32. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaVendéglátó negyed

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Radits Viktor Endre
INAKTÍV


Mr. Vigyor
offline
RPG hsz: 127
Összes hsz: 617
Írta: 2012. október 22. 18:04 | Link

Odett

Füttyülős jó napot a népnek! Jelentem Viktor karja ismét egyben. Mondjuk eddig se volt szanaszét, vagy darabokban, csak a csontjára volt jellemző a megszakítottság. De a bájitalok csodákra képesek. Így hát most, ha még egy kicsit fáj is és fásli szükséges még a karjára akkor is már egészségesnek mondható. Persze a kontrollra még vissza kell néznie. Hogy miért is, az már más kérdés.
Szóval kedves kisasszonyok, büszkén jelenthetem be, hogy a nagy nőcsábász teljes gőzzel bevetésen van. Szóval férfiak reszkessetek! Na, azért mondjuk nincs nagy félni való, most ez a bozontos bohóc kicsit megjavult. Vagy csak a látszat mindez? Na, majd hamarosan kiderül. Most fütyörészve póló-pulcsi-farmer együttesben téved be a teaházba, ahol egy kacsintást dob az egyik pult mögött álló lánynak, aztán az egyik asztalhoz lehuppanva már a kezében az itallappal választ ki egy teát. Még pedig az ízek varázsa az, ami leírásával kedvét elnyeri. Cseppnyi rumaroma és egy kis titkos eszencia a nyált is összefuttatja szájában. Már emeli is a kezét, hogy jelezzen, ő rendelne. Én meg addig, amíg ő rendel bedobok egy kávét, mert úgy érzem teljesen meghülyültem. Pedig az este jól kialudtam magam.
Na egy nescafét ide nekem is! Hééé, kisasszony, engem észre sem vesz! Na, még ilyet. Látjátok mesélőnek sose menjetek, olyanokká váltok, mint egy szellem. Szörnyű élet ez, higgyetek nekem!
Na, rendelés leadva, kávé belém tankolva, uccu neki. Nézzük az ide betévedőket. Talán Viktor is talál magának valami szemrevaló teremtést, ha már Merci elment az orosz sztyeppékre Amira meg... Amira.
Egy dalt halkan fütyörészve dől hátra a széken, az ablakon kitekint, lábait összekulcsolja, kezét a tarkóján összegubózza és így várja a teát, vagy éppen éppen a társaságát.
Szál megtekintése

Szemüveges - Vidám - ExEridonos - Bátyó - Kérdések
Radits Viktor Endre
INAKTÍV


Mr. Vigyor
offline
RPG hsz: 127
Összes hsz: 617
Írta: 2015. október 24. 16:05 | Link

Unokahúgi

Egy kellemes sütizésre és teázásra invitáltam el az egyetlen olyan unokatesómat, aki szintén varázslatos erőkkel bír. Nem vagyunk sokan a családban, nincs mit tenni. Bár úgy hallottam, hogy Emma ágából vannak itt még páran, de nem annyira divatos az én ott létem a családi nagy összeröffenéseken, hiszen ez anyám ága-boga, neki meg nem én vagyok a fő ékessége. Hiszen nem lehet megmondani másoknak, hogy mégis hol a búbánatban van a fia, csak annyit mond, hogy egyetemre jár valahova pszichológiát tanulni. Ami persze igaz is, csak nem olyan nagyon messzire járok, csak a szomszédos országba, ide, Magyarországra, Pécsre és nem sima pszichót, hanem varázspszichót tanulok. Azt pedig tudjuk jól, hogy nem mindegy, hogy idd ki vagy vidd ki...
Tudom, hogy mostanság sok minden történt Emmával, amit távol létem okán nem nagyon tudtunk megbeszélni, de most itt a remek alkalom. Én a bátyja helyett a bátyja vagyok, és igyekszem rá vigyázni, amennyire tőlem telik.
 - Egy fekete teát és egy csokivarázst kérnék. -
Adom le a magamnak szóló rendelést a kiszolgáló személyzetnek, majd kissé kényelmesebben elhelyezkedek a széken. A falakat nézem. Sokat nem változtak. Bár biztos átfestették őket, de ezt egy pasi nem veszi észre. Nem figyelünk az ilyen részeltekre. Ezért nem vesszük észre azt se, ha valaki fodrásznál volt. Kivéve, ha nagyon rémes a frizura, az azért ordít az ember fejéről. De ami jó és szép, az természetes a szemünknek. Ahogy önmagában a csinos lányok is. Az egyetemen például rengeteg csinos lány van. Hú, de még mennyi! De azért már kéne valami állandó. Ez a hegyi farkas élet hosszú távon nem vihető...
Szál megtekintése

Szemüveges - Vidám - ExEridonos - Bátyó - Kérdések
Radits Viktor Endre
INAKTÍV


Mr. Vigyor
offline
RPG hsz: 127
Összes hsz: 617
Írta: 2015. október 27. 17:45 | Link

Unokahúgi

Megérkezik a kis narancs. Vörös haj, narancsszínű ruha, szóval olyan, mintha egy nagy narancs tipegne oda elém, akit persze rögvest üdvözlök is. Puszi és ölelés. Igazából az ő kapcsolatuk elég testvéries. Bár nem találkoznak olyan sűrűn, de legalább ők megértik egymást, hiszen mind a ketten varázslattal bírók, na meg egyébként tanárok is. Csak most ezt Viktor nem nagyon műveli, de tervezi, hogy ezen változtat.
 - Én is örülök neked. Újság semmi új nincs. Az egyetem jól megy. Most részt veszek egy újabb kutatásban, ami a varázslók tudatos varázselnyomását tanulmányozza. Nagyon érdekes. Csak nehéz volt rá alanyt találni. Mivel a legjobb ilyenre olyan személy, aki tiszta vérű varázsló, hiszen benne nem keveredik egyáltalán a varázslat mugli vérrel. - Nagyon lelkesedik a munkájáért, a kutatásokért, az új dolgok felfedezéséért. Szóval imádja azt, amit csinál, de most takarékra veszi ezen szeretetét. - Na, de ez neked nem mond sokat és nem is azért jöttem, hogy a munkáról beszéljek. Különben meg jól vagyok, köszönöm. Csajozgatok, meg elvagyok. Bár néha elgondolkozok rajta, hogy kellene valami állandó. Eszembe jut Lexine. És hát... tudod... Na, de mesélj te! Azt hallottam, hogy Botond kosár és valaki veszélyesbe keveredtél. - Az utóbbi miatt kissé rosszallóan próbálok nézni, mert nem szeretném, ha baja esne Emmának. Többek között éppen ezért is hozom fel a témát. Mindent tudni akarok, amit csak tudni lehet most Emmáról. Hiszen meglehetősen sokat kihagytam és ezt egy jó rokonnak pótolnia kell.
Szál megtekintése

Szemüveges - Vidám - ExEridonos - Bátyó - Kérdések
Radits Viktor Endre
INAKTÍV


Mr. Vigyor
offline
RPG hsz: 127
Összes hsz: 617
Írta: 2015. október 29. 17:55 | Link

Emmus

A munkáról beszélek egy kicsit. Ahogy mindenki, úgy én is szeretek arról beszélni, amit szívesen csinálok. Meg a magyar ember egyébként is szeret a munkájáról beszélni, ez ilyen magyar szokás. Úgy, mint a panaszkodás. Mondjuk az utóbbi tipikus magyar jellemvonás engem elkerült. Mondjuk lehet azért, mert nem nem a magyar országhatáron belül születtem és éltem gyerekkori éveimet...
 - Mondhatni, bár a pszichikai kvilibilség nem tudatos többnyire, hanem tudat alatti. Számomra az, de te lehet nem lelnéd benne örömöd, úgy mint én a csillagok tanulmányozásában, vagy az állatok megfigyelésében. Pedig egyszer már alakult úgy egy hegymászós túrám, hogy egy kis darabon együtt haladtam ilyen megfigyelőkkel. Biztos meséltem is. - Az ide-oda ugrálás a témák, események között. De hát így lehet fent tartani a beszélgetést. A beszélgetés fenntartásában pedig egész jó vagyok. Nem szeretem a kínos csendet. Most egy levegővételnyi időre mégis az telepszik közénk, ahogy szóba jön a szőke. Érthető, Emma se tud rá mit mondani, én se. Így alakult. Ilyen az élet. És ehhez hasonló slampos klisék jutnak az eszembe.
 - Tutira. Addig meg élvezem a keresgélést. - Elvigyorodom. Amennyire nem voltam egy nagy szoknyapecér az egyetemen pont annyira az lettem. Egyszer mindenkinek ki kell élveznie a fiatalságát valahogy. Hát én így teszem. Emma viszont a párkapcsolatok híve. Egy szakítás és aztán újabb szerelem, amitől persze féltem egy kicsit.
 - Ha elhanyagolt téged, akkor nem is érdemel meg. - Természetesen Emma pártján állok. Ilyen téren nagyon lojális vagyok. Az új szereplőről hallottak okán viszont a fiúval kapcsolatosan szkeptikus, de nyitott vagy.
 - Biztos? Ugye nem csak belemenekülsz ebbe a kapcsolatba, hogy legyen valakid? Ha kell akkor szerzek neked házi zsiráfot, hogy boldog legyél, vagy egy kiskutyát. - Mosolygok rá szélesen, ahogyan vizualizálom azt a képet, hogy egy zsiráfot sétáltat Emma a tisztáson.
 - Ha boldog vagy, annak viszont örülök. De ha bántani mer, akkor tudod, hogy annak a csávónak annyi. - A szeretetből és a féltésből adódó adrenalin elég nagy löket tud lenni ahhoz, hogy ne féljek szembeszállni bármilyen debella állattal, ha Emmáról, vagy bármi más közeli hozzátartozómról van szó. Védelmezem őket mindhalálig.
Szál megtekintése

Szemüveges - Vidám - ExEridonos - Bátyó - Kérdések

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaVendéglátó negyed