36. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaVendéglátó negyed

Oldalak: « 1 2 ... 37 ... 45 46 [47] 48 49 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Bontovich Sára
Független boszorkány, Végzett Diák


Mazsola
offline
RPG hsz: 611
Összes hsz: 641
Írta: 2023. február 20. 21:45 | Link

Kedvenc bátyám  
__________________________

- Majd meglátjuk, még megfontolom - igen, ez a legjobb mondat rá, mert még agyalni kell ezen. Rám férne, ugyanakkor külön ezektől a bolondoktól.. Az olyan rossz lenne.
- Úúúú, igen. Muszáj lesz, hogy a szádból elmenjen annak az izének az íze -mutatok a pohárra, amiből láttam ám, hogy ivott. Micsoda áruló! Biztos, hogy el fogom mondani Amarillának, hogy kiszúrjon vele, micsoda imposztor. Megvárom, míg rendezi a számlát, majd belé karolok és olyan boldogsággal lépkedek mellette, mintha minimum az évszázad esküvői ajánlatát kaptam volna tőle.


Love Love Love

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Frida L. Bergstein
Tanár, Melodimágus, Egyetemi hallgató, Előkészítős tanároffline
RPG hsz: 42
Összes hsz: 45
Írta: 2023. február 20. 22:13 | Link

Návay Regina
Öltözék

Hiába lettünk erdei találkozásunk óta kollégák is Reginával, igen nehezen sikerült közös időpontot találnunk egy hosszabb beszélgetésre. Mi már ugyan ketten vagyunk Hubával a melodimágia oktatására, a megmaradt óráim, a tervezés és a képességüket tanulni kezdő diákok segítése így is sok idő, emellett pedig persze ott van az egyetem és a hozzá kötelező gyakorlat. Láthatóan Regina sem dolgozik laza naptárral. Így azonban csak még jobban örültem a találkozásnak. Régóta vagyok már Magyarországon, de nem sikerült olyan nyitottnak lennem, mint szerettem volna. Még mindig nincsenek igazán barátaim, kapcsolataim, pedig úgy tudnék igazán tiszta lappal kezdeni. Új életet kezdeni.
Ahogy belépek a cukrászdába, pont elkaptam a pillanatot, ahogy Regina leül. Nagyszerű, akkor nem várattam meg! Széles mosollyal az arcomon sétáltam oda hozzá, hogy aztán én is levegyem hosszú, fekete kabátomat és a másik szék támlájára akasszam. Megigazítottam a szoknyám és az alatta meggyűrődött felsőm, majd levettem a sálam is, hiszen meleg volt már hozzá idebent.
- Szép napot! - üdvözlöm a nőt egy biccentéssel kísérve. A reggelen már túlvoltunk, ám még nem annyira, hogy egy kávé ne férjen bele.
Elhelyezkedtem én is, készen arra, hogy már rendeljek is. Néhány hete lejöttem ide dolgozni, akkor akadt meg a szemem egy erdeigyümölcsös túrótortán, amit azóta is szerettem volna megkóstolni.
Utoljára módosította:Frida L. Bergstein, 2023. április 8. 20:23 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Návay Regina
Tanár, Mestertanonc Tanár, Animágus, Auror, Egyetemi hallgató, Bogolyfalvi lakos


Návay 2.0 | tündércsendőr
offline
RPG hsz: 127
Összes hsz: 148
Írta: 2023. február 24. 19:33 | Link- Halihó - köszönök mosolyogva, felpillantva a menüről, amikor Frida megérkezik. Ugyan nem a türelem a legfőbb erényem, sőt, néha inkább be nem áll a szám, most mégis sikerül kivárni csendben, amíg ő nyugodtan megszabadul a bent fölösleges, de kint szükséges és hasznos meleg, téli ruhadaraboktól. Elnézegetem addig és még kicsit a kínálatot, bár már tudom, mit is szeretnék venni.  
- Viszont kívánom - válaszolom továbbra is széles mosollyal a kedves köszönösére, most már letéve a menüt. Kicsit még odébb is tolom, nyugodtan nézegesse meg, ha szeretné, én már döntöttem.  
- Nagyon szép ez az összeállítás amúgy. Olyan elegáns és visszafogott egyszerre, még a végén én is kedvet kapok szoknyát venni, pedig eddig eszembe se jutott - jegyzem meg kis szünetet követően, hagyva időt neki is, hogy ha a menüt tanulmányozná, nyugodtan megtehesse anélkül, hogy folyton beledumálnék. Igazán elegáns, és az a zöld szoknya meg kifejezetten tetszik, olyan kellemes színe van. Tényleg meggondolom a végén, hogy idén beadjam a derekam anyának, és a végzős bálon viselt vörös ruhám mellé vehetünk egy szoknyát is ünnepi alkalmakra.
- Na és mi újság? Hogy halad a melodimágusok kiképzése? - érdeklődöm aztán, nagyon igyekezve, hogy ne árasszam el hirtelen ötezer kérdéssel. Pedig annyira szívesen kérdeznék a melodiról. Ott tolong és zsibong a fejemben vagy tizenöt kérdés is, ha nem több, de szegény lehet, hogy kimenekülne a világból is, ha most mindent rázúdítanék egyszerre.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Frida L. Bergstein
Tanár, Melodimágus, Egyetemi hallgató, Előkészítős tanároffline
RPG hsz: 42
Összes hsz: 45
Írta: 2023. április 9. 00:05 | Link

Návay Regina
Öltözék

Ösztönösen néztem végig magamon a dicséretre. Szoknyámon még egyszer simítottam egy aprót, lesöpörve róla egy szöszt, ami valószínűleg a fehér sálam nyoma volt.
- Köszönöm! - Mosolyom kiszélesedett közben, hiszen mindig jól tud esni, ha dicsérik az embert. Ráadásul ahogy én szoktam öltözködni, az sokaknak idegen, néha még furcsa is tud lenni. Én azonban ezt tanultam el, ehhez szoktam hozzá. Sokat hallgattuk a húgaimmal, hogy nem illik kirívóan öltözködni, ellenben elegánsan, megfelelő visszafogottsággal. Sokáig nem is néztem jó szemmel, mikor az iskolatársaim az egyenruhát rövid szoknyákra, felsőkre cserélték. Azóta persze sokat változott a látásmódom.
A megjegyzésre halk nevetéssel reagáltam, miközben helyet foglaltam kollégám mellett.
- Én csak szoknyákat hordok. Így lettem nevelve - beszéd közben félretűrtem az arcomba eső tincsem, hogy lássam az idő közben magam elé húzott menüt. - Te választottál már? - érdeklődtem a kínálatot böngészve. Bár tudtam, mit szeretnék, érdekelt a többi opció is. A kérdésre néztem csak fel végül.
- Haladunk velük, bár épp csak elkezdtük a munkát. De nagy könnyebbség, hogy ketten vagyunk velük, még ha kevesen is vannak. - Nem kellett sokáig faggatni, hogy meséljek. Hiszen nem lettem volna tanár, ha nem szeretnék mesélni a melodimágiáról. - Neked hány diákod van? - kérdeztem vissza rögtön.
Közben megérkezett mellénk a fiatal pincér fiú, s mosolyogva üdvözölt minket, hogy aztán érdeklődjön a rendelésünk felől. Korábbi döntésem mellett maradva az erdeigyümölcsös tortát választottam ki, mellé pedig cappuccinot kértem. A felszolgálóval együtt fordultam aztán Regina felé, hiszen ha ő is leadta a rendelését, folytathattuk a beszélgetést.
Utoljára módosította:Frida L. Bergstein, 2023. április 9. 00:06 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Podlovics Yulia Lenke
Diák Rellon (H), Másodikos diák


A legkisebb Podlovics
offline
RPG hsz: 76
Összes hsz: 92
Írta: 2023. április 14. 12:25 | Link

Teddy
Az ígéret szép szó

Az évnyitó számára sokkal jobban sült el, mint azt sokan hinnék. Míg mások megrémültek a káosztól, és évfolyamtársai újra gondolták, hogy jó helyre jöttek-e, Lenke teljes mértékben sikeres és szórakoztató első napnak könyvelte el. A Sámánbot áhított házába osztotta, új kapcsolatokat szerzett, és nem unatkozott.
Még fagyit is ígértek neki, most pedig azért tart a cukrászda felé, hogy ezt az ígéretet behajtsa az eridonos fiún. Tetszett neki a srác energiája, jó kedve, és szívesen beszélgetne még vele. Az pedig, hogy van-e közös pontjuk - a széles mosolyon kívül - majd most kiderül. Csak nehogy Alekszej megtudja, hogy a pici húga már most idősebb srácokkal fagyizgat.
- Bármilyet kérhetek? - csillan fel a szeme huncut módon, ahogy az eridonosra néz. Közben belöki maga előtt az ajtót, s szemei azonnal a fagylaltos pultra szegeződnek.
Hozzászólásai ebben a témában
Adele Nadia Krise
Egyetemi hallgató, Művészetis tanonc, Végzett Diák


Gucci Vanilla - Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 1348
Összes hsz: 1367
Írta: 2023. április 15. 01:27 | Link

Will
- Pár nappal később -


Az előtte díszelgő epres-mascarponés csoda igazán nem rá vall. Nagyjából csak akkor szokott édességet enni, ha nem egymaga van a saját bőrében. A trükk persze a minden-mentességben rejlik, úgy persze, hogy megeszi ezt a szelet csodát. Már majdnem teljesen úgy néz ki, mint régen, annyi időt töltött szépítkezéssel indulás előtt, csak a soványságával kell még kezdjen valamit és külsőre visszatér az élők sorába a régi Adél.
- Azt mondtad, írtál pár helynek. Válaszoltak? - Sokkal... nyugodtabb? Nem, megkönnyebbültebb, ez a jó leírás a jelenlegi állapotára. Elképesztő, hogy egy negatív terhességi tesztnek mekkora világmegváltó ereje van az emberre nézve, és egyúttal milyen jeges zuhanyként is hat. Ugyanis realizálta ezzel, hogy egy ideje elvesztette a kontrollt, és már nem a ráció irányítja a cselekedeteit, hanem az elemi pánik képes átvenni az agya felett a gyeplőt. Ez pedig ijesztő, és kezdenie kell vele valamit.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

William Martin Krise
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos


cyanide glazed cinnabun
offline
RPG hsz: 1670
Összes hsz: 1718
Írta: 2023. április 15. 01:41 | Link

Adél


Kettétöri a kezében tartott, rózsaszín macaront és afölött pillant fel a lányra.
   -  Ühümmm... kettő.
Sem az idefelé vezető úton, sem pedig otthon nem hangzott el sok közöttük. A hallgatásuk tapinthatóan feszültből először csak fásulttá, végül pedig nyugodttá vált, akár egy vasárnap délután. William törte meg a tüntető csöndet, amikor semmire sem számítva megkérdezte a fürdőszobából felbukkanó lányt, lenne-e kedve vele tartani ma, Adél pedig az elmúlt időszakhoz képest meglepő lelkesedéssel mondott igent erre. Végül azonban ő nem töltötte az idejét azzal, hogy jobban elgondolkodjon ennek az okán. Csak örül, hogy végre ismét élőnek látja a lányt.
   -  Tudnak fogadni. Akár hétfőn. De erre nem kötelezhet senki, szóval neked kell döntened.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanwell, well, well
if this isn't the consequences of my actions


Adele Nadia Krise
Egyetemi hallgató, Művészetis tanonc, Végzett Diák


Gucci Vanilla - Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 1348
Összes hsz: 1367
Írta: 2023. április 15. 02:02 | Link

Will


Látszik, ahogy megáll a desszertes villája a sütemény felett. Hezitál.
Igazság szerint fél megbolygatni az amúgy is ingatag idegi állapotát, de azzal is tisztában van, hogy amiben most léteznek, nem állapot, és a pergősebb énje máris sürgetné, hogy tegyen ellene, ha az apatikus nem nyomná el minduntalan.
Végül lerakja az evőeszközt a szalvétára.
- Szeretném megnézni őket, mielőtt döntök. - Kifújja a levegőt. - És tudnom kell, hogy garantálják a maximális diszkréciót. - Enélkül nem fog belevágni. Ha akár egy apró információmorzsa visszajut bármely családhoz, megtalálják a módját, hogy ezt leverjék rajta - legalábbis ettől tart a sok egyéb félelme mellett, de jelenleg ez az egyik intenzív gondolat a fejében.
- És szeretném... ha velem jönnél, ha előtte meg lehet látogatni a helyet. - Egyedül is mehetne, de amíg nem stabilizálódik kissé, inkább nem érdemes önmagára hagyni és a saját belátását emlegetni bármiféle helyzetben.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

William Martin Krise
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos


cyanide glazed cinnabun
offline
RPG hsz: 1670
Összes hsz: 1718
Írta: 2023. április 16. 21:55 | Link

AdélFélrebillenti a fejét, vérszegényen elmosolyodik. A kettétört macaron egyik felét visszaejti a mintás porcelántányérra a többi közé, amiket ugyanilyen étvágytalanul gyalázott meg. Nem vág közbe, amíg Adél elgondolkodik, majd végigmondja azt, amit gondol, még ha... még ha az imént hazudott is neki.
Adél orvoshoz fog menni. Ezt eldöntötte már, és technikailag csak a konfirmációra vár, ami biztosítja róla, hogy szabad hellyel várják valamelyik intézményben. A lány pedig igent fog mondani, vagy önszántából, vagy... vagy ahogy alakul.
   -  Nyilván veled megyek. Ha akarod, összeköthetjük egy nyaralással. Csak te és én. És nem itt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanwell, well, well
if this isn't the consequences of my actions


Návay Regina
Tanár, Mestertanonc Tanár, Animágus, Auror, Egyetemi hallgató, Bogolyfalvi lakos


Návay 2.0 | tündércsendőr
offline
RPG hsz: 127
Összes hsz: 148
Írta: 2023. április 17. 22:37 | Link- Óh, értem. Ez...  Nálunk ritkaság. Anyu mondjuk szeretné, ha lehetne velem rendesen vásárolni, de igazából neki is egy szoknyája van... nem is, kettő - válaszolom, kuncogva a végére. Valahogy így alakult, még szakmát sem igazán nőieset sikerült választanunk, se anyunak, se nekem, de most tényleg fontolgatni kezdtem, hogy szerzek egy szoknyát ünnepi alkalmakra legalább. Miért is ne? Az egyenruha után újdonság se lenne, de azt meg egyébként is szerintem senki se szereti, mert olyan muszáj dolog. Most viszont szabad akaratomból szerezném. Majd visszatérek rá, lehet még belőle születésnapi ajándék anyunak, hogy elvihet egy anya-lánya vásárló körútra.
- A mentás-málnás-pillecukros forrócsokival szemezek, de sütit még nem sikerült választanom. Általában itt is kipróbálok valami újat, most a vaníliás tiramisu és a madártej-krémes között vacillálok. Te tudod már? - kérdezem meg szinte automatikusan, nem igazán esik le, hogy gyakorlatilag éppen csak a kezébe került a menü. Lepillantok még közben az enyémre, de továbbra sem sikerül dönteni a két opció közül. Mindjárt kiszámolom valamelyik gyerekmondókával, ha nem jutok dűlőre. Egyelőre kicsit félre is teszem az egészet, rákérdezve inkább a melodimágiára, ami számomra amúgy is roppant érdekes téma.
- Az jó. Sokan is vannak? Vagy csak elég munkát adnak kevesen is? - érdeklődöm, majd az én diákjaimra legyintek egyet. - Áh, nekem az összes hatodikos meg hetedikes aurortanonc jutott, és még néhány merész érdeklődő más szakokról. Annyira nincsenek sokan tizenpár diák évfolyamonként. A gyakorlatokon mondjuk örülök, hogy nincsenek többen, pedig mindig van segítségem is ott szerencsére a terepen - válaszolom. Egyedül igazából ki se mehetnék amúgy sem, mert nincs tanári végzettségem, de már megbeszéltük az igazgatósággal, hogy azt is megszerzem, akkor meg majd minden jó lesz. - Azért örülök, hogy a vizsga csak írásbeli lesz. Fura egyébként tanárként térni vissza oda, ahol tanultam. Néha még mindig kopogni akarok a tanári ajtaján. Neked milyen volt itt újnak lenni?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Adele Nadia Krise
Egyetemi hallgató, Művészetis tanonc, Végzett Diák


Gucci Vanilla - Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 1348
Összes hsz: 1367
Írta: 2023. április 18. 22:20 | Link

Will


Hazugság ide vagy oda, Will türelme, vagy inkább álcázott türelme szükséges az ő átmeneti nyugalmához. Ha a környezete ugyanolyan agitált volna, mint ő, az sehova sem vezetne, csak vissza a fürdőszoba padlójára.
Mi több, van valami különösen megnyugtató és szívet melengető a nyaralás ötletében- ez tisztán láthatóan felkelti az érdeklődését, a szemei szinte csillognak a belebegtetett ötlettől.
- Jó távol innen, a sok pletykafészektől, az idegesítő emberektől. - Ismét elindul a villa, újabb szeletkét tör a süteményből; maga a lendület élettel telibb, és a száj sarkában meghúzódó mosolyféleség kellemes színt kölcsönöz az arcának. Aztán újból megáll a mozdulattal, az arcáról is leolvad a mosoly.
- De nem tudom elhinni, hogy tényleg megvársz. - Nincs a szavaiban semmi vádló, sokkal inkább apátia, de abból egy egész hordónyi. A semlegesre simult arc borzasztóan fiatal, mégis a smink alatt meghúzódó karikák öregítik, a tizenhat éves arca furcsán keveredik egy huszonéves fáradtságával.
- Ha mégsem lépsz le... eldönthetjük majd, hogyan tovább. Mert van egy félbehagyott válásunk. - Valószínűleg meglepően őszinte pillanatát élheti, hogy ő maga hozakodik elő a felfüggesztett válási procedúrájukkal. Csak azért hátráltak vissza, mert képbe került a gyerek, aki azóta a föld alatt nyugszik, tehát különösebb indokuk sincs együtt maradni. Vagy éppenséggel így akarja provokálni Willt, mert a zsigereiben van, hogy folyamatosan böködje, piszkálja a férjét megerősítésért.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

William Martin Krise
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos


cyanide glazed cinnabun
offline
RPG hsz: 1670
Összes hsz: 1718
Írta: 2023. április 19. 22:05 | Link

Adél


A szájába veszi a kettétört rózsaszín makaront, így először csak bólint a lány válaszára. Távol a pletykáktól. Valószínűleg ez az, amiben mióta ismerik egymást, maradéktalanul egyetértenek és emiatt örült kifejezetten, hogy Ilya a falu szélén vett házat nekik. Bár az öregnek akkor még az volt az elképzelése, hogy a tágas kert a néhány éven belül a fűben rohangáló gyerekeknek kell majd, nem pedig azért, hogy kedvökre öblögethessenek az emberutálatban. Akárhogy is, a faluba vezető bekötőutat takaró, elburjánzott galagonyabokrok jó szolgálatot tesznek a privát szférájuk megőrzésére.
A teája után nyúl, összevonja a szemöldökét.
   -  Miért, mennyi időre mennél, hogy belehaljak a várakozásba? - Kérdez vissza, szándékosan figyelmen kívül hagyva Adél kiegészítését, mintha csak irritáló apróság lenne, vagy meg sem hallotta volna.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanwell, well, well
if this isn't the consequences of my actions


Adele Nadia Krise
Egyetemi hallgató, Művészetis tanonc, Végzett Diák


Gucci Vanilla - Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 1348
Összes hsz: 1367
Írta: 2023. április 19. 22:24 | Link

Will


Először utálta, hogy a kisvárostól távol, szinte izolált helyen élnek, mint valami természetbúvárok. Nem szereti a flórát és faunát, komfortosabb volt eddig a nagy társaság, a csivitelés, az ismeretségek megkötése, de egy ideje már az nyújtja a relaxálás egyik kulcsát, ha kiül egy pléddel a kerti hintaágyra és hagyja, hogy a bőre beigya a napfényt, miközben a fülében zene szól. Néha elalszik, ilyenkor van, hogy Will viszi be végül, vagy magától felébred és bemegy, de elég gyökeres változásokon ment keresztül a preferencia-palettája.
- Gondolom, lesz egy állapotfelmérés, és azután javaslatot tesznek, mennyi az ajánlott idő. - Meglepően tárgyilagos válasz, főleg, mert nem tudja, mire számítson. Egy újabb dolog, ami nem az ő kezeiben összpontosul és kevés beleszólása van. Ez pedig titkon bizonytalan idegességgel tölti el.
- Ha azt javasolnák, hogy kezdjük újra a közös terápiát, belemennél? -
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

William Martin Krise
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos


cyanide glazed cinnabun
offline
RPG hsz: 1670
Összes hsz: 1718
Írta: 2023. április 20. 15:29 | Link

Adél


A félvállról feltett kérdése inkább arra szolgál, hogy kibújjon az egyenes válaszadás kötelessége alól. Érzi, hogy a felesége egyre gyakrabban kérdez tőle vagy közvetetten, vagy pedig egyenesen hasonlókat, ez pedig nem meglepő - és hazudnak, ha ő maga nem foglalkozna gyakran a kérdéssel. A válási keresetüket sosem vonták vissza, csak félbehagyták addig, amíg Noah megszületik és elég idős lesz hozzá, hogy időről időre távol lehessen az anyjától. Ez a probléma pedig végül megoldotta magát.
A teájával a kezében könyököl az asztalra az összetört macaronokkal teli tányérja mellett.
   -  Hát ha muszáj... - válaszol vonakodva. - De először neked kell jobban lenned és utána kitalálhatjuk, mi legyen utána. Adél, csak koncentrálj arra, hogy te meggyógyulj. Addig nem fogok menni sehová, ha emiatt aggódsz, utána pedig meglátjuk.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanwell, well, well
if this isn't the consequences of my actions


Adele Nadia Krise
Egyetemi hallgató, Művészetis tanonc, Végzett Diák


Gucci Vanilla - Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 1348
Összes hsz: 1367
Írta: 2023. április 21. 23:16 | Link

Will


És ő megadja ezt a kibújási lehetőséget önzetlensége minden csodálatosságával. Nem, egészen egyszerűen most a legtöbb mentális gimnasztikát igénylő játszadozás elkerüli amúgy is a figyelmét tekintve a jelenlegi helyzetét.
- Az összes eddigi döntésünket erre alapoztuk. Majd meglátjuk. És a hibákat hibákra halmoztuk. Nem azt mondom, hogy most rögtön döntsünk, de... ha visszajöttem, tényleg meg kell beszélnünk ezt. - Lelke teljes nyugalmával beveszi a szájába az utolsó falat süteményt, és lenyeli. Az utóbbi napok ráébresztették egy-két dologra, mikor a mennyezetet bámulta, vagy épp a fogát mosta tovább az indokoltnál, és önmagát nézte a tükörben, ahogy a sápadt, karikás szemek alig pislákoló fénnyel visszanéztek rá. Küzdhet, próbálkozhat, ameddig csak jólesik, de egyedül nem tudja maga mellett tartani Willt, ha az nem szereti őt. Vajon azért törődik vele, mert az ő felelőssége? Esetleg elkezdett érzéseket táplálni iránta? Nem tudja, mert egy ideje már a nonverbális jeleket sem képes értelmezni, annyira beszűkült a látásmódja, elszigetelte önmagát a szociális egészséges interakcióktól, és ez eltorzítja az eddig jól működő készségeit. Főleg, hogy Willhez több is kellene, mint a mezei ráérzés, mert a férje nem épp hétköznapi.
- Hol vannak ezek az intézetek egész pontosan? -
Utoljára módosította:Adele Nadia Krise, 2023. április 21. 23:49 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

William Martin Krise
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos


cyanide glazed cinnabun
offline
RPG hsz: 1670
Összes hsz: 1718
Írta: 2023. április 22. 00:09 | Link

Adél


A teáját az ajkához emeli, a szeme összeszűkül, az arca pedig zárkózott félmosolyra húzódik, ennyivel nyugtázza a felesége szavait. Ha visszaér, megbeszélik majd... vagy nem. Neki ugyanis sosem volt erőssége az ilyesmi, másrészt pedig ez rákényszerítené, hogy végiggondolja, hosszú távon mit akar a lánytól.
Ha most hátradőlne és elképzelné magát öt vagy tíz vagy tizenöt év múlva, nem látná benne a lányt. De azt sem tudja elképzelni, hogy ne legyen az élete része. Az ismeretségük hajnalától fogva világos volt számára, hogy összeházasodnak és később elválnak majd, ebbe az egyenletbe azonban nem kalkulálta bele a közös gyerekeket, akiket azóta igenis elképzelt. Így pedig már messze nem biztos benne, hogy elválna tőle. De abban sem, hogy nem. A házasság, mint olyan, nem sok pozitívumot hozott az életükbe eddig.
   -  Nagy-Britanniában. Az egyik különben nem messze onnan, ahol gyerek voltam - vált könnyedebb hangsúlyra azzal, hogy a témát kevésbé érzékeny területre terelheti. - De elég messze a Krise birtoktól, fönt, majdnem a skót határ mentén. A másik valamennyire délebbre. Arra gondoltam, odamehetünk pár napra. Megnézed milyen, ha tetszik, akkor maradsz, ha nem...
Megvonja a vállát. Ha nem, akkor is.  
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanwell, well, well
if this isn't the consequences of my actions


Adele Nadia Krise
Egyetemi hallgató, Művészetis tanonc, Végzett Diák


Gucci Vanilla - Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 1348
Összes hsz: 1367
Írta: 2023. április 22. 01:33 | Link

Will


A legnagyobb probléma velük most és már ez előtt két évvel is a dialógus teljes és tökéletes hiánya volt. Persze van, amihez még ennyi idő sem elég, főleg a borzasztóan nehéz személyiségeik tükrében. Személy szerint ő sem tudná már Will nélkül elképzelni az életét, de ezt az állandó bizonytalanságot is ember legyen a talpán, aki képes évekig kibírni, mint valami birka. Ha helyreáll az agyi egyensúlya, nagy az esélye, hogy ez a mostani, kétségbeesett kapaszkodás és alárendeltség, ami jellemzi, kámforrá lesz, és akkor ha akarják, ha nem, új irányt vesz majd a kapcsolatuk.
Mindezt nem most fogják kivesézni, mert a Will által bedobott csali elvégzi a feladatát.
- Szóval megnézhetem, miféle környéken nőttél fel. Vajon a kedvenc teád nevét is elárulod majd, Mr. Krise? - Hónapok óta nem próbált ennyire nyíltan flörtölni a férjével egy csésze kávé felett, szélesedő félmosollyal az arcán. Annak a lehetősége, hogy a döntési jogát elveszik tőle, egyelőre nincs is miért megjárja az agyát, amikor ilyen nagy az egyetértés.
Utoljára módosította:Adele Nadia Krise, 2023. április 22. 01:48 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

William Martin Krise
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos


cyanide glazed cinnabun
offline
RPG hsz: 1670
Összes hsz: 1718
Írta: 2023. április 22. 21:43 | Link

Adél


   -  Hiszen tudod a kedvenc teám nevét - válaszol tettetetten rosszalló homlokráncolással. - Vigyázz, mert ott, ahonnan én jövök, ez így magában is válóok. Szóval a nagyanyám meg ne tudja.
Azok után, amin a lány keresztülment, most szereti ilyennek látni őt. Még akkor is, ha tudja, sejti, hogy a változás időleges. Ha Adél nem kap segítséget, hamarosan ismét a fürdőszoba padlóján lesz, aztán pedig a fiuk mellett a temetőben. Ő pedig egyedül a falu szélén álló, elburjánzott bokrokkal övezett házban.
Az eső lassacskán szemerkélni kezd az ablakokon túl, az ő beszélgetésük pedig másfelé terelődik. Amíg pedig végül hosszú idő múltán fizet és felállnak az asztaltól, hogy hazamenjenek, mindenki tapintatosan kerüli a lányra váró utazás témáját.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanwell, well, well
if this isn't the consequences of my actions


Frida L. Bergstein
Tanár, Melodimágus, Egyetemi hallgató, Előkészítős tanároffline
RPG hsz: 42
Összes hsz: 45
Írta: 2023. június 19. 16:49 | Link

Návay Regina
Öltözék

Őszintén mosolyodtam el, ahogy az édesanyját és vásárlást említette. A legtöbb ruhát nekünk mindig szabó készítette, egyedi kérésre, sosem merült fel, hogy vásárolni menjünk anyánkkal. Néha nagyon furcsa szembesülni azzal, mennyire másképp nőttem én fel, mennyire más környezethez szoktam, mint a legtöbb kollégám itt.
- Én egy túrótortára gondoltam, az erdeigyümölcsösre. - Szemmel közben ösztönösen keresni kezdtem a Regina által említett sütiket a kínálatban, hátha tudok neki segíteni a választásban. - Talán a tiramisu jobban megy a forrócsokihoz - tanácsoltam végül. Közben én teák után kezdtem kutakodni a menü lapjain. A hidegben mindig szeretek egy nagy bögre jó zöldteát. Az olyan különlegesnek nevezhető ízek, mint a forrócsokik között felsoroltak nekem mindig túl erőteljesnek bizonyultak.
- A képességesek kevesen, hiszen ritka adottságról van szó. De az elméleti, ismeretterjesztő órák iránt sokan érdeklődnek szerencsére. Szeretek mesélni a melodimágiáról, és jó érzés, hogy sokan érdeklődnek - mosolyodtam el szélesen. - Becsületre méltó dolog tőled, ahogy megszervezed a gyakorlatokat -bólintottam elismerően. Bár én sose vettem részt ilyesmin, tanárként és diákként sem, de az látszik, mennyi mindenre kell figyelni egy ilyesmi helyzetekben, mennyi szervezést és odafigyelést igényel, hogy a diákság biztonságban legyen.
Halkan felnevettem, ahogy a tanárit említette. Megpróbáltam elképzelni, nekem milyen volna a Herzberg falai közé tanárként visszatérni. Egy darabig vágytam rá. Ám tagadhatatlanul furcsa lenne régi tanárim kollégájává válni. Bár régi diáktársaimat már nem tanítanám.
- Nagyon furcsa. És kicsit ijesztő is. Nem ismertem senkit és azt sem tudtam, hogyan mennek itt a dolgok. De szerencsére mindenki kedves és segítőkész volt. Ráadásul korábban is sokat utaztam, az azt hiszem segített.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Návay Regina
Tanár, Mestertanonc Tanár, Animágus, Auror, Egyetemi hallgató, Bogolyfalvi lakos


Návay 2.0 | tündércsendőr
offline
RPG hsz: 127
Összes hsz: 148
Írta: 2023. június 25. 19:33 | Link- Ó, az nagyon finom - állapítom meg a választását hallva. - Már kóstoltam a túrótortákat az étlapról, valami isteniek - lelkendezem is egy sort. Csak azért nem kérek most azokból, mert nálam az a szabály, hogy mindig valami újat próbálok ki, amíg le nem tudtam a teljes kínálatot. Amint az megvan, már megalapozottan tudom eldönteni, melyik opció is a kedvencem és akkor majd azt kérem. Sok tétel már nincs hátra, ami azt illeti, talán csak négy-öt, abból is kettő viszonylag újonnan került a listára. A válaszára elgondolkodom kicsit, megfontolva a meglátást, és gyorsan be is látom, hogy igaza van ebben.
- Mhm, ez teljesen igaz - mondom bólintva, és ezzel el is dőlt, hogy ma tiramisut fogok kérni a forrócsokim mellé. Mielőtt azonban kérnék bármit is, még érdeklődöm kicsit Fridától, hogy mi újság is van.
- Az nagyon jól hangzik, ha érdekli az embereket - állapítom meg mosolyogva. Engem is érdekel a téma, ami azt illeti. Néha le is ülünk Damival mindenféle zenével kapcsolatos dologról beszélni és kicsit irigykedni is, hogy mennyire izgi is lehet melodimágusnak lenni, miközben ez egyikünknek sem adatott meg. Ettől függetlenül mondjuk van némi érzéke mindkettőnknek a zenéhez, játszunk hangszeren, szóval már az is valami. A hárfám színes húrjaival például remekül elvolt legutóbb is.
- Hát... tudod, ez olyan, hogy vagy megszervezem, vagy csak elméleti tudásra tesznek szert egy gyakorlati tárgyból. Aki aztán meg aurornak megy, annak szüksége is lesz erre mind - válaszolom. Végtére is ez nem feltétlen az én érdemem, hanem a tantárggyal járó követelmény, ha úgy szeretném kiengedni a diákjaimat a kezeim közül, hogy tényleg meg is legyen a szükséges tudásuk a folytatáshoz.
- Azért elismerésem mindenkinek, aki új városba vagy éppen országba költözik dolgozni. Nagyon bátor dolog. Én félig-meddig itt nőttem fel, anyukám családja valamikor itt lakott, aztán megörököltük a házat. Most kicsit nagy is, csak az unokatesómmal lakunk ott ténylegesen. Ha esetleg ismersz valakit, aki szobát keresne, egyet kiadnék - osztom meg vele továbbra is lelkesen, kicsit még csapongva is a témák között, ha már eszembe jutott, reklámozva a Macskabagoly utcai házat, amiről úgy érzem, kicsit még üres és nagy kettőnknek Kristóffal.
- Utazgatni viszont biztos érdekes volt. Merre jártál? - érdeklődöm visszatérve ahhoz, amit éppen említett. Az arra járó pincérnek gyorsan elmondom aztán, mit is kérek pontosan, és máris újra övé a teljes figyelmem.
Utoljára módosította:Návay Regina, 2023. június 25. 19:33 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Yun Na-ri
Független boszorkány


Shewolf in the closet
offline
RPG hsz: 83
Összes hsz: 83
Írta: 2023. július 3. 13:22 | Link

Riley
- másnap -


Franc se gondolta volna, hogy huszonévesen kísérgetni fogják a munkahelyére. Még az anyja se ment utána sehova, mondjuk a városkájukban nem is kellett, sőt magyar mércével az inkább falunak számít, mint városnak. De igen, a reggele úgy indult, hogy húzta a száját, megitta a Riley által készített kávét, megette a reggelit, leküzdötte azt az érzést, hogy zsigerből elhoppanáljon az országból is, amint kiléptek a ház ajtaján, és elhúzott dolgozni. Rohadt vicces látvány volt, mert próbált gyorsabban és két lépéssel előrébb sétálni, mint a házigazdája, hogy ne vegyék őket egy kalap alá. Olyan kurva égető, hogy van egy garde-dame-ja vagy mije. Minek nevezze Rileyt? A fegyőr nem klappol, a garde-dame-ot meg nem ismeri (csak a szerk.).
Ha azt hitte, megszabadult a pesztrálástól, nagyot tévedett. A műszakja végén pontosan ott várták, ahol a reggel elváltak. Nehezen definiálható az arckifejezése, de ha mégis meg kellene fogalmazni: full of fucking embarrassment and screams of "MOOOOOM".
Szóval így kerültek a cukrászdába, és kényelmetlenségének gyógyíre előtte van egy talpas kehelyben: négy gombóc különféle gyümölcsös fagyi. A búvalbaszott arckifejezése legalább felhígult valamelyest az édességtől.
- Ez minden nap így lesz? Hozol és viszel? Nem vagyok kölyök bakker, inkább rakj akkor rám nyomkövetőt. - Azt bűntudat nélkül leszedhetné és elhúzhatna, ha égetővé válik a helyzet. Az éjjel amúgy ezen kajak elfilózott: még mindig van tető a feje felett, mintha Jerrynél lakna, meg etetik, és mindent összevetve eddig Riley nem bánt vele rosszul. Ez mondjuk bizarr, de ezt elrakta egy később Na-ri problémájának analizálni. De ez a kísérgetés annyira kizökkentő!
Utoljára módosította:Yun Na-ri, 2023. július 3. 13:25 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dr. Riley Meyers
Iskolapszichológus, Edictum lektor, Független varázsló


jámborszarvas | non-binary metamorf/animágus
offline
RPG hsz: 469
Összes hsz: 615
Írta: 2023. július 3. 22:15 | Link

...amúgy hogy lehet téged becézni?

Ajh, ez a dráááma. Pedig nem is ültem itt egész nap, mint Forrest Gump, mindössze az ülések után visszaballagtam a pubhoz, azzal a gondolattal, hogy valami édesre van gusztusom. Az ilyesmiből pedig sosem hagynám ki azt, aki épp nálam hesszel, mert sokkal szórakoztatóbb párban enni magunkat rosszullétig. Gyerekkorom meghatározó élménye, hogy anyámmal kettesben fetrengünk a kanapé két végén, miután pukkadásig tömtük magunkat sütőtökös muffinnal.
- Nem azért kísérlek, mert kölyök lennél.-*Csak a rend kedvéért állapítom meg, miközben szemezek a fagyitornyommal. Ha olyan sebességgel eszem, hogy ne olvadjon el, akkor lefagy az agyam. Ha ráérős vagyok, akkor viszont a vége összeolvad egyetlen, meghatározhatatlan ízű frankenfagyivá. Még nem döntöttem el, melyik forgatókönyv legyen a mai. - Ugyanakkor ha a nyafogáson túl más célja is van ennek a nyitásnak, csupa fül vagyok,-* s hogy alátámasszam állításom, pár pillanatra két nyuszifület növesztek, hogy megbillegessem őket. Azt már megbeszéltük (szerintem két alkalommal is), hogy a nyomkövetőt nem támogatom. Esélyesen rá tudnám úgy rakatni, hogy ne bírja megbuherálni - azért a minisztérium se most jött a falvédőről - de a fő cél nem az ellenőrizgetése.
- Ha az zavar, hogy velem látnak, felőlem ölthetek más alakot,-* dobom be poénból, mert apránként igyekszem szoktatni a képességemhez. Baromi nehéz visszafognom magam, amikor nem magnix környéken vagyok, annyira természetesen csak jön, hogy használjam.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Yun Na-ri
Független boszorkány


Shewolf in the closet
offline
RPG hsz: 83
Összes hsz: 83
Írta: 2023. július 3. 22:30 | Link

Mert a Na-ri becézhető?


Olyan arcot vág, mintha szarba dugták volna az orrát, aztán egyszerűen csak mérgében betol egy nagy kanál fagyit a szájába. Rileyval ellentétben ő egyből eldöntötte, hogy agyfagyasztás lesz és lapáttal szeretné betolni az édességet az arcába.
- Nem nyafogás. Tény. Kurva ciki, hogy olyan, mintha az apám kísérgetne a melóba. Kivéve, hogy nem vagy az apám... meg úgy a senkim. - Nehéz megmondani, hogy a mexikói, vagy a koreai temperamentuma ütközik-e épp ki, mert mindkettő ugyanolyan hangos, heves, és valahol nem csoda, hogy a szüleit végül összefújta a szél és gyerekeik lettek. Na-ri az ékes bizonyítéka, mi lesz, ha két hangos világ találkozik: folyton hangos kölykük születik.
- Az. A. Cél. - Tudjátok, mint a koreai drámákban, mikor a nők nyomatékosan magyaráznak és szájbarágósan artikuláltan beszélnek, na azt űzi most ő is. - Hogy hagyjál nyugiban menni ide-oda. Nézz rám, nem vagyok elég megbízható? - Oké, ezt senki, ő sem gondolja komolyan. Nincs is még létező bizalom közöttük lol. Ettől függetlenül a figyelmét nagyon hamar magára vonja a két nyuszifül. Na-ri egyszerű lélek: állatot lát, ráfixálódik, mint egy tanulófélben levő hat hónapos csecsemő. Most is úgy mereszti a gülü szemeit Riley hamar eltűnő nyuszifüleire, mintha a világ legérdekesebb dolgát látná.
- Láthatatlanná is tudsz válni? Az a legfaszább alak. - Ajj, az irónia. Szerencsére néhány másodpercre kivonja a forgalomból a beszélőkéjét egy agyfagyás a fagyi jóvoltából.
- Ja igen... Ennyi volt az egész dáridó? Aláírni azt a papírt és nálad maradni, amíg normális leszek szerintük? Az átváltozásaimat nem tudom divatbemutatóvá tenni, pedig fogadok, bírnák, ha csak úgy végiggaloppoznék a kifutón. Kurva szájukat. - Mondjuk úgy, hogy amíg Riley beszélt és elmondott fontos dolgokat, félig megmaradt, félig elszállt az éterbe, mert akkor még nem érdekelte annyira. Most is úgy félig, de már jobban azért. Lassan szokik, lassan halad.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dr. Riley Meyers
Iskolapszichológus, Edictum lektor, Független varázsló


jámborszarvas | non-binary metamorf/animágus
offline
RPG hsz: 469
Összes hsz: 615
Írta: 2023. július 6. 22:22 | Link

Yunyun

Valóban nincs vérségi kötelék vagy kényszer rajtam, ami felment az alól is, hogy megsértődjek ezeken a megjegyzéseken. Szelíden meglóbálom a kanalam, körbeintve a cukrászdán, bár az egész falura utalok épp.
- Elhiszem, hogy így érzed. Az ittenieket viszont nem érdekli, kivel sétálsz. Sok barátom, páciensem van, még csak nem is feltűnő. Kivéve, ha T-rex módjára csörtetsz előttem, hátra-hátranézve...-* azt nem tudom, mennyire vágja a Jurassic Parkot, de számomra meghatározó gyerekkori élményeket idézett fel, ahogy reggel elnéztem a menekülését. Próbáltam jófej lenni és rövidre venni a lépteimet, hogy legyen esélye beelőzni, a végeredmény így sem sikerült túl meggyőzőre, sőt.
- Költői kérdésekre nem illik válaszolni,-* pislogok vissza bociszemes ártatlansággal, arcomba tolva egy nagy adag csokifagyit, mert ezt a játékot ketten is tolhatjuk. Kivárom, hogy konstruktív irányba forduljon, mert némi tagadás, tiltakozás, esetleg hiszti után általában elérjük az alkudozás fázisát. Velem pedig lehet alkudozni, amennyiben felnőtt módjára, józan módon történik.
Ez nem épp a mostani helyzetünk. Derűs pffff hagyja el a kiskanálom nyammogó számat.
-...Visszavonom, amit a gyerekességről mondtam.-*A beszólás maga nem zavar - az együtt töltött időben magamtól is lezserebb stílust vettem fel - de egy grifftetűnyivel nem viszi közelebb a céljához; a brainfreeze pedig aláhúzza az a dolgot. Szusszanok, nekilátva, hogy a tornyom-kupacom különböző oldalairól két-három összeillő ízt kanalazzak minden falatba.
A kérdésekre felnézek, egyre rutinosabban ignorálva a káromkodással fűszerezett érdektelen tölteléket. Semleges arccal, leginkább tárgyilagos hangon válaszolok, zavartalanul eszegetve tovább, bár kiélezett figyelemmel csüngök vonásain, reakcoóját várva.  
- Az átváltozásod megítélését rám bízzák, mivel számomra nem jelent kockázatot a közvetlen megfigyelés. A nálam maradás biztosítja egyrészt, hogy tényleg a bájital hatásait tudjuk felmérni, másrészt, hogy bármilyen kérdésed, gondod, aggályod akad, van kivel megbeszélni.-*A kezdeti vérvételnél elmagyaráztam, hogy az általános állapotát és az esetleges érzékenységeket, előző bájitalokból hátramaradt komponenseket ellenőrizzük, de nem ástuk bele magunkat mélyebben. Amíg az eredményekre várunk, a standard főzetet kapja. A következő telihold még messze, ám ha már szóba került, beszéljünk róla.  
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Yun Na-ri
Független boszorkány


Shewolf in the closet
offline
RPG hsz: 83
Összes hsz: 83
Írta: 2023. július 6. 22:32 | Link

Riley


Csak megvonja a vállát. Jó, csörtetett, és? A T-Rexek között is volt olyan, ami gyorsan szaladt, az lenne ő. Tudja és kész.
- Lemaradtam az illemtan órákról. - Tele a szája, de ez nem akadályozza abban, hogy alig érthetően, de megfelelő vehemenciával visszaszóljon, miközben újabb agyfagyásra készül.
Aztán a figyelmét elvonja egy lazán elejtett, de annál jelentőségteljesebb megjegyzés. Lassan leteszi a kanalat.
- Mit értesz az alatt, hogy közvetlen megfigyelés? Ugye nem azt, amire gondolok? - A komor arckifejezéséből ítélve egyáltalán nem pártolja az ötletet, hogy kifejlett vérfarkasként fusson össze Rileyval egy holdfényes éjszakán.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dr. Riley Meyers
Iskolapszichológus, Edictum lektor, Független varázsló


jámborszarvas | non-binary metamorf/animágus
offline
RPG hsz: 469
Összes hsz: 615
Írta: 2023. július 7. 19:32 | Link

Yunyun

Szóval egyelőre nem áll készen a tárgyalásra. Ám legyen, van fagylaltja mindkettőnknek bőven, buzgón próbálkozom újabb és újabb kombókkal addig is. Nyugalmam töretlen marad, amikor Na-riban kezd tudatosulni, hogy a nálam való tartózkodása messze nem csak a papírokról szól. Régebben élek a vérfarkas-kór világában, mint ahogy ő megszületett volna; de ez a tény nemhogy le nem ülepedett, még át sem verekedte magát ellenállásának vasfüggönyén. Felnézek, megkomolyítva vonásaimat, magabiztosan könyökölve egy kicsit az asztal szélére.
- Kétlem, mivel eddig nem mondtam, hogy animágus is vagyok. Az állatokkal szemben nincs agresszió, nem fertőződnek - szóval igen, jelen lennék, de nem fenyegetne veszély. Ha emlékszel, említettem, hogy szoktam asszisztálni problémás eseteknél,-*pontosítok, még mielőtt nagyon belelovallná magát a tévképzetekbe. Annyira én sem vagyok megszállott tudós, hogy egy szál pálcával felvértezve megpróbáljak egy átalakult lykantróp közelébe menni (most tekintsünk el attól, hogy ha emberéletek múlnának rajta, mit tennék).
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Yun Na-ri
Független boszorkány


Shewolf in the closet
offline
RPG hsz: 83
Összes hsz: 83
Írta: 2023. július 7. 21:17 | Link

Riley


Sok dologra nem áll készen, főleg, mert az felelősséggel járna, és azt csakis magáért hajlandó vállalni bizonyos fokig. A kórsága már másokat is érint és komplikálttá teszi a helyzetet. Persze az, hogy úgy tűnik, Riley animágus is, talán valamicskét segít a helyzeten, elvégre, ha "csak" metamorf lenne, a cuki nyuszifülei nem sokat érnének egy éhes vérfarkas előtt.
Ettől még meglepi annyira az információ, hogy befogja a száját egy kis időre, és csak utána nyissa ki újból, hogy tovább tapogatózzon.
- Szóval animágus is vagy... - De nem vesézi tovább. Van egy olyan érzése, hogy többet tudott meg pár nap alatt Rileyról, többet érintkezett vele, mint sok más ismerősével évek alatt. És ez mérhetetlenül kellemetlen valamiért. Úgy dönt, ezt is, mint sok más belső nyavalyáját, elteszi későbbre, hogy egy másik Na-ri foglalkozzon vele, ne ő.
- A következőig még sok idő van. - Bekanalazza a fagylaltja maradékát, de néhány másodpercig még kerüli a házigazdája tekintetét. Végül, miután a kanál csörögve landol a porcelánkehelyben, akkor hajlandó ismét felnézni a hozzá képest égimeszelő férfire.
- Milyen eseteid voltak eddig? - Mert azt kár lenne tagadnia, hogy először, mióta vérfarkas lett, beférkőzött a tudatába az a felemelő, de idegen, és ettől némileg kellemetlen érzés, hogy nem ő az egyedüli, aki beteg. Ez az ember pedig pont olyanokon segít, mint ő. A kíváncsiságát nem tudja csak úgy megfékezni, ha már felkeltették.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dr. Riley Meyers
Iskolapszichológus, Edictum lektor, Független varázsló


jámborszarvas | non-binary metamorf/animágus
offline
RPG hsz: 469
Összes hsz: 615
Írta: 2023. július 7. 22:50 | Link

Yunyun

Ritkán sikerül úgy belé fojtanom a szót, hogy közben látom, azonnal elkezdte feldolgozni a kapott információt. Persze, ettől még nem fogja meg is osztani velem a felreppenő gondolatokat, de nagyjából azért sejtem, merre indultak el.
- Úgy fest, remek érzékem van az alakváltáshoz,-*biccentek megállapítására, mert ez a kombó azért nem általános, varázsló-mércével sem. A következő mondatra viszont nem reagálok, mert merészen egy akkora falat fagyit nyomtam az aromba, hogy átmenetileg beáll a brainfreeze, s arcomon fintor fut át, amint homlokomra tapasztom a tenyerem. Pár másodperc, mire elmúlik, enyhén megrázom magam, mintha az érzéstől igyekeznék megszabadulni. Óvatosan az olvadófélben lévő kis tócsából kanalazok inkább, mert nincs hova sietni. Főleg nem a beszélgetésnek ehhez a pontjához érkezve.
- Atipikus vagy nagyon fiatal lykantrópok; esetenként frissen bemartak, akikről nem tudjuk, milyen habitusúak lesznek átváltozás után. A tapasztaltak alapján tudunk bájitalt módosítani, csapathoz társítani, más lépéseket javasolni.-*A többesszám szándékos, egyrészt a beteg-orvos kooperáció, másrészt a többi önkéntes és szakember miatt használom. Szünetet tartok, fel-felpillantva, hátha akad még kérdése, de nem fixírozom.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Yun Na-ri
Független boszorkány


Shewolf in the closet
offline
RPG hsz: 83
Összes hsz: 83
Írta: 2023. július 7. 22:58 | Link

Riley


Felhorkan, ami szinte nevetésnek is betudható a csendesebb fajtából, de szinte rögtön eltünteti egy köhintés mögé. A vigyorát nem. Az enyhe kifejezés, hogy Rileynak remek érzéke van az alakváltáshoz- konkrétan csak a rotációs kapa és társai hiányoznak a repertoárjából.
- Mi történik, ha valaki nem akar csapathoz csatlakozni? - Sosem volt egy csapatjátékos, nem esett nehezére hátat fordítani a szabályoknak vagy a társainak sem. Nem szerették, de nem is kellett, hogy szeressék, mert akkor, ha nem is vallja be magának, de tény, hogy ott volt a nővére. Legvégső esetben visszamehetett hozzá, volt támasza minden veszekedésük és egymás ignorálása ellenére. Most már a kórsága miatt nem akar senki újhoz hozzácsapódni, nem csoda, hogy Rileyval szemben is tartja a tisztes távolságot egyelőre.
- És milyen más lépések vannak? -
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dr. Riley Meyers
Iskolapszichológus, Edictum lektor, Független varázsló


jámborszarvas | non-binary metamorf/animágus
offline
RPG hsz: 469
Összes hsz: 615
Írta: 2023. július 8. 14:06 | Link

Yunyun

Ál-felháborodottan ráncolom a homlokom - amint meg tudom ezt tenni fájdalom nélkül - megfenyegetve a lányt a kiskanalammal. Láttam ám! De azért vigyorgok én is, szeretem, ami vagyok, s ha más is örömét leli benne, nettó haszon.
- Nem kötelező, viszont párban vagy csapatban könnyebb a telihold. A legjobb bájital sem képes minden ösztönt elnyomni, az egyedüllét plusz stressz. Van, aki jobban viseli, van, aki csak megszokta. Javasolnám, hogy próbáld ki és utána dönts.-Lenne egy felvetésem, egyelőre mégis visszatartom a szavakat - nem helyezhetek nagyobb nyomást rá, mint amennyit a motivációja kiegyenlít. Arról, hogy a kíséretemben kell átváltoznia legközelebb, nincs módja vitát nyitni, ám ez már magában roppant tolakodó érzést hagyhat. Abban reménykedem, amiben ő - a következő holdtöltéig hátralevő idő hatásában.
Csak épp én valószínűleg az övével homlokegyenest ellenkező kimenetre gyúrok.
- Milyen terület érdekel? Vagy milyen típusú probléma, szituáció kapcsán?-*Kérdezek vissza, bármilyen hátsó szándék nélkül.- Az előzőhöz például lehet alternatíva társállat befogadása vagy kölcsönzése,-*fűzöm hozzá, hogy adjak valami kapaszkodót kezdetnek. Kíváncsi vagyok, mi érdekli és hogy meg meri-e nyíltan kérdezni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Oldalak: « 1 2 ... 37 ... 45 46 [47] 48 49 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaVendéglátó negyed