37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaVendéglátó negyed

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Vanília Perwinkle
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. március 31. 11:02 | Link

Glyniss

  A hátamra feküdtem, és rögtön játszani kezdtem a kesztyűvel. Pofozgattam jobbra balra. Hirtele abba hagytam, felálltam, és Glyniss ölébe ugrottam. Odabújtam hozzá, és simogatást vártam.  
  - Hogy tudnék eljutni a gyengélkedőbe. - gondolkodtam. - Hát persze. Rosszullétet tettetek, akkor biztos felvisz. De jó ötlet. - gondoltam, majd össze kuporodtam, és panaszosan nyávogni kezdtem. Nem akarok egy életen át macsaként élni. Holnap lesz az első anítási nap, nekem meg a hátam lesznek kötve az eszközeim és úgy szllomozokbe a termekbe. Szép is lenne.
  - Miaú! Miaú! - nyávogtam panaszosabban, mint előbb.
Hozzászólásai ebben a témában
Glyniss Clarkson
INAKTÍV


Csillagszemű Vadóczka
offline
RPG hsz: 31
Összes hsz: 35
Írta: 2013. március 31. 21:24 | Link

Vanília

A cicus láthatólag élvezi a játékot a kesztyűvel és Glyniss is jól mulat, ám az idő múlik és Vanília csak nem akar visszatérni emberi alakjába. Kezdett gyanússá válni a dolog és ezen nem segített a cica kétségbeesett nyávogása sem.-Vanília, hallasz engem? Vissza tudsz változni?-kérdi, bár valószínűleg feleslegesen.-Buta kérdés, ha tudnál, már visszaváltoztál volna.-motyogja maga elé. Feláll az ülőpárnáról, felkapja a cicát és a pulthoz sétál reklamálni.-Már elnézést, de az asztaltársnőm macskává változott. Ez normális mellékhatása a varázsturmixnak?-kérdezi egyelőre nyugodt hangon. Semmi értelme nem lenne, ha kétségbeesne éppen most, amikor Vaníliának szüksége van rá. A pultos hölgy csak tágra nyílt szemekkel mered Vaníliára és rázza a fejét értetlenül. ~Hát ezzel sokra megyek.~gondolja magában gúnyosan.-Akkor meg tudja mondani merre találom a gyengélkedőt?-kérdi. A nő útbaigazítja, azzal Glyniss már fordul is a kijárat felé. -Legközelebb legyenek szívesek felűntetni az esetleges mellékhatásokat a kétes italok mellett, hogy elkerüljék az ilyen kényelmetlen szituációkat.fűzi hozzá véleményét a történtekhez kissé határozottab hangnemben, mint szerette volna. Azzal összeszedi mindkettejük cuccait és elindul a gyengélkedő felé.-Ne aggódj, minden rendben lesz.-nyugtatja meg kellemes hangján Vaníliát.
Hozzászólásai ebben a témában

Néha, nagy ritkán magamban beszélek. Remek tanácsokat adok magamnak. Időnként még meg is fogadom őket.

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaVendéglátó negyed