elvinni a kastélyban. Pedig nem is nagyon rámoltam össze, csak a legszükségesebbeket tettem be.
- Ninaaaa, merre vagy! – kiáltom el magam, pedig tényleg nagyon nézelődök, de így hátha megtalál majd. – Nina, Nina, Ninaaaa!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egerszegi Nina Viktória
INAKTÍV


félvéla legilimentor
offline
RPG hsz: 602
Összes hsz: 3841
Írta: 2015. szeptember 21. 21:05 | Link

Flóra <3
Öltözék

Ettől a tanévtől kezdve elárasztanak a családtagok szépen, fokozatosan. Beszivárognak az életembe, ezt a folyamatot pedig Flóra kezdi meg, ugyanis ő érkezik meg először. A vonatállomásra érve még rá is érek kicsit sétálni, hiszen legújabb szokásomhoz híven természetesen korábban érkezek, mint kéne. Aztán kisvártatva bedöcög a vonat, én pedig naivan várom, hogy a húgom egy szerény bőrönddel és sporttáskával kivágtasson elém és a nyakamba ugorjon. Aha, meg ahogy én azt elképzelem. Már vagy öt perce benn állhat a szerelvény, mikor már egy rakat ember kijött, a legfiatalabb Egerszegi viszont még mindig sehol.
Ha nem hallom meg a nevem, valószínűleg őrült szitkozódásba kezdek, csak hogy megüti a fülem Flóra hangja. Elindulok felé és ahogy közeledek, rögtön meg is torpanok. Oké, most már egészen világos, hogy a húgom elhozta az egész szobáját, márpedig ennyi cuccal nem fog beférni a Rellonba. Mármint nem a szobába, hanem a Rellonba. Gondterhelten megdörzsölöm arcomat, majd mosolyt varázsolok rá - mert hát mégis csak örülök ám ennek a rosszcsontnak - és egyenesen a leányzó felé veszem az irányt. Útközben kitárom a karomat, hogy ha gondolja, nyugodtan iderohanhat, mert kap egy óriási ölelést. Hacsak Szonja nem mondott neki valamit, biztos vagyok benne, hogy ez rövidesen bekövetkezik és szétölelhetem.
- Na hogy utaztál Sztázi? - ajkam finom görbébe ível, pálcámmal pedig intek a csomagok felé. Mellékesen megegyezve, ilyenkor örülök, hogy van varázserőm, különben minimum két forduló lenne ez a sok holmi kettőnknek. De így csak egy lesz.
- Az a helyzet, hogy ennyi csomaggal legfeljebb hozzám férsz be. Na mi legyen Törpe? A kastélyban szeretnél lakni vagy nálam?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Egerszegi A. Flóra
INAKTÍV


Palacsintahercegnő
offline
RPG hsz: 78
Összes hsz: 515
Írta: 2015. szeptember 21. 22:04 | Link

Nina<3
A megérkezés napja
Kinézet

Na, hol lehet már ez a félvéla? Biztos csábítgatja a pasikat, mert… mert miért ne? A nagy lányok azt szokták, igaz? Nekem nem kéne senki, fújj már! Bleee, az kéne még csak, hogy odarakja a nyálas száját az arcomra, gusztustalan. Viszont Nina meg sehol! Hallatlan! Pedig kiabálok!
- Nina, Nina, Ninaaa – folytatom tovább, előbb utóbb majdcsak jelentkezik valaki, hogy abbahagyjam, hihihi.
És meg is van, már látom a cuki fejét, úgyhogy mindent otthagyva rohanni kezdek felé, és ráugrok, ahogy kell. Jaj, nagyon örülök az én kis nővérkémnek, nagyon hiányzott már!
- Sziaaaa! Hát, itt vagyok, mit szólsz? Szuper volt, megismerkedtem egy csomó csajjal, akik megetettek mindenféle jóval, meg sokat pletykáltunk – a számon a vigyor körbe érne, ha tudna, de azért lemászok róla. Nina felemeli a csomagjaimat a pálcájával és azok felénk lebegnek, de csúcs!
- Azta, de szuper már! – mintha nem láttam volna még varázslatot, úgy csinálom. Pedig apu is és Nina is, ha éppen ott van, néha varázsolgatnak. A kedvencem, amikor madarakat röptetnek egymás felé, és mindenféle trükköket mutatnak be velük.
- Jaj, ne mondd már. Csak a legszükségesebbeket hoztam – csinálok egy duckface-t, és egy kicsit le is hangolódom. Alig hoztam valamit, tényleg! És amúgy is kéne pár cucc, meg…
- Ja, és még az iskolai holmikat is meg kéne venni, itt a lista valahol – kutatom át a kis táskám, ami a vállamon lóg. Minden rendes csajszinak kell ilyen, és nekem van, apu vette. Jó, egy kicsit rágni kellett a fülét, de tényleg csak egy hétig és máris megvette. A szoknyáért egy hónapig könyörögtem, mert szerinte van elég szoknyám. De hát csak olyan tizenöt van, nincs is minden színben, és akkor még a hosszokról nem is beszéltünk. Végül megtalálom a listát és Nina kezébe nyomom.
- Hát nem tudom Nina, nem akarok útba lenni nektek – nézek rá, de tényleg. Most lesz a házasság, meg miegymás, és koszorúslány akarok lenni. Apropó, a koszorúslányruhám sincs még meg.
- Meg nem tudom, hogy szabad-e egyáltalán, nekem azt írták, hogy ott kell lakni a kastélyban, ami nem baj szerintem, mert meg tudlak látogatni sokat, nem? – nézek rá, és várom, hogy induljunk. Mivel nem bírom ki megint megölelem. Jaj, de jó, hogy itt vagyok!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egerszegi Nina Viktória
INAKTÍV


félvéla legilimentor
offline
RPG hsz: 602
Összes hsz: 3841
Írta: 2015. szeptember 27. 21:36 | Link

Flóra <3
Öltözék

A csomagmennyiséget leszámítva nem nehéz kiszúrnom rég látott húgocskámat, akit azonnal karomba is zárok. Hiányzott már nagyon. És azt hiszem, ha Ákos megérkezik, őt is hasonlóan fogom üdvözölni. Fogalmam sincs, mi történne, ha találkoznék Szonjával, tudnánk-e ugyanígy örülni egymásnak. A vele való kapcsolatom elég rossz és azt hiszem sosem lesz már jó. De néha jól esne őt is magamhoz húzni, csak úgy, mint ezt a törpét itt.
- Te koldultál a vonaton? És jól is laktál? Hát akkor kinek készítettem el a kedvenc ebédjét? - felháborodást mímelek, mintha bajban lennék az étel elfogyasztásával. Pedig nincs ám rossz étvágyam, akármilyen girnyó is vagyok. Ezt persze csak az tudja, aki igazán ismer.
- Figyelj, hagytál otthon is valamit? És mi ez a fej? Tönkreteszed vele a szép kis arcocskádat - direkt beszélek vele így, mert tudom, hogy cukkolja. Amúgy is, honnan szedi ezeket a pofavágásokat? Mit kell megérnem? Hogy hasig kivágott pólóban, villantós szoknyában, magassarkúban és díszsminkben selfie-zik a tükröm előtt? Ha odáig jutunk, inkább kitekerem a nyakát, minthogy megjelenjen az a kép az instagramon.
- Csak nekem lehetnél, de nekem sem lennél - rámosolyogok, majd folytatom, mielőtt kérdezhetne. - Beszélhetek az igazgatóval és ő engedélyezheti, hogy nálam lakj. Hamarosan jön Ákos is, így ez amolyan... Családegyesítés lenne, vagy mi a szösz - vállat vonok és direkt nem ejtek szót David nálam meghúzódó húgáról. Ahogyan arról sem, hogy miért nem David, hanem a húga van nálam. Tudom, hogy Flóra kedveli őt, én is szeretem, de... Mi már sohasem leszünk úgy, mint annak idején. Ezt pedig nem itt és nem most akarom vele megbeszélni.
- Na mi legyen? Kastélyba menjünk vagy hozzám?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Egerszegi A. Flóra
INAKTÍV


Palacsintahercegnő
offline
RPG hsz: 78
Összes hsz: 515
Írta: 2015. szeptember 27. 23:21 | Link

Nina<3
A megérkezés napja
Kinézet

- Hát ö… kicsit – vigyorgok, mint a tejbetök. De hát, ha olyan cukik voltak azok a lányok, hogy megkínáltak, illetlenség lett volna nem elfo… Hogy mit csinált?
- Csináltál nekem palacsintát? Tényleg? Mikor megyünk már? Nem kell ez az ácsorgás – a palacsintával elkenyerezhető vagyok, tényleg. Nem tudom, hogy miért, de egyszerűen annyira szeretem, hogy inkább rosszul leszek tőle, minthogy abbahagyjam az evését. Párszor azért már előfordult, úgyhogy tíz-tizenkettőnél tényleg nem eszek többet egyszerre már. Figyelnem kell az alakomra is.
Olyan cuki nővéreim vannak, hogy megőrülök. De azért ez a pár holmi nehogy már gondot jelentsen. Amúgy is csak egyszer kell elszállítani.
- Nagyon sok minden maradt otthon. Gondolhatod, két hétig válogattam és a szívem szakadt meg néhány darabért, ami ott maradt – fintorgok, mert ez így volt. Azt a virágmintás felsőt azóta is sajnálom, nagyon jól jött volna akár még most is. Főleg, hogy néhány tulipán van rajta, és olyan szépek. Már nem idegesítem tovább ezen magam, nem?
- Igen? Úgy oké, hát nem is tudom. A bácsi nem harapós? – érdeklődöm, és meglepődök Ákoson. beköltözik két csaj és egy David mellé? Nem tudja, hogy mit vállal!
- Jaj, ő is odamenne? Ez már biztos? Direkt mondod, hogy ne tudjam kihúzni magam, ugye? Azért veletek szuper lenne lakni, ez így nem ér – öltök nyelvet, holott nagyon is örülök az egésznek. Nem tudom, hogy mi legyen, de szerintem, ha nem a gólyalakba pakolunk be, akkor Ninánál el lehetnek a cuccok.
- Tudod mit? Először elmegyünk hozzád. Kipakolok és megeszem a palacsintákat. Aztán elintézzük ezt a nálad lakást, mit szólsz? Nem tudnám Ákost rád bízni, biztos vagyok benne, hogy jobb, ha ott vagyok – kacagok és már szét is nézek, de sok ház van, még ha a falu nem is olyan nagynak tűnik.
- Szóval merre? És még pálca is kell, mert az iskolai cuccokat itt terveztem megvenni, azt írták, mindent lehet kapni – igen, ezek csak a személyes holmijaim, a legtöbbjük ruházat. Meg ékszerek, mindenféle szerencsét hozó talizmánok, stb. Szóval fel kéne készülni a tanévre, nem?
- Ákos mikor jön Ninus? És mesélhetnél még sok mindent. Hol van a legjobb palacsinta a tiéd után, például? – mosolygok és megölelem megint. Hiába, nagyon örülök, hogy ide jöttem!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egerszegi Nina Viktória
INAKTÍV


félvéla legilimentor
offline
RPG hsz: 602
Összes hsz: 3841
Írta: 2015. szeptember 30. 20:12 | Link

Flóra <3
Öltözék

Megcsóválom a fejem, majd kaján mosolyra húzom ajkaimat. Nos, igen, Flórát palacsintával várni enyhe lekenyerezés. Lesz miről beszélnünk és, ahogy elnézem, a ruhatárával kapcsolatban. Az, hogy az én ruhásszekrényem akkora, amekkora, nem jelenti azt, hogy a tizennégy éves húgomnak is gardróbra van szüksége. Ne felejtsük el, hogy én modell vagyok és minden divatbemutatóról hazahozok legalább egy, de inkább több cuccot. Nekem még csak vásárolni sem kell menni, főleg a szezon elején. Mindent ingyen és bérmentve kapok kézhez – általában.
- Csináltam, de nyugalom, megvár – felnevetek, ahogy mindig, ha meglátom ezt a fajta csillanást a szemében. Kár, hogy mindez gyorsan lehervad az arcomról, mert megint áttérünk a csomag problémára. Mert igen, ez most jelenleg egy oltári nagy probléma.
- Flóra, én megértem a ruhák iránti rajongásod, mellesleg nem is tudom, kitől leshetted el ugye, de akkor is, tizennégy éves vagy. Apa hogy mehetett bele ebbe? – megrökönyödve pillantok hátra ismét a sok táskára. És ha belegondolok, hogy ez csak a töredéke annak, ami van neki, még a hideg is kiráz. Mert oké, látott tőlem egy s mást, de mit csináljak? Nekem muszáj, hogy legyen, főleg akkor, ha muglik között járok. Mind tudjuk, hogy a paparazzik egyetlen botlásra várnak, hogy lehozzák: nincs ízlése egy modellnek. Na meg a nagy lópacinak a himbilimbijét, azt, nem egy ilyen cikket. Elképesztő, mit meg nem kell tennünk…
- Bácsi? – kissé megrökönyödök. David mint bácsi? Rendben, ha legközelebb találkozom vele, ez lesz az első, amit elmesélek neki. Mostantól csak „öregem”-nek hívom majd. Ez kész. – Igen, mind nálam fogtok lakni, apa kérésére. Meg mert biztosra akarok menni – nem, nem a közösségből való kiszakítás a célom, de sokkal praktikusabb így. Főleg a húgomnak. Bah, nem bírok túllépni a csomag témán, egyszerűen nem megy. Ez szörnyű.
- Inkább együnk és aztán pakolsz, különben szentestéig se jutsz el a palacsintáig – elhúzom a számat és biccentek, hogy megerősítsem, utána valóban megyünk Rabbothoz. Nem vagyok nála törzsvendég, de minden bizonnyal engedélyezi majd a lakhatást, végtére is van már akkora renomém, hogy ez ne okozzon problémát.
- Héhéhé, lassíts kicsi tigris, Ákos a tanév kezdetére elvileg ideér, de lehet, hogy késik kicsit, ez az otthoni papírmunkától függ. A vásárlást pedig elintézzük a napokban – nem akarom tudni, hogy ez mennyibe fog nekem fájni. Meglehetősen sokba.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Egerszegi A. Flóra
INAKTÍV


Palacsintahercegnő
offline
RPG hsz: 78
Összes hsz: 515
Írta: 2015. szeptember 30. 20:45 | Link

Nina<3
A megérkezés napja
Kinézet

- Megvár? És mi van, ha valaki betör hozzád és megeszi? És ugye melegen tartottad? Bár… boszi vagy, majd megbűbájozod, vagy mit csinálsz – megnyugtató, hogy végzett boszorkány a tesóm. Olyan jó, hogy itt van nekem és számíthatok rá. De úgy tűnik, hogy nem mindenben, kissé sokallja a ruhatáram. Látszik az arcán.
- Tizenhárom és fél! Ne öregíts már, lassan ráncos leszek. A múltkor is láttam egy foltot… van egy tükröd? – az apás részt azonnal elfelejtettem, amikor eszembe jut az arcom bal felén az a barna foltocska. Oké, van vagy 1 milliméter, de én észrevettem. És még fiatal vagyok, mi lesz később, ha tele leszek mindenféle dolgokkal. Reménykedve nézek a szemébe, csak van nála egy tükör, vagy irány a kirakat.
- Apa amúgy örült neki, hogy nagyobb lett a szobám. Azt mondta, hogy ha esetleg hiányozna valami, majd te megveszed. Küld rá pénzt is, ha kell – tényleg így mondta, de tudom, hogy ő örült, hogy ennyi mindent elhoztam. Bár megijedt, amikor mindent megmutattam neki, és ő elvett négy bőröndöt, mondván, hogy csak a maradékot vihetem magammal. Milyen kínzás már ez, nem?
- Jó, akkor mehetünk is. Kezdek éhes lenni. Miben akarsz biztosra menni? – ezt a részt nem értettem, muszáj volt visszakérdeznem. Néha azért még megölelgetem, nagyon hiányzott. Keveset láttam mostanában.
- Na, ez a beszéd, indulás! – már el is indulok egy irányba, majd szól, ha rossz felé megyek. Tök jó lesz, remélem, van túrós, kakaós és lekváros is. Fahéjas sem ártana, meg erdei gyümis, meg sajtos, meg csokis, meg… pisztáciás. Igen, azt hiszem, az lenne a legjobb. Körbenyalom az ajkaimat, mert már nagyon megéheztem, ha csak belegondolok.
- Rrrr, vigyázz, mert megharaplak, ha nem adsz elég palát! – nevetem el magam a végére, miután letigrisez. Ó, szóval Ákos később jön, gondolom, miféle papírmunka lehet. Lógni akar még a drága tesókám, rosszcsont, én már csak tudom.
- Jaj, már nagyon várom, hogy milyen pálcám lesz! Majd sokat gyakorolok vele és lepálcázlak, hihihi – ugrálom körbe Ninát, és remélhetőleg elindulunk végre haza. Nagyon kíváncsi vagyok a házára, na meg a gardróbjára. Mert tuti, hogy van neki!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2015. október 10. 19:01 | Link

Auror párocska

  Nagy nehezen sikerült kijutnia a Bajkeverős alagútjából, és az ott talált lányt is lerázta. Már csak annyi volt a dolga, hogy átlopódzik fél Bogolyfalván és felszáll a közelgő vonatra. Onnan már minden megy, mint a karikacsapás. A teljes terv ott volt az agyában.
  Megrántotta táskája vállpántját, és elindult az egyik sötét sikátorban. Egyik utca követte a másikat. Hangtalanul lépkedett, és mindig próbált az árnyékban maradni. Még a ruhája is inkább a sötét színek valamelyikét vette fel. Nem bízta a véletlenre, Bogolyfalván ilyentájt már nem sok ember mászkált.
  Egy újabb utcácska következett. A lány talpa alatt halkan ropogtak a kavicsok, ahogy haladt. Mikor a sarokra ért, már érezte orrában a füstös illatot, amit a fekete mozdony okádott ki magából. Csak egy tér választotta el. Gyorsnak kell lennie, de nem feltűnőnek.
  Kihúzta magát, és rendületlenül előre ment. Nem nézett körbe, nehogy meglássák, hogy túl gyanakvó. Már csak pár lépés a cél, nem szúrhatja itt el.
Utoljára módosította:Scarlett Conroy, 2015. október 10. 19:01 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Itt járt Lala Rolleyes
Szentmihályi Alfonz
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 41
Összes hsz: 65
Írta: 2015. október 22. 15:25 | Link


- Hová-hová ilyen későn? - szólítja meg az állomáson álló vonat felé igyekvő lányt. Ő is éppen arrafelé tart, mert Kinoval úgy egyeztek meg, hogy ott találkoznak. A nő keleti irányban, ő maga pedig nyugat felé kerülte meg a falut, alaposan körülnézve, bár szokás szerint semmi kirívót nem találva. Egészen mostanáig.
A lány túl fiatalnak tűnik ahhoz, hogy ilyen későn kinn mászkáljon, ráadásul fenn áll a lehetősége, hogy a kastélyból jött el idáig, bár ez meglehetősen valószínűtlennek tűnik számára. Nem lenne egyszerű a prefektusok és a tanárok mellett elsettenkedve kiszökni, és utána még lesétálni ide a faluba. Azért az nem kétperces séta lett volna. Alfonz úgy gondolja, falubeli lehet, de kötelességének érzi, hogy kérdezősködjön, és, ha muszáj, elkísérje a lányt, bárhová is szeretne menni. Egyedül nem hagyhatja, hogy ennyire későn, a sötétben mászkáljon.
- Mielőtt még valami gyanús alaknak gondolnál, el kell árulnom, hogy auror vagyok. Nem csak hobbiból kérdezgetem az embereket sötét éjszakákon.
Elvigyorodik, közelebb lép. Pálcájára fényt bűvöl, hogy jobban lásson és látszódjon.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Kinoshi Thaihasy
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 38
Összes hsz: 92
Írta: 2015. október 24. 23:37 | Link

Scar és a kedves kolléga

Szokásos esti műszaknak néztek elébe az álmos kis faluban. Amióta ideköltözött, vagyis itt élt, nem sok minden történt. Leginkább semmi említésre méltó. Egy-egy kisebb kocsmai verekedés, helyi nézeteltérések, de semmi komoly. Most már kezdett hozzászokni ehhez. Először igen nehéz volt felvenni a sajátos ritmust, de az ember mindenhez könnyen alkalmakodni tud.
Ma Alfonzzal volt beosztva estére, úgyhogy felosztották a falut, hogy aztán megigyanak egy jó forró teát. Ilyenkor az idő kezdett egyre hidegebb lenni, főleg ilyen későn.
Már éppen a megbeszélt találkahelynél járt, mikor meglátta, hogy felvillan valakinek a pálcája. Kicsit meggyorsította a lépteit. Ilyenkor már nem jártak az utcán emberek, úgyhogy a gyújtogató nem lehetett más, mint Szentmihályi. Vagyis akadt valami érdekes az este.
Közelebb érve egy fiatal, szőke lányt látott a pálca fénykörében. Első ránézésre még kiskorúnak tűnt, vagyis tankötelezettnek. Ha iskolába jár, akkor pedig vagy a Bagolykő falain belül kellene lennie, vagy ha falubeli, otthon kéne aludnia az igazak álmát ilyen kései órán. Egy futó pillantást vetett azért karórájára. Hajnali három volt.
- Nocsak, nocsak, történik valami az est folyamán? - lépett oda a pároshoz Kinoshi és rámosolygott társára, ha eddig nem vették volna észre a közeledtét. - Ki az ifjú hölgy? Na és persze mit keres kint ilyen kései órán?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Vérmes Sebhelyes
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2015. október 25. 10:00 | Link

Auror párocska

  A lány már majdnem a vonatállomásra ért, amikor egy hang mellette hozzá szólt. Scar majdnem két lépést ugrott hátra ijedtében, de visszafogta magát. Ha megijed, az csak a bűnösségét bizonyítja. Érezte, ahogy a szíve gyorsabban kezd verni, de a férfira vetett egy bájos mosolyt, és készségesen válaszolt.
  - A vasútállomásra megyek, szóval megbocsát, de el kell érnem a járatot. - mondta, és gyorsan már tovább is haladt volna, amikor a másik irányból egy nő lépett elé. A lány felszívta magában a levegőt, ami kívülről akár úgy is tűnt, mintha mérges lenne. A kezével gyorsan arrébb söpört egy hajszálat az arca elől. Feszült volt.
  ~ Dammit! ~ káromkodott magában.
  - A nevem Heléna és szeretném elérni a következő vonatot! - ismételte meg a másiknak is a kérését. Feldobta a táskáját a hátára, mert már megint lecsúszott. Agyában folyamatosan egymást követték a gondolatok, hogy vajon hogy juthatna ki a szorult helyzetből. Talán ki kéne találnia egy szomorú történetet, hogy miért kell elérnie azt a járatot? Vagy...egyszerűen nem tudta. Amint meghallotta, hogy ez a két ember auror, meghűlt az ereiben a vér, és kiszállt az összes gondolat a fejéből. És így bizony nehéz volt a tervkovácsolás...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Itt járt Lala Rolleyes
Merkovszky Ádám
INAKTÍV


Mindenki apukája :3 | Berci férje <3
offline
RPG hsz: 353
Összes hsz: 1474
EM kirándulás
Írta: 2015. október 28. 15:13
| Link

November 2. 8:00

Az állomásra megérkezve újabb létszámellenőrzést kell eszközölni, aztán Kivára és Attilára hagyja a falubeliekkel kiegészült csapat felügyeletét, amíg megveszi a jegyeket. Nincs túl nagy sor, a legtöbben inkább hoppanálva jutnak el a faluból bárhova, kevesen veszik igénybe a vonatot.
Visszaérkezve a csapathoz mindenkit üdvözöl, és az esetlegesen felmerülő kérdésekre válaszol. Aztán a beálló vonatot figyeli, míg az meg nem áll, és meg nem kezdhetik a felszállást. A diákokat megkéri, hogy próbáljanak meg közel maradni, és nem elkószálni. Ezt főként azért teszi, hogy könnyebb legyen majd a leszállás is, és ne a fővárosban kelljen keresgetni egyeseket.
A felszállás után pontban negyed kilenckor el is indul a vonat. Ádám sóhajtva hátradől: ezzel is megvolnánk. Már csak Pesten kell elnavigálni az állomásig, hogy végül megérkezzenek. Ha már ez ilyen stresszes, milyen lesz majd az erdőben töltött másfél hét alatt?


/Álmodói tudnivalók: október 31-én (szombaton) ezt a részt lezárom, és az utolsó hozzászólást linkkel összekötöm Budapesttel, onnan fogjuk folytatni, és az lesz utazásunk utolsó helyszíne is. Most ide leírhatjátok a sétát a kastélyból idáig, plusz a vonatra felszállást és a vonatutat is. Persze nem kötelező az egészet belesűríteni egy hsz-be, és még csak az sem, hogy az út minden részletéről írjatok.
Nem kötelező írni minden helyszínhez sem, de örülnék, ha mindenki legalább az út egy részén megjelenne szerepjátékosan is (persze én úgy fogom venni, hogy mindenki, akinek kell, itt van).
Kérem, hogy akik a faluban laknak, azok ide érkezzenek meg!
Lehet kérdezni szerepjátékosan is, az ezen a helyszínen utolsó hozzászólásomban mindegyikre fogok válaszolni./
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Kérdezz.. // Év tanára 4 tanéve (Köszönöm nektek. Love Pirul Q_Q *teljesen meghatódott*)
Nagy Ábel
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 29
Összes hsz: 30
Írta: 2015. október 28. 16:23 | Link

Miután megérkezett mindenki elindult a csapat.Az út elég hosszú volt.A vonatállomás épülete szép volt nekem tetszett.Mikor a tanár úr végzett az ellenőrzéssel elment megvenni a jegyeket.Miután ez is megvolt felszálltunk a vonatra.
Bent ezt gondoltam magamban:El sem hiszem, hogy itt vagyok.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!!!!!!!
Szépvölgyi Richárd
INAKTÍV


aeromágus mentőorvos
offline
RPG hsz: 415
Összes hsz: 1038
Írta: 2015. október 28. 16:33 | LinkKörnyezetváltozás. Igen, ez kellett nekem, bár igazság szerint senkivel sem vagyok különösebben jóban az utazók közül; de mégis, a tény, hogy egy elemi mágikus lényekkel teli erdőben rohangálhatok, annyira feltöltött, hogy már az utazás előtt jó pár nappal összepakoltam. Igaz, így sem voltam épp a legjobb lelki állapotban. A depresszió azért depresszió marad.
Így hát pontban nyolc órakor már ott voltam az állomáson Iszettel (a lunarimmal) együtt - nem volt nehéz észrevenni a csapatot, bár volt egy-két meglepetés, mint például a Schlett lány, de inkább csak elfordítottam a tekintetem, és egy odamotyogott "Jó napot! Sziasztok"-kal oldottam meg a dolgot. Meglepően sokan voltak azok, akik csak elméletben tanulják az elemi mágiát. Persze, nem mintha bajom lett volna velük. Csak mégis, furcsa volt.
Nagyon jó érzés volt megpillantani a pályaudvar épületét, aztán, mikor elindultunk, a vonatot magát. Felszállás. Nagyjából középtájt sikerült feljutnom a vonatra, Iszetet gyakorlatilag a kezemben víve; szerencsétlen állat örökölte a gazdája emberfóbiáját és viszolygását, így hát amint sikerült leülnöm, rögtön felugrott mellém, fejét az ölembe hajtotta, s csak akkor hagyta abba a szűkölésszerű hangot, mikor megsimogattam a fejét. Igen, furcsa, hogy egy állat ennyire ragaszkodik hozzám, az viszont már nem lep meg, hogy még ő is tőlem vár megnyugtatást. Nem, ez már igazán megszokott.
Tehát leültem, s egy könyvet vettem elő szokás szerint, szinte fel sem nézve az egész út alatt - amennyiben valaki leült elém vagy mellém, csupán egy futó pillantást kapott, esetleg egy biccentést, ha egy házban élek vele, aztán inkább visszafüggesztettem tekintetem a Poe kötetre.
De végre úton voltam, el innen. A francba is, szeptember másodika óta erre vártam.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanSzikszai Attila
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 79
Összes hsz: 123
Írta: 2015. október 28. 17:46 | Link

Tanulmányi kirándulás
November 2. 8:00

Álmosan keveredett fel a csípős reggeli órákban a bejárati csarnokig, ahol a tanulmányi kirándulásra érkezőket várta. Két kollégájával együtt fogja a következő napokban felügyelni a brigádot. Ez nem lesz egyszerű feladat, hiszen számos speciális nevelést igénylő diák is utazik a csoporttal, másik felük pedig képzett elemi mágusnak készül. Ilyen emberek mellett jó, ha egy bűbájhasználatban jártas személy is megjelenik, aki szükség esetén közbe tud lépni a szaktanár segítőjeként.
Egyetlen bőröndjével nem úgy tűnt, mint aki sok holmit pakolt volna be, de természetesen tértágítóval ellátott utazótáskáról volt szó. Egy kicsit bosszús volt amiatt, hogy fel kellett jönnie a kastélyba, de most a gyerekeké a főszerep, az a legfontosabb, hogy hasznukra váljon az utazás és minden a legnagyobb rendben történjen. Merkovszky tanár úr vezetésével elindultak lefelé. Attila volt a sereghajtó, ha rajta múlt, senki nem kószálhatott el, csendben és fegyelmezetten folytatták útjukat a vasútállomás felé. A kirándulók többsége hasonló félálomban lehetett, mint saját maga. Addig se volt velük gond...
Próbált ismerős arcok után nézni a tömegben, s már előre felmérte magában, ki lesz az, akire esetleg jobban oda kell majd figyelnie. Nem szeretne túlságosan szigorú lenni, de ez egy tanulmányi kirándulás, nem a szórakozásról kell szóljon elsősorban. Remélte, hogy ezt az összes jelentkező tudomásul vette, s az út során ehhez mérten fog viselkedni. Amíg a szaktanár a jegyvásárlással volt elfoglalva, ő is szívesen válaszolt a felmerülő kérdésekre. Miután felszálltak a vonatra és az el is hagyta az állomást, a biztonság kedvéért végigsétált párszor a közlekedőfolyosón, bepillantott az utazófülkékbe, hátha szükség volt rá valakiknél. Egyébként már ő is sokkal megkönnyebbültebb volt a kezdethez képest. Még a fővároson vergődjenek át, hiszen az szokott még problémás lenni.
Amennyiben valakinek tanári segítségre volt szüksége, Attila az utazás alatt általában a vonat első fülkéinek egyikében tartózkodott.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Bánkúti Izabella
INAKTÍV


#Zizi #Pocahontas
offline
RPG hsz: 76
Összes hsz: 940
Írta: 2015. október 28. 22:47 | Link

Ki-Rándulás with Ricsi♥
ruccants

Utazááááás! Juhhu! Már vagy 2 órája nem bír nassolni Izabella, annyira rápörgött a témára, pedig onnantól kezdve, hogy ébren van, az evés a napja állandó körforgásának szerves része. Gyomrocskája görcsös érzésben tart vele a szobája egyik végéből a másikba, ahogy egy táskába pakolja a holmijait. Egy ideje leköltöztek az állatkájával Ádám bácsihoz, viszont Röncsi miatt sokat ingázik. Nem, nem ám az órák miatt. Persze arra is bejár, de azt nem tartja olyan kiemelkedőnek mint a kék szemű lányt. Mély sóhajjal tudatosul benne, hogy nem együtt kirándulnak ezért szomorúan pakol tovább. Előző nap jól megölelgette, alig eresztette el, hogy mennyire fog neki hiányozni, azt 1 órán át mondta hasonlatokon keresztül. Végül elköszöntek, mikor későre járt, ma pedig korán ugyan, de mindennel elkészült, majd alig várta, hogy eljöjjön az indulás. Csomagba fog, Vatta a karjaiban, mehet is a menet.
Gyorsan szelte a járdát, egyelőre egyedül nem is figyelte nagyon tart-e arra valaki, hátsó, erdőszéli szakaszon bandukolt a házaktól előre, a pályaudvarnak is az egyik kevésbé bejárt fele irányában bukkant fel. alapvetően eléggé beleolvad a környezetbe, leszámítva hogy jól megnőtt kortársai között i elég magasnak számít, a lányok körében meg pláne. Tuzinjára figyelt nagyon, annyira, hogy fel sem tűnt neki, ahogy egyenesen egy bácsiba gyalogol. Sűrű elnézések után hagyta ott az urat  majd szabad kezével integetett mindenki felé. A kis állatkája szerencsére az utóbbi időben újra szereti őt, vagyis úgy néz ki, most is elégedettségének adja jelét kis szikrákkal. Izzy nevetve vesz elő egy  jutalomfalatkát, ami ilyen beszerzett neki finom növényekből áll. Egy légmentesen zárható zacsiban tartja. Át is ad pár levelet a cukiságnak, aztán egyenesen egy fiú hátának gyalogol. Upsz.
- Ne haraguuuudj, bocsánat. Megütöttünk? Kicsit elbambultam. Izgulsz? Uuu, van már párod? Úgy látom nincs, lestipistoppolhatlak? Kirándulunk együtt?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Szentmihályi Alfonz
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 41
Összes hsz: 65
Írta: 2015. október 29. 17:09 | Link


- És egyedül szoktál utazni, ilyen későn? - vonja össze szemöldökét a válasz hallatán. Finoman elé is lép, mikor a szőkeség megpróbál továbbindulni. Csak akkor veszi le róla a pillantását, amikor közeledő lépteket hall.
- Úgy tűnik, a hölgy szeretné feldobni unalmas esténket - mosolyog társára a férfi egy pillanatra rávilágítva pálcájával, majd visszafordul a kislány felé. - Az iskolában tanulsz? Miért nem vagy a kastélyban? Vagy otthon? Van nálad valamilyen papír vagy irat, ami igazolja a kilétedet?
Eleve nem szokványos ez a helyzet, de a lány viselkedése csak még gyanúsabbá teszi. Az azonban nem fordul meg a férfi fejében, hogy a szőke esetleg szökni próbál. Egyik iskoláját sem érezte soha annyira szörnyűnek, hogy le akart volna lépni. Néhány gondolat megfordul a fejében, amikor magában okokat keres, de nem akar felelőtlenül következtetni.
Végignéz a lányon, de ő nem tűnik sérültnek vagy ijedtnek, talán egy kicsit zavartnak és dühösnek igen, de ez bárkinél előfordulhat, akit csak úgy feltartóztatnak, miközben éppen siet valahova.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Sese Hysteria
Tanár, Elemi mágus, Egyetemi hallgató, Gyakorlótanár, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Lil' Bi†ch | MosolygósGyilkos
offline
RPG hsz: 467
Összes hsz: 3415
Írta: 2015. október 29. 20:59 | Link

Elemi Mágia Tanulmányi Kirándulás. Evillával és Annuskával közösködöm. Pirul
~ legyünk stílusosak, még ha csak utazunk is. ~

Természetesen nem kételkedtem egy percig sem Hime jóllétében, hisz ott volt Radúz bá' meg a szobatársaim is, akik szívesen odafigyeltek arra a dilinyós kölyökre.
Merkovszky tanár úr a lehető legtökéletesebb választ adta, amire csak szükségem volt, ezért egy széles mosoly kíséretében úgy bólogattam, mint egy mugli autódísz. / bólogató kutya / Még pár pillanatig ott sündörögtem a tanár úr körül, de aztán részese lettem egy becsapódásnak, azaz Evillanásnak.
A piros háztársam úgy a nyakamba ugrott, ahogy én szoktam mindenkinek, elkaptam ugyan, de nem kevés híja volt annak, hogy ne boruljunk fel ott helyben.
- Persze, hogy persze! Muris lesz! - nyelvet öltöttem a lány felé, közben Beni is köszönt nekünk, neki pedig bőszen integettem. Kissé nyúzottnak tűnt, lehet nem aludt túl jól. Úgy vigyorogtam ott, mint egy vadalma, ám mikor ismét Lillára pillantottam volna, az úgy eltűnt, mint a kámfor.
- Hinnye, de gyors valaki.. - vakargattam a fejemet pár pillanatig, a másik oldalamon pedig már Annuska állott. A vörös lány hangját meghallva automatikusan felé fordultam és rögvest a nyakába borultam, vagyis csimpaszkodtam.
- Sziihiihiiijaaaaa! - nyekeregtem a lányra borulva, örültem, hogy őt is láttam.
- Persze, hogy jól bár nem sokat, de az a pár óra, az jó volt! - vigyorogtam vissza a lányra. – És te? Amúgy kivel ülsz majd a vonaton, mert ha gondolod, csatlakozhatnál Lillához és hozzám. Az eridonos csajok tartsanak össze. – egy cinkos kacsintást eresztettem el Annus felé.
Lassan idő volt, tanár úr pedig tartott egy létszám ellenőrzést és végül is el is indultunk az állomásra. Útközben igyekeztem a már meg talált háztársaimhoz csapódni, illetve fújni nekik a hülyeségeimet, egy csomó dolog jutott az eszemben útközben.
- Amúgy, én most annyira elgondolkodtam az almán.... de most értitek. Ha már van olyan angolul, hogy appLe. Akkor olyan is van, hogy appFel? Vagy mi? - tettem fel az agymenésem szülte kérdésemet. Csak nem égetem ki őket ezekkel, maximum rám szólnak, hogy fogjam be. Igyekeztem hozni a jó hangulatot, és elzavarni az álommanókat, amik ott csücsültek a legtöbb diák vállán.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


#Ha dumál #VérKasza #Kolosudvaribolondja #ENFP #Gelembezredes
Kinoshi Thaihasy
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 38
Összes hsz: 92
Írta: 2015. október 29. 22:01 | Link

Scar és a kedves kolléga

 A szőkeség kissé fújtat, mikor Kino is megérkezik az igazoltatásra. Persze lehetne dühös azért, hogy lekési a vonatát, de a dac a szemében nem éppen az aggodalomra utal.
 - Na és hova indulsz azzal a vonattal? - teszi fel a magától értetődő kérdést. Kíváncsi, hogy habozik-e majd a lány, vagy sem. Ki tudja, talán a nevéről is hazudott. Heléna. Ki adna manapság ilyen nevet egy szegény gyereknek?
 Alfonz kérése mindenképp pontot fog tenni az i-re. Vagy előveszi azokat a bizonyos iratokat, és igazolja állítását, vagy hazudok valamit. Esetleg elfut, ha nagyon megijedne. De nem hitte, hogy olyan ijedős lenne ez a lány. Nem tűnt annak. Inkább a bajkeverő típusba sorolná első ránézésre. Ami persze okot adni annak a teóriának, ami először átfutott az agyán.
 Elszökni az iskolából. Esetleg otthonról. Ki tudja, miért? Rossz családi körülmények, esetleg valami kihagyhatatlan parti, vagy egy szerelmes miatt. Vagy esetleg, ami nála fordult elő, mikor első évét töltötte Dániában.
 Messze az otthontól, egyedül egy idegen helyen, gyerekként. Elszakítva a testvérétől. Persze, hogy megpróbált hazaszökni, ki ne tette volna meg? Persze csak az iskola kapujáig jutott. Az iskola felügyelősége ezután felelősségre vonta, és nem is próbálkozott többet.
 Kissé összeszorította száját az emlékre. Ha egyedül lenne, még a fejét is megrázta volna, hogy megszabaduljon a gondolattól, de jobb, ha nem lesz ma este ilyen feltűnő. Inkább kíváncsian várta, mivel rukkol elő ez a Heléna.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Gyarmathi Mihály Ádám
INAKTÍV


"Mentolos forrócsoki"
offline
RPG hsz: 128
Összes hsz: 2720
Írta: 2015. október 29. 22:15 | Link

EM kirándulás - Bran

Noah néha kiborító tud lenni. Olyankor jön rá a játszhatnék, mikor sietni kellene, hogy ne késsünk el sehonnan se. Ma is megfuttatott, meg végigkergettem az egész házban és a kertben is, mire sikerült rávetnem magam, és leszidni, hogy ilyet még egyszer ne csináljon. Erre csak fújt felém egy apró lángot, és elvonult a táskám mellé pihenni. Hát nem csodás? Legalább már nyugodtan pakolhattam a holmimat, amit a kirándulásra viszek. Hihetetlen, hogy elmehetek oda, ahol Noah eddig volt, és megismerhetek még több elemi mágikus lényt. Legalábbis nagyon remélem, és nem az első adandó alkalommal fal fel valami XXXXX besorolású lény. Talán egy XXXX-essel még tudnék valamit kezdeni, de ezt se merem biztosra mondani. Mindegy is, a kirándulás a lényeg, szóval a csomagolás befejezése után, ölbe kaptam Noaht, és szaladtam a többi tanonc után, mert már lemaradtam így is. Még az a legnagyobb szerencsém, hogy a többiek az iskolából jönnek és Merki apu biztosan nem hagyna itt… ugye? A többiek beérése után letettem az állatkámat magam mellé, persze szemeimet rajtatartva, nehogy elkóboroljon. Mikor megérkeztünk az állomásra, nem sokkal később az iskolai csapat is befutott. Végignéztem a társaságon, de Annán és Atu bácsin nem igazán ugrott be ismerős arcocska. Még Gwent szúrtam ki, és titokban reménykedtem abban, hogy Zsombicc is felírta magát a legutolsó pillanatban, de aztán mégsem jött több diák, és más ismerős velük. No mindegy, fogtam inkább Noaht, és mikor már lehetett, felszálltam vele a vonatra. Brant nem láttam mögöttem, így minden fülkébe benéztem, és amint megpillantottam a legjobb barátomat, már mentem is be mellé, hogy lehuppanjak vele szemben, és várjam a megérkezést.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Vérmes Sebhelyes
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2015. október 29. 22:23 | Link

Auror párocska

  Eléggé kezdett az agyára menni a fickó, ezért a kérdésére csak szimplán megvonta a vállát. erre csatlakozott egy másik is hozzá. Hát persze, ez az ő szerencséje.
  - Arra indulok, amerre a vonat megy - jelentette ki dacosan. Agyában már javában tombolt az adrenalin. Olyan közel járt már a sikerhez, hogy lehet, hogy pont itt kapják el? A férfi egy sor kérdést gördített elé, és minél többet tett fel, a lány annál idegesebb lett.
  - Nem mondok semmi többet, amíg maguk nem mutatnak valami igazolvány, vagy valamit, amivel tudják bizonyítani, hogy nem valami pedofilok az utcán. Tudom, hogy már mondta, hogy aurorok, de hogyan tudnék bízni két emberben, akik csak úgy odasétálnak hozzám? - kérdezte meg, mielőtt belekötnének. A lány a legrégibb trükköt alkalmazta. "Legjobb védekezés a támadás". Kíváncsi volt, hogy erre hogy reagál a másik kettő, és még jobban reménykedett, hogy egyikőjüknél sincsenek iratok. Ha igen, akkor csak egy lehetősége maradt a lánynak. Bár azt nem akarta. Nagyon nem. - Amennyiben nincs ilyesfajta dokumentumuk, én továbbmennék! - indult volna megint útnak. Nagyon remélte, hogy a határozottság célt ér.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Itt járt Lala Rolleyes
A Lidércnyomás Lánya
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
offline
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2015. október 29. 22:50 | Link

Elemi mágia - Annus, Lillus és Fannus
ruha

  • kutyákat elvinni Kath-hez
  • édességet szerezni
  • bepakolni
  • elektromos dolgokat kihúzni

Ha minden igaz és mindenre jól emlékszik, akkor már csak ki kell mennie a vasútállomásra és indulhat a kirándulás. Mostanában egyre szétszórtabb a lány, ezért többször felírja a dolgokat, hogy ne felejtse el. Sóhajtva zárja be az ajtót maga mögött és indul a pályaudvarra. Nem beszélte meg, hogy ott majd kihez csapódik, kikkel tölti az utazás óráit, de talál majd magának eridonosokat, akikkel elbeszélheti az időt. Az állatkáitól volt a legnehezebb elbúcsúzni, de nekik is kell egy kis idő távol a lánytól, bár Gwen nem így gondolja. Mégsem viheti magával őket, ha Madagaszkárt sem bírták. Szóval se szó, se beszéd adta be őket Konnak, megköszönni volt ideje és már ment is pakolni. Egy listát írt velük kapcsolatban és ennyi volt.
Bőröndjét maga mögött húzva siet a többiekhez. Míg kifújja magát, meg is érkezik a jármű és már szállnak is fel. A pontos indulást nem tudja, ezért meglepi, mikor a vonat elindul, de Ő még nem ült le. Mindenhova benéz, de sehol sincs olyan ember, akit ismerne. Már épp feladná, hogy ismerősökkel találkozik, mikor megpillantja Fannit, Lillát és Annát. Mind a három lányt ismeri, nagyon is jól, együtt kviddicseznek, vagy kviddicseztek. Úgy tűnik őket is érdekelte a dolog. Mosollyal az arcán lép közéjük.
- Sziasztok! Leülhetek? Titeket ismerlek a legjobban - arra is felkészül, hogy Fanni a nyakába ugrik, a lányból simán kinézi, hogy a mozgó vonaton ugrik rá másokra.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Másik Felem | Mesélőtárs | profi kviddicsjátékos
Vérbe öltözött Anna
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2015. október 29. 23:53 | Link

Tanulmányi kirándulás - Fáni és Evilla
#elemimágiásbagázs #zötykölődjünkegyütt

Maris soha nem volt hű de barátkozós, de miután az az elvetemült ötlete támadt a bátyját repülni látva, hogy kviddicsezni akar, kénytelen volt megismerkedni legalább a csapattársaival. A jó közös munka nem igényli, hogy mindenkivel öribari legyen, de néhány embert akarva-akaratlan csak sikerül jobban megkedvelni és hát ilyen Fanni is. Eleinte nem viselte kifejezetten jól ugyan, hogy a lány minden előzmény nélkül a nyakába vetette magát, ahányszor csak meglátta, de mostanra ez sem okoz gondot, mi több, már ő is kezdett nyitott lenni ilyesféle megmozdulásokra. Nem mindenkit ölelget meg azért, szögezzük le, továbbra sem nevezhető kifejezetten szociábilis  teremtésnek, de ragadt rá valami Fanni közvetlenségéből, vagy inkább tanult tőle is, így most kicsit sem okoz problémát, hogy amint meghallja barátosnéja a hangját, máris a nyakába veti magát. Visszaölelget ő is, közben pedig őszinte mosolyra görbül a szája, mint ahogy utóbb mindig ilyen alkalmakkor.
- Sziaszia - köszön vissza lelkesen megszorongatva közben a lányt viszonzásképpen, meg integet Lillának is, majd még választ is kap a feltett kérdésre, ez aztán így igazán kerek. Panaszra oka nem is lehet. Saját részéről kitartóan bólogat egy sort mindjárt válaszul, még mielőtt megszólalna.
- Én se sokat, eléggé izgultam ezen az utazáson, de biztos jó lesz. És... naná. Már majdnem egy fél kviddicscsapat - szalad fülig a szája az ötlet hallatán, elvégre tetszetős, de nagyon. Senki ismeretlen és még tudja is, hogy mindenkivel szót ért. Tökéletes. Gyors létszámellenőrzés után már indulhatnak is közben, mert a vonatot csak el kell érni. A kis reggeli séta rendesen felébreszti, majdhogynem hatékonyabb, mint a nemrégiben megivott bögrényi kávé, bár az is lehet, hogy csak annak jött meg a jótékony hatása. A bál után még mindig vörös színben pompázó tincseit menet közben fonja be, hogy ne lógjanak összevissza a szélben, ami kissé lefoglalja, noha figyel Fanni agymenéseire és jól is szórakozik rajtuk időnként hangosan felnevetve.
- Neeee - hagyja el a száját tiltakozás, amikor az apple-appfel megszólalásnál tartanak, és ismét elneveti magát.
- A németben az alma Apfel, tuti amolyan kontra az angol apple-re, mert valakié úgyis jobb, de fejezd beeee, mert már fáj az arcom és még hosszú az út odáig - nyekereg, noha nem gondolja teljesen komolyan. Határozottan jól szórakozik azért. Kicsit arcára szorítja a két kezét, a nevetéstől tényleg fáj, de mindjárt el fog múlni. A vonaton felpakolja a táskáját a csomagtartóra, majd kabátjától megszabadulva lehuppan az ülésre, és futólag még megtapogatja ismét az arcát, mert ha Fanni így folytatja, fog az még fájni. Túl sok idő nem is telik el, épp elhelyezkedik, amikor újabb ismerős arc bukkan fel az ajtóban, Gwen. Kérdőn néz a másik kettőre, de a maga részéről vállat von, ha a többieknek is megfelel, őt aztán igazán nem zavarja plusz egy fő a csapatból.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
A Halál Hercegnője
INAKTÍV


bejegyzett terromágus
offline
RPG hsz: 816
Összes hsz: 21707
Írta: 2015. október 30. 13:40 | Link

Tanulmányi kirándulás

Miután már csak egy állatkám maradt erre a tanévre, többet tudtam Frayec-kel foglalkozni, aki persze nagyon jó mókának tartotta, ha sártengerré változtathatta a szobámat - őszintén szólva fogalmam sincs hogy csinálta - vagy csak egyszerűen fogta magát és kikaparta a cserepekből a földet. Mert hát miért ne? Ezzel pedig nekem természetesen reggel kellett foglalkoznom, semmi esetre sem akartam arra hazaérni, hogy a növényeim egytől-egyig elhaláloztak, hála a rosszaságnak. Csak annyi szerencsém volt, hogy még időben összepakoltam az útra és nem aznap reggel kellett kapkolódni. Mielőtt még bármit újra feltúrhatott volna, ölbe kaptam Frayec-et és a cuccom magam mellett lebegtetve sétáltam le a csarnokba. Köszöntem Ádámnak és az ott leledző embereknek, aztán kicsit hátrébb álltam, hogy a maradék sarat is leszedjem a mancsairól.
Az állomásig főleg a raseket figyeltem, nehogy elmászkáljon valamerre és feltúrja a tisztást, tulajdonképpen még kapóra is jött, hogy senki sem akart zavarni. Nem tudtam volna beszélgetni is és még Frayec nyomait követni, aki egyelőre úgy tűnt jól fog viselkedni. Csendben baktatott mellettem az úton, én pedig olyannyira őt néztem, hogy szinte észre sem vettem amikor megérkeztünk a vonathoz. Továbbra is az állaton tartottam a szemem, felszálláskor pedig az elsők között voltam, és egy hátrébb elhelyezkedő fülkét választottam elkerülve ezzel minden lehetséges találkozást. Nem aludtam pár napja és ugye a folyton kikapart föld miatt is morcos voltam kicsit, ezért is akartam minél előbb egyedül maradni. A rasek persze rögtön elfoglalta a szemben lévő ülést, míg én a még szabadra csüccsentem fel, felhúztam a lábaim és előszedtem a magammal hozott könyvet. Nem is nagyon figyeltem, mit hoztam el Tildától, igazából úgyis mindegy volt. Pihenni a folyton mozgolódó Frayec-től úgysem fogok tudni, olvasni meg bármit szívesen olvasok...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Szépvölgyi Richárd
INAKTÍV


aeromágus mentőorvos
offline
RPG hsz: 415
Összes hsz: 1038
Írta: 2015. október 30. 15:08 | Link
Elég jó volt, hogy egyedül ültem a vonatfülkében Iszettel és olvastam. Kellemes időtöltésnek bizonyult, mert az arcizmaimnak nem kellett minden pillanatban megfeszülni arra várva, hogy esetleg valaki ránéz - nem kellett folyamatosan eljátszanom, hogy amúgy nincsen semmi bajom. Elég volt csak olvasnom. Mint egy átlagos, tizenöt éves kamasznak.
Meghallottam a fülkeajtó nyílását, és egy lány esett majdnem hanyatt a lábaimban valami állattal magán. Iszet ezt látván nyüszögve bújt hozzám, én pedig egy fejsimítás kíséretében fókuszáltam rá a jövevényre, aki mint kiderült, Izabella volt. Egy házban lakom vele. Bár kétlem, hogy rám ismert volna, ugyanis odabent is igyekszek beleolvadni a környezetembe, és kínosan ügyelek rá, hogy ember fia ne ismerjen rám onnan, vagy legalábbis csak minimális nyomot hagyjak bennük. Nem mondom, hogy kerültem a lányt, de mivel ő tipikusan eridonos jellem volt (számomra a negatív értelemben), igyekeztem nem összeakadni vele, ha lehetséges volt. Most pedig itt pörgött nekem, miközben én olyanokon gondolkodtam, ami a kis elméjét szerintem ripityára törte volna.
- Párom? - kérdeztem zavartan. Mi ez, valami bál?
Hogy is lehet leállítani egy túlpörgött extrovertált jellemet? Eddig nem volt hatásos, ha megmutattam, hogy nem nagyon szeretnék vele beszélgetni, mert az ilyesmiket az hajtja, hogy érzelmet váltsanak ki az emberből.
- Nem hinném, hogy én lennék számodra a megfelelő társaság. - mondtam csendesen, ismét lepillantva a könyvembe. Arcom semleges maradt, hangomban gyakorlatilag semmilyen érzelem nem tükröződött. Tény, hogy nem azért jöttem el, hogy egyedül kuksoljak egy vonatfülkében, de egyelőre minimális igényem vagy kedvem sem volt a társasághoz.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanKálnoki Norina
INAKTÍV


Mrs Payne
offline
RPG hsz: 152
Összes hsz: 367
Írta: 2015. október 30. 17:27 | Link

Tanulmányi kirándulás
~Miza

Késve indultam le a vasútállomásra. Bár bentlakó vagyok, kivételesen otthon töltöttem egy kis időt, így onnan sétáltam le a vasútállomásra.
Kicsi bőrönddel érkeztem, ami még anyámé volt, amíg el nem örököltem tőle. A tértágító bűbáj miatt mindenem belefért és mégis kis helyen elfért. Tökéletes apróság a mindennapokra.
Épp időben érkeztem a népszámlálásra.
Furcsa módon szinte mindenki társaságba verődve ácsorgott és szállt fel a vonatra. Alig láttam valakit egyedül.
A vonatra szállva biccentettem a házbelieknek, és még akiket ismertem. Sorban töltődtek fel a kabinok, így - mivel hátul álltam - a hátsó kabinok egyikébe tudtam letelepedni.
A kabin ajtót elhúzva egy szőke fejre lettem figyelmes és egy házi kedvencre. Akaratlanul eszembe jutott Gotto, akit a szüleimnél hagytam pár nap erejéig.
Bár eléggé mufurc egyéniség, a szüleimet azért elfogadja.
- Szia! Nincs máshol hely, remélem nem gond. - biccentettem a lány felé, akit időközben felismertem a levitás őrző képében.
A bőröndöt az ülések fölötti polcra emeltem és helyet foglaltam.
Az igazat megvallva, nem sok kedvem volt beszélgetni. De persze mindig válaszoltam ha kérdeztek, úgyhogy most sem húzódtam félre a kérdések, vagy kijelentések elől.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

férjecske
Mr. Casper Frost
INAKTÍV


#padlófűtés | ELMEszökevény
offline
RPG hsz: 137
Összes hsz: 2827
Írta: 2015. október 31. 00:52 | Link

Elemis kirándulásos menetelős

A tanár úr szavaira bólint és nyugtázza is a hallottakat. Máris kevésbé kételkedik a döntésében, hogy belevágott a kirándulásba. Bár csak remélni tudja, hogy nem terveznek nekik nyakatekert túrákat a vadonban, mert biztos, hogy ott helyben kezdhetik megásni majd a sírját... Erre inkább rá se mer kérdezni, még a végén sarkon fordulna és beenné magát a szobája mélyébe. Na nem mintha Nette hagyná, hogy felhúzza a cipőjét, na meg az ilyesmi általában nem is vall rá.
A kettejük közti párbeszédet hamar lezavarták, egyikük sincs jelenleg a toppon, így mind a ketten rendkívül elnézőek a másikkal szemben. Csendben lépkednek egymás mellett, amit az állomásig vezető út végénél tör meg a gyomrának korgása. Hiába ivott szokásához híven kakaót, na meg bekapott pár falatot is indulás előtt, máris kiment belőle az energia, amit a teste persze így jelez neki.
- Neked van kajád? - Fordul Nettéhez félig felvont szemöldökkel. Na nem mintha neki nem lenne, a táskája egy nagy része csupán ilyesmivel van megtömve. Ismeri saját magát, nem bíz itt semmit a véletlenre. De majd csak a vonaton szed elő bármit is, addig türelmesen kivár, persze.
Az állomáson megpillantja Izát is, akinek oda is int. Nem gondolta volna, hogy ennyien jönnek olyanok, akiket ha máshogy nem is, de legalább látásból ismer. Azért máris kellemesebb a tudat, hogy ezekkel az emberekkel lesz összezárva másfél hétig, mintha vad idegenek lennének. Na persze nem mintha az túlzottan zavarná, de még ő is aláírja, hogy így jobb.
Ahogy befut a vonat, valahogy sikerül az elsők között felszállnia, pedig nem is tolakodott, Jól befoglalja maguknak az egyik zugot és az út nagy részén a hasába tömi a magával hozott morcognivaló egy részét. Jól nevelt kölök, azért Nettét megkínálja.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Sese Hysteria
Tanár, Elemi mágus, Egyetemi hallgató, Gyakorlótanár, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Lil' Bi†ch | MosolygósGyilkos
offline
RPG hsz: 467
Összes hsz: 3415
Írta: 2015. október 31. 01:31 | Link

Elemi Mágia Tanulmányi Kirándulás. Evillával, Annuskával és Gwencivel közösködöm. Pirul
~ legyünk stílusosak, még ha csak utazunk is. ~

Csak fújtam, fújtam, fújtam és még mindig fújtam a hülyeséget útközben. Nagyon fel voltam pörögve az utazás meg úgy az egész dolog miatt. Mondjuk cigánykerekezni, nem kerekeztem volna, nem akartam túljátszani a fejemet. Igazából, nem is tudtam cigánykerekezni, de pszt....
Annus már lassan sírt a nevetéstől, vigyorogva nyugtáztam, hogy jókedvet hoztam a barátaimnak. Ráadásul a vörös hajú lány, még meg is válaszolta a kérdésemet, amit lehetetlennek véltem.
- Németül az almát Apfenek fordítják? Fú, de kemény! - vigyorogva bizonyosodtam meg erről a tényről, felsötétültem. Lassan le is értünk az állomásra, ahol a csomagjainkkal együtt felszálltunk a vonatra, épp úgy, mint amikor visszaköltöztünk a szünet után az iskolába, ami körülbelül egy-két hónapja volt.
Hülyegyerek módjára előrecsörtettem, kerestem egy üres kabint, amit befoglalhatunk mind a hárman, a tervemet sikeresen zártam. A vonat végében volt egy üres kabin, gyorsan le is dobtam magamat az ablak mellé, úgy vártam a jányokat. Percekkel később mindkét háztársam megérkezett, és még a vonat is elindult. Pazar volt.
- Vigyázz, Kremisa, mert jön a Bagolykő! - ökölbe szorított jobb kezemet elszántan az égbe emeltem s végül felkacagtam. Még akkor fogalmam sem volt arról, hogy vajon mi a jó fenét fogok csinálni az órákon kívül, de én már eldöntöttem, hogy jól fogok szórakozni. Ám már megint túlságosan elkalandoztam, ugyanis kinyílt a kabin ajtaja és ott egy szőke lány ácsorgott, aki nem volt más, mint, Gwenci. Szükségem volt pár percre, amíg ismét visszaérkeztem a Földre.
- Gwen! - felvonyítottam és a helyemről felpattanva a nyakába borultam. Nehogy már ő is kimaradjon. Nem nagyon zavart a mozgó vonat, mondjuk nem is nagyon éreztem, hogy már utaztunk, inkább csak a vonat zakatoló hangja volt az, amiből ki lehetett következtetni azt, hogy a vonat már igencsak mozgásban volt.
- Felőlem gyere! - szorongattam még mindig, majd megfordultam a lányok felé - Ugyeee? - kölyökkutyapofával meredtem Evillanásra és terelőangyalkámra.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


#Ha dumál #VérKasza #Kolosudvaribolondja #ENFP #Gelembezredes
Merkovszky Ádám
INAKTÍV


Mindenki apukája :3 | Berci férje <3
offline
RPG hsz: 353
Összes hsz: 1474
Írta: 2015. november 2. 15:00 | Link

November 2. 8:15

Ha eddig azt gondolta, sokan vannak, hát a faluban lakók - főként a tanoncok - csatlakozása után már biztosan ezt gondolja. A jelentkezők listája alapján is sejtette korábban, hogy nem lesz olyan egyszerű a dolog, éppen ezért van három tanár is kísérőként, de egészen más látni egy halom nevet egy papíron, mint élőben koordinálni majdnem húsz gyerek több mint egy hetes kirándulását.
A vonatutat főként arra használja, hogy csendben meghúzza magát, és megpróbáljon előre pihenni. Persze ennek így első hallásra nem túl sok értelme van - és megsúgom, később sem lesz több -, de Ádám tényleg próbálkozik azzal, hogy mentálisan előre felkészül pár várható eseményre, hogy így legalább a problémák egy része miatt ne kelljen aggódnia. Valamiféle meditációként kezdi, mint amikor az elemeire koncentrál rá, de aztán a táj, meg a vonaton ülés - nagyon ritkán teszi -, meg az egész kirándulás hangulat kiveri a fejéből az előre úgysem látható gondokat.
Szíve szerint beülne a srácok közé, és valami egészségtelen dolgot majszolna, miközben arról beszélgetnének, vajon mi is vár majd rájuk. Persze ezt ő már nem teheti meg. A tanárként az ő tiszte az, hogy figyeljen arra, hogy a diákok jól érezzék magukat. Az teljesen mindegy, hogy ő maga élvezni fogja-e ezt az egészet.
Gondolatai visszakószálnak egy régebbi kiránduláshoz, amin még Roxfortos korában vett részt, és az út további részében remekül elvan a nosztalgiázással.

UGORJUNK!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Kérdezz.. // Év tanára 4 tanéve (Köszönöm nektek. Love Pirul Q_Q *teljesen meghatódott*)

Oldalak: « 1 2 ... 7 8 [9] 10 11 ... 19 ... 25 26 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas tér