37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaVendéglátó negyed

Oldalak: « 1 2 ... 34 ... 42 43 [44] 45 46 ... 51 52 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Kőszegi Róza Amélia
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Edictum szerkesztő, Navigátor, Harmadikos mestertanonc


Kiscsibe
offline
RPG hsz: 368
Összes hsz: 644
Írta: 2021. november 30. 22:17 | Link

Szeptember 10.
[ Betti / Andersen's / születésnap / ne less ]

Mostanában egyre többet beszélgetek Bettivel. Biztosan köze lehet hozzá, hogy Hunorral hogyan alakult a barátságom és talán az övé is. Valahogy bízom ebben a franciaországi utazásban és a lehetőségekben, amiket kaphatok tőle. Akár ottani barátságokat, és annál is több tudást, csak azt bánom, hogy lesznek akiket itt kell hagynom. Pedig csak néhány hónapról van szó. Most mosolyogva figyelem és várom, hogy kikérje magának is a süteményt, így végre átadhatom az ajándékomat. Bettinek nem is kell mondania semmit, a mosolya tökéletesen elég és mindent elárul: örül neki. Mosolyom lesz őszintébb, mégis halványabb a meghatottságtól, ahogyan fürkészem a másikat. Egyedül az zavar meg, hogy a sütemény megérkezik és mindkettőnk elé odacsúsztatják. Aprót biccentek, majd szemezek a finom falatokkal, mielőtt tekintetem Bettire vezetem. - Nagyon szívesen. Bíztam benne, hogy tetszeni fog - mosolyodom el újra és forgatok a tányéron, hogy a süteményem másik oldalát is meglessem. - Annyira jól néz ki! És a tied is - össze is szalad a számban a nyál, majd egy apró darabot szúrok a villámra. - Örülök, hogy kicsit találkozunk a kastélyon kívül is. A vizs… - kezdeném, majd eszembe jut miben is egyeztünk meg. - Szóval biztosan a családoddal is megünneplitek majd a születésnapodat és Elijahval is - egyszer-kétszer láttam Betti barátját, de még nem beszélgettünk. Ami nem meglepő. Igazság szerint lehet, hogy így is jobban nyitok az emberek felé, de fiúkkal beszélgetni még mindig egy kihívás. Még jó, hogy most csak ketten vagyunk itt és a szénhidráttal teli édességek.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Meg nem értett, különleges hópihe.
Homokföldi Réka
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 35
Összes hsz: 131
Írta: 2021. december 2. 09:01 | Link

Bertalan

Szerényen mosolyog, a maga szélesszájú módján, ami rá azért annyira nem jellemző. De most egyrészt úgy érzi, hogy bizony picit elkapkodta a dolgokat, már ami a képesség bemutatót és az azt követő faggatózást illeti. Másrészt, lehet az sem volt szerencsés húzás, hogy azt mondta közben, hogy a mellette ülő szép. Na de, ha ez a helyzet! De tényleg! Akkor mit mondjon? Leginkább semmit se kellene. Szóval kivételesen csendben maradva hallgatja az aurort. Néhol bólogat. Főleg annál a résznél, ami az életerő átadás leírására vonatkozik. Azt mondta a Gyógyítónő, hogy mindenkinél más és más a reakció. Így a Réka arcára időközben kiült érdeklődő kíváncsiság teljesen valós. Kiszélesedik mosolya, amikor a kellemes és a melegség szavakat hallja. Ezt jó jelnek veszi. Ugyanis úgy tudja, hogy megesik olyan is, hogy egy szervezet nem fogadja be az energiát. Szerencsére nem így történt. Sőt, a férfi szervezete szinte azonnal magáévá tette a tőle kapott erőt. - Szerintem én fogok majd ellátásra szorulni, mert két vállra fektetsz pár edzés után - mondja vigyorogva és félig tele szájjal. Aztán belekortyol a kellemesen melegre hűlt innivalójába, amit ismételten megkapott. Nagyon finom. - De nem bánom. Egy képzett aurortól kikapni dicsőség nekem. Szóval..Mikor kezdjük? - kérdezi és olyan fejet vág mint egy cuki quokka. Vannak a femme fatale típusú nők, a bájosan és naivan elbűvölő nők, meg Réka a quokka. Nem véletlenül nem jár senkivel. Kevesen vonzódnak az ő típusához. De ettől ő még nem akart soha megváltozni. Jól érzi magát úgy, ahogy van. Hebrencsen, vigyori széltolóként. Olyan lányként, akinek mindig van pár napsugár az egén, amitől még a legborúsabb napon is remek kedve tud kerekedni. Most is tele van a lelke örömmel. Már a tudattól is, hogy Bertalan mellett lehet és isteni sütit ehet. Könnyű őt boldoggá tenni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Zayday Hudson
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2021. december 12. 19:02 | Link

Hazel
Nem hiszem, hogy én most itt akarok lenni. Egy velem egyidős, de a Rellon házba járó srác ma reggelinél odajött hozzám. Fogalmam sem volt róla, hogy vajon mit szeretne tőlem, mert eléggé elkerülnek azok akik nem ismernek. A háztársaimmal is megpróbálom minél jobban tartani a kapcsolatot, de elég nehéz főleg idén a végzős évben. Az már jó, hogy még senki nem hajtott el ha leültem mellé. Mindenkivel kellemesen elszoktunk beszélgetni, olykor néhányukkal tartunk közös programokat, amik ki szoktak kapcsolni. Szükségem is van rá, mert az idő múlása még fájóbbá teszi apám emlékét. Még mindig érzem az ingjében az illatát, egészen Atlantából cipeltem magammal ide a kastélyba. Mikor egyedül vagyok, akkor néha beszélgetek és apámmal. Tudom, hogy ő már nem létezik és soha többé nem hallom a vidám mosolyát, de jó vele beszélgetni. Mindig tudom miről mi lenne a véleménye, vagy mit is tanácsolna. Szóval, a srác elég magabiztosan elhívott a cukrászdába, ami a faluban van. Igent mondtam, mert jó érzés lenne egy új emberrel ismerkedni. Talán, komolyabb is alakulhat majd köztünk. A kávém felett már türelmetlenül kezdem az órát nézni, még a sütit nem is kértem ki. Nyílik az üzlet ajtaja, és odajön hozzám egy lány. Azt mondja hogy a fiúnak valami baja lett és a gyengélkedőn fekszik. Más nem is hiányzott, és ma már meg sem tudom látogatni mert nemsokára vacsora van. Holnap reggel sort kerítek rá, meg köszönöm a lánynak hogy szólt aki már fut is ki a pasijához. Na, ennek a délutánnak is lőttek megint magamban maradtam. Közeledő léptek zaját hallom, talán a lány jött vissza?
Hozzászólásai ebben a témában
Radetzky Médi
Egyetemi hallgató, Világalkotó, Végzett Diák


hercegnő
offline
RPG hsz: 221
Összes hsz: 449
Írta: 2021. december 29. 22:56 | Link

Áron
csinosban

Tipikusan az a lány, akinek nincsenek barátnői, csak fiúbarátai. A lányok egyszerűen vagy félnek tőle a családja miatt, vagy csak túl pörgősnek bizonyult az évek során. Ez most változott, Amerika megtette a hatását és a pánik is állandó része az életének. Talán ezért is igyekszik mindél több dolgot kipróbálni, sok emberrel megismerkedni. Reméli, hogy az este folyamán az első randit is kipipálhatja a listáján, erre ugyanis még mindig nem került sor. Kezd kissé cikissé válni, hogy tizennyolc évesen az évfolyamtársai közül egyedül neki nem volt még fiúja. Pedig titkon vágyik rá.
Siet a megbeszélt találkozóra a fiúval, nem szeret késni, de mindig elszámolja az időbeosztást. Hiába ismerik egymást jól, szeretne jó benyomást kelteni, ezért az anyukája még a haját is elkészítette. Fázik a lába rendesen a magassarkúban, de legalább a kabát melegen tartja.
- Szia! - köszön rá néhány méter távolságból. - Bocsi, hogy késtem, mindig így járok... - szabadkozik. Odalép hozzá és öleléssel köszönti. Áron is bőven fölé magasodik, még így sarkakon is törpe hozzá képest.
- Menjünk be, mert lefagytak a töpjeim - utal ezzel a lábujjaira és már be is lép a cukrászda ajtaján.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Kállay Bertalan
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 92
Összes hsz: 98
Írta: 2021. december 30. 14:33 | Link


Az irodán kívül
Kicsit lazítunkÉrthetően zavarban van, hiszen minden gyorsan és hirtelen történt, ideje sem volt se nekem, se neki gondolkodni. Megtörtént, ez a legszebb szó rá és megértem, hogy olyanokat mondott, amiket nem vagy nem így akart. Nem szoktam hozzá ahhoz a fajta dicsérethez, ami nem a munkám, a hivatásom élteti, így nem az van, hogy nem hallottam meg, csak kezdeni nem tudok vele mit. Kinézek ahogy kinézek, egy részem hasonlít a bátyámra, akinek annak idején sem voltak idegenek a lányok és jobb is volt abban, hogyan kell velük bánni. De ahogy ő, én sem találtam meg még azt, akivel megosztanám a kis lakásom az életem. Az, akit szerettem, nem viszonozta és átnézett rajtam, mégsem ítéltem el az érzelmet. Elmúlt, én a munkámra koncentráltam és meg sem éreztem az egészet. Néha jól jönne ha változna valami, de aztán rájövök, túl sok plusz órát ölök a munkába és talán erre más nem lenne készen. Egy kis edzésre azonban mindig.
- Ugyan dehogy. Az meglepő lenne, hacsak nem esek orra valamiben és úgy. Bármi megeshet – rég volt, hogy ilyennel foglalkoztam és hát, valóban, ha bármi nem is, én eshetek. Értem én a mókát ebben, csak a valóság fordítva sül el majd. Nincs ezzel gond. Aprót nevetek.
- Jaj, annyira ne szaladjunk előre. Fordítva én is majd igyekszem dicsőségnek érezni, mert hát, nem vagyok formában – persze, ha pálcás párbaj lenne, de arról nem volt szó és nem is tenném meg. Az egészen más és nem etikus. Egy küzdősport már más, ott más a tempó.
- Hmm, nem is tudom – gondolkodom el a határidőkön. Neki még vizsgái nem lesznek, de tanulni kell, nekem pedig az ünnepekig nemigen lesz sok pihenőm a hétvégéket kivéve. - Esetleg a jövő hét után? A következő hétvégén családdal kell lennem és inkább veretném magam pufira – sóhajtok egy nagyot, hogy ezek mindig nehezek és bármi mást tennék helyette. De muszáj. - Ha meg nem jó, akkor dobok egy baglyot vagy fordítva. Mit szólsz? - kortyol kávét, majd eszi meg a süteménye maradékát.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dévai Vince Áron
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2022. január 1. 19:47 | Link

Médi
napi viselet

Nagyon finom illata van a parfümének, és lehet furának is gondolhatja de megszagolom a haját is. Vaníliás sampont használhat, mert arra emlékeztet az illata. Boldog mosollyal köszöntöm őt, majd kitárom előtte a cuki ajtaját. Látom rajta hogy fázik, ezért jó hogy időben kinyitottam, mert lehet beverte volna a buksiját. Szépkékjeim megnyugodva pásztázzák a helyiséget, ahol rajtunk kívül két srác van bent. Talán randevúznak? Nem, mert többször is elhagyja a szájukat a haver jelző, amitől kicsit csalódott leszek. Feltűnően helyes a pofájuk, így ragyogó és pajkos mosollyal tekintek feléjük, miután kihúzom a hölgyeménynek a széket hogy helyet tudjon foglalni velem szemben. Ízléses az asztalteríték, minden csupa vörös, pont illik is a hangulathoz, mintha Valentin nap lenne. Médi azt hiheti hogy elvitték a cicafiúk a nyelvemet, mert amióta bejöttünk nem szóltam egy árva szót sem. Gondolom enne valamit, de előtte szeretném köszönteni a találkánk helyén. Nagy örömet okozott nekem azzal hogy eljött velem, kissé zavarban is vagyok, fülem pirosodása is erről tanúskodhat. Az asztalon már elhelyezve van egy szál rózsa, amit felkapok és ujjaimmal cirógatva átadok a szőkeségnek.
- Hódolatom, szerény jele. Fogadd sok szeretettel csajszi! Tudom, nincsen nagyon szezonja de megvannak a módszereim – kacsintok, majd az arcát kezdem fürkészni. Csapódik az ajtó, és belép a helyiségbe egy pufók asszonyság, azt kérdezve hogy mit szeretnénk rendelni. Hölgyeké az elsőbbség, így Médi felé mutatok először. Szeretem ha egy lány bőven eszik, nem csak eszik egy kanállal, és azt mondja jól lakott. Mert ennyi erővel egy rétre is vihettem volna legelni. Nem menne egyszerűen, mert minden csupa hó. Médivel nem is szándékozom, hisz ismerem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Radetzky Médi
Egyetemi hallgató, Világalkotó, Végzett Diák


hercegnő
offline
RPG hsz: 221
Összes hsz: 449
Írta: 2022. január 13. 15:26 | Link

Áron
csinosban

Jó kedvűen lép be Áron előtt a cukiba. Izgul, mert nem nagyon szokták fiúk ilyen helyekre invitálni, főleg nem kettesben. Maximum az "ugorjunk be egy sütire", vagy "szülinapod van" felkiáltással térnek be. Rábízza magát, kicsit még bele is pirul a kedvességébe. A kabátját a szék támlájára helyezi és leül a másikkal szemben. Egészen magasra szökik a szemöldöke a rózsát látva. Ritka pillanatok egyike, hogy nem jut szóhoz, de ez történik. Hálásan mosolyog rá és beleszagol a virágba.
- Köszönöm, ez nagyon aranyos. Még sosem kaptam csak úgy virágot - nem tudja, miért mondja ezt ki, de még mindig jobb, mintha nem beszélne semmit, csak csücsülne ott a társaságával szemben, mintha megkukult volna.
A feléjük közeledő nőre emeli tekintetét, de még el sem jutott addig, hogy belenézzen a felhozatalba.
- Egy madártej-szeletet szeretnék kérni egy pohár meggylével. Köszönöm - mondja el azt, amit az anyukája szokott hazavinni neki, amikor kedveskedni akar. Mosolyog egyet a nőre, aztán a fiú felé fordítja a fejét.
Amikor eltűnik a nő, Médi sóhajt egy aprót.
- Milyen napod volt? Képzeld, engem megkergetett egy crup. A gazdája ott hagyta a könyvesbolt előtt, de meglátta Tekergőt a vállamon és egészen hazáig futott utánam - meséli az őrült napját. Úgy látszik, visszatért az igazi Médi.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dévai Vince Áron
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2022. január 20. 15:39 | Link

Médi
napi viselet

Mióta megismertem a hölgyeményt, sokat tanakodtam egy nagyon fontos kérdésen. Nem azon, hogy mikor van a szülinapja, vagy van-e háziállata, hanem hogy milyen színű a haja? Szőkének gondolnám, de már-már fehérnek tetszik, vagy is tejföl színűnek. Bolondok napjakor meg is tréfálhatom, leöntöm egy nagy vödrös tejföllel az arcába nevetve. Szóval, olyan színű amilyen, de még is a legszebb benne, amit a legjobban szeretek rajta az a haja. Látszik, hogy rendszeresen ápolja, megkockáztatom hogy naponta szokta mosni. Ennyit a külső vonásairól, a belsejében bírok mindent. A humorát, a cukiságát, azt amikor zavarba jön. Bólintással válaszolok neki, amikor megköszöni a virágot. Mivel nem tudom hogy tetszem-e neki, egyenlőre nem is próbálkozom be nála, csak puhatolózok. Nem keserednék el, ha nemleges választ kapnék, mert ugyanolyan barátok is lehetünk mint eddig. Ha a válasz nem, belevetem magam az életbe, és mint a rosszéletűek fűvel-fával, fiúval-lánnyal, kastélyban-szabadban minden jöhet. Egy köhintés zökkent ki a jövőbeli terveim szövögetéséből.
- Jah, bocsánat elmerengtem. Egy krémest kérek, egy pohár jéghideg kólával, és rakjon bele esernyőt. Tudja, nem igazit hanem.. Aha, köszi – kacsintok a nőre, hiszen tudja mire gondoltam. Csak nem rak bele egy nagy esernyőt a kis pohárba. Ő sem lehet akkora hülye. A tekintetem megint a cicafiúkra akad, és arra gondolok mi mindent tehetnénk meg mi hárman, a csalódásom után. Nem vagyok én beszari, csak nem akarok egy jó barátságot tönkre cseszni és letámadni. Lassan és adagolva kell a tudtára adni, hogy bizony bejön nekem mint nő.
- Crup? De durva, azért örülhetsz hogy nem harapta le a csini kis fejecskédet. Igyunk erre! Nekem lassan telt el, meg unalmas is volt mert a haverom Dominik beteg a héten, a többiek meg túl lükék hogy felfogják a tréfákat – mesélem neki, az órákra visszagondolva amiután már egy kanállal is szíven szúrtam volna magamat. Ágoston profi nyomta a legtöbb dumát a sellőkről. Kit érdekel hogyan lázadtak fel?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Radetzky Médi
Egyetemi hallgató, Világalkotó, Végzett Diák


hercegnő
offline
RPG hsz: 221
Összes hsz: 449
Írta: 2022. január 31. 06:41 | Link

Áron
csinosban

- Pedig megnézném az arcod, ha egy rendes esernyőt rakna bele - vigyorog Áronra és már el is képzeli, milyen lenne. Egy szép kis piros esernyő, még menne is hozzá.
Lelkesen mesél, mert kezdi érezni, hogy végtagjai felmelegedtek és attól, mert kettesben ülnek itt Áronnal, még nem kell egyből zavarban lennie. A rózsával szemez pár másodpercig, de hallgatja közben a másik napját. Figyel a részletekre, bár nem garantálja soha, hogy a gondolatai kuszaságában meg fognak maradni a fejében az információk.
- Ugye? Néhányan még meg is sértődnek amikor viccelni próbál velük az ember. Pedig meddig tart visszanöveszteni a hajukat bűbájjal? Semeddig - forgatja a szemét, ezzel elárulva azt, mivel szokta megviccelni a lányokat, akik túl unalmasak számára. Nem is barátkozik lányokkal, inkább a fiúkkal, ők általában könnyebben veszik a poénokat és lehet velük vadulni.
- Köszönjük - mosolyog a nénire, amikor kihozza a rendelésüket. Halkan kuncog a fiú esernyőjén. - Hát...ez az, amit kértél. Bájos - mutat a kis esernyőre a kólában.
- Egészségünkre - emeli a meggyleves poharát (esernyő nélkül) koccintásra. Már most jólérzi magát, pedig még meg sem kóstolta a süteményt. - Majd megkóstolhatod az enyémet is, ez a legfinomabb, amit ismerek - ajánlja egyből.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dévai Vince Áron
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2022. március 23. 13:39 | Link

Médi
napi viselet

- Nem ártana, nézd csak kezd beborulni. Hölgyem, hozna egy normál méretű esernyőt is? – kiabálom hátra a vállam fölött, és a várt nevetést a konyhából meg is kapom, ellenben a tréfamesteri elismeréssel ami még várat magára. Serénykednek a nénik a konyhában, elképzelem ahogy zárás után a nagyfőnök berakja őket a szekrénybe, mivel robotok. A tanárokról is ezt rebesgették még elsőévben. Az egyik húgyagyú állította hogy a diri bezárja őket a tanári szobába. Nem tarottam akkora baromságnak, akkoriban kora reggelente elhaladtam a tanári előtt, és az akkori Gyógynövénytan tanár azt sem tudta merre-hány méter, a fejét forgatva haladt el a folyosón. Hova tűnhetett el az a csaj? Lehet idegösszeomlást kapott, volt egy pár rossz gyerek akik folyton belepofáztak az órájába, illetve egy az én évfolyamon, viszont nem gondoltam volna hogy ennyire kiakasztó a jelenlétem. Már nincs itt tovább állt, Belián egész ügyes meg olyan kis cukker a tanári asztal mögött, imádom ha az erejét fitogtatja, és csendre inti az osztályt. Domináns a csávó, és isteni a meggyes pitéje.
- A begyöpösödött emberektől fel megy bennem a pumpa, hát még azoktól a stréberektől akikről mindenki tudja hogy okosak. Az egyik majom srác múltkor annyira emelte a kezét, hogy padostól-székestől előre esett – emlékezem vissza a múltheti órára, mikor a nénike kihozza egy tálcán amit kikértünk. Eléggé erős, mivel egyik kezében a sütik a másikban a löttyök. Ügyesen elénk csúsztatja és már fut is a bejárathoz frissen letelepedő lányokhoz.
- Egészségedre! Biztos finom a tiéd, az évnyitón is volt ehhez hasonlatos süti. Azért emlékszem, mert repetáztam is belőle – mondom, majd leszedem a krémes tetejét és elkezdek falatozni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Váradi Mikael
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 38
Összes hsz: 40
Írta: 2022. április 18. 08:35 | Link

Feleség  Love


Érzem, ahogy egész testem megfeszül a belém állított idegtől. Ilyen tényleg létezik? Mármint, tényleg, szó szerint éreztem azt, hogy valami szilárd dolgot belém nyomnak, a lábaim, kezeim bizseregnek, a törzsem megfeszül, a fejem pedig majdnem szétrobban, és egészen biztos vagyok benne, hogy a vérnyomásom az egekben. Erre nem feltétlenül kellene cukorral reagálnom, én mégis azt teszem. Cukorra van szükségem, így egyértelmű, hogy hova megyek, Hazel-höz. Nevetséges gondolat, hogy a nő az, aki először eszembe jut, amikor megoldás kellene a problémáimra. De ő kell. A süteményei. Nyolcezer galleont vesztettem egy túl sokat pofázó, átokverte, kotnyeles kislány miatt. Nyolcezret. Mert apuci fasza ötletnek tartja, hogy az ő okos kislányát is elhozza. Hát meg a faszom, az.
- Helló, Hazel?
Nem bírom a húsz év alatti nőnemű egyedeket, most már egészen biztos, így a pultban állóval se vagyok a legkedvesebb, ahogy rákérdezek, hogy hol van a feleségem. Hátra mutat, én pedig kérdés nélkül indulok hátra. Még hallom, hogy ilyet nem szabad csinálni, de valahogy most nincs kedvem felfogni. A feleségem kell.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hazel Shaw
INAKTÍV


#HűnBak
offline
RPG hsz: 35
Összes hsz: 41
Írta: 2022. április 18. 08:43 | Link

A világ Legkedvesebb Férje Love


Egy pillanatra mélyen szívja magába a levegőt, mielőtt neki állna. LE kell lassítania, hogy a szemei előtt lássa megelevenedni a tortát, melynek elkészítése több órányi idejét elveszi a mai napra. Ő olyan fajta, aki csak akkor áll neki bárminek, ha előtte fejben összetette, papírra vetette, s talán nevetségesen hangzik, de majdhogynem még el is gyakorolja a mozdulatokat. Éppen ezt a meditációt zavarja meg férje megjelenése, s pillanatok alatt zökkenti ki a nőt, akinek teste már az ismerős parfüm illattól is, mintha megfeszülne.
Lassan fordul a másik felé, arcára a jól megszokott, lágy mosoly ül ki, ami egyáltalán nem kényszeres, hiszen ő tényleg tisztán tud a férfi felé lépni.
- Mikael, minden rendben? - hangjában némi aggodalom cseng, ami leginkább annak tudható be, hogy a férfi látványa itt eléggé ritka.
Utoljára módosította:Hazel Shaw, 2022. április 18. 08:58 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Váradi Mikael
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 38
Összes hsz: 40
Írta: 2022. április 18. 08:49 | Link

Feleség Love


- Nehéz nap.
Vonom meg a vállaimat, mintha tényleg csak egy kis órai affér okán lennék ennyire feszült. Nyolcezer. Kibaszott nyolcezer galleon. Mennyi az mugli árfolyamon? Hatvanmillió? Elbuktam nyolcezret. Nem hiszem el.
- Megint egy okoskodó liba, aki azt hiszi, hogy a miniszoknyának mágikus hatalma van.
Van, de nem az üzletben. Na persze én nem ott voltam, nem éppen egy múzeumnak is adományozható fontos műkincset kívántam volna továbbadni, hanem tanítottam. Mint valami bazári majom. Aki nem tudja, tanítja, de én tudom. Felháborító, hogy tanárosdit játszok hülye emlékképek miatt.
- Mesélj, mit csinálsz?  
Kérem magamra erőltetett kedvességgel. Valamit kezdenem kell azzal, hogy emlékképei vannak a múltról. Rossz álom, ezt egy ideig beveszi, de nem örökre.
Utoljára módosította:Váradi Mikael, 2022. április 18. 08:49 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hazel Shaw
INAKTÍV


#HűnBak
offline
RPG hsz: 35
Összes hsz: 41
Írta: 2022. április 18. 08:56 | Link

A világ Legkedvesebb Férje Love

- Egyszer úgyis beadod valamelyiknek a derekad.. - húzza el száját, mert ő szinte mindennap látja szemei előtt, hogy ez lesz. Egy szép napon Mikael kiteszi a szűrét valami fiatal csitri végett, aki eléggé magasra húzza a szoknyáját, ami alatt aligha lesz más ruhadarab.
- Egy esküvői tortának akartam neki állni - mutat az előtte lévő tervekre és eszközökre.
- De azt hiszem várhat egy kicsit - tud ő úgy dolgozni, ha jelen van más is, csak ez ne a férje legyen. Valahogy Mikael jelenlétébe mindig úgy érzi, hogy jobb teljes egészében a férfira figyelni, mintha csak attól félne, hogy egy váratlan pillanatban beüt valami.
- Kérsz valamit? - teszi fel kissé bizonytalanul a kérdést. Sosem tudja, hogy a férfinak éppen milyenje van, egyszer szereti a süteményt, egyszer nem. Ezért is nem nyíltan kínálja édességgel, tanulva már oly sok hibából, amit az elmúlt időkben akaratán kívül vétett.
Utoljára módosította:Hazel Shaw, 2022. április 18. 08:58 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Váradi Mikael
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 38
Összes hsz: 40
Írta: 2022. április 18. 09:02 | Link

Feleség Love


- Minden férfi disznó?
Emelkedik meg kérdőn a jobb szemöldököm, hiszen ez már nem először hangzik el közöttünk. Tény, hogy amíg ezt az eshetőséget tartja a legrosszabb végkimenetelnek, addig egészen jól állunk. Addig nem kellene aggódnom. Nem kellene. De aggódom.
- Régen voltunk már esküvőn.
Soha, valójában. A legtöbb ismerősünk házas volt már, mire mi összekerültünk, aztán nem sokkal később úgy alakult, hogy átjöttünk ide. Nincsenek is rendesen kialakított kapcsolataink, pedig nem ártana, ha megszilárdítanánk az itteni életünket. Bogolyfalva tökéletesen alkalmas arra, hogy minden bűn felszín alatt maradjon.
- Ha lenne olyan bordó piskótás tortaszelet, az jó lenne. Ha nincs, akkor valami ahhoz hasonlót. Maradjunk így egy kicsit, kettesben. Ilyet se sűrűn csinálunk.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hazel Shaw
INAKTÍV


#HűnBak
offline
RPG hsz: 35
Összes hsz: 41
Írta: 2022. április 18. 09:16 | Link

A világ Legkedvesebb Férje Love

Erre a kérdésre hirtelenjében nem is tudja, hogy mit kellene válaszolnia, hiszen nem ismeri a férfiakat. Vannak, akik ezt meghallva azt gondolják, hogy ez a nő is csak a szende szüzet játszó, amúgy repedtsarkú ribizli.. ám Hazel tényleg nem ismeri a férfiakat, hiszen kapcsolataik elég felszínesek másokkal, így egyedüli képe a másik nemről Botond és Mikael.
Inkább nem is válaszol.
- Viccelnék azzal, hogy annyira régen, hogy én még csak nem is emlékszem, de lehet ez nem is lenne olyan nagy poén.. - húzza arcizmait végül egy mosolyra. Sokszor kívánja hullócsillagtól, lóherétől és mindentől, amitől lehet, hogy legalább néi halovány emlék jöjjön végre elő, de eddig mindhiába. Pedig egész életét sosem kérte, csupán némi útmutatást, mert olykor úgy érzi, mintha hiányozna valami.. Bár tudná, hogy mi.
- Mindjárt kerítek neked belőle - s kisétál előre, hogy a pultot átnézve hozzon két fajtát is, mert nem tudja, hogy a csokis vagy a vaníliás lenne-e éppen a másik ínyére.
- Tessék - tolja elé egy villával a szeleteket.
- Nem én csináltam, így nem tudom, hogy mik kerültek bele - csak azért teszi ezt hozzá, mert neki ránézésre az egyik túl száraznak a másik pedig túlságosan nedvesnek tűnik. Nem akarná, hogy őt bélyegezzék meg valaki más kreálmánya miatt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Váradi Mikael
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 38
Összes hsz: 40
Írta: 2022. április 18. 09:22 | Link

Feleség Love


- Ha szeretnéd, mesélek.
Nem akartam ezt mondani, mert tudom, hogy az elültetett emlékek az én oldalamat szolgálhatják, de ugyanakkor veszélyesek is. Elég egyetlen rossz mondat, egyetlen emlékrészlet, ami vagy nem passzol a nőhöz vagy azt a másikat juttatja eszébe, és nekem végem. Nem, ez nem történhet meg, mégis, kimondtam, így magamra nyugalmat erőltetve próbálok semleges maradni a kérdésben.
- Vagyis, ha megmérgeznek, akkor úgy patkoljak el, hogy nem te okoztad a halálomat.
Nekem a sütemény sütemény, mindegy, csak jó íze legyen, ám, ahogy a világosabba mélyesztem a villám, az gyakorlatilag atomjaira hullik, így elhúzom a számat, és inkább a másikra koncentrálok, ami mellé egy kávé esne jól.
- Meg kéne vegyük ezt a helyet, hogy normális sütemények készüljenek.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hazel Shaw
INAKTÍV


#HűnBak
offline
RPG hsz: 35
Összes hsz: 41
Írta: 2022. április 18. 09:37 | Link

A világ Legkedvesebb Férje[/b ]:L

- Ugyan - legyint is egyet, mintha tényleg el kellene ezt a témát hessegetni.
- Nem akarlak újra és újra ebbe belerángatni - mosolya még mindig ott az arcán, bár már jóval keserédesebb, mint korábban. Nem akar a férfinak ilyesfajta terhet tenni a vállaira. Már sokszor kérdezett, sokszor kapott választ, mégis néha úgy érzi, hogy Mikael csak a jól betanult szöveget mondja. Igaz ezt betudta eddig annak, hogy védeni akarja őt. Csak arra nem jött még rá, hogy mitől.
Halkan felnevet.
- Sosem bántanék még egy pókot se, nemhogy Téged... - húzza fel kissé sértődötten a nóziját, aztán fordul egyet egy pohár vízért.
- Egy percen belül kétszer sértettél meg, ez új rekord Mikael - rázza meg fejét ciccegve, de szemei csillogásából látszik, hogy igazi harag aligha van benne.
- Ha dolgozom, igenis vannak itt normális sütemények...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Váradi Mikael
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 38
Összes hsz: 40
Írta: 2022. április 18. 09:52 | Link

Feleség Love


Felpillantok rá, a nyelvemen van, hogy sose mondjon olyat, amiben a véleménye változhat. Én ismertem a régi Hazel-t, azt, akivel olyan nagyon jól esett harcolni, aki motivált, majd az őrületbe kergetett. Én megfosztottam attól, hogy a riválisom legyen, az élet számos pontján megalázóan bántam vele, hiszen nem csak a testét vettem el, de a lelkét is. Hogy nem lennél képes ártani nekem kicsilány? Ó dehogyisnem. Ha egyszer kiderülne az igazság, akkor sosem tapasztalt kínokat élnék át.
- Vagyis, ha hagynálak dolgozni, akkor az embereknek nem kellene pépet nyammogni.
Tetszik a  játékossága, szinte már üdítő, és csodák csodájára csökken is annak az esélye, hogy felrobbanok, mintha valóban lenne valami ebben a száraz és megjegyzem, ízetlen töltelékes valamiben.
- Azt hittem, hogy a gondolat, hogy ez a hely a tiéd lehet, kiugraszt egy miniszoknyát a szekrényedből. Nehéz a férjek sorsa, kedves Hazel.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hazel Shaw
INAKTÍV


#HűnBak
offline
RPG hsz: 35
Összes hsz: 41
Írta: 2022. április 18. 09:59 | Link

A világ Legkedvesebb Férje Love

- Végül is. Most, hogy mondod.. Igen. Határozottan a te vétked, hogy másoknak be kell érni azzal - nevet fel halkan. Nem becsüli alá a munkatársa munkáját, de azért nézve a férfit küzdelmét, kifejezetten jól esik a lelkének, hogy ilyen arcot még nem látott tőle, mikor az általa készített süteményt ette.
- Nem is tudom.. Valahogy nem hiszem, hogy én valaha is miniszoknyás kislány vagy nő lettem volna - vonja meg vállait. Most sem az. Többre tart egy nőies, elegáns és sokat sejtető ruhadarabot annál, minthogy kitegye bármiét is. Az már tényleg nem ő lenne.
- Mellesleg annyi miniszoknyásról beszélsz nekem nap, mint nap.. Ha otthon is az várna, akkor még a végén ráunnál a hazajövetelre - képzeletben vállon veregeti magát erre az eszmefuttatásra.
- Kávét?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Váradi Mikael
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 38
Összes hsz: 40
Írta: 2022. április 18. 10:03 | Link

Feleség Love


- Mondjuk, nem érdekelnek mások.
Ha nem lenne büntetendő, lehet a pincében tartanám. Bár, ha azt vesszük, egy kész bűn, amit én a nő ellen elkövettem már, de hát az élet sosem arról híres, hogy igazságos. Elvett tőlem valamit, elvettem tőle valamit. Nem, ez nem egészséges gondolkodás, de nekem megfelel. Ő meg, láthatóan boldog. Nekem megy az üzlet, ő pedig nem ellenfél többé. Én nyertem.
- Sosem voltál, szerintem ezért is fogtál meg. Mindig csodáltam a tartásod.
Hölgyeim és uraim, ez egy igazi bók volt. Nem hazudok, nem mismásolok. Okkal van itt, okkal figyeltem fel rá. Más volt, mint mások, és ez lett végül a veszte is. Köhintve pillantok fel, és bólintok egyet.
- Kérlek.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hazel Shaw
INAKTÍV


#HűnBak
offline
RPG hsz: 35
Összes hsz: 41
Írta: 2022. április 18. 10:10 | Link

A világ Legkedvesebb Férje Love
  
- Mondjuk, talán el is hiszem - vonja meg vállait lezserül. Férj és feleség, ők egy pár, elméletileg egy csapat. Ugyanakkor..Valahogy mégis jóval másabbak, mint bármelyik párocska, akikkel összefutni az utcákon. Hazel emlékek híján hiszi, hogy a kettejük közötti kapocs valós és mindenkinek ilyennek kéne lennie. Ő maga nem vágyott másra az elmúlt évek során, de abban sosem lehet biztos, hogy a férfi is így van-e ezzel.
Tartása említésekor még ki is húzza magát, mintha addig meggörnyedt vénasszony lett volna. Nem sokat tud a nők játszmáiról, filmeken látta, újságokban olvasta. De valahogy soha nem mozgatta a fantáziáját ilyesmi. Ő magát adja, legalábbis azt a részét, amit ismer. Az pedig egy szeretettel, jósággal és némi naivsággal ötvözött nő, akinek egyetlen biztos pontja az itt lévő férfi, hiszen csak az ő általa elmondottakra tud támaszkodni. Neki pedig nagyon kell ez.
Igazán meg sem várja a választ, mire Mikael kéri már készül is a kávé, mindkettőjüknek. Ugyanis a férfi megjelenése visszaveti őt a munkában, koncentrációban és kelleni fog némi koffein ahhoz, hogy tényleg még ma elkészüljön.
- Nem lehet amúgy annyira szörnyű, mint amiről az arcod árulkodik - neveti el magát, miközben leteszi a kávét a másik elé.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Váradi Mikael
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 38
Összes hsz: 40
Írta: 2022. április 18. 10:43 | Link

Feleség Love


- Mondjuk, talán jól is teszed.
Kedvesen mondom, még egy halvány mosolyt is társítok hozzá. Nem akarom, hogy fenyegetőnek érezzen, most nincs szükség rá, hiszen lehiggadtam. Mi kell hozzá? Az, hogy szépen azt tegye, amit mondok, és akkor nem lesz itt semmi probléma. És tessék, kellemes jelenség, ilyenkor kifejezetten jó döntésnek tartom azt, hogy annak idején én mentem be a kórházba, és mondtam azt, hogy a feleségem. Ilyen precíz kapcsolatlétesítés nem volt még egy a történelemben. Tökéletes összhang, némi árnnyal, melyet az álmai jelentenek.
- Én így udvarolok. Már akkor sem ízlett, amikor meg se kóstoltam, mert tudtam, hogy nem a te kezed munkája.
Szeretem a precízitást, még ezen a téren is, és tudom, hogy Hazel igencsak figyelemreméltóan pontos. Nem is kéne tovább zavarnom, hiszen már megtanulta, hogy rám kell figyelnie.
- Megyek, elhozom a gyereket az előkészítőből, hogy ne legyen rá gondod.
Micsoda nagyvonalúság, még a végén ma nagyon kedves hangulatba kerülök. Közelebb lépve hozzá, lehajolok, hogy egy gyors, természetes csókot adjak. Régi motorosok vagyunk már, legalábbis elméletben, ahhoz, hogy ne kelljen egy ilyen dolgot túlspilázni.
- Mikor jössz?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hazel Shaw
INAKTÍV


#HűnBak
offline
RPG hsz: 35
Összes hsz: 41
Írta: 2022. április 18. 13:30 | Link

A világ Legkedvesebb Férje Love
  
Ő így udvarol. S Hazelnek ez tökéletesen megfelel így, hiszen nem tudja, hogy más férfiak miképpen szokták ezt csinálni. Mikael meg okos ember, szinte mindig megérzi, hogy mikor miképpen kel, de túlzásba sosem viszi a dolgot.
- Köszönöm - hálás, hogy nem kell csapot papot itthagynia, elfutni a lányért, hazavinni vagy idehozni, míg tovább dolgozik. Hiába nem sajátja, gyakorlatilag az ő kezei között nőtt fel a gyermek, így igazi anyatigrisként akarja mindentől és mindenkitől óvni. Néha talán még túlzásba is esik ezen a téren.
- Így, hogy elmész a lányért, szerintem maradok zárásig és tervezgetek, kísérletezek - nem kijelentés, hangjában cseng némi engedélykérés, beleegyezésre várás. Nem szokott ő kimaradni vagy eljárni, csak akkor ér később haza, ha néha napján tovább marad itt bent. A férfi bólintással jelzi, hogy tudomásul vette a szavait, Hazel pedig mosolyogva kíséri őt ki, s távozta után egyből neki áll a már sokat említett tortának is.


//Köszönöm, hogy jöttél  Love //
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Kis Laura Grace
Egyetemi hallgató, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Puzzle Királylány | Cserfes Gerle | Piros Párduc
offline
RPG hsz: 320
Összes hsz: 596
Írta: 2022. május 24. 21:13 | Link

PolaMola - Randizunk!
Kinézetem


Ma kivételesen szép szeretnék lenni, és, nos lányos lány. Eddig elég vegyes volt a dolog, és inkább fiús lány voltam, aztán megtörtént az a bizonyos eset az elmúlt szünetben. Cicim lett. Eddig is volt, de nem olyan nagy, hogy az feltűnő legyen, de akkor hirtelen akkora lett, hogy nem tudtam mást tenni, mint Autumn Rue-hoz szaladni, hogy segítsen. Ha lenne nővérem, ha megválaszthatnám, azt kívánnám, hogy ő legyen az. A testvérei olyan nagyon szerencsések, hogy van nekik, és remélem, hogy nagyon értékelik.
Na de, most az a lényeg, hogy igazi lány szeretnék lenni. Éppen ezért egy féltve őrzött ruhát veszek elő, ami sosem volt rajtam, de mindig nagyon szerettem anyán. Azt mondta, ha egy nap majd valaki udvarolni kezd nekem, kölcsönadja. Végül másként alakult a történetünk, de elhoztam, és csodával határos módon, jó rám. Sokáig azt hittem, hogy Boldi lesz majd az, akinek felhúzom, de nem hívott el sosem, persze, nem is utalt rá, de én nagyon vágytam rá, aztán, valahogy a nagy várakozásban egyszercsak ott volt Polly és olyan természetes volt az igen. Mondtam én, hogy vannak érzéseim a lányokkal kapcsolatban is, mármint vágyaim, ez a jó szó, szóval simán lehet, hogy ők is opciók nálam. Van ilyen, nem? Én egyáltalán nem estem kétségbe.
A hajam szépen begöndörítettem, és minden képességemet bevetve használtam a szemceruzát meg a szempillaspirált, a végén olyan zöldek lettek a szemeim, amilyenek még sosem, és ott álltam, szinte felnőttként. Lassan felnőtt leszek, és még nem is éltem igazán. Nem tettem semmi tinis klisét, amit illik. Most azonban, egy új szakasz indul el, amit nagyon kíváncsian és izgulósan várok. Így hát boldogan lépek ki, és indulok el a cukrászdába, ami elé vagy negyed órával korábban érkezem, de ez sem zavar, mert most minden olyan szép, olyan nagyon madaratfogósan tökéletes, és amikor felbukkan, széles mosollyal intek felé, boldogan. KEZDŐDIK!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanHáromszoros Várffy-Zoller vándordíjas! Love
Polaris Jomana
INAKTÍV


Lenié
offline
RPG hsz: 58
Összes hsz: 102
Írta: 2022. május 24. 21:56 | Link

Gracie
#kislány

Nagyon sok koncepciót nem értek ebben az egész világban, ami itt folyik a modern Nyugaton. Mitől Nyugat is ez egész pontosan? Vagy... vagy azt nem is erre mondják? Mindegy, lényegtelen, a fontos az, hogy én bizony elhívtam valakit randira. Én! Akkor nem is gondoltam túl a dolgot, de aztán azt mondták az évfolyamtársaim, hogy ez nagy ügy, meg illik hozzá kiöltözni, szóval el kellett mennem vásárolni is, ami megint csak nem egyszerű. Miért kerülnek a ruhák pénzbe? Mármint, Theo elmagyarázta nagyjából, mi ketten meg már ketten nagyjából érünk egy felet. Ezért is cibáltam el magammal, hogy segítsen kiválasztani mit vegyek fel. Magamtól nem igazodtam volna ki leginkább semmin. Örülök, hogy vele jól kijövünk.
Azt hallottam, hogy amúgy ajándékot is illik vinni annak, aki az egészet kezdeményezte, szóval még egy virágboltba is elmentem, hogy vegyek neki valami szépet. Anyukám azt mondta mindig, hogy neki apám anno szedett virágot. Itt nem láttam olyat, ami annyira érdemes lett volna, maximum kertben. Végül nagy izgalommal jelentem meg a cukrászda előtt, széles mosollyal, a hátam mögött tartva a virágot.
- Szia - köszöntem szikrázó mosollyal, majd ölelésre tártam a karom, így fel is fedve a csokrot.  - Neked hoztam, úgy tudom, így illik.
Utoljára módosította:Polaris Jomana, 2022. május 24. 21:57 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Kis Laura Grace
Egyetemi hallgató, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Puzzle Királylány | Cserfes Gerle | Piros Párduc
offline
RPG hsz: 320
Összes hsz: 596
Írta: 2022. május 24. 22:10 | Link

PolaMola


Azt mondják, hogy ha az ember sok inger éri, akkor egyszerűen lefagy az agya, és nem képes gondolkozni, vagy cselekedni. Engem sok inger ér, ő, a ruhája, a csokor, az ölelés, és láss csodát, mégsem fagyok le. Tök természetesen ölelek vissza, mert ennek ez a tökéletes indítása, és még egy nagy puszit is nyomok az arcára. Tudja, hogy teljesen kezdő vagyok, se csók, se semmi más. Vannak lányok, akik bőven tettek ilyeneket az én nevemben is, tudjátok, az olyan lányok, akiknek erkölcsük semmi.
- Nagyon csinos vagy, és van rajtad piros is, ami annyira jól áll. Nagyon szeretem a bőröd tónusát.
Mindig szerettem a különleges bőrszíneket. Angliában sokkal találkoztam, természetes volt, aztán idejöttem, és itt nem nagyon voltak különlegesek, aztán rájöttem, hogy itt az ázsiai vonal az erősebb, majd feltűnt Zayday, most pedig Polaris. Nagyon szép lány, és nagyon szeretem a személyiségét. És ma este az enyém, igazán az enyém.
- Annyira gyönyörű! Leszárítom majd, hogy örökre megmaradjon. Én egy karkötőt csináltam neked. Vagyis, még nem vagyok készen vele, mert még nem sikerült minden követ beszereznem hozzá, de egy karkötőt fogok adni. Olyat, ami segít, hogy szerencsés legyél és sikeres, de nem adhatok hozzá bármilyen követ, olyan kell, ami segít neked.
Eléggé szeretem a gemmológiát, szeretnék olyan munkát, ahol foglalkozhatok a kövekkel. Most ez az, ami a legjobban érdekel. Átvéve a virágokat, mályen beleszívok, és magamhoz ölelem óvatosan a virágokat.
- Gyönyörű. Egy boxot foglaltam le délután, ami elszeparált és nagyon szépen az asztaldísz rajta. Mehetünk?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanHáromszoros Várffy-Zoller vándordíjas! Love
Polaris Jomana
INAKTÍV


Lenié
offline
RPG hsz: 58
Összes hsz: 102
Írta: 2022. május 24. 23:13 | Link

Gracie

Izgulok, de ez nem az a fajta izgalom ez, mint a vizsgák elotti görcsös rémálom. Persze, először az is meglepő volt, nem tudtam, hogy valamitől, ami nem harap meg, ennyire lehet félni. De ez most egy jó izgalom volt, az, amitől úgy érzed, mintha pillangók repdesnének a gyomrodban. A puszi után fülig érő vigyorral, kissé elpirulva pillantottam rá.
- Nagyon csinos vagy, csodaszép rajtad ez a ruha - bókoltam, de kicsit le is sunytam a fejem, mikor azt mondta, szép vagyok. - Köszönöm, reméltem, hogy tetszeni fog.
Nyilván, különben nem fordítottam volna ennyi időt a dolgokra. A mamám mindig azt mondta, hogy a legértékesebb dolog, amit valakinek adhatsz, az időd, mert abból soha nem kapsz másikat. Ebben van valami nagyon szép, még ha elsőre nem is igazán értettem, mire gondol.
-Nagyon édes vagy, de igazán nem kellett volna. Nem azért csináltam ezt az egészet, mert várok valamit cserébe - vontam meg a vállam, majd átnyújtottam neki a csokrot. Nagyon jól esett, hogy ennyire tetszik neki, szerettem volna örömet okozni neki vele és úgy tűnt, hogy sikerült is.
- Jól hangzik. Csak utánad - nyitottam szélesre az ajtót előtte, előre engedve, mert úgy tudom, azt is illik, még ha alapban nem is az én dolgom lett volna. Hanem a fiúké. De azt senki nem mondta el, mit csinálj, ha nincs fiú a kapcsolatban. - Tudod már, hogy mit fogsz kérni?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Ombozi Noel
INAKTÍV


Bejegyzett pyromágus
offline
RPG hsz: 782
Összes hsz: 6313
Írta: 2022. május 27. 09:49 | Link

Rebeka


A gyerek rácsimpaszkodva a lábamra, teljes testsúlyával lóg, húsos, az erőlködéstől mostanra elsárgult ujjakkal kapaszkodik a nadrágom feszülő anyagába, és Merlinnek hála, még mindig képes az állát egyből úgy belevájnia a combomba, hogy azonnal zsibbadni kezdjek. Minden zavar nélkül, a dolgot megszokva lépek egyet előre a süteményes pult előtt kialakuló sorban.
- Nézd csak, Kornél - pillantok le rá, és ujjammal a karamellás kakaduk felé mutatok. - Van a kedvencedből.
Szemöldököm kérdőn ível felfelé, még hümmentek is egyet mellé, hátha válaszra méltat vagy legalább megmozdítja a fejét, de semmi. Pirospozsgás arccal, fogacskáit felfedő vigyorral bámul rám.
- Aaaapa? - hívja magára a figyelmem. - Anya mondta, hoooogy - leng ide-oda a lábam körül - hooooogy, hoooooogy nem szabad butának lenni, mint te szoktál.
Nahát, remek.
- Mert, mit csináltál? - kérdezem, és egy újabb lépést teszek a pult mellett. Pillantásom találkozik a minket néző eladóéval. - Egy hosszú kávét, és két kakadut szeretnék, köszönöm.
- Háááát - beszél közben a gyerek - megcsíptem Annát - és tessék, eddig bírta, egyszerre teli pofával kezd röhögni. - ...a szoknyája alatt.
Ő gurgulázva rötyög, nekem meg minden arcizmom megdermed. Érzem, ahogy elönt a víz és vörösödik a bőröm. Hangtalan pislogok, és míg a tálcánkért nyúlok, gyorsan körbesandítok, csak úgy ellenőrzés gyanánt, van-e a közelben ismerős.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Vitéz Rebeka
INAKTÍV


Lakóbalfal
offline
RPG hsz: 304
Összes hsz: 1056
Írta: 2022. május 27. 10:14 | Link

Noel

Előtte egy csodaszép habos latte, egy még szebb és még habosabb sütemény, és egy vaskos kötet az animágia rejtelmeiről. Kicsit elhanyagolta ezt a témát mostanában, és lassan bele kell vetnie magát a dolgok sűrűjébe, így időszerű, hogy fejlessze tudását a témában. Komoly koncentrációt igényelne a feladat, és úgy öt egész percig sikerül is tartania, míg csapongó figyelme el nem terelődik a pultnál sorakozó Noelékre.
Az anyukaösztönei rögtön bekapcsolnak, ahogy meglátja a tündérien vigyorgó gyereket, innentől tudvalevő, hogy neki vége. Kornél egész egyszerűen túl aranyos, hogy ne rá figyeljen az unalmas átváltoztatástan anyagok helyett. Ahhoz sajnos elég sokan vannak és elég távol is ül, hogy a beszélgetést ne hallja, így fejben gyárt aranyosabbnál aranyosabb párbeszédeket. Elég pontos elképzelése van arról, hogy az ilyen korú kölykök miről szeretnek fecsegni az apjuknak, az anyjuknak, vagy igazából bárkinek, aki hajlandó velük szóba állni. Kicsit hiányoznak is azok az idők, amikor még vigyázott a törpékre. Meg hiányzik az életéből végre egy saját gyerek is. Egyre erősebb benne a vágy és a kétségbeesés, hogy sosem fogja megtalálni azt, akivel ezt megvalósíthatja. Tisztára olyan hormoningadozásai vannak, mint amilyenek utoljára kamaszkorában.
Mikor Noel ismerősök után kutatva körbe pillant, kedves mosolyt küld feléjük, mint ahogy mindenki más felé is szokott, aki véletlenül ránéz. Annyira ösztönös és szívből jövő dolog ez, hogy nem tudja és nem is akarja visszafogni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 2 ... 34 ... 42 43 [44] 45 46 ... 51 52 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaVendéglátó negyed