33. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas térBogolyfalvi Hivatal és Művelődési Ház

Oldalak: [1] 2 » Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Frank Martina Luna
INAKTÍV


Professional entertainer | Miss Történés
offline
RPG hsz: 128
Összes hsz: 185
Írta: 2018. október 8. 12:54 | Link

Mr Hottie
Workday nr 1 | nyitott lány vagyok, de a játékom nem

Már két napja sikerült beköltözni, a hétvégén dolgoztam is a Pubban, mint felszolgáló. Hogy itt mennyi fiatal kap inni anélkül, hogy személyit kellene bemutatniuk! Eszem megáll.
Ma reggel viszont már mennem kellett dolgozni, így reggel egy rakás nyöszörgés és gyűlölködés után kimásztam az ágyból és rávettem magamat, hogy bemenjek az új munkahelyemre dolgozni. A táskámba mindent beletuszkoltam, ami kellhet az irodában, aztán belibbentem oda, még a hajamon is dobva egyet. Egy nem-túlságosan-készséges nő ült a recepciós pultban, majd hebegve közölte, hogy tisztelettel tájékoztat, hogy nincs titkárnő felvétel és keressek máshol munkát.
- Tisztelettel kinyalhatja a seggem, kedves... - kerestem a pillantásommal a névjegye után, de aztán csak felszegtem az állam és csücsörítettem egy pár pillanatig. - Na, idefigyeljen. Ez volt az első és az utolsó alkalom, hogy nekem próbált keresztbe tenni, aranyom, mert még egy ilyen és feldugom a pálcáját oda, ahová nem süt a nap. Az irodámat akarom, pénteken kaptam a levelet, hogy ma jöjjek be. Frank.
Épp csak el nem sírta magát, én pedig nagy szusszanással vettem el tőle a kulcsot, majd indultam is, hogy kipakoljak. Aztán csak megálltam az ajtóban, mert hajlamos vagyok rá, hogy hagyjam a figyelmemet elterelődni. Most is éppen így történt, mert el is felejtették említeni, hogy ilyen jó seggű alkalmazottak vannak itt. Még egy elismerő hümmögést is megengedtem magamnak, mielőtt belöktem volna az irodám ajtaját.
Utoljára módosította:Frank Martina Luna, 2018. október 8. 13:05
Hozzászólásai ebben a témában

Mitzinger Bence
INAKTÍV


#teamcsövesbánat
offline
RPG hsz: 123
Összes hsz: 196
Írta: 2018. október 8. 12:56 | Link

Ms Shadow
<így>


Egy teljes hetembe telt, hogy az iskolai biztosítások jogi hátterét ellenőrizzem és utánanézzek, mi is él még ebből. Egy fa. Teljesen bezsibbadtam, azt hittem a minisztériumi eligazításon szívtak valamit és engem kihagytak a buliból, de nem. Én is láttam pedig azt hittem lejjebb már nem süllyedhet az iskola. Mindenesetre ma ennek kapcsán és mert vagyok ilyen rendes - illetve inkább mert megfizetik - az előkészítő szerződéseit is átnéztem, mait le is kell adnom a polgármesternek, ezért bejöttem dolgozni is.
Szeretem ezt a kettős könyvelést ilyen szempontból, ha nem vagyok itt foghatom az iskolára vagy Pestre, ha ott nem, a maradék kettőre és tulajdonképpen ott vagyok, ahol akarok. Az élet meg szép, egészen addig, még bele nem térdeltem az asztalba, mikor kiszúrtam Mártát ahogy bámul engem kintről, majd rámorranva egy 'takaródjon majd odaviszem, ha megvan'-t ő eliszkolt. Éppen az asztalom elejétől hajolva át rendeztem össze a mappákat, hogy mit is adjak át, mikor megint éreztem, hogy valaki figyel.
- Márta, ezerszer elmondtam hogy nem kérek a kávénak gúnyolt mosogatólevéből és kedvem sincs beszélgetni. Soha nem is lesz - azzal meg is fordultam, majd egészen meglepődve hajoltam kicsit oldalra, hogy az irodámból kilássak a másikba pedig be a szőke hajzuhatag után. - Hát ez kellemes csalódás... Nem maga!
Magamhoz vettem a csomagokat és éppen ahogy kiértem meg is jelent az említett nő én meg a remeg kezei közé tettem a papírokat rá is téve egy príma, sárga post-it-et, hogy ez bizony Wittnernek lesz. Meg sem vártam még a nő elmegy, szimplán csak mentem tovább érdektelenül a tekintetére és az ajtófélfának dőlve figyeltem az új kolleginát. - Mit keres egy ilyen nő egy ilyen helyen?
Hozzászólásai ebben a témában
Frank Martina Luna
INAKTÍV


Professional entertainer | Miss Történés
offline
RPG hsz: 128
Összes hsz: 185
nyitott lány vagyok, de a játékom nem.
Írta: 2018. október 8. 13:07
| Link

Mr Hottie
Workday nr 1

Nem mondhatnám, hogy túl jó volt az első benyomásom a helyről mert mégis ki akar ilyen retardáltakkal együtt dolgozni nap, mint nap, akik azt hiszik, hogy ki akarod túrni őket? Szóval rövid úton összevesztünk ezzel a kiöregedett falusi madame-al, és az irodám kulcsával kopogtam végig a folyosón, hogy minél távolabb kerüljek tőle.
Aztán a látvány kicsit el is térített az eredeti célomtól, miszerint azonnal bepakolok az új helyemre, de aztán rövid úton eszméltem, hogy nem kéne ennyire nézegetni és levágtam mázsás táskát az asztalra.
- Nem én? - nevettem el magam, miközben kipakoltam három dossziét és egy határidőnaplót sorosan egymás mellé az asztalra, majd apró szusszanással el is igazítottam, véletlen se álljanak ferdén. Hallottam a trampli sarkak kopogását, majd az asztalra támaszkodtam kicsit, előre hajolva.
Előbb éreztem a pillantást magamon, mint hogy a hangot meghallottam volna, de aztán hátrapillantottam a vállam fölött, mielőtt megfordultam volna.
- Nocsak. Deja vu - állapítottam meg pókerarccal, mielőtt még kissé az asztalnak dőltem volna. - Az attól függ, hogy most épp a helyet minősíted le, vagy a tudásom.
Kicsit oldalra is biccentettem a fejemet, figyelve őt. Nem csak hátulról volt mutatós darab, de azt nem igazán értettem, mit keres itt.
- A nagy Ő-t. De nem tudom, hogy most mit fogok csinálni a munkaidő további 7 óra 51 percében.
Hozzászólásai ebben a témában

Mitzinger Bence
INAKTÍV


#teamcsövesbánat
offline
RPG hsz: 123
Összes hsz: 196
Írta: 2018. október 8. 13:17 | Link

Ms Shadow
<így>


Előre éreztem, hogy ez még egy hosszú nap lesz, de nem gondoltam, hogy ilyen korán ezt fogom érezni. Az ujjaimmal az orrnyergem masszírozva temettem magam meg a figyelmem inkább a papírokba, mert ha tovább ölöm a saját agysejtjeim azzal, hogy Márta felfogjon valami, bizonyosan innen visznek a temetőbe. Ahhoz egyelőre nem volt humorom, a terep esküszöm biztonságosabb, kicsit kezdem is visszasírni, nem csak Pestet, de a muglik háborús övezeteit is. Örültem, hogy a papírokról nem volt több kérdés legalább.
- Nem - közöltem a szőkére nézve megvárva, hogy a tekintetünk találkozzon is, nem kellett nekem a balhé. Pont em hiányzik senkinek, hogy a titkárnő még úgy vegye ő itt bárki élete virága. Arról pár dimenziót lecsúszhatott. Bár amiket Kreßler mesélt... engedjük is el ezt most. Inkább mindent odaadva a munkára szerintem alkalmatlan nőnek meg mentálisan feljegyezve, hogy Gabenek ezt is az asztalára csúsztatom, mint észrevételt, magam mögött is hagytam a biztosítást meg a reggeli agyzsibbadást. Sokkal kellemesebb, és annál is megdöbbentőbb volt a látvány.
- Nekem is pont ez jutott eszembe. Nem öltözöd te ezt túl? - vigyorodtam el szép lassan, ahogy beljebb is tessékeltem magam egy lépést és a vállammal az ajtónak dőlve fontam össze a karjaim magam előtt végignézve a nőn, majd fel is nevetve, majd a kezeim feltartva sétáltam be. - A hely. Ide nem jönnek az emberek maguktól és örömmel, jó, a polgármesternél van valami hasonló, de hagyjuk is inkább. A papír alapú tudásodra úgy emlékszem nem derült fény... - néztem a kék szemekbe, majd át az asztalra. Semmi árulkodó nem volt, ha nem vesszük, hogy saját kulcsot kapott és nem volt kevés papír, ami rá várt. Ha titkárnő lenne Mártikán túl se jut, az a nő készen van, szóval ez is kihúzva a mentális jegyzetből.
- Komolyan? Még ennyi van a munkaidőnkből? - kérdeztem teljes sokkban, még a kezem is a szám elé kaptam. Nem mintha különösebben így állt volna a helyzet, de ami azt illeti nagyon szarul hangzott még több, mint hét óra itt. - Mit is csinálsz pontosan ebben a munkádban?
Hozzászólásai ebben a témában
Frank Martina Luna
INAKTÍV


Professional entertainer | Miss Történés
offline
RPG hsz: 128
Összes hsz: 185
nyitott lány vagyok, de a játékom nem.
Írta: 2018. október 8. 13:18
| Link

Mr Hottie
Workday nr 1

A tekintetünk egy pillanatra összetalálkozott, majd inkább be is vonultam az irodába, mert nekem ténylegesen dolgoznom kéne. Vagy legalábbis úgy tennem, mintha dolgoznék, ahelyett, hogy egy mentálisan instabil titkárnőnél kockáztatom a testi épségemet.
- A szádból vettem ki a szót - közöltem pimasz vigyorral, még a kezem is nyújtva a levegőből, majd összezártam az ujjaim és úgy húztam vissza magamhoz, miközben feltoltam magam az asztal szélére. - Túl elegáns vagy túl sok? Nem kaptam dresscodeot.
Végigmért, én meg mást már biztosan orrba vágtam volna ezért, mert új munkatársat nem stírölünk ilyen pillantással. De nem tettem, mert rendes vagyok és már látott jóval többet is.
- Nem kérdezte senki, nem hiszem, hogy a képesítésemre voltak kíváncsiak - csücsörítettem, a körmeim piszkálgatva pár pillanatig, elgondolkozva, mintha egyértelmű lenne. Ahogy az asztal szélére ültem a szoknya még inkább feljebb csúszott, ami amúgy is csak a combom közepéig ért, de nem különösebben zavartattam magam miatta.
- Nem tudom, a tiédből mennyi van még, tekintve, hogy legutóbb még mintha valami háborús övezetet említettél volna. Nem gondoltam, hogy erre a nőre gondolsz - vágtam savanyú arcot a dologhoz, mert azt hiszem, egy hasonlótól én is elég hamar háborúban érezném magamat. A stílusa undoríító volt, a ruhái slamposak, az arca pedig egyenesen zavaró. Ellenben egyesekkel.
- Hivatalosan asszimilálódom a minisztériumi munkához, aztán visszatérhetek a boszorkány- és varázslómegfigyelési feladatkörömhöz. A kérdés inkább te mit csinálsz itt? A neved is más, 007-es? - vonogattam a szemöldököm élcelődve.
Hozzászólásai ebben a témában

Mitzinger Bence
INAKTÍV


#teamcsövesbánat
offline
RPG hsz: 123
Összes hsz: 196
Írta: 2018. október 8. 13:27 | Link

Ms Shadow
<így>


Nem éreztem különösebb késztetést rá, hogy tovább törődjek az iratokkal vagy a titkárnővel, így csakhamar be is tessékeltem magam a még nekem idegen irodába. Nem igazán tűnt fel eddig az sem, hogy ez a helyiség arra szolgál és az sem lepne meg, ha tegnapig nem is az volt. Mondjuk én aztán tényleg csak beugró vagyok itt, ki vagyok hogy ítélkezzek? Ember. Vannak érzékszerveim mint látás és szaglás. Borzalmas ez a hely.
- Hozzám vagy a helyhez? - kérdeztem széles vigyorral kissé oldalra billentve a fejem, ahogy néztem rá. Sok minden volt a viselete, de valahogy a válaszom se biztos, hogy most kéne meghallgatni, meg az sem, hogy nem magánemberként tudnék ítélni. Nem a tárgyalóterem ez, hogy kössenek az esküim és a többi.
- De már legalább egy pofonnal számoltam így öt perc után - néztem az órámra, majd elismerő bólintásokkal engedtem le a kezem. Nem mindig voltam türelmes vagy éppen kiszámítható, ez meg új helyzetekben szülhet meglepetéseket. De annak is megvan a maga varázsa. - Én egyszer megkérdeztem, csak valaki a válasszal két levegővétel között annyira jutott, hogy nem fontos - szegtem le a fejem ártatlanul,úgy nézve rá felfelé, miközben megunva a falra tapadt fülpárt ellöktem magam az ajtótól és be is csuktam azt magam mögött. A tekintetem akaratlanul is a lábain felejtettem.
- Az attól függ hol. Most kényszerszabin vagyok, ez a nő pedig... akkor biztosan közlöm, hogy a világ végére megyek. Ez a hely az - jegyeztem meg szárazon még meg is köszörülve a torkom ahogy végül zsebre vágtam a kezeim. Aztán ahogy hallgattam kénytelen voltam többször is moderálni magam, mielőtt nagyon vidáman tekintek a világba az egészre. Vicces volt, tényleg. A fizetésem a hónapban rá mertem volna tenni, hogy nem én vagyok itt az egyetlen névügyileg beazonosíthatatlan.
- Dolgozom - néztem magamra, majd vissza rá. - A Ben valós név, a Bence becézése. Nem mintha lényeges lett volna a nevem az adott helyzetben. És veled mi is a helyzet, Csillagom?
Hozzászólásai ebben a témában
Frank Martina Luna
INAKTÍV


Professional entertainer | Miss Történés
offline
RPG hsz: 128
Összes hsz: 185
nyitott lány vagyok, de a játékom nem.
Írta: 2018. október 8. 14:38
| Link

Mr Hottie
Workday nr 1

A mutatóujjam egy pillanatra az ajkamra csúszott, doboltam is kettőt-hármat rajta, mielőtt még visszanéztem volna rá.
- Is-is? - kérdeztem vissza szórakozottan vigyorogva, azt hiszem, ennyit igazán megengedhetek magamnak, ha már egyszer itt vagyok. Bár nem vagyok teljesen tisztában vele, hogy meddig lehet elmenni munkatársak ügyében és honnantól számít zaklatásnak, vagy csesznek le, hogy amúgy nem kéne a munkatársakkal az ilyet.
- Jól esne? Lehet róla szó, ha attól jobban érzed magad - fülig érő vigyor telepedett ki az arcomra, de persze, nem akartam megütni. Nem, mintha gondom lett volna vele, ha attól jobb a közérzete... isten lássa lelkem, hallottam már bizarr dolgokat. - Úrinők teli szájjal nem beszélnek.
Elég jól állt neki ez a póz, el is nézegettem volna még egy darabig, de helyette csak felültem az asztalom szélére. Közben ő becsukta az ajtót, nekem meg akaratlanul is megint deja vum volt. De legalább a rémes titkárnő nem leselkedett az ajtókeret mögül.
- Csak nem hajtottad túl magad? - érdeklődtem, a szemöldökömet felvonva, eltűrve egy kósza tincsemet az arcomból, meg kicsit megigazítottam a csajokat is a felső alatt.
- Nem úgy nézel ki, mint aki a sztahanovista kitüntetésre vár - jegyeztem meg végigmérve, mert ahogy itt ácsorgott az irodámban, tagadhatatlanul vonzóan, nem láttam rajta egy szemernyi munkakedvet sem. Kicsit oldalra biccentettem a fejemet, rajta tartva a tekintetemet, az ajkamba harapva. - Dolgozom. Luna. Nem hasonlít a Charityre, de szeretem. Ismerkedni jöttél?
Hozzászólásai ebben a témában

Mitzinger Bence
INAKTÍV


#teamcsövesbánat
offline
RPG hsz: 123
Összes hsz: 196
Írta: 2018. október 8. 15:00 | Link

Ms Shadow
<így>


Abban a pillanatban, hogy átléptem az iroda küszöbét tisztában voltam vele, elég magam ismerni, hogy ennek a beszélgetésnek, ami jön, nem feltétlenül ez a környezet a legjobb. Felnevetve ingattam meg a fejem a visszakérdésére, majd egy laza vállvonással hagytam nyitva a témát, úgy voltam vele ezt a kérdést egyelőre ráérünk tisztázni. Ami engem illet se voltam képben holmi dresscodedal, ha volt egyáltalán. Engem az adott napi menet kötött, nyilván egy tárgyalóteremhez más volt, mint mondjuk bemenni a minisztériumba három dokumentumért.
- Isten ments, üdítő változás - emeltem is fel a jobbom, nem vágytam a tettlegességre. Kaptam elég pofont az életem során nőktől, fizikailag is. Megtanultam nélküle élni, sokkal egyszerűbb és kényelmesebb. Nem tartozom azok közé, akiket ez vonz.
- Én kérek elnézést - vigyorogtam továbbra is rá pillantva, hogy aztán már a csukott ajtótól ellépjek és körül is nézzek az irodájában. Persze nem igazán volt még mit, bár az, hogy a behozott holmik milyen rendben lettek elhelyezve már majdnem ismerős volt. Lehet ezt nevelik belénk, mielőtt bekerülünk a minisztériumba? Mindenesetre a tekintetem hamar a lábain kötött ki majd lassan feljebb is ért, több akadályba ütközve, mint az normális kéne legyen a munkahelyen. De melyik férfi tudna hibáztatni?
- Mh..túlhajtás. Ja, olyasmi - néztem fel végül bólintva is egyet-kettőt, de igazság szerint szó nem volt erről, csak nem reklámozom, nem is tehetném a kényszerpihenő mibenlétét. Az engedetlenségem ténye más kérdés, azon nincs mit titkolni, ő azonban nem kérdezett, alternatíváról érdeklődött.
- Akkor rosszul csinálok valamit, ez a szívem vágya - közöltem teljes szarkazmussal. Teljesen belefért még az időmbe ez a kis... beszélgetés, mielőtt tovább állnék ma. Bár most egészen úgy tűnt még megérné dolgozni is bejárni néha, mert túlzásokba nem esnék egy mindiggel. Ez a porfészek ettől még ugyan akkor undort kelt az emberben.
- Luna - ismételtem meg a nevét, miközben zsebrevágott kézzel haladtam egy félkört az asztala mellé érve pedig csak befordultam és félig ránehezedve a falapra fordultam felé. - Pedig már azt hittem ez a valódi neved! Micsoda érzéki csalódások, te minden férfi szívét ilyen könnyen töröd össze? Egyébként nem. Azon azt hiszem már túlestünk. És te? Miért itt szoksz vissza? Mit tettél ellenük?
Hozzászólásai ebben a témában
Frank Martina Luna
INAKTÍV


Professional entertainer | Miss Történés
offline
RPG hsz: 128
Összes hsz: 185
nyitott lány vagyok, de a játékom nem.
Írta: 2018. október 8. 15:03
| Link

Mr Hottie


Nem vágyott külön pofonra, pedig van aki azt állítja, isteni a jobbhorgom. Persze, vétek lett volna azt a csini pofiját elrondítani, szerintem éppen ezért a börtönben sem bántotta volna őt senki.
- Hát, ahogy érzed - mosolyogtam el szélesen, vonva is egyet a vállamon. - Illik is, különben még a végén megsértesz. Nem akarod tudni, milyen vagyok dühösen.
Az emberek nagy része nem akarta tudni és mégis sikerült már egy párszor úgy felhúzniuk, hogy szinte magamon kívül voltam. Pont mint aznap, mikor felmondtam a minisztériumban, majd az előző helyemen is. Kellett is pár hét, mire lenyugodtam teljesen és már nem kaptam agyérgörcsöt minden f.szitól, aki szembejött velem az utcán. Lassan becsukta az ajtót, majd beljebb tessékelte magát és láttam az arcán, hogy szemlélődik. Én is ugyanígy szoktam belépni mások irodájába.
- Olyasmi? - kérdeztem felvont szemöldökkel, nem pont úgy nézett ki, mint akit annyira könnyű lenne túlhajtani. Volt is ebben egy kis tapasztalatom, annyira nem volt egyszerű lemeríteni.
- Pont ez? Fura vágyaid vannak egy ideje. Ebben nem tudok segíteni - tartam szét a kezeim egy pár pillanatra, meglehetősen tanácstalanul. Nem mintha rám tartozott volna, mit is akar, vagy mit nem.
Láttam a kis kerülőt, amit tett, bár nem tudom, mi értelme volt, nem volt semmi látnivaló az irodámban, ahogy azt is, hogy ez a póz egyáltalán nem kényelmes.
- Hát még ha láttatok volna a botox és a push-up melltartók előtt. Pfuuu, az a banya! - kaptam a fejemhez, meresztve a szemeimet, majd az ajkamhoz érintettem a mutatóujjam. - Forró kávét öntöttem a felettesem ölébe és az aktáira. Tesztelik flúgos vagyok-e még. Be fog állni a hátad.
Utoljára módosította:Frank Martina Luna, 2018. október 8. 15:03
Hozzászólásai ebben a témában

Mitzinger Bence
INAKTÍV


#teamcsövesbánat
offline
RPG hsz: 123
Összes hsz: 196
Írta: 2018. október 8. 15:10 | Link

Ms Shadow
<így>


Mindketten tudtuk már, hogy se a bocsánatkérés, se a megbánás nem igazán része a repertoáromnak, így még csak szíven sem tudott ütni az elvárásnak csomagolt kis poénja. Azért tény, nem kívántam harcokba fogni és ez nem csak rá volt igaz, kerültem azokat a helyzeteket, mikor a nőkből hárpia vált, nem ritka sajnos.
- Ezt az élményt passzolnám - leginkább tovább más számára, de ahogy tudom ez már kész. Mindenesetre csak csendben négyszemközt maradtunk, nem hat, mert a titkárnő egy ideig kikövetelte a hátam figyelmét. Szinte éreztem, ahogy lyukat éget a zakómba, semmi humorom nem volt megint újat csináltatni egy lézerszemű nénike miatt.
A munkámról sosem hazudtam, az valós dolog, hogy nem avattam mélyen bele senkit, de büszke voltam arra amit csinálok és szerettem is, ám voltak részletek, amikkel én sem békültem meg. Ezeket meg szerettem az aktáim mélyén hagyni. Ilyen volt minden eltávom indoka és a kirohanásom is, aminek a fegyelmi eljárása után ide kerültem. Vagyis Pestre és íróasztal mögé, de azóta még egy adag szart lapátoltak az amúgy sem rózsás életemre. Ezt az iskolának és községnek gúnyolt helyet.
- Mondjuk úgy ők vélték úgy, hogy jobban jönne nekem egy kis szünet, mint a folytatás - szorítottam össze elgondolkodva az ajkaim, hogy aztán csak lazán közelebb sétáljak. Tényleg nem volt semmi igazából a helyiségben, de az a kevés dolog pont elég volt egyelőre, hogy feltérképezzem a várhatót. Nem volt sok, de több a semminél. Nem szerettem informálatlan lenni.
- Már egy ideje? Ha nem ismernélek azt hinném prűd lettél - néztem rajta végig, és még olyan bájosan is fogalmaztam, majdnem elaléltam magamtól. Nem hinném, hogy valaha volt vagy lesz olyan fap*csa, mint mondjuk Márta, de azért jobb óvatosnak lenni.
- Én úgy emlékszem a push-up nem egy feltétlen szükséges kellékem - engedtem meg magamnak a felső ajkam megnyalva egy nagyon is pimasz nézést nem csak a szemeibe, majd nevetve meredtem előre az ajtóra.
- Ennyi? Kávéfőzőstől vagy teljes konyhafelszerelésestől esetleg? - továbbra sem kerestem a tekintetét, talán teret hagytam neki, érdekelt a reakciója, de a mindenáron való ennek keresése sosem célravezető. - Majd keresek egy jó masszőrt.
Hozzászólásai ebben a témában
Frank Martina Luna
INAKTÍV


Professional entertainer | Miss Történés
offline
RPG hsz: 128
Összes hsz: 185
Írta: 2018. október 8. 15:13 | Link

Mr Hottie
Workday nr 1

- Én is, amíg csak lehet - nevettem el magam kicsit, mert nagyon magamon kívül tudtam lenni, mikor dühös vagyok, az pedig sokminden, de nem szép látvány. Olyankor utólag volt, hogy magam is meglepődtem, mennyi _kedves_ dolgot állítottak a cselekedeteimről.
Nem látszott boldognak a ténytől, hogy itt kell lennie, de nem igen tudott érdekelni, ez mindenkinek a személyes nyomora, ha valami nem tetszik, fel lehet mondani, ahogy én is megtettem. Más kérdés, hogy ő jobb esetben nem lesz soha vetkőzős táncos.
- Nem vagy egyszerű eset, hm? - kérdeztem vissza, miközben a kávémba kortyoltam, elővéve a termoszomat a táskámból. Rendes, finom, friss, forró kávé volt, egy leheletnyi vaníliával és fahéjjal. Olyan igazi, kényeztető ízvilága volt.
A feltételezés, hogy prűd lennék már magától nevetésre késztetett, sok mindent mondták már rám, de ezt még nem. Nem hiszem, hogy bárki ezt gondolta volna rólam, mióta betöltöttem a 14-et.
- Én? Ezt miből gondoltad? - kérdeztem szórakozottan, végigmérve, majd feljebb toltam a szemüveget az orrnyergén, ha már egyszer rajta volt és karnyújtásnyi távolságba került. Nem tudtam eldönteni, hogy mert irritált, hogy lecsúszott, vagy azért, mert rajtam volt a kényszer, hogy hozzáérjek. Talán is-is. - Kamuszemcsi vagy dioptriás?
Kicsit talán tettem magam, mert hát, sosem értek hozzám tűvel plasztikai műtétek kapcsán és sosem volt push-up melltartóm sem, így is meggyűlt néha a bajom azzal, hogy a helyén maradjon, aminek kell, nem akartam még pluszban megpárnázni felfelé! A nézése, meg a kiöltött nyelve láttán sokatmondó pillanást vetettem rá, de aztán csak nevetve vontam egyet a vállamon.
- Öreg vagy már te is, nem emlékezhetsz mindenre jól.
A kérdés a kis balesetemet illetően olyan rossz előérzetet ültetett el a lelkemben, mintha csak tudott volna valami többet is, de nem akarta volna az orromra kötni. Mesélte vajon valaki neki?
- Asztalostól - szűkszavú válasz volt, de őszinte, nem takargatom a hibáimat és bár az állásom ment rá, nem bántam meg azt a hirtelen felindulást. Helyette csak kissé hátrébb csúsztam az asztallapon, letéve a csukott termoszt, és a könyökömre támaszkodva félig elfeküdtem. - Majd szólj nekem is, ha találtál egy jót, engem is igazán átmozgathatna.
Hozzászólásai ebben a témában

Mitzinger Bence
INAKTÍV


#teamcsövesbánat
offline
RPG hsz: 123
Összes hsz: 196
Írta: 2018. október 8. 15:16 | Link

Ms Shadow
<így>


Kénytelen voltam elnevetni magam arra, hogy feldobta, nem vagyok akkor egyszerű eset. Ez talán enyhe kifejezés, és ki-ki azzal is vitába szállna még, hogy egyáltalán ez kérdés kell-e legyen. De ettől még nincs mit tagadnom, csak billentettem egyet a fejemen kicsit eltárva a kezeim. Szerintem elég nagylány már eldönteni, milyen is vagyok. Elég közelről megismert már. A tekintetem a termoszra futott, majd csak bólogattam elismerően.
- Jó döntés, ha nem akarsz mosogatólevet - mutattam a fejemmel a fekete ital felé, majd egy percig talán jobban elmerültem az iratai nézegetésében hogy aztán mellette kössek ki. Nyilván nincs még itt semmi érdekes, de én ilyen édes és érdeklődő ember vagyok. Hát nem szuper? - Sosem tudhatom, hogy a munkamorál emelkedéséért jöttél-e kampányolni.
Ugyan rá néztem, de nem különösebben tartott a tekintetem csak a szemein, és nem, kivételesen ez nem egy láb vagy dekoltázs miatt volt. Inkább a keze útját követtem, egész be is bandzsítva egy pillanatra, aztán a kérdésre csak összeráncoltam a homlokom.
- Eredeti. Olvasáshoz - közöltem tömören, és igazából bőven több volt, mint amit tudnia kellett bárkinek. Egyébként is, ha máshoz kellene lenne némi gond az alkalmasságimnál is, de így nincs. Problem solved. Az már kevésbé, ahogy a figyelmem újra és újra elvonta, éppen kicsit sem azon gondolkodtam, hogyan fogom megoldani mondjuk a problémát a biztosítóval. Fel fognak mindent mondani, ha egy kib*szott fa kárigényeit kéne méregetni.
- Ennyire még talán nem, a tapintás utáni memóriám jobb, mint a hallás utáni - jegyeztem meg elgondolkodva, éppen az előtt, hogy rákérdeztem volna, mi is a helyzet vele. Vannak helyzetek, amik nem úgy sülnek el, ahogy az ember tervezi, meg vannak, amik pont úgy. Mindkettő érhet így véget. Pont úgy, mint az ő állása.
- Kemény, nem lettem volna a helyében - grimaszoltam egy sort, ha forró volt az a kávé igen kellemetlen lehetett. - Esetleg tudok ajánlani valakit, de csak hét után van műszakban.
Hozzászólásai ebben a témában
Frank Martina Luna
INAKTÍV


Professional entertainer | Miss Történés
offline
RPG hsz: 128
Összes hsz: 185
nyitott lány vagyok, de a játékom nem.
Írta: 2018. október 8. 15:17
| Link

Mr Hottie
Workday nr 1

A barna szempár a termoszomra tévedt, én meg kis szende, de azét büszke mosollyal pillogtam hevesen, a plafonra függesztve a tekintetem, hogy igen, ez vagyok én. Ügyes, okos és még szexi is. Nem mindennapi kombó. Az epikus szerénységemet már szóba sem hozva. Párját ritkítja.
- Kérsz belőle? - kérdeztem felvont szemöldökkel, felé tartva kicsit a fémpoharat, mert nem vagyok nagyon irigy és azt hiszem, történt már ennél kevésbé higiénikus testnedvcsere is a részünkről. - Hogyan? Rövid szoknyákkal és jó kávéval? Ez nem az én dolgom lenne.
Mert ugye egy jó titkárnőnek ezt mind hoznia kéne csettintésre, erre itt mit kapnak a férfiak motivációnak? Mártit. Ennél nagyobb pofon a munkaadók részéről már csak az lenne, ha nem járna cafetéria az álláshoz. Közben a kezem közelebb csúszott kicsit, nem tudom, csak a fizikai kontakt miatt, vagy tényleg zavart-e a tény, hogy lecsúszott a szemüvege.
- A látáskárosodás illik hozzád - nevettem fel kicsit, még az orrom is grimaszba ráncolva, de aztán csak visszahúztam a kezemet, mielőtt még felnyom munkahelyi zaklatás címén.
- Azt mondod? Hát, biztosan neked van igazad - gondolkoztam el kicsit, lepillantva a dekoltázsomra, mielőtt még ráfogtam volna egy pillanatra, majd olyan 'not bad' grimaszt vágva bólintottam párat. Nem rossz.
Nem volt velem egyszerű az élet, de nem is állítottam soha senkinek, hogy tökéletes lennék. Sőt, legtöbbször rávilágítottam a vendégeimnek is, hogy én vagyok a legjobb hiba, amit valaha elkövethetnek. Akár többször is. De persze, ez nem volt igaz aznap, akkor csak sok volt minden és elegem lett abból, hogy nem értik a "fogd be és ne emlegesd" jelentését.
- Nem csodálom - nevettem fel halkan. - Igen? Furcsa egy időpont a munkakezdéshez. Mennyire jó?
Hozzászólásai ebben a témában

Mitzinger Bence
INAKTÍV


#teamcsövesbánat
offline
RPG hsz: 123
Összes hsz: 196
Írta: 2018. október 8. 15:18 | Link

Ms Shadow
<így>


- Nem - ingattam is meg a fejem a felajánlásra. Bőven túlestem már a napi koffeinadagomon, és bár életmentő meg tényleg bepörgeti az embert, hosszútávon nem tesz jót - a volt főnököm szerint meg egy háborúba fejjel rohanni nem rosszabb a fekete nedűnél, de azért ja. Vannak dolgok, amikkel óvatosabb vagyok, meglepő, mi? Nem különösebben, a vérnyomásomnak elég trauma a helyi erő, nem kell még plusz löket. - De azért majdnem így indítottál - néztem rajta végig jóval látványosabban, mint bármelyik korábbi percben, hogy aztán széles vigyorral bámuljak elgondolkodva egy pontra a távoli falon. Pont úgy, mint aki elképzelte a jelenetet, ahogy ül az asztalánál ő pedig betopog a friss kávéval, pont annyira ringó csípővel, mint kell, majd bájos mosollyal leteszi, ahogy.... szóval amúgy el tudtam képzelni. Maradjunk ebben. Vissza is tértem inkább a valóságba. Pláne abban a percben, ahogy elém szökött Márti arca, nagyobb hideg zuhanyra szükség sincs, sőt, igazából ez a nő a legjobb módszer arra, hogy valakinek humora se legyen a munkahelyi... zaklatásokhoz, legalábbis a férfi rétegnek. Elég ha belegondolunk, hogy ő élvezné a figyelmünket, mi meg a gondolattól is teljes érdeklődésünket vesztjük.
- Illik hozzám? Mégis miért? - ráncoltam pár pillanatra a homlokom, ahogy értetlenül pillantottam felé. Nem hittem valaha, hogy majd szemüvegre szorulok, és őszintén? Az első pár hónapban ezen kiegészítő felé sem néztem. Aztán ráköteleztek pár ellenőrzéssel, meg megvolt a maga jótékony hatása pár nőnél, így maradt. Szerencséje, vagy nekem - ez jó kérdés.
- Merném rá tenni a... munkadíjam - préseltem össze az ajkaim, nem most terveztem belemenni a jogi melós részembe. Annyira mellékes volt és említetlen az életemben sokáig, hogy leginkább egy titok maradt. Mondjuk aki most kicsit is utánam néz, rájön hogy nem hobbiból tolom a rossz hírű iskola jogi dolgaival.
- Remélem nem is leszek - vetettem felé egy sokatmondó nézést, ám pont olyan mosolyt téve mellé, amire még nem kaptam nemet, tőle sem. - Tudod, aki több lábon áll, ekkor jön a második műszak. Eléggé, referenciaként ajánlom a próbát ma, mondjuk héttől.
Hozzászólásai ebben a témában
Frank Martina Luna
INAKTÍV


Professional entertainer | Miss Történés
offline
RPG hsz: 128
Összes hsz: 185
Írta: 2018. október 8. 15:26 | Link

Mr Hottie
Workday nr 1

- Biztos? Pedig jó - vontam meg a vállamat, mielőtt ismét beleittam volna, de csak pár pillanatra, nem erőltetem én túl ezt a kávé dolgot. Kinek jó az? Magamnak vettem és nem neki, ha nem így lenne, még érteném, hogy erőltetem, de így nem igazán. - De csak majdnem.
Ezt ki is kellett emelnem, mert nem vagyok egy jótékony alkat, nem Charity a második nevem, a legnagylelkűbb, amit valaha tettem emberekért, az volt, hogy nem hívtam az őrt, mikor a "no touch" szabály ellenére valaki a seggemre markolt. És ennyivel le is tudtam.
- Hol jársz te fejben, kedves? - kérdeztem felvont szemöldökkel, mert nagyon is látszott rajta, hogy nem itt, hanem valami jóval kellemesebb helyen. És ezt mondjuk meg is értettem, én is szívesebben lettem volna Hawaiin, mint itt, de ez nem volt opció.
- Nem tudom, csak szexi, baj? A nők buknak az okos pasikra - világosítottam fel, ha ez még nem lett volna a számára teljesen egyértelmű. Akkor majd ez után, én nem fogok kevésbé sztereotípikusan hozzáállni ehhez, a nők nagy része iszonyú szuka és tényleg az tetszik nekik a szemüvegben, hogy a pasi okosabbnak tűnik tőle.
- Nagyon kis rendes vagy - vigyorodtam el, mert általában nem arra szoktak fogadni a pasik, hogy valakinek igazi a dekoltázsa, mikor éppen nagyobb volt a mellbősége. Nem akarok köcsög lenni, de általában igazuk is van, hogy nem bízzák el magukat, a szilikon rulz.
- Nem ígérhetek semmit, lehet, hogy pár hét és valamit elcseszel, én meg elkattanok és hulk lesz belőlem - nevettem fel, de nem tudtam elszakítani a pillantásomat az arcától. Hogy lehet valaki ennyire helyes? Fair ez egyáltalán? Nem hinném! - Hm, és nem kéne ehhez egyeztetni vele? Vagy vannak ilyen VIP jogok, mint bejelentés nélkül érkezni?
Hozzászólásai ebben a témában

Mitzinger Bence
INAKTÍV


#teamcsövesbánat
offline
RPG hsz: 123
Összes hsz: 196
Írta: 2018. október 8. 15:27 | Link

Ms Shadow
<így>


Az élethelyzetet és az abban rejlő... szépségeket leszámítva valahogy én sem voltam képes elképzelni róla, hogy az a szürke, titkárnő típus lenne. Nem abban kételkedem, hog ne lenne jó a kávéja és tenné magát oda ha kell - nekem aztán bárki elhiheti, oda tudja; inkább abban, hogy ebben ő elélne. Nekem már korábban is úgy tűnt, hogy ő addig marad egy helyen még az motiválja. Legyen fizetség, emberek, az elvégzendő munka. Ez persze mindenkinek kell, de vannak, akik beletörődnek a sorsukba, meg vagyunk mi. Igazából mi csak szenvedünk a szarral, ha jön a büntetés, de egyébként imádjuk csinálni azt, amit.
- A kérdés inkább az, hol járnék most úgy egyébként - mosolyogtam magam elé egy pillanatra, ahogy visszaemeltem rá az elkalandozott tekintetem. Ettől a helytől biztosan elég messze, nem vonzanak hideg vagy meleg helyek különösebben, de van, ahol most én is elüldögélnék egy itallal, negyed ennyi gonddal és csendben. Leginkább körömcipőkoppanás és vernyogás hallása nélkül, ami minden alkalommal megesik, ahogy ebbe a hivatalba beteszem a lábam. Nem igaz, hogy idejön Gabe, hogy kiiktassa, ami nem megfelelő, erre ez a némber azóta is vígan él. Nekem ne mondja senki, hogy nincs köze valami fentihez. De elég szar ízlése lehet, bárki is az.
- Tisztában vagyok az előnyeivel - meg a hátrányaival is, de azok csak személyes kényelmi kérdések. Volt régebben olyanom, ami csak kamu volt, aztán mit ad isten? Nem kell költenem normáltalanra, ha itt van ez kötelezőnek. Van lencsém is, ha kéne, de marhára irritál.
- Maga vagyok a jótékonyság - tártam el a kezem nem túl szélesen, mielőtt oda kerül, ahova nem kéne, ahogy az asztalon elkényelmesedő nőre néztem. Továbbra is elég biztos voltam őt érintően a meglátásaimban. Volt már dolgom olyannal, akiben több volt a mű, mint egy kiállításon. Egészen más.
- Ezen nem aggódnék, ennyit nem vagyok itt, csökken az esélye is - biggyesztettem le az ajkam egy pillanatra. Nem a Hulk részét sajnáltam, de egészen megjött a munkakedvem és úszott el a tevékenykedhetnékem. Létezik ez egyszerre? Már igen.
- Egy helyet mindig fenntart különleges vendégnek - kacsintottam oldalra még csettintve is egyet a nyelvemmel, mielőtt ellökve magam a bútortól visszadugtam az egyik kezem a zsebembe, hogy szemben vele a másikkal mellé támaszkodjak. - Én átgondolnám ezt a lehetőséget.
Hozzászólásai ebben a témában
Frank Martina Luna
INAKTÍV


Professional entertainer | Miss Történés
offline
RPG hsz: 128
Összes hsz: 185
nyitott lány vagyok, de a játékom nem.
Írta: 2018. október 8. 15:30
| Link

Mr Hottie
Workday nr 1

- Hawaiion - közöltem, majd a nyelvemmel kicsit kitoltam oldalt a pofim, hogy igen, én ellennék ott. De persze, lennék ötleteim, hogy mit is csinálna most szívesen inkább. Nekem is lettek volna elképzeléseim, hogy mit csinálhatnék most inkább a meló helyett.
Aztán ő megállapította, hogy bizony, tudja, hogy jól áll neki, ezek után k.rva élet, hogy én nem fogom arról győzködni, hogy mi illik hozzá és mi nem. Nem stílustanácsadó vagyok, csak egy nő, aki párszor alá rakta magát. Vagy fölé, attól függ éppen milyen napja volt.
- Tény, nem igen kell bárkinek rossz szava legyen rád - állapítottam meg, mert ha olyan kedvében volt, nagyon értett hozzá, hogyan kell adni. Azt hiszem, mintha vigyázott volna arra, hova is ér a kezével, pedig Isten lássa lelkemet, nem voltam az a fajta, aki szexuális zaklatásért perel a munkahelyén, mert megfogták a melleit. Jó dudáim vannak, mit várunk, emberek?
Közben kitértünk egy kicsit arra is, hogy az előző körben kirúgtak, mert lobbanékony voltam, de szerintem ő nem volt éppen veszélyben, szerintem nem tudott volna olyat csinálni, amivel irdatlanul felhúz.
- Elég szomorú, most kinek a seggét fogom stírölni a folyosón? Szégyellhetnéd magad - húztam el kicsit a szám, mielőtt rántottam volna egyet a vállamon, de olyan kis nőiesen csak. Van mikor belefér a majd szétesek vonogatás is, de ez nem az a nap.
Az ajánlatra felvontam a szemöldökömet, majd odébb toltam a lezárt kávésbögrém, mielőtt még _véletlenül_ felborítom.
- Mennyire különlegeseknek? - kérdeztem elmélyítve kicsit a hangom, mielőtt feljebb emelkedve még az ingébe markoltam volna a mellkasán, hogy közelebb húzzam, jóformán az arcát súrolta a leheletem. Kissé feljebb húztam a térdem, így a combom a csípőjét érintette, mielőtt szédítően közel hajoltam volna az ajkaihoz. - Én nem szoktam gondolkozni az ilyenen.
Hozzászólásai ebben a témában

Mitzinger Bence
INAKTÍV


#teamcsövesbánat
offline
RPG hsz: 123
Összes hsz: 196
Írta: 2018. október 8. 15:34 | Link

Ms Shadow
<így>


- Akár - jegyeztem meg elgondolkodva, ahogy a tekintetem a szemeiről az arcára siklott, majd azt a kikívánkozó vigyort le is küzdöttem némi fejingatással. Volt valami állandó figyelmet kivívó az egész nőben. Nem csak a szemei vagy éppen a vonásai, és fogalmam sincs hogy csinálta, de jó volt benne, ez az egy biztos. Nem vagyok egy nyaralás-fanatikus, de az a hely is szóba jöhet, ha jó a társaság. Úgy minden kicsit... szórakoztatóbb.
A divattanácsok hamar lekerültek az érdeklődési körről, ebben mondjuk eléggé biztos voltam mielőtt válaszoltam volna is, de csak sokkal átláthatóbbá tette nekem a helyzetet. Különben sem értettem sokszor, mire fel a nőkben ez az igényesség az észre, mikor nem ezt az opciót és extrát élik bennünk. Legalábbis eddig egy fél karom elég lenne, hogy megszámoljam, hány nő ért el idáig mondjuk az én személyiségemnél. Jó, lehet rossz példa, kib*szottul nem vagyok egyszerű, de törekszem a legjobbra.
- Pedig... van - nevettem el magam kissé keserédesen. Mondjuk azok sem a képességeim firtatják, inkább azt, amiket teszek vagy mondok. Egyesek egészen gerinctelennek, mások számítónak, de vannak akik kifejezetten kegyetlennek tartanak. Majd keresek a határidőnaplómban egy szabad délutánt elmerengeni ezen. Sosem lesz és nem is igazán hat meg a dolog, nem most fogok hirtelen elszámolni magamról bárkinek, eddig sem tettem, a szabályok szerint játszom, egyedi nézőpontból.
- Ez egy jó kérdés, talán néha megejthetem a jelenést itt is - gondolkodtam el kicsit a plafonra emelve a tekintetem, majd fel is keltem, hogy egész fölé magasodva támaszkodjak félkézzel. Fel is ajánlottam közben pontosan érthetően azt a bizonyos lehetőséget, így nem is ragoztam túl, csak a fejem oldalra döntve néztem rá, hogy szerinte? Erre közelebb is rántott, mire kénytelen voltam elvigyorodni. Aztán beszélni is.
- Ejnye, kisasszony. És a munkahelyi etikett? - kérdeztem félig felvonva a szemöldököm, mielőtt még a zsebemből időközben kihúzott kezem a felvágott szoknyarészen végigsiklott a mutatóujjam hegyével, egészen, még az anyag engedte.
Hozzászólásai ebben a témában
Frank Martina Luna
INAKTÍV


Professional entertainer | Miss Történés
offline
RPG hsz: 128
Összes hsz: 185
Írta: 2018. október 8. 15:35 | Link

Mr Hottie
Workday nr 1

A kijelentésre elégedetten mosolyogtam és bólintottam. Sosem jártam Hawaiion, sőt, ha őszinte akarok lenni, nem is igazán utaztam életem során, így egy kicsit olyan valószerűtlennek tűnt nekem az összes létező szigetország, meg a szédítően kék tengereik.
Lehet, hogy sokan nem igazán azzal voltak elfoglalva, egy pasi mennyire okos, mert előbb merült fel bennük, hogy milyen vastag a tárcája, vagy a f.rka, de attól én még értékeltem ezt a kis pluszt.
- Igen, ezt mintha már említetted volna - jegyeztem meg kislányos elégedettséggel, mert bizony, nem az első alkalom, hogy ezt hallom tőle, és azt hiszem, hogy nem is ok nélkül küldték ide az Isten háta mögé dolgozni sem. Az osztályán lévő nők tuti gyászolják, én legalábbis megrabolva éreztem volna magam.
- Nem kötelező, legfeljebb majd keresek mást. Ha megteszed, azért tedd, mert akarod, ne azért, mert én azt akartam - néztem rá szinte már-már kiábrándult fejjel, összepréselve az ajkaimat, de aztán valahogy csak fölém hajolt, én pedig az ingébe markolva rántottam közelebb, hogy velem ne szórakozzon. Az egyik kezemmel még mindig az ingét szorongattam, holott tudtam, hogy el kéne engedni és mondjuk kipakolni helyette.
- Szarom az etikettre. Csókolj meg, de úgy, hogy érezzem! - nevettem fel egy pillanatra, mielőtt még elengedtem volna a felsőjét, a tenyeremet a mellkasára simítva, majd lassan az oldalára csúsztattam.
Hozzászólásai ebben a témában

Mitzinger Bence
INAKTÍV


#teamcsövesbánat
offline
RPG hsz: 123
Összes hsz: 196
Írta: 2018. október 8. 15:41 | Link

Ms Shadow
<így>Nem kezdtem volna sztereotipizálni, valahogy amióta ismerem őt eszembe se jutott egy sem, ami ráhúzható lenne maradéktalanul. Mindenhez tudott egy kicsit másként állni, mint az átlag, talán ezért is élveztem ezt annyira újra meg újra. Fogalmam sincs, de biztos nem a szemüveg miatt lett volna olyan segítőkész korábban sem.
- Csak egy párszor - mondtam mindezt úgy, mintha teljesen meglepő lenne, pedig nem volt. Kifejezetten sokszor tértem ki rá az életemben, hogy velem nem egyszerű és sosem járt még jól vele senki. Könnyebb volt így, aztán lassan elkezdtem barátkozni (?) és voltak dolgok, amikre tényleg nem lehetett panasz. Például válóperes ügyvédként brillírozni tudok, ha arról van szó. Ettől még hiányzott is a terep, nem hiszem, hogy ezt érdemeltem volna és továbbra sem értek eget a dologgal.
- Nem tudom, ez mire is vonatkozik - vigyorogtam nagyon szélesen rá, mert minden amit mondtam, közel sem fedte a valóságot. Túl jól is értettem, de ő is tudta, hogy az életem többnyire a hihető és valóságba épült kifogásokról szólt. A miért kötöttem ki a privát szobán mondjuk egy kiadós alvás helyett 48 óra világjárás után is kapott anno, miért ne kapna az, miért vagyok itt annyit. Ott akkor azt hiszem nem voltam elég fáradt; itt csak végezném a munkám, amit elvárnak.
Utoljára módosította:Mitzinger Bence, 2018. október 8. 15:41
Hozzászólásai ebben a témában
Frank Martina Luna
INAKTÍV


Professional entertainer | Miss Történés
offline
RPG hsz: 128
Összes hsz: 185
Írta: 2018. október 8. 15:52 | Link

Mr Hottie
Workday nr 1


- Csak párszor - ismételtem utána, bár nem hittem, hogy ez igaz lenne. Mert tényleg említette, de szerintem többször, mint az szükséges lett volna. De persze én nem fogok neki szentbeszédet tartani, hozzám nem azért járt, hogy kioktassam, csak hogy szórakoztassam a legjobb tehetségem szerint.
- Mire nem? - kérdeztem vissza gyorsabban is, mint az szükséges lett volna, de attól még igaz volt. Persze, szerettem mikor az embereket a puszta létemmel tudtam motiválni erre, vagy arra, jobban ismertem az érzést, mikor a fehérneműd és a bőröd közé csúszik a bankjegy és szerettem is. A munkám része volt és nagyon jól is kerestem vele, köszönöm. De most éppen nem ezt a mesterséget fejlesztettem tökélyre.
Azt hiszem, hogy talán próbált meggyőzni róla, hogy amit csinálok az helytelen és nem kéne, de ezen gondolkozhatott volna akkor, mikor fölém hajolt, miközben az asztalomon tespedtem.
Túl kevés, túl későn.
Utoljára módosította:Frank Martina Luna, 2018. október 8. 15:53
Hozzászólásai ebben a témában

Mitzinger Bence
INAKTÍV


#teamcsövesbánat
offline
RPG hsz: 123
Összes hsz: 196
Írta: 2018. október 8. 15:56 | Link

Ms Shadow
<így>Szinte már éreztem a tarkómtól felfelé égnek meredő hajszálaimban az ismétlésének hanglejtésén mindent, amit valaha kiejtettem a számon. Kísértetiesen emlékeztet a helyzet valami olyanra, amibe nem tértem volna vissza. Sosem tagadtam, ha valakinek igaza volt, de nem különösebben éltem a direkt szembesítéseket, vagy csak nehezen viseltem.
- Nem hiszem, hogy az akaratomra általában panasz lehetne - vagy inkább bármikor, de ne essünk túlzásokba. Eléggé inspiráló tudott lenni, még arra is, amire engem ritkán lehet. Sok határt léptem át korábban is, de az első alkalom óta, hogy besétáltam abba a bárba, túl sokat is. És milyen sajnálatos, hogy azóta se léptem át ezeken és húztam fel erkölcsi normákat, vagy hoztam helyre régieket. Már mikor megtámaszkodtam és fölé magasodtam tudtam, hogy ez nemhogy szar, egyenesen nagyon szar ötlet. Csak nem érdekelt. Pedig próbáltam úgy tenni, mint akit igen. Hangosan és halkan is.
Hozzászólásai ebben a témában
Frank Martina Luna
INAKTÍV


Professional entertainer | Miss Történés
offline
RPG hsz: 128
Összes hsz: 185
Írta: 2018. október 8. 16:05 | Link

Mr Hottie
Workday nr 1

- Eddig nekem nem is volt - rántottam egyet a vállamon, vigyorogva. Nem igazán lehetett rá soha, semmilyen panaszom, úgy bánt velem, mint egy úriember. Aki hevesen szereti és egy ideje már magányos is. De attól még úriember. Most viszont nem igazán ezt éreztem rajta, ahogyan fölém magasodott, kicsit talán provokáltam is, mert én húztam közelebb... de mentségemre szóljon, hogy kellett az a csók. Jobban, mint gondolnák. A keze a tarkómra csúszott, ahogy egészen közel húzott. Talán még egy pár másodperccel tovább is húzta a csókot, mint ahogyan én tettem volna, de kellemesen bizsergető érzés volt a határozott érintése. Hangosan kaptam levegő után.
- Oh, most mégis kéne, csak azért, hogy ne bízd el magad túlságosan - kuncogtam fel, aztán belülről az ajkamra haraptam, ahogy a keze lassan végigsiklott a hátamon, egészen a seggemig. Ott jó. - Ez téged zavar? Az iménti hang alapján mintha nem bánnád...
Mert ezt már hallottam egy párszor és a tekintetébe is biztosan belepirultam volna, ha nem lettem volna ennyire... tapasztalt.

Hozzászólásai ebben a témában

Mitzinger Bence
INAKTÍV


#teamcsövesbánat
offline
RPG hsz: 123
Összes hsz: 196
Írta: 2018. október 8. 16:09 | Link

Ms Shadow
<így>- Eddig? - vontam fel a szemöldököm kérdőn tekintve rá, egy pillanatra már majdnem felháborodást is mímelve, hiszen ki akarná ezt hallani? Nem mintha láttam volna valós alapot rá, hogy hirtelen találjon olyat, amire bizony nem kis problémázást vághasson le. Megvoltak a magam bajai és hibái, de ezek sosem ütötték az adott helyen és időben a matchingeim. Akivel mégis, az már futólag sem volt az életem része.
Nem volt feltétlen jó hatással a munkamorálomra, és nem a motiválási készségeit lehetne ezért méltatlanul lehúzni, sokkal inkább az egyéb adottságait. Szerencsére egész kontrollált férfi vagyok, így nem okoz gondot tartani a szemkontaktust, ellenben az öntürtőztetéssel, mikor centikre vagy a nőtől. Attól, aki már egy szobával arrébbról is dobja magából általában az ösztrogént és különösebb segítség se kell, hog rávezesd magad. Nem csak az irányára, úgy eleve . Ezt éreztem a csók közben is, és valahogy azt is tudtam, meddig mehetek, hol van az, amikor már elégedett lehetek, mert ő is kifogyott az erőből. Legalábbis átmenetileg.
Hozzászólásai ebben a témában
Frank Martina Luna
INAKTÍV


Professional entertainer | Miss Történés
offline
RPG hsz: 128
Összes hsz: 185
Írta: 2018. október 8. 16:32 | Link

Mr Hottie
Workday nr 1

- Ne nézz így, nem vagyok jövendőmondó - tartottam fel a kezeim megadóan, de csak egy pillanatra, mert azért én nem esek túlzásokba, nem vagyok egy túlzottan teátrális alkat. Ha engem felidegesítettek, jóval egyszerűbb formát találtam rá, hogy bemutassam a feszültségem.
Most azonban nem a stressztől feszültek be az izmaim, egész egyszerűen csak adta magát a helyzet és kénytelen voltam őt közelebb húzni, ahogy fölém hajolt. Akartam, kellett, szükségem volt arra a csókra, ahogy az ingébe markolva húztam közelebb.

Hozzászólásai ebben a témában

Mitzinger Bence
INAKTÍV


#teamcsövesbánat
offline
RPG hsz: 123
Összes hsz: 196
Írta: 2018. október 8. 16:37 | Link

Ms Shadow
<így>A felvont szemöldököm még tartotta magát, ahogy meredtem a mozdulatára, de végül csak a szemem megforgatva engedtem meg magamnak egy féloldalas mosolyt. Nem hiányzott az életemből egy állandó spoilerező, egyrészt akkor most biztos nem itt lennék, vagy nem így - magam ismerve túl sok dolgot húznék keresztbe. Másfelől nem is igazán akarom tudni, volt idő, mikor jól jött volna, de most s e a közeli, se a távoli nem érdekel. Igazából már hónapok óta csak élem magam napról napra. Pont, mint ezt a csókot - nem spóroltam belőle semmit, minek az?
- Élem a béküléseket - jegyeztem meg kicsit talán kapkodással a hangomban, de ez inkább annak szólt, hogy abban a pillanatban a szám jobb elfoglaltságnak örvendett volna.
Hozzászólásai ebben a témában
Frank Martina Luna
INAKTÍV


Professional entertainer | Miss Történés
offline
RPG hsz: 128
Összes hsz: 185
Írta: 2018. október 8. 16:47 | Link

Mr Hottie
Workday nr 1

Vannak pasik, akiknek nem áll jól, ha mosolyognak, mert idiótán néznek ki tőle és csak letörölném az arcukról, mikor meglátom. Mert ne legyél már retardált, gyerek, nézzél már ki úgy, mint egy valódi férfi. Légyszíves. Tedd meg nekem ezt a szívességet, hogy húzol a fejedbe egy mekis zacskót. Köszi, édes vagy.
Utoljára módosította:Frank Martina Luna, 2018. október 8. 16:52
Hozzászólásai ebben a témában

Mitzinger Bence
INAKTÍV


#teamcsövesbánat
offline
RPG hsz: 123
Összes hsz: 196
Írta: 2018. október 8. 16:52 | Link

Ms Shadow
<így>- Mindig - közöltem szinte gondolkodás nélkül a választ, és ez úgy is igaz volt, bárhogy is tegye fel a kérdést.
Hozzászólásai ebben a témában
Frank Martina Luna
INAKTÍV


Professional entertainer | Miss Történés
offline
RPG hsz: 128
Összes hsz: 185
Írta: 2018. október 8. 16:56 | Link

Mr Hottie
Workday nr 1

- Én is így gondolom - bólintottam széles vigyorral, mivel soha nem volt egy pillanatig sem panaszom rá.
Hozzászólásai ebben a témában

Mitzinger Bence
INAKTÍV


#teamcsövesbánat
offline
RPG hsz: 123
Összes hsz: 196
Írta: 2018. október 8. 16:58 | Link

Ms Shadow
<így>Tudtam értékelni a magabiztosságot a nőben, akkor is, ha voltak pillanatok, mikor már gyanúsan próbált az maradni. Én egy percig se bántam, mikor kiesett ebből és azt sem, mikor nem igazán akarta kedvelni a parancsnak hangzó kéréseket. Na persze ezt sem tőlem, de volt szerencsém más munkahelyén belefutni, ahogy valaki még próbának sem nevezhető tettekkel közeledett és muszáj volt lepattanjon. Rendesen sajnálnom kellett volna a pasast, de... nem jött meg a dolog.
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: [1] 2 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas térBogolyfalvi Hivatal és Művelődési Ház