36. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas tér

Oldalak: « 1 2 ... 15 ... 23 24 [25] 26 27 ... 35 ... 54 55 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Mácsai Ráhel
INAKTÍV


Blondie - Cinderella
offline
RPG hsz: 283
Összes hsz: 2239
Írta: 2017. április 19. 18:49 | Link

Miza
Ne...


Megígértem. Csak ennyi tart itt, mert hát az esetek többségében igyekszem én állni a szavam. Felhoztam a kastélyba Pamacsot is, bízok a háztársaimban, hogy amíg helyre nem jönnek a dolgok, életben tartják nekem. Minához értelemszerűen nem is akartam vinni, az a szoba nem kompatibilis egy nyúllal, még ha az utóbbi nem is foglal akkor a helyet. Na, meg a lényem egy része erősen küzd az ellen is, hogy bármit magammal vigyek, ami még többször eszembe juttatja őt. Na, nem mintha nem gondolnék rá szinte minden órában, de most... most ezt is alább kell vennem, hogy megtaláljam a lelki békém. Amiben egyébként nagyban segít, hogy köztünk most béke van. Nem nehéz tartani ezt a tendenciát, s nem is értem, hogy voltam képes kiakadni, mikor... de hát meg sem hallgattam, még őt sem. Mindenesetre, nem is olyan nehéz megtartani az ígéretem, és tiszteletben tartani, hogy neki is kell tér.
Miza aztán meg is jön, és egyből belefogunk kivesézni az aktuális témákat.
- Te... Norbival most mi van? - pislogok rá, mert hogy azt a részét valószínűleg szépen elkerülte. Én még ott tartok, hogy együtt vannak, de már csak magamból kiindulva is tudom, mennyire rövid idő alatt változhatnak a dolgok.
Feltűnhet neki a tisztes távolság, amit nem vagyok hajlandó csökkenteni, de ez nem neki szól, tényleg... egyszerűen a rajta csüngő valamivel nem tudok mit kezdeni, azon túl, hogy sűrűn ragad rajta a tekintetem. Még sose láttam, még csak hozzá hasonlót sem.
- Egy pillanat... - torpanok meg, mikor egy furcsa árnyat látok elsuhanni magunk mellett. Szépen előhalászom az érmét, amivel ide tudom csalogatni Ront, aztán fel is kapom, hogy legyen akkor már velem. Nem kéne, hogy még itt is galibát okozzon.
- Miza, Ron... - mutatom be neki a furkászom, nem tudom, mennyire van képben azzal, hogy az enyém.
- Igen, a gazfickó, aki hőn szeretettel tolvajkodik a kastélyban is - forgatom meg a szemem, mert ilyenkor mindig eszembe jut, hogy a múltkor még pórul is járhatott volna, ha nem tudok hatni a fiúra.
- Sziasztok - köszönök én is aztán a lányoknak, ami után körbe pislogok a helyen. Valahogy most marha jól néz ki a tér.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Varga Nóra
INAKTÍV


Főnixprefi
offline
RPG hsz: 137
Összes hsz: 714
Írta: 2017. április 23. 12:03 | Link

Lewy bácsi ^^

Miközben próbálom kitalálni, hogy vajon merre kell menni, feltűnik az új repüléstan tanár és a híres kviddicsjátékos, Lewy Bojarsky. Először kissé elpirulok, közben a torkomban dobog a szívem, hisz mégis csak egy sztárra fogok beszélni. Nagyot sóhajtok, majd odamegyek tanár úrhoz, és kérek egy kis útbaigazítást, hátha jobban ismeri a falut nálam. Nyugisan odasétálok Lewy elé, próbálok nem izgulni, hisz az órákon olyan lazának tűnik, biztos segíteni fog.
- Szép délutánt, Tanár úr! Tudna egy kicsit segíteni? Még nem jártam a faluban, és a kávézót keresem. A cím megvan, de a pontos helyet nem találom. - Összevissza beszélek, de csak segíteni fog. Jól fog esni egy finom forrócsoki egy ilyen nap után, de lehet, hogy sütit is eszek, még nem döntöttem el. Majd meglátom, mi a felhozatal, és ott kitalálom.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Legaktívabb eridonos '17 ősz
Kedvenc prefektus Fannival '17 ősz
Lewy Bojarski
INAKTÍV


Lengyel csk | Satan | Apuci | Mr Schwarz| kewy
offline
RPG hsz: 1199
Összes hsz: 2273
Írta: 2017. április 25. 00:47 | Link

Nóra

Vannak napok, amikor semmi nem a megfelelő időpontban ér. Ez a mai is olyan volt, mert éppen csak megtorpantam a téren, hogy egy pár pillanatig koncentrálva rendbe rakjam a káoszt, amit mások gondolatoknak neveznek. A balhé a válogatottban még mindig fortyogott, noha a verekedés óta csak takaréklángon, a müncheniek közül mindenki feszült és még Vesznával is beszélnem kellett a napokban. Kinek jó ez? Na, ugye, hogy senkinek, de ugye nekem péklapáttal kell az arcomba tömnöm a dolce vitát, mert már nem elég, hogy a desszerttel kezdem az étkezést. Olyan ez, mint a futószalag, kettőt pislogsz és beránt. Hol tartottam?
- Hm? Lemaradtam - pislogtam sűrűn az előttem álló törpe-leányzóra. Akár azt is mondhattam volna, hogy tojtam rá, oda meg vissza, de ez mégis csak szebben hangzik. Meg aztán társadalmilag elfoga... na jól van ám, tudod mikor! - Kávé...? A cukrászda vagy a teaház?
Mert ugyebár kávézóról nem hallottam, ha lett volna, a panda csapattársam ravepartykat rendezne ptt, két unikornis frapucsinó között... Merlin szakállára mondom, hála az isteneknek, semmi nyoma sehol az efféle vendéglátói egységnek.
- Bár mindkettő a közelben van, szóval nem igazán tudod elvéteni... - Korrektebb így, próbáljunk rendesen nyitni és diszkréten meglépni a cukormasszáért.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Varga Nóra
INAKTÍV


Főnixprefi
offline
RPG hsz: 137
Összes hsz: 714
Írta: 2017. április 30. 21:19 | Link

Lewy bácsi ^^

Úgy tűnik, Lewy kicsit meglepődik a kérdésemen. Mintha teljesen máshol járna, mondjuk biztos van elég dolga, a kviddics, a tanári állás, az egyetem, küszöbön álló esküvő... Hát igen, azért a pletykákat és híreket én is követem, amik a kastélyban történnek. Ha jól tudom, egy navinés negyedéves lány a menyasszonya, talán Maja a neve, és ő a tanársegédje is. Még nem láttam őket együtt, de biztos szép pár.
- Jaa, a teaházra gondoltam, azt hiszem, Pillangóvarázs a neve. - pillantok a papíromra, amin szép betűkkel ott a pontos név és cím, csak a jobb eligazítás hiányzik róla. Franci sietősen írta fel, mert épp késésben volt valahonnan, ezért maradt le a többi adat.
- Elmondaná tanár úr, merre is van pontosan? A szobatársam sajnos nem írt pontosabb eligazítást, de ha elmondja, biztos megtalálom. - Nyugtatóan rámosolygok, hisz úgy tűnik, máshol lenne dolga, úgyhogy beérem egy gyors eligazítással is. Ha egyszer megjegyzem az utat, máskor biztos megtalálom, mivel könnyen eltalálok bárhova, ha van egy kis segítségem. Anya mindig azt mondja, ha kiraknának a világ másik végén, akkor is hazatalálnék, mert simán megértetem magam bárkivel, és merek kérdezni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Legaktívabb eridonos '17 ősz
Kedvenc prefektus Fannival '17 ősz
Lewy Bojarski
INAKTÍV


Lengyel csk | Satan | Apuci | Mr Schwarz| kewy
offline
RPG hsz: 1199
Összes hsz: 2273
Írta: 2017. május 3. 15:21 | Link

Nóra

A sors nem akarta sem a nyugalmamat, sem a higgadtságomat érvényesíteni, hiába álltam ott, meglehetős csendben. Az ilyesmire szokás azt mondani, hogy a sors, nem? Minden esetre annyi biztos, hogy én csak a nyugalomra vágytam, ami éppen elérhetetlennek tűnt.
A pillangóvarázshoz meglehetősen kellemes emlékek fűztek, mert összesen kétszer voltam ott. Egyszer mikor már nem tudtam hova menekülni a nők elől és jobb volt egyedül a lepkékkel, mint a dilis környékbeli tyúkokkal, egyszer pedig mikor megkértem Maja kezét.
- Pfffffffffffff, igazából nem nehéz megtalálni. A többi szórakozóhellyel nagyjából egy helyen van, közvetlenül az utca elején, mintha cégérük is lenne... - haraptam be az ajkamat, miközben igyekeztem az agyamban vizualizálni a képet. Nagyjából előttem volt a környék, az, ahogyan befordulok a sarkon és... oh, igen, ott a tábla.
A mosolyra enyhén felvontam a szemöldökömet, mert bár megszoktam, hogy próbálnak felém nyitni, jobban szerettem, ha az ilyen kísérleteket nem vitték túlzásba. Szóval körbepillantottam, majd addig forgolásztam, míg a megfelelő irányba nem néztem.
- Arra lesz. Nem túl nagy ez a falu, elég könnyű megtalálni - a kezem felemelve mutattam a teaház irányába. Bár, innét nem igazán lehetett látni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Varga Nóra
INAKTÍV


Főnixprefi
offline
RPG hsz: 137
Összes hsz: 714
Írta: 2017. május 7. 22:26 | Link

Lewy

Hú, alig várom, hogy megtaláljam és megihassam a forró csokit, amit már egy hete kívánok. Remélem közel van a teaház és nagy a választék, jó lenne kényeztetni az ízlelőbimbóimat kicsit. A suliban isteni a kaja, de néha jó máshol is lenni, nem csak bent. Lewy is menne már, úgy látom, úgyhogy figyelmesen hallgatom az eligazítását.
- Rendben, az utca elején, megjegyeztem - bólintok egyet, és próbálom az eszembe vésni. Közben lewy forgolódik egy sort, majd végül megtalálja a helyes irányt. Mellé állok, és arra nézek, de nem látom a teaházat. Az már megvan, hogy merre kell menni, innentől szerintem elboldogulok.
- Most már szerintem megtalálom, köszönöm. Jó hétvégét tanár úr! - még mindig arrafelé nézek, ahova a kviddicses mutatott, majd a köszönés után el is indulok a teaház irányába. Nem akarom feltartani, úgyhogy inkább egyedül megyek inni egy finomat és lezárni a hetet. Sose árt egy kis kikapcsolódás, főleg hétvégén.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Legaktívabb eridonos '17 ősz
Kedvenc prefektus Fannival '17 ősz
Lewy Bojarski
INAKTÍV


Lengyel csk | Satan | Apuci | Mr Schwarz| kewy
offline
RPG hsz: 1199
Összes hsz: 2273
Írta: 2017. május 24. 02:14 | Link

Nóra

Abszolút nem az én napom volt, mert hiába akartam egy  kis nyugalmat, csak megtalált egy diák. Lehet, hogy ezért nem akartam tanár lenni. Indokolatlanul sok kiskorúnak ad okot rá, hogy felismerjen és segítséget kérjen tőlem. Már mindegy volt, végül is megfőztem magamnak ezt. Most már élnem kellett a döntésemmel.
Szóval nagyjából betájoltam magamnak fejben a falu képét és csak utána kezdtem el útbaigazítást tartani, aprót biccentve a lány felé, mikor közölte, hogy megjegyezte. Ő tett egy lépést felé, én pedig egy lépést távolabb. A rajongóim esetén még megerőltettem magam, de alapvetően nem szerettem az embereket z aurámban,
- Nincs mit. Jó hétvégét. Csak óvatosan a lepkékkel! - csóváltam meg a fejemet, mert nem sok ember szereti, ha a csokiban vagy teában egy szárnyas pajtás hal hősi halált.
Ő elindult a teaház felé, én pedig a cukorkabolt felé, hogy kielégítsem a korábban felmerült igényeimet. Már nem ácsorogtam egy helyben, még a végén valaki betuszkol egy bőröndbe!

// köszönöm a játékot!//
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Sárközi Norbert Dorián
INAKTÍV


#fatherofthecentury | #sukhar_deddi
offline
RPG hsz: 185
Összes hsz: 800
Írta: 2017. május 28. 18:09 | LinkAmikor a gyerekek kicsik voltak, és Levi elkezdte az előkészítőt, még akkor vettük meg bogolyfalvi házunkat. Először azt terveztük, hogy a másikat kiadjuk, ideiglenesen, aztán később, amikor a Bagolykőbe járnak majd, visszaköltözünk, és ezt adjuk ki. Végül Kanada közbeszólt, így a házat a vétel után nem sokkal ki is adtuk, épp csak amikor tényleg az utolsó vázának is megtaláltuk a helyét. Eddig ugyanazok laktak benne, ám most, hogy már mind a három gyerekük elköltözött, túl nagy lett nekik a ház, így inkább egy kisebbet kerestek, ennek a kulcsait pedig szépen visszaszolgáltatták.
Ennek már két hete. Most azért jövök el ismét, mert máris új család költözik be, akik szintén három gyerekkel érkeztek a faluba. Talán ezért nem működött nekünk a dolog, ez a ház a három gyerekeseket vonzza. Az elmúlt két hétben a lelakott részek felújításra kerültek, néhány bútort cseréltünk és profi takarítók takarítottak ki, hogy tényleg minden tökéletes legyen az új család érkezésekor. A papírokat aláírtuk, egyelőre fél évre, mert az apa munkája hasonló az enyémhez. Nem szeretnének elmenni, de amit muszáj, azt muszáj, ezt ismerem én is. Így hát nagyon megértő voltam velük, és látszott, hogy ez nagyon jól esik nekik, fontos a jó benyomás, és valljuk be, ha valaki csak úgy szembe találkozik velem, akkor nem feltétlenül a kedves, rendes családapa az első, amit nyújtani bírok.
A boglyas téren átvágva először a hivatalba megyek, leadom a szerződésünk harmadik példányát, amit iktatnak is, így válik hivatalossá, hogy mostantól a Kémsei - Virágh család itt lakik, a Macskabagoly utca 42-ben. Kell még vennem valami szépet és kéket a feleségemnek, mert a múltkor a gondolataiban pont arra panaszkodott, hogy nincs egy kék díszítésű nyaklánca vagy karkötője se, aztán meg még süteményt, mielőtt hazaindulok. A cukrászda termékei még mindig itt a legjobbak. Egy pillanatra elpillantok az Bagolykő felé, de megállom, hogy elinduljak oda, most éppen nem beszélünk egymással Alexandrával, és nem én leszek az, aki megtöri a jeget. Ő döntött így.
Mennék én is tovább, de éppen hogy csak elindulok, szembe találom magam az előkészítővel, pontosabban az udvarával, ahova most szabadultak ki a gyerekek. Nem tehetek róla, egy pillanatra meg kell állnom, és kicsit visszaemlékezni arra, milyen is volt, amikor az enyémek is ilyen kicsik voltak még.
Hozzászólásai ebben a témában

Csizmazia Hajna
INAKTÍV


#BestHousemate
offline
RPG hsz: 335
Összes hsz: 2713
Írta: 2017. május 29. 21:00 | Link

P é k l a p á t


- Ne szórakozz már, éppen vele? Nem hiszem el még tőled sem - vállon ütöm a mellettem haladót. Teljesen kész vagyok attól, amit hallok. Bár már pletyka szinten elèrt hozzám, hogy valami agybaj van nála, mert képes volt összebútorozni az orosszal, de még az ő szájából hallva is képtelenségnek tűnik az egész. Na meg sértőnek es bántónak, mert azért mégis csak piszkálja a hiúságomat a dolog. Pedig már rég nem tekintek olyan szemmel rá, sőt újra és újra rásèbredek, hogy talán életünk egyik legjobb döntése volt. Az elején bántam, azt hiszem még könnyet is hullattam miatta, de aztán jött ennél hatalmasabb probléma, amely több sírást kívánt. - Meg tudnálak fojtani ezért, hogy lehetsz ilyen marha?- még egy finom ütést mèrek a vállára, aztán nyalintok egyet a fagyimból, amely lassan már az egész alkarom beteríti. - És hogy bírod a dolgot? - bevágok egy fintort. Egyszerűen nem tudom ezen túl tenni magamat, biztos hogy még hónapokon keresztül fogom ezért nyúzni. Abba már belegondolni sem merek, hogy az összeköltözésen kívül még mit művel azzal a lánnyal. Jajj. Hányni fogok.
Utoljára módosította:Csizmazia Hajna, 2017. május 30. 14:02 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ward Weaver
INAKTÍV


#freedomformen #teamcsövesbánat
offline
RPG hsz: 257
Összes hsz: 614
Írta: 2017. május 29. 21:17 | LinkÚjabb ütés. Hatalmas pislogással meredtem magam elé, de egy szóval sem mondtam volna, hogy ne bántson. Azt hiszem, hogy kiérdemeltem, tényleg rászolgáltam az elmúlt pár hónapban a dologra. Sőt, akár durvábban is, de bíztatni semmiképpen nem fogom a nőt. Még a végén kiüt.
- Most melyik része ilyen hihetetlen? - horkantam fel, hogy aztán messzebb tartsam magamtól a csöpögős fagylaltot. A fehér pólómon már így is díszelgett egy zöld folt az előző ütés nyomán, mikor még váratlan volt a támadás és a tölcsér megingott a kezemben.
Hajnával nem futottam össze a közelmúltban, de persze ez nem azt jelentette, hogy megharagudtam rá, vagy elfelejtettem. Egész egyszerűen csak lefoglalt az új hely, hogy valamelyest megtaláljam a helyemet és eligazodjak.
- Fogalmam sincs, látod? Vissza lehet élni a laza életszemléletemmel. A nők nem voltak rám jó hatással - nevettem el magamat kicsit, a hajamba túrva a szabad kezemmel. Ha Hajna mondta volna, hogy hozzám akar költözni, arra is csak vontam volna a vállam, hogy hát felőlem jöjjön. Ismét éreztem az ütést a vállamon, mire a szemem forgattam és inkább ismét a fagyimra koncentráltam.
- Hát nem tudom. Most majdnem 2 hónapig színét se láttam, lelépett. Szóval nem igazán zavart. Feléd mi van? - pillantottam felé a szemem sarkából.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Csizmazia Hajna
INAKTÍV


#BestHousemate
offline
RPG hsz: 335
Összes hsz: 2713
Írta: 2017. május 29. 21:40 | Link

P é k l a p á t


Eszem megáll hát nem érti. Legszívesebben egy kád vízbe tolnám a fejét és abban fojtogatnám. Hát hova lett az esze az embernek? Mi ártott meg neki ilyen mértékben? Egyszerűen nem értem.
- Mondjuk úgy az egész - kezeimmel még egy kisebb kör formát is igyekszem prezentálni, aminek köszönhetően a fagyimból egy kisebb adag a földre kerül. Na, de mindegy, mert most nem is ez a lényeg. Tekintetem szépen lassan felvezetem az ő szemeibe és a lehető legkomolyabb arcomat próbálom felvenni.- De az a csaj még nálam is furább - a választásnál bárki jobb lenne. Hát nyilván nem azon vagyok fennakadva, hogy összeköltözött valakivel. A Bolverk gyereket is kezdtem már megszokni... Az zavar, hogy ki az, aki ott van és le kell szögezni, hogy nem féltékeny​ vagyok. Dühös és mérges, na meg egy kis csalódás is kavarog bennem.
- Hát igazán bemutathattad volna korábban is, hogy ilyen könnyen vissza lehet vele élni - változtatott volna ez bármin? Egyértelműen nem. Maximum kinyírtuk volna egymást, az pedig lássuk be a világnak sem lett volna olyan jó. Üresebb lenne nélkülünk.
- Ahh. Akkor szerencséd volt - azért megnézném, hogy hogyan bírja ki a dolgot. Nem tudom elképzelni azt, hogy Ward Weaver ilyenre képes, ez olyan fura és szokatlan, még emésztenem kell.
- Hát, nem tudom mit tudsz - tényleg nem. Egy kissé képzavarban vagyok mostanában, gyakorlatilag örülök, ha tudom hogy lány vagy fiú vagyok. - Elhagytam a kastélyt, a faluban élek, bár ez elég túlzás. Ingázom Pécs és Bagolyfalva között - küldök neki egy ártatlan mosolyt. - Amúgy most tanulsz még vagy inkább felhagytál vele? - tudom, hogy az itteni képzés után még tovább kell okoskodni, de annyira elkerültük mostanában egymást, hogy bizony még ezt sem tudom. Tök ciki.
Utoljára módosította:Csizmazia Hajna, 2017. május 30. 14:02 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ward Weaver
INAKTÍV


#freedomformen #teamcsövesbánat
offline
RPG hsz: 257
Összes hsz: 614
Írta: 2017. június 6. 04:44 | LinkA centrikus kört formáló mozdulat közepette a fagyi egy része a földön kötött ki, egy hatalmas, lotyogós toccsanással, ami vagy fagyi, vagy valami nagyon borzalmas egyéb dolog lehet csak. Belső szervek. Fúj. Tipikusan a Hajna arcot kaptam, amikor valamit komolyan próbál előadni és közölte, hogy hát igen, Sonja még nála is furább. Ezen nem is akartam összeveszni vele, tény volt, hogy voltak dolgai.
- Jó, ebben nem fogok vitatkozni veled, tényleg vannak fura dolgai - grimaszoltam, még csak meg sem próbálva azt hazudni, hogy ő egy normális, átlag csaj. Vonzottam a csodabogarakat, hiszen Bolverkkel is egészen jól elvoltam, hogy régebbi ismerősöket már csak meg se említsek.
- Nem tudtam, hogy érdekel - vontam vállat értetlen fejjel, mintha nem lenne teljesen egyértelmű, hogy amúgy nem szoktam villogni vele. Másfelől meg Helena előtt ez nem is volt divat, utána sikerült csak meghülyülni.
Végül inkább rá igyekeztem terelni a szót, mire közölte, nem tudja, mit tudok. Őszintén? Leginkább semmit nem tudtam, nem követtem az életet a tanoda falai közt, mióta eljöttem onnan. Részletkérdéssé vált, hogy mi folyik ott, már nem volt hatással az életemre.
- Nem apróztad el a dolgot. Öömmmm... aurorképzésen veszek részt, mint fegyverszakértő. Mármint, hogy azon a képzésen tanulok, elég szórakoztató. Mondhatjuk, hogy tanulok. - AZért a hangomon és az arcomon is látszott, hogy fenntartásokkal kezelem az ügyet, de nem akartam ebbe most jobban belemenni. Úgyis meg fogom kapni tőle, hogy stréber vagyok, hát inkább a fagyimba nyaltam.
- És te? Valami új "tanulmány?"
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Csizmazia Hajna
INAKTÍV


#BestHousemate
offline
RPG hsz: 335
Összes hsz: 2713
Írta: 2017. június 6. 18:33 | Link


Ahh ne vitázzunk ezen, így van, okos vagy Ward, én ezt mindig is tudtam rólad, csak nem kívántam annyiszor az orrodra kötni. Na nem mintha kicsapnám a hisztit azért, ha azt mondja nincsen igazam, mert tudom, hogy az van. A csaj fura, én is az vagyok, de még a mellettem haladót is bizony joggal illethetném ezzel a jelzővel. A kastélyba járók körülbelül kilencven százaléka fura, defektes és minden egyéb, ez vitathatatlan.
- Azért majd, ha esküvő lesz, ugye meghívsz? – angyali mosolyom kíséretében pislogok fel rá, s bár az lenne az ésszerű, hogy itt meg is állítom ezt a témát, azért én még egy kicsikét szeretném fokozni. Csak a saját magam szórakoztatása végett. – Sőőőőőt, kérlek had legyek az első Warja ivadék keresztanyukája – Warja, mennyire rosszul hangzik ez, hát ennél még a Hard is jobb volt, na, pedig az is eléggé szarul csengett, legalábbis az én füleimnek biztosan. Persze nem gondolom komolyan ezt az egészet, sőt kifejezetten kiráz a hideg a dologtól, de egyszerűen képtelen vagyok megállni, hogy ezzel viccelődjek.
– Persze, hogy nem tudtad – az égre emelem a tekintetemet. Esély sem volt rá, hogy megtudja hiszen, amikor véletlenül a normálishoz közelítően kezdtem el viselkedni, már azt mondta rám, hogy fura vagyok.   – Na mindegy – lenyomom magamba az utolsó darabokat a fagyimból. Ez olyan dolog, amit hiába kezdenénk el feszegetni, nem jutnánk vele semmire se, mert már régen volt. Amúgy sem lennénk képesek dűlőre jutni, meg már teljesen lényegtelen is a dolog.
- Atyaég, miért pont ilyen alibi szakot választottál? – jó, ha könnyen tudod venni az akadályt, de ha már iskolába jársz, akkor nem éppen az lenne a lényeg, hogy valami újjal ismerkedj meg? Vagy csak én gondolom így?
– Hááát, Pécsen fekete mágia kutatást tanulok, a kastélyban meg aurornak képeznek, vagy mi a szösz – bár nem hiszem, hogy ez új lenne. Az egyetemi szak szokott mindenkit meglepni, a másikat sokkal evidensebbnek gondolják. Teljesen meg tudom érteni, hogy miért.
– Ja és meghalt a bátyám is. Valami gyerek rájuk robbantott egy házat – könnyebben megy olyannak elmondani, akinek van fogalma arról, hogy ez milyen lehet. Azt hiszem, másnak még nem is mondtam el, mert féltem attól, hogy ki hogyan fog erre reagálni. Nem kell nekem a sajnálkozás, meg  sírás, azon már túl vagyok.
Utoljára módosította:Csizmazia Hajna, 2017. június 13. 17:05 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Németh Réka Hanna
INAKTÍV


Főnix | Nutella | Summer :3 |
offline
RPG hsz: 15
Összes hsz: 332
Írta: 2017. június 10. 14:12 | LinkÉppen a kiskedvencével sétálgat a szökőkút körül, miközben krétás rajzokat nézeget az aszfalton. Meglát egy kislányt, aki a rajzokat csinálja, a kutyája közben odamegy az ismeretlenhez és elkezdi nyalogatni a kezét. Megfordul Réka fejében hogy ott hagyhatták és megszólítja.
- Szia. Hol vannak a szüleid? - Mielőtt megszólalhatott volna a gyermek, Réka odanyújtotta a kezét és folytatta - gyere mossuk meg a kezed.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Liliana Hope Krise
INAKTÍV


Kis sárkány | Éretlen Zöld Császkáló
offline
RPG hsz: 59
Összes hsz: 193
Írta: 2017. június 10. 14:35 | Link


rajzolós délután ✘ felöltöztem


Süt a nap, fújja a szél a kiálló hajszálaim, ami marhára idegesít. Csiklandozza a pofim, ezért folyton odakapok és dörzsölgetem, mintha valami ráragadt volna. Már sikerült jobb oldalon kékre és sárgára, baloldalon meg teljesen zöldre maszatolnom, ami annyira nem is zavart, inkább azt az illetőt, akinek megszorongattam a kezét, miután azt mondta rám "csúnya vagy". Majd rájön, ki a ronda. Buta, vörös lány. Csak mert harmadikos, azt hiszi lehet itt valaki, hát nagyon téved, abban biztos vagyok. Tekintetemmel a tanító nénit kerestem, aki a többieket gyűjtötte csoportba, de én a szökőkút másik oldalán csendben folytattam az éppen megrajzolt sárkányom körvonalát, hogy aztán kiszínezhessem. A nagy és zöld lény majdnem megevett egy fél kék pálcikaemberkét, a másik kacsójában meg már ott pihent egy sárga. Nem célzok én semmire, soha. Jót vigyorogtam guggolva, mikor valaki megszólalt mellettem. Látványosan ignoráltam és nem köszöntem vissza, észre sem véve őt színeztem a sárkányom szárnyait, aztán a kutya kizökkentett.
- A kutyád elrontja a rajzom! - Hatalmas sóhajjal mondtam a magamét, ahogy a kutya mancsára tapadt a krétapor és elmaszatolta a vonalam. Szeretem az állatokat, pláne a kis mancsosokat, de miért nem lehet békén hagyni a szép sárkányom?! - Nem kell megmosni, majd szól a tanító néni, mikor kell.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Németh Réka Hanna
INAKTÍV


Főnix | Nutella | Summer :3 |
offline
RPG hsz: 15
Összes hsz: 332
Írta: 2017. június 10. 15:05 | LinkAkármilyen durván is bánt vele az a kislány, Réka még is azt gondolta, hogy ezt nem hagyhatja annyiban, mert nem szeret senkivel haragban lenni. Így hát megpróbálta kijavítani a hibáját.
- Bocsánat, nagyon szereti az olyan cukiságokat, mint te. Nem akart rosszat.
Igazán elnézhetné ezt a tettet, de még is haragszik, a rajza alapján nagyon szereti a sárkányokat, akik embert is esznek. Bár Réka nem adja fel akkor sem, ha a végén megetetik egy nagy sárkánnyal. Nem nagyon hinné el róla hogy ez a kis cukiság ilyen gonosz lenne, de azért lassan bátorságot vesz és megkérdezi tőle.
- Mi a neved te kis aranyos? Az enyém Réka.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Liliana Hope Krise
INAKTÍV


Kis sárkány | Éretlen Zöld Császkáló
offline
RPG hsz: 59
Összes hsz: 193
Írta: 2017. június 11. 00:54 | Link


rajzolós délután ✘ felöltöztem


Kénytelen vagyok Rá nézni, nem akarok, de folytatja a szája nyitását és csukását. Mint a kacsák szokták a tóban, azok is csak tátognak feleslegesen. Nem szeretem azokat a szárnyasokat, olyan fura állatok és nem tudják befogni, pont mint ez a lány. Ha fogadnom kéne, biztos rátenném a zsákmányaimnak legalább a felét, hogy valamelyik olyan házból való, amelyiket a körülöttem lévők nem szívlelik. Nekem sincs különösebb kedvem ismerkedni, ha akarnék, bemutatkoztam volna már, meg mosolyognék. Miért hiszi azt minden idősebb, hogy a gyerekekkel barátkozni kell? Meg fúj, cukroskodni.
- Ne hívj így, nem vagyok dedós. Iskolás vagyok!
Igaz csak általános iskola ez még, ahogy anyu szokta nekem magyarázni, de akkor is. Ugyan úgy tanulni kell, van egy csomó dolgozat és elvárják, hogy figyelmes legyek. Közben kiszínezve a sárkány szárnyait lehuppantam a földre, törökülésbe húztam a lábaim és folytattam a fejének és a testének kitöltésével a rajzot. Csak akkor torpant meg a kezem, mikor másodjára becézget. Felmorogtam és nagyon csúnyán néztem rá.
- Lili. - Zártam rövidre a bemutatkozást, de látva, hogy biztos nem adja fel, úgy döntöttem, biztos tud rajzolni, akkor már legyen hasznos ő is. Az mindkettőnknek jó, nem? Ha nem, nekem akkor is az lesz és most ez a lényeg. Előkotortam a dobozból egy citromsárga meg egy világosabb kék krétát. A kezébe nyomtam, aztán mutogatva a sárkány feje feletti aszfaltra magyaráztam meg mit akarok.
- A sárkányom jó időben boldog, rajzolj nekem napot meg bárányfelhőt, oda fölé.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Németh Réka Hanna
INAKTÍV


Főnix | Nutella | Summer :3 |
offline
RPG hsz: 15
Összes hsz: 332
Írta: 2017. június 11. 10:28 | LinkRéka kikötötte a közelben lévő padhoz Princesst és megfogta a sárga krétát, elkezdte megrajzolni a napot. Miközben színeztek, észrevette, hogy elmaszatolta valami a sárkány bal oldali szárnyának a tetejét. Odament Lilihez.
- Nézd elmaszatolódott a sárkány szárnya!
Félt Réka, hogy mit reagál rá a kislány, ezért fogott egy krétát és vissza rajzolta. Próbált minél kedvesebb lenni vele, de ő mérges grimaszokat vágott.
Miután nagy lett a csönd, Réka körülnézett és nem látott egy embert sem rajtuk kívül.
- Lili elment az osztályod!
Megijedt, hogy az ő hibája mert leült vele rajzolni.
- Elkísérlek vissza az osztályodhoz, jó?

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Liliana Hope Krise
INAKTÍV


Kis sárkány | Éretlen Zöld Császkáló
offline
RPG hsz: 59
Összes hsz: 193
Írta: 2017. június 12. 13:23 | Link


rajzolós délután ✘ felöltöztem


Annak ellenére, hogy mennyire nem érdekelt ez a lány, fel-felpillantottam, még a kutyájának a prózát kötözte a fához. Kicsit nézegettem a kutyust, aki úgy tűnt nem boldog ettől, de ha nincs megnevelve rendesen, látszik hová jut! Hát milyen dolog már szétmaszatolni az ÉN rajzomat. Nem voltam boldog a délutánomba való megérkezésüktől és ezen nem is nagyon akartam változtatni. Inkább csak jobbnak tűnt, ha adok két krétát ennek a Rékának,
 és akkor nyugodtan szépíthetem a sárkányom is. Reméltem, hogy csendben.
- Hagyjaaaaad! - Egyből felemeltem a hangom, de most nem dühösen vagy mérgesen leszóltam, csak ijedten kaptam oda. Nem akartam, hogy más belekontárkodjon, ez itt az enyém, és ami az enyém, ahhoz másnak semmi, de tényleg fikarcnyi köze sincs. Ahogy ahhoz se, mikor és honnan maradok le.
- Jahj, nekem! Hogy te milyen rendes vagy, biztos örülnének, ha egy idegennel vonulnék oda, akivel szóbaálltam, mert rendes volt velem, aztán még virágeső is hullana. - Nem tudom, hogy ez a látványosan gúnyos kedveskedés mi pontosan, de anya gyakran elmondja, csak mindig elfelejtem. Állítólag túl korán tanultam ebbe is bele. Ironizálsz lányom, ironizálsz! Szóval nem vagyok kedves ma sem, ennek ellenére, ha a szőke lány felfogta, hogy mennyire nem érdekel ez, csak a rajzom, akkor nem lehet olyan vészes a nap.
- Nem kell. Majd utánuk megyek, ha végeztem. Szabad foglalkozás lesz a suli udvarán úgy is. Különben is, ha nem lógok el kicsit, Thomas bácsi hiába vett nekem a fejmosás utánra engesztelő nyalókát!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Németh Réka Hanna
INAKTÍV


Főnix | Nutella | Summer :3 |
offline
RPG hsz: 15
Összes hsz: 332
Írta: 2017. június 14. 11:00 | LinkHallgatja a kislányt, közben megnézi az időt, és látja hogy már négy óra mindjárt, de a kutyáját nem etette meg. Réka elgondolkozott mi lenne, ha venne egy kis sárkányt neki, addig kikötötte a kutyusát.
- Lili, elmegyek venni eledelt, mert négy óra van és éhes Princess. -
 Nem habozott, utána rögtön rávágta: - Neked hozzak valamit?
Persze már kigondolta hogy mit hoz Lilinek, de azért megkérdezi hátha valami mást is kér tőle. A közeli bolt kirakatában meglát egy gyönyörű, világoskék, tűzokádó sárkányt, vajon tetszene neki?
Mivel Réka nem tudta a választ, ezért eldöntötte, hogy két sárkányt is vesz és amelyik jobban tetszik neki, azt adja oda. Mivel sárkány, valószínűleg mind a kettő tetszeni fog neki, de egy próbát megér.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Juhász Ramóna Zita
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. június 14. 23:37 | Link

Maximilian

Ma nem volt túl lelkes. Hiába a szabad hétvége gondolata, ezúttal egyedül kellett lecsámborognia a faluba. Ő viszonylag gyorsabb volt a barátainál, és most egyáltalán nem akart lelassulni. Imádott pörögni, ez volt az élete értelme.
Most is ezért csattant neki valami keménynek, és csak a földre huppanva vette észre, miután felpillantott, hogy az a kemény valami bizony, egy ismeretlen férfi volt. Ajaj…
- Bocsánat, nem vettem észre, elbambultam – kért elnézést, ha már majdnem elgázolta, bár azért ez egy leheletnyit túlzás, hogy ilyesmire vetemedne a maga fizikumával.
Aprócska volt és vékony, szinte mindig azonnal lemozogta az elfogyaszott ételből származó energiáját, és irigyelte azokat a társait, akik tudtak hízni, és nem fújta el őket a szél.
A kedvtelenségéhez hozzátett a nem túl fényes időjárás is, illetve az, hogy legutóbb nem aludta ki magát túlzottan, helyette fekvőzött a Vigadófreskónál,  de túlzottan nem tántorította el az újabb kalandozásoktól az a sok minden, ami az utóbbi időben érte. Leginkább egy naplót szeretett volna, amiben kiszenvedhette mindazt az élményt magából, amit az agya már nem bírt befogadni… azaz be bírta, csak nehézkesen. Kicsit lelassult az a memóriakártya. Kellett az a napló, bár utált írni és az olvasásért sem rajongott, finoman szólva, de erre szüksége volt.

Utoljára módosította:Juhász Ramóna Zita, 2017. július 18. 19:47 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Maximillian Liebhart
INAKTÍV


Maximus | Luca férje
offline
RPG hsz: 279
Összes hsz: 386
Írta: 2017. június 15. 00:09 | Link


Max eredetileg nem tervezett beleavatkozni iskolások életébe, de őszintén? Miután a leányzó megcsengette azt a bizonyos galleonos erszényt, elég gyorsan átrendezte a morális értékrendjét, különösebb lelkiismereti roham nélkül. Szóval az apró fiola a hölgy puha tenyerében fejezte be a hosszú utat, míg az erszény Liebhart zsebében. Mindenki elégedett volt, akkor miért kellett volna rosszul érezze magát? Fura világban élünk.
Kissé elgondolkozva tette meg az utat a kastély kapujától a faluig, ahonnan már tényleg biztonságosan tud majd hoppanálni. A léptei kevés zajt és minimális mennyiségű port kavartak, valahogy nem tudott azzal foglalkozni teljes figyelmével. A pillanatban élt és mégis folyton előre révedt, várta a következő cseppnyi adrenalint, ami majd izgalmat hoz és szintén nyom nélkül veszik el a semmiben.
Az égiek úgy tűnt, hogy meghallgatták a német el-nem-mondott fohászát és nem sokkal később már csattant is az ütközés, a lány pedig a földön kötött ki. A fiolák a zsebében összekoccantak, ő pedig már-már aggodalmas pillantással kapott a zsebe felé, mintegy biztosítva magát: nem lesz tele szilánkokkal.
- Iiigen, azt én is látom. Kényelmes, legalább? - kérdezte a föld felé bökve az állával. Tisztában volt a válasszal, de ha azt kérdezte volna, hogy jól van-e a lány, megint ki kellett volna öblögesse a száját szappanos vízzel. Semmi oka nem volt rá, hogy jópofizzon, a lány szemmel láthatóan kívül esett a komfort-zónáján. Bizonytalanul pillantott fel az égre, összepréselve az ajkait és még a ráncok is kitelepedtek a homlokára a láthatatlan napsugarak után ácsingózva, akkor is ott maradva, mikor ismét a földön fetrengő szőkére nézett vissza.
- Mondd, megvárod, míg ránk szakad az ég? Oda is odaér a víz, csak lassabban.
Utoljára módosította:Maximillian Liebhart, 2017. június 25. 15:00 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Juhász Ramóna Zita
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. június 15. 00:22 | Link

Maximilian

Határozottan meglepődött, még a kis száját is kinyitotta a gyerek, szép méretesre. Minimum egy hajleüvöltős balhéra számított, meg egy mai fiatalok-litániára, ehelyett mit kap? Egész normális hozzáállást, körülbelül a gyerekéhez hasonló humorérzékkel.
  – Üljön le, és megtudja… a háta mindenesetre elég kemény – fintorgott, közben lesöpörte magáról a fölösleges koszadagot.
A jópofizást ő is szívesen kikerülte volna, baromira utálta ezeket a kötelező udvariassági köröket, amik többnyire nem vezettek sehová, sőt, inkább megnehezítették a felek dolgát.
  – Tud valami jó helyet? Gyakorlatilag most járok harmadszor, vagy másodszor a faluban, még nem ismerem ki magam – tért is rögtön a lényegre, ha már szó szerint beleüközött végre valaki élő ember fiába.
– Összeütközni valakivel, és eláztatni magam az esőben még mindig jobb, mint robbanó, kifutó bájitalok célpontjává válni – felelte, a talajon heverésre célozva. Azért a csatt száraz, poros út sem a legjobb hely a cseverészésre.
Az eső időközben elkezdett csöpögni, és persze, hogy a galád Murphy-nek már megint igaza lett, mert a kisasszony elfelejtett esőkabátot, vagy esernyőt hozni, az eső meg gondolt egyet, és jó alaposan megleckéztette.
  – Jó lesz behúzódni valahová – vetette fel az egyébként is ésszerűvé váló tervet. – Feltéve, ha nem arra vár, hogy megöntözzék az égiek.
Utoljára módosította:Juhász Ramóna Zita, 2017. július 18. 19:49 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Maximillian Liebhart
INAKTÍV


Maximus | Luca férje
offline
RPG hsz: 279
Összes hsz: 386
Írta: 2017. június 15. 00:39 | Link


A lány álla szabályosan a földet súrolta és hát, mondhatjuk, hogy a pasi ezen még egészen jól is szórakozott. Igen, sokszor volt ilyen hatással a nőkre, de sosem tudott annyira hozzászokni, hogy ne váltson ki belőle legalább egy apró kuncogást. A válasz még azt is mondhatjuk, hogy szórakoztató volt, így esetleg tehetett annyi engedményt, hogy a pillanatban felejti magát.
- Hm, hát nem tudom, olyan porosnak tűnik... ééés iiigen, elég sok munkám van belefektetve, még szerencse! - szinte már-már felháborodott, aztán egy lemondó sóhaj keretében kibújt a zakójából. A mai fiatalok nem igazán közlékenyek, sőt, nem is segítőkészek! Szóval kénytelen volt a poros talajon végigteríteni a zakóját, ami legalább olyan drága volt, mint másoknak a suli-kezdő-szett. Ezek után szépen elhelyezkedett és a puding-próbája-az-evés alapon végigterült a zakón, ismét az eget kémlelve.
- Nein, nem az igazi. Hááát, ez felettébb szomorú - szusszant fel méltatlankodva, majd fel is ült, mielőtt még tényleg itt éri a zivatar. Neki semmi szüksége nincsen rá, köszöni szépen, megint ronggyá ázik és aztán végigtüsszögheti a bájitalos szeánszait.
- Őszintén? Sejtelmem sincs, kb kétszer jártam itt a környéken és még a helységnevet sem tudom kiejteni, nem hogy bemenjek valahova! - Nem túl kedves és elbűvölő, de legalább őszinte. Legalábbis, az esetek elenyésző százalékában. Most nem hazudott. Az ízületei halk ropogással fejezték ki nemtetszésüket a felkelés ellen, de neki nincs ideje ilyesmikre. Menni kell tovább. Felkapta a földről a meggyötört ruhadarabot és kissé leporolva kanyarította a vállára.
- Az időre nem tudok hatással lenni, de a kondérjaim köszönik szépen, pöpec állapotban vannak és a tartalmuk sem robban. Többnyire - neki sem jöhet össze minden, már sikerült a szemöldökét rózsaszínre színezni, mikor először próbálkozott a százfűlével. Soha. Többé. Elég érdekes pillantásokat érhet el vele az ember, ha néha a szemöldöke hirtelen pink színű lesz. Matsy teljes szívéből gyűlölte azt az egy hetet.
Közben az esőcseppek csendes koppanásokkal kezdték ostromolni a férfi vállát, elsötétülő foltokat hagyva a fehér ingén. Elborzadt tekintettel söpört le pár kövér cseppet, majd ismét a kis szőkére nézett.
- Már épp elég magas vagyok, alighanem jó lenne egy vízmentes hely - tőle ezt akár úgy is vehette az ember, hogy "jó ötlet". Mert ugye ő ilyesmi nem ejt ki a száján.
Utoljára módosította:Maximillian Liebhart, 2017. június 25. 15:01 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Juhász Ramóna Zita
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. június 15. 01:14 | Link

Maximilian


Azt hitte, rosszul lát. Még a szemét is megdörzsölte, hogy tényleg nem a képzelete játszik-e vele, annyira nem várt ilyesmit. Az a férfi most komolyan… leült a poros talajra… vele szemben. Nem tehetett róla, a kezdeti döbbenet után elemi erővel tört ki belőle a nevetés, mint vulkánból a láva.
 - Hihetetlen egy fickó maga – jegyezte meg tökéletesen őszintén. – Ó, csak nem kviddicses? Én megpróbáltam, de nincs türelmem hozzá, első adandó alkalommal kihátráltam belőle.
- Ú, de paraszt vagyok, elnézést... be se mutatkoztam. Juhász Ramóna Zita vagyok, itt tanulok a kastélyban - csapott a homlokára a kislány, aztán baráti jobbot nyújtott a másik felé, miután sor került az elmulasztott illem pótlására.
A feltápászkodást követően is még könnyeit törölgetve vigyorgott, sokkal jobb kedvre derült mostanra.
- Hát, én csak egy helyet tudok, ami közel esik, remélem, szereti a sütiket. Az enyémek sajnos igen. Nem vagyok valami profi bájitaltanból, legutóbb is mehettem a gyengélkedőre. Goulens robbant a nyakamba – ecsetelte, ha már így szóba került a bájitaltan.
Kimondottan rühellte a tárgyat, nem is várta, hogy jobb lesz belőle. – Bájitalkészítéssel foglalkozik?
Ő maga elindult abba az irányba, amerre a kedvenc cukrászdája leledzett, remélhetőleg nyitva, és nem agyonzsúfolva. Mi megadott volna egy száraz helyért, meg némi sütiért és kakaóért!
Kakaó nélkül lehet élni, de nem érdemes…

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Maximillian Liebhart
INAKTÍV


Maximus | Luca férje
offline
RPG hsz: 279
Összes hsz: 386
Írta: 2017. június 15. 01:42 | Link


Mindenki, aki kicsit is ismerte Maxot, tudta, hogy nem érdemes a határait próbára tenni, vagy a kíváncsiságát válaszok nélkül hagyni. Mert akkor biztos volt, hogy ő bizony megteszi, válaszokat keres, kitapasztalja az élményt az utolsó cseppjéig. Ez esetben porszeméig. Nem mintha sokat tett volna hozzá a jelleméhez az a pár másodperc a talajon, de mégis ezekből épült össze Liebhart. Darabról-darabra, élményekből.
- Áááá, csak nézőként. Vannak ismerőseim a szakmában, de nekem túl sok lenne. Szeretek élni - nevette el magát a gondolatra. Igen, Münchenben segített már játékosoknak idő előtt felépülni, nem egészen legális úton. Szép összeget kapott érte és egy-két igen diszkrét, jól fizető vendéget.
Az, hogy illem, csak nagyon ritkán szerepelt a szótárában, eléggé hiányos volt ez a szócikk, szóval ha Rami nem említi meg, hogy iiigen, be is kellene mutatkozni, ő talán el is felejtette volna az egészet. Tanácstalan pillantást vetett a szőke lány felé nyújtott apró kezére, majd megköszörülte a torkát és legyűrte a késztetést, hogy valami egészen átlátszó ál-nevet adjon meg a lánynak. A szokás hatalma. Az ujjai az eridonos keze köré fonódtak, majd kezet rázott vele.
- Maximillian Liebhart, az egyetemen tanítok. - Nem igazán foglalkozott vele, hogy ez mond-e valamit a lánynak, vagy itt az egyetem több intézményre is utalhat éppen. A lényeget így is sikerült átadnia, ő tanár. Vagy valami ahhoz nagyon hasonló kreatúra. Ezek után talpra kecmergett, mert hát még a végén gyökeret ereszt, itt meg nem szeretné a hátralévő napjait eltölteni. Túlságosan egyhangú volt hozzá a lakosság.
-Hm, fogjuk rá. Ameddig édes és jó, nekem jöhet... Jó  dolgokra ritkán tudok nemet mondani - már ami az ő gondolatai szerint annak minősül, másoktól ez gyakran eltért. Szóval hajlandó volt követni a lányt, mielőtt még rongy módjára facsarhatja az ingéből a vizet. Nem volt hozzá humora ma. - Az elég kellemetlen tud lenni. Nem minden embernek van ehhez érzéke. - Neki volt és ezt tudta is, különben nem ebben helyezkedett volna el. Azonban élénken élt benne minden egyes illat, ami az alagsorban kavargott, mikor az első bájitalát megfőzte. Az amortentia mindig elé lendítette az emléket, nem egy hölgy bukott már le így. - Részben igen. Mondhatjuk.
Szóval a furcsa duó gyors léptekkel indult el a cukrászda irányába, hogy biztonságba kerüljenek a kövér esőcseppek elől.  

//folyt. köv. a cukrászdában //
Utoljára módosította:Maximillian Liebhart, 2017. június 25. 15:01 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ward Weaver
INAKTÍV


#freedomformen #teamcsövesbánat
offline
RPG hsz: 257
Összes hsz: 614
Írta: 2017. június 15. 20:07 | LinkVoltak viccek, amiket nagyon tudtam értékelni, mert bár nem vagyok egy humorherold, azért mégiscsak oké voltam ebből a szempontból. Na, de az, hogy én, meg Sonja és esküvő? Ez már inkább a sírás felé terelt, mint hogy röhögést váltson ki belőlem. Szomorú, de megesik.
- Mindenképpen akarom a Warja kölyköket. Magam sem bírom néha elviseli, Sonjáról nem is beszélve, szóval a gyerek ügybe már bele se merek gondolni!- kis híja volt csak, hogy a kezemben pihenő tölcsér roppanjon, de helyette inkább a saját csuklóm kezdtem szorongatni a másik kezemmel. Az emberi szervezet úgyis blokkolja magát, ha éppen önkárosító tevékenységbe kezdene. Teljesen korrekt, nem?
A régi dolgokat nem akartam már felhánytorgatni, túlságosan is tétnélküliek voltak, nem volt rájuk szükség, akkor meg felesleges is szót fecsérelni rá, nem? Dehogynem... Tehát ezt csak hagytam elúszni a levegőben és benyomtam a maradék fagyim, a tölcsért pedig kidobtam az első utamba kerülő kukába.
- Azért választottam alibi szakot, mert ez érdekel, van még mit tanulnom, és azért nem ártana, ha lenne papírom is róla. Mert ugye az kell ahhoz, hogy elhelyezkedhess vele, tudod... - forgattam a szememet. Persze, tanulhattam volna valami teljesen újat is, de engem még mindig ez érdekelt, ezzel akartam foglalkozni, akkor meg nem értem, hogy minek tanulnék mást. Esetleg majd utána, amolyan félgőzzel.
Az auror dolog viszont valami olyasmi volt, amit nem vártam volna. Mármint persze, én is azt tanultam, de hogy Hajna is? Csak pislogtam magam elé meglepetten, próbálva kirakni a képet. Totális sikertelenség.
- Aurornak? Érdekes... - jegyeztem meg, aztán már jött is a következő átlagos kijelentésével, miszerint meghalt a bátyja. Ismét igyekeztem bootholni az infót. Nehéz volt, mert nem tudtam hozzá érzelmet társítani.
- Öm... hát ez... szomorú, asszem. De úgy látom jól viseled - inkább a tényekre támaszkodtam, azt pedig, hogy részvétem, mutatóba sem nyögtem ki.  Nem fogok hazudni neki, nem érzek ilyesmit. Nem azért, mert nem akarok, egyszerűen csak nem megy. Nyomokban ismertem az érzést, de a nemlétező empátiám nem tette lehetővé, hogy ezt most felélesszem és kimutassam.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Csizmazia Hajna
INAKTÍV


#BestHousemate
offline
RPG hsz: 335
Összes hsz: 2713
Írta: 2017. június 16. 18:35 | LinkNézem az arcát, igyekszem minden apró rezzenést elcsípni, s meglepődve tapasztalom, hogy elvárasaimmal ellentétben, teljesen mást látok rajta. Egyszerre örülök és értetlenkedek. Annyi kérdésem lenne még ezzel kapcsolatban, hogy szerintem napokig tartana mire véget ér a téma. De az igazság az, hogy annyira nem kívánom, hogy mindkettőnk érdekében inkább hagyom ezt a dolgot. Nem szeretném, ha valamelyikük vére folyni kezdene, sokkal jobb a békesség.
Az iskola téma nem éppen a kedvenceim közé tartozik, de most jókor jön. Talán ez lesz a mentőöv számunkra, mert valahogy úgy érzem, hogy a viccelődésem nem úgy ért célt, mint ahogy elterveztem. Bár ma nagyon mellé lövök mindennel, mert ez a sztori sem így sül el, ahogy én azt elterveztem. Ciki.
- Jó, hát tudom, hogy ez érdekel. Csak na - egy pillanatra lesütöm a szemeimet, mert úgy érzem, mintha egy kis kölyök lennék, aki éppen rossz témába ütötte bele az orrát. - Azt hittem, már mindent tudsz róluk - egyszerű ez az ok. Tényleg csak azért mertem alibi szaknak nevezni. Tudom én, hogy az emberek mennyire képesek érdeklődni a fegyverek után. Éltem már olyannal, akinek ez volt a mániája és ő gyakorlatilag nem is tudott másról beszélni. Na az nagyon szörnyű volt. Ward ehhez képest ezerszer jobb eset, szerencsére. - Még fegyver kereskedőnek is el tudlak képzelni - bár a terepen jobban. De komolyan látom magam előtt, hogy titkos és illegális találkozókon vesz részt, mint a filmekben.
- Miért olyan érdekes? - tényleg érdekel. Nekem ez egyértelmű út volt, annak ellenére, hogy mennyi hülyeséget műveltem. Ha már varázslóiskolába jártam, akkor úgy gondoltam ez lesz a legèlhetőbb út, bár néha már nagyon kételkedem. - Azt hittem a másik meglepőbb lesz - megeresztek egy mosolyt. Úgy tűnik, ami számomra érdekes döntés, az másnak nem annyira. Bár nem tudom, hogy ő milyennek látott és ismert meg, nem is vágyom a dologra. Jobb ez is így.
-Ja, hát már nem akarok senkit se megölni, de.. - elhúzom a számat és lassan magamban elszámolok tízig, mielőtt folytatnám. - Szóval, aki hozta a hírt, annak egyből neki ugrottam... Négy hónappal később tudtam meg, holott ő volt az egyetlen élő és normálisnak nevezhető rokonom.. - keservesen sóhajtok. Ez a téma soha nem lesz az erősségem és azt hiszem a kelleténél többet is csacsogok róla neki. Értékelem, hogy nem kérdezősködik, mondjuk ebben amúgy is biztos voltam. Imádom ezért, szívesen közölném is vele, de félek, hogy kirohanna a világból a dologtól. Pedig semmi félreérthető dolog nincsen mögötte. Sok mindenkit képes vagyok apró dolgok miatt a szívembe fogadni, még akkor is, ha ez nem látszik rajtam.
- Tudod mit szeretnék egyszer veled mindenképpen? - sejtelmesen vigyorogva pislogok felé. Már régóta tartozik nekem ezzel, s elhatároztam, hogy mindenképpen be fogom hajtani rajta a dolgot. Mert hát az ígéret az állítás szép szó..
Utoljára módosította:Csizmazia Hajna, 2017. június 16. 18:36 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Csizmazia Hajna
INAKTÍV


#BestHousemate
offline
RPG hsz: 335
Összes hsz: 2713
Írta: 2017. június 18. 23:24 | Link


A Czettner lányok fognak egyszer a sírba vinni az ezer százalék. Végre sikerült kihevernem az ugráló, bűzlő és rezgő tojások okozta traumát, melyet Majának köszönhetek, most itt állok a szökőkútban, csurom vizesen és az a helyzet, hogy azt sem tudom már miképpen kerültem ide. A fejem egy kissé sajog és mintha alkoholt böfögnék vissza, de esküszöm mindenre, hogy nem tudom mi van.
- Te Luca, ismételjük már át, mit is keresünk, mi itt? - megvakarom a buksimat, hátha valami bevillan, de az igazság az, hogy a megvilágosodást sokkal inkább tőle várom.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Czettner R. Luca
INAKTÍV


Törpe° | Frau Liebhart | Valcsi trénerlánya°
offline
RPG hsz: 727
Összes hsz: 6632
Írta: 2017. június 18. 23:27 | LinkMeleg van, sőt, nyár, innentől mindenkinek egyértelműnek kéne lenni, hogy hideg vízben ázva a legjobb átvészelni a hirtelen jött jó időt. Nem tökre egyértelmű? Mondjuk ha esne se zavarná Lucát a dolog. Még akkor sem, ha éppen kicsit forgott a gyomra. De ez úgyis elmúlik remélhetőleg, megint túlugrálta magát. Szörnyű egy némber. Inkább nagy loccsanással ült bele a szökőkút közepébe lefröcskölve a rellonost.
- Hűsölünk? Ha szeretnéd varázsolhatunk hullámokat, hogy nagyobb élmény legyen. - Természetesen mindezt hatalmas vigyorral közölte, ahogy a hajából kicsavargatta a vizet.
- Pár órával korábban még te is remek ötletnek tartottad ám! - Az mondjuk megeshet, hogy arra kicsit Luca rásegített az erejével, de cssst. Erről nem kell beszéljen senki.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bayern Münchener Drachen cikeszkergetője | Mancs-hely

Oldalak: « 1 2 ... 15 ... 23 24 [25] 26 27 ... 35 ... 54 55 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas tér