34. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaVendéglátó negyed

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Vattai Júlia
Prefektus Navine, Animágus, Világalkotó, Harmadikos mestertanonc


Porcica
offline
RPG hsz: 1083
Összes hsz: 1147
Írta: 2022. március 7. 00:09 | Link

Magda
Jucika|
______________________________________________________


Nem túl rózsás a hangulatom a tegnapiak után. Még este átugrottam Adélhoz, ennél többet viszont a nőért nem tehetek. Remélem Will nem fogja bántani, ha pedig igen, Adél használja majd a pálcát és elintézi.
A levél ami ma reggel jött csak még inkább rátett a napom borzalmas minősítésére. Adél anyja találkozni akar velem. Először azt hittem viccel. Aztán ahogy közeledett az idő, kezdtem azon agyalni, hogy mégis miről tudna velem csevegni. Semmi más nem jutott eszembe, minthogy az, hogy takarodjak ki William életéből és hagyjam kibontakozni Adélt. Mi mást tudna mondani egy anya, a veje szeretőjének?
Szóval habár eleinte nem akartam, most mégis itt állok a cukrászda ajtajában. Konkrétan a pofon elé jöttem.
Nagy levegőt veszek, aztán előveszem bűbájos mosolyomat, sőt hajam hosszát is megtolom, hogy még édesebb és göndörebb legyen. Így masírozok oda az asztalhoz állok meg szembe a nővel.
- Magdalena, ha nem tévedek, ugye? - csivitelő hangon szólalok meg és kinyújtom felé a kezemet. Gyerünk te boszorkány, teríts ki minden lapodat, akkor se fogsz tudni megszabadulni tőlem amíg meg nem unom Williamet. De ha sokáig baszogatsz, lehet Adélt is megszerzem.
Utoljára módosította:Vattai Júlia, 2022. március 7. 00:11 Szál megtekintése

Vattai Júlia
Prefektus Navine, Animágus, Világalkotó, Harmadikos mestertanonc


Porcica
offline
RPG hsz: 1083
Összes hsz: 1147
Írta: 2022. március 7. 00:45 | Link

Magda
Jucika| 1
______________________________________________________Valami hasonló fogadtatásra számítottam. Amikor a pincér odaér leadok egy rendelést egy sós karamellás sziruppal ízesített cappuccinora mellé pedig egy erdei gyümölcsös mousset is kikértem. Ha már ő állja akkor nyilván nem fogom visszautasítani az ilyesmit.
Közben végig báj mosolygok. A kérdésre pedig még halkan el is kuncogom magamat.
- Ugyan dehogy, a vizsgaidőszak ebből a szempontból igen kellemes, hiszen az időmet is teljes mértékben én oszthatom be - ami igaz is, csak retek sürgősen tanulnom kéne, mert el fogok hasalni a picsába.
A pincér hamarosan érkezik a kávéval és a süteménnyel. Egyelőre az utóbbit az asztalon hagyom, viszont az italt magamhoz vége kényelmesen hátradőlök a fotelben. - Szinte biztos vagyok benne, hogy tudod de szeretnék rávilágítani arra, hogy nem vagyok aranyvérű, csak egy apró félvér. Így feleslegesek a teátrális kerülőutak. Mennyit galleont szeretnél felajánlani, hogy leszálljak Williamről? - belekortyolok a kávéba. Így remélem élét veszem a fenyegetéseknek, hiszen elsőre úgy tűnhet,hogy hajlok a lefizetésre. Bár őszintén, pusztán kíváncsi vagyok mennyit ér meg neki Will és Adél közös boldogsága.
Szál megtekintése

Vattai Júlia
Prefektus Navine, Animágus, Világalkotó, Harmadikos mestertanonc


Porcica
offline
RPG hsz: 1083
Összes hsz: 1147
Írta: 2022. március 7. 01:39 | Link

Magda
Jucika|
______________________________________________________


Biccentek megköszönve a szurkolást. Azonban sokáig nem áll szándékomban ezt a mézes-mázas bájcsevegést folytathatni. Csinálja az akinek két anyja van vagy legalábbis egy időnyerője.
Mosolyom nem csitul, csak szavaim utalnak arra, hogy paraszt mód kukába vágom ezt a sok felesleges kört. A nő arca megváltozik, talán még szimpatikusabb lesz, mint eddig volt. De a külső nem minden és az ilyen mamáktól tudom, hogy jobb mindig a legrosszabbat várni. Ezért is lepődök enyhén meg, amikor azt mondja nem akar fizetni. Arcomra halvány meglepetés szökik, aztán hamar vissza a mosoly.
-Milyen kár - újabb korty, míg ingatom a fejemet. Hát nézzenek oda nem kapok Kriséért cserébe pénzt. Igaz tegnap végül kibékültünk azt hiszem, vagy valami hasonló, de a a nem leszek a barátod, fuck off szöveg maradt volna, most legalább kaptam volna pénzt is mellé, mert lekopok róla. Így viszont még mindig nem kapok semmit pedig tele vagyok aranyvérűekkel. Rémes. Egyenesen rémes.
Míg hallgatom a tényleges célt addig enyhén ráncolt homlokkal iszogatom a kávémat, csak, hogy elfoglaljam valamivel magamat. Beszélni a hármasunkról.
- Ez kedves. Sajnos nem hiszem, hogy nagyon tudnék beszélni a hármasról. Bár Adél roppant édes teremtés, lecsapták a kezemről, ha jól tudom épp valaki más karjai között keresi a boldogságot - előre dőlök, hogy a villáért nyúljak és egy kis szeletet kihasítsak a süteményből. Nem hiszem, hogy ne tudna Eliasról. Engem tud, akkor őt is tudja. Mind a ketten ott voltunk az esküvőn és azóta is a kiválasztott pár körül kolbászolunk. Legalábbis azt hiszem Elli is azt teszi.
Utoljára módosította:Vattai Júlia, 2022. március 7. 01:48 Szál megtekintése

Vattai Júlia
Prefektus Navine, Animágus, Világalkotó, Harmadikos mestertanonc


Porcica
offline
RPG hsz: 1083
Összes hsz: 1147
Írta: 2022. március 7. 23:19 | Link

Magda
Jucika| 3
______________________________________________________


Nem nehéz Adéllal jóban lenni. Egyszerűen csak emberszámba kell venni és néha megcirógatni a bőrét. De persze nem árulok el szakmai titkokat. Az esküvős megjegyzésre is csak szélesebben mosolygok. Mi történt Willel? Nos, azon az estén meglepően sok emberrel tovább jutottam, mint Willel, amiről szinte biztos vagyok, hogy a nő tud is. Bár tény, hogy leátkozni valakit egy viszonylag nehéz átokkal és a jelek szerint ennyire kurva hatásosan, hogy hetek keljenek, hogy visszatérjen minden foszlány, hát na. Fasza vagyok.
- Meglepő, hogy eddig kitartott a blokk - jegyzem meg. Néhány órát akartam, sőt az sem segített, hogy nagyon hirtelen kellett elvégezni a varázslatot, ugyan lehet ez a hirtelen erőltetett koncentráció billentette ki a másik irányba az átkomat.
A kérés mindezek ellenére is furcsa. Maradjak szerető, mondja a feleség anyja. Az aranyvérűek néha tényleg elég durva dolgokat tudnak tenni egyes célok érdekében. Persze fattyú az nem kellene nekik.
- Ne aggódj emiatt, semmiképpen sem akarom ilyen élősködőkkel elrontani a testemet - még csak az kellene. William bájitala ebből a szempontból a lehető legjobb dolog a világon. Más nők virágot kapnak attól a bizonyos férfitól én feketególya receptet. Mondanom sem kell, hogy ki járt jobban.
Nem lesz ingyen. Még szép, hogy nem. Egy falat süteményt betolok a számba, utána hátradőlök. Mert így menőbb, a pózban amit vágok.Kihúzott háttal, keresztbe tett lábbal, a karfán pihentetett kézzel.
- Ha William megtudná a mi kis...egyességünket, oda volna az egész idáig felépített kapcsolatom vele - jelentem ki - Eddig csak kedvemre mászkáltam közöttük, így viszont már felelősséggel tartoznék értük és belefolynék egy aranyvérű játékba. Mond, miért érné meg ez nekem? - oldalra billentem a fejemet.
- Mit tudnál ajánlani, ami megér egy ennyire kedves játszópajtás akár örök elvesztését is? Mert, hogy elég labilis hozzá, hogy egy ilyen húzásomra drasztikusan reagáljon - beleiszok a kávémba ezzel jelezve, hogy a labda nála van. Nem fog tudni megvenni annyira könnyen, mert az túl olcsó volna, amit mondtam az pedig kibaszottul igaz.
Szál megtekintése

Vattai Júlia
Prefektus Navine, Animágus, Világalkotó, Harmadikos mestertanonc


Porcica
offline
RPG hsz: 1083
Összes hsz: 1147
Írta: 2022. március 10. 19:42 | Link

Magda
Jucika| 1
______________________________________________________


Figyelem ahogy hátradől. A labilitás kedves gyermekké teszi. Félig igaz, de másrészről.
- Ne felejtsük el, hogy ez a kedves kisgyermek bebizonyította már, hogy képes ölni- világítok rá. Igaz, akkor önvédelemből tette, de nagyon sok embernek nem olyan erős az ösztöne, hogy képes legyen ölni akkor sem, ha épp szembe néz a halállal. Will képes volt. Ez teszi a labilis kisgyereket fokozottan veszélyessé.
A kávémat iszogatom hátradőlve amikor beközli a karrieres dolog. Felpillantok rá. Kevesen múlt, hogy ne köpjem ki az előbbi kortyot. Karrier. Ha arra gondol, amire utána kezdett célozgatni, akkor hülyét kapok. Miért van az, hogy mostanában mindenki tudja ezt? Ki van írva az ajtómra csak én nem látom, vagy mi a fasz van?
- A karrieremet? - vonom fel a szemöldökömet, bár talán kicsit ingerültebbre sikeredett a hangnem, mint eredetileg terveztem. De bár, ha segítene eltüntetni azt a szart, tényleg nem volna rossz, csak, az már szívesség, ami után ugye nekem is kell tennem valamit. Ez esetben Willel és Adéllal, de fenyegetésalapnak is ideális a későbbiekben, ha nem bizonyultam elég jó gyertyatartónak.
Meghökkent mennyire tárgyilagosan beszél a kapcsolatokról, és a miénkről Willel. Kicsit zavar is, mintha nem venné komolyan. Miért is kéne? Én is tudom, hogy az egész időleges és azt is, hogy nem beszélhetünk szerelemről sem. Csak játék az egész.
- Nem értelek, akárhogy is kevered a lapjaidat, sohasem tudsz feljebb emelni a nemesekhez, maximum egy jólképzett palotapincsi lennék aki parancsra tud az udvaroncokkal, ilyesmire pedig nem hiszem, hogy én lennék a legmegfelelőbb ember, akármennyire is látsz potenciált bennem, vagy a külsőmben - előre dőlök és megfogom a villát, hogy lekanyarítsak egy szeletkét a süteményből. Akármilyen aranyvérű is akar pártfogásába venni, az olyan, mintha álcázva azt suttogná, hogy szolgálj.
Szál megtekintése

Vattai Júlia
Prefektus Navine, Animágus, Világalkotó, Harmadikos mestertanonc


Porcica
offline
RPG hsz: 1083
Összes hsz: 1147
Írta: 2022. március 19. 22:21 | Link

Magda
Jucika|
______________________________________________________


Képtelen vagyok nem elengedni a Életrevalóbb mint Adél. Nyilván, ha nem lenne így, csak azért nem kattantam volna be, mert már rég éhen haltam volna. Pláne ha anyámon múlt volna. Kösz mamci.
- Adtam pár tippet Willel kapcsolatban neki még a lakásban. Ha azokat megfogadja könnyedén meg fogja tudni ülni Willt - rajtam aztán ne múljon. Sőt ha kell továbbképzést is kap majd, míg fel nem fogja milyen szavak közül lehet válogatni ha a férfival beszél.
Bár először úgy érzem kezd nagyon rossz mederbe haladni a beszélgetés végül a nő korrigál. Aurori karrier. Már majdnem el is felejtettem a mostani felforgásokban, hogy merre is akarok továbbhaladni.
Mentor, nekem. Elém tenné aranytálcán a legjobbat. Ez aggasztóan jó ajánlat. Ugyan hiszem, hogy magamtól is képes lennék elérni ilyen téren eredményeket. Le tudok venni bárkit a lábáról ha akarok, de ez eléggé lerövidítené az időt, hogy a csúcsra kerüljek. Hát ilyen ha az ember alá pakolják a dolgokat?
Azonban nem hagy nyugodni valami, amit kerek perec el is mondok neki. Egy nyomi félvér mit sem ér egy aranyvérű társadalomban. Esetleg lábtörlő lehet, vagy ha szép, akkor szerető, mint régen az énekes és színésznők. Mindenki őket akarta, virágokkal halmozták el, de hányat vettek el? S hányan nem csúsztak a süllyesztőbe, amint megöregedett testük? Én nem leszek ilyen rongybaba.
- Egy félvért nem hiszem, hogy túl sok aranyvérű család elfogadna, s ha van olyan alja család aki mégis, hát csak mindenki más rajtam élezné a körmét. A vér minden de nem semmi. Úgy emlegetnének mint az a kis félvér. És pláne, ha a te családod is vékony jégen játszik, hát akkor még kevésbé hiszem, hogy rá kéne lépnem arra a jégre - rázom a fejemet. Az utolsó szelet süteményt kapom be és pillantok rá.
- Viszont a mentort butaság lenne visszautasítanom. Ha elintézed felügyelem Willéket és megpróbálom kordában tartani a párost meg nagyjából együtt is. Többet nem ígérhetek és ha kiderül én mindent letagadok - teszem hozzá és kinyújtom a kezemet.
- Áll az alku?
Szál megtekintése


Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaVendéglátó negyed